🔺*ماموریت تاریخی اشک*
چه وقت میتوانی بر حسین اشک بریزی؟
تا وقتی مفهوم عدالت و ضد عدالت را نفهمی نمیتوانی بر حسین اشک بریزی! تا بیطرف باشی در جبهه عدل و ظلم، اشک تو بر حسین باعث نجاتت نمیشود. نه نمیشود! چرا که اشک بر روضههای حسین یعنی تو داری هل من ناصر حسین را میشنوی، یعنی خطاب اگر دین ندارید لااقل آزاده باشید را داری میشنوی، یعنی پاره پاره شدن حسین را داری نظاره میکنی و #تنها و تنها بر او اشک میریزی و باز نظاره میکنی! این آن لحظه خطرناک است!
در این لحظه تو دیگر نمیتوانی بیطرف باشی. نمیتوانی منفعل باشی. علی(ع) تو را خطاب میکند من لم یکن معنا کان علینا که اگر با ما نیستی بر مایی. یا با حسینی یا علیه حسین.
و با حسین بودن یعنی #سکوت_نکردن در برابر همه آنچه حسین را به قیام واداشت، یعنی مبارزه با #اشرافیت_مذهبی، ناعدالتی، در بند کردن آزادی، بستن دهان منتقدین، تبعیض و دست درازی به اموال عمومی و ترس خواص از هزینه دادن.
اشکی که اینها را ندارد #اشک_عاطفی است و غریزی. لکن اشک بر حسین نه اشک عاطفی بلکه #اشک_سیاسی و اشک ایدئولوژیک است #گریه_افشاگری_و_اعتراض است.
ماموریت تاریخی این اشک افشای ظلم و ظالم است. سلاح تبلیغی پرقدرتیست که علاوه بر اینکه احساساتی از جنس غم و عشق و غرور و غضب و ایثار را برمیانگیزاند تو را به تفکر وامیدارد که من کجای این تقابل ایستادهام؟
شیعه از اشک، #رسانهای_مردمی ساخت تا به جنگ بوقهای دولتی و رسانههای حکومتی زمان برود و آنقدر گسترشش داد تا سیل اشکها بنیامیه و امثالش را سرنگون ساخت. و این ماموریت همچنان باقیست...
لذا اشک بر حسین یک مکتب است که اگر وارد آن شدی باید الزاماتش را نیز بپذیری و آن وقت است که این اشک تو را به کربلای زمانت و پس از آن جنة الماوا میکشاند.
پ. ن. اگر هنوز فکر میکنی با اشک بر حسین به تنهایی میتونی بری بهشت باید پشت سر عمر سعد صف بگیری تا در رو بروت بازکنن چون اون جزو اولین گریه کنندگان بود.
✍🏻 #رضا_افشار
_____________
📚@reza_afshar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 گریه موکب داران عراقی موقع جمع کردن مواکب...
کجای دنیا چنین میزبانانی را میبینید؟
اساسا معنا و نگاه به زندگی را عوض میکند این صحنهها...
صحنههایی که کل تمدن غرب را به استیضاح میکشاند و تراز جدیدی از انسانیت را به تصویر میکشد
نظام سرمایهداری با اصالت سودش را بر هم زده، عشق را مینمایاند و چه کسی چنین چیزی را در دنیای امروز میتواند باور کند؟
مکتب حسین تنها راه نجات بشریت است
✍🏼#رضا_افشار
______________
📚@reza_afshar
مرزهای پزشکی دنیا را جابجا کردیم!
نخستین پیوند سر (کلیه عروق و نای و عضلهها) موفق در جهان بنام ایرانیان و در ایران انجام شده است
عمل پیوند سر فقط سه بار بصورت موفق انجام شده اما بیماران قدرت تکلم را پس از بهوش آمدن نداشتند
اما جراحی انجام شده در ایران تنها موردی بوده که بیمار پس از بهوش آمدن بطور کامل قدرت تکلم داشته و در بالاترین سطح سلامت در نوع خود بوده است
حالا آیا دنیا نباید کلاهش را برای عظمت ما از سر بردارد؟
چه کسی باور میکرد روزی ایران باورنکردنیترین کارهای ممکن پزشکی را برای اولین بار در دنیا انجام دهند؟
🔸در بزرگی این کار هر چه بگوییم کم است اما نکته مهم این است که غرب بواسطه برتری علم و تکنولوژیش میخواست برای جهان در حیطه فرهنگ هم، باید مشخص کرده و بر جهان بینی و علوم انسانیش هم سلطه پیدا کنند
میگوید
من صنعت دارم پس روابط خانوادگی، پوشش، حقوق اجتماعی، نوع اداره سیاسی کشورها، معنویت، قوانین قضایی و... را نیز من باید مشخص کنم.
