هدایت شده از مدرسه انقلاب ۱
📌آقای یامین پور، هویت ایدئولوژیک را عامل گسست و تصفیه دانسته است. از آنجایی که واژه ایدئولوژی تعریف درستی ارائه نشده؛ سه ابهام پیش می آید:
1. اساسا آیا هویت غیرایدئولوژیک داریم؟ مثلا هویت لیبرالیسمی یک ایدئولوژی نیست؟ وقتی همه هویت ها ایدئولوژیک هستند، چطور تنها بخشی از آنها موجب گسست خواهند بود؟
2. به فرض که فقط مکاتب الهی ایدئولوژی هستند!، آیا فقط این ایدئولوژی ها عامل واگرایی و گسست و تصفیه ها بوده اند؟ عامل جنگ های جهانی قرن اخیر، ایدئولوژی های الهی بوده است؟
3. ضعف نویسنده محترم در مبانی نظری اش آنجایی مشخص می شود که همزیستی مسالمت آمیز را مرهون فقدان هویت ایدئولوژیک می داند حال آنکه لااقل در مکتب اسلام، ضمن اذعان به حقانیت اسلام، #شمولگرایی و همزیستی مسالمت آمیز با دیگر مکاتب حاکم است.
4. ظاهرا آقای یامین پور از واژه هویت نیز تلقی دقیقی ندارد زیرا هویت علاوه بر نقاط اشتراک به نقاط غیریت ساز و تفاوتها هم تاکید دارد بنابراین هویت، بصورت توامان بهانه لازم برای همگرایی را به اندازه بهانه لازم برای واگرایی را دارد.
🏠 مدرسه انقلاب👇👇
🆔 @darseenghelab
عراقیها هم در مسیر پیادهروی اربعین فراموشت نمی کنند
شهید رئیسی عزیز
@rozaneebefarda
تعریف حزباللهی از زبان مقام معظم رهبری
بازنشر به مناسبت تهاجمهای سازمانیافته اخیر علیه حزباللهیهای مظلوم
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️آیتالله العظمی خامنهای:
کلمهی حزبالله و حزباللهی میتوانست یک حوزهی انسانی و مردمیِ خاصّی را مشخّص کند.
حزباللهی یعنی آن آدمی که در خدمت اهداف خدایی و انقلاب اسلامی، بیمحابا حرکت میکند و چیزی که از آن ملاحظه کند، یا ندارد، یا موجب ملاحظهاش نمیشود؛ این حزباللهی است.
اگر جنگ است، میشتابد به جنگ؛ اگر صدقات است برای ادارهی حکومت اسلامی و جمهوری اسلامی و پشت جبهه، هرچه دارد میریزد در طَبَق اخلاص؛ اگر راهپیمایی زیر آفتاب گرم یا در زمستان سرد است، اوّل صبح میآید بیرون و تا آخر هست؛ اگر پاسخ گفتن به ندای مسئولان کشور و همواره تکرار کردنِ شعارهایی است که رهبر بزرگ انقلاب به این مردم داده، او جزو یکی از بهترینها است و جزو کسانی است این شعارها را تکرار میکنند. واقعاً به معنای واقعی کلمه جزو امّت بزرگِ پشت سر امام است.
این معنای حزباللهی است.
🔻 [البتّه] عدّهای هم هستند که اینها حرفی هم ندارند که برای اسلام و انقلاب، یکوقت یک کاری هم بکنند، امّا برایشان در درجهی اوّل، مسائل شخصی خودشان است یا چهره شدنشان؛ اینها حزباللهی نیستند.
🔻اینها کسانیاند که اگر انسان بخواهد طرفدارحزبالله باشد، به اینها در موارد زیادی بر خواهد خورد؛ یک جا به مالشان، یک جا به حیثیّتشان، یک جا به مکانت اجتماعیشان!
https://farsi.khamenei.ir/speech-content?id=30578
🔶حاشیه روزنه
یک عده معدود مدتی است به جان جریان مؤمن انقلابی افتادهاند
برخی دانسته و هم احتمالا نا آگاهانه!
اینها اگر اندکی به امام و آقا باور دارند باید بدانند که کوبیدن امت حزبالله هیچ وجاهت و منطقی ندارد!
آنها که ناآگاهانه با این پروژه همراه شدهاند بدانند که حتی اگر قصدتان اصلاح اشکالات است، راهش انگ زدن و سرکوب رسانهای و دامن زدن به منازعات بیپایان و فشلکننده نیست!
اصلا این کار بزرگان دین و بزرگان جبهه انقلابی است کار شماها نیست!
