سیامین نشست خانوادگی ویژه خانواده طلاب مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه (خواهران) با موضوع «شیوههای تبادل مهر و اقتدار زوجین» برگزار شد.
روابط عمومی دفتر | ۱۴۰۰/۱۲/۱۰ سهشنبه
به گزارش پایگاه خبری دفتر تبلیغات اسلامی ( تبلیغ نیوز)، حجت الاسلام والمسلمین مهکام در این نشست خانوادگی با استناد به روایت الرِّفْقُ يُمْنٌ وَ اَلْخُرْقُ شُؤْمٌ از پیامبر گرامی اسلام (ص) اظهار داشت: پیامبر(ص) میفرمایند: نرمى ميمنت دارد و خشونت نحوست. اگر به بحث رضامندی زناشویی نگاه کنیم موضوعات زیادی همچون احترام متقابل، اعتماد، عشق، توجه، وفاداری، ارتباط متقابل، کمک به همسر در خانه، رفتار با خویشان و بستگان مطرح میشود و این مسائل جز مسائلی است که زن و شوهر باهم تبادل میکنند و اگر حل شود بسیاری از مشکلات برطرف میشود.
ادامه 👇
طرح رشد علمی 🇮🇷🇵🇸
سیامین نشست خانوادگی ویژه خانواده طلاب مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه (خواهران) با موضوع «شیوههای
سیامین نشست خانوادگی ویژه خانواده طلاب مؤسسه آموزش عالی حوزوی معصومیه (خواهران) با موضوع «شیوههای تبادل مهر و اقتدار زوجین» برگزار شد.
👈وی در خصوص ارتباط بین زوجین افزود: یکی از نکات کلیدی بین زن و شوهر ارتباط است و این در بین تمام انسانها صدق میکند. اگر ارتباط بین زن و شوهر یک ارتباط سالم باشد طبیعتا بسیاری از مشکلات به راحتی حل خواهد شد؛ زندگی در ریل خود قرار میگیرد و طبق شرایط مناسبی پیش می رود.
مدیر مرکز تخصصی مشاوره اسلامی حوزه علمیه تهران با پرداختن به وجود بحث قدرت یا محبت در کانون خانواده و سلسله مراتب آن گفت: اینکه در فضای ارتباطی قدرت باید دست چه کسی باشد مسائل مختلفی مطرح میشود..بحث زن ذلیلی، عشق، مردانگی، محبت، درک کردن و بی احساسی از مسائلی است که بین زن و شوهر به وجود میآید و گاهی خانوادههای زوجین ناخواسته و دلسوزانه برای طرفداری از فرزندان خود وارد آن میشوند.
وی تصریح کرد: خانواده یک کشور و سرای حکومتی نیست که دو جناح هرکدام در مقابل یک دیگر قرار بگیرند و به دنبال قدرت خود باشند.
حجت الاسلام والمسلمین مهکام گفت: زن و شوهر آمدهاند تا هر کدام مادر و پدر فرزندان خود باشند و با محبت در کنار هم زندگی کنند، نیاز های عاطفی و انواع نیاز های خود را برطرف کنند.
وی در ادامه سخنان خود گفت: از مولفههای قدرت طلبی بین زوجین تحمیل خواستههای دیگران، تاثیر گذاری آگاهانه بر احساسات و عواطف، در هم شکستن اراده دیگران است.
مدیر مرکز تخصصی مشاوره اسلامی حوزه علمیه تهران تصریح کرد: رضایت و عدم زورگویی، قدرت مشروع، رفتار دموکراتیک و نقشهای توافقی ازجمله خصوصیات اقتدار در خانواده است.
حجت الاسلام والمسلمین مکهام در پایان سخنان خود خاطرنشان کرد: در فضای ارتباطی بین زن و شوهر مرد طالب اقتدار و زن طالب مهر ومحبت است در زندگی زناشویی باید شرایطی ایجاد شود که هردو طرف به میزان نیاز خود به اقتدار ومحبت از لحاظ ذاتی راضی شوند و هرکدام آنچه را که طرف مقابل به آن نیاز دارد برآورده کند و در این شرایط است که دعوا و مشاجره کمتر پیش خواهد آمد.
