نقد ادعای نتانیاهو.mp3
4.2M
👹نتانیاهو گفته طرف حساب ما حکومت ایران است و نه مردم ایران!🤔
پاسخ بنده را بشنوید🎤
رسانهٔ روح الله
https://eitaa.com/rouhollah_media
💥ما که گفتیم! خدایا...
✍مدتی است مردد هستم نکتهای را عرض کنم یا نه! اما فکر میکنم مسؤولیت دینی و وظیفهٔ تبیین دارم. بنده مدتها پیش بر اساس بعضی اصول و قواعد، پیش بینی کردم که جامعه ما در صورت تداوم بی اعتنایی و بی حرمتی به حکم الهی و قرآنی «حجاب» دچار سلب نعمت خواهد شد که به صورت تدریجی و مرحله به مرحله صورت خواهد پذیرفت و از محروم شدن مردم از نعمت وجود خوبانشان شروع شده و به سلب سایر نعمتها و سرانجام به جایگزینی نقمت به جای نعمت و حلول غضب الهی و ذلت و مسکنت خواهد رسید. متأسفانه اکنون مشاهده می کنم که این پیشبینی به تدریج در حال تحقق میباشد که اینها همه هشدار است برای تنبه ما. تفاوتی که بیحجابی با سایر گناهان داشته و آن را خطرناک میکند، همین اظهار و اعلام نافرمانی حکم الهی است که در خود دارد و من حضور بیحجاب زن در جامعه را همانند چرخاندن پرچم اعلام نافرمانی نسبت به حکم الهی در جامعه میبینم، دقت بفرمایید که این ناهنجاری و قبحشکنی در جامعهای دینی و تحت ادارهٔ نظام دینی در حال وقوع است. به هر حال، مؤمنان نباید در این امر سستی کنند و نباید امر را موکول و معلق به اقدام نظام کنند زیرا این موضوع در شرائط کنونی در کشورمان بیشتر با مطالبه و پی گیری و فعالیت امر به معروف مؤمنین حل میگردد تا مداخله دستوری نظام. جامعه دینی باید از تمام امکانات علمی، هنری، فرهنگی و تبلیغی خود در جهت اقناع، آگاه سازی و درمان این ناهنجاری استفاده کنند و ما همگی به میزان امکانات و تواناییها و اثرگذاری مسؤولیم. حتی اگر تمام مؤمنین خصوصا بانوان مؤمنه در خیابانها به قصد تبیین ضرورت حجاب حرکت کنند و با موعظه حسنه و زبان نیکو به بیحجابان و بدحجابان تذکر بدهند و نشان دهند که جامعه توقع حجاب از آنان دارد، این موضوع حل خواهد شد وگرنه جامعه به خاطر فعل بی حجابی از سوی برخی و ترک فعل امر به معروف از ناحیه مومنان، به محنت و سلب نعمت دچار خواهد شد. این حقیر بر اساس همین اصول و قواعدی که در ابتدا گفتم در مورد سرنوشت برجام نیز پیش بینی کردم که همان هم واقع شد و شعری به همین مضمون سرودم که منتشر شد و بیت آخرش این بود:
بشنود ملت ما این سخنان را ای کاش
ما که گفتیم،خدایا!توخودتشاهدباش
سید روحالله موسوی
رسانهٔ روحالله
https://eitaa.com/rouhollah_media
💥انسان و همدم رباتیک!
🖋روزگاری، هیوبرت دریفوس، فیلسوف معروف فناوری و اینترنت، ادعا کرد که رایانهها نمیتوانند انسان را در بازی شطرنج شکست دهند. اما طولی نکشید که مهندسان او را به رقابت با یک رایانه دعوت کردند. در این مسابقه، دریفوس شکست خورد. با این حال، او گفت: "رایانه ممکن است یک کودک یا بازیکن ناماهری مثل من را شکست دهد، اما مطمئناً نمیتواند انسانی خبره و ماهر یا یک استاد شطرنج را مغلوب کند." اما زمان زیادی نگذشت که مهندسان رایانهای به نام «دیپ بلو» ساختند که در نهایت توانست در سال ۱۹۹۷ کاسپاروف، استاد بزرگ شطرنج، را شکست دهد. بله! با شکست این استاد بزرگ شطرنج، دریفوس نیز در پیشبینی خود شکست خورد. اما موضوع قابل توجه این بود که علیرغم هیجان مردم برای مشاهده رقابت دیپ بلو و کاسپاروف، استقبال چندانی از برنامههای شطرنج رایانهای نشد. انسانها ترجیح میدهند شطرنج را بهصورت دو نفره و با یک انسان دیگر بازی کنند. حتی بازی شطرنج با رایانه زمانی جذابیت داشت که بهصورت برخط و در برابر بازیکنان واقعی صورت پذیرد.