من پیشرفته هستم پس من هم میگویم بر خلاف عقل و شرع و مصلحت ١٢هزار ساله انسان، همجنسگرایی را نشانه عقل و پیشرفت میدانم و همه باید بزور این نگاه را بپذیرند
این عمل جراحی بزرگترین ضربهاش به سلطه فرهنگی حاصل از پیشرفت علمی غرب خواهد بود!!
✍🏼#رضا_افشار
_________________
📚@reza_afshar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ارزش پول ملی (۲)
⁉️ چرا ارزش پول ایران با خاک کوچه یکی شده...؟!
⁉️ دولت رئیسی برای حفظ ارزش پول چیکار کرده؟
⁉️ آیا امکان داره دوباره ارزش پول ملی ما برگرده؟
⁉️ ریشه این مشکل دقیقا کجاست؟
______________________
📚@reza_afshar
راه روشن.pdf
2.19M
🇮🇷 راه روشن
✅ استناد فرمایش رهبری براساس #آمارهای_بینالمللی و داخلی
رهبر معظم انقلاب در دیدار با رئیس جمهور و اعضای هیئت دولت: "...تعداد قابل توجّهی از شاخصهای اقتصاد کلان، رشد را نشان میدهد، پیشرفت را نشان میدهد، تغییرات مثبت را نشان میدهد..." (۱۴۰۲/۰۶/۰۸)
💠 اندیشکده راهبردی سعداء
👈🏼 این کار مجموعه سعداء یعنی داشتن ایمان آگاهانه، یعنی اگر میگیم رهبری تعصبی نگیم و بتونیم با استدلال و منطق از ایشون دفاع کنیم نه کورکورانه و تقلیدی!!!
________________
📚@reza_afshar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
" ارزش پول ملی "
⁉️ چرا پول ایران بی ارزش شده...؟!
⁉️ دولت سیزدهم برای حفظ ارزش پول تو این یک سال چیکار کرده؟!
🇮🇷 #همین_یک_سال
___________________
💠 تولید شده در رویداد رسانهای جهت
برگرفته از پژوهش اندیشکده راهبردی
________________
📚@reza_afshar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ برنامه هفتم با اقتصاد و سیاست کشور چه میکند؟!
🔸بندهایی از لایحه برنامه هفتم توسعه دولت را موظف میکند حجم بالایی از اموال، شرکتها و داراییهای خود را با سرعت واگذار کند.
🔹همه میدانیم در شرایط فعلی،اصلیترین گیرندهها،بخش #خصوصی و حاکمیتی غیردولتی است و جمعیت میلیونی #مردم به علت نبود سازوکار مشخص امکان واگذاری به آنها وجود ندارد!
🔸در فصل مردمی سازی، صراحتا گفته «به منظور جلب مشارکت بخش خصوصی»،دستگاهها موظفند تمامی شرکتهای خود به جز آنهایی که در سیاستهای اصل۴۴ منع شده را واگذار کنند! آن هم طی۳سال!
🔹در فصل مولدسازی هم آمده یک سال پس از ابلاغ،همه دستگاهها مکلفند اموال غیرمنقول مازاد را بفروشند.
🔸یعنی تا ۳ سال بعد نه اموال مازاد نزد دولت داریم و نه بنگاهی از اصل۴۴! آنچه خواهد ماند دولتی است نحیف وضعیف و یک بخش خصوصی بسیار قدرتمند!
🔹اتفاق خطرناک این است که در این شرایط #جمهوریت_سیاسی هم نخواهیم داشت! اگر مردم، ببینند کارشان دست بخش خصوصی است، دست دولت نیست، چه انگیزهای برای مشارکت و رای دادن به رئیس جمهور دارند؟!
🎬 @Mostazafin_TV
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⚠️ اگر اقتصاد به معنای واقعی کلمه مردمی نشد، جمهوری سیاسی هم نخواهیم داشت!
برنامه ثریا/ نقد برنامه هفتم توسعه/ ۱۹شهریور۱۴۰۲/ حجت الاسلام #قنبریان
📺 مشاهده فیلم کامل برنامه
☑️ @m_ghanbarian
رهبر انقلاب: در مدارس نظرسنجی کنید ببینید چند نفر رونالدو را میشناسند، چند نفر کاظمیآشتیانی را
بایستی کاری کنیم که دانشآموز دارای هویت ملی بشود. مهمتر از علمآموزی یا لااقل در حد علمآموزی این است که او احساس هویت بکند، یک انسان با هویت ساخته بشود، یک هویت ملی، هویت احساس اعتماد به نفس ملی پیدا بکند.