🌀ترويج مفهوم «کمال» بار روانی منفی دارد
➖تبلیغ یعنی تاثیرگذاری بر گرایشات مخاطب
➖اولین هدف عملیات تبلیغ بیدار کردن گرایشهای پنهان است
➖ترکیب نابجای گرایشهای خوب، موجب بد شدن آدم ها می گردد
➖در وجود انسان نمیتوان گرایش تازهای که هیچ ریشهای نداشته باشد ایجاد کرد
📌۷ هدف مهم عملیات تبلیغ دین
👈 سومین جلسه درس «دانش تبلیغ دین» در حوزه علمیه قم:
🔻علیرضا پناهیان در بحث مبانی و اصول تبلیغ، به معنای لغوی تبلیغ اشاره کرد و گفت: «تبلیغ در لغت به معنای رسیدن به دورترین و پایانیترین نقطۀ مقصد است.» وی در ادامه، با طرح این پرسش که مقصد نهایی در وجود انسان کدام بخش است؛ با اشاره به آیه 63 سورۀ نساء، نقطه پایانی و مقصد تبلیغ را گرایشات انسان معرفی کرد.
🔻این مدرس حوزه، به عنوان اولین هدف عملیات تبلیغ را بیدار کردن گرایشهای پنهان بیان کرد و گفت: «معمولاً گرایش های زیبای انسان، پنهان هستند و مبلغ در مقام تبلیغ، گرایشات پنهان انسان را بیدار می کند. بیدار کردن گرایشات فطری عمیق انسان، همان هدف بعثت انبیاء است که امیرالمومنین بدان تصریح کرده است.»
🔻وی، وجه مذکِّر بودن انبیاء را، همان بیدار کننده گرایشات زیبای پنهان انسان مطرح کرد و گفت: «در تبلیغ دین ما نمیخواهیم چیزی از بیرون به مخاطب اضافه کنیم، بلکه باید همان گرایشات درون او را بیدار کنیم. وقتی گرایشات زیبا و پنهان انسان، بیدار شد، تبدیل به حکمت و شکوفایی عقل می شود»
🔻این استاد دانشگاه و حوزه، به شرح کلمات امیرالمومنین درباره فلسفه بعثت انبیاء که همان هدف تبلیغ است پرداخت و گفت: «هدف نهایی تبلیغ، شکوفایی فطرت و گنجینه های پنهان عقل او است»
🔻 وی به عنوان یک مثال مفهوم «کمال» را دارای بار منفی دانست و گفت: «با اینکه کمال، کلمه عربی است اما در قرآن کریم، مفهومی به نام کمال انسان نداریم و به جای آن فلاح و رستگاری و دیگر مفاهیم ذکر شده است. وقتی کلمه کمال به کار می رود، القاء این معنا را می کند که انسان ناقص است و این القاء اثر منفی روی مخاطب میگذارد. در حالی که خداوند انسان را طبق آیات قرآن، در بهترین وضعیت خلق کرده است و مقصد نهایی شکوفایی استعدادهای نهفته انسان است به انسان به دیده نقصان و کاستی نمی نگرد؛ مقصد نهایی شکوفایی استعدادهای انسان است.»
🔻 وی در ادامه دومین عملیات تبلیغی بعد از بیدار کردن گرایشات پنهان مخاطب را، تقویت گرایشات بیدار شده عنوان کرد و که البته اولویت سنجی در تقویت گرایشات بیدار شده مخاطب را امری لازم دانست.
🔻علیرضا پناهیان، سومین عملیات تبلیغی براساس هدف تبلیغ را، تضعیف گرایشات بد انسان معرفی کرد و گفت: «گاهی لازم هست که محبت به دنیا را دل مخاطب، تضعیف کرد همان طور که در برخی از روایات همۀ دنیا را به گونهای خلاصه در خوردن، آشامیدن و سوار مرکب شدن و ... کرده اند و با تعابیری آن را تحقیر میکنند تا مخاطب از دنیا دل بکند.»
