27.07M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥حجابی که مخصوص کلیسا بود!
⁉️همیشه این سوال ذهنم را مشغول کرده بود که چرا فقط برای #کلیسا باید #حجاب داشته باشم و در خیابان، بدون پوشش در معرض نگاه دیگران
🆔@RoshangarMedia
🔴کلیسای پروتستان آمریکا، اسرائیل را یک رژیم نژادپرست اعلام کرد
✝️کنگره عمومی #کلیسای_پروتستان در جلسات خود در شهر لوئیزویل در ایالت کنتاکی آمریکا با اکثریت آرا به تصمیمی رای داد که براساس آن #اسرائیل در فهرست رژیم های نژادپرست قرار می گیرد. این حکم اولین تصمیم در نوع خود محسوب می شود که توسط یکی از کلیساهای اصلی پروتستان در آمریکا اتخاذ شده است.
✍️در متن حکم این #کلیسا که تعداد پیروانش به حدود یک میلیون و هفتصد هزار آمریکایی می رسد، آمده است: قوانین اسرائیل، سیاست ها و اقداماتش علیه مردم فلسطین با تعریف قانون بین المللی نژادپرستی (آپارتاید) تطابق دارد. در کنگره عمومی کلیسای پروتستان آمریکا همچنین سالروز نکبت #فلسطین و بیرون کردن آنها از سرزمین هایشان در تقویم این کلیسا گنجانده شد.
⚠️منابعی در این کلیسا گفتند که لابی (گروههای فشار) وفادار به اسرائیل فشارهایی را برای جلوگیری از تصویب قطعنامه های مرتبط با فلسطین و اسرائیل اعمال کردند. تصمیم این کلیسا در آپارتاید خواندن اسرائیل با استقبال گسترده فعالان فلسطینی و عصبانیت گروههای حامی اسرائیل همراه شده است. / الجزیره
🆔@RoshangarMedia
🔺افزایش حملات به «مساجد» و «مراکز اسلامی» در انگلیس
🔺تشدید اسلامهراسی در انگلیس
📊بر اساس نتایج یک نظرسنجی جدید در بریتانیا، حدود ۴۲ درصد مساجد و مراکز اسلامی در این کشور در طول سه سال گذشته هدف حمله قرار گرفتهاند. این نظرسنجی که اولین در نوع خود به شمار میرود از سوی دو سازمان مربوط به مسلمانان #بریتانیا (با همکاری یکدیگر) انجام دادهاند.
📈بر اساس این نظرسنجی، معمولترین نوع حمله به مساجد، تخریب و پس از آن، دستبرد زدن و دزدی بوده است. همچنین ۸۳ درصد مراکز اسلامی دستکم سالی یک بار هدف حمله قرار گرفتهاند. این نظرسنجی حاکی از آن است که ۱۷ درصد مساجد، با آزار فیزیکی کارکنان یا عبادتکنندگانشان روبهرو شدهاند و روحانی یک #مسجد، نزدیک به در ورودی این بنا با #چاقو هدف حمله قرار گرفته است.
📌بنا بر اظهارات مقامهای برخی #مساجد_بریتانیا، کارکنان این عبادتگاهها همواره بر روی پلتفرمهای رسانههای اجتماعی محبوب، هدف تهدید به خشونت فیزیکی قرار گرفته و مورد آزار عمومی واقع شدهاند. بنا بر گزارشی که با تکیه بر نتایج این نظرسنجی تهیه شده است، مقامهای مساجد رنجیدگیشان را از افزایش نفرتپراکنی اسلامستیزانه که بر رفاه حال آنان اثرات منفی داشته، ابراز کردهاند.
📂در این گزارش به نقل از یکی از مقامهای این #مساجد آمده است که آنها شاهد حمله برخی افراد و شکستن شیشههای مسجد، حمله به ماشین عبادتکنندگان و اسپری کردن شعارهای نژادپرستانه بر دیوار مسجد بودهاند. ۱۱۳ مسجد، حدود دوسوم مساجد بریتانیا که در این نظرسنجی شرکت کردهاند گفتهاند، دایره این حملهها از مسجد فراتر رفته و اجتماع بزرگتری از #مسلمانان را در بر گرفته است. ۹ درصد نیز از مورد حمله قرار گرفتن مرتب مسجد یا مرکز اسلامی، حدودا هر سه ماه یک بار خبر دادهاند.این گزارش همچنین نشان میدهد طی همهگیری #کرونا، ۱۵ درصد مساجد با افزایش حمله روبهرو بودهاند.
📋بنا بر آمار بریتانیا، از مارس ۲۰۲۰ تا ۲۰۲۱، بیش از شش هزار جرم مرتبط با #نفرت_پراکنی به ثبت رسیده است که نیمی از آنان متوجه جماعت مسلمان در این کشور بوده است. مسلمانان بریتانیا حدود ۴/۴ درصد جمعیت بریتانیا را تشکیل میدهند.
