🔺تجمع هزاران يهودی در مراسم خاكسپاری يک حاخام
⚰هزاران عضو جامعه #یهودیان حریدی در بیتالمقدس، هفته گذشته در خاکسپاری یک حاخام برجسته شرکت کردند.
💯چنین اجتماع گستردهای، مخالف پروتکلهای بهداشتی دولت #اسرائیل برای کنترل ویروس کروناست.
✡این سوگواران که شمارشان بیش از ۱۰ هزار نفر برآورده شده، برای خاکسپاری یک رهبر مذهبی، به نام خاخام مشولام دُوید سولوتچیک جمع شده بودند که در ۹۹ سالگی درگذشت.
🕎اسرائیل این روزها در حال گذراندن سومین تعطیلی سراسری برای جلوگیری از گسترش بیشتر ویروس کروناست.
⚠️نکته جالب توجه اینجاست که خاخام سولوتچیک هم پس از ماهها دست و پنجه نرم کردن با بیماری کووید۱۹ جان خود را از دست داد.
@Feraghvaadyan
🌐حضور اسقف اعظم سبوه سرکیسیان در جلسه آنلاین تشکل مسیحی-کلیسایی«غوکاس10»
✍️اسقفاعظم #سبوه_سرکیسیان خلیفه ارامنه تهران روز جمعه29 ژانویه میهمان ویژه جلسه آنلاین تشکل مسیحی-کلیسایی«#غوکاس10» در #آمریکا بود. در ابتدای این دیدار، حضار ضمن خوشامدگویی گرم به اسقفاعظم سبوه سرکیسیان، از حضور ایشان در نشست تشکر کردند. اسقفاعظم هم به نوبه خود پس از سلام و احترام به همه حاضرین گفت: «من خود را در خانهام و در کنار عزیزانم حس میکنم، دوستانم که خیلی از آنها را از دهه هفتاد و هشتاد میشناسم و با هم کار کردهایم.»
↙️هدف اصلی از این دیدار آنلاین، آشنایی با سازمان تازه تأسیس خیریه«غوکاس10» بود، و همچنین تلاشی بود برای یافتن راهکاری مبنی بر اینکه جامعه #مسیحیان ایران و به خصوص جامعه #ارامنه، در این ایام بحرانی شیوع #کرونا مفید واقع شوند. سازمان «غوکاس10» با جمعیت هلال احمر در ایران همکاری میکند و همزمان با شرکت «Mom’s against poverty»(مادران بر علیه فقر) هم ارتباط دارد. همه گزارشگران بر لزوم همکاری و تعامل با یکدیگر تأکید کردند.
💬اسقفاعظم سبوه نیز به نوبه خود، در پاسخ به سؤالات مطرح شده توضیحات مفصلی ارائه کرد. یکی از این سؤالات درباره #آزادی_دینی بود. اسقف اعظم در پاسخ به این سؤال گفت: «مفهوم آزادی دینی خیلی کلی و مفصل است. اگر از آزادی دینی حرف بزنیم و تصور کنیم که ما به عنوان یک #مسیحی باید #انجیل را در میان مسلمانان و مسیحیان تبلیغ کنیم، ما آزاد نیستیم، و خوب است که چنین است. اما اگر برداشت از آزادی مذهبی این است که(می توانیم) آداب و آیینهای #مسیحی، کلیسایی و ملیمان را انجام دهیم، ما بیش از آندازه آزاد هستیم. به علاوه اینکه مقامات دولتی(جمهوری اسلامی ایران) در جشنها و اعیاد ما شرکت می کنند و (این مناسبتها) را تبریک می گویند، به دیدار خانواده های شهدای ارمنی میروند.» این جلسه که بیش از یک ساعت به طول انجامید در فضای احترام و تفاهم متقابل برگزار شد. گفتنیست که هماهنگکننده اصلی این دیدار مهدی فریدزاده دیپلمات سابق بود که حالا بازنشسته شده است، نماینده جمهوری اسلامی ایران در سازمان ملل متحد.
✝️روابط عمومی خلیفه گری ارامنه تهران
@Feraghvaadyan
8.71M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
⛔️بزرگنمایی و پاره حقیقت گویی، حیله بهائیت
🔸تشکیلات بهائیت، از هر روشی برای تحریک مردم بهره می برد.
اقداماتی که در ظاهر یک شهروند دلسوز انجام می شود، اما زیرساختهای مملکت را از بین می برد.
تعهد این فرقه به اسراییل، انگیزه ایجاد انحراف در زورق اقدامات میهن دوستانه است. اما عملا با اسم ایرانی در زمین دشمن بازی میکنند.
@feraghvaadyan
@boshra_net
☮️معنویتهای نوپدید و ترویج سیاست تساهل و تسامح
✍️یکی از آفات #عرفانهای_نوظهور، سیاست #تساهل و #تسامح است که از نفی واقعگرایی ارزشی، سرچشمه میگیرد و مدعیاند بدی یا خوبی رفتارهای اختیاری انسان، بستگی به میل افراد و یا نهایتاً قرارداد و خواست جمعی دارد.