از عمق جان کودک ما با افتخارات کشور آشنا بشود این چیزی است که امروز وجود ندارد خیلی از افتخارات حالا ایشان اسم مرحوم آقای کاظمیآشتیانی را آوردند شما بین بچههای مدرسهتان، مدارستان نظرخواهی کنید ببینید چند درصد کاظمیآشتیانی را با آن همه خدمات، با آن ارزش وجودی که این مرد، این جوان، جوان هم بود داشت میشناسند چند درصد، رونالدو را چند درصد میشناسند، ما چرا افتخارات ملی خودمان را نمیشناسیم؟
این خیلی مهم است یک بخش از این چیزهایی که میگوییم هویت ملی همین است که افتخارات ملی را، گذشتهی علمی را، گذشتهی سیاسی را، گذشتهی بینالمللی را بشناسند.
________________
📚@reza_afshar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
⭕️ اگر بریتانیاییها پا به هند نمیگذاشتند، وضعیت الان هند چگونه بود؟🤔
🔻میدونستید که #هند در سال ۱۷۰۰ میلادی، ۲۷ درصد و در سال ۱۸۰۰ میلادی، ۲۳ درصد از کل تولید ناخالص جهان رو تأمین میکرده؟😳
🔻#بریتانیا اما طی بیش از ۲۰۰ سال استثمار، غارت و تاراج، چپاول و ویرانی، هند که یکی از ثروتمندترین کشورهای دنیا بود را تبدیل به نماد فقر و بیچارگی کرد که فقط ۳ درصد از تولید ناخالص جهان را داشت و ۹۰ درصد مردمش زیر خط فقر زندگی میکردند.😡
________________
📚@reza_afshar
🔺تحلیلگر هندی مسائل ژئوپولیتیک:
▪️من تا به حال خیلی از واژهی «دلار زدایی» استفاده میکردم. ولی رئیسی، رئیس جمهور ایران، یک ایدهی جدید به من داد:
«آمریکا زدایی»
▪️این بهتره، چون جهان نه تنها باید دلار آمریکا را کنار بگذارد، بلکه مدل آمریکایی برای اقتصاد، سیاست خارجی، نظام درمانی، زیرساخت، آموزش و حتی ارزشهای اجتماعی را هم باید کنار بگذارد.
______________
📚@reza_afshar
⭕️ ماجرای دیوارنگار میدان ولیعصر نشان داد که اختاپوس بانکهای مالساز و بنگاهدار زورشان به حرف رهبری هم میچربد
✍️ محسن مقصودی، مجری و تهیه کننده برنامه ثریا در خصوص جمع کردن دیوارنگار میدان ولیعصر در مورد بانکها در توییتر نوشت:
🔹همیشه در برابر پاسخ مردم و دانشجویانی که میپرسیدند چرا رهبری با فلان فساد برخورد نمیکند یا پیگیر تصویب فلان قانون ضد فساد نمیشود، باید کلی توضیح میدادم که فرایند مبارزه و مهار باندهای قدرت و ثروت پیچیده است، یک نفر ولو رهبر باشد بدون مطالبه مردم و عزم مسوولان تنها میماند
🔹این ماجرای دیوارنگاره کار ما را راحت کرد و مشخص شد حتی در دوران مدیریت اصولگراها بر سه قوه و شهرداری، حرف صریح و دقیق رهبر انقلاب که سالها در عرصه عمل خاک میخورد حتی دیگر روی بیلبورد شهری هم تحمل نمیشود و اختاپوس بانکهای مالساز و بنگاهدار زورشان به حرف رهبری هم میچربد
🔹شاید برخی از این ماجراها ناامید شوند، اما ما با این ماجراها امید و انرژیمان برای مبارزه با فساد و تخلفات بانکی دو چندان میشود. حالا همه چیز عیانتر شده، مردم ماجرا را فهمیدهاند مال سازهای تورمساز دیگر نمیتوانند با کمک به فلان مسجد و فلان خیریه و هیات و... ژست ارزشی بگیرند
@Rasad_tahlil
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#بانکها_غلط_میکنند
این کلیپ ها خیلی خوبه
کوتاه و گویا
♨️ اقْتِصادِفَرهَنگی: 🇮🇷
💠 @h_abasifar
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#گزارش_زنده
🔴 تجمع دانشجویان مقابل وزارت صمت
👤 علی ریاحیپور مسئول سیاسی اسبق دانشگاه تهران:
🔸️ عدهای برای پشت میز رفتن بدو بدو میکنند ولی برای روی مین رفتن به پستو ها میروند و باید دنبالشان بگردیم.
