فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 مادر شهید محمد معماریان: دنیا به انتخابات ایران چشم دوخته است
🔻وظیفه داریم دیگران را به حضور در انتخابات تشویق کنیم، کسی را انتخاب کنیم که خون شهدا را پایمال نکند.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸🔸 چهل روز از رفتن سید محرومان گذشت...
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 کمتوجهی به محتوای سالم در شبکه خانگی
🔻 شبکه خانگی همانطور که از نامش پیداست محلی برای انتشار محتوای مختلف دیداری و شنیداری برای مخاطبان خود بهویژه خانوادههاست. این شبکه در زمان گذشته نیز زیر نظر وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی وقت، وجود داشت، منتها فقط فیلمهای سینمایی ایرانی و خارجی دوبله - و در مواردی محدود دروس کنکوری- را مجوز میداد و خبری از تولیدات ویدئویی متنوع امروزی نظیر سریالها، مسابقات، رئالیتیشوها، موسیقی و ... نبود.
🔻 در حال حاضر تنوع تولیدات به صورتی بالا رفته که فیلمهای سینمایی بخشی از تولیدات را تشکیل میدهند، اما بنا بر قانون موجود مجوز آنها در دست وزارت ارشاد است و بقیه موارد را ساترا مجوز میدهد و نوعی دوگانگی در سیاست اعطای مجوز به وجود آمده که گاه کاملاً با هم متضاد است. برای نمونه تولیدات سینمایی ضعیف با محتوای سخیفی که حتی ممکن است به اکران راه پیدا نکنند به دلایل مختلف از ارشاد مجوز میگیرند و وارد شبکه خانگی میشوند که به دلیل همان خانوادگی بودن آن از اکران سینمایی اهمیت بیشتری دارد. برای نمونه در آخرین ورودی این تولیدات میتوانیم به فیلم منشی مخصوص من اشاره کنیم که از سوی ساترا مجوز نگرفت، اما ارشاد به آن مجوز پخش داد!
🔗|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 کمترین طلاق برای کدام استان است؟
🔻 مرکز رصد جمعیت کشور اعلام کرد سال گذشته بیشترین میزان ازدواجها مربوط به استان تهران با تعداد ۶۳.۹ هزار مورد ازدواج بود و پس از آن استانهای خراسانرضوی با ۴۳.۸ هزار و خوزستان با ۳۵.۳ هزار مورد رتبههای بعدی هستند.
🔻 کمترین میزان ثبت ازدواج مربوط به استان سمنان با تعداد ۳ هزار و ۶۸ مورد بوده است.
🔻 همچنین پارسال ۳۴.۹ هزار طلاق مربوط به استان تهران بوده است. پس از تهران استانهای خراسانرضوی با ۲۱.۶ هزار طلاق و خوزستان با ۱۱.۵ هزار طلاق در رتبههای دوم و سوم قرار دارند.
🔻 کمترین طلاق ثبتشده در کشور نیز در سال گذشته متعلق به استان ایلام با یک هزار و ۹۶ مورد طلاق است./فارس
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 «طلاق توافقی» در تهران کاهش یافت، «طلاق یکطرفه» افزایش
🔻 معاون اجتماعی و پیشگیری از وقوع جرم دادگستری استان تهران در گفتوگو با ایسنا گفت: در سال ۱۴۰۱ طلاق توافقی ۴ درصد کاهش و در سال ۱۴۰۲ میزان طلاق توافقی ۴۱ درصد کاهش داشته است.
🔻 متاسفانه افراد به طلاق یکطرفه از سوی زوج یا زوجه روی آوردهاند که آمارهای افزایشی نگران کننده است.
🔻 طلاق یک آسیب اجتماعی تلقی میشود که ریشـه در تغییـر و تحــولات گوناگـون اجتماعـی، فرهنگی، زیستـی دارد.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 شهید جمهور بر مسئله تعهد به خانواده و عدالت جنسیتی تاکید داشت
🔻دکتر انسیه خزعلی، در نشستی با حضور فعالین حوزه زنان به ارائه گزارشی از اقدامات دولت سیزدهم در حوزه زنان و خانواده پرداخت.
🔻 وی ضمن گرامیداشت شهدای هفتم تیر و چهلمین روز درگذشت شهدای خدمت گفت: وظیفه داشتیم که در پایان مأموریت خود گزارشی را ارائه کنیم و کارهای انجام شده را در معرض نقد و نظر صاحب نظران حوزه زن و خانواده قرار دهیم
🔻 از ابتدای خدمت خود تلاش کردیم که معاونت را از دو آسیب تشریفاتی و ویترینی بودن و همچنین غلبه وجهه سیاسی در این معاونت دور کنیم. از این رو معاونت امروز موثر در تصمیمگیری و هماهنگکننده دستگاههای اجرایی در عملکرد برای زنان و خانواده است.
🔻وی با اشاره به اینکه بانوان مشاور امروز در شوراهای اصلی دستگاهها مشارکت داده میشوند، گفت: بعد از تصویب بودجه ۱ درصدی برای مشاوران امور بانوان دستگاهها، بانوان در تصمیمگیریها دخالت بیشتری داده شدند و توانستند برخی طرحهای خود را عملیاتی کنند.
🔻 دکتر خزعلی در ادامه به اسناد بالادستی که مأموریتها در حوزه زنان را تبیین میکند، اشاره کرد و گفت: سند تحول دولت سیزدهم در حوزه زنان سلامت و آسیبزدایی زنان ورود کرده است. در این زمینه نظام مسائل زنان در حوزههای اقتصادی، اجتماعی، فرهنگی، حکمرانی و سلامت تدوین شده و به عنوان مأموریت پیگیری شد. در این زمینه ۱۹ اقدام به عنوان متولی و ۴۵ اقدام به عنوان همکار دستگاههای اجرایی را دنبال کردیم.
🔻 معاون رییسجمهور در ادامه به تدوین اطلس آماری دقیق در خصوص وضعیت زنان اشاره کرد و اظهار داشت: ما آمارهای دقیقی در خصوص زنان سرپرست خانوار و کارآفرین و غیره نداشتیم، در مرحله اول آمار دقیقی در خصوص زنان و خانواده، عدالت جنسیتی، زنان شاغل و مقایسه زنان ایران و جهان و کشورهای اسلامی مورد رصد قرار گرفت.
🔻 ما در این راستا مرکز رصدی ایجاد کردیم که آخرین اطلاعات و آمار در حوزه زنان برای کسانی که بخواهند برای مقابله با آسیبهای حوزه زنان را احصا کرده است.
🔻 دکتر خزعلی بیان داشت: رصد چالشهای ذهنی زنان و پیدا کردن راهکار و ایجاد گفتوگو در زمینه زنان و الگوی سوم زن بوده که نشستها و پژوهشهای متعددی با استفاده از دستگاههای مختلف انجام شده است.