↩️بهطور طبیعی، اگر کسی ارزشها را واقعی نداند به لوازم آن، از قبیل پذیرش کثرتگرایی، نسبیگرایی و استدلالناپذیری، نیز باید ملتزم باشد. تئوریپردازان آیینهای نوظهور معنوی گاه با صراحت این مسئله را گوشزد کرده و ارزشها را نسبی دانستهاند.
⭕️همانند سرکردگان عرفان #اکنکار در پاسخ به پرسش یکی از پیروان مبنی بر اینکه «آیا اکنکار با سقطجنین یا همجنسبازی مخالفت میکند؟» میگویند: «اکنکار، موضوعاتی از قبیل سقطجنین، طلاق یا گرایش جنسی را تصمیماتی شخصی در نظر گرفته و بهعنوان یک سازمان نظری نمیدهد».
➕ و یا شخصی مانند #پائلوکوئیلو، ارزشها را واقعی نمیداند و آنها را سلیقهای و قراردادی میپندارد و پافشاری میکند هرکسی باید به هرگونهای که میخواهد راه #معنویت را بپیماید: «واجب است که ارزشهایی، مانند تساهل و تسامح و این باور که برای همه فضایی وجود دارد رواج پیدا کند. چه در مذهب، سیاست و یا در #فرهنگ و اینکه هیچکس نباید دیدگاه خود را از جهان به دیگران تحمیل کند. هر باوری خلاف این بیشک منجر به جنگهای مذهبی خواهد شد. چون این معنا را میدهد که آنکه متفاوت است دشمن است».
⚠️این طرز تلقی عرفانهای نوظهور، آموزههای مهم اسلامی را مخدوش کرده و به آن آسیب میرساند.
📚*برگرفته از مقاله «آسیبهای نظام سلطه از ناحیه عرفانهای نوظهور بر جامعه ایران اسلامی»، نوشته «فرشاد توحیدنیا»، 28 بهمن 1394.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔵احقاق حقوق پیروان ادیان الهی در ایران، ثمره انقلاب اسلامی
✍پیروزی انقلاب شکوهمند اسلامی برخلاف تصور تحلیلگران خارجی و دشمنان این مرز و بوم، پیروان ادیان الهی و اقلیت های دینی را نه تنها از این سرزمین جدا نکرد، بلکه آنان را به جزء جدایی ناپذیر ملت ایران تبدیل کرد که حقوق آنان نیز در همه عرصه ها به رسمیت شناخته شد.
↙️امام خمینی (ره) در همان اوایل ورود به کشور در سخنرانی خودشان، حجت را بر همگان تمام کرده و در جمع اقلیت های دینی فرمودند که ما همه ید واحده هستیم و همین کلام امام، مهر باطلی بر خیال خام دشمنان زده و به دنیا ثابت کرد، احترام به پیروان ادیان الهی از اولویت های انقلاب اسلامی است و بر همین اساس در قانون اساسی کشور حقوق اقلیت های دینی گنجانده شده و محور قرار دادن آن مورد تاکید قرار گرفته است.
💠پیروان ادیان الهی طی ۴۲ سال گذشته هرگز از برگزاری آیین مذهبی خود منع نشده بلکه فضا یرای برگزاری بهتر این مراسم نیز فراهم شده است.
➕علاوه بر آن، اقلیت های دینی و پیروان ادیان الهی از حق انتخاب برخوردار شده و با رای خود نماینده خود را انتخاب کرده و راهی خانه ملت میکنند تا زبان گویا و مدافع حقوق آنان در مجلس شورای اسلامی باشد.
🔸همچنین بهره مندی از مدارس اختصاصی و امکان یادگیری زبان بومی و محلی نیز دیگر بستری بود که پس از انقلاب اسلامی برای اقلیت های دینی فراهم شد.
🌐ادامه مطلب:
www.irna.ir/news/84221119/
@Feraghvaadyan
🔹توجه به تولید علوم اسلامی – انسانی یک مسئله «فرامذهبی» است
🔸دبیر مجمع مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا معتقد است توجه به تولید علوم اسلامی – انسانی یک مسأله «فرامذهبی» است، امری که موجب «وحدت» در حوزه دین خواهد شد.
🔸آقای حیدر همتی «دبیر مجمع مرکز پژوهشهای علوم انسانی اسلامی صدرا» بابیان اینکه امروز ادیان از مدیریت جهان کنار گذاشته شدند و سکولاریزم قالب شده است گفت: اسلام در دورههای مختلف تاریخی صاحب تمدن بوده و بایدها، نبایدها و ارزشهای دینی در مدیریت زندگی انسان نقش داشته است، اما بانفوذ اندیشه سکولاریزم، نگاه دینی از حوزه زندگی خارج شد و عرفانهای کاذب رواج پیدا کرد.
🔰ادامه مطلب: https://www.iribnews.ir/00Cdda
@Feraghvaadyan
22 بهمن سالروز پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی ایران مبارک باد.🇮🇷
@Feraghvaadyan
📚مسیحیت تبشیری منتشر شد
✍کتاب «مسیحیت تبشیری» نوشته احمدرضا مفتاح رئیس دانشکده ادیان دانشگاه ادیان و مذاهب و همکاران از سوی نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در امور دانشجویان ایرانی خارج از کشور (نهاد ایران) منتشر شد.