#اتاق_بازرگانی
#سلاح_ورزی
🔺کفِ دانشگاه باش🔻
✅@kafedaneshghah
اسکار» بنگاه الگوسازی و معرفی افسران جنگ نرم آمریکا
الگوهایی که توسط «مدیریت فرهنگی» ایالات متحده آمریکا تولید میشوند، پس از سالها سربازی و فعالیت مستمر و منطبق بر اهداف تعیینشده، به کسوت افسری درآمده و توسط ساختاری با عنوان اسکار به دنیا معرفی شده و در قامت افسران جنگ نرم در معرض نمایش قرار میگیرند.
موجودیت مهم و اعتباربخشی همچون «اسکار» را نباید صرفاً یک تلاش سینمایی و برآمده از ذوق و یا میل به دور هم باشی تعدادی سینماگر تلقی نمود، بلکه اصل تأسیس مجموعهای همچون «آکادمی علوم و هنرهای سینما» (AMPAS) را میبایست در راستای همان مهندسی فرهنگی تعریف کرد که فعالیت خود را معطوف به بالا بردن سطح قدرت نرم آمریکا ساخته است.
نهادی که در سال ۱۹۲۷م با ظاهری غیردولتی تأسیس و فعالیت گستردهٔ خود را تحت حمایت و اشراف مستقیم جامعهٔ یهودیان آمریکا و با ریاست فردی یهودیالاصل بهنام «لوئیس بی. مایر» آغاز نمود. شخصیّتی که در جایگاه بنیانگذار یکی از عظیمترین کمپانیهای یهودی فیلمسازی در آن زمان، یعنی کمپانی مترو گلدوین مایر، بهسرعت توانست مقبولیّت لازم را برای این مجموعه ایجاد نماید.
اساس تأسیس «آکادمی علوم و هنرهای سینما» و حرکت هالیوود بر مدار ترسیمشده توسط «مدیریت فرهنگی» ایالات متحده آمریکا را بیش از هر چیز میبایست محصول دوران گذار نظام بینالملل از «جنگ جهانی اول» به «جنگ جهانی دوم» تلقّی نمود. دورانی که میزان اثرگذاری جدّی رسانههای نوین و بهویژه سینما بر وقایع جاری معلوم شد.
اسکار (Oscars) یک پدیدهٔ ویژه در «تاریخ سینمای جهان» است. محفلی که در سالهای پایانی دههٔ ۱۹۲۰ تأسیس گردید و گرچه بهنوعی محصول هژمونی و شرایط حاکم بر نظام بینالملل در دوران پس از «جنگ جهانی اول» قلمداد میشد؛ اما بهخوبی توانست مبدع گردهماییهای «اهالی سینما» شود.
تندیس «شوالیه اسکار» معتبرترین جایزهٔ «صنعت سینما» است که «شمشیر مبارزان جنگهای صلیبی» را در دست دارد. شوالیهای برنزی که از روکشی مُطَلّا برخوردار است و بهخوبی شوالیه جنگ نرم را تداعی میکند. مجسمهای ساخته شده در سبک «هنر تزیینی» یا «آرت دکو» (Art Deco) که بر روی پایهٔ فلزی سیاهرنگی به شکل یک حلقه فیلم پنج شبکهای ایستاده و پنج بخش اصلی در فرایند تولید یک اثر سینمایی را نشان میدهد؛ پنج بخشی که در قالب «نویسندگی»، «کارگردانی»، «تهیهکنندگی»، «بازیگری» و «عوامل فنی» هرکدام نشانگر بخشهای اصلی «اسکار» میباشند.
✍ مکرمیپور
_________________
📚@reza_afshar
🔴 سایت خامنهای.دات.آی.آر هم در قسمت گزیده بیانات، جمله "خب این بانک غلط میکند ..." را حذف کرده!
https://khl.ink/f/40891
🔹البته در مشروح بیانات و در عکسنوشته جمله حذف نشده. ولی در گزیده بیانات حذف شده. از وسط پاراگراف هم حذف شده، نه اینکه بگیم از آخر پاراگراف!
🔸بالاخره عزیزان دستاندر کار این سایت، لابد بهتر از رهبری مصلحت کشور را میدانند و این جمله را به صلاح مملکت نمیدانند. 😁
✍🏼داود_مدرسی_یان
عزیزان شور درآمده تا کی هر از چندگاهی باید ببینید که طبع سلیقه بعضی، صحبتهای ولی امر حذف میشود و جوری ویرایش میگردد که تیزی و شدتش گرفته شده و حتی گاه حرف طور دیگری میگردد
_____________
📚@reza_afshar