🔻 وی با تاکید بر یکی از پربسامدترین مسائل زنان بحث ازدواج، اشتغال و مسائل فرهنگی است، گفت: یکی از مسائل مهم تعارضات شغلی است. زنان باید بتوانند در کنار فعالیتهای شغلی به مسئولیتهای خود در خانواده هم برسند. از این رو با همکاری سازمان امور استخدامی، وزارت کار و بیمه هماهنگیهایی برای ایجاد مشاغل منعطف انجام شده و اینم به عنوان یکی از احکام برنامه هفتم دیده شده است. یکی از وسایل مورد رصد ایجاد مهدکودکها در دستگاهها و دورکاری بانوان بود.
🔻 دکتر خزعلی در ادامه به چارت ضعیف و کوچک شدن ساختار معاونت در گذشته اشاره کرد و بیان داشت: بودجه معاونت در حد ۳۰ میلیارد و بعد ۵۰ میلیارد و امسال به ۷۰ میلیارد رسیده است اما قطعا این بودجه کفایت ماموریتهای ۱۹ گانه معاونت را ندارد، ما با فعال کردن دستگاههای اجرایی سعی کردیم از امکانات آنها برای به انجام رساندن ماموریت خود استفاده کنیم.
🔻 مسئله زنان سرپرست خانوار از ابتدا مورد توجه دولت بود. موضوع ایجاد کسب و کار پایدار خانواده محور را در برنامه داشتیم. در این راستا بنا داشتیم که از زنان کارآفرین حمایت کرده و آنان نیز زنان سرپرست خانوار را به کارگیری کنند و از تهیه مواد اولیه، تولید، آموزش و رساندن به بازار از آنها پشتیبانی شود. علاوه بر این میتوان به تصویب صندوق ضمانت زنان سرپرست خانوار جهت ضمانت تسهیلات اشاره کرد./معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
55.77M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔸🔸 دغدغههای بانوان ناشر، نویسنده و شاعر
🔻 بانوان دغدغهمند ناشر، نویسنده و شاعر در این نشست صمیمی به بیان دیدگاهها، درخواستها، نظرات و مشکلات خود پرداخته و ایده و درخواستهای خود را با معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در میان گذاشتند./معاونت ریاست جمهوری در امور زنان و خانواده
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 چگونه رفتارهای بد کودکان را کاهش دهیم
🔻 زهرا عزیزی، روانشناس کودک در گفتوگو با ایکنا درباره نحوه کاهش رفتارهای بد کودکان به چند نکته مهم پرداخته است که توجه به آنها ضروری است و میتواند نتیجهبخش باشد.
ثابت قدم باشید
🔻اگر چند نکته کلی را در برخورد با کودکان رعایت کنیم، در کاهش رفتارهای بد آنها مؤثر خواهد بود، حتی در رابطه با همسر نیز میتواند نتیجهبخش باشد. اولین نکته این است که حتماً ثابت قدم باشید، یعنی وقتی قانونی وضع میکنید، این قانون ثابت باشد. ثبات در قوانین کلید کمک به کودکان است، برای اینکه بتوانند انتخابهای مناسبی داشته باشند.
🔻 وقتی فرزند شما هر بار وسیلهای را پرتاب میکند، آن وسیله برای چند دقیقه از او گرفته میشود، یاد میگیرد که اسباببازیهایش را پرت نکند، اما وقتی قانون مدام تغییر میکند، کودک گیج میشود و نمیتواند رفتار صحیح را انتخاب کند.
چانهزنی نکنید
🔻 از چانهزنی به شدت پرهیز کنید؛ چراکه چالهای است که وقتی در آن میافتید، هرگز نمیتوانید از آن خارج شوید. میخواهیم کودکمان بداند که ما شنونده خوبی هستیم، ولی وقتی این مسئله در قالب چانهزنی و مذاکره قوانین میرود، چالهای است که خروج از آن دشوار است.
🔻 کودکی که بتواند برای یک بیسکویت بیشتر و یا برای دیرتر خوابیدن چانه بزند، خیلی سریع یاد میگیرد که راهکار مناسبی برای رسیدن به هدفهایش یافته است و خیلی زود با این مسئله مواجه میشوید که برای هر چیزی چانه میزند، مثلاً برای داشتن قوانین ثابت مانند نشستن روی صندلی ماشین، خوابیدن، مسواک زدن و ... در این چاله چانهزنی میافتید.
🔻 اینکه یک قانون ثابت داشته باشید به کودک احساس امنیت میدهد و آنها متوجه میشوند که دنیای آنها چارچوب، قانون و منطق دارد و میتوانند پیشبینی کنند و میدانند که این ساعت، ساعت خواب است و دیگر نه اعصاب شما و اعصاب خودشان را به هم نمیریزند.
اجازه حل مسئله بدهیم
🔻 قبل از دخالت کردن به فرزندمان فرصت بدهیم که حل مسئله داشته باشد، چه مشکل این باشد که جای درست تکه پازل کجاست، چه مسئله بر سر نوبت تاب باشد؛ کودک ما میتواند راه حل را پیدا کند و ما فقط باید به او اجازه دهیم تلاش کند تا یک راهحل پیدا کند و سریع به او کمک نکنیم و راهحل ارائه ندهیم. صبر کنیم اگر خودش نتوانست مسئله را حل کند و از ما کمک خواست، چند پیشنهاد به او ارائه دهیم.
تشویق کنیم
🔻 آخرین نکته این است که وقتی فرزند شما خودش را کنترل میکند، او را تشویق کنید. وقتی شما به رفتار کودکتان بازخورد مثبت میدهید، آن رفتار را تقویت میکنید و به فرزندتان عزت نفس میدهید. مثلاً اینکه بگوییم، دمت گرم این دفعه پایت را زمین نکوبیدی و نگفتی که این بستنی را میخواهم و توانستی صبر کنی تا وقت خرید شما بشود؛ این موضوع به عنوان یک ویژگی مثبت به کودک گفته میشود و باعث می شود رفتارهای مثبتش تقویت شود.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 مباهله؛ گواهی بر افضلیّت امیرمؤمنان علی(ع)
🔻 یادداشتی از مرتضی نجفی قدسی جهت تشریح موضوع مباهله و تکریم آن. مباهله واقعه شگفتانگيزى است كه در اهميت كمتر از غدير نيست؛ زيرا مباهله زيربناى غدير است و پيش از غدير خداى سبحان در قرآن وجود مبارك اميرالمؤمنين على (ع) را به منزله نفس پيامبر ياد كرده است.
🔻 روزِ فرخنده «مباهَلَه»، قبل از هر چیز، با احیاى نبوّت و ولایت، پرشکوهترین و شگفتانگیزترین جلوه از حقیقتِ جاودانى و جهانىِ اسلام، یعنى «نبوّت و خاتمیّتِ نبوى» و «ولایت و امامتِ عَلَوى» است. در روز مباهَلَه، از یکسو، حقّانیّتِ اسلام بر دیگرِ ادیان و عقایدِ تاریخ ثابت شد و از دیگر سو، کادرِ رهبرىِ این عقیدتِ انسانى تا پایان روزگار تعیین گردید.