حزباللهی مقدس است، داعشی و خوارجی و متحجر نیست؛ کسی که این صفات را دارد دیگر حزباللهی تلقی نمی شود! اگر همینقدر هم تحلیل ندارید خب مجبور نیستید که موضع بگیرید و اغتشاش معنایی ایجاد کنید و #ادبیات_دشمن را تکرار کنید!
این جریان دو لبه دارد؛ دستهای مرموز بیرونی و تشخیصها و اقدامات غلط برخی خودیها که در فقره اخیر مصداق بارز #عقبنشینی_غیرتاکتیکی است!
@rozaneebefarda
هشدار رهبر معظم انقلاب: ایدئولوژی هویت ملت محسوب میشود
القای تقابل میان ایدئولوژی و منافع ملی، صحیح و منطقی نیست.
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️آیتالله العظمی خامنهای:
1⃣ ایدئولوژی به دنبال تأمین و حفظ منافع ملی است و هویت یک ملت محسوب میشود.
2⃣ برخی به غلط، سخن از لزوم جدایی دیپلماسی از ایدئولوژی به میان میآوردند، درحالیکه دیپلماسی ایدئولوژیک هیچ اشکالی ندارد و القای تقابل میان ایدئولوژی و منافع ملی، صحیح و منطقی نیست.
3⃣ رهبر انقلاب اسلامی با اشاره به وجود ایدئولوژی در رفتار و سیاستهای دولتهای غربی، گفتند: آمریکاییها در سخنان خود بارها از عبارت «ارزشهای آمریکایی» استفاده میکنند که همان ایدئولوژیِ آنها و برگرفته از اعلامیهی استقلال آمریکا است و در کشورهای اروپایی نیز تفکرات ایدئولوژیک بر رفتار و فعالیتهای سیاسی آنها حاکم است.
https://farsi.khamenei.ir/news-content?id=40156
این حرف غلطی است که سیاست خارجی را نباید با معیارهای ایدئولوژیک نگریست زیرا حتی در کشورهای لائیک نیز معیارها و ملاکهای نظری و ایدئولوژیک در سیاست خارجی اثر کاملا ملموسی دارند.
https://khl.ink/f/18746
🔸پیافزود:
۱. ناگفته پیداست که منظور مقام معظم رهبری از ایدئولوژی، معنای غربی و سکولار آن نیست؛ بلکه مُراد، مبانی انقلابی برخاسته از هویت ملی و دینی است؛ نه به معنای آنچه کانونهای استکباری معنا میکنند و طبق آن، انقلاب اسلامی را متهم میسازند.
۲. اخیرا برخی سخنگویان _با هر غرض و انگیزهای که فعلا معلوم نیست_ در پی القای نوعی #ایدئولوژی_زدایی برآمدهاند و ایستادگی جریان انقلابی و امت حزبالله بر اصول و مبانی انقلاب اسلامی را به انحا مختلف به چالش میکشند!
گاهی هم پا را فراتر گذاشته، به حزبالهیها انگ خوارجی و داعشی و متحجر میزنند!
این جماعت بیش از هر چیز با مبانی امام و رهبری بیگانهاند!
۳. #جریان_غربگرا و #تقیزادههای_زمان از نزاع داخلی جریان انقلابی نهایت سوءاستفاده را کرده، در پی احیای خیالهای دینستیزانه صد ساله برآمدهاند!
راه نجات از این وضع، #بازگشت_به_مبانی اسلام ناب و منظومه فکری امام و رهبری است.
@rozaneebefarda
واکنش دکتر لک علیآبادی عضو کمیسیون بهداشت و درمان در مورد مواضع سیاسی وزیر پیشنهادی:
مجلس تا بن دندان آمادهی همراهی دولت است ولی قرار نیست وزیر پیشنهادی دولت، تا بن دندان غیر انقلابی باشد.
#وزیر_پیشنهادی_بهداشت
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تکرار حرفهای دشمن در داخل و خطر ایدئولوژیزدایی از مردمسالاری دینی
▪️مقام معظم رهبری در سخنرانی ۱۴خرداد ۱۴۰۰:
متأسفانه کسانی هم بوده و هستند که حرف دشمنان را به یک نحوی در داخل تکرار میکنند!
این ایدئولوژیزدایی که گاهی در بعصی تعبیرات هست، همان حرف مخالفین است.
ایدئولوژیزدایی یعنی اسلام و تفکر اسلامی را در باب جمهوری اسلامی و مردمسالاری دینی کنار بگذاریم و برویم سراغ همان تفکرات لیبرال دموکراسی فاسد و منحرف که مردم دنیا را امروز بیچاره کرده است!