منبع: ایران اینترنشنال
🆔@RoshangarMedia
🔵جرج صلیبا؛ مسیحی محب امام علی(ع)
✍️عباس خامهیار، معاون فرهنگى و اجتماعى دانشگاه ادیان و مذاهب و رایزن فرهنگی پیشین ایران در لبنان در یادداشتی به مناسبت عید غدیر نوشت: در دهههاى گذشته، شعرا، ادبا و شخصیتهاى مسیحی بنام و بزرگی وجود داشتهاند که آنها را با عنوان «مسیحیان ولایى» یا «مسیحیان محب اهل بیت» میشناسیم؛ اگرچه بهدلایل گوناگون، از جمله دلایل سیاسی و برخی ماجراجوییهای مذهبی و فرقهای، در سالهای اخیر از تعداد چنین شخصیتهایی نسبتاً کاسته شده است و کمتر چون گذشته شاهد ظهور و بروز چنین شخصیتهایی هستیم، اما هنوز با گنجینه فاخر و ارزشمندی از نوشتههاى گرانسنگ و آثار اندیشمندان مسیحی ولایتدوستِ غایب و حاضر مواجهیم؛ آثاری که همواره ماندگار و جاودانه خواهند ماند.
✝️«مار ثاوفیلوس جورج صلیبا»، كاردینال ارتدكس سریانى جبل لبنان و طرابلس، یكى از این شخصیتها است كه گرچه مدت دوستىمان هنوز از سه سال بیشتر نشده، اما این دوستی، بسیار صمیمانه، خالصانه و صادقانه، آغاز شده و دیدارها و گفتوگوهایمان نیز همینگونه ادامه داشته است. در این چند سال، جرج صلیبا با وجود شرایط جسمى ویژه، بارها با اتكا به عصاى خود، بزرگوارانه به دیدار من آمده یا در مناسبتهاى مختلف رایزنى فرهنگی ایران در لبنان فعالانه شركت داشته و همواره مرا مورد لطف و محبت قرار داده است؛ در این مجال، عید غدیر و محرم پیش رو را بهانه قرار دادهام تا کمی به این شخصیت مسیحی «علی و حسیندوست» بپردازم و اندكى اندیشههاى ولایىاش را بازگو كنم.
🔗 متن کامل یادداشت
🆔@RoshangarMedia
اراده چون کند مولا، قضا تغییر خواهد کرد
علی در سرنوشت عالم امکان اثر دارد
عید سعید غدیرخم بر همگان مبارک باد💚🌷
🆔@RoshangarMedia
🎵جشنواره موسیقی اقلیتهای دینی در اصفهان برگزار شد
🔹جشنواره موسیقی اقلیتهای دینی، شامگاه پنجشنبه با هنرنمایی هنرمندان ارمنی، کلیمی، آشوری و زرتشتی در اصفهان برگزار شد.
🔸در این رویداد فرهنگی هنری که به همت اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان اصفهان و شورای خلیفه گری ارامنه اصفهان و جنوب ایران در باشگاه آرارات این شهر برگزار شد، افزون بر ۲۰ اثر هنری و قطعه موسیقی بصورت تک نوازی، دو نفره و گروهی اجرا شد.
🔹آوای مذهبی کلیمیان، بداهه نوازی تنبک، سنتور و هنگ دارم، نوازندگی پیانو، گیتار، دف، سنتور، شوفار(ساز باستانی یهودیان) و بداهه نوازی چهار مضراب در دستگاه اصفهان و اجرای موسیقی راک و گروه کُر از جمله برنامه های این جشنواره بود.
🔸در این رخداد هنری، آثاری از هنرمندان نامدار ایرانی و خارجی همچون فردریک فرانسوا شوپَن، اِنیو موریکونه، انوشیروان روحانی، پرویز یاحقی، یروما، جُرج مایکل، فِرانک سیناترا، خُوان مارتین، فریبرز لاچینی و مِتالیکا برای حاضران اجرا شد.
🔹شناساندن هرچه بیشتر هنر موسیقی و همدلی بین موسیقیدانان و نوازندگان ایرانی ادیان مختلف از جمله اهداف برگزاری جشنواره نامبرده بوده است. در این مراسم به هنرمندان برتر نشان و تقدیرنامه اعطا شد.