🔻 آیه مباهَلَه، عالىترین مدرک براى حقّانیّتِ امامت و خلافتِ بلافصل على (ع) بعد از شهادت جانسوز رسول اکرم (ص) است و نیز واضحترین دلیل بر فضیلت امیرمؤمنان «على بن ابى طالب علیهالسلام» است؛ زیرا خداوند به پیامبر دستور مىدهد که نفْسِ خود را براى مباهَلَه دعوت کن. بدیهى است که مراد از نفْسِ پیامبر (ص)، شخصى غیر از خود آن حضرت است و او على (ع) در همه فضایل و کمالات، غیر از نبوّت همرتبه پیامبر و مساوى با ایشان است.
🔗|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
#یادداشت_اختصاصی
🔸🔸 بانوان مذهبی و بایستههای کنشگری در انتخابات
✍ زاهرهسادات میرجعفری؛ پژوهشگر مطالعات تطبیقی خانواده و فعال رسانه
🔻 حضور بانوان به عنوان نیمی از جمعیت کشور، در مشارکت سیاسی و تحولات کشور، بسیار مهم و پررنگ است و این مشارکت جزء شاخصهای توسعه بهشمار میرود.
🔻 نقش زنان هم در تهییج و ترغیب همسر و فرزندان به فعالبودن در انتخابات و تحقیق و هم دقت در انتخاب اصلح مهم است، همانطور که رهبر فرزانه انقلاب نیز تاکید کردند بانوان در هر دو عرصه میتوانند نقش ایفا کنند و مؤثر باشند؛ هم در حضور حداکثری و مشارکت پایدار و هم در انتخاب انسانهای وارسته.
🔻 در همین راستا با توجه به بیانات رهبر معظم انقلاب، دخالت در سیاست و مقدرات اساسی کشور حق و تکلیف زنان است؛ این همان نقش اثرگذار و کلیدی بانوان است که بار دیگر رنگ واقعیت میگیرد و تکلیف مهمی را بر دوش این قشر میگذارد تا در این عرصه مهم سیاسی پیشران مشارکت حداکثری و حضور پرشور مردم در انتخابات باشند.
🔻 «بانوان جامعهمان سعی کنند هم در امر خانهداری، هم در امر فعالیت اجتماعی و سیاسی و هم در حکمت و دانش از فاطمه زهرا سلاماللّهعلیها الگوبرداری کنند.»؛ «بانوان عزیز جامعهی اسلامی ما سعی کنند دنبال فاطمهی زهرا حرکت کنند هم در امر خانهداری هم در امر فعالیت اجتماعی و سیاسی هم در حکمت و دانش.»؛ «حضور زنان در مشاغل مختلف مدیریتی، سیاسی، اجتماعی و فرهنگی هیچ محدودیتی ندارد. ملاک شایستهسالاری است.»؛ «در ارزشهای انسانی، جنسیت نقش ندارد»؛ «امام (ره) دخالت در سیاست را بر زنان واجب کردند»؛ «اگر زن خانهدار یا زن شاغل هستید باید به فکر جامعه باشید.»(۱)
🔻 در سلوک معنوی، در عروج معنوی و الهی، در ارزشهای واقعی انسانی جنسیت هیچگونه نقشی ندارد، مگر مواردی ترجیح یکی بر دیگری که این هم ترجیح زن بر مرد است. در اصل مسئولیتهای اجتماعی هم همینجور است.
🔻 به تعبیر امام (رضواناللّه علیه) دخالت در سیاست و در مقدرات اساسی کشور وظیفهی زنان، حق زنان و تکلیف زنان است؛ یعنی واجب کردند زنها بایستی در مقدّرات کشور، وظایف اساسی کشور دخالت کنند.
🔻 در پرداختن به امور جامعه «مَن اصبَحَ وَ لَم یَهتَمَّ بِأمُورِ المُسلِمینَ فَلَیسَ بِمُسلِم» یعنی چه زن باشد چه مرد باشد. صبح که میکنید شما، زن خانهداری، زن کارمندی، زن شاغلی، زن صنعتگری، هر چه، هر کاری میکنید باید به فکر جامعه باشید. اصل این اهتمام، اصل این وظیفه احساس مسئولیت عمومی است، زن و مرد ندارد.
🔻 بانوان بهعنوان محور و الگوی خانواده وظیفه دارند شاخصهای انتخاب درست را در اختیار فرزندان و سایر اعضای خانواده قرار دهند. در عرصهای که تبلیغات دشمنان بیشتر روی بانوان متمرکز شده، خوب است بانوان تمام همّ و غمّ خود را برای مشارکت حداکثری و حضور مردم در پای صندوقهای رای معطوف کنند.
🔻 در این میان وظایف بانوان برای حضور و مشارکت فعال و آگاهانه در عرصههای مختلف فردی، خانوادگی، اجتماعی و سیاسی و بینالمللی حیاتی است. اینکه قبل از ورود به عرصه جامعهسازی باید به خودسازی بپردازد و جامعهسازی را با توجه به تمدنسازی پیش ببرد، نیاز به اشراف کامل علمی و سیاسی و توجه به ابعاد مهم وظایف زنان در تمدنسازی دارد.
🔻 زنان جهان اسلام تاکنون نشان دادند در جغرافیای مادیگرایی و اومانیسم میتوانند اسطوره مقاومت و ایثار و دگرخواهی اسلامی باشند، نه تنها بر روی توانمندی فردی و خانوادگی خود کار کردهاند، بلکه آیندهنگری آنها باعث شده با افق تمدنسازی مشکلات و بحرانهای سیاسی اجتماعی را گذرا و موقت ببینند و برای آینده مستضعفان جهان بکوشند.
🔻 در این زمینه هم باید به اهمیت انتخابات سیاسی ایران در چگونگی این تمدن سازی و مواجهه شرق و غرب با تحولات ایران توجه داشت و با حضور فعال خود در میدان، این خطیر را به اطرافیان خانواده و جامعه گوشزد کرد. شناخت دشمن و شیوههای تسلط و نفوذ او در جریانات سیاسی، شناخت رسانه و اهمیت سواد رسانه، درک موقعیت حساس داخلی و خارجی و منطقهای از جمله موارد مهم قابل توجهی است که در فعالیت انقلابی باید بدان آگاهی داشت و آن را جدی گرفت.
🔻 شناخت مطالبات زنان و مواجهه صحیح دولتها با اقتضائات زنانه و چگونگی دستیابی به حکمرانی مطلوب زنان از دیگر زمینههایی است که در آن زنان باید هم به جایگاه خود و پرورش اعتماد به نفس همراه با توانمندسازی زنان اشراف داشته باشند و هم به جایگاه مدیریتی زنانه برای احقاق صحیح حقوق زنان. دیدگاهی که بخش اعظم آنان باید با نگرش صحیح نسبت به نظریه سوم الگوی زن مسلمان اصلاح گردد. زنی که در عین محجبه و عفیفه بودن با توجه به اولویت خانواده از مشارکت اجتماعی فعال دریغ نمیورزد.