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 تشییع پیکر شهید مدافع حرم سرهنگ افشاری در شهرضا
@rozaneebefarda
با مخاطبان/۲
▫️ابواحمد توسلی:
سلام
از مواضع انقلابی و درست کانال شما تشکر می کنم. نشانه بصیرت شماست.
متاسفانه آقایانی که تریبون دارند ، دانسته ، به نیروهای انقلابی حمله می کنند. به جای اینکه خطرات مشکلات فرهنگی و بی حجابی و فساد را به مردم بگویند، یک دهه در تلویزیون از تحجر حرف می زنند! تا بچه حزب اللهی ها را متحجر معرفی کنند و از میدان بدر.
مرحوم نراقی در بحث خوف و رجا می نویسند:
"اما کسانی که به فریب شیطان مغرور و روز و شب مشغول لهو و لعب و سرور، در طاعات و عبادات کسل، و در معاصی و سیئات، شجاع و قوی دل، نه در فکر حرام و حلال، و نه در اندیشه عقاب و نکال، مانند اکثر اهل عصر و مانند ابنای این روزگار.
پس دوای صفت رجا به ایشان دادن سم قاتل است، زیرا که از شنیدن وفور رحمت خدا به غیر از طغیان و جرأت ایشان بر عصیان، چیزی حاصل نمی شود پس واعظ مردم سزاوار است که: مرض هر شخصی را بشناسد و علت آن را بداند و مزاج مردم را بداند و هر کسی را به چیزی که رفع مرض او را کند معالجه کند، نه اینکه دوائی دهد که مرض او زیاد گردد
پس در مثل روزگار ما باید سعی در بیان اسباب ترس و خوف نمود، و مردم را از عذاب الهی ترسانید نه اینکه قصد از موعظه، دست آوردن دل مردم، و چشم داشت آفرین و تحسین از ایشان باشد، و از این جهت ذکر اسباب امیدواری را کنند و خود و مردم را به هلاکت افکنند."
معراج السعاده
این واعظان ، مومنین را خوف می دهند و گنهکاران را رجا!
به مومنین می گویند از تحجرتان بترسید. به فساق می گویند: می شود نمازخوان نباشی، حجاب نداشته باشی، شرابخوار باشی، اما انقلابی باشی و محترم!
این حرف ها را در تلویزیون جمهوری اسلامی می زنند و کسی نیست جوابش را بدهد.
@rozaneebefarda
هدایت شده از مهدوی زادگان
🖌 اصدار حکم و سیاست ورزی مرجعیت دینی نجف
شبکه العالم به نقل از دفتر مرجع عالیقدر آیت الله سید علی سیستانی حفظه الله بیانیه ایشان را درباره استعمال مواد مخدر و برخورد با عاملان توزیع آن منتشر کرده است. ایشان استعمال انواع مواد مخدر و تجارت و قاچاق و تحصیل هر مالی از این طریق را حرام اعلام کردند.
همچنین در این بیانیه آمده است: با آن دسته از مسئولان ذیربط که در امر مبارزه با مواد مخدر کوتاهی میکنند مرتکب گناه مضاعفی میشوند و باید استعفا بدهند.
( https://fa.alalam.ir/news/6921013)
این بیانیه در بردارنده دو امر مهم فتوا و حکم است. مرجعیت دینی نجف از سویی فتوا به حرمت استفاده و تجارت و کسب مال نامشروع از طریق مواد مخدر داده است و از سوی دیگر، حکم به برکناری مسئولانی که در مبارزه با استعمال و قاچاق مواد مخدر کوتاهی می کنند صادر کرده است.
اکنون حتی اگر هم نظر با مرحوم شیخ مرتضی انصاری ره نباشیم که صدور فتوا را در کتاب گرانقدر المکاسب خود از شؤون سه گانه ولایت دانسته است، اما مسلم است که صدور حکم از شؤون ولایت فقیه است. براین اساس، این بیانیه آشکارا دلالت بر ورود مرجعیت دینی نجف در امر ولایت و حکمرانی دارد.
اگر به گمان برخی ها مرجعیت دینی نجف در امر سیاست دخالت نمی کند، نمی بایست ایشان حکم بر لزوم استعفای مسئولان سهل انگار و خاطی کند. به همین خاطر است که می گوییم هر گاه فقیه در مقام صدور فتوا بر آید تا ورود به امر ولایت فاصله چندانی ندارد.
چنانکه فقیهان نامدار نجف در عصر مشروطیت اعم از مشروطه خواه و مشروعه خواه، با صدور فتوا در امر سیاست ورود پیدا کرده بودند. هیچیک از آنان قائل به جدایی دین از سیاست نبودند.