↙️به گزارش روشنگر و به نقل از شفقنا، کتاب «مسیحیت تبشیری» در شش فصل تنظیم و تدوین شده است: در فصل اول، با عنوان «جریان شناسی تبشیر مسیحی»، مفهوم تبشیر، جایگاه تبشیر در مسیحیت و نیز پارادایمهای تاریخی تبشیر مسیحی در جهان و به ویژه میسیولوژی یا تبشیرشناسی مورد بحث قرار گرفته است. بحث تبشیرشناسی بحث مهمی است که نشان میدهد مسئله تبشیر به عنوان یک علم، در دوره معاصر تا چه اندازه مورد توجه مبشّران قرار گرفته است.
🔸در فصل دوم، با عنوان «فرقه های تبشیری مسیحی در دوره معاصر»، درباره فرقههای مهم و تأثیرگذار تبشیری مانند پنطیکاستی ها، شاهدان یهوه، اونجلیکال ها و مانند آنکه بیشترین فعالیت تبشیری را در دوره کنونی انجام میدهند توضیح داده شده است.
🔹در فصل سوم، با عنوان «تبشیر مسیحیت در میان مسلمانان»، به رابطه تبشیر و استعمار در جهان اسلام، از جمله کشورهای آفریقایی، کشورهای عربی حوزه خلیج فارس و مانند آن پرداخته شده است و درباره چگونگی فعالیت تبشیری در کشورهای اسلامی توضیح داده شده است.
🔸در فصل چهارم، با عنوان «تبشیر مسیحیت در ایران»، سیر تاریخی ورود مسیحیت به ایران، فرقههای مسیحی موجود در ایران و به ویژه فعالیتهای تبشیری در ایران از زمان قاجار تا قبل از انقلاب اسلامی مورد بحث قرار گرفته است.
🔹در فصل پنجم، با عنوان «روشهای تبشیر مسیحی در دوره معاصر»، بر اساس اطلاعات میدانی تکنیکها و روشهای تبشیری جدید مورد بررسی قرار گرفته و توسط حجت الاسلام محمد کاشانی و بر اساس مطالعات میدانی و کتابخانهای نوشته شده است.
🔸در فصل ششم، با عنوان پاسخ به شبهات تبشیری، مهمترین پرسشها و شبهاتی که مبشّران مسیحی برای ایجاد تشکیک در باورهای اسلامی مطرح میکنند مورد بررسی قرار گرفته است و پاسخ داده شده است. این فصل در واقع خلاصهای از کتاب دو جلدی پاسخ به اتهامات (نوشته محمد کاشانی، محمد ضیا توحیدی و علی غلامی) است که به زودی از سوی انتشارات بوستان کتاب قم منتشر میشود.
@Feraghvaadyan
31.66M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
💠جشن صبر و شکر پیروان ادیان توحیدی در مسجد، کلیسا، کنیسه و آتشکده
🎥جشن صبر و شکر پیروان ادیان توحیدی به مناسبت سالگرد پیروزی شکوهمند انقلاب اسلامی در اماکن مذهبی هر یک از ادیان الهی برگزار شد.
@Feraghvaadyan
🌐بازدید هیات واتیکان از حرم امام علی (ع) در نجف
↙️در آستانه سفر "#پاپ_فرانسیس" رهبر کاتولیک های جهان به عراق، هیاتی از #واتیکان از حرم حضرت علی(ع) امام اول شیعیان در شهر نجف #عراق بازدید کرد. پاپ فرانسیس قرار است از روزهای 5 تا 8 مارس سال جاری میلادی سفری 4 روزه به عراق داشته باشد و در خلال این سفر از شهر ناصریه زادگاه حضرت ابراهیم (ع) بازدید کند.
🔸رهبر کاتولیک های جهان همچنین از شهر نجف پایگاه شیعیان عراقی بازدید خواهد کرد و حرم امام علی (ع) را زیارت خواهد کرد. او همچنین قرار است در اتفاقی تاریخی با آیت الله سیستانی مرجع عالی #شیعیان عراقی دیدار کند.
🔹هیات #واتیکان به سرپرستی "میتجا لسکووار" در آستانه سفر 3 هفته آینده پاپ به عراق، با حضور در شهر نجف از اماکن تاریخی و مذهبی این شهر بازدید کردند. این هیات همچنین با جمعی از رهبران مذهبی و تولیت آستان حرم امام علی (ع) در شهر نجف دیدار کرد. این هیات به منظور انجام هماهنگی های لازم برای سفر پاپ به این شهر مذهبی عراق سفر کرده است.
🔸در شهر نجف نیز همزمان با سفر این هیات واتیکان، بنرهای بزرگی از تصویر #پاپ به نشانه خیرمقدم عراقی ها به سفر عالی ترین رهبر مذهبی مسیحیان #کاتولیک جهان، نصب شده است.
@Feraghvaadyan