فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 جوان ایرانی که آتئیست (خداناباور) شد و بعد با مطالعه مسلمان شد👆
📥 aparat.com/v/vQ1LA
#تازه_مسلمان
#آتئیست
@FERAGHVAADYAN
🔺ادعاهای احمدالحسن البصری
(مدعی وصایت و نیابت خاصه امام زمان و مدعی یمانی گری)
چکیده: در هر عصر و منطقه ای مدعیان دروغینی پیدا می شوند که در صدد هستند تا با ادعاهای واهی و سوءاستفاده از عقیده «مهدویّت» و احساسات دینی مردم، به امیال نفسانی خود دست یابند. احمد الحسن البصری از جمله کسانی است که تا کنون بیشترین ادعاهای مربوط به مهدویت را به نام خود رقم زده است که در این مقاله بدان اشاره می شود و در مقالات دیگر برخی از آنها بررسی میگردد. نکته قابل توجه اینکه احمد بصری برای هیچکدام از ادعاهای خود ادله عقلی و نقلی معتبری ذکر نکرده و حتی برخی از این اوصاف، مختص رسول گرامی اسلام(ص)، حضرت امیرالمومنین(ع)، امام مهدی(عج) و یا حتی در خصوص جبرائیل(ع) صادر شدهاند. علاوه بر آن، هر آنچه از سنگ و چوب و باغ و حتی گوسفندانی که در انجیل تقدیس شده را جلوهای از خود دانسته است!
متن تفصيلي مقاله: https://makarem.ir/main.aspx?lid=0&typeinfo=1&catid=30748&pageindex=0&mid=411489
@FERAGHVAADYAN
⚠️ تصویرِ ما از «تکنولوژیِ دینی، یا ساینسیسم دینی» چیست؟
قطعی است که در ماهیت هیچ وسیله و ابزار و کالای صنعتی، دینی بودن و غیر دینی بودن تضمین نشده است، بلکه در آن هنگام که نیاز های اساسی آدمی، موجب میشود که دست به ابداع و ابتکار صنعتی بزند تا آن نیاز ها را بتواند از خود مرتفع نماید (همانگونه که در قرآن اشاره شده است «واعدّوا ما استَطعْتُم من قوةٍ» و هر چه میتوانید قوای خود را برای دفاع از حیات و شرف و کرامت خود در برابر دشمن، افزون و آماده کنید.) آن صنعت به انگیزگیِ دنیا به وجود آمده است.
سابق بر این، عده ای ساده لوح میکوشیدند اصول همه ابتکارات و تکنولوژی هایی که بشر به آنها دست یافته است، از قرآن و احادیث استخراج نمایند و این یک کار عبثی بود، زیرا وظیفه مستقیم کتابهای آسمانی و منابع معارف دینی این نیست که برای بشریت ضرورت علوم ریاضی، فیزیکی، شیمی، گیاه شناسی، زمین شناسی را با تمامی مسائل و قوانین آنها تعلیم بدهند. آنچه که وظیفه مستقیم انبیا و کتابهای آسمانی آنهاست، تعلیم بشریت در عرصه «حیات معقول» و آموزش همه نیاز های اصیل و تحریک برای مرتفع ساختن آنهاست و اما کمیّت و کیفیت و ماهیت آن وسایل و ابزاری که چنین کاری را بر عهده خواهد گرفت، موکول به حواس عقل و انواع درک و دریافتهای اکتشافی و اختراعی و انواع تکاپوهاست که خداوند به بندگان خود عنایت فرموده است.
بدیهیست همانگونه که دلیل لزوم و کیفیت آماده کردن بیل برای کشاورزی و ابزار خاص برای ساختن مسکن و تهیه انواع داروها برای معالجه بیماریها، وظیفه پیامبران و کتب آسمانی نیست، همچنان بیان طرق به وجود آوردن انواع تکنولوژی ها و ساختن کامپیوتر ها و تجزیه و تحلیل ذرات اتمی و غیرذلک به عهده انبیا و کتابهای آسمانی نیست، گاهی برای هشدار دادن به انسان ها، اشاره هایی کلی درباره اصول زیربنایی جهان هستی و انسانی، در کتب آسمانی و سخنان پیشوایان فوق طبیعی(انبیا و ائمه و اولیا) بدانند و به دیگر مردمان اثبات کنند که معارف کتب آسمانی و سخنان انبیا و ائمه علیهم السلام و اولیاء بر مبنای اشراف به اصول و مبادی کلیِ هستی ارائه شده است.