✍ داود مهدوی زادگان
👉 @mahdavizadegan
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
اظهارات عجیب در رسانه ملی!
▫️کارشناس مثلا انقلابی(!!!) برنامه شبکه چهار:
رفتار قهری و نامناسب و نادرست حاکمیت در مسأله حجاب ضربه جدی ای به دینداری ایرانیان زد کهقابل مقایسه با کشف حجاب رضاخان است!
🔶حاشیه روزنه
عقبنشینی غیرتاکتیکی از مسائل بنیادین و زیر سؤال بردن نظام در مواقفی که بر سر اصول ایستادگی کرده، آنهم از زبان عناصری با ژست انقلابیگری، #پدیده_رسانهای_رایج این روزهاست!
انشاالله قوه عاقله نظام و عناصر متعهد رسانه ملی و نهادهای نظارتی خدوم هر چه زودتر فکری به حال این اوضاع کنند.
خدا ارزشها و مبانی و فرهنگ و دیانت مردم ما را از شر خودتئوریسینپندارن شبهانقلابی نجات دهد...
این بندگان خدا قطعا نمیدانند رضاخان شرور که بود و کشف حجاب او چه ضربهای به دیانت زد.
@rozaneebefarda
قانون وحی منزل نیست/ مشکل استعلام ظریف را با رهبری حل کنید!
افاضات عضو مؤسسه تنظیم و نشر آثار امام که اخیرا تئوریسین غربگرایان شده!
فشارهای رسانهای و سیاسی برای چپاندن ظریف در دل دولت آقای پزشکیان ادامه دارد و هر روز شاهد اظهارات و افاضات جدیدی هستیم!
یکی نیست بگوید بندگان خدا! اگر از پله اول دولت جدید قانونگریزی را نهادینه کنید، فردا در این کشور سنگ روی سنگ بند نمیشود!
از قضا اقدام بهنگام و بدون تعارف #نهادهای_نظارتی بسیار راهگشا بود و آقای پزشکیان را از سونامی قانونشکنیهای ساختارمند غربگرایان نجات داد.
@rozaneebefarda
هدایت شده از هیئت محبین اهل بیت علیهمالسلام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
.
🎥 #کلیپ_ویژه
🔴 فتنه جدید؛ این بار در جبههٔ انقلاب
‼️این #انحراف_جدید انقلابیها در طول چهل سال انقلاب بیسابقه است! چطور میشود شاخص و ملاک حق را از #امام_جامعه به سمت چهرهها و لیدرها تغییر داد؟!
👌اما فتنهٔ اهل نفاق امروز، با فتنهٔ زمان اباعبدالله الحسین علیهالسلام یک تفاوت دارد...
🎙حجتالاسلام حاج احمد پناهیان
🔺هیئت محبین اهلبیت علیهمالسلام
@mohebbin_net
32.31M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید|| زرادخانه موشکی زیرزمینی حزب الله که دشمن صهیونیستی را به وحشت انداخته!
@rozaneebefarda
هدایت شده از انتشارات انقلاب اسلامی
🎉 هدیهی #انتشارات_انقلاب_اسلامی به زائران #اربعین حسینی
♦️ کتاب صوتی و نسخهی الکترونیکی رایگان کتاب «جاذبهی حسینی»
📚 جاذبهی حسینی گزیدهی بیانات حضرت آیتاللهالعظمی خامنهای(مدّظلّهالعالی) دربارهی حضرت زینب(سلاماللهعلیها) و #اربعین حسینی است.
📌 دریافت کتاب صوتی رایگان:
https://khameneibook.ir/book/کتاب-صوتی-جاذبه-حسینی
📌 دریافت نسخهی الکترونیکی رایگان:
https://khameneibook.ir/book/جاذبهی-حسینی
@KhameneiBook
ایراد گرفتن به تپقهای کلامی رئیسجمهور محترم در شأن فرهیختگان متعهد نیست!
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
اخیرا گاهی در گوشه و کنار مشاهده میشود که برخی فعالان سیاسی _البته در محافل غیر رسمی_ و بعضی فعالان مجازی بصورت علنی، برخی تپقهای رئیسجمهور را دستمایه کنشگری و اظهارنظرها قرار میدهند!
این نحوه مواجهه، مؤمنانه و مردانه نیست!
