هدایت شده از قم آنلاین
🛑 همه چیز درباره نسخه جدید بازی ضد ایرانی کال آف دیوتی
🔹چند روزی است در فضای مجازی گفته میشود نسخهCall of Duty: Modern Warfare ۲ یک بازی ضد ایرانی است، چون در بخشی از این بازی ترور سردار شهید سلیمانی با نام شخصیت دیگری شبیهسازی شده است!
رزاقی، پژوهشگر حوزه بازی:
🔹اساسا مدرن وارفار یک سری بازی کاملا سیاسی و درباره مسائل جهان اسلام و خاورمیانه است.
🔹آمریکا از روش روایت سازی در بازی ها برای همراه کردن افکار عمومی و القای دروغ به جامعه به عنوان حقیقت استفاده می کند.
🔹همراه کردن افکار عمومی دولت خودشان، ترس قدرت گرفتن ایران، ترس از ایده مقاومت و امت اسلامی و در نهایت بازار مالی که از این بازی کسب می کنند، مهم ترین اهداف ساخت این سری بازی ها است.
🔹ما هرچه زودتر باید به سمت ساخت آثار با کیفیت در حوزه بازی و انتقال مفاهیم این طریق به نسل جوان حرکت کنیم.
@onlineQom
اخبار قم را ابتدا اینجا ببینید👆
🕌اولین و بزرگترین رسانه قمیها
7.19M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 دروغهایی که یک به یک برملا میشود
🛑طرف مشروبات الکی خورده و مرده بعد میندازن گردن نظام
🛑به سیاست ناب بپیوندید 👇👇
🚨 علیه مسیر پیشرفت #ایران
🔻 رهبر انقلاب: این اغتشاش برنامهریزی داشت. چه کسی این را برنامهریزی کرده؟ بنده بصراحت میگویم کار آمریکا، کار رژیم غاصب و جعلی صهیونیستی و دنبالهروهای آنها است. انگیزهی دولتهای خارجی این است که احساس میکنند و میبینند کشور در حال پیشرفت به سمت قدرت همهجانبه است و این را نمیتوانند تحمّل کنند. نمیخواهند این اتّفاق بیفتد. برای اینکه این حرکت را متوقّف کنند، نشستهاند برنامهریزی کردهاند. ۱۴۰۱/۰۷/۱۱
طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
#جنگ_شناختی مطالعات غرب آسیا @iranfact
#اختصاصی
#جنگ_شناختی
پست سوم:
برای درک بهتر جنگ شناختی نیاز است تا اساسا شناخت را به عنوان هویتی مستقل مورد واکاوی قرار دهیم. اساسا شناخت یک مفهوم سلسله مراتبی است که از سطح پایین شروع شده تا عالی ترین سطح و در حالت بالغ خود شکل پیدا میکند. سطوح 7 گانه شناخت را میتوان اینگونه معرفی نمود:
سطح اول، هجا/ سیگنال: این سطح نازل ترین نوع شناخت است که معمولا با حواس پنجگانه درک میشود. به تنهایی فاقد معنا است اما جهت ساخت مفاهیم ضروری هستند. برای مثال مفهوم درخت دارای هجاهای آوایی د، ر، خ و ت میباشد. این هجا ها به تنهایی صرفا گنگ هستند، اما در کنار یکدیگر مفهومی را به ذهن متبادر میکند. یا مثلا حروف مورس که با سیگنال ها شکل میگیرد. الگوی نقطه، فاصله در سیستم مورس میتواند پیام های متعددی را مخابره کند. اما یک نقطه و یک فاصله به تنهایی هیچ مفهومی را منتقل نمیکند. همینطور در سیستم های دارای پردازشگر، یک بیت اطلاعات که دارای مقدار صفر و یک است به تنهایی مفهومی را برای یک ماشین خلق نمیکند.
سطح دوم، مفهوم: اساسا تفکر، تعقل و تحلیل بر روی مفاهیم شکل میگیرد. انسان ها در ذهن خود برای فهم، ذخیره سازی و استنتاج از مفاهیم بهره میبرند. مفاهیم آجرهای شکل دهنده بنای شناخت هستند. برای انسان ها کلمات آن چیزی هستند که به عنوان مفاهیم مورد استفاده قرار میگیرند. در ماشین یک بایت که مجموعه 8 تایی از بیت هاست میتواند به نوعی یک واحد مفهومی برای ماشین به حساب آید. مفاهیم در ذهن انسان ها میتوانند بیانگر امر واقعی و قابل حس باشند و یا یک امر ذهنی، غیر قابل حس، برساختی و انتزاعی باشند. برای مثال مفهوم درخت بیانگر چیزی است که ما به ازای واقعی دارد و قابل مشاهده است. اما مفهومی مانند عشق چیزی است که ما بازای مشخص بیرونی و قابل مشاهده ندارد.