فلسفه دین، محمد تقی جعفری، صفحه۲۲۸
@Feraghvaadyan
@Naghde_elhad
"دستاورد جهان اسلام عرفان و معنویت است نه فلسفه"
🔻طه عبدالرحمن فیلسوف مراکشی🔻
طه عبدالرحمن، پروفسور منطق و فلسفه زبان در دانشگاه رباط مراکش، نمونه روشنفکری است که میخواهد خوانندگانش باور داشته باشند او در گفتمانش درگیر فلسفه نیست، بلکه درگیر سیاسیسازی فلسفه است. طه عبدالرحمن، دستاورد جهان اسلام را نه فلسفه که عرفان و معنویت میداند.
📎این پرونده را با آثار زیر در دینآنلاین بخوانید:
▪️طه عبدالرحمان و سودای مدرنیته اسلامی
✍سیدهادی طباطبایی
http://dinonline.com/doc/note/fa/7810/
▪️نشانههای یک فلسفه جدید: طه عبدالرحمن
✍نلی لاهود
ترجمه شیرین کریمی
http://dinonline.com/doc/note/fa/7811/
▪️طه عبدالرحمان؛ عقلانیتی که به ایمان میانجامد
✍سعید هوشیار
http://dinonline.com/doc/note/fa/7812/
▪️صبغه اسلامی بر علوم انسانی؛ بررسی مواجهه طه عبدالرحمن با علوم انسانی
✍مهدی زارعی
http://dinonline.com/doc/note/fa/7813/
@Feraghvaadyan
@dinonline
☣ شفادهی ؛ادعای بزرگ معنویت های نوپدید
✍یکی از مشترکات بسیاری از جنبش های نوپدید معنوی را باید ادعای آنها در شفادهی -فیزیکی و روحی-دانست. تا جایی که برخی اساسا بر محور این ادعا شکل گرفته و خود را به عنوان جریان های درمانگر معرفی می کنند. جریان هایی چون پرانیک هیلینگ، عرفان حلقه،اکنکار،ساهاجایوگا و سردمداران روان شناسی مثبت (کاترین پاندر،لوییز هی،وین دایر و...)از آن جمله اند. نکته قابل تامل در این جریان های مدعی شفادهی تمرکز بر منیت و قدرت درون و انرژی کیهانی به جای قدرت خداوند و اخذ شفا از طرقی چون مدیتیشن و تکرار اصوات بی معنا(مانترا)است که عملا جانشینی برای عبادات و ذکر و توسل به درگاه حق می باشد.
🔸از طرفی،با عنایت به ذات شکاف زی فرق، هرچه دردها و خلاهای مادی و معنوی در جامعه بیشتر و عیان تر گردد، خطر بروز و ظهور جریان های مزبور نیز فزون تر می گردد.
@FERAGHVAADYAN
هدایت شده از روشنگر مدیا
📣 شماره تازه فصلنامه تخصصی فرق و ادیان، «روشنا» منتشر شد. هفتاد و هفتمین شماره فصلنامه روشنا(ویژه تابستان) به همراه مصاحبه اختصاصی با رئیس دانشگاه ادیان و مذاهب، میزگرد تخصصی، مجموعه گزارش های میدانی از برنامه های اقلیتهای دینی و مجموعه مقالات و مصاحبهها در موضوعات بهائیت، تصوف، مسیحیتتبشیری، فرقههای نوظهور و انجمنحجتیه چاپ و آماده عرضه به علاقهمندان می باشد.
@Feraghvaadyan
✳️ پرونده سپنتا نیکنام در جلسه فردای مجمع تشخیص رسیدگی میشود
غلامرضا مصباحی مقدم: موضوع حضور اقلیتها در شوراهای شهر و روستا و تعیین تکلیف وضعیت سپنتا نیکنام در دستور کار جلسه ۳۰ تیرماه مجمع قرار دارد و بهتر است رئیس جمهور و سایر اعضایی که در این موضوع نظراتی دارند، در جلسه حاضر باشند و فعالانه در مباحث شرکت کنند./ ایسنا
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🔴ادامه سریال #مظلوم_نمایی عنصر متواری و انحراف افکارعمومی
📣کانال مجذوبان نور به دنبال فرافکنی های خود پیرامون مصطفی دانشجو(عنصر متواری گروهک مزبور) که چندی پیش بازداشت شد، موج تازه ای از مستندسازی های به اصطلاح حقوقی به راه انداخته تا شاید بر افکارعمومی تاثیرگذارد.