(۱) بیانات امام خامنهای مدظلهالعالی در دیدار بانوان دی۱۴۰۲
#انتخابات
#بانوان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 پنجمین سالگرد تصویب کنوانسیون مقابله با خشونت علیه زنان کارگر
🔻 کنوانسیون مقابله با خشونت و آزار علیه زنان کارگر، هفته گذشته توسط «کنفدراسیون بینالمللی اتحادیههای کارگری: ITUC» برگزار شد.
🔻 کنوانسیون ۱۹۰ اولین معاهده بینالمللی محسوب میشود که حق تمام افراد را برای داشتن محیط کار عاری از خشونت و آزار و اذیت، و همچنین آزار مبتنی بر جنسیت (به خصوص برای زنان) به رسمیت میشناسد./جهان بانو
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 افزایش سفر توریستهای خارجی به ایران برای درمان ناباروری
🔻 آمارها نشان میدهد بیماران خارجی از ۱۶۴ کشور جهان برای درمان ناباروری به ایران سفر میکنند و بیشترین میزان مراجعات گردشگران سلامت به ایران نیز درمان ناباروری است.
🔻 به گفته کارشناسان علاوه بر تجهیزات پیشرفته و تخصص پزشکان ایرانی در حوزه ناباروری، قیمت بسیار پایین خدمات درمان ناباروری نیز موجب شده است که بیماران بسیاری از کشورهای دنیا به ایران مراجعه کنند.
🔻 هزینه یک سیکل درمان ناباروری در ایران، در حد ۷۰۰ تا ۵۰۰ دلار است، در حالی که در کشورهایی مثل قبرس یا عراق، این هزینه بین ۵ تا ۶ هزار دلار، در اروپا حدود ۸ تا ۹ هزار یورو و در آمریکا بین ۱۲ تا ۱۵ هزار دلار است.
🔻 برای افزایش رونق گردشگری سلامت در ایران باید اخذ روادید با مقاصد درمانی تسهیل شود. همچنین، ضروری است که سیستم حملونقل بینالمللی تقویت شود و تسهیلات خاصی مانند بلیت های ارزانتر برای گردشگران در نظر گرفته شود. ایجاد شرایط مناسب برای اقامت و ارائه خدمات در کوتاهترین زمان ممکن نیز میتواند موجب بهبود گردشگری سلامت در ایران شود./جهان بانو
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
#یادداشت_اختصاصی
🔸🔸 توقعات از رئیسجمهور آینده در حوزه زنان/ قسمت اول
✍ فاطمه حیدری، پژوهشگر حوزه زنان و کارشناس رسانه
🔻 وقتی زلاندنو به عنوان نخستین کشور در اوایل سال ۱۹۸۳ به زنان حق رای داد، حتی فکرش را هم نمیکرد که چه غوغای انتخاباتیای راه خواهد افتاد و چه حرکتهایی در دنیا آغاز خواهد شد. حرکتی برای رسمیت شناختن کارکرد تصمیمساز نیمی از پیکره جامعه.
🔻 اما این رسمیتبخشی به کنشگریهای زنانه در پس واژههایی چون توانمندسازی زنان صرفا به بهرهمندی آنان از مزایا و نتایج برنامههای توسعه متوقف شد و حیات واژههای مشارکت فعالانه در اجرای برنامهها و طرحهای توسعه اقتصادی به صورت شعاری زیبا باقی ماند؛ چراکه انحصارگرایی فضای سیاسی و فقدان ساختار مناسب حزبی برای زنان موجب طرد و به رسمیت نشناختن زنان در سیاست شد. موضوعی که همواره با نیازسازی برای زنان همراه بود و ادبیات جنسیت و انتخابات را داغتر کرد.
🔻 روی دیگر سکه، فقدان استقلال مالی زنان و اهمیت داشتن درآمد همراه با استقلالخواهی مالی برای آنان و هزینههای زیاد و قطعا نبود منابع مالی کافی برای امور سیاسی آنها؛ بر بالا رفتن هزینههای مشارکت سیاسی فعال زنان اثر گذاشت و کاندیداها در پدیده انتخابات روی موج احساس و عاطفه در واژههایی مثل حق زنان و آزادی در پی پر کردن سبد رای خود بودند.
🔻 یکی از فعالان سیاسی زن اصلاحطلب در روزنامه اعتماد نوشت: «قرار بود جمهوری اسلامی تصويری كامل و بینقص از جايگاه زنان ايران به دنيا عرضه كند. جايگاهی كه نه تنها زنان را موقعيت يك كالای جنسی خلاصه نكند، بلكه از درجهای از منزلت اجتماعي و سياسی و فرهنگی و... قرار دهد كه اين الگو بتواند جهان را نيز تحت تاثير خود قرار دهد. در مخيله هيچ يك از انقلابيون و به خصوص زنان انقلابی نمیگنجيد كه در پنجمين دهه پس از پيروزی، موضوع پوشش زنان به يكی از بزرگترين مناقشههای بين حاكميت و زنان و چه بسا آحاد جامعه تبديل شود.»
🔻 چیدمان واژهها و استخدام واژگانی سبد رای پر کنِ اصلاحات که هیچ اعتقادی به حقوق زنان نداشته و اگر هم در مواردی ژست حمایت از حقوق زنان گرفتهاند، تنها برای اهداف و مقاصد سیاسی بوده است، حالا دوباره در هیاهوی انتخابات، مطالبات زنان را از زیر خروارها خاک به ویترین رسانه اصلاحات کشانده است.
🔻 اما مسئله مهم آن است که در این وانفسای پرهیجان رسانهای، زنان باید مطالبهگر چه موضوعی باشند؟
🔻 کنش صحیح بانوان در مسئله انتخابات و ایجاد جریان مطالبهگری میتواند فضای درست زنانه را به میدان بیاورد. زنان نه به عنوان ابزار، بلکه به عنوان کنشگران دقیق میدان با ایجاد فضای درست، یافتن جایگاه حقیقی زنان را به گفتمان اصلی جامعه در ایام انتخابات تبدیل کنند.
🔻 مطالبه برنامههایی خانوادهمحور که نتیجه آن جامعهای شاد، پویا و در حال رشد است. مطالبه وضعیت رضایتمند که شایستگی، جای جنسیت را بگیرد. مطالبه برای زنان خانهدار که در هیچ برنامهای هویت مستقل نمییابند و باید زیرمجموعهای تابع باشند، برای قوانینی که برای فرزندان و کودکان آنها نوشته میشود.
🔻 مطالبه درک درست توانمندیهای زنان و برنامهریزی برای حضور بانشاط آنان در جامعه و همه چیز از نگاه درست به مسئله زن آغاز می شود و از قدیم گفته اند: آقا آقا از خانه خود ما شروع میشود.. خانم خانم هم از خانه خود ما شروع میشود.. مطالبهگر باشیم.
#انتخابات
#بانوان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 کاهش ازدواج دختران زیر ۱۸ سال در دولت سیزدهم
🔻 معاون امور زنان و خانواده رئیسجمهور اظهار داشت: تسهیلات مشاغل خانگی که ۸۰ درصد آن توسط خانمها انجام میشود در دولت سیزدهم ۲۵ برابر شده است.
🔻 در مسئله مسکن لایحه ۴ قلوها و بعد ۴ فرزندیها را پیگیری کردیم که تاکنون ۷۵ هزار نفر از خانوادههای پرجمعیت زمین رایگان دریافت کردهاند.
🔻 پنج حرکت برای زنان سرپرست خانوار انجام شد. پنجره واحد به منظور انجام تلاشها به صورت منسجم، صندوق ضمانت سرپرست خانوار، بازارچههای فروش که در سفرهای استانی به تصویب رسید، قرارداد بازارچه مجازی و تسهیلات ویژه و تسریع مجوزها که موجب شد بسیاری از مشکلات کارآفرینی این بزرگواران مرتفع شود.
🔻 مکررا ذکر کردند که دولت میخواهد کودکهمسری را رواج دهد این درحالی است که ازدواج دختران زیر ۱۵ سال از ۱۴۰۰ تا ۱۴۰۲ بیش از ۳۲ درصد کاهش داشت و ازدواج زنان زیر ۱۸ سال نیز در این مدت ۲۵ درصد کاهش داشته است./ تسنیم
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 عوارض ایستادن و نشستن طولانی در بانوان
🔻 از جمله آسیبهای جسمانی نشستن و ایستادن طولانی مدت:
۱ – دردهای ستون فقرات به خصوص کمردرد و گردن درد
۲ – درد در ساق پاها
۳ – دردهای پاشنه و میخچه
۳ –تاندونیت آشیل
۴ – واریس
۵ –مشکلات قلبی
۶ – مشکلات حاملگی/ نهضت پیشرفت بانوان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 دولت چهاردهم پراکندگیها در کار برای خانواده را رفع کند
🔻 معصومه ظهیری، دبیر ستاد راهبری زن و خانواده در گفتگو با خبرگزاری شبستان عنوان کرد: یکی از مسائلی که امروز ما به آن مبتلا هستیم گریز از تشکیل خانواده و عدم این احساس نیاز موجه در بین نسل جدید است، لذا میبینیم علاوه بر مسائل مبتلا به پس از تشکیل خانواده، پذیرش مسئولیت برای ورود به تشکیل خانواده نیز یکی از مشکلات امروز ماست که ریشه در آموزشها، فرهنگسازیها و باور عمومی دارد.
🔻 نکته بعدی مسئله نهادهای متولی خانواده است که شاید در آستانه تشکیل دولت جدید جزء مطالباتی است که باید به آن در جامعه پاسخ بدهیم.
🔻 نکته دیگری که باز هم بسیار مهم است اینکه در تمام طرحها و لایحهها، برنامهها و فعالیتهای ما باید پیوست خانواده داشته باشد. برای هیچ طرحی بدون توجه به مسئله خانواده نباید زمینه اجرایی شدن را فراهم کنیم. حتما تاثیرگذاری آن طرح، فعالیت، لایحه بر روی خانواده اعم از زن و مرد و فرزندان و ساختار خانواده را باید بررسی کنیم.
🔻 باید بر این باور باشیم که مهرورزی، یاریگری، انس و الفت و توجه به خانواده و فرهنگ عشقورزی در خانواده را باید در جای جای آموزشها، پژوهشها، کارهای فرهنگی و رسانهای خود گنجانده و نسبت به آن اهتمام داشته باشیم و به این مهم بیش از گذشته بپردازیم تا بتوانیم از بالا رفتن سن ازدواج، بالا رفتن طلاق پایین آمدن نرخ زاد و ولد، پایین آمدن نرخ تشکیل خانواده پیشگیری کنیم.
🔗|مطالعه متن کامل|
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 موفقیت زنان در جامعه نباید سانسور شود...
✍ راحله کاردوانی، دکتری مطالعات زنان
🔻 زنان همیشه در دو سه دههی اخیر یکی از موضوعات مهم در جنجالهای سیاسی- اجتماعی بودهاند و در زمان انتخابات هم یکی از معیارهای انتخاب اصلح، رویکرد و نگاه هر نامزد به مسائل زنان به شمار میرود.
🔻 این وضعیت از یک سو مسئله زن را به مرغی که هم در عزا سر بریده میشود هم در عروسی مبدل ساخته و از سوی دیگر به واقع نشان دهنده اهمیت مسئله زن در اشل جهانی و ملی است. این اهمیت باعث میشود در حال حاضر احساس کنیم یکی از بحثهایی که میتواند بر نتیجه انتخابات اثر جدی بگذارد، همین مسئله زن باشد.
🔻 در این میان، رویکرد برخی خط و خطوط سیاسی کاملا روشن است. کسانی که حجاب زن را حتی اگر انتخاب خود او بر اساس فطرت و اراده باشد، مانع آزادی و پیشرفت او جلوه میدهند و جلب رای را با زیر سوال بردن امر مقدس حجاب دنبال میکنند، در عمل نشان دادهاند منظورشان از آزادی و پیشرفت، غرقشدگی در ابتذال و فردیت و لذت است.
🔻 و اما در سوی مقابل، اگر آزادی و موفقیت زن به استعداد، تواناییها و اثربخشی علمی و اجتماعی او تعریف شود و جامعه ایران بتواند از این نیروی انسانی عظیم و قوی استفاده کند، نوعی میدان برد/ برد را ایجاد نموده است. برد زنان به دلیل حرکت کرامتمحور و همراه با رشد و بروز استعدادها همراه میشود با برد کشور سربلند ایران که از نیروی عظیم بانوان پیشران و متخصص خود بهره گرفته است./ مطالعات هویت زنان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
#یادداشت_اختصاصی
🔸🔸 بررسی علل و عوامل کاهش مشارکت سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری چهاردهم
✍ مهدیه شادمانی، دکتری روابط بینالملل، مدرس دانشگاه و تحلیلگر سیاسی
🔻 در جامعه مدرن انتخابات یکی از سازوکارهای اصلی مشارکت سیاسی شهروندان و به عبارتی مهمترین ابزار یادگیری اجتماعی است.
🔻 از نگاه اسلامی نیز این مشارکت به معنای حق و تکلیف برای شهروندان به شمار میرود.
🔻 در خصوص تاریخچه انتخابات در ایران باید به ۲۴ دوره پیش از پیروزی انقلاب اسلامی اشاره داشت که مصوبات، وقایع و حوادث بسیاری صورت گرفت.
🔻 البته عملکرد مجالس قانونگذاری در طول ۲۴ دوره، نشان میدهد که به استثنای چند دوره محدود، بقیه مجالس، فرمایشی بوده و قوانین ضداجتماعی همچون کاپیتولاسیون را تصویب کردهاند.
🔻 پس از پیروزی انقلاب نیز در همهپرسی و انتخابات عمومی و سراسری مختلفی، مردم با اراده خود شرکت کردند. در این میان، همهپرسی تغییر نظام شاهنشاهی به جمهوری اسلامی ایران اولین انتخابات مهم بود.
🔻 ساختار حقوقی جمهوری اسلامی به ترتیبی تنظیم شده که همه مقامهای حکومتی به صورت مستقیم یا غیرمستقیم با رای مردم انتخاب شوند و تنها تغییر قانون رای در این دوره در مورد شرط سن رایدهندگان بود که در ابتدا به ۱۵ سال رسید و دوباره آن را در سال ۱۳۸۵ به ۱۸ سال تغییر دادند.
🔻 انتخابات از منظر آرمانی و دینی در کلام امام راحل به عنوان یک واجب کفایی معرفی شده و مردم نیز بر اساس اعتقاد به اصل ولایت فقیه و توجه به آیه مشاوره در سوره شورا شرکت در انتخابات را یک واجب کفایی میدانند و مشارکت مردم در تصمیمگیریهای سیاسی به نوعی توجه به حق تعیین سرنوشت قلمداد میشود.
🔻 علاوه بر نگاه دینی از منظر الگوهای قدرت در شکلگیری دولتها میتوان مراجعه به آرای عمومی را از مهمترین ابزار مشارکت سیاسی در نظامهای دموکراتیک نام برد. یکی از اساسیترین و مورد توجهترین ارکان حقوق اساسی، مسئله شیوه انتخابات و سازمان آن است.
🔻 با این مقدمه در بحث ضرورت انتخابات و مشارکت سیاسی مردم، کند و کاو در انتخابات ۱۴۰۳ ریاست جمهوری -که با شهادت رئیسجمهور وقت آیتالله رئیسی و همراهان به صورت زودهنگام رخ داد- این نکته را روشن میسازد که با وجود تکثر کاندیداها و برنامههای مختلف، شاهد کاهش مشارکت نسبت به دورههای پیش بودیم. به صورتیکه ۶۰ درصد از افراد حائز شرکت در انتخابات، ترجیح دادند به این حق و وظیفه شهروندی بیاعتنا باشند که این کاهش قطعا میتواند در تقویت همبستگی، وحدت ملی و تضمین امنیت ملی اثرگذار باشد.
🔻 کنشگران حوزههای مختلف دلایل گوناگونی را پیرامون این کاهش مشارکت اشاره داشتهاند که به مواردی اشاره خواهیم کرد.
🔹 عوامل اقتصادی
🔻 در رأس عوامل کاهش مشارکت، میتوان به مشکلات اقتصادی و تنگناهای معیشتی مردم اشاره داشت. با وجود اینکه در سالهای اخیر از رشد اقتصادی و تغییر در معیشت مردم سخن گفته شده، اما این رشد نیز به سود طبقه تهیدست نبوده و کیفیت توسعه سبب بهبود شاخص عدالت نشده و آمارها نیز بر افزایش ضریب جینی و افزایش فاصله طبقاتی گواهی میدهد. مردم در معیشت عادی نیز دچار مشکل شده و برای یک نظام اسلامی که در عرصه حکمرانی باید از منظر عدالت و عدم تبعیض و فاصله طبقاتی پیشتاز باشد، مورد قبول نیست.
🔹 عوامل روانشناختی
🔻 در ابزار ایجاد محرک در رفتار رایدهندهها، رسانهها نیز تاثیرگذار بودند. اگرچه رسانههای داخلی بر تبلیغات انتخاباتی و ایجاد شور تمرکز داشتند، اما نمیتوان از نقش رسانههای خارجی در دلسردی شهروندان نیز غافل بود.
🔻 از سویی فردگرایی و عدم توجه به جامعه نخبگان و گروههای مرجع از سوی شهروندان نیز عامل اصلی دیگری است که عدم توجه به نقش آنها میتواند در کاهش یا افزایش حضور شهروندان اثرگذار باشد.
🔻 تردید در کارایی انتخابات نیز یکی از محرکهای طبیعی بوده که در تضعیف مشارکت نقش داشته است. به نظر میرسد این نگاه به جایگاه منفعل قوه مجریه، میتواند در کاهش اعتماد به دولت و افزایش ناامیدی عمومی کمک کند.
🔹 عوامل اجتماعی
🔻 طرد اجتماعی یا بیقدرتی نیز که ناشی از توزیع نابرابر قدرت در جامعه است میتواند محرک منفی دیگری در جهت کاهش مشارکت شهروندان در این امر سیاسی باشد.
🔻 امروزه جوانان اگرچه از حقوق و منزلت سیاسی برخوردارند، اما حقوق اجتماعی آنها در عرصههای مختلف تحصیل، اشتغال و مسکن رو به کاهش نهاده است. بسیاری از جوانان در شغلیابی با مشکل مواجهاند و زمان زیادی را در بیکاری بهسر میبرند.
🔻 با توجه به عوامل ذکر شده در شکلگیری رفتار منفی شهروندان و کاهش مشارکت سیاسی در انتخابات ریاست جمهوری اخیر باید دولت چهاردهم راهحل مقابله با تحریم را از طریق مذاکرات طبق اصول نظام و بهرهگیری از ظرفیتهای داخلی مورد توجه قرار دهد.
#انتخابات
#کاهش_مشارکت
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
رسانه نخبگانی بانوان
#یادداشت_اختصاصی 🔸🔸 توقعات از رئیسجمهور آینده در حوزه زنان/ قسمت اول ✍ فاطمه حیدری، پژوهشگر حوزه
#یادداشت_اختصاصی
🔸🔸 توقعات از رئیسجمهور آینده در حوزه زنان/ قسمت دوم؛ دوپامین خون انتخابات
✍️ فاطمه حیدری، پژوهشگر حوزه زنان و کارشناس رسانه
🔻 خانمها برای انتخاب کاندیدای مورد نظرشان شادیشماری میکنند؛ یعنی دنبال برآورد این نکته هستند که با انتخاب فرد مورد نظر چه میزان شادی و چه میزان غم به دست میآوردند. این شادیشماری همراه با بعد جمعگرایی ایرانیها باعث میشود نوع نگاه زنان به مقوله انتخابات و توقعات آنها از رئیسجمهور آینده متفاوت از آنچه در ذهن مردان هست رقم بخورد. لذا کسی که میخواهد کرسی ریاست جمهوری را بگیرد، باید شناخت جامعی از خواستههای زنان داشته باشد.
🔻 از دریچه شادیشماری زنان در انتخابات باید به توقعات و تنوعات مطالبهگری زنان توجه کرد از جمله توجه به شناخت مطالباتی که شأن زنان را افزایش میدهد. این شأن هم در خانواده به عنوان محور تربیت و هم در اجتماع به عنوان نیمی از پیکره جامعه برای زنان حائز اهمیت است.
🔻 در سالهای اخیر وضعیت اشتغال بانوان در رشته گوناگون بهتر شده است، اما هنوز شایستگی، جای جنسیت را نگرفته است. زنان متناسب با رشد تحصیلی در وضعیت شغلی و در محیطهای کاری، همه، مسئولیتهایی شبیه آقایان را انجام میدهند، اما از مزایا و حقوق کمتری نسبت با مردان برخوردارند.
🔻 زنان بار نامتناسبی را به دوش میکشند، آنها یک کار بیمعیار و مستمر و شبانهروزی به نام کار خانگی انجام میدهند که بیشترین فرصت را از آنها میگیرد، ولی در مقابل از هیچگونه مزایایی برخوردار نیستند. توجه دولتها به خانهداری به عنوان یک شغل حائز اهمیت است تا زنان بتوانند در میانسالی و در هنگام بروز مشکلات خانوادگی و گاها طلاق از مزایایی برخوردار باشند.
🔻 شعار تکریم زنان شکاف زیادی با عملگرایی دارد و نهادهای زنان فاقد یک مدیریت توانمند است. مدیریتی که بتواند نظام جامعی از مسائل زنان را ارائه دهد و به دستآوردی ملموس و عینی در حوزه مطالبات زنان دست یابد که این مهم نیز ذیل توجهات ویژه رئیس جمهور به زنان معنا میشود.
🔻 اوقات فراغت بانوان با چه طرح مدونی پیگیری میشود؟ گروهی از زنان هنوز سرگرمی را نمیشناسند و دربارهاش فکر هم نکردهاند و غالب آنان علت بیتوجهی خود را به این موضوع بیشتر مشغلهها و گرفتاریهای فراوان زندگی و مشکلات اقتصادی ذکر میکنند. فرهنگ ایرانی و وظیفه دانستن کارهای خانه به درستی تبیین نشده و پیوست فرهنگی فعالیتهای زنان در خانه به درستی نگاشته نشده است. هر چند ورود مدرنیته و تغییر دیدگاه نسبت به اشتغال زن در بیرون از خانه باعث به وجود آمدن طیفی از زنان شاغل شده، اما کار خارج از خانه به هیچ وجه سبب کم شدن وظایف وی در داخل خانه نشده است.
🔻 در بررسی میزان استفاده زنان از امکانات ورزشی در زمان فراغت، نتایج یک پژوهش نشان میدهد عواملی مانع مشارکت زنان در ورزش میشود یا آن را محدود میکند که برخی را میتوان نام برد: عدم دسترسی به امکانات ورزشی، مناسب نبودن زمان برنامهها، گرانی هزینه ثبتنام، نداشتن وقت و مخالفت خانواده. پژوهشها نشان میدهند که مسئولیت زنان در منزل و ساعات کار ایشان در خارج از منزل، باعث شده این زنان هیچ زمانی را برای خود و شرکت در فعالیتهای مورد علاقهشان نیابند و این در حالی است که با تولد اولین فرزند نیز، وقت زنان به طور قابل ملاحظهای محدود میشود.
🔻 به همه این مطالبات ناتمام زنان، احساس رضایت از زندگی را نیز اضافه کنیم...
🔻 آقای رئیس جمهور دوپامین خون زنان برای همه جامعه حیاتی است...
#انتخابات
#مطالبات_زنان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
#یادداشت_اختصاصی
👇👇👇
رسانه نخبگانی بانوان
🔸🔸 نیمنگاهی به فعالیت رسانههای جریانات سیاسی با محوریت موضوعات مرتبط با زنان
✍️ زاهرهسادات میرجعفری؛ پژوهشگر مطالعات تطبیقی خانواده و فعال رسانه
🔻 توجه به شبکههای اجتماعی و بیان دغدغههای فردی و اجتماعی کاربران در این بسترها سبب شده که همه تحلیلگران و کارزارهای انتخاباتی توجه ویژهای به سکوهای داخلی و خارجی داشته و گروههایی را برای ترویج شعارها و ایدههای خود در این بسترها تعیین کنند، اما چگونگی عملکرد، میزان مخاطب، تولید محتوای تاثیرگذار حتی مخاطبشناسی و توجه به سنین مختلف و اقتضائات آن در جذب مخاطب بسیار مهم بوده و نشان از درک یا شناخت تیم رسانهای آن کاندیدا نسبت به این فضا دارد. در ستاد پزشکیان شاهد فعالیت افرادی همچون ظریف و آذریجهرمی، احمد خمینی و با چهرههایی شناخته شده و پر مخاطب هستیم که از هر محتوا و واژهسازی برای تخریب مخاطب در اذهان دریغ نمیورزند. واژههایی کوتاه، مختصر، اما پربسامد و ترسناک مثل طالبان، سنگ، بسته...
🔻 از این طرف بعد از کش و قوسهای فراوان جبهه انقلابی بین دوگانه قالیباف و جلیلی عملا فرصت جهاد رسانهای یک هفتهای داشتند. افرادی مثل آقای امیرحسین ثابتی و رسایی و .... جزء فعالان رسانه پرطرفدار جبهه انقلابی و کنشگر فعال بودند. در قسمت بانوان شاهد فعالیت پربسامد خانم زرآبادی در تلگرام و توئیتر و اینستاگرام هستیم که ابتدا با نامزد شدن ریاست جمهوری خود را به خوبی در اذهان شناساند و بعد کنشگر فعالی با شعارهای آزادیخواهانه زنان شد. از این طرف شاهد فعالیت رسانه خانم مریم اشرفی گودرزی به عنوان نماینده ستاد دکتر جلیلی هستیم که متاسفانه علیرغم تولید محتوی رسانهای زیاد متاسفانه با برخی اظهارات ناسنجیده، خوراک خوبی برای پرداخت رسانههای معاند ایجاد نمود. با ورود برخی فعالان رسانه پرطرفدار مثل خانم دکتر مینا مهرنوش به طرفداری از دکتر جلیلی شاهد کنش رسانهای قویتری در جامعه زنان بودیم.
🔻 انتخاب فعالیت در بستر شبکه اجتماعی خارجی و داخلی از دیگر نقاط پرتفاوت کانالهای حامی آنان بود؛ برای نمونه کانال بانوان حامی پزشکیان بیش از ۲۳۰۰ مخاطب در بستر تلگرام دارد و کانال ستاد بانوان دکتر جلیلی حدود ۹۸۰ مخاطب در بستر ایتا دارد. هرچند که جبهه انقلابی در بستر ایتا تقریبا ظرفیتش را به نفع دکتر جلیلی درکانالهای انقلابی متفاوت نشان داد.
🔻 کنشگری فعالان مردمی رسانه و طرفداران، در این زمینه قابل توجه بوده، چه در قالب تولید محتوای طنز از برخی سخنان کاندیداها و چه در قالب بازتاب رسانهای و اظهارنظر و کامنتِ زیر پستها برای نشان دادن اکثریت و القای اقلیت برای جبهه رقیب، در صورتی که اکثر افراد میدانند که در این زمینه به راحتی از ظرفیت رباتها و مخاطبین فیک به کرات سواستفاده شده است.
🔻 از سوی دیگر، بازخورد کاربران به محتوای منتشر شده از سوی نامزدها یکی از شاخصهای مهم تحلیل و تفسیر مقبولیت آنها به شمار میرود، به نحوی که برای مثال میزان توجه و محبوبیت به عنوان دو ویژگی توامان که در شبکههای اجتماعی قابل استخراج است، به عنوان شاخصههای مفیدی برای مقایسه نامزدها به شمار میرود که این نکته معمولا از سوی فعالان جبهه انقلابی کمرنگ دیده میشود، هرچند در هفته اخیر و بعد از مناظره دوم شاهد کنش جدیتر فعالان رسانه در این زمینه بودیم.
🔻 نکته دیگر پرداخت رسانهای به هر حیله و نیرنگ، دروغ، تمسخر و برچسبهای رسانهای مثل طالبانیسم و جداسازی دختران و پسران در دانشگاهها و .. بود که در محتوای رسانهای پزشکیان برای ترساندن زنان و دختران به کرات دیده میشد که برای قهقرا نرفتن اخلاق انتخاباتی در عرصه رسانه باید تدبیر خاصی اندیشیده گردد.
#انتخابات
#زنان
#جریانات_سیاسی
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 پیام رهبر انقلاب اسلامی به مناسبت انتخاب رئیسجمهور جدید کشور
🔻 بسم الله الرّحمن الرّحیم
والحمد لله ربّ العالمین والصلاة والسلام علی سیدنا محمدٍ و آله الطاهرین سیما بقیّة الله روحی فداه.
🔻 خدای عزیز و رحیم را سپاس که با اراده و توفیق او ملت بزرگ ایران توانست پس از مصیبت سنگین فقدان رئیس جمهور شهید، در مدت کوتاه قانونی، صحنهی انتخابات ریاست جمهوری را سامان دهد و در دو جمعهی پیاپی، انتخاباتی آزاد و شفاف برگزار کند و از میان چند نامزد، با اکثریت آراء رئیس جمهور کشور را برگزیند.
🔻 مسئولان محترم برگزاری انتخابات، با شتاب لازم و امانت کامل، وظائف خود را انجام دادند، و مردم عزیز، با احساس مسئولیت به میدان آمدند و صحنهئی گرم و پرشور آفریدند و صندوقهای انتخاباتی را در دو مرحله با بیش از ۵۵ میلیون رأی انباشتند.
🔻 این حرکت بزرگ در رویاروئی با غوغای دستسازِ تحریم انتخابات، که دشمنان ملت ایران برای القای ناامیدی و بُنبست به راه انداخته بودند، کاری درخشان و فراموش نشدنی است و همهی نامزدهای محترم و همهی کسانی که برای پیروزیِ هر یک از آنان، هفتهها تلاش شبانهروزی کردند در افتخار و ثواب آن شریکند.
🔻 اکنون ملت ایران رئیس جمهور خود را انتخاب کرده است. اینجانب با تبریک به ملت و به رئیس جمهور منتخب و به همهی فعالان این صحنهی حساس مخصوصاً جوانان پرشور ستادهای انتخاباتی نامزدها، همگان را به همکاری و نیکاندیشی برای پیشرفت و عزت روزافزون کشور توصیه میکنم. شایسته است رفتارهای رقابتی دوران انتخابات به هنجارهای رفاقتی تبدیل شود و هر کس در حدّ توان خود برای آبادانی مادی و معنوی کشور تلاش کند.
🔻 به جناب آقای دکتر پزشکیان رئیس جمهور منتخب نیز توصیه میکنم با توکل به خداوند رحمان به افقهای بلند و روشن چشم بدوزند و در ادامهی راه شهید رئیسی از ظرفیتهای فراوان کشور بویژه منابع انسانیِ جوان و انقلابی و مؤمن، برای آسایش مردم و پیشرفت کشور بیشترین بهره را ببرند.
🔻 بار دیگر جبههی سپاس بر درگاه حضرت حق میگذارم و به حضرت بقیة الله اعظم روحی فداه درود و سلام میفرستم و یاد شهیدان والامقام و امام بزرگوار شهیدان را گرامی میدارم و از همهی نامزدهای محترم و فعالان عرصهی انتخابات که در این برههی حساس نقشآفرینی کردند، و نیز رسانهی ملی و حافظان امنیت کشور و دستگاههای اجرای انتخابات سپاسگزاری میکنم.
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 ۳۰ درصد زنان مبتلا به پوکی استخوان هستند
🔻 فلوشیپ فوق تخصصی جراحی مچ پا و عضو هیئت علمی گروه ارتوپدی دانشگاه علوم پزشکی مشهد اظهار کرد: در دوران یائسگی زنان با از دست دادن توده استخوان سالانه بین ۳ تا ۵ درصد در چند سال اول و حدود ۱ درصد پس از آن مواجهه هستند که در مجموع ۳۰ درصد زنان مبتلا به پوکی استخوان میشوند./نهضت پیشرفت بانوان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 صنعتگر سوزندوز به عنوان بانوی تاثیرگذار سیستان و بلوچستان انتخاب شد
🔻 رئیس اداره میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی ایرانشهر از انتخاب یکی از بانوان صنعتگر سوزندوز این شهرستان به عنوان بانوی تاثیرگذار سیستان و بلوچستان خبر داد.
🔻 رحمان ریگی افزود: در این میان نازبانو کلمکی از بانوان صنعتگر سوزندوز شهرستان ایرانشهر نیز که سابقه بیش از ۴۰ سال حضور در عرصههای مختلف صنایعدستی را داشته و موفق به کسب نشان ملی مرغوبیت تولید و کارآفرین نمونه ملی شده است، جزء تجلیل شدهها بود./شهربانو
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|
🔸🔸 صعود دو بانوی مشهدی به قله آرارات ترکیه
🔻 تیم ملی مستقل بانوان کارگر کشور با حضور دو کوهنورد مشهدی، موفق به صعود قله آرارات در کشور ترکیه شد. این تیم متشکل از ۱۴ نفر، به قله پنج هزار و ۱۳۷ متری آرارات ترکیه صعود کردند تا برای اولین بار موفق به صعود برون مرزی خود شوند.
🔻 در این تیم دو بانوی کوهنورد مشهدی به نامهای «مرضیه ساعدی» و «رویا پورشیرازی» هم حضور داشتند./نهضت پیشرفت بانوان
#رسانه_نخبگانی_بانوان
💠 |@rnb1402|