Mojtaba Ramezani - Be Ali Begoo (128).mp3
11.08M
#بشنوید
🔸#دلتنگ_زیارت
🎵چشماتو ببند خیال کن با خستگی تو جاده....
زیارت اربعین نصیبتون🌹
👤مجتبی رمضانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۶ شهریور ماه ، #سالروز_شهادت #شهید_ماموستا_محمد_شیخالاسلام گرامی باد. 🥀
#شهدای_اهل_سنت
#شهدای_روحانی
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#زندگینامه
#ماموستا_شیخ_الاسلام
ماموستا محمد شیخالاسلام، سوم فروردینماه سال 1315 هجری شمسی در خانوادهای مذهبی در یکی از روستاهای شهرستان بانه از توابع استان کردستان چشم به جهان گشود.
او تحت تعالیم پدرش قرار گرفت و در فضایی پرورش یافت که 13 نسل پیش از او در راستای رسالت و آموزههای دینی به فعالیت مشغول بودند.
وی در محضر علمای بزرگ کردستان به تحصیل علوم اسلامی پرداخت تا اینکه در سال 1336 از سوی عالم و استاد بزرگ منطقه، ملاباقر، مجاز به تدریس و به عنوان مفتی اعظم مذهب شافعیه در منطقه شناخته شد.
پشتکار وی در طلب علم زبانزد خاص و عام بود بهطوریکه جهت یادگیری مطلبی تا ساعتها روی پاهایش میایستاد.
ماموستا شیخالاسلام قریب به نیم قرن از عمر خود را به تدریس و تربیت طالبان علم پرداخت که نتیجه آن را میتوان در تربیت روحانیان و ماموستاهایی دید که همگی آنها از الگوها و نمونههای منطقه هستند.
وی نزدیک به 20 سال در سقز و بانه به صورت سنتی در حجره طلاب و هم در مدارس رسمی علوم دینی و کلاسیک به امر تدریس، تحقیق و تفحص پرداخت و حدود 30 سال نیز در سنندج همزمان که سمت امام جماعت مسجد «سید قطب» را برعهده داشت به امر تدریس، تحقیق و پژوهش در مدارس دینی، آموزش و پرورش و دانشگاههای استان مشغول بود.
شیخالاسلام، شش سال در دانشگاه مذاهب اسلامی تهران، حدود 20 سال در دانشکده الهیات دانشگاه تهران و 10 سال در دانشگاههای آزاد اسلامی واحدهای سنندج و سقز و سایر دانشگاههای سطح استان به تربیت طلاب علوم دینی و دانشجویان مشغول بود.
او در فلسفه، فقه، اصول، تفسیر و سایر علوم اسلامی تبحر و مهارت خاصی داشت بهطوریکه در انجمنهای علمی علوم اسلامی عضو فعالی بود.
وی علاوه بر فعالیتهای دینی و فرهنگی، در دورههای سوم و چهارم به عنوان نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری انتخاب شد و همچنین در شورای عالی مجمع جهانی تقریب مذاهب اسلامی به عنوان عضو فعالیت داشت.
ماموستا شیخالاسلام هیچوقت از خواندن نماز شب نمیگذشت و حتی در اواخر عمرش نیز با وجود کهولت سن، اقدام به برگزاری کلاسهای تفسیر قرآن در ماه مبارک رمضان میکرد که شهرت ویژهای پیدا کرده بود.
سرانجام فعالیتهای علمی، دینی و فرهنگی ماموستا شیخالاسلام و تلاشهای خستگیناپذیرش در راه اعتلای وحدت کلمه و دین اسلام باعث شد تا هدف کینهتوزان و دشمنان اسلام قرار گیرد و در 26 شهریور ماه سال 1388 بعد از اقامه نماز مغرب در مقابل مسجد سیدقطب سنندج بهدست عوامل مزدور به فیض شهادت نایل آید.
پیکر مطهر حاج ماموستا محمد شیخ الاسلام نماینده مردم کردستان در مجلس خبرگان رهبری بعد از ظهر روز جمعه 27 شهریور1388 در میان حزن و اندوه نمازگزاران روزه دار سنندجی در قبرستان شیخ محمد باقر واقع در انتهای خیابان کشاورز سنندج به خاک سپرده می شود تا به دشمنان اسلام ثابت کند که مردم و علمای کردستان در دفاع از اسلام ناب محمدی (ص) عزمی راسخ و گامی استوار دارند و از شهادت هراسی ندارند.
عامل ترور ماموستا شیخ الاسلام
عامل ترور ماموستا شیخ الاسلام پس از دستگیری اینگونه بیان میکند که: برای به دست آوردن خیرات باید از همدیگر سبقت گرفت، ما کارمان کافرکشی بود پس فرقی نمیکرد که او کیست، به ما گفته بودند که او یکی از سران کفر است و باعث منزوی شدن اهل سنت شده است.