🔸برپایه آمار موجود، حدود هفت هزار نفر از ارامنه کشور در استان اصفهان سکونت دارند. پیشینه سکونت ارامنه مسیحی در اصفهان به دوره صفویه بازمیگردد و علاوه بر محله جلفا در برخی روستاها و شهرستانهای تابعه این استان نیز زندگی میکنند. جمعیت زرتشتیان اصفهان حدود ۴۰۰ نفر است و شهر اصفهان بهعنوان یکی از حوزههای جمعیتی این اقلیت، دارای یک آتشکده فعال است. جمعیت کلیمیان این دیار نیز حدود ۲ هزار نفر برآورد می شود، همچنین هم اکنون حدود ۲۵ هزار آشوری در ایران سکونت دارند./ منبع: ایرنا
🆔@RoshangarMedia
🔴واکنش نماینده کلیمیان به سفر بایدن / سلاحهای آمریکا به کار کشورهای منطقه نمیآید
🔸نماینده ایرانیان کلیمی در #مجلس گفت: آمریکا به دنبال آن است تا برای جبران آسیبهای اقتصادی ناشی از تحریم #روسیه و به بهانه تشکیل ناتوی عربی، سلاحهای خود را به کشورهای عربی منطقه بفروشد و از این طریق منافع اقتصادی خود را به دست آورد.
↙️همایون سامه یح نماینده ایرانیان #کلیمی در مجلس شورای اسلامی، با اشاره به اخبار منتشرشده درباره تشکیل #ناتوی_عربی و سفر رئیسجمهور آمریکا به منطقه برای این منظور گفت: آمریکا و اروپا هیچگاه نمیخواهند کشورهایی که سالیان دراز تحت سلطه آنها بودهاند با تشکیل یک اتحادیه نظامی قدرتمند شوند.
➕وی افزود: آمریکا به دنبال تحریم روسیه سعی دارد تا آسیبهای اقتصادی ناشی از اعمال این تحریمها را جبران کند و به همین خاطر به دنبال آن است تا به بهانه تشکیل ناتوی عربی و #فروش_سلاح به کشورهای عربی منطقه آسیبهای اقتصادی ناشی از تحریم روسیه را جبران کند.
🔹نماینده ایرانیان کلیمی در مجلس اظهار داشت: #آمریکا همواره در طول تاریخ پیروزی انقلاب و حتی قبل از آن با ایرانهراسی سعی داشته تا سلاحهای خود را در منطقه به فروش برساند و این پروژه را تحت عناوین مختلف در طول دهههای گذشته ادامه داده است.
📎ادامه مطلب
🆔@RoshangarMedia
🔷رئیس میز تخصصی مقابله با فرقههای انحرافی دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم: آسیبهای فرقههای انحرافی باید برای مردم روشنگری شود
↩️حجتالاسلام علی محمدیهوشیار با بیان اینکه این میز تخصصی که درباره #فرق_انحرافی شکل گرفته و سالها به فعالیت خود در دفتر تبلیغات اسلامی حوزه علمیه قم ادامه میدهد، هفت کارگروه در ذیل این میز تخصصی تعریف شده است، افزود: این هفت کارگروه شامل کارگروه نقد #بهائیت، کارگروه نقد #مدعیان_مهدویت، کارگروه نقد #عرفانهای_نوظهور، کارگروه نقد #وهابیت، کارگروه نقد #تصوف، کارگروه نقد #باستان_گرایی و #زرتشت_گرایی و کارگروه نقد #مسیحیت_تبشیری است.
🔻وی با یادآوری اینکه هر کارگروهی یک مسئول و چند عضو داشته و به جرأت میتوان گفت بهترینهای نقد فرقههای انحرافی یا مسئولان این کارگروهها و یا عضو این کارگروهها هستند، تصریح کرد: خوشبختانه این اعضا سالها در حوزه پژوهش، آموزش، تبلیغ و ترویج و نیز مواجهه اندیشهای با فرقههای انحرافی در هفت کارگروه مربوطه تلاش میکنند که هر هفت کارگروه ذیل میز تخصصی مقابله با فرقههای انحرافی دفتر #تبلیغات_اسلامی حوزه علمیه قم تعریف شده است.
🔸این مسئول با بیان اینکه بخشی از کارها در حوزه آموزش، تربیت مربی و استاد برای نقد و مقابله با #فرقههای_انحرافی است، ادامه داد: در واقع این دفتر نسبت به تجهیز طلاب و دانشافزایی آنها درباره نقد فرقه چه به لحاظ محتوایی و چه به لحاظ روشی اقدام میکند.
🔺محمدیهوشیار اظهار کرد: همچنین دورههایی با عنوان تربیت مبلغ #نقد_فرقه داریم که با تربیت مربی نقد فرقه کاملاً متفاوت است. در مباحث پژوهشی موضوعات و مسائلی هستند که امروز در مسیر حل این موارد قرار گرفتهایم و گاهی لازم است که در این راستا همایشهایی نیز برگزار شود که در همین راستا چندین مورد همایش با هدف تولید علم برگزار شده است. / خبرگزاری مهر
📎ادامه مطلب
🆔@RoshangarMedia
✅همزمان با عید سعید #غدیرخم یک #مسیحی اهل انگلستان در شهر کلارآباد مسلمان شد.