سطح سوم، داده: فرهنگستان ادب فارسی داده را اینگونه تعریف میکند: به طور کلی همهٔ دانستهها، آگاهیها، داشتهها، آمارها، شناسهها، پیشینهها داده محسوب میشوند. داده را میتوان مجموعه مفاهیمی دانست که در یک پیوند منطقی در کنار یکدیگر قرار گرفته اند و در نسبت دریافت کننده داده نوعی فهم را ایجاد میکنند. برای مثال یک جمله که ساختار منطقی دارد میتواند نمونه یک داده باشد. دادهها بصورت بالقوه معنادار هستند و میتوانند درست یا غلط باشند.
سطح چهارم، اطلاعات: پیوند خوردن داده ها با یکدیگر اطلاعات را شکل میدهند. داده ها در برابر یکدیگر ممکن است موید و یا نافی باشند. یا میتوانند کلا ارتباطی با یکدیگر نداشته باشند. حضور داده ها در کنار یکدیگر و ایجاد پیوند منطقی بین آن ها میتواند یک واحد اطلاعات را تولید کند. ایجاد پیوند منطقی بین داده ها معمولا در انسان ها از طریق فکر و در ماشین ها از طریق یک پردازشگر صورت میگیرد. اطلاعات را به اعتباری میتوان داده های گروهبندی، ذخیره، پالایش و سازماندهی شده دانست.
سطح پنجم، دانش: دانش معمولا از تقابل اطلاعات مختلف حاصل میشود. بعبارتی مجموعه رشد یافته ای از اطلاعات که توانایی تعریف چیزی و یا تبیین پدیده ای را فراهم میکند دانش نامیده میشود. میتواند دانش حاصل مطالعه اطلاعات مکتوب و قابل انتقال و یا به شکل مضمون در وجود افراد همچون تجربه و مهارت های آن ها نمایان شود.
سطح ششم، هوش: توانایی کسب، حفظ و بهره گیری از دانش مقدمه ای است برای حصول به سطح هوش. در سطح هوش، داده های پالایش شده و قوام یافته در شکل دانش، با استفاده از قوه تعقل و استدلال برای شناخت الگوهای جدید و خلق چیزی نو به کار برده میشوند. یادگیری، به کارگیری منطق، سرمشقگیری از دانشها، برنامهریزی و استفاده از زبان به منظور ایجاد و برقراری ارتباط از ویژگی ها و نتایج این سطح از شناخت است. همچنین توانایی قضاوت و ارزیابی، محاسبه، تحلیل نیز در این سطح اتفاق می افتد.
سطح هفتم شناخت: بالاترین سطح در این سلسله مراتب است که متضمن وجود نوعی خرد، بصیرت و روشن بینی است. حصول به این سطح که نتیجه به کارگیری و بازبینی چندین باره در الگوهای نو و نوآوری های هوشمندانه مرحله قبل است، چیزی را ایجاد میکند که میتوان آن را نوعی ژرف بینی نامید. تفقه مصداق فعلی است که در این مرحله اتفاق می افتد.
ادامه دارد...
مطالعات غرب آسیا
@IRANFACT
هدایت شده از کانال خبری رجانیوز
8.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 حکومتداری ما دست دو قبیله اصولگرایی و اصلاحطلبی است
عبدالحسین خسروپناه:
🔹حزب ولو حزب کمونیستی باشد بهتر از باندهای سیاسی است.
✅ @Rajanews
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
طناز بحری
دکتر نخبه ایرانی
رئیس کلینیک هماتولوژی بیمارستان آراسموس روتردام هلند
#کشتی_نجات
#کشتی_نوح
🌷🇮🇷🌷
هدایت شده از ImArticles
موانع داخلی برای عیانشدن یک رابطه
رژیم پهلوی در 23 اسفند 1328 اسرائیل را به صورت «دوفاکتو» به رسمیت شناخت. شناسایی دوفاکتو، برخلاف شناسایی «دوژور»، بهمعنی شناسایی موقتی و بهمنظور برقراری مناسبات سیاسی در پایینترین سطح است، اما این رابطه دوفاکتویی سرآغاز شروع رابطهای پرماجرا بود.
شناسایی دوفاکتوی اسرائیل توسط دولت ایران با واکنش منفی مردم و محافل و شخصیتهای ملی و مذهبی مواجه شد. شدیدترین بیانات و اعتراضات را آیتالله ابوالقاسم کاشانی مطرح کرد. وی حتی پیش از اعلام این تصمیم، در سخنرانیهای خود اقدام سازمان ملل برای تقسیم فلسطین را امری ناحق دانسته و تأکید کرد که در حالی که حتی جنگهای صلیبی نتوانست «خاک مقدس را که وطن حقیقی مسلمین و اعراب است از چنگ آنها درآورد، فلاکت و بیچارگی مسلمانان به جایی رسیده که یک عده یهودی قاچاقچی بیوطن که مطرود جمیع بلاد عالم میباشند به زور دول بزرگ در آنجا مسکن گزیدهاند... ما ایرانیان کاری به دولت نداریم. حتی اگر دولت اقدام به شناسایی اسرائیل کند، ایرانیان مسلمان بنا به تکلیفی که دارند قیام خواهند کرد و به این منظور تشکیلاتی را برای مبارزه با یهودیان [صهیونیستها] بهوجود آوردهایم».