🔻وی با اشاره به بحث انسان شناسی، با طرح این پرسش که اگر انسان، فطرتی الهی دارد و تمام گرایشات انسان زیبا است؛ پس علت بد شدن انسان چیست؟ در پاسخ به گام بعدی در عملیات تبلیغ اشاره کرد و گفت: «ترکیب نابجای گرایشهای خوب و بههم ریختن اندازهها موجب بد شدن آدم ها می گردد. پس گام بعدی در عملیات تبلیغ، تفکیک گرایشات خوب، یا ترکیب درست گرایشهای خوب است. مثلا تنوع طلبی که اساسا گرایش خوبی هست اما اگر با لذت طلبی ترکیب شود، فرد دچار افراط در شهوات میشود.»
🔻پناهیان، تعیین مصداق برای گرایشهای خوب و از بینبردن مصادیق بد برای گرایشهای بد را، اقدام دیگری در عملیات تبلیغی برشمرد و گفت: «هر گرایش خوبی که شما بخواهید در فرد ایجاد کنید مسبوق به گرایشهای قبلی است. گرایش تازهای که هیچ ریشهای نداشته باشد را اساساً نمیتوان در انسان ایجاد کرد.»
🔻وی در جمع بندی اهداف تبلیغ، گفت: «بیدار کردن گرایشهای پنهان، تقویت گرایشهای خوب، تضعیف گرایشهای بد، ترکیب مناسب ایجادکردن، ترکیب نامناسب برطرفکردن، مصداق خوب معرفیکردن برای علاقه، از بین بردن یک مصداق بد. اهداف عملیات تبلیغ دین هستند.»
#دانش_تبلیغ_دین #جهاد_تبیین #پناهیان
✅ علیرضا پناهیان _ حوزه و تبلیغ
@Hawzah_Panahian
هدایت شده از تلویزیون اینترنتی حوزه های علمیه
🔶️ در آستانه برگزاری کنگره دستاوردهای یکصدمین سال باز تأسیس حوزه علمیه قم و نکوداشت مرجع بزرگ و دوراندیش شیعه، حضرت آیت الله العظمی شیخ عبدالکریم حائری یزدی(ره) نخستین پیش نشست کنگره صدسالگی حوزه علمیه قم با عنوان همایش علمی
« آیت الله العظمی صافی گلپایگانی ره ،میراثدار صد سال تاریخ حوزه علمیه قم »
همزمان با اربعین آن مرجع خبیر و شیخ الفقهاء برگزار می شود.
🕘زمان: پنجشنبه ۱۲ اسفند ماه / ۲۹ رجب/ ساعت ۹ تا ۱۲ ظهر
📌مکان: حرم مطهر، مدرسه دارالشفاء، سالن همایش ها
🖥تلویزیون اینترنتی حوزه
پخش آنلاین با ترافیک رایگان
⬇️⬇️⬇️
https://livehowzeh.ir/tv
https://eitaa.com/joinchat/2535194783C1b4125c537
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓۲۸ ماه رجب سال ۱۳۳۷
🏳رحلت مرجع مجاهدبصیر
🏳پیشرو مشروطه مشروعه
🏳مبارز با مشروطه انگلیسی
🏳حامی شیخ فضل الله نوری
🏳آية الله سيدمحمدکاظم یزدی/۲
💠رهبر انقلاب:
‼️جهت دیگر شخصیت مرحوم صاحب عروه، مرحوم آسید محمدکاظم یزدی، آن جهت تقوایی و جهات معنوی است؛ در همین قضیّه مشروطه، وقتی مرحوم شیخ فضل الله نوری نوشت که یک چنین کاری در تهران دارد انجام میگیرد، جزو اولین کسانی که این را امضاء کردند، مرحوم آسیّد محمد کاظم بود. بعد که قانون اساسی مطرح شد، ایشان گفت که من باید اینکه بنا است تأیید بکنم را ببینم. مرحوم آشیخ فضل الله نوری از تهران نوشت که ما دیدیم، درست است، خب، آشیخ فضل الله هم معاصر اینها بود، مرد بزرگی بود، به او اطمینان داشتند. ایشان گفت نه، من خودم باید ببینم!