✍️به گزارش روشنگر و به نقل از خبرگزاری صدا و سیمای مرکز مازندران، امام جمعه سلمانشهر گفت: ترنس جان آلبرت جونز ۷۸ ساله اهل انگلستان، شهر #لندن با گفتن شهادتین در صحن مطهر آقا سید عبدالوافی (ع) شهر #کلارآباد مسلمان شد و بعد از تشرف به دین مبین اسلام، نام محمد علی را برای خود انتخاب کرده است.
↙️حجتالاسلام عبدالرحمن سورتچی با بیان اینکه "محمد علی جونز" به عنوان #مهندس_عمران در یکی از شرکتهای شهر لندن فعالیت داشته و هم اکنون بازنشسته شده است افزود: ایشان با کمک همسر ایرانی خود (فوت شده در سال ۹۴) و مطالعه و تحقیق با دین مبین #اسلام آشنا و مدتها قرآن کریم را با ترجمه انگلیسی قرائت میکند.
✴️گفتنی است؛ آقای "محمد علی جونز" بعد از تشرف به دین مبین اسلام به زیارت آقا سید عبدالوافی (ع) رفته و در مراسم جشن عید سعید غدیر نیز شرکت کرد. همچنین در این مراسم یک جلد قرآن کریم توسط ائمه جمعه کلارآباد و #سلمانشهر به او اهدا شد.
🆔@RoshangarMedia
📚«معنویت بیسامان» راهی بازار نشر شد
✍️کتاب «معنویت بیسامان» نوشته صدیقه رمضانی تأملی جامعه شناختی بر معنویت گرایی جدید و چرایی گرایش آن در ایران است که بهتازگی توسط شرکت چاپ و نشر بین الملل منتشر شده است. این کتاب در چهار فصل معنویت گرایی جدید در عالم نظر، گفتگو با معنویت گرایان جدید ایرانی، وضعیت شهر تهران به مثابه مشتی از خروار و بررسی انتقادی روایتهای ایرانی درصدد آسیبشناسی و معرفی شاخصهای بومی و دلایل رویآوری افراد به معنویتگرایی جدید پرداخته است.
🔸«معنویت بیسامان» در پی ریشهیابی علمی چرایی گرایش به معنویتگرایی جدید که ازجمله تهاجمات فرهنگی، الگوها و انگارههای شبه معنوی جدید در طبقات و گروههای اجتماعی است منتشر شده است؛ معنویتهایی که به تعبیر مقام معظم رهبری عرفانهای کاذب و بدلی و به دنبال سیطره تفکرات الحادی و دکانداری معنوی هستند.
🔹اینکتاب برای پاسخ به پرسشهای از این قبیل که گرایش معنویت گرایی جدید در میان ایرانیان چه ابعادی دارد و عوامل و زمینههای آن کدام اند و کنشگرانی که به آن گرایش مییابند چه ویزگی هایی دارند و نسبت این ویژگیها با شرایط جامعه ایرانی کدام است علاوه بر متون و پژوهشهای موجود به سراغ معنویت گرایان ایرانی و تحلیل مضمونی آنها، علل و زمینهها و همینطور شاخصهای دقیق متناسب با زیست بوم ایرانی رفته است و با مصاحبههای نیمه ساختار یافته سعی کرده است به این سوالات پاسخ دهد.
روشنگر مدیا
📚«معنویت بیسامان» راهی بازار نشر شد ✍️کتاب «معنویت بیسامان» نوشته صدیقه رمضانی تأملی جامعه شناختی
✅در بخشی از اینکتاب میخوانیم:
◽️«زمینه دوم: عاطفه گرایی
👈عاطفه گرایی به معنای تاکید بر نقش عوامل انگیزشی و عاطفی در انجام یا ترک عمل است تا عوامل عقلانی و معرفت شناختی. عاطفه گرایان به آن عوامل اخلاقی اصالت میدهند که مبتنی بر هیجانات و عواطف باشند.
◽️دین داری احساسی:
👈کنشگری که مبنای کنش دینی خود را حس خود قرار دهد و تنها برای برقراری نوعی ارتباط عاطفی با خداوند و بزرگان دینی به دین رجوع میکند دین داری اش احساسی است. چنین حالتی در گفت و گو با معنویت گرایان (حداقل در دوره دین باوری شأن) با عدم انتخاب آگاهانه دین و ساختن ریاضتهایی خود ساخته برای اعلام احترام خود در قبال خداوند و همچنین با برقراری ارتباط صرفاً عاطفی با دین و ترجیح برنامههای پرشور و حال به جلسات افزایش دهنده آگاهی دینی مشاهده شد.»
🔚اینکتاب با ۳۱۱ صفحه، شمارگان هزار و ۱۰۰ نسخه و قیمت ۵۶ هزار تومان منتشر شده است.
🆔@RoshangarMedia
🔸وزیر فرهنگ در همایش بینالمللی جانشینی پیامبران در ادیان توحیدی:
🔹سابقه تاریخی ایران در میزبانی از پیروان ادیان توحیدی افتخارآمیز است
💠وزیر فرهنگ در همایش بینالمللی جانشینی پیامبران در ادیان توحیدی، ایران را کانون محبت و دوستی ادیان معرفی کرد و گفت: ایرانیان همواره میزبان پیروان ادیان مختلف بوده است.
