فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰صبر امامحسین علیهالسلام در مقابل خیرخواهیهای ناشیانه
💠رهبر انقلاب: ماها نمیفهمیم صبر یعنى چه. صبر در جاى صبر معلوم میشود که معنایش چىست.
🔹از اوّلى که امام حسین از مکّه قصد حرکت کرد و بعضى فهمیدند، این موانع گوناگون اخلاقى در مقابل امام حسین شروع شد، تا شب عاشورا. صبر کردن در مقابل این حوادث [خیلی دشوار است.]
🔹صبر کردن در مقابل این خیرخواهىهاى ناشیانه کار خیلى عظیمی است، کار خیلى بزرگى است، خیلى قدرت میخواهد؛ صبر کرد. همهى صبر، در مقابل فشارها و مصائب جسمانى نیست؛ این فشارهایى که به عنوان مصلحتطلبى، مصلحتجویى، [که بگویند] «آقا بر خلاف مصلحت دارید کار میکنید» وارد مىآید، صبر کردن در مقابل اینها و راه بیّن و روشن و رُشد را رها نکردن، آن صبر عظیم و صبر جمیلى است که امام حسین (علیه السّلام) انجام داد.
۱۳۸۰/۱۲/۲۱
🔗 مشاهده فیلم کامل:
https://farsi.khamenei.ir/video-content?id=46264
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
1_25946822.mp3
3.59M
📢 #صوت
▪️ #زیارت_عاشورا
🔹با ندای شهیدِ عارف
#محمدرضا_تورجی_زاده
در جبهه های دفاع مقدس
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
زیارت ناحیه مقدسه (2).pdf
649.5K
📖 #زیارت_ناحیه_مقدسه
🔹زیارت آقا امام زمان(عج) برای جد غریبشان سیدالشهداء(ع) و مصائب آلالله
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
زیارت ناحیه مقدسه.mp3
6.98M
🎙 زیارت ناحیه مقدسه
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۹شهریورماه سالروز ربودن و مفقودشدن روحانی مبارز، مجاهد نستوه و خستگی ناپذیر، #سید_موسی_صدر معروف به #امام_موسی_صدر (رئیس مجلس اعلا و رهبر شیعیان لبنان) در هنگام سفر به لیبی، یک هفته پس از انتشار مقاله ایشان در باره #انقلاب_اسلامی و پشتیبانی همه جانبه از نهضت حضرت #امام_خمینی رضوان الله تعالی علیه (۹ شهریور ۱۳۵۷ ه.ش. مقارن با ۳۱ اوت ۱۹۷۸ م.) گرامی باد . ⚘
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔸 امام موسی صدر:
من حسینیه را حسینیه نمیدانم مگر اینکه دلاورانی را برای نبرد با دشمن اسرائیلی فارغ التحصیل کند...
✍حقیقتا صهیونیستها حرملههای زمان ما هستند که حتی به کودکان شش ماهه هم رحم نمیکنند!
#امام_موسی_صدر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#معرفی_کتاب_شهدایی
📚عنوان : امام موسی صدری که من شناختم
✍نویسنده : محسن کمالیان
#امام_موسی_صدر
کتابخانه عمومی کتابیتا
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
Imam Musa Sadri ke Man Shenakhtam PDF310.pdf
7.14M
#پیشنهاد_دانلود
📚عنوان : امام موسی صدری که من شناختم
✍نویسنده : محسن کمالیان
📄تعداد صفحات : ۲۰۰ صفحه
#امام_موسی_صدر
کتابخانه عمومی کتابیتا
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🔰 #کلام_امام | دفاع مقدس، طرحی از عاشورا
🔺️ رهبرانقلاب: حادثهی عاشورا، در انقلاب و جنگ به صورت درخشان و نمایان اثربخش بوده. اگر هشت سال جنگ مان را با آن هشت،نه ساعت عاشورای امام حسین مقایسه کنیم، طرحی از آن یا نمی از آن یم است. ۱۳۷۰/۰۴/۲۵
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۰ شهریورماه #سالروز_عملیات #کربلای_2 گرامی باد . ⚘
خلاصه گزارش عملیات :
نام عملیات : کربلای 2