این نهایت اهتمام این مرد را نشان میدهد که با اینکه کسی مثل شیخ فضل الله نوری که مورد قبول اینها بوده تأیید میکند، ایشان میگوید من باید ببینم؛ چون کار، کار بزرگی است، میفهمیده که کار ریشه دار است، بعد هم قضایای بعدی تأیید کرد که همین درست بوده؛ یعنی باید از اول همین کار را میکردند. اگر در مشروطه آن شرط ایشان که نظارت فقهای طراز اول بود، محقق میشد، مسیر مشروطه عوض میشد! ۹۱/۳/۲۲
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
هدایت شده از جهادتبیینی
🗓۲۸ ماه رجب سال ۱۳۳۷
🏳رحلت مرجع مجاهدبصیر
🏳پیشروِ مشروطه مشروعه
🏳مبارز با مشروطه انگلیسی
🏳حامی شیخ فضلالله نوری
🏳منادی وحدت امت اسلامی
🏳صاحب کتاب فقهی عروةالوثقى
🏳آية الله سيد محمد کاظم یزدی/۱
💠رهبر انقلاب:
‼️مرحوم سیّد یزدی با اینکه در محفل علمی فقهی ما جزو فقهای درجهی اوّل است یعنی عروهی ایشان در اختیار همه است و همه بر او حاشیه میزنند و در حوزه های علمیه و در بین فقها اینقدر این شخصیت معروف است، ولی در بین مردم این چهره مجاهد علمی و سیاسی، این عالم برجسته و با عظمت، شناخته شده نیست؛ در مرحوم آسیّد محمّد کاظم یزدی سه جهت به نظر من وجود دارد که این سه جهت در کمتر ملّایی در این سطح با همدیگر دیده میشود.
یکی تسلّط و تبحّر و مهارت فقهی این مرد است؛ فقیه انصافاً بزرگی است. آن طور که خواندم من در همین نوشتجات – هم کتاب مرحوم مُنذر هم بعضی جاهای دیگر این را نقل کردند – مرحوم آخوند خراسانی که خب مستغنی از تعریف و توصیف است، ایشان را از لحاظ فقهی بر همهی معاصرین خودش ترجیح میدهد! ۹۱/۳/۲۲
#نشربامنبع
@Jahade_tabeini
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢🎞📺
#دین_و_خانواده
#ویدئو_موشن
🔰کنفرانس بین المللی «یافته های نوین مناسبات دین و خانواده»
🗓زمان برگزاری کنفرانس: 18و 19 اسفندماه 1400
🌏سایت کنفرانس:
https://rfc.rihu.ac.ir/fa
◀️آدرس مجازی:
https://vc.rihu.ac.ir/ch/rfc
---------------
🔻پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ایتا:
https://eitaa.com/rihu_ac_ir
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
💢🔰
#کرسی_ترویجی
💢حوزۀ معنایی #تربیت در قرآن کریم و جایگاه تزکیه در آن
🔸ارائه کننده: دکتر علی فتحی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛
🔸ناقد: دکتر سید محمود طیبحسینی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛
🔸ناقد: دکتر سید علی حسینیزاده، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛
🔸دبیر علمی: دکتر محمد داودی، عضو هیئت علمی پژوهشگاه حوزه و دانشگاه؛
🗓 شنبه 1400/12/14ساعت 8 تا 10
◀️ ورود به جلسه مجازی:
https://vc.rihu.ac.ir/ch/meeting3
---------------
🔻پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ایتا:
https://eitaa.com/rihu_ac_ir
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
🔰#پیام_تبریک_ریاست پژوهشگاه حوزه و دانشگاه به مولفین #برگزیده بیست و سومین همایش «#کتاب_سال_حوزه»
بسمه تعالی
حجت الاسلام و المسلمین آقاي دکتر علی اوسط #باقری «دام عزه»
احتراماً؛ ضمن آرزوی سلامتی و بهروزی ، بدین وسیله انتخاب کتاب جنابعالی با عنوان «نقش پیش دانسته ها و علایق مفسر در تفسیر قرآن (https://rihu.ac.ir/fa/book/37174)» در بیست و سومین دوره همایش کتاب سال حوزه به عنوان رتبه «#شایسته_تقدیر» که مایه مباهات پژوهشگاه حوزه و دانشگاه و مهر تاییدی است بر عملکرد خالصانه شما در پیشبرد اهداف و رسالت های پژوهشی کشور، صمیمانه تبریک و تهنیت عرض می کنم.