🔺وقتی تهدیدهای بی منطق دانشجو و راه انداختن کمپین های نمایشی نیز نتوانست بر اسناد و حقایق موجود از تخلفات و جرایم نامبرده سرپوش نهد،این بار قوانین مظلوم را دستمایه مطامع خود قرار داده و با ردیف کردن بندها و تبصره های حقوقی و دروغ پردازی در خصوص نحوه دستگیری وی وارد عمل شده اند.
🔺حال از آن به اصطلاح حقوقدان که لازمه دستگیری در شب را "ضرورت" عنوان نموده ،می پرسیم که مجموعه تخلفات ایشان از جمله تبلیغات کذب،سیاه نمایی علیه حاکمیت، حضور در تجمعات غیرقانونی،ارعاب و تهدید نیروهای امنیتی، تشجیع دراویش برای آشوب افکنی و تحصن ، ارتباط با جریان ها و رسانه های معاند (به عنوان موارد آشکار )که برخی می تواند مصداق "جرایم علیه امنیت ملی"تلقی گردد، ضرورت دستگیری مشارالیه را در شب توجیه نمی کند؟ سفسطه و بازی با کلمات ، رویه امثال مجذوبانی هاست اما کاش برای تعصبات خویش،حقوق و به ویژه حقوق بشر را قربانی نکرده و ساحت آن را آلوده اغراض خویش نسازند.
🔺آقای دانشجو و دیگر مجذوبانی ها اگر برحق هستند از خود پرسیده اند که چرا حتی از سوی مرادشان نه تنها حمایت نشده، که مورد برایت قرار گرفته اند؛ "تو خود بخوان حدیث مفصل ازین مجمل"
💠 @FERAGHVAADYAN
💠💠 مسیحیت عیسوی یا مسیحیت پولس یهودی؟!
1⃣ از چهرههای اثرگذار جهان مسیحی، #پولس است تا جایی که از سوی گروهی از پژوهشگران، مسیحیت کنونی مسیحیت پولسی نامیده شده است. با توجه به این مهم و با عنایت بدین نکته که وی در زمان حضرت عیسی (ع) اصلاً از زمرهی «ایمان داران» نبود حال جای سؤال است که: براستی او انجیل را از کدام حواری آموخته است؟ منشأ اعتقادات و آموزههای پولس را در کجا بایستی جُست؟
2⃣ بگذارید از خود جناب پولس بپرسیم و پاسخ او را بشنویم. پولس در پاسخ به این سؤال به ما میگوید: «ای برادران! میخواهم بدانید انجیلی را که من به شما دادم، ساختهی دست انسان نیست، من آن را از کسی نگرفتم کسی هم آن را به من نیاموخت، بلکه عیسی مسیح به وسیلهی الهام آن را بر من آشکار ساخت»[1]. در اینجا همانگونه که مشهود است پولس خود اعتراف و اذعان میکند که در مسیری غیرمتعارف بدون شناخت و آموزش مسیحیت از منابع دست اول و مبلغان رسمیاش آن را فرا گرفته است.
3⃣ و اما در مورد سؤال دوم بایستی به پیشینهی فکری و بستر جغرافیایی و فرهنگی که وی در آن نضج نموده توجه کرد. پولس #جهود (یهودی) زادهای از شهر طرطوس در کلیکا (بخشی از خاک ترکیه) زاده شده است. نام آغازین او #شائول با پیشینهی چادردوزی بود [2]. وی نزد گملیئل بن هیلل #تلمود را آموخته است. از شهروندان امپراتوری روم است و یک #آنتی_کرایست (مسیحی ستیز) جدی بوده است [3]. پولس هیچگاه در جایی آرام و قرار نگرفت. او به روم و یونان سفر کرد و مدتی را در کورینت گذراند، از اطینا به قرنتس رفت [4] و تحت تأثیر اندیشهی یونانی قرار گرفت.
4⃣ پولس چون در صدد جلب رومیان و یونانیان بود تصمیم گرفت بر بستر اندیشههای رومی-یونانی به توجیه و تبیین آموزههای مسیحی بپردازد که این خود جای تأمل بسیار دارد. او در جایی میگوید: «آیا گناه کردم که خود را ذلیل ساختم تا شما سرافراز شوید در اینکه به انجیل خدا، شما را مفت بشارت دادم؟»[5]. پولس تحت تأثیر اندیشه و فرهنگ یونانی، شرک را به فضای مسیحیت وارد کرد.