✳️به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دولت به نقل از وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، محمدمهدی اسماعیلی در این همایش که عصر روز سه شنبه ۲۸ تیرماه در کتابخانه مرکزی پارک شهر تهران برگزار شد، با اشاره به تاریخچه زندگی مسالمتآمیز پیروان ادیان توحیدی در ایران افزود: پیشینه زندگی مسالمتآمیز و بدون چالش ادیان توحیدی در جغرافیای فرهنگی ایران از سابقه چندهزار ساله برخوردار است.
🔰وی با اشاره به خشونت و درگیریهای درون دینی و برون دینی نقاط مختلف دنیا ادامه داد: خشونتهای مختلف تاریخی سراسر دنیا درحالی رخ داده است که ایران عزیز همواره کانون محبت و دوستی پیروان ادیان توحیدی بوده است.
↙️وی تصریح کرد: باید بتوانیم بعد از ۱۲۰ سال که از این موضوع گذشته صفاخانه را احیا و درباره موضوع مشخص صحبت کنیم.
🔘گفتنی است، همایش بینالمللی مساله جانشینی پیامبران در ادیان توحیدی با مشارکت شخصیت های فرهنگی و مذهبی، اقلیتهای دینی، صاحبنظران حوزه و دانشگاه و اساتید مطالعات تطبیقی ادیان از دیگر کشورها ۲۸ تیرماه در کتابخانه مرکزی پارک شهر تهران برگزار شد.
🌐متن کامل خبر
🆔@RoshangarMedia
🔻پژوهشگر حوزه میسیولوژی بررسی کرد:
❇️ تأثیر شبهات پست مدرن قرآنی بر هویت اسلامی و راه های مقابله
◻️هاتف الحسینی در گفتوگو باحوزه: بعد از شکست شبهات سنتی قرآنی، مسیحیت تبشیری به فکر استفاده از روشهای جدید افتاده، روشهای پست مدرن، شکل ایجابی دارند و به صورت مسامحه، قرآن پذیرفته میشود ولی ارکان هویت جامعه اسلامی در قرآن مورد هجمه قرار میگیرد.
نیاز است جامعه نخبه قرآنی با دقت بیشتر به تفاسیر جدید دقت کنند و اجازه تفسیر به رأی قرآن به مسیحیت تبشیری ندهند، امروز نیاز است در مقابل شبهات ایجابی پست مدرن جوابیه های دقیق و علمی داده شود.
https://hawzahnews.com/xbPkm
🆔@RoshangarMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔸مدرسه تابستانه عصر ظهور
❇️دوره اول فجر کاذب❇️
🕑مهلت ثبت نام: تا پنجم مرداد ماه ماه 1401
🕑زمان برگزاری: 10 لغایت30 مرداد ماه 1401
❇️هزینه دوره 200هزار تومان
✅ با اعطای مدرک معتبر دانشگاهی
✅ 50% تخفیف ویژه طلاب و دانشجویان
✅ نحوه ثبتنام: : ارسال واژه فجر کاذب به سامانه پیامک 3000330025
برای کسب اطلاعات بیشتر با شماره 09156841794 زیر در پیام رسان ایتا و واتساپ تماس بگیرید
#مدعیان_دروغین
#مدعیان_دروغین_مهدویت
#مدعیان_دروغین_آخرالزمان
#انجمن_حجتیه
#یمانی #سید_خراسانی
#علی_اکبر_تهرانی
#آخرالزمان
#امام_زمان
#ظهور_منجی
💠 مرکز مطالعات و تحقیقات نستوه:
https://eitaa.com/joinchat/4272226322C8b78d61b9d
🆔@RoshangarMedia
🔺عذرخواهی تاریخی پاپ
🔺پاپ بالأخره از بومیان کانادا عذرخواهی کرد
🔵پاپ فرانسیس، رهبر #مسیحیان جهان روز دوشنبه برای همکاری کلیسای #کاتولیک با سیاست «فاجعه بار» گذشته #کانادا در مورد مدارس بومیان یک عذرخواهی تاریخی صادر کرد و گفت که همسان سازی اجباری مردم بومی در جامعه مسیحی کانادا به گونهای آنها را نابود کرد که امروزه نیز آثار آن هنوز احساس می شود.
✍️به نوشته آسوشیتدپرس، پاپ صبح روز بعد از ورود به کانادا، به سرزمینهای بومیان سفر کرد تا در یک قبرستان دعا کند. بومیان کانادا مدتها خواستار عذرخواهی پاپ شده بودند. بیش از ۱۵۰هزار نفر از #کودکان بومی در کانادا از قرن نوزدهم تا دهه ۱۹۷۰ میلادی مجبور به تحصیل در #مدارس_مسیحی کانادا با بودجه دولتی شدند تا آنها را از نفوذ خانه و فرهنگ خود منزوی کنند. هدف، مسیحی کردن و جذب آنها در جامعه اصلی بود که دولتهای قبلی کانادا آن را برتر می دانستند. دولت کانادا اعتراف کرده است که آزار جسمی و جنسی در آن مدارس بیداد میکرد.