زمان اجرا : 10/6/1365
مکان اجرا : منطقه عملیاتی حاج عمران عراق – محور شمالی جبهه جنگ
رمز عملیات : یا اباعبدالله الحسین (ع)
ارگان های عمل کننده : ارتش و سپاه
اهداف عملیات : تصرف قله 2519 و ارتفاعات شهید صدر و خارج ساختن خطوط خودی از اشغال دشمن
تلفات دشمن : 3200
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شرح_عملیات
#عملیات_کربلای_2
عمليات کربلاي 2 در منطقه اي به وسعت تقريبي 50 کيلومتر مربع از جبهه هاي شمالي نبرد در تاريخ 10 شهريور ماه 65 اجرا شد. در اين عمليات بار ديگر ارتفاعاتي در منطقه حاج عمران به تصرف رزمندگان اسلام درآمد. در اين عمليات نيروهاي دشمن متحمل 3000 نفر کشته و زخمي و 200 نفر اسير شدند. لشکر 10 سيدالشهداء (ع) نيز در اين عمليات با استعداد 5 گردان با رمز يا ابا عبدالله الحسين ادرکني وارد عمل شد و تا تاريخ 25 /7/ 65 در منطقه باقي ماند. از جمله شهداي شاخص لشکر در اين عمليات شهيد عزيز فرهاد آسماني بود. گردان حضرت علي اکبر (ع) در اين عمليات وظيفه پدآفند از ارتفاع موسوم به شهدا را بر عهده داشت و طي چند روز دفاع جانانه توسط گروهان الحديد (ادوات) پاتک هاي سنگين دشمن را دفع کرد.از شهداي گردان در اين عمليات مي توان به شهيد اخي و شهيد محمودي اشاره نمود.
پس از اجراي موفقيتآميز كربلا – 1، موسوم به طريقالقدس، طرحريزي و اجراي عمليات كربلا – 2 در دستور كار قرار گرفت. اكنون ديگر نيروهاي دلاور ايراني علاوه بر ايمان، تعهد و روحيه شهادتطلبي بالا از تجربة كافي در زمينة طرحريزي، شناسايي و اجراي عمليات نيز برخوردار بودند. آزادسازي خرمشهر كه هدف غايي سلسله عملياتهاي كربلا بود ايجاب ميكرد كه پيش از آن شكست سنگين ديگري بر دشمن وارد آورده و نيروي قابل توجهي از قواي اصلي او منهدم شود. شناساييهاي زميني و هوايي حاكي از تمركز بيش از حد نيروهاي زرهي، مكانيزه و پياده عراق در منطقه غرب كرخه و شوش بود. منطقهاي از دهلران در شمال تا تنگ رقابيه در جنوب به عمق 70 الي 80 كيلومتر در اشغال عراقيها بود. هرچند عوارض حساس و نقاط مهمي در اين منطقه وجود نداشت، اما تهديد محور انديمشك – اهواز و قرار داشتن شهرهاي شوش، انديمشك و دزفول در برد توپخانههاي دشمن قابل تحمل نبود.
پيش از اين و در آغاز يورش ارتش بعث عراق در مهرماه 59، نيروهاي خودي با بهرهگيري از مانع طبيعي رودخانه كرخه به همراه تلاش دلاورانه توپخانه، هوانيروز و نيروي هوايي قهرمان ارتش نه تنها موفق به زمينگير ساختن دشمن در غرب رودخانه شدند، بلكه با حفظ سرپل منطقه پل نادري، كرخه وشوش و گسترش آن با انجام عملياتهاي «كانال هندلي»، «تپه چشمه» و «انگوش» نيروهاي قابل توجهي را در غرب كرخه مستقر ساختند.
به هرحال عمليات كربلا – 2 كه با تفأل به قرآن كريم توسط شهيد صياد شيرازي نام فتحالمبين به خود گرفته بود در ساعت نيم بامداد مورخ 2/1/61 با رمز يا زهرا(س) آغاز و در نهم فروردين ماه پس از هفت روز به پايان رسيد و به اين ترتيب يكي از بزرگترين و گستردهترين نبردهاي زميني به وقوع پيوست.
اين عمليات توسط چهار قرارگاه قدس، نصر، فجر و فتح و در سه مرحله اجرا شد. در اين عمليات ظفرمند رزمندگان سلحشور ايران اسلامي موفق شدند 2200 كيلومتر مربع از خاك ميهن را آزاد، 25 هزار نفر از نيروهاي دشمن را كشته و زخمي و 16 هزار نفر از آنان را به اسارت درآورند.