5⃣ کشیش آمریکایی «مستر هاکس» دربارهی تأثیرپذیری پولس از یونانیان معتقد است از مهارت و تسلطی که به زبان یونانی داشته از نوشتههای یونانیان بیاطلاع نبوده و با فیلسوفان آنان نیز مباحثات بسیار نموده است. از شعرای آنان همچون اریتس و میندر واپای مندیز اقتباس کرده است. با رجوع به مراسلات پولس که در واقع انجیل پولس را بازگو میکند، ملاحظه میکنیم که آرای پولس به تثلیث یونانی و اندیشههای «فیلون» فیلسوفی که حدود بیست سال قبل از میلاد مسیح متولدشده، نزدیک است.
6⃣ #فیلون متفکر #یهودی بود که در اسکندریه به دنیا آمد و از یونانیان مایه گرفت و حکمت خود را بر اساس تأویل بنا نهاد و از این طریق میان تعالیم #تورات و #فلسفه_یونان جمع کرد. اندیشههای او در مردم یونان تأثیر گذاشت و از طریق یونان در افکار آباء کلیسا نیز موثر افتاد. کشیش لبنانی فردینان تتل دراینباره مینویسد فیلون با زیرکی عقاید دینی خود را به کمک فلسفه یونانی بیان میکرد و در آثار شیوه رمز را فراوان به کار گرفت. او تأثیر جدی بر پدران و اصحاب کلیسای شرقی بر جای گذاشت...[6].
7⃣ فردریک کاپلستون میگوید فیلون میان خداوند و جهان مادی خلاء و فاصلهای عظیم میدیده و از این رو ناچار شده به پیروی از فلسفهی یونانی باواسطهای فاصله مزبور را پر کند، آن واسطه «کلمه» یا عقل (لوگوس) بوده که به عنوان نخستین مولود خدا معرفی شده است [7].
8⃣ نتیجه آن که پولس یهودی یک اندیشهی التقاطی را تحت تاثیر القائات رموز و بدون ردیابی و نیز فرهنگ یونان و... منشاء مسیحیت کنونی ساخته است!
🔹 پانویسها:
[1] غلاطیان 1: 11
[2] اعمال رسولان 18: 3
[3] اعمال رسولان 9: 1-10
[4] اعمال رسولان 18: 1
[5] دوم قرنتیان 11: 7
[6] مستر هاکس، قاموس کتاب مقدس، ص 230
[7] تاریخ فلسفهی کاپلستون، ترجمهی جلالالدین مجتبوی، ج 1، ص 638
@Antisect
@Feraghvaadyan
✝️شگردهای جذب مسیحیتتبشیری از زبان جداشدگان 🎹 🎸جذایتهای ظاهری(سرودخوانی و موسیقی)
🔹آقای «مهرداد عسکری»، مستبصر تبشیری در سخنان خود با اشاره به جذابیتهای ظاهری کلیسا و جریان تبشیر، آن را امری مهم و نقطه آغازین جذب خود و همسرش به مسیحیت عنوان میکند: «حضور در کلیسا، تجربه جدیدی بود. سرودهایی که میخواندند، هیجانی که میدادند. فضای معماری کلیسا و جو جمعیت، فرد را میگیرد. زیباییهایی هم بود، مدام میگفتند محبت، محبت و محبت. آدم پیش خود میگفت چقدر چیز قشنگی است... یکی از جذابیتهای کلیسا آهنگ و موسیقی بود که خیلی تأثیرگذار است. شبانان درجه یک، دو و سه، عباراتی از انجیل را به صورت آواز و دعا میخوانند. کشیش در مورد موضوع هفته صحبت میکند و در انتها دوباره همان کشیش با دعا و سرود، جلسه را تمام میکند. در انتها نیز همه با هم دعای برکت را میخوانند.»