او همچنین در اعترافات خود نحوهی ترور این عالم بزرگوار را اینگونه تعریف میکند: «دو نفر از بچههای گروه را برای شناسایی مسجدی که ماموستا شیخ الاسلام در آنجا امام جماعت بود اعزام کردم که قرار بود محل را شناسایی تا در فرصتی مناسب وی را ترور کنیم که وقتی برگشتند اعلام کردند ماموستا شیخ الاسلام را ترور کرده و موفق به فرار شدهاند.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
پیام #امام_خامنهای به مناسبت شهادت #ماموستا_شیخالاسلام
بسم الله الرحمن الرحیم
وَ مَن قُتِلَ مَظلومَاً فَقَد جَعَلنا لِوَلیِّهِ سُلطانا
با تأسف و اندوه فراوان اطلاع یافتم که دست جنایتگر و گنهکار مزدوران استکبار و ارتجاع به خون عالم مجاهد و روحانی خدمتگزار جناب ماموستا شیخالاسلام نماینده مجلس خبرگان رهبری آلوده شده و آن مرد شریف و خدوم پس از دهها سال دفاع صریح از حق، به دست جنود باطل به شهادت رسیده است.
در این چند روز چند عنصر روحانی ارزشمند دیگر از جمله امام جمعه موقت سنندج و دو تن از مسئولان قضایی محترم آن استان هم پیش از این بزرگوار مجروح و یا شربت شهادت نوشیدهاند.
این زنجیره شقاوت و خونخواری در ماه مبارک رمضان و در آستانه روز دفاع از ملت فلسطین، نشاندهنده آن است که این جنایتکاران با وجود ادعای دینداری و تعصّب مذهبی، نه فقط احترام شهرالله را هتک میکنند، بلکه آماج حمله آنان در اصل، همان چیزی است که دستگاه استکبار و برخی دولتهای روسیاه منطقه کمر دشمنی با آن بستهاند.
دلبستگی به نظام جمهوری اسلامی و دفاع از آرمانهای اسلامی و مسأله قدس شریف جرم نابخشودنی این شهیدان و مجروحان عزیز از نظر این مزدوران جنایتکار و اربابان فرعون صفت و قارون منش آنهاست.
پس از اردیبهشت معطّر امسالِ کردستان که در آن ندای گوش و دل نواز وحدت اسلامی بیش از همیشه در آن دیار طنین افکند، دستگاه استکبار و استبداد اکنون درصدد انتقامگیری از مردم نجیب و مظلوم آن اُستانند.
برای آن دشمنان سنگدل، کُرد و فارس و شیعه و سنّی تفاوت نمیکند. دل پلید و پُرکینه آنان حتی به روحانی کهنسالی چون شهید مظلوم ماموستا شیخ الاسلام نیز با قساوت و شقاوت دستِ ستم میگشاید. لعنت خدا و رسول و مؤمنان بر آن خونخواران و مراکز اصلی پشتیبانی و فرماندهی آنان باد.
مردم عزیز کردستان با بصیرت کامل، دشمنان خود را بشناسند و مسئولان امنیت استان مقابله قدرتمندانه با این آدمکُشان محارب را در صدر برنامههای خود قرار دهند.
اینجانب ضمن تسلیت و تبریک به مردم استان کردستان به خصوص به خانوادههای مصیبتدیده یاد آن شهیدان بزرگوار به ویژه شهید عزیز جناب ماموستا شیخ الاسلام را گرامی میدارم و از خداوند رضایت و مغفرت و علوّ درجات آنان را مسألت میکنم.
سیّدعلی خامنهای
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۶شهریورماه #سالروز_عملیات #حسین_بن_علی گرامی باد . 🥀
خلاصه گزارش عملیات حسین بن علی (ع)
زمان اجرا: 26 شهریور 1361
مکان اجرا: منطقه عملیاتی میمک در جبهه میانی
رمز عملیات: یا جواد الائمه (ع)
تلفات دشمن: هزار نفر کشته، زخمی و اسیر
ارگانهای عمل کننده: سپاه و ارتش با همراهی عشایر منطقه
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#شرح_عملیات
#عملیات_حسین_بن_علی
عملیات محدود حسین بن علی در روز 26 شهریور ماه 1361 در جبهه میانی و منطقه عملیاتی میمک در استان ایلام توسط نیروهای سپاه پاسداران و پشتیبانی ارتش و نیروهای عشایر منطقه با هدف انهدام نیروهای عراقی و کاهش روحیه و توان رزمی آنان صورت گرفت.