طي اين نبرد دشمن شكن، 270 دستگاه تانك، 150 دستگاه نفربر منهدم، شش فروند هواپيما و سه فروند بالگرد دشمن سرنگون شدند. همچنين 150 دستگاه تانك، 170 دستگاه نفربر، 125 عراده توپ و 500 دستگاه خودرو سالم به همراه هزاران قبضه سلاح سبك و مقادير بيشماري از انواع تجهيزات، به ويژه از نوع مخابراتي و انواع مهمات به غنيمت گرفته شد
عمليات كربلاي 2از جمله عملياتهايي است كه درقالب عمليات متوسط رزمندگان اسلام دسته بندي شده و در اواخر سال چهارم جنگ انجام شد. از جمله ويژگي هاي مهم اين عمليات حضور يك گردان از اسيران داوطلب عراقي درزير مجموعه تيپ 9 بدر در اين عمليات است كه به نوبه خود براي اولين بار در طول جنگ اين اتفاق افتاد. دومين ويژگي شهادت شهيد محمود كاوه فرمانده لشكر ويژه شهدا كه آوازه شجاعت و دلاور مردي آن زبانزد همگان بود. لذا به منظور توجه بيشتر به اين دو خصوصيات عمليات دو گزارش مستند كه يكي عملكرد تيپ 9 بدر درعمليات وديگري نحوه شهادت شهيد محمود كاوه فرمانده قهرمان لشكر ويژه شهداء در ادامه شرح عمليات ارائه مي گردد. با تشكر از دوستان مركز مطالعات و تحقيقات جنگ كه ما را در آماده سازي اين نوشتار ياري كردند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
مرور كوتاهي بر عمليات:
اگر چه زمان عمليات کربلاي 2 مربوط به دوره اي است که استراتژي تعقيب متجاوز در جبهه هاي شمالي پايه ريزي شده بود ، وليکن تا قبل از احساس بن بست در جنوب ، اجراي اين استراتژي جدي نشد به عبارت ديگر اجراي عمليات کربلاي 2 ، بيش از هر چيز متاثر ازاستراتژي معروف به دفاع متحرک ارتش عراق بود .در اين دوره در مورخه 24 ارديبهشت 1365 در منطقه حاج عمران به ارتفاعات 2519 و شهيد صدر حمله کرد و دست آوردهاي عمليات والفجر 2 را به اشغال در آورد . از آنجا که تسلط و اشراف دشمن بر منطقه ، نيروهاي خودي را در فشار قرار مي داد و پيوسته متحمل تلفات مي کرد ، بنابراين عمليات کربلاي 2 با فرماندهي سپاه در دو محور شمالي و جنوبي در منطقه حاج عمران طرح ريزي و فعاليتهاي مقدماتي براي اجراي آن درمنطقه شروع و تعدادي از نيروهاي جهاد سازندگي براي ايجاد خاکريز و مواضع پدافندي مناسب براي رزمندگان چند روز قبل از عمليات وارد عمل شدند . در اين عمليات چندين لشگراز جمله لشگر قدس گيلان نيز پس از توجيهات لازم توسط برادر شمخاني ازسنندج به سمت حاج عمران حرکت نمودند و در منطقه مورد نظراستقرار يافتند .ماموريت اصلي لشگر قدس گيلان در اين عمليات تصرف و تامين ارتفاع وارس از اهداف کليدي منطقه بوده است .لشگر قدس گيلان با 4 گردان پياده ، يک گردان ادوات و يک گردان توپخانه به همراه ساير گردانهاي پشتيباني در اين عمليات شرکت داشتند .عمليات کربلاي 2 در ساعت يک بامداد مورخ 10 شهريور 1365 با رمز مبارک يا اباعبدالله الحسين (ع) در منطقه عملياتي حاج عمران و با اهداف انهدام نيروهاي دشمن ، تسلط بر ارتفاعات حساس منطقه و کمک و تداوم مبارزين مسلمان شمال عراق و تصرف مجدد ارتفاع مهم 2519 و شهيد صدر و به وسعت منطقه عملياتي 50 کيلومتر مربع آغاز شد و در محور شمالي ، ارتفاع شهيد صدر تصرف شد ، اما در محور جنوبي ، هوشياري و مقاومت دشمن موجب شد تا نيروهاي خودي به عقب باز گردند و ارتفاع 2519 دردست دشمن باقي ماند . لشگر قدس گيلان در اين عمليات بزرگ 194 شهيد از جمله سردار شهيد قلي پور- شهيد گلساني- شهيد محمد نژاد- شهيد رضوانخواه و شهيد قبادي را تقديم اسلام و انقلاب نمود .