🔸«حسین یعقوبی»، مستبصر دیگر نیز در این زمینه میگوید: «وجود موسیقی و فارسی بودن سرودهایی که خوانده میشد و جشنهایی که در کلیسا برگزار میگردید، برایم تازگی داشت...فضای کلیسا هم به گونهای طراحی شده که میتواند تأثیرگذار باشد و حس و حالی –بهظاهر- معنوی را به آدم القا کند. در کل، هیجانی که موسیقی ایجاد میکند، در جذب افراد، بیتأثیر نیست... کلیسای جماعت ربانی(مرکز)(2) نیز بیشتر به دیسکو شباهت داشت!»
🔹همچنین است سخنان آقای «دهنوی»، فریبخورده جریان تبشیر: «بارزترین مسئله که حتی سنگ را هم جذب میکند، موضوع پرستش با موسیقی است. در هر دین و آیینی، وقتی نیایش همراه با موسیقی باشد، خواه ناخواه فرد با آن همراه میشود. خاصیت موسیقی، جذب کردن است. همانطور که مداحی جذب میکند. شاید شخص انسان خوبی هم نباشد اما مداحی او را جذب میکند. در مسیحیت، این مسئله بسیار پررنگتر است. شروع هر جلسه عبادتی کلیسا با سرود و موسیقی همراه است. البته شاید الآن مثل سابق در کلیسای خانگی گیتار زده نشود، اما همین موزون بودن، شعرها و سرودها حین پرستش، باعث جذب میشوند. خیلیها را میدیدیم که گریه میکردند. میپرسیدیم چرا گریه میکنی؟ میگفت نمیدانم، جذاب است. شما هر کس با سختترین عقاید را به این محیط ببری، تحتتأثیر قرار میگیرد. شاید آن را قبول نکند ولی خوشش میآید. انتساب این موسیقی به خدا باعث میشود که شیرینتر هم شود. وقتی فکر میکنی که این سرود را برای خدا میخوانی، خیلی برایت دلانگیز است. این به جذب شدن طرف کمک میکند. بعضیها را میشناسم که اگر از کتاب مقدس و یا کتاب رومیان، سؤالی از آنها بپرسید چیزی نمیدانند، ولی سرودها را خیلی خوب میدانند». 📚منبع: روشنا
@feraghvaadyan
🔹نخست وزیر واتیکان، کشتار ارامنه را «یک حقیقت تاریخی» خواند
👈خبرنگار نشریه معروف ایتالیایی “ایل مساجرو”، با اشاره به این موضوع طی مطلبی تحت عنوان “کاردینال پارولین، انکارکنندگان را مورد تقبیح قرار می دهد: کشتار ارامنه، حقیقت تاریخی است”، نوشت: “علیرغم آنکه دولت ترکیه، با وجود گذشت صد و سه سال حقیقت تاریخی کشتار ارمنیان را انکار می کند، “کاردینال پیترو پارولین”، دبیر دولت واتیکان، با صراحت، دولت وقت عثمانی را به خاطر برنامه نابودی اقلیت ارمنی محکوم می نماید.
@feraghvaadyan
🔹نخست وزیر واتیکان، کشتار ارامنه را «یک حقیقت تاریخی» خواند
👈خبرنگار نشریه معروف ایتالیایی “ایل مساجرو”، با اشاره به این موضوع طی مطلبی تحت عنوان “کاردینال پارولین، انکارکنندگان را مورد تقبیح قرار می دهد: کشتار ارامنه، حقیقت تاریخی است”، نوشت: “علیرغم آنکه دولت ترکیه، با وجود گذشت صد و سه سال حقیقت تاریخی کشتار ارمنیان را انکار می کند، “کاردینال پیترو پارولین”، دبیر دولت واتیکان، با صراحت، دولت وقت عثمانی را به خاطر برنامه نابودی اقلیت ارمنی محکوم می نماید.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
♨️اظهارات جنجالی و اسلامهراسانه رهبر حزب استقلال انگلیس
♨️اظهارات جنجالی و اسلامهراسانه رهبر حزب استقلال انگلیس
👈«جرارد باتن»، رهبر حزب استقلال بریتانیا با حضور در جمع هواداران تام رابینسون، مدعی شد که متجاوزین از پیامبر اسلام الهام می گیرند. او در بخشی از سخنرانی اش به تأثیر اسلام بر جامعه انگلستان اشاره کرده و در سخنانی موهن اظهار داشت: بنیانگذار اسلام، یک کودکآزار بود و برده جنسی داشت! وی مدعی است کلیه اظهاراتش درباره اسلام بر مبنای شواهد و مدارک تاریخی و مستند می باشد. اظهارات جنجالی او با واکنش متفاوت جناح های سیاسی انگلستان روبهرو شد.