نقش عشایر در هجوم به دشمن چشمگیر بود که در نتیجه آن، شماری خودرو زرهی و سلاح سنگین و نیمه سنگین دشمن منهدم و بیش از هزار تن از نیروهای عراق کشته و زخمی شدند.
در این عملیات محدود که با رمز یا جواد الائمه آغاز شده بود، دشمن در اضطراب فرو رفت و بیم حمله دوباره را در خود احساس کرد.
وضعیت جغرافیایی میمک
ارتفاعات میمک بدلیل برخورداری از موقعیت مناسب جزو اولین مناطقی بود که مورد هجوم و اشغال نیروهای ارتش عراق قرار گرفت.
ارتفاع لوبیایی شکل «میمک» در غرب استان ایلام واقع شده و به دلیل نزدیکیاش با مرز ایران و عراق، یکی از نقاط سوق الجیشی و با اهمیت نظامی به شمار می رود. این ارتفاعات از دید و تیر رس خوبی برخوردار است و تسلط قابل توجهی بر بخش وسیعی از خاک عراق و مناطق مرزی دارد.
منطقه میمک از مناطق گرمسیری استان ایلام است و چندان درختی در آنجا نمی روید. پوشش گیاهی آن را علف، بوتههای گون، درختچههایی با نام محلی خلف تشکیل می دهند و یکی از مکان های مهم برای قشلاق دامداران محسوب می شود.
میمک دارای شیارها و پستی و بلندهای گوناگون بوده و خاک برخی مناطق آن رسی و یا رملی است.
تنگه استراتژیک «بینا» در شمال غرب میمک و در بین ارتفاع بسیار مهم «چکر» واقع شده است. طول این تنگه بیش از 5 کیلومتر به موازات تنگه «بینا» و در غرب آن واقع شده و جاده مواصلاتی حلاله - گنجوان از این تنگه میگذرد.
اشغال میمک
اوایل شهریورماه 1359 تجمع انبوه نظامیان عراق، نوع آرایش و صفآرایی آنان در مقابل بخش شمالی و میانی استان ایلام، حکایت از هجوم گسترده به این استان داشت. 12 روز قبل از آغاز رسمی جنگ تحمیلی در تاریخ 19 شهریور 1359 نیروهای بعثی عراق وارد استان ایلام شدند و به منطقه میمک حمله کردند.
آنها ابتدا پاسگاه مرزی «حلاله» و«نی خزر» را که از میمک محافظت می کردند به اشغال درآورده، اما برای تصرف ارتفاعات میمک با مقاومت نیروهای ایرانی مستقر در منطقه یک هفته معطل شدند.
پس از تصرف میمک و پاسگاه های حومه مهران و دهلران، وزیر دفاع وقت صدام به طور رسمی اعلام کرد: نیروهای مسلح عراق به مرزهای بینالمللی رسیدهاند و اختلافات ارضی خود را با ایران عملاً حل کردند.
با اشغال این منطقه، معبر وصولی «صالح آباد - سرنی» به طرف خط مرزی مورد تهدید نیروهای عراقی قرار گرفت و در نتیجه محور ایلام، صالح آباد و مهران به طور جدی ناامن شد.
بلافاصله پس از آگاهی از اشغال، میمک لشکر 81 زرهی ارتش از جمله هوانیروز ارتش عشایر انقلابی و دلاور منطقه - سپاه و بسیج در مناطق مختلفی از این جبهه مستقر شدند و آرایش خطوط را برای حمله به ارتش عراق کامل کردند.
روز 19 دی ماه سال 59 بود که در عملیاتی بزرگ ارتفاعات استراتژیک میمک آزاد شد.
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
#کلام_امام
📸 مسئولیت شعر، خدمت به جریان روشنگری الهی است .
🔻رهبرانقلاب:
این قدرت تأثیری که در شعر وجود دارد، مسئولیّتآور است. به طور کلّی همهی اشیاء، همهی اشخاص، همهی پدیدههایی که شأن بالاتری دارند، مسئولیّت بالاتری هم دارند. جنابعالی هم اگر چنانچه در مجموعهای از آحاد جامعه بُرشِ بیان و نظر و رأی داشته باشید، مسئولیّتتان بیشتر از آن کسی است که این بُرش را ندارد. بنابراین شعر به مناسبت همین قدرت تأثیرگذاری، دارای مسئولیّت است، تعهّد دارد، تعهّدی بر دوش شعر هست؛ این تعهّد چیست؟ قرار گرفتن در خدمت جریان روشنگریِ الهی در طول تاریخ بشر.
۱۳۸۹/۲/۳۰
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani
۲۷ شهریورماه، سالروز درگذشت شاعر گران قدر، استاد #سیّد_محمدحسین_شهریار ، و روز شعر و ادب فارسی گرامی باد . 🌹
🇮🇷 کانال ارائه محتوای روایتگری 👇
@ravianerohani