این تجربه، اثباتگر یک حقیقت بود: فناوری با همه کارایی و سرعت و قدرت خود هرگز نمیتواند جایگاه انسان را برای انسان بگیرد. بدون شک، همصحبتی با هوش مصنوعی میتواند آموزنده باشد. اما حتی با وجود اینکه هوش مصنوعی اکنون توانسته آزمایش تورینگ را با موفقیت پشت سر بگذارد و با انسان به گونهای تعامل کند که او متوجه مصنوعی بودنش نشود، باز هم نمیتواند جایگزین نیاز انسان به یک همدم واقعی شود.
انسانها به یک همدم واقعی نیاز دارند؛ موجودی با احساسات و ویژگیهای روحی و روانی مشابه خود. رباتها هرچند در برابر هزاران سؤال صبور باشند و خسته نشوند، نمیتوانند جای یک همراه و همدم انسانی را پر کنند. ما نیازمند همدمی هستیم که از طرفی ما را بفهمد و درک کند تا آرامش پیدا کنیم و از طرف دیگر مواظب باشیم که او را نرنجانیم و حتی از او نرنجیم تا تکامل روحی و اخلاقی پیدا کنیم.
انسان فقط به افزایش اطلاعات نیاز ندارد؛ بلکه نیازمند تعاطف واقعی، تعالی معنوی و تکامل وجودی است. این تعاطف و تعالی و تکامل تنها با تعامل واقعی با همنشینانی روحمند و ادراکمند و رعایت حقوق و عواطف آنها و رعایت شدن از سوی آنها حاصل میشود. زندگی مدرن و انتخاب پدیدههای فناورانه (تکنولوژیک) مانند هوش مصنوعی، حتی پدیدههای جاندار (بیولوژیک) غیر انسانی، این نیاز اساسی انسان را به چالش میکشند.
حالا بیایید این آیه قرآن را دوباره بخوانیم و در آن تفکر کنیم:
وَمِنْ آيَاتِهِ أَنْ خَلَقَ لَكُمْ مِنْ أَنْفُسِكُمْ أَزْوَاجًا لِتَسْكُنُوا إِلَيْهَا وَجَعَلَ بَيْنَكُمْ مَوَدَّةً وَرَحْمَةً ۚ إِنَّ فِي ذَٰلِكَ لَآيَاتٍ لِقَوْمٍ يَتَفَكَّرُونَ (روم، ۲۱)
از نشانههای خداوند این است که «از خودتان» برایتان همسرانی آفرید تا با آنان «به آرامش» برسید و بین شما «محبت و مهربانی» قرار داد، همانا در این حقیقت نشانههاست برای «آنان که اهل فکر و اندیشه اند».
سید روحالله موسوی (کاشمری)
رسانهٔ روح الله
https://eitaa.com/rouhollah_media
رسانه روح الله
💥ما که گفتیم! خدایا... ✍مدتی است مردد هستم نکتهای را عرض کنم یا نه! اما فکر میکنم مسؤولیت دینی و و
محمّد بن عرفه، از امام رضا(ع) ، از پيامبر خدا(ص) روايت كرده كه فرمود:
اِذا أُمَّتِي تَواكَلَتِ الأَمرَ بِالمَعرُوفِ وَ النَّهىَ عَنِ المُنكَرِ فَليَأذَنُوا بِوِقاعٍ مِنَ اللَّهِ تَعالى .