دوام توفیقات روزافزونتان در خدمت به نظام مقدس جمهوری اسلامی ایران تحت توجهات حضرت ولیعصر (عج) را از خداوند متعال خواستارم.
با تشکر
دکتر علی محمد حکیمیان
رئیس پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
---------------
🔻پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ایتا:
https://eitaa.com/rihu_ac_ir
هدایت شده از پژوهشگاه حوزه و دانشگاه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💢🎞📺
#دین_و_خانواده
#ویدئو_موشن
🔰کنفرانس بین المللی «یافته های نوین مناسبات دین و خانواده»
🗓زمان برگزاری کنفرانس: 18و 19 اسفندماه 1400
🌏سایت کنفرانس:
https://rfc.rihu.ac.ir/fa
◀️آدرس مجازی:
https://vc.rihu.ac.ir/ch/rfc
---------------
🔻پژوهشگاه حوزه و دانشگاه در ایتا:
https://eitaa.com/rihu_ac_ir
هدایت شده از حوزه علمیه خواهران قم
✅فراخوان دعوت به همکاری پژوهشگر در مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی
✅ از بین فارغ التحصیلان دکتری، دانشجویان دکترای تخصصی و اعضای هیئت علمی (رشته گرایشهای حقوق و فقه و غیره) و سایر مراکز علمی برتر کشور و طلاب حوزه های علمیه(خواهران و برادران)
🔻مرکز پژوهش های مجلس در راستای تحقق رویکرد کارآمدسازی و شفافسازی مورد تاکید مجلس انقلابی یازدهم فراخوان عمومی دعوت به همکاری و انتخاب همکاران پژوهشی از بین فارغالتحصیلان دکتری، دانشجویان دکترای تخصصی و اعضای هیئت علمی دانشگاهها و سایر مراکز علمی برتر کشور و طلاب حوزههای علمیه را اعلام می دارد. اشخاصی که در کنار سوابق تحصیلی درخشان از سابقه همکاری در پژوهشکدهها، اندیشکدهها و نهادهای سیاستگذار برخوردار باشند از امتیاز بیشتری برخوردار خواهند شد.
🔹️بدین منظور از متقاضیان محترم در رشته گرایش های مندرج در آدرس👇
https://rc.majlis.ir/fa/news/show/1681756
که واجد شرایط مذکور میباشند خواهشمند است حداکثر تا تاریخ 1400/12/20 مدارک خود را در فرم الکترونیکی به آدرس 👇ارسال نمایند:
https://rc.majlis.ir/fa/member/elite
هدایت شده از حوزه علمیه خواهران قم
📚#معرفی_کتاب
#چهره_تو_قبله_هر_شاعر_است
🖋 نویسنده: کمال السید
📃 ناشر: #شهید_کاظمی
📔 تعداد صفحه: 132
(ناشنیدههایی دربارۀ پیامبر اکرم ﷺ
«چهره تو قبله هر شاعر است» عنوان کتابی است که برش هایی از زندگانی پیامبر اکرم (ص) از آغاز تا پرواز را به تصویر کشیده است.
«کمالالسید»، نویسندۀ معاصر دنیای عرب که او را به نوشته های ادبیش دربارۀ اهل بیت (علیهم السلام) می شناسند، در این کتاب فصل هایی از حیات آن وجود عظیم الشأن را به پاکیزگی تصویر کرده است. انتخاب این کتاب برای ترجمه هم به خاطر زبان شیرین آن است که با قلم «حجت الاسلام سیدی» چاپ شده است.
