eitaa logo
روایت ها و حکایت ها
1.9هزار دنبال‌کننده
1.8هزار عکس
338 ویدیو
30 فایل
فیش های منبر و یادداشت های روایی و تفسیری و نکات تربیتی و اخلاقی،آمیخته با مطالب روز و اشعار ناب و تاریخ ... ارتباط با ما https://eitaa.com/MA1371 طلبه حقیر محمد جواد جنگی لینک کانال @revayathavahekayatha1
مشاهده در ایتا
دانلود
روایت ها و حکایت ها
در ایام شهادت #امام_کاظم علیه السلام بهترین فرصت هست که: تاریخ برامکه را مرور کنیم که خیلی عحیب و ع
مادر جعفر برمكى در طلب پوست گوسفند!!! محمد بن حنان گفت: روز عيد قربان در خانه ما يك زن محترمه‏اى به ديدن مادرم آمد. از مادرم پرسيدم اين خانم كيست؟ گفت اين مادر جعفر برمكى است مى‏گويد تا فهميدم مادر جعفر است محترمه است سلام و احوالپرسى كردم بعد گفتم: بى بى شما سرد و گرم روزگار را زياد چشيده‏ايد عبرتى براى ما بگوئيد گفت چه بگويم؟ بهترين عبرتها حال خود من است يك روز عيد قربان شماره غلامان و كنيزان من چهارصد بود آنگاه جعفر امر كرد به عدد هر غلام و كنيزى يك قربانى بكنيد البته غلام و كنيز مادرش - مال خودش هم جداگانه بود و من در همان سال و همان روز از جعفر گله داشتم كه تشريفات مرا كم كرده است بالاخره اين گذشت. امروز روز عيد قربان است بلند شده‏ام آمده‏ام منزل شما ببينم يك پوست گوسفند قربانى به دست مى‏آيد زير پايم بيندازم يا نه. فهميدم امروز كه روز عيد قربان است شما قربانى مى‏كنيد پوستش را بدهيد به من.
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
نمایش در ایتا
امروز را با صلوات برای امام زمان «عجل الله تعالی فرجه» شروع کنیم.🌹 «اللّٰهمَّ صلِّ علی مُحمَّــــــــد وآل محمَّـــد وعجّل فرجَهم» سهم شماحدأقل ۵ صلــــــــــــــوات‼️
🔍" پیام ها و هشدارهادرنهج الفصاحه" 📌قال رسول الله: إذا كانُوا ثَلاثَةً فلا يَتَناجى اثنانِ دُونَ الثّالِثِ. هرگاه سه نفر با هم باشند، دو نفر آنها نبايد با يكديگر در گوشى صحبت كنند❗️ شاعری گوید: در مجالس حرف درگوشی‌زدن با یکدگر در زمین سینه‌ها تخم نفاق افشاندن است ____________________ روایت ها وحکایت ها (عضویت)
🔍" إمٰام کٰاظِــــمْ (عَلَیْه السَّلامْ) "... 🔴با این راه او را آرام کرد! در مدينه شخصي از نوادگان عمر بن خطاب با امام صادق عليه السلام دشمني مي‌كرد و به طور مكرر با كمال گستاخي از آن حضرت و خاندان عصمت و طهارت عليهم السلام بدگويي مي‌نمود. چند نفر از ياران امام كاظم عليه السلام به آن حضرت عرض كردند: « اي آقاي ما! اجازه بده تا اين نامرد تبهكار را سر به نيست كنيم و از شرش آسوده گرديم. » امام كاظم عليه السلام آنها را به شدت از اين كار بر حذر داشت و فرمود: « او اكنون كجاست؟ » گفتند: « در مزرعه خود مشغول كشاورزي است » امام عليه السلام بر مركب خود سوار شد و به سراغ او رفت. وقتي كه به مزرعه او رسيد، مرد گستاخ با ناراحتي فرياد زد: « آهاي! كشت و كار ما را پامال نكن! » حضرت موسي بن جعفر عليه السلام همچنان به طرف او حركت كرد. وقتي به او رسيد فرمود: « خسته نباشي! » سپس با چهره اي خندان احوال او را پرسيد و فرمود: « تا كنون چه قدر براي آباداني مزرعه ات خرج كرده اي؟ » - صد دينار - اميد داري چه قدر محصول برداري؟ - نمي دانم. من كه علم غيب ندارم! - من مي‌گويم، ولي ابتدا تو بگو چه قدر اميد داري كه برداشت كني؟ - اميدوارم ۲۰۰ دينار برداشت كنم. امام كاظم عليه السلام كيسه اي كه محتوي ۳۰۰ دينار طلا بود به او داد و فرمود: « اين را بگير! خداوند آنچه را كه اميد برداشت از اين مزرعه داري را نيز به تو بدهد! » مرد گستاخ در برابر حسن اخلاق امام كاظم عليه السلام گيج و مبهوت شده بود، چنان تحت تأثير قرار گرفت كه همان لحظه به عذرخواهي از امام عليه السلام پرداخت و اظهار ندامت و شرمندگي نمود و ملتمسانه از حضرت خواست تا او را به خاطر جسارت هايش ببخشد. امام كاظم عليه السلام در حالي كه با لبخند شيرين خود نشان مي‌داد كه او را بخشيده است از آنجا گذشت. چند روزي نگذشت كه اصحاب امام كاظم عليه السلام ديدند، آن مرد عمري در مسجد به محضر امام عليه السلام آمد و با كمال خوش رويي و ادب به امام عليه السلام نگريست و گفت: « ألله اعلم حيث يجعل رسالته ». « خداوند آگاهتر است كه رسالتش را در وجود چه كسي قرار دهد (و چه شخصي را امام و رهبر قرار دهد). » اصحاب امام عليه السلام با تعجب ديدند كه برخورد مردي كه تا ديروز به امام و خاندان عصمت و طهارت عليهم السلام گستاخي و بي ادبي مي‌كرد، به كلي عوض شده است. مرد كشاورز بار ديگر امام عليه السلام را ستود و سؤالاتي مطرح كرد و پس از شنيدن پاسخ‌هاي امام عليه السلام رفت. امام كاظم عليه السلام هنگام بازگشت به خانه، به اصحاب خويش فرمود: « اين همان شخصي بود كه شما از من اجازه مي‌خواستيد تا او را بكشيد. اينك از شما مي‌پرسم كدام يك از اين دو راه بهتر بود؟ آنچه شمامي‌خواستيد يا آنچه من انجام دادم؟ من با دادن مبلغي پول كارش را سامان دادم و روان و جان بيمارش را اصلاح نمودم » .... أيّما كان خيرا ما أردت أو ما أردتم؟ » "ارشاد المفيد ۲: ۲۳۲" ✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦ روایت ها وحکایت ها (عضویت)
دوستان سلام کسی کتاب تفسیر سوره حجرات حاج آقا رضا صدر را دم دست داره؟! https://eitaa.com/MA1371
امروز پنچشنبه است👇 پیامبر خدا صلی الله علیه و آله: روزهای دو شنبه و پنج شنبه اعمال عرضه می‌شود؛ آمرزش خواه آمرزیده و توبه توبه گر پذیرفته می‌شود و [اعمال ]کینه ورزان با کینه هایشان برگردانده می‌شوند تا اینکه توبه کنند. تُعرَضُ الأعمالُ یَومَ الاثنَین و الخَمیسِ، فمِن مُستَغفِرٍ فیُغفَرُ لَهُ، و مِن تائبٍ فیُتابُ علَیهِ، و یُرَدُّ أهلُ الضَّغائنِ بضَغائنِهِم حتّی یَتُوبوا. میزان الحکمه ماده هجران.
6.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
مرحوم آیت الله ضیا آبادی: حضرت زهرا سلام الله علیها ؛ سفره نداشت ولی چادر داشت !!!
10.86M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
توصیف متواضعانه آیت الله جوادی آملی از تفسیر هشتاد جلدی تسنیم تقدیر از نظام و رهبری و امام.....
7.87M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
شما پاکت میخوای!!! ارسالی از آقای محب الشیعه❤️
سلام صبح بخیر همــــراهان... چقدر خوب است ابتدای صبح جمعــــه متوجّه و یاد امام زمان (عجَّل الله تعـــالی فرجه الشریف) باشیم وبرای ایشان”صلوات“ هدیه کنیـــــــــــم.  «ٱللَّٰهُمَّ صَلِّ عَلَىٰ مُحَمَّدٍ وَآلِ مُحَمَّدٍوعجِّل فرجهم»
🔍" پیام ها و هشدارهادرنهج الفصاحه" 📌نیرومندی💪 به چیست؟ در روایتی نقل شده است که حضرت رسول‌اکرم(ص) در مدینه از محلی عبور می‌کردند، و گروهی از جوانان را دیدند که مشغول زورآزمایی بوده و در حال بلند نمودن سنگ بزرگی بودند و چون احتیاج به داور داشتند، با عبور پیامبر(ص) از آن حضرت خواستند میانشان داوری کند که کدامشان سنگ را بهتر بلند می‌کند. رسول گرامی اسلام(ص) قبول کردند و در پایان کار اظهار داشتند: می‌خواهید بگویم قوی‌تر از همه چه کسی است؟ گفتند: بفرمایید: حضرت فرمود: «اتحسبون الشده فی حمل الحجاره؟ انما الشدهًْ ان یمتلی احدکم غیظاثم یغلبه» یعنی آیا گمان می‌کنید نیرومندی در جابجا نمودن سنگ است؟ نیرومند حقیقی کسی است که چون خشم بر او غلبه گردد، بر غضب خویش غالب گردد. "نهج الفصاحه " ✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧✦✧ روایت ها وحکایت ها (عضویت)