بجای تمرکز بر ظواهر و حواشی، متن اظهارات و از آن مهمتر رویه دولتمردان باید ملاک قضاوت باشد
صدالبته امت حزبالله در عین حقظ حریمها، با کسی عهد اخوت نبسته است و اگر انحراف و اشکالی ببیند، تذکر ناصحانه خصوصی را وظیفه خود میداند و در صورت عدم امکان یا عدم تأثیر، از بیان علنی آن _چنانچه مخالف مصالح عالیه نظام نباشد_ لکنت و واهمهای به خود راه نمیدهد.
پرداختن به حواشی و ظواهر و #عیبجویی، گذشته از آنکه با اخلاق و جوانمردی سازگار نیست، موجب میشود متن حوادث به محاق برود و اذهان از اشکالات اساسیتر منحرف گردد.
در این دوران به طور خاص باید نسبت به تحرکات مرموزانه #غربگرایان مراقب باشیم. با حذف زودهنگام ظریف و پیشگیری از ورود برخی عناصر غربگرای رادیکال به حلقه سخت دولت، تنها گام نخست برداشته شده و کار زیادی در پیش داریم.
@rozaneebefarda
هدایت شده از دفتر قم مؤسسه انقلاب اسلامی
13950314_15801_128k.mp3
1.33M
🔰انقلابیگری به معنای افراطی بودن نیست
🔸 این هم خطا است که ما خیال کنیم اگر گفتیم فلانی انقلابی است، یعنی فلانی افراطی است؛ یا وقتی میخواهیم اشاره کنیم به انقلابیها و انقلابیّون، تعبیر افراطی را به کار ببریم؛ نه، این خطا است. انقلابیگری به معنای افراطی بودن نیست.
🔸 این دوگانههایی که سوغات بیگانهها و حرف دشمنان ایران است، نباید در ایران و در فرهنگ سیاسی ما جا باز کند؛ آنها تقسیم میکنند مردم را به تندرو و میانهرو. بحث تندرو و کندرو نداریم. انقلابی را میگویند تندرو، غیر انقلابی را میگویند میانهرو! این یک دوگانهی بیگانه است، آنها اینها را در رادیوهایشان، در تبلیغاتشان، در اظهاراتشان تکرار میکنند، ما این را نباید تکرار بکنیم. انقلابی، انقلابی است.
🗓بیانات در مراسم بیست و هفتمین سالگرد رحلت امام خمینی (رحمهالله) ۱۳۹۵/۰۳/۱۴
#معارف_انقلاب
@qom_khamenei_ir
بایستههای مجلس انقلایی در مسئله رأی اعتماد کابینه
#تلنگر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
در روزهای بررسی صلاحیت وزرای پیشنهادی، همدلی و همراهی حداکثری دولت و مجلس، امری مطلوب و مایه آبرو برای نظام است که انسجام و وحدت ملی و منیت روانی مردم را به دنبال دارد. امری که در آستانه تحولات بزرگ محور مقاومت به شدت بدان نیازمندیم. این نحو مواجهه، نشانه بلوغ و عقلانیت سیاسی مجلس و امری ستودنی است.
در کنار این نکته مثبت، اما #استقلال_مجلس و تعهد به وظایف نمایندگی و خصوصا وفاداری به فرامین رهبر معظم انقلاب اسلامی در تطبیق شاخصها بر افراد پیشنهادی، نباید خدای ناکرده مغفول بماند یا تضعیف شود.
مجلس انقلابی اهل زد و بند و معامله و مجامله نیست؛ در نقد یا دفاع از افراد باید فرامین رهبر و منافع ملت را نصبالعین خود قرار دهد.
یکی از مهمترین نکاتی که باید مورد توجه نمایندگان ارجمند قرار گیرد، نسبت فکری و سیاسی نمایندگان با جریان غربگراست!
این نکته هرگز نباید محل تردید قرار گیرد که عناصر زاویهدار با مبانی نظام و انقلاب اسلامی و افراد دلبسته به غرب وحشی، هرگز نمیتوانند بار سنگین خدمت به ملت در گام دوم انقلاب اسلامی را به دوش بکشند.
تذکر راهبردی و تاریخی رهبر انقلاب در این باب را نباید فراموش کرد.
در بررسی زاویهدار بودن افراد پیشنهادی، توبههای سیاسی موسمی و لفاظیهای ماقبل مسئولیت نباید ملاک قرار گیرد!
آنچه مهم است پیشینه و کارنامه افراد است که به حمدالله امروز در پیش چشم همه نمایندگان قرار دارد.
طبعا همه افراد پیشنهادی واجد ملاکهای حداقلی هستند و از این جهت نباید و نمیتوان به استعلامات کلی اکتفا کرد! لذا چنانچه تشکیک و تردیدی هم وجود داشته باشد باید از نهادهای نظارتی امین نظام استفسار شود یا به #حافظهتاریخی کشور مراجعه گردد.