هدایت شده از حوزه علمیه خواهران قم
🔻فراخوان دریافت ایدههای سیاستگذارانه در حوزه زنان و خانواده با اولویت برنامه هفتم توسعه
🔹️ فراکسیون زنان و خانواده مجلس شورای اسلامی با همکاری مرکز پژوهشهای مجلس شورای اسلامی و مشارکت معاونت پژوهش جامعه الزهرا سلام الله علیها برگزار میکند:
🔹️علاقهمندان پروپوزال پژوهشی خود را تا تاریخ ۱۴۰۰/۱۲/۱۵ به رایانامه امور پژوهشی معاونت پژوهش جامعهالزهرا سلام الله علیها به آدرس ذیل ارسال نمائید.
omourpajohesh@jz.ac.ir
📞جهت کسب اطلاعات بیشتر با شماره تلفن 32112186 تماس حاصل فرمایید.
فایل پروپوزال پژوهشی را از این لینک دریافت نمائید.
📌https://pjh.jz.ac.ir/uploads/images/62171d19bb1e2.doc
✅همایش جهاد تبیین؛ موانع، راهبردها و راهکارها
✳️سخنرانان:
آیتالله محمود رجبی (رئیس موسسه آموزشی و پژوهشی امام خمینیره)
حجتالاسلام والمسلمین دکتر مرتضی آقاتهرانی (رئیس کمسیون فرهنگی مجلس شورای اسلامی)
دکتر حسن عباسی (رئیس اندیشکده یقین)
⏰جمعه 13 اسفند ساعت 9 تا 12
💠قم، بلوار جمهوری اسلامی، تالار موسسه امام خمینیره
لینک مجازی:
🌐https://iki.ac.ir/su/?u=14
🌐 https://heyatonline.ir/fa/heyat/3468
🔷مؤسسه آموزشیوپژوهشی امام خمینی(ره)
🔰 @iki_ac_ir
🔰 https://iki.ac.ir
☎️02532113627
✨یادآوری نشست تخصصی ویژه و الزامی گروه مشاوره دوشنبه 16 اسفند 1400 س 10 تا 12 با حضور ارزشمند حجه الاسلام و المسلمین دکتر محمد مهدی صفورایی
✨موضوع دانش مشاوره خانواده: ضرورت، کارکرد، روش یادگیری و رفع ابهامات اعضای گروه بابت حجم زیاد واحدها و شاید ابهام عیر کاربردی بودن یا هر مشکلی در چیدمان و اجرای رشته
هدایت شده از تربیت بنیادی - نگاهی متفاوت
✅ #وبینار_فرزند_نمازخوان
👈 عزیزانی که موفق به حضور در وبینار رایگان فرزند نمازخوان نشدن میتونن از طریق لینک های زیر به این وبینار دسترسی داشته باشند.
#جلسه_اول🔰
https://www.aparat.com/v/Kfow8
#جلسه_دوم🔰
https://www.aparat.com/v/UYErL
🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃🍃
👨👩👧👦 #تربیت_بنیادی
🆔 @tarbiat_bonyadii
🔹به مناسبت سالگرد ارتحال مرحوم علامه آیتالله سید منیرالدین حسینی الهاشمی مؤسس فلسفه چگونگی اسلامی، مجموعه آثار پژوهشی مرحوم علامه حسینی الهاشمی برای بهرهبرداری علمی نخبگان و اندیشمندان انقلاب اسلامی در وبسایت حسینیه اندیشه بارگذاری شد.
قابل ذکر است آثار پژوهشی مرحوم علامه، بالغ بر ۱۵۰ عنوان پژوهشی است که با هدف «تمدن سازی اسلامی» در دو بخش: «تئوریزهشدن ولایت فقه» و «تئوریزهشدن نظام ولایت مطلقه فقیه از طریق فلسفه چگونگی اسلامی» و در سه سطح «حجیت، معادله و مدل» (تحول در حوزه، تحول در دانشگاه و تحول در الگوهای اداره) تولید شده است.
آدرس فهرست عناوین و دریافت اسناد https://hosseiniehandisheh.ir/hossein
هدایت شده از ذکری
بزم اندیشه
هم اکنون منتظر ارائه چهار استاد محترم هستیم.