⚰️کشف صدها #گورستان احتمالی در مدارس سابق بومیان کانادا در سال گذشته توجه بین المللی را به میراث مدارس در کانادا و همتایان آنها در ایالات متحده جلب کرد. رهبران بومیان میگویند که میراث سیاست دولت کانادا برای منزوی کردن دانش آموزان بومی از خانواده و مجبور کردن آنها به #تحصیل در این مدارس برای از بین بردن فرهنگ بومی که تا دهه ۱۹۷۰ میلادی نیز ادامه یافت، علت اصلی نرخ فراگیر اعتیاد به الکل و مواد مخدر بخشهایی از بومیان است.
🆔@RoshangarMedia
🔺در پی قتل «شینزو آبه»
🔍تحقیقات احزاب سیاسی درباره روابط سیاستمداران ژاپنی با فرقه «مونیسم»
✍️پس از ترور #شینزو_آبه، نخست وزیر پیشین ژاپن، به دلیل آنچه #قاتل وی رابطه این سیاستمدار کهنهکار با «کلیسای اتحاد»(فرقه #مونیسم) دانسته، ارتباط سیاستمداران ژاپنی با این گروه مذهبی زیر ذرهبین قرار گرفته است. «تتسویا یاماگامی»، متهم به قتل آبه، گفته که نسبت به این گروه مذهبی «کینه»ای در دل داشته است، به این خاطر که کمکهای مالی بی حد و حصری که مادرش به آنها کرده بود، خانواده آنها را از هم پاشاند.
📂در اثر این واقعه، کلیسای اتحاد که گروهی ضدکمونیستی است و پذیرفتن هدایای کلان از اعضایش همیشه مورد سوءظن بوده است، اکنون در مرکز توجه جامعه #ژاپن قرار گرفته است. «سان میونگ مون»، بنیانگذار #کلیسای_اتحاد، یک فرد کرهای، خواهان اتحاد شبهجزیره کره بود. بر همین اساس، او در کنار گروه مذهبی خود، سازمان سیاسی «فدراسیون بینالمللی برای پیروزی بر کمونیسم» را در سال ۱۹۶۸ در ژاپن تأسیس کرد.
📌این گروه مذهبی در ایالات متحده و اروپا اغلب به عنوان «#فرقه» شناخته میشود. گفته می شود برخی از اعضای این #کلیسا با اتهام داد و ستد غیرقانونی در ژاپن دستگیر شدهاند. عموی یاماگامی، قاتل شینزو آبه، به مطبوعات گفته که مادر یاماگامی، صد میلیون ین به کلیسای اتحاد اهدا کرده است.
↙️بر اساس این سابقه، احزاب سیاسی در ژاپن و به ویژه مخالفان حزب حاکم که آبه از چهرههای برجسته آن بود، قصد دارند تحقیقات گستردهای درباره روابط سیاستمداران ژاپنی با کلیسای اتحاد آغاز کنند.
🗞منبع: روزنامه «تایمز ژاپن»
🆔@RoshangarMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💠قدردانی از شیعه شناسان مسیحی در لبنان
🔵مراسم قدردانی از شیعه شناسان مسیحی لبنانی و معرفی برگزیدگان مسابقه بین المللی غدیریه در بیروت برگزار شد.
🆔@RoshangarMedia
🔴ترویج ایدئولوژی "ملیگرایی مسیحی" از سوی ترامپ
🔰دونالد #ترامپ در پی محبوبیت پیدا کردن مفهوم "ملیگرایی مسیحی" به ویژه در میان محافظه کاران در آمریکا، در جریان یک سخنرانی تاکید کرد، "آمریکاییها تنها در برابر خدا زانو میزنند".
⚠️دونالد ترامپ، رئیسجمهور سابق #آمریکا این اظهار نظر را در جریان یک سخنرانی در یک گردهمایی در شهر تامپای ایالت فلوریدا، که با میزبانی گروه محافظهکار دانشجویی Turning Point USA برگزار شد، مطرح کرد و کلیپی از آن را در حساب کاربریاش در شبکه اجتماعی خودش یعنی تروث سوشال منتشر کرد.
🗣ترامپ در این سخنرانی گفت: ما در هم نخواهیم شکست، تسلیم نخواهیم شد، هرگز سر تسلیم فرود نمیآوریم و هرگز متوقف نشده و هرگز، هرگز و هرگز عقب نخواهیم نشست. تا زمانی که ما متحد و دارای اعتماد به نفس باشیم مستبدانی که با آنها میجنگیم شانسی نخواهند داشت.
↙️ادامه: isna.ir/news/1401050301939
🆔@RoshangarMedia
🔵یک پژوهشگر کویتی: همه آیین ها به امیرالمومنین و امام حسین علیهما السلام عشق می ورزند
🔰آنتوان بارا پژوهشگر و روزنامهنگار کویتی گفت: بدخواهان طی سالها سعی کردند آرمانهای ائمه(ع) را زیر سوال ببرند، اما هیچگاه در رسیدن به این خواسته موفق نبودند زیرا برای نمونه عاشورا هنوز پس از قرن ها زنده است و مردم عاشقانه آن را برگزار میکنند.
🔸وی افزود: گوشه ای از خیانت بدخواهان را می توان در واقعه #عاشورا مشاهده کرد، اما آیا آنها توانستند آرمان امام حسین (ع) را در عاشورا از بین ببرند؟ جواب خیر است، عاشورا زنده است و هنوز هم عاشقان اباعبدالله (ع) به او عشق می ورزند پس باز هم میگویم هیچگاه بدخواهان نخواهند توانست به ائمه ضربه بزنند.
🆔@RoshangarMedia - Link
🔵برگزاری آیین مذهبی باداراک در چالدران
🔸مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی آذربایجان غربی روز چهارشنبه پنجم مردادماه با اشاره به آغاز مراسم مذهبی #باداراک از پنجشنبه، ششم مرداد ماه جاری در قره کلیسای چالدران گفت: در طول سه روز برگزاری این آیین، بازدید از این #کلیسا برای عموم ممنوع است.
🔸«جلیل جباری» اظهار کرد: شصت و هشتمین سالگرد مراسم مذهبی باداراک روزهای ششم تا هشتم مرداد با حضور #ارامنه ایران و جهان در قرهکلیسای چالدران برگزار خواهد شد. وی افزود: آیینها و مراسم زیارتی در #قره_کلیسا آیینی است مربوط به شهادت یکی از حواریون حضرت عیسی (ع) به نام تادئوس، این مراسم ۶۸ سال است که به صورت خودجوش توسط ارامنه شمال ایران در کلیسای روستای قرهکلیسا اجرا میشود.
🔸جباری اضافه کرد: آرامگاه #تادئوس مقدس که در فارسی به او تاده نیز میگویند در این #کلیسا قرار دارد؛ این مراسم طی سهروز متوالی در مرداد ماه هر سال اجرا میشود که طی آن زوار ارمنی برای انجام مراسم از همه جای ایران، ارمنستان و کشورهای دیگر به این کلیسا میآیند.
🔸مدیرکل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی آذربایجان غربی ادامه داد: طی ۲ روز اول رویدادهای فرهنگی متنوعی از جمله مراسم #غسل_تعمید نوزادان و کودکان، مراسم عروسی، نذر شمع در کلیسا و محوطه اطراف آن صورت میگیرد و صبح روز سوم مراسم اصلی با نواختن ناقوس کلیسا آغاز میشود و اسقف خلیفهگری شمال غرب ایران مسئولیت برگزاری این مراسم را برعهده دارد.
🔸قره کلیسا در ۲۰ کیلومتری شمال شرقی چالدران واقع است، بنای قرهکلیسا جزء ۲ اثر ثبت شده جهانی #آذربایجان_غربی است و بیشتر صاحبنظران آن را قدیمیترین کلیسای جهان میدانند. سالانه گردشگران داخلی و خارجی زیادی برای دیدن این اثر جهانی به #چالدران سفر میکنند و هر سال نیز آیین مذهبی این کلیسا با عنوان «باداراک» و با حضور زائرانی از مناطق مختلف جهان در محوطه آن برگزار میشود./ ایرنا
🆔@RoshangarMedia
🔴چالش ها و فرصت های تبلیغ اسلام در میسیولوژی
✍️سیدجعفر هاتف الحسینی گفت: علم میسیولوژی به عنوان یک علم کاربردی بین رشته ای در تبشیر مسیحیت است، میسیولوژی داری اشتباهات و تجربه های بسیاری بوده که استفاده از تجربیات و درس عبرت گرفتن از اشتباهات از مهم ترین اقدام برای تبلیغ اسلام است. هاتف الحسینی نویسنده پنج جلد کتاب میسیولوژی است. او سالهاست با پژوهش در علم میسیولوژی و مدل های تبشیری مسیحیت توانسته تکنیک های مسیحیت تبشیری را شناسایی کند. وی معتقد است، میسیولوژی دارای اشتباهات و تجربیات متعددی است و باید از تجربیات استفاده کرد و از اشتباهات درس عبرت گرفت.
↩️گفت و گوی خبرنگار حوزه نیوز با این نویسنده و پژوهشگر را در ادامه بخوانید:
❓حوزه: چرا نیاز به علوم جدید مثل میسیولوژی داریم؟
🔹جهان هرروز در حال پیشرفت است و علوم هر روز کامل تر از قبل می شود. مسیحیت توانسته از علوم روز استفاده کند ولی اشتباهاتی داشته است. در تعارضات علوم جدید با دین، علوم جدید متقدم شده است و این باعث شده است علم در خدمت انسان نباشد بلکه علم در خدمت اهداف غیر انسانی باشد . نادیده گرفتن انسانیت و مباحث اخلاقی از مهمترین اشتباهات در میسیولوژی است.
✳️متن کامل گفتگو
🆔@RoshangarMedia
🔴فرصتطلبی بهائیت در بلایای طبیعی
✍️این روزها که بارش #باران مناطقی از کشور را دچار #سیل و خسارت کرده است، باید منتظر تحرکات جدیدی ازسمت #بهائیان بود که به دستور تشکیلات به ماهیگیری از چنین آبهای گلآلودی میپردازند. تجربه نشان داده آشفتگی و نابسامانیهایی که در بلایای طبیعی مثل سیل و #زلزله ایجاد میشود، همواره برای بهائیان فرصتی بوده که به عرض اندام بپردازند. آنها مأمورند تا به بهانه جامعهسازی و اقدامات اجتماعی از نیازمندیهای منطقه آسیبدیده استفاده کرده و به بهانه روحیه دادن به کودکان، برخی کمکهای ظاهری و حتی نفوذ در مؤسسات خیریه شناختهشده و مردمی و سوءاستفاده از اعتبار آنها، به بطن جامعه نفوذ کرده تا با شناسایی افراد یا محیطهای مستعد، با آنها تعاملی مستمر ایجاد کرده و به تبلیغ یا گسترش رویکردهای تشکیلات بهائی بپردازند. چراکه به دستور تشکیلات میبایست «در بطن این مصیبت، قدرت وحدت، همکاری و اقدام جمعی را برای بازسازی محيط اطراف خود و تقويت آن دسته از روابط معنوی و اجتماعی که همسایگان را به هم پیوند میزند کشف»(۱) کنند.
🔺تشکیلات سازمانیافته #بهائیت، برای روابط معنوی و اجتماعی که از آن دم میزند،برنامهریزی دقیقی داشته و متأسفانه اینطور نیست که دغدغه کمک به همنوع، باعث کشیده شدنشان به مناطق بحرانزده باشد، بلکه به دنبال این هستند که مردم در پی این کمکهای ظاهری، احساس کنند که « این پروژهها نه تنها کمک عملی فراهم کرده است، بلکه فضایی برای همسایگان و دوستان ایجاد کرده که دور هم جمع شده، تأمل، دعا و مطالعه کنند.»(۲)
⚠️چرا امدادرسانیها باید به جلسات مطالعه کتب بهائی و دعاهایی کشیده شود که مخاطبان آن، از هویت اصلی امدادرسانان بیاطلاعند؟ اگر نیت #بهائیان خیر است، چرا ابتدا در پوشش امدادگر در محل حاضر میشوند اما کمکم به سمت تبلیغ و بعضاً نشر اباحیگری در محل پیش میروند؟!
📌این نقشه #بهائیت نه فقط در ایران که در بسیاری از کشورهای مستعد نیز دنبال میشود و در برخی مناطق تا آنجا پیش رفته که مردم آسیبدیده با خوشقلبی و ناآگاهی از نیت اصلی تشکیلات، در ازای کمکهای ظاهری بهائیان، زمینهای خود را در اختیار نمایندگان جامعه بهائی قرار دادهاند!
🔹پینوشت:
1. سایت مربوط به بهائیت، «اقدامات جمعی در هنگام بروز بلایای طبیعی».
2. همان.
🆔@RoshangarMedia
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥اهمیت ماه محرم در نگاه مسیحیت
🔰حجت الاسلام رفیعی در مورد #ماه_محرم و اهمیت و عظمت این ماه در نگاه تمام #ادیان و به ویژه نویسندگان #مسیحی، نکاتی را مطرح کردهاند.
🆔@RoshangarMedia
🔴کودکان، سیبل اصلی #بهائیت هستند
✍️امروزه با پیشرفت علم و بهرهگیری از تجربیات روانشناسانه و جامعهشناختی، بهائیان دریافتهاند برای دستیابی به جامعهای مستعد بهمنظور پیادهسازی اهداف تشکیلات خود، باید به سراغ تربیت و آموزش #کودکان بروند.
📆۱۷۸ سال پیش، هنگامی اولین دعاوی بهائیت در ایران اظهار شد که مردم تحت مشقتهای ناشی از بیکفایتی پادشاهان قاجار، دست آویزی میطلبیدند تا امیدی باشد برای رفع ناملایمات و نیل به فردایی بهتر. ادعای تغییر و منجیگری، ملعبهای شد برای سوداگریهای سودجویانِ دست پروردهی استعمار.
🔰متن کامل یادداشت: http://fna.ir/1qkg8r
🆔@RoshangarMedia