اگر چنانچه تسامحی در انتخاب کابینه صورت گیرد، دولت در رفع نواقص ناموفق خواهد بود و طبعا پیش از هر کسی دولت و مجلس مورد پرسشگری از سوی افکار عمومی قرار خواهد گرفت.
امید است مجلس محترم با حفظ همدلی، ملاک ها و شاخصهای صریح رهبری حکیم مان را بدون هر گونه مجامله و تعارف، در امر انتخاب کابینه لحاظ کند. و صدالبته هیئت رئیسه، رؤسای فراکسیونها و خصوصا ریاست محترم مجلس در این جهت نقش اصلی و اساسی را دارند.
۲۸ مردادماه ۱۴۰۳
@rozaneebefarda
41.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
دفاع مستدل و شجاعانه خانم کبری خزعلی از نیروی انتظامی در مسئله حجاب
@rozaneebefarda
هدایت شده از حوزه و انقلاب اسلامی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰شوریده سران
🔻روحانی شهید هادی ذوالفقاری
🔸علاقهاش به رهبری همه جا زبانزد بود حتی در عراق هم از حریم ولایت فقیه دفاع میکرد...
🔸همیشه عکس آقا روی جیب لباسش بود دوستانش میگویند:
«چیزی نمیتوانست جوشش انقلابی او را فرو بنشاند، علاقه او به مقام معظم رهبری زبانزد همه بود.
🔸این علاقه به خاک ایران محدود نمیشد. حتی اگر کسی در عراق علیه انقلاب و حضرت آقا حرفی میزد هادی با او وارد بحث میشد و معتقد بود تحت هر شرایطی و در هر کشوری باید از حریم ولایت و ولایت فقیه دفاع کرد. هرکاری از دستش برمیآمد برای آقا میکرد....
#شهدای_روحانیت
📮 سایت | ایتا | آپارات | ویراستی | بله
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
.
وفاق طبق قانون
یا برای دور زدن آن؟ -۱
۱) کلمات اگر درست تعریف نشوند، مخاطب را از واقعیت منحرف، و حقیقت را قربانی می کنند. منطقیون می گویند "تعریف باید جامع افراد و مانع اغیار باشد".
این روزها در حالی که نمایندگان مجلس، مطابق مسئولیت قانونی و مطالبه ۱۲ بندی رهبر انقلاب، مشغول بررسی کابینه پیشنهادی هستند، یک جریان سیاسی می کوشد از شعار وفاق و همدلی چماق بسازد یا چنان تحریف کند که به تعطیلی مسئولیت مهم مجلس منتهی شود.
۲) وفاق را در لغت نامه به "ارتباط، سازگاری، موافقت، هماهنگی، همراهی، یکدلی، یکسانی" معنا کرده اند. اما این معنا در میدان سیاست با طرح پرسش هایی شفاف می شود. وفاق بر اساس ملاک های روشن، یا بدون آن و حتی نقض معیار ها و اصول؟ وفاق چه کسانی و بر سر چه چیزی؟
اگر لازمه وفاق، کوتاه آمدن است، از چه چیزی باید کوتاه آمد و تا کجا؟ آیا برخی مدعیان وفاق که سابقه آنها ضد ادعای شان است، کوتاه آمده اند، یا سر موضع باطل خود هستند؟ وفاق، ذیل قانون تعریف می شود، یا دستاویزی برای دور زدن قانون، لوث کردن مسئولیت و خلع مسئولیت از نمایندگان مجلس است؟
۳) وفاق، وسیله و ابزار است، نه هدف. بنابراین باید مقصد آن روشن شود. با کسانی که در گفتار یا رفتار، با ارزش ها و هنجارهای اسلامی، منافع و امنیت ملی، و اصل قانون زاویه دارند، نمی توان همراهی و همدلی و سازگاری داشت. پیامبران و اولیای الهی، در زندگی شخصی، همراه ترین و همدل ترین مردمان بودند و از حقوق شخصی خود می گذاشتند، اما هنگامی که پای مسئولیت های سیاسی و اجتماعی در میان بود، حق نداشتند با معارضان حقوق عمومی و ارزش ها و احکام الهی وفاق و همدلی داشته باشند.