هر گاه امّت من، امر به معروف و نهى از منكر را به يكديگر واگذار كنند، بايد خود را براى حوادثى از جانب خداوند، آماده نمايند.
منبع:
الكافى: ج ۵ ص ۵۹ ح ۱۳، تهذيب الأحكام: ج ۶ ص ۱۷۷ ح ۳۵۸، بحار الأنوار: ج ۹۷ ص ۹۲.
برای اخم یار...
خزانبهجایخودش،نوبهارجایخودش
کهاخم و خندهٔ روی نگار جای خودش
ز سر به زیری این آبشار فهمیدم
که سرفرازی آن کوهسار جای خودش
برای آنکه ندزدند غنچه را ز چمن
کنارِنوشِگل،آن نیشِخار جایخودش
فدای دست علی در نوازش مظلوم
ولیبه روی ستم ذوالفقار جایخودش
حرامی از حرمت، دست جانی از جانت
برای آن كه شود دور، دار جای خودش
به جاش باش اَشدّاءوجای خود رُحَماء
حسابِخصم جدا،سهمِیار جایخودش
اگر که حضرتِ غفار عین قهار است
ز رحمتوغضبشنور و نار جایخودش
سید روحالله موسوی (کاشمری)
رسانه روح الله
https://eitaa.com/rouhollah_media
برای اخم یار....mp3
864.2K
زیباست
نمکِ أخم یار
آنگونه که شِکَرِ خندهاش!😌
سید روحالله موسوی (کاشمری)
رسانهٔ روحالله
https://eitaa.com/rouhollah_media
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چقدر عبرت آموز! یک لحظه غفلت کبوتر به بهای جانش تمام شد.
چقدر زیبا فرموده امام علی (علیه السلام) در نهج البلاغه: مَن نامَ لَم يُنَمْ عَنهُ: هركه از دشمن خود غافل باشد، دشمن از او غافل نباشد.
رسانهٔ روح الله
https://eitaa.com/rouhollah_media
20.58M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
به به! چه شود!!!
شعر قشنگ!
اجرا قشنگ!
تصویرسازی قشنگ!
🔅اولین کلیپ مداحی که با تصاویر هوش مصنوعی ساخته شده است.
🔆کار جدید و قشنگ اندر قشنگ آقای محمدحسین پویانفر
رسانهٔ روحالله
https://eitaa.com/rouhollah_media
💥نفرمایید تلگرام و اینستاگرام
بفرمایید طلاق و فروپاشی
🖋 چندی پیش قضیهای برایم اتفاق افتاد که شاید ذکرش خالی از لطف نباشد. همین چند روز پیش داشتم محل کارم را مرتب می کردم که چشمم به برگهای افتاد که قبلا اسمهایی رویشان نوشته بودم. با دیدن این برگ، یاد همکارم افتادم که مدتی پیش مرتب به اتاق ما میآمد و از من و همکار دیگرم می خواست که شاهد اجرای صیغه طلاق باشیم!!! ایشان دوستی داشت صاحب محضر ازدواج و طلاق که اجرای صیغهٔ طلاق را به این همکار ما وکالت داده بود تا در حضور دو شاهد عادل اجرا کند و همکار ما هم از روی رفاقت و البته حسن ظن هر از چند گاهی میآمد و به وکالت از آن محضردار، من و هماتاقیم را شاهد بر اجرای صیغه طلاق قرار میداد و من هم برای توجه بیشتر خودم، اسامی زوجین را می نوشتم، خلاصه این که برگه فوق الذکر یادگاری بود از آن زمان. اما یکباره به ذهنم رسید که چرا مدت مدیدی هست که ایشان برای این کار به اتاق ما نیامده است؟ حال آنکه ایشان مرتب می آمد و هر جلسه چندین مورد صیغه طلاق جاری میکرد تا جایی که یادم هست یکبار با همکارم اظهار تعجب و شگفتی و نگرانی از این همه طلاق داشتیم و ضمن بحث، بر اساس برخی شواهد و قرائن و استناد به اقرار بعضی محاکم خانواده به این نکته رسیدیم که علت اصلی این معضل، شبکههای (ضد) اجتماعی مثل تلگرام و اینستاگرام میباشد. به هر حال چیزی نگذشت که در همان روزی که آن همکار محترم را یاد کردم ایشان وارد اتاق شد و بعد از آن همه مدت، تنها یک صیغه طلاق جاری نمود! به ایشان گفتم که اتفاقا امروز یادش کردم و علت این که بعد از این مدت با یک مورد طلاق آمده را پرسیدم و ایشان نیز اظهار داشت که بله! بحمدالله طلاق کمتر شده است. البته بنده باز هم علت این کاهش مبارک را کمتر شدن استفاده از اینستاگرام و تلگرام در قم دانستم خصوصا این که مشاهدات میدانی من رواج ایتا و جا افتادن آن را در این شهر نشان میداد. فورا آیه ۵۸ سوره اعراف یادم آمد که ترجمهاش این است:
وَٱلۡبَلَدُ ٱلطَّيِّبُ يَخۡرُجُ نَبَاتُهُۥ بِإِذۡنِ رَبِّهِۦۖ وَٱلَّذِي خَبُثَ لَا يَخۡرُجُ إِلَّا نَكِدࣰاۚ
یعنی «سرزمین طیب و پاک، گیاهش با اذن پروردگارش میروید و سرزمین خبیث و ناپاک جز چیز بی فایده (از آن) بیرون نیاید».
کمی فکر کنید! شاید شما هم سراغ داشته باشید خارهای طلاق و فروپاشی را که شورهزار تلگرام و اینستاگرام در زندگی اطرافیانتان رویانده باشد.
بیایید برای رویاندن گلهای صفا و وفا در کانون خانوادههای ایرانی، دوستان، آشنایان و هموطنانمان را به سرزمین طیب و اخلاق محور شبکههای اجتماعی ایرانی دعوت کنیم.
سید روحالله موسوی
رسانهٔ روحالله
https://eitaa.com/rouhollah_media
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 هواوی با غیرت!!!
💥ایدهٔ جذاب، جادویی و شگفت انگیز هواوی برای انتقال فایل😳
✌️هواوی که چندی پیش توسط آمریکا تحریم شده بود و حتی گوگل آن را از سرویسهایی مثل اندروید و گوگلپلی محروم کرده بود تسلیم نشد و بعد از معرفی سیستم عامل اختصاصی «هارمونی او اس»، با ارائه و اضافه نمودن قابلیتهای تازه و جذاب، دوباره نگاهها را به سوی خود جلب کرده است.
پ.ن. ما فرزندان علی (علیه السلام) در مقابل تحریمها چه میکنیم؟ آیا تسلیم میشویم؟
رسانهٔ روحالله
https://eitaa.com/rouhollah_media
این فضا مزاجی است نه مجازی!!!
🖋توقع از ما ایرانیان بیشتر است! با چنان سابقهٔ حکمت و اندیشه و با چنان فیلسوفان بزرگی، از فارابی و ابن سینا گرفته تا شیخ اشراق و ملاصدرا که هنوز بر تارک تاریخ میدرخشند از ما انتظار میرود تا در نگرش و برخورد با پدیدههای مختلف من جمله فضای مجازی با حمکت و بصیرت بیشتری نظر و عمل کنیم. حال اجازه دهید وضعیت کنونی فضای مجازی را همزمان با یک سؤال و مثال توضیح دهم و قضاوت را به شما بسپارم: چه حالی خواهید داشت اگر متوجه شوید شخصی ناشناس و بیگانه همواره از پنجره وارد اتاق فرزندتان میشود و از پشت پرده هر چه میخواهد را برای او بیان میکند. هیچ پدر و مادر فهمیده و بامسؤولیتی چنین حالتی را نمیپسندد، این در حالی است که با کمی اندیشه و مقایسه پی میبریم این مثال تا حد زیادی بر شبکههای اجتماعی منطبق است. امروزه فرزندان ما حتی در اتاق خواب و تنهایی خود، به سخنان افرادی گوش میدهند که معلوم نیست کیستند، چگونه آدمهایی هستند، سطح دانش و تحصیلاتشان چقدر است و با چه نیتهایی به فضای ذهنی و ادراکی ما و فرزندانمان نفوذ کردهاند، آری ما متاسفانه تنها هنگامی متوجه میشویم آن «ناشناسِ پشت پرده» وارد گوشی فرزندمان شده که شاهد افت شدید تحصیلی، انحراف اخلاقی و اعتقادی، اعتیاد، بی علاقگی به خانواده، عدم پایبندی به هنجارها و ... از سوی فرزندانمان شده باشیم. مارشال مک لوهان (Marshal McLuhan) فیلسوف شهیر رسانه توصیه میکند که برای شناخت یک رسانه، آن را با رسانههای پیشین مقایسه کنیم. برای عمل به این توصیه، هنگامی که رسانههای اجتماعی را با رسانههای پیشین مانند تلویزیون، روزنامه و کتاب و مانند اینها که رسانه جمعی نامیده میشوند مورد مقایسه قرار میدهیم به نهادینه بودن قانون و ضوابط از طرفی و تخصص و حرفهگرایی از طرف دیگر در رسانههای پیشین پی میبریم. به عنوان مثال هر کسی نمیتواند به راحتی مجری تلویزیون شود و نمیتواند هر چه دلش می خواهد و به مزاجش خوش میآید را بگوید. یک برنامه را عدهای از عوامل میسازند که هر یک در کار خود تخصص دارند و حتی برنامه نویسندهای دارد که معلوم میکند مجری چه بگوید و تمامی عوامل نیز باید کارشان را بر اساس ضوابط و در چارچوب قانون انجام دهند. وضع مطبوعات هم به همین منوال است و به همین دلیل اگرچه ما نویسندگان آنها را کاملا نمیشناسیم، اما به خاطر وجود نظارت و سازوکارهای قانونی، با کارهایی حرفهای مواجه هستیم و همچنین به آنها اعتماد میکنیم. این در حالی است که امروزه، شبکههای اجتماعی در کنار نقاط مثبت خود، به خاطر نقص قانونمندی و نظارت، بستری مناسب و در حقیقت تهدید بسیار جدی برای فعالیت گروههای ناهنجار و تشکیل آنچه شبکه سیاه (dark web) می نامند ایجاد نموده و اندیشههای انحرافی فرقهای، افراطی و تفریطی، تجزیهطلب، خرافی، شبه علمی، الحادی و حتی تروریستی و... را میپراکنند. بسیاری از کشورها متوجه شده اند که باید این فضا را ساماندهی کنند و الا فردا، آسیبهای ویرانگر جامعه آنها را متلاشی خواهد نمود. به نظر میرسد تنها راه حل، عبارت است از کنترل هوشمند و نیز وضع قوانین مناسب در مدیریت این فضا. تنها کشورهایی میتوانند این دو وظیفه را به نحو صحیح اجرا کنند و از منافع آن برخوردار و از ضررهای آن ایمن گردند که مردم آن در شبکههایی باشند که مدیریت آن تابع حاکمیت کشور خودشان باشند. یادمان باشد که برای نا امن شدن یک شهر لازم نیست تمام مردم آن شهر تروریست باشند بلکه یک نفر کافی است و آن یک نفر هم لازم نیست به پادگان تروریستها سفر کند بلکه کافی است در فضای مجازی در یک گروه یا کانال تروریستی عضو باشد، تازه حتما این گونه نیست که آن یک نفر غریبه باشد بلکه شاید فرزند من و شما باشد که تحت تأثیر این گروهها و کانالها قرار گرفته است. بیایید کمی بیاندیشیم!
سید روحالله موسوی
#فضای_مجازی
#شبکههای_اجتماعی
رسانهٔ روحالله
https://eitaa.com/rouhollah_media
هشدار! سقوط گروههای تروریستی در شام -اگرچه اتفاق میافتد- اما مرحله بعدی نیست، بلکه مرحله بعد الهام گیری گروههای مختلف تروریستی حتی داخلی از مدل عملیاتی تحریر الشام است. به هوش باشیم و تدبیرهای لازم را اتخاذ کنیم.
#سوریه
#مقاومت
https://virasty.com/R_media/1734109328924273258
رسانهٔ روحالله
https://eitaa.com/rouhollah_media