1. استاد غنوی، نماینده اندیشه آقای صفایی
2. استاد وکیلی، نماینده اندیشه علامه طباطبایی
3. استاد ملک زاده، نماینده اندیشه شهید صدر
4. آقای گلپایگانی نماینده اندیشه شهید مطهری
3 بزرگوار اول را توفیق شاگردی در عرصه های مختلف را خدمتشون داشتم.
امیدوارم جلسه خوب و پر ثمری داشته باشیم.
لینک پخش زنده:
http://p.javanan.org/bazm
📗نگره خطا
✨ ریچارد بل و شاگرد بلافصل وی ویلیام مونتگمری وات، خاورشناسان قرآنپژوه پروتستان و اهل انگلستان هستند.
این دو با خطاهای خواسته یا ناخواسته خود در مطالعات قرآنپژوهشی و اسلامشناسی بر الهیبودن اسلام و وحیانیبودن قرآن خدشه جدی وارد کردند.
ویلیام مونتگمری وات ضمن پرهیز از صراحت در نفی رسالت رسول اللّه(ص) اصرار دارد که نباید مسلمانان را از این جهت آزردهخاطر کرد؛ ولی خود با در پیش گرفتن روشی خاص بدون سر و صدا و جنجال در آثار خود بر طبل استاد میکوبد.
در این اثر آرای خاورشناسان مذکور بررسی و نقد شده است.
عنوان اثر: نگره خطا
بررسی و نقد درون دینی آرای ریچارد بل و ویلیام مونتگمری وات در مطالعات اسلام شناسی و قرآن پژوهی با نگاهی به 📙 کتاب در آمدی بر تاریخ قرآن
نویسنده: سیدمجید پورطباطبایی
تهیه: پژوهشکده فرهنگ و معارف قرآن
نوبت چاپ: اول، 1399
صفحات: 392
👇
http://www.dte.ir/portal/home/showpage.aspx?object=relatedtopics&categoryid=4cecbbff-5f2f-4692-adbd-623209ba6bd1&webpartid=789e3391-c5de-4523-93a6-378e6a1d84f5&id=c997bbc5-e400-48f8-8c6c-cba87fac4b2a
هدایت شده از سید احمد رضوی | صراط
✅ اگه دنبال خبرهای خطی، آخرین خبر و خبرهای موثق از نبرد اوکراین و روسیه هستین کانال " بدون مرز " بسیار عالیه
🔹 من در کنار مطالعه خبرگزاری های خارجی و رصد اخبار خاص، از خبرهای این کانال در تحلیل هام خیلی استفاده میکنم.
http://eitaa.com/joinchat/1644822562C2eae0dcc44
هدایت شده از پژوهشیار نشر علمی
#کارگاه_آموزشی
✅کارگاه های آموزشی پایگاه های اطلاعاتی علمی، نحوه جستجو و شیوه استناددهی
🔴برگزار کنندده: معاونت پژوهش و فناوری با همکاری کتابخانه مرکزی و مرکز اسناد دانشکدگان فارابی
🔘 "آشنایی با کتابخانه، نرم افزار جستجو و آشنایی با پایگاههای اطلاعات علمی"
⏰زمان: شنبه 14 اسفند ساعت 14 تا 16
🔘 " آشنایی با موتور جستجوی گوگل اسکالر و نحوه جستجو در آن"
⏰زمان: يکشنبه 15 اسفند ساعت 10 تا 12
🔘" آشنایی با نرم افزار Endnote "
⏰زمان: شنبه 21 اسفند ساعت 14 تا 16
🔘"آشنایی با شیوههای استناددهی و رفرنسنویسی در پایاننامههای دانشگاهی"
⏰زمان: يکشنبه 22 اسفند ساعت 16 تا 18
👈لينك شرکت در جلسه: https://vroom.ut.ac.ir/farabi36
#پردیس_فارابی #کارگاه
#جستجوی_علمی #اندنوت #گوگل
#استناددهی #نرمافزار #معاونت_پژوهش
┏━━━🔸🔷🔸━━━┓
@pejooheshyar
┗━━━🔸🔷🔸━━━┛