کدام پیامبر، خدمتگزار تر و رنج کشیده تر از نوح نبی (ع) که ۹۵۰ سال از عمر مبارک خود را صرف دعوت به توحید کرده و رنج فراوان دیده بود. اما هم او، هنگامی که طوفان فرو نشست و یادی از فرزند نافرمان و غرق شده خود کرد، با عتاب الهی مواجه شد: "ای نوح، پسر تو، از اهل تو نیست، همانا او عمل ناصالح است، پس، از من، چیزی را که نسبت به آن علم نداری نخواه. من تو را پند می دهم که از جاهلان نباش".
خداوند، پیامبرش را از شفاعت مجرمانِ سر موضع بر حذر می دارد، چه رسد به سپردن مسئولیت.
۴) نظام جمهوری اسلامی، ترازهای شرعی و قانونی روشنی دارد و نمی شود با متعرضان به آن اصول همدلی کرد. رهبر حکیم انقلاب، چند سال قبل فرمودند "فتنه، خط قرمز نظام است". فتنه، خط قرمز است، چون اسلامیت و جمهوریت و امنیت کشور، خط قرمز نظام است.
برخی از کسانی که در شورای موسوم به شورای راهبری دور هم جمع شدند تا فهرست وزیران را پیشنهاد کنند، مجرمان سابقه داری بودند که محکومیت های قضایی داشتند و بعضا هم افرادی را پیشنهاد کردند که در فتنه های تحصن در مجلس ششم و نگارش نامه موسوم به جام زهر و یا فتنه های ۱۳۸۸ و ۱۴۰۱، نقش آفرین بودند؛ کسانی که اطلاعات کشور را به بیگانگان فروختند، و یا به نیابت از آمریکا و اسرائیل و انگلیس، در تدارک شورش علیه جمهوریت و اسلامیت بودند.
۵) بدتر از فتنه ۱۳۸۸، فتنه ۱۴۰۱ بود که طی آن، آشوب افکنی به ویرانی طلبی میل کرد، میدانداری گروهک های وابسته به موساد و سیا و MI6 آشکار تر بود، و جنایت و آتش افروزی و شرارت و حرمت شکنی، شدت بیشتری داشت.
در اینجا نیز، همان افراد متهم، به سمت ویرانی طلبان غلتیدند ودر موضع اتهام ایستادند. کسی آنها را از دایره بیرون نراند، بلکه اصرار داشتند کنار جریان براندازی بایستند. کدام نظام در دنیا با حامیان براندازی تغافل و وفاق و همدلی می کند که جمهوری اسلامی دومین آن باشد؟
💢ادامه دارد
@IMANI_mohammad
هدایت شده از محمد ایمانی l مصاف عقل و جهل
وفاق طبق قانون
یا برای دور زدن آن؟ -۲
۶) در حالی که گروهک های ورشکسته و تروریست، دستور ترور و جنایت و آتش افروزی می دادند، برخی از مدعیان اصلاح طلبی، هیزم کش آنها شده بودند. این بازیچگان فتنه، چنان جوگیر شده بودند که حتی کسانی مانند بهزاد نبوی را هم که نخواستند با آنها همراه شوند، از مرکزیت جبهه اصلاحات کنار گذاشتند.
بهزاد نبوی درباره اینها به مجله «آگاهی نو» گفته بود: "وقتی کاری بکنیم که عاقبت آن را ندانیم و دیمی حرکت کنیم، اسمش می شود چپ روی. ما دچار مرض بچه گانه چپ روی هستیم. در مجموعه خودمان هم این را می بینیم و لوچ داریم".
۷) پس از آن که نبوی کنار گذاشته شد، روزنامه اصلاح طلب همدلی در تحلیلی با عنوان «عبور از خاکریز چریک پیر» نوشت:
"به نظر می رسد که نوبت به بهزاد نبوی رسیده که مواضعش به شدت مورد انتقاد قرار بگیرد. چریک پیر، در مصاحبه با هم میهن، رسما با اعتراضات مخالفت کرده و گفته «ما اصلاح طلبان قطعا نمی توانیم با معترضان کف خیابان که شعار های براندازانه می دهند، همسو شویم. بحث محافظه کاری نیست؛ ما شعارهای آنان را قبول نداریم. ما می خواهیم در چارچوب نظام، اصلاح کنیم. نمی خواهیم دینامیت زیر ساختمان نظام بگذاریم، بلکه می خواهیم همین بنا را اصلاح و ایراداتش را برطرف کنیم». این اظهارات، خیلی زود با واکنش کسانی مواجه شد که از او عبور کرده اند".
همچنین روزنامه آرمان گزارش داده بود: «نبوی آبان ۱۴۰۱ اعلام کرد قطعا نمی توانیم با معترضان کف خیابان که شعارهای براندازانه می دهند. این اظهارات، انتقاداتی را در پی داشت».