⭕️اسلامهراسی، تبعیض آشکار و رویکردهای نژادپرستانه علیه اقلیتهای دینی بهویژه مسلمانان در انگلیس، مسبوق به سابقه بوده و همواره اعتراضهایی را در این کشور مدعی دموکراسی برانگیخته است.
@feraghvaadyan
روشنگر مدیا
🎥 سینمای هند، در معرض خطر #بهائیت 📛جلسههای بهائیت برای نفوذ در رسانههای هندوستان
✍ «... با توجه به قدرت زیادی که رسانهها در شکلدهی بینش اجتماعی و گفتمانهای عمومی دارند، جامعه بهائی هندوستان و «موسسۀ ارتباطات جمعی هندوستان» احساس کردند نیاز مبرمی به گفتگو با متخصصان حوزه رسانه درباره نحوه پرداختن آنان به دین وجود دارد.»
این جملات خانم "راجخووا"، مدیر دفتر روابط عمومی بهائیان هندوستان است که در نشستی با اصحاب رسانه این کشور بیان شده که نشان میدهد بهائیان در موج جدیدی از تبلیغات خود، رسانهها را نشانه رفتهاند و در پی راه یافتن به رسانهها و پوشش صوتی-تصویری مؤسسات بهائی در چارچوب مورد علاقه تشکیلات هستند.
این نقشه، شنبه گذشته، با برگزاری گردهمایی تحت عنوان «پوشش خبری دین، با درایت و حساسیت در یک دنیای به هم وابسته» با همکاری «موسسه ارتباطات جمعی هندوستان» و دفتر روابط عمومی بهائیان هندوستان، در دهلینو برگزار شد.
آشفتگی و جمعیت بالای هندوستان، از دیرباز این کشور را به محل مناسبی برای پرورش و فعالیت انواع فرقههای مختلف تبدیل کرده است.
تشکیلات بهائیت هم از این آب گلآلود ماهیهای بسیار گرفته و در تازهترین اقدام خود، قصد دارد با بسترسازی مناسب، فضا را برای ورود به رسانهها آماده سازد.
بهائیت اعلام کرده گفتگو با رسانه را به صورت رشتهای از میزگردها، طی سال آینده ادامه خواهد داد.
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
👈سپنتا نیکنام به شورای شهر یزد بازگشت
🔹دکتر اسفندیار اختیاری از تایید نظر مجلس در بازگشت سپنتا نیکنام و تثبیت قانون شوراها درمجمع تشخیص مصلحت نظام خبر داد.
🔹نماینده ایرانیان زرتشتی گفت :با تایید نظر مجلس در مجمع تشخیص مصلحت نظام، از این پس مانعی برای کاندیدا شدن پیروان ادیان الهی در شوراهای شهر وروستا وجود نخواهد داشت و سپنتا نیکنام، عضو زرتشتی شورای شهر یزد نیز به این شورا بازگشت.
🔸وی افزود: طرح تثبیت قانون انتخاب شوراهای شهر و روستا که با قید دو فوریت در مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید، با اصرار مجلس، به مجمع تشخیص مصلحت نظام ارسال شد و در کمیسیون های مجمع با نگاهی مثبت مطرح و در نهایت صبح امروز(۳۰ تیرماه) مواد آن به تایید مجمع تشخیص مصلحت نظام رسید.
متن کامل قانونی که امروز تصویب شد بدین ترتیب شرح است:
ماده ۱ ـ یک تبصره به عنوان تبصرهه یک به ماده ۳۰(۲۶) قانون تشکیلات، وظایف و انتخابات شوراهای اسلامی کشور و انتخاب شهرداران مصوب اول خرداد ماه ۱۳۷۵ به شرح ذیل الحاق میشود:
تبصره ۱: اقلیتهای دینی شناخته شده در قانون اساسی به جای اسلام باید به اصول دین خود اعتقاد و التزام عملی داشته باشند.
ماده ۴ ـ این قانون از زمان برگزاری انتخابات دوره پنجم شوراهای اسلامی شهر و روستا لازم الاجرا می باشد.