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
🌹گریهی در مجالس شهیدان گریهی ضعف نیست، گریهی اراده است/ دیدید مراسم تشییع شهید سلیمانی چه حادثهی عظیمی را به وجود آورد!
✍رهبر انقلاب در دیدار مداحان: از بعد از حادثهی کربلا یک کار رایجی شد که عزاداری کنند برای شهیدان و ائمّه (علیهم السّلام) این را ترویج میکردند، که تا امروز هم باقی مانده. و بر خلاف آنچه بعضی تصوّر میکردند ــ در یک برههای یک گرایشات روشنفکرانهای در بعضی بود که [عزاداری] گریه و ضعف و مانند این چیزها است ــ گریهی در مجالس شهیدان گریهی ضعف نیست، گریهی اراده است، گریهی عزم است، گریهی تبیین احساسات عالی یک انسانِ وسطِ میدان است. عزاداریِ شهدا امروز همین جور است؛ امروز تشییع جنازهی شهدا، مجلس عزای شهیدان، تکرار نام شهیدان، عزا است، گریه هم در آن هست، امّا وسیلهای برای احساس عزّت، احساس قدرت و احساس شجاعت است..
#عاشورا
۹۸/۱۱/۲۶
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
هدایت شده از کانال محتوای روایتگری راویان
4_5771704106087350510.pdf
245.2K
#پیشنهاد_دانلود
#چرا_میگوئیم_حسین_کشتی_نجات_و_چراغ_هدایت_است
به بیان #امام_موسی_صدر
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۱شهریورماه ، #سالروز_شهادت #روحانی_شهيد #غلامرضا_فیضی گرامی باد . ⚘
☀️ تولد: ۱۳۲۷/۳/۸
🥀 شهادت: ۱۱ شهریور ۱۳۶۰
🔸 سمت: تيربارچي
🌺 محل شهادت: ارتفاعات الله اكبر
💐 گلزار مطهر: حرم امام رضا(ع)
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگينامه #شهید_غلامرضا_فیضی
🔹️ بهار زندگی روحانی شهید «غلامرضا فیضی» در آغازین روزهای خرداد ۱۳۲۷ از راه رسید.
🔹️ مأمن سبز خانوادهای کشاورز، مهد رشد و بالندگی او گردید، نام زیبایش را «غلامرضا» نهادند تا مریدی صادق در صف پاکدامنان گردد.
🔹️ با آغاز فصل درس و مدرسه، «غلامرضا» هم، بسان دیگر همسنّ و سالان، راهی مکتبخانه گردید.
🔹️ او خیلی زود دهان خود را با آیههای نور معطر ساخت و سورههای کوچک و بزرگ قرآن را بر زبان جاری ساخت.
🔹️ وی زمانی را نیز به کارهای کشاورزی پرداخت و سپس به آموختن علوم دینی روی آورد.
🔹️ حوزه علمیه «عباسقلیخان»، یادآور روزهای حضور این مهمان پاکسیرت است.
🔹️ در سال ۱۳۴۲، همزمان با قیام مقدس ملت پا به عرصه سیاست نهاد و به رهبری امام خمینی رحمه الله علیه، به تبلیغ و ارشاد مردم همت گماشت.
🔹️ پخش اعلامیههای امام راحل، شرکت در راهپیماییها و پاسداری از حریم ملت شریف کشورش از جمله فعّالیتهای شهید «غلامرضافیضی» است.
🔹️ شهید «فیضی»، دارای ویژگی کمحرفی و پرکاری بود. جِّد و جهد او در زمینه تحصیل و تبلیغ، تحسین برانگیز و توجه او به معنویات و پاکیها، مثال زدنی بود.
🔹️ پس از پیروزی انقلاب شکوهمند ایران و هجوم دشمن بعثی به مرز و بوم میهن، «غلامرضا» چونان دیگر مردان غیرتمند، لباس رزم به تن کرد و عازم میدان دفاع گردید.
🔹️ حضور بیادعای وی در آن روزها در جبهه ها و در میان بارش تیر خصم سرانجام به وصال انجامید؛ ۱۱ شهریور ۱۳۶۰ جبهه «کرخه نور» آذین بند عروج پرستوی سینهسرخی از نسل آفتاب گردید.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۱۱شهریورماه #سالروز_شهادت #روحانی_شهيد #عليرضا_شمعدانی گرامی باد . ⚘
☀️ تولد: ۱۳۴۴/۳/۱
🥀 شهادت: ۱۱ شهريور ۱۳۶۵
🔸 سمت: آرپي چي زن
🌺 محل شهادت: حاج عمران، كربلاي ۲
💐 گلزار مطهر: قوچان، كچكانلو
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگينامه
🌷طلبه شهید علیرضا شمعدانی صادقی
🔰 علیرضا شمعدانی صادقی فرزند فرج الله، اول خرداد ۱۳۴۴ در روستای چوکانلو شهرستان قوچان در خانوادهای مذهبی به دنیا آمد.
🔰 در سن ۷ سالگی به مدرسه فرستاده شد و دوران ابتدایی را در همین روستا به اتمام رساند.
🔰 دوران راهنمایی را در روستای مایوان به تحصیل گذارند، در سال دوم راهنمایی بود که راهی حوزه علمیه فاروج شد و درس طلبه ای را شروع کرد و چون برادرش شیخ قربانعلی شمعدانی روحانی بود، علاقه زیادی به دروس روحانی پیدا کرده بود؛ او آرزو داشت یک روحانی مبارز و شجاع بشود و برای اسلام خدمت کند.
🔰 او بسیار به روحانیت و درس طلبگی، علاقه داشت، هیچ وقت از نماز و روزه غافل نمی ماند و مسجد را فراموش نمی کرد و در مجالس عزاداری و نوحه خوانی و سخنرانی ها شرکت داشت.
🔰 در این مدت که در مدرسه علمیه درس می خواند کم کم جوان رشید شد و یک وقت متوجه شدیم که این شهید جبهه است و مدت سه ماه در جبهه بود و از جبهه که آمد درسش را ادامه داد باز دوباره از شهرستان شیروان اعزام به جبهه شد و به مدت سه ماه و مجدداً برگشت و درسش را ادامه داد و بار سوم به منطقه عملیاتی فاو اعزام کردند و در عملیات و الفجر ۸ شرکت نمود و پیروزی آمیزی به دست آوردند و باز مجدداً برگشت و درسش را ادامه داد و بار چهارم که می خواست جبهه برود به مادر هیچ نمی گفت می خواهم جبهه بروم ولی این بار به مادرش گفت مادرم مرا نمی بوسی، مادر گفت اگر بگذاری می بوسم، باز این شهید با مادر گفت مادر جان بسه مادر گفت اگر بگذاری دوباره می بوسم، مادر روبوسی کرد و به مادرش گفت مادرجان می خواهم به جبهه بروم و راهی جبهه شد و به کردستان به منطقه عملیاتی حاج عمران اعزام کردند و این شهید در منطقه حاج عمران آرپی چی زن گردان بود و به گفته دوستان هم رزم می گفتند شب عملیات این شهید دست و پای خودش را حنا کرده بود و می گفت من امشب باید داماد شوم و شب دامادی من است.
🔰 شب عملیات شروع شد و در حاج عمران در تپه ۲۵۱۹ به شهادت رسید و این شهید مدت ۹ ماه بود که در زیر برف های کردستان حاج عمران مفقود الاثر شد و بعد از ۹ ماه به خانوادهاش خبر دادند که پسرت شهید شده و این شهید در مورخ ۱۱ مهر ۱۳۶۵ به شهادت رسید و در مورخ ۶ خرداد ۱۳۶۶ تشییع جنازه کردند.
🔰 پسر برادرش رسول می گفت من هر موقعی که میگفتم عموجان شما کی می خواهید ازدواج کنید در جواب می گفت ازدواج من آن دنیاست و میخواهم امام حسین و بی بی فاطمه زهرا مرا داماد کنند و رخت دامادی را به تنم کنند.
🔰 در قسمتی از وصیت نامه اش چنین می نویسد، حسین جان در آن صحراء کربلا وقتی ندا کردی کسی نبود که جواب بدهد ولی بعد از هزاران سال ما ندایت را شنیدیم و به پا خاستیم و قیام کردیم و راهت ادامه دادیم.
🔰 این شهید زمانی که به شهادت رسید یک جوان ۲۱ ساله بود و این شهید در مدرسه علمیه فاروج استادش حاجی آقای شوستری و حاجی آقای کاشفی بود که این شهید از درس ایشان به فیض می رسید.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani