⭕️دعا برای ظهور غایت انتظار
🔹از نگاه #انجمن_حجتیه وظیفه یک منتظر واقعی، دعا و تنها دعاست! در اغلب کتبی که از نویسندگان و ناشران منتسب به انجمن موجود است ، مطلبی در خصوص مبارزه با ظلم و استکبار و قیام عملی برای حضرت، بیان نمیشود. در حالی که این یک برداشت و دیدگاه غلط است که مسئله انتظار را به #دعا محدود نماییم. امام خمینی(ره) نیز چنین نگاهی را مطرود و عامل انحطاط و ضعف جامعه اسلامی دانسته ومبارزه با این نوع برداشت و نظرات را از مسئولیتهای هر مسلمان میشمارند.
♨️«ما بتوانیم جلوی #ظلم را بگیریم، باید بگیریم، تکلیفمان است، ضرورت اسلام در قرآن، تکلیف ما کرده است که باید برویم همه کار را بکنیم اما نمیتوانیم بکنیم؛ چون نمیتوانیم بکنیم، باید او بیاید تا بکند، اما باید فراهم کنیم کار را، فراهم کردن اسباب، این است که کار را نزدیک بکنیم، کار را همچو بکنیم که مهیا بشود عالم برای برآمدن حضرت(عج).»(1)
📚1 .امام خمینی(ره) ، صحیفه امام، ج 21 ،صص 17.
@Feraghvaadyan
✅تحلیل شیخ حسین انصاریان در خصوص آینده فرقه گنابادی
🔻مهمترین مسئلهشان، جانشینی قطب (نورعلی تابنده) است؛ اینکه چه کسی جانشین وی شود، تأثیر زیادی در ورشکستگی یا سرمایهداری فرقه خواهدداشت. توانایی فرد جانشین است که تعیین میکند موقعیت فرقه ارتقا خواهدیافت یا تنزل. اگر نتواند جریان را مدیریت کند، خودبهخود دامنه اختلافات، تعمیق میشود. ظاهرًا چند نفر از چهرههای شاخص این فرقه، منتظرند که این بندهخدا(قطب) از دنیا برود. یکی از آنان مترصد است که به محض مرگ #قطب، علم ریاست را بردارد و بر طبل استقلال بکوبد.
💢دراین زمینه و برای بررسی سابقه این قضیه در #فرقه_گنابادی، خوب است به کتابهای »کیوانعلی قزوینی«، از چهرههای شاخص فرقه گنابادی مراجعه کنید که در آثارش، تمام اسرار گنابادیها را عیان کرده. »اسرارنامه«، »کیواننامه«، »رازگشا« و...، از جمله کتابهای اوست. کیوان قزوینی، نقش مهمی در گرایش شمار زیادی از افراد به فرقه گنابادی ایفا کرد که البته در اواخر عمر از گرایش به این فرقه پشیمان شده و توبه کردهبود. آثار ردیه وی بر فرقه گنابادی، برای بررسی مفاسد جاری در این فرقه، مناسب مطالعه است.
📚گفتگو شیخ حسین انصاریان،فصلنامه روشنا،شماره 80،ص67.
@Feraghvaadyan
🔘فعالیتهای اقتصادی تشکیلات بهائیت در ایران
♦️یکی از سیاستهای مهم و دائمی بهائیان در حوزه #اقتصادی این بوده است كه نبض سیستم اقتصادی كشور را در زمینههای مهم و بنیادی در اختیار داشته باشند. از زمان تشکیل بهائیت، این فرقه دو دوره طلایی در تسلط بر منابع اقتصادی و کسب سودهای کلان تجاری داشته است. در #دوران_پهلوی آنها به پست¬های مهم سیاسی، اقتصادی، نظامی و اداری دست یافتند. از شخصیت¬های مهم بهائی در آن دوران می¬توان به هویدا (که حدود 13 سال نخست وزیر بود) هژبر یزدانی، کریم ایادی، حبیب ثابت و... اشاره نمود.
♨️بهائیان در دوران سازندگی و اصلاحطلبی نیز تلاش بسیاری برای تسلط بر حوزه¬های مهم اقتصادی و افزایش پیروان خود داشتند. عمده فعالیت اقتصادی این فرقه در حوزه¬هایی نظیر واردات لنز عینک، صنایع اپتیک، بهداشتی و آرایشی، صنایع شیمیایی و سموم کشاورزی، ساخت آسانسور، دوربین مداربسته، سیمان و شرکت¬های بزرگ ساخت چرخ خیاطی میباشد.
👈🏻از سیاست های اقتصادی دیگر بهائیان می توان به تشکیل شرکت های هرمی اشاره نمود که سود سرشاری را نصیب آنها کرده است. آنها با سود حاصل از اقدامات اقتصادی به #ترویج_بهائیت در سطح کشور و جذب پیروان جدید اقدام می نمایند. همچنین طبق احکام بهائی آنها باید بخشی از منابع مالی خود را در اختیار رأس تشکیلات که همان بیتالعدل در اسرائیل می باشد، قرار دهند.
@Feraghvaadyan
💢انواع آسترولوژی
🔘آسترولوژی برای اقناع مخاطبان در خصــوص دلایل و چرایی اتفاقات خوش یا ناگوار پیشرو، دارای دو پاسخ مبنایی است که بر همین اســاس به دو دسته غربی-ایرانی و هندی(جیوتیش) تقسیم بندی میشود. این دو دسته که در مبنای تفسیر، درست مقابل یکدیگر قرار دارند، عبارتند از:
1️⃣.آسترولوژی غربی و ایرانی: مبنای اساسی این شاخه از #آسترولوژی، پذیرش جبر محض در این دنیا و تعیین آینده زندگی انسان به صورت مطلق اســت. این آینده، قابل تغییر نبوده و انسان باید خود را آماده اتفاقات پیشرو کند.
2️⃣.آسترولوژی هندی(جیوتیش): آسترولوژی هندی در طی قرون و اعصار، رنگ و بوی مذهبی و خیالی گرفته و اکنون بسیاری، آســترولوژی هندی را منســوب به هندوها، #مرتاضان و یوگیها میدانند. بر اساس مبانی جیوتیش، چارت تولد هر انسان، نشاندهنده کارماهای زندگی هر فرد است. بر همین اساس مخاطب، حتمیت اتفاقات گذشته، حال و آینده خود را میپذیرد.
@Feraghvaadyan
♨️شاهدان یهوه و اعتقاد به تثلیث
🔹هرچند #تثلیث با مسیحیت –تحریفشده- پیوند خورده است، لیکن در برهه هایی از تاریخ #مسیحیت، یگانه پرستانی نیز سر برآورده اند که تعالیم کلیسای تثلیث گرا را قبول نداشته اند. در قرون اولیه میلادی، »ابیونی«ها و همچنین پیروان »آریوس«، از جمله یکتاپرستان بوده اند. به نظر میرسد، آیین یکتاپرستی از زمان امپراتوری »کنستانتین« تا قرنها از میان مسیحیان رخت بر بسته بود، چه اینکه در زمان این پادشاه بر اساس تصمیم شورای نیقیه )325 میلادی( یکتاپرستی، جرم خوانده و به شدت با این عقیده مبارزه شد. با وجود تمام سخت گیریهایی که نسبت به یکتاپرستی در سراسر جهان مسیحیت وجود داشت، یگانهانگارانی موفق شدند در جوامع مسیحی نفوذ کرده و به ترویج این اندیشه در مقابل تثلیث بپردازند که کلیسای شاهدان یهوه، یکی از این گروهها بود. هم اکنون، این #فرقه در زمره یکی از بارزترین فعالترین تبشیری قرار دارد که برخی مسائل پیرامون اعتقادات خاص آن در باب عدم انتقال خون یا ساختار تشکیلاتی منسجم، باعث بروز حواشی اطراف فرقه مزبور و اعلام ممنوعیت آن در برخی جوامع حتی مسیحی نظیر (ارمنستان)شده است.
♦️پیروان این فرقه در ابتدای امر به اعتبار ارگان و بنیانگذار خود(راسل)با عناوین مختلفی از جمله »قوم دیدهبان«، »برج دیده بانی کتاب مقدس و انجمن نشر یا راسلیها« خوانده میشدند. بعدها «راترفورد»یکی از رهبران فرقه( در سال 1931 میلادی عنوان «#شاهدان_یهوه»را برای این کلیسا برگزید.
@Feraghvaadyan
♨️«وظیفه ما در زمان غیبت و در هر صورت، تقیه کردن است، لذا و بهویژه در شرایط فعلی، انجمن به تقیه به چشم عامل حفظ مجموعه و تشکیلات نگاه میکند. وقتی به شما القا شود که مؤسس این مجموعه، حضرت مهدی(عج) است یا انجمنیها انتساب و ارتباط خاصی با امام زمان(عج) دارند، یا انجمنیها هستند که موجب برافراشته شدن نام امام زمان(عج) شده اند و از طریق فعالیت در این مجموعه، میتوان به حضرت، یاری رساند و امثالهم، سعی خواهید کرد که به هر شکل ممکن این مجموعه را حفظ کنید و این تبدیل به اولویت میشود، چراکه بر اثر همان القائات، تصور میشود که اگر #انجمن_حجتیه نباشد یا از آن خارج شویم، همه امتیازات فوق الذکر را از دست خواهیم داد.
↩️بنابراین، #تقیه ای که بر اساس اعتقادات اسلامی، باید برای بقا در دوران خفقان، یعنی برای حفظ جان و دین به کار برده شود، در راستای حفظ مجموعه به کار میرود، زیرا اعتقاد بر این است که حفظ اسلام و #امام_زمان(عج) به انجمن حجتیه، گره خورده است. این موضوع، یکی از تلنگرهایی بود که بعدها باعث جدایی من از انجمن شد.»(1)
📚1.گفتگو با یکی از اعضای سابق انجمن حجتیه،فصلنامه روشنا،شماره80،ص51.
@Feraghvaadyan
♨️تفاوت عرفان شیعی با عرفانهای کاذب
▫️درجهان امروز بسیاری از نحله و فرقه ها به اسم عرفان و معنویت به گمراه کردن مردم همت گماردهاند و یکی از دلایل رشد این گونه به اصطلاح معنویتهای نوپدید در کشور عدم آشنایی با معارف حقیقی اسلام و #عرفان_شیعی است.
🔸عرفان شیعی، غیراز عرفانهای رایج در گذشته و حال جهان هستی بوده و ماهیتا با هم تفاوت دارند. خاستگاه عرفان بشری، انسان است و صاحبان این نوع عرفان، هرچند رنگ و لعاب خدایی در آن به کار میگیرند، مردم را به سوی غیر خدا فرا میخوانند، اما خاستگاه عرفان شیعی، معارف بلند و نورانی قرآن و اهلبیت(ع) است که از سوی #خداوند صادر شده و در نهایت، بشریت را به سوی خدا میخواند.
@Feraghvaadyan
⭕️«طرد»،مجازات خروج از فرقه
▫️در تمامی فرقهها و گروهکهای انحرافی خارج شدن فرد از فرقه یا گروه با واکنش شدید و بعضاً وحشیانه اعضا و رهبران #فرقه مواجه خواهد شد چرا که با خروج یک موجب میشود ماهیت حقیقی و کاذب فرقه برای سایر اعضا روشن شده و بیم آن میرود موجی خروج از فرقه به راه بیفتد و به همین فرقهها به سرکوب این افراد و یا تلاش برای بازگرداندن وی اقدام میکنند.
🔘در تشکیلات بهائیت علی رغم ادعاهای پردامنه ، نه تنها اصول مدرن کارتشکیلاتی مراعات نمی شود ، بلکه افرادی که از فرقه جدا شده اند دچار مجازات های ذاتا بدوی و غیر مدرن چون #طرد روحانی می شوند . حذف و طرد مجازات تشکیلاتی است که اعضای آن تشکیلات سودای قدرت دارند نه هوای دیانت.
▪️طرد که در برخی مواقه با چاشنی خضونت همراه است از طرف #بهائیت صورت می گیرد ، نشانه ضعف این تشکیلات است و بسیاری از افراد درون تشکیلات مسلمان شده اند.موج خروج از فرقه بهائیت موجب شده تا تشکیلات بهائیت برای ممانعت جداشدن افراد از هر اقدامی فروگذارنکند.
@Feraghvaadyan
💢عرفانهای بدلی و کاذب سوغات تمدن غرب
💠ارمغان #تمدن_غرب برای انسان معاصر (غیر از تنشها، فشارهای روانی، بحرانهای اقتصادی، مشكلات زندگی ماشینی) تحمل سایه شوم نومیدی و یاس در جزء جزء زندگی بشر مدرن است. انسان معاصر همه درها را بسته میبیند. به هر جا مینگرد جای پای جنگ و تجاوز و آدم كشی نمایان است. در نگاه انسان مدرن، «فنا و نابودی» سوغات بعدی تمدن غرب است كه هر آن، ممكن است در قالب یك «جنگ فراگیر» خود را نشان دهد.
♦️در چنین فضایی ندای صلح و معنویت، مشتریان فراوانی دارد؛ چرا كه نیاز محسوس به «امیدواری» و در مرحله بعد « #آرامش» در صدر نیازمندیهای روحی انسانهاست. این ندا هرچند ضعیف و كم رمق، میتواند ناباورانه نگاهها را به سوی خود جذب كند. اگر هم منادی چندان باوری به اقدام خود نداشته باشد بازهم میتواند عامل «خوش بینی» واقع شود. از این رو در دهه های گذشته شاهد بروز و ظهور قارچواره عرفانها و #معنویتهای_دروغین هستیم که هر یک مدعی رسیدن به سعادت و آرامش هستند.
@Feraghvaadyan
🔴سیاست زدایی وظیفه گروه نظارت بر مدرسین انجمن حجتیه
🔘تشکیلات #انجمن_حجتیه پیش از انقلاب و حتی پس ازآن گروهها و کمیتههای مختلفی داشت که هر یک رسالتی برعهده داشتند که یکی از این گروهها،نظارت بر مدرسین بود.انگیزه پیدایش چنین گروهی،این بود که مدرسین انجمن گروهی از نیروهای جذب شده تحت تعلیمشان را کاملاً در اختیار داشته باشند؛تعداد معدودی از مدرسین که از گرایشهای انقلابی متأثر شده بودند مباحثی را عنوان میکردند که رنگ و بوی سیاسی داشت. انجمن ناگهان متوجه شد برخی افراد به جای #سیاست_زدایی،سیاسی شدهاند لذا با تشکیل گروه نظارت بر مدرسین کنترل و احاطه تشکیلاتی بر مدرسین انجمن را بیشتر کرد.
@Feraghvaadyan
♨️ازدواج از نگاه #اوشو
🔘اوشو گذشته بشریت را مملو از بدبختی میدانند و نسخه خودش برای زندگی را تنها راه سعادت! از این رو با ازدواج و فرزندآوری به شدت مخالف است و عشق را فقط در شهوت و آغوش و همبستری میبیند و معتقد است #ازدواج به طور ریشهای پیوند بین دو نفر را ایجاد میکند که این برای بشریت مناسب نیست و همچنین معتقد است، بودن فرزندان نزد والدین ضرر دارد.
♦️«چناچه بتوانیم ازدواج به معنای #اسارت بار آن را منحل کنیم،اجتماع هم منحل میشود و به تبع از آن ملتها،نژادها،سیاست مداران و روحانینما نیز از میان میرود- به همین دلیل آنها همگی بر شیوه ازدواج پافشاری دارند- آنها خوب میدانند که ازدواج ریشه است و از طرفی این نیاز را احساس کردهاند که لازم است انسان را مفلوک و دربند نگه دارند.»(1)
📚1.اوشو،آینده طلایی،نسخهPDF،ص8.
@Feraghvaadyan
⭕️سازمانهای تبشیری
👈کمیته جهانی لوزانی و تبشیر جهانی
🔘«کمیته جهانی لوزانی» سازمان #مسیحی_اونجلیکال است که در کنگره بین المللی اونجلیزم در سال 1974 به وجود آمد.این سازمان به همت بیلی گراهام از فعالترین رهبران مسیحیت اونجلیکال و #صهیونیستی بهوجود آم. در اولین گردهمایی شهر لوزان در همان سال 1974حدود 2700 مهمان از 150 کشور جهان برای توسعه اونجلیزم دورهم جمع شدند.
♦️این کمیته از ابتدا شعار خود را «همه کلیسا،همه #انجیل را به همه دنیا میبرد» قرار داد تا نشان دهد در تلاش برای گسترش تفکر اونجلیزم است.مدیر فعلی آن کشیشی به نام«داگ بردسال» است.
@Feraghvaadyan
♨️ یک بام و دو هوای رسانه تبشیری
🔹رسانههای تبشیری که همواره به دروغ آزادیهای مشروع مدنی اقلیت های دینی کشور را تخطئه میکنند،حالا خبر از میزبانی شصتوپنجمین مراسم #قره_کلیسا را در اخبار خود گنجانده است. اگر چه این رسانهها تمام تلاش خود را برای سیاهنمایی از وضعیت مناسب اقلیتها در کشور میکنند اما در برخی مواقع بواسطه موضع شفاف وروشن نظام جمهوری اسلامی در برابر اقلیتها رسمی کشور و همچنین آزادی و برابری مطابق #قانون،به ناچار اذعان به آزادی هموطنان غیر مسلمان میکنند.
↩️این رسانههای باید بدانند واقعیت انکار ناپذیر است همانگونه که آنها برخلاف میل باطنی شان مجبور به انعکاس اخباری مبنی بر آزادی برگزاری مراسمهای دینی و مذهبی #اقلیتهای_دینی کشور می شوند.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
⭕️خوش رقصی وزیر امورخارجه آمریکا برای حامیان مسیحیت صهیونیستی
♨️وزیر خارجه آمریکا در نشست اتحاد مسیحیان برای اسرائیل موسوم به «کوفای» مدعی شد «جمهوری اسلامی ایران با ادیان دیگر ستیزهجویی دارد» که پرواضح است این حرف خلاف تمام آزادیهای اجتماعی و سیاسی مردم کشور است و طبیعتاً قانونشکنی از سوی هر فردی با مجازات روبرو خواهد بود خواه مسیحی،مسلمان و یا هر دین دیگری؛ آقای #پومپئو با حمایت از قانونگریزی در ایران، مدعی است افرادی که در ایران، کلیسای خانگی به راه اندازند، نباید به سبب این اقدام غیرقانونی مورد پیگرد قرار گیرند. وی در اظهارنظری شاز گفته که خداوند از الحاق بلندیهای جولان به اسرائیل، خرسند است و با این تصمیم، «خدا به من لبخند زد»
↩️اما نکته قابلتأمل، محلی است که وزیر امور خارجه آمریکا این سخنان را ابراز داشت؛نشست سازمانی که بزرگترین مجموعه حامیان مالی و سیاسی #اسرائیل در ایالاتمتحده را پدید آوردهاست. نهاد مزبور از #مسیحیان_صهیونیست تقاضا میکند تا در مراسم خود برای آرمانهای صهیونیستی دعا کنند که شامل موارد زیر میگردد:
▫️دعا برای صحت رژیم صهیونیستی (اسرائیل)
▫️دعا برای رشد و توسعه اتحاد مسیحیان برای حمایت از اسرائیل.
▫️دعا برای مقامات رسمی، شامل دولتی و یا مذهبی
✝️هدف سازمان کوفای، ایجاد اتحاد میان کلیساها، نهادهای تبشیری و افراد حقیقی حامی اسرائیل در ایالاتمتحده است.
با این تفاسیر، باید اذعان داشت که آخرین نشست کوفای ، بیش از نشستهای پیشین ، هجمه صریح علیه ایران را در دستورکار داشت که حکایت از خط و ربط مستقیم سیاست خارجه ایالاتمتحده با مسیحیتصهیونیستی دارد.
@Feraghvaadyan
💠عرفان حلقه دست به دامان معاندین نظام
♦️فرقه عرفان حلقه که این روزها پس از آزادی سرکرده خود به دنبال فراری دادن وی به خارج از کشور،دست به دامان #معاندین_نظام جمهوری اسلامی شده تا با هجمه رسانهای و ادعای واهی اعمال بیقانونی،سعی دارند تا مقدمات خروج #طاهری از کشور را فراهم سازند.
↩️حلقویها پس از گفتگو با نوری زاد این بار با شیرین عبادی که موضعی کاملا ضد ایرانی دارد گفتگو کردند.
@feraghvaadyan
هدایت شده از خبرگزاری فارس
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥«بتکلیا»، نماینده مسیحیان آشوری در مجلس: اغلب آشوریان جهان، مخالف «تبشیر» هستند.
fna.ir/darykt
@Farsna
⭕️امام خمینی(ره): در شروع مبارزات اسلامی اگر میخواستی بگویی شاه خائن است؛بلافاصله جواب یم شنیدی که شاه شیعه است؛عدهای #مقدسنمای واپسگرا همه چیز را حرام میدانستند و هیچ کس قدرت این را نداشت که در مقابل آنها قد علم کند.
خون دلی که پدر پیرتان از این دسته متحجر خوردهاست هرگز از فشارها و سختیهای دیگران نخورده است.
@feraghvaadyan
#انجمن_حجتیه
⭕️تفاوت مدیتیشن و مراقبه
🔸طرفداران #مدیتیشن ميگويند، فرآيند پالايش، خود به خود صورت ميگيرد و شخص به پاكي درون ميرسد اما اهل عرفان و #مراقبه اسلامی معتقدند ابتدا بايد معني و فكر باشد تا القا انجام شود و پيام هاي مثبت به درون فرستاده شود. بعد از آن، اين آثار مثبت به مبارزه با وجوه منفي برخاسته و درون به اين صورت پالايش و پاك می شود.
💠مسئله دیگر آنکه در مديتيشن، تأکید بر «سکوت و سکون» است. یعنی #مانترا را مدام در ذهن تكرار ميكنند و لب و زبان تكان نميخورد(حتي به مراقبه كنندگان توصيه مي شود زبانشان حرکت نکند) حال آنكه در ذكر عرفاني، ذكر الزاماً بايد بر زبان جاري شود. شايد اين به همان موضوع تلقين به نفس باز مي گردد. اگر تلقين به نفس با زبان انجام شود و در ذهن به آن فكر كنيم، آمرانهتر و تأكيديتر مي شود و بهتر در ناخودآگاه نفوذ ميكند. هميشه تلقين به نفس با صداي بلند نسبت به تلقين ذهني، برتري و ارجحيت دارد.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
⭕️هزینه حمایت از ترامپ برای مسیحیت
✅روشنگر به نقل از سایت آتلانتیک/ استقبال پرشور و بدون انتقاد انجیلی های سفیدپوست از #ترامپ جزو حیرت انگیزترین تحولات دوران ترامپ محسوب می شود. چگونه گروهی که چندین دهه – و به خصوص در دوران ریاست جمهوری بیل کلینتون – اصرار داشت که این شخصیت فرد است که اهمیت دارد و اینکه صداقت و شرافت فردی یک جزء اساسی از رهبری ریاست جمهور محسوب می شود نه تنها چشم خود را به روی تخلفات اخلاقی و عرفی دونالد ترامپ بسته، بلکه پیوسته از او دفاع نیز می کند؟ چرا کسانی که برای «ارزش های خانوادگی» قداست قائل هستند این چنین مشتاق اعتبار دادن به مردی هستند که شخصیت و تاریخچه جنسی چنین شرم آوری دارد؟
💢بخشی از پاسخ را باید در این باور آنها جستجو کرد که آنها در یک کشمکش موجودیتی علیه یک دشمن شرور–نه کره شمالی، نه ایران، بلکه لیبرال ها و چپهای آمریکایی - در گیر هستند. اگر شما به سخنان طرفداران انجیلی گوش کنید، خواهید دید که آنها صفت هایی را به کسانی که در جناح چپ قرار دارند اطلاق می کنند که به سادگی می توان آنها را برای توصیف یک رژیم استالینیستی مورد استفاده قرار داد.
پس بسیاری از مسیحیان انجیلی عمیقا از اتفاقی هراس دارند که با از دست دادن ترامپ برای آمریکا، فرهنگ آمریکایی و #مسیحیت_آمریکایی رخ خواهد داد. آنها معتقدند که اگر یک نامزد دمکرات ها بتواند به ریاست جمهوری انتخاب شود، هر چیزی که پیرامون ما وجود دارد بر سرمان آوار خواهد شد.
🔸بعلاوه وجود بسیاری از مسیحیان انجیلی مملو از عذاب و انزجار است، چرا که احساس می کنند سال های سال فرهنگ نخبگان، آنها را مورد تمسخر، اهانت و بی احترامی قرار داده است. از نظر آنان ترامپ مردی است که نه تنها دستور کار آنها را در مسائلی چون دادگاه ها و سقط جنین به جلو خواهد برد، بلکه علیه کسانی که از نگاه آنها تهدیدی برای تمام چیزهایی هستند که می شناسند و به آنها عشق می ورزند، بی رحمانه عمل خواهد کرد. برای تعداد فزاینده ای از #انجیلیها، بی حرمتی های ترامپ به کرامت انسانی افراد و بی رحمی ها او نه یک نقیصه بلکه یک مشخصه هستند
↩️تمجید و تحسینی آنگونه که از ترامپ به عمل می آید هزینه های بسیار زیادی برای #سیاست ما دارد، اما چیزی که برای من به عنوان یک فرد شخصا از همه دردناک تر است، این است که ایمان مسیحی در حال هزینه شدن به پای سیاست است.
نویسنده: پیتر ورنر (Peter Wehner)
منبع: www.theatlantic.com
@feraghvaadyan
♨️مبارزه با بهائیت فقط به نام انجمن حجتیه
♦️انجمن حجتیه معتقد بود فقط آنها باید با #بهائیت مبارزه کنند و هر فرد یا گروهی برای مقابله و رفع شبهات بهائیت باید با آنها همکاری کند.
«آیتالله نوری همدانی بحثی را در مدرسه خان،درباره بهائیت شروع کرده بودند،این کار به مذاق #حجتیهایها خوش نیامد؛چرا که معتقد بودند فقط آنها باید درباره امام زمان(عج) و موضوع بهائیت بحث کنند. به هر حال مرحوم حلبی یکی از مبلغان زبدهشان را به قم فرستاد تا در مجلس آقای نوری شرکت و در خلال درس اشکالاتی مطرح کند به نحوی که آقای نوری در پاسخ عاجز بمانند... این کار انجام شد و فرد مزبور به قم آمد و سوالاتش را مطرح کرد.از جزئیاتش بیاطلاعم. در کل حجتیهای ها با ما رابطه نداشتند و هیچ حرف و حرکت انقلابی به مذاقشان خوشایند نبود.(1)
📚1.سید محمدتقی شاهرخی خرم آبادی،خاطرات آیتالله شاهرخی خرمآبادی،ص203.
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
📖📚 نوبت تابستان فصلنامه «روشنا» منتشر شد
📣هشتاد و یکمین شماره از فصلنامه تخصصی فرق و ادیان( #روشنا ) منتشر شد و در دسترس مخاطبان قرار گرفت. موضوع محوری این شماره از نشریه #روشنا با جلدی متفاوت به انعکاس «صدای جامعه اقلیتها»(بررسی دیدگاه نمایندگان اقلیتهای دینی در مجلس شورای اسلامی) در قالب یک پرونده ویژه، اختصاص یافته و سایر دفاتر نیز به قوت قبل، دربردارنده مجموعهای از مقالات، گزارشها و یادداشتهای تحلیلی و دستاول در باب #بهائیت، #انجمنحجتیه، #تصوف، #فرق_نوظهور و #مسیحیتتبشیری میّباشد. تنوع ساختاری و ارائه محتوا در قالبهای متنوع از جمله دادهنما، از ویژگیهای نوبت تابستان 1398 فصلنامه روشناست.
در این شماره از فصلنامه فرق و ادیان میخوانیم:
▫️ حقوق اقلیتها در ساحت فکری امام(ره)
▫️ظرفیت بالای قانون برای احقاق حق
▫️تضمین مشارکت مدنی اقلیتها
▫️نماینده تمام ایران هستم
▫️امتیاز خاص جامعه اقلیت ایران
▫️با افتخار میگویم که «اقلیت هستم »
▫️پویایی جامعه ارامنه، ضامن مشارکت سیاسی
▫️همزیستی در ایران، الگویی برای سایر جوامع
▫️مسیحیان و سایر اقلیتها احتیاج به قیم ندارند
▫️مشارکت در جامعه آشوری ، درونی شدهاست
▫️آزادی مدنی از نگاه پیروان ادیان توحیدی
▫️صدای جامعه اقلیت ها
▫️دانشگاه یا مرکز پرورش بهائی؟
▫️ از طرد شدن نترسید
▫️ قهرمانسازی از خائن
▫️انجمن حجتیه و بورژوازی
▫️ نشر مذهبی، فقر مشربی
▫️انجمنحجتیه و وحدت ستیزی
▫️انجمنی متناقض در اندیشه و عمل
▫️ریشههای سياسيگري فِرَق درویشی
▫️عالمِ عارف
▫️افراطیون نوظهور
▫️آیا «تابنده» 121 سالگی را جشن خواهدگرفت؟
▫️یگانهانگاری مسیحی
▫️تبشیر در «نوردوز »
▫️عشرتکدهای به نام کلیسا
▫️فرقهها و امنیت
▫️«جذب » در فرقهها
▫️تبارشناسی عرفا نوارهها
✅ علاقهمندان میتوانند برای تهیه نشریه از طریق راههای تعیینشده اقدام نمایند.
@Feraghvaadyan