تلاشهای آیتالله کاشانی به صدور اعلامیه محدود نشد. در 20 دیماه سال 1326 به دعوت وی بیش از سیهزار نفر از مردم تهران در مسجد شاه تجمع کردند. مأموران دولت هم با توسل به زور از سخنرانی آیتالله کاشانی در این اجتماع بزرگ جلوگیری کردند.
با کودتای 28 مرداد این گونه اقدامات روشنگرانه هم به حاشیه رفت، اما با آغاز نهضت انقلابی مردم ایران به رهبری امام خمینی در خرداد 1342، مبارزه با اسرائیل بار دیگر رونق گرفت. امام خمینی از همان ابتدا و در بخش زیادی از سخنرانی معروف خود در عصر عاشورای محرم 1383 (خرداد 1342) اسرائیل را یکی از دشمنان اصلی ملت ایران و عامل عقبماندگی مسلمانان معرفی کرد. ایشان در این نطق آتشین با اشاره به اینکه اسرائیل نمیخواهد در این مملکت علمای اسلام و دانشمندان باشند و به وسیله عمّال سیاه خود ما [روحانیون] و شما ملت را میکوبد و میخواهد اقتصاد شما را قبضه کند افزودند: «امروز به من خبر دادند که عدهای از وعاظ و خطبای تهران را بردهاند سازمان امنیت و تهدید کردهاندکه از سه موضوع حرف نزنند: از شاه بدگویی نکنند؛ به اسرائیل حمله نکنند و نگویند که اسلام در خطر است. دیگر هرچه بگویند آزادند. تمام گرفتاریها و اختلافات ما در همین سه موضوع نهفته است... . اصولا چه ارتباط و تناسبی بین شاه و اسرائیل است که سازمان امینت میگوید از شاه صحبت نکنید و از اسرائیل نیز صحبت نکنید؟ آیا به نظر سازمان امنیت، شاه اسرائیلی است؟ آیا به نظر سازمان امنیت شاه یهودی است؟!».
تحت تأثیر همین اعتراضات و روشنگریها، درحالیکه اسرائیل بر برقراری مناسبات رسمی سیاسی بین دو کشور اصرار داشت، محمدرضا پهلوی محتاطانه با این قضیه برخورد میکرد. او در پاسخ به نامهای که بنگوریون در اواخر خردادماه سال 1342 و در آخرین روزهای نخستوزیریاش فرستاد و تقاضای برقراری مناسبات رسمی سیاسی بین دو رژیم را تکرار کرد نوشت: نظریات شما را درک میکنم، اما مخالفت روحانیون جدی است و من در حال حاضر قادر به چنین کاری نیستم.
با این حال، روابط دو رژیم در زمینههای اقتصادی، تجاری و نظامی در تمام سالهای دهه 1340 و 1350 با قوت ادامه داشت.
منبع:
موسسه مطالعات تاریخ معاصر ایران
http://www.iichs.ir/s/12963
هدایت شده از صارکا(صالحین؛رشد؛کادرسازی)
🔰 فراخوان ارسال مقاله برای همایش «بیانیه گام دوم؛ فکرورزی و آزاداندیشی»
👈🏻 دومین همایش سالانه اندیشگاه بیانیه گام دوم انقلاب اسلامی وابسته به دفتر حفظ و نشر آثار حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای (مدظلهالعالی) با عنوان «بیانیه گام دوم؛ فکرورزی و آزاداندیشی» برگزار میشود.
🔻از پژوهشگران، اندیشمندان، نخبگان و فعالان عرصههای بیانیه گام دوم دعوت میشود تا مقالات مرتبط با محورهای نظری و راهبردی همایش را از طریق رایانامه Gaame2@Khamenei.ir به دبیرخانه همایش ارسال نمایند.
🔹مهلت ارسال چکیده مقالات: تا ۱۵ آبان ۱۴۰۱
🔹مهلت ارسال متن کامل چکیدههای پذیرفته شده: ۳۰ آذر ۱۴۰۱
🔍 ادامه👇
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=51025
💐 با ما همراه شوید 👇
═══✼❉❉❉✼═══
📮https://rubika.ir/SARKAFARS
📮http://Eitaa.com/SARKAFARS
═══✼❉❉❉✼═══
🔰صارکا( صالحین ؛ رشد ؛کادرسازی)
📮معاونت تعلیم و تربیت بسیج سپاه فجر فارس
#سبک_زندگی_اسلامی
❇️ امام محمد جواد علیه السلام:
🔹إظهارُ الشَّيءِ قَبلَ أن يُستَحكَمَ مَفسَدَةٌ لَهُ؛
🔸علنى كردن چيزى، پيش از آن كه استوار شود، مايه تباهى آن است.
📎گزیده تحف العقول، ص ۶۴