🔺دکتر اسفندیار اختیاری از مردم خوب ایران زمین، اصحاب رسانه، مسئولین و کارشناسان و دلسوزان ایران، کلیه اعضای محترم مجمع تشخیص مصلحت نظام، اعضای شورای محترم نگهبان، نمایندگان محترم مجلس که پیگیر تصویب این طرح بودند، تشکر و قدردانی کرد./برساد
@Feraghvaadyan
روشنگر مدیا
⭕️ ائتلاف #التقاط_شیعی با گروهک #مجذوبان_نور
↙️ جریان التقاطشیعی که فریادهای تشیعستیزانهاش گوش فلک را کر کرده و از هیچ ابزاری در این راه فروگذار نبودهاست، در ائتلافی نانوشته، از اقدامات طیف افراطی دراویش گنابادی در تبلیغات سوء و هجمه علیه نظام، حمایت کرده و به انعکاس اخبار آنها پرداخت.
این نخستین بار نیست که التقاظشعی با حمایت از فرقهای درویشی –برآمده از دل تشیع- مشمول نقضغرض شده و ناخواسته باطن باطل خویش را آشکار نمودهاست. بیتردید؛ایندست حمایتها بیش از هر چیز نمایانگر رویکرد سیاسی و معاندانه گروهک مزبور است که در راه تحقق مطامع خویش در فشار بر نظام جمهوریاسلامی حاضر است حتی آرمانهای خویش را مخدوش نماید.
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
⭕️چالشهای متبریان
✍ #بهائیت به عنوان یک فرقه با نقشههای از پیش تعیین شده، به شکلی کاملاً روانشناسانه نسبت به پایبندی به تشکیلات تعهد گرفته و با مشغول کردن افراد به برنامههای ریز و درشت، سیطره بر جان و مال اعضا، تعیین تکلیف در مسائل شخصی از قبیل ازدواج، درس، شغل، محل زندگی و...، آزادی فردی را به طور کامل نقض کرده و فرد را طفیلی خود باقی نگه میدارد.
بارها اتفاق افتاده که وقتی افراد از بیرون به اعتقادات یا رفتارهای ضد و نقیض و پوچ فرقهای مثل بهائیت نگاه میکنند، برایشان این سؤال ایجاد میشود که چطور برخی افراد همچنان در این فرقه باقی مانده و اینطور متعصبانه از این همه تناقض و اشتباه، دفاع میکنند؟!
🔸مسئله اینجاست که به این سادگیها هم نیست. در حقیقت، فرقه در تار و پود زندگی شخص تنیده میشود و شکافتن بخش بزرگی از زندگی و از نو بافتنش، هزینه و زمان زیادی از شخص میگیرد.
🔹عوامل متعددی در اسارت شخص، بهخصوص از نظر روحی دخیلند. شاید در خیلی از این موارد مثلاً در رفتار امروز بهائیت، تهدید جانی از نظر کشته شدن و امثال آن در میان نباشد، اما فشار روانی و ذهنی بر فرد، به مراتب سختتر و ناگسستنیتر به نظر میآید.
👈 تصور کنید از کودکی، اعتقادی را مدام در گوشتان بخوانند، بدون اینکه اجازه و یا حتی این فرصت را در اختیارتان بگذارند که غیر از باورهای مشخصِ دیکته شده، با چیزی مواجه شوید، بنابراین حتی وقتی به هر طریقی با اشکالات فرقه روبهرو شوید، پذیرش آن برایتان مشکل و حتی وحشتآفرین است. چه برسد که تمام اطرافیان و کسانی که به آنها قلباً تعلق خاطر دارید همان اعتقاد نادرست را با جان و دل خدمت میکنند، اینجاست که فشار اجتماعی در کنار سردرگمی و ناتوانی، احساس تلخی از جداافتادگی و حتی عذاب وجدان را در شخص ایجاد میکند که بدون کمک از افراد آگاه و پشتیبانی از افکار درست و سازنده متبری، چه بسا منجر شود متبری به محیط پیشین بازگشته و مشمول حمایت ظاهرسازانه و سودجویانه فرقه واقع گردد. این یی از مواردی است که بسیاری از متبریان در اظهارت خویش بدان اشاره کردهاند.
📚 منبع: روشنا
⭕️⭕️⭕️ سروش:
sapp.ir/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ ایتاء:
https://eitaa.com/feraghvaadyan
⭕️⭕️⭕️ گپ:
https://gap.im/feraghvaadyan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
کلیپی دیدنی:
✨واضح ترین تفاوت انسان خداباور با خداناباور (آتئیست)
||با زیر نویس فارسی||
@Feraghvaadyan
@Naghde_elhad