جالب است بدانید فردی که با فشار تندروها، جایگزین نبوی در ریاست جبه اصلاحات شد و از بازیچه های فتنه ۱۴۰۱ بود، دیروز توییت زده است: "رأی اعتماد مجلس به وزرای پیشنهادی دکتر پزشکیان می تواند اولین گام برای حرکت در مسیر وفاق می باشد. هر چند تا رسیدن به معنای حقیقی این وفاق فاصله بسیار است."!
کسانی که همین چند ماه قبل، طرفداران شرکت در انتخابات در جبهه اصلاحات را هو کردند و با انواع توهین ها نواختند، ناگهان یادشان افتاده که وفاق، چیز خوبی است! حکایت شتر خاک و خُل گرفته ای که ادعا می کرد دارد از حمام می آید!
۸) اگر شباهت مواضع سیاسی با مقاصد و مطامع دشمنان ملت ایران، یک بار و دوبار باشد، می توان حمل بر بی خبری و غفلت و خطا یا تصادف کرد. اما اگر همیشه به آن طرف غش کردند، ماجرا فرق می کند.
در همین ۵-۶ سال گذشته، از عهدشکنی مطلق غرب در برجام و پایمال شدن حقوق ایران گرفته، تا ترور شهیدان سلیمانی و فخری زاده و سپس حمله به بخش کنسولی ایران در دمشق و همچنین ترور شهید هنیه در تهران، هر گاه پای اقدام متقابل برای احیای بازدارندگی به میان آمده، همان متهمان همیشگی، آرزوی آمریکا و انگلیس و اسرائیل را تکرار کرده و به بهانه این که نباید وارد تله تنش و تله جنگ شد، عینا مثل آمریکا و اروپا گفته اند که ایران نه اجرای تعهدات یکطرفه برجامی را متوقف کند و نه اسرائیل یا آمریکا را گوشمالی دهد!
آنهایی که ادبیات شان با ادبیات دشمنان مو نمی زند، چگونه می توانند دلسوز ملت ایران و مدعی وفاق باشند؟ برخی اعضای شورا و نشریات و رسانه های آنها، در ماجرای جنایت اخیر رژیم صهیونیستی نیز همان گفتند و نوشتند که آمریکا و انگلیس گفتند و مطلوب اسرائیل بود.
برخی از آنان، همان هایی هستند که میدان (شهید سلیمانی) را در مقابل دیپلماسی نشان دادند و در حالی که نان اقتدار میدان را می خوردند، مدعی هزینه تراشی میدان برای دیپلماسی شدند.
همچنین، دیدیم که سر بزنگاه ها، چگونه با ادعای استعفا و دادن شوک رسانه ای، به مقاصد و مطامع غرب و غربگرایان کمک می رسانند.
۹) سیاست بازان، وفاق را به رای دربستی به همه وزرای پیشنهادی و عدم بررسی صلاحیت یکایک آنها تفسیر می کنند! در این نگرش، وفاق ملی یعنی سوال نکردن از صلاحیت سیاسی و فنی شورای راهبری و دستپخت آنها در قالب اثرگذاری بر ۷۰ درصد ترکیب نهایی کابینه پیشنهادی. این تقدس جعلی از کجا می آید؟!
این در حالی است که مجلس طبق قانون مسئولیت دارد صلاحیت های سیاسی و تخصصی هر یک از وزیران را احراز کند و رهبر انقلاب نیز در دیدار اخیر با نمایندگان مجلس بر ضرورت این کار تاکید فرموده اند.
اگر افرادی در میان گزینه های پیشنهادی، صلاحیت فنی یا سیاسی وزارت را نداشته باشند، طبعا اهلیت تصدی وزارت را ندارند. بحث روشن حقوقی و قانونی را نباید به بیغولههای سیاسی کشاند. اگر بنا باشد هر امر حقوقی تبدیل به بحث های سیاسی با تشخیصهای من درآوردی شود، سنگ روی سنگ بند نمی شود.
💢یادداشت روز کیهان
@IMANI_mohammad
وفاق دولت و مجلس در مسئله رأی اعتماد و یک نکته مهم!
رأی مجلس به همه اعضای کابینه آقای پزشکیان راه هر نوع بهانهتراشی را برای آینده بست.
مجلس در کلیت کارش #عقلانیت_سیاسی به خرج داد و نهایت همکاری را با منتخب جدید به کاربست.
ادبیات رئیسجمهور محترم اما با ابهاماتی همراه بود؛ او طوری القا کرد که انگار قرار است برای کابینه رهبر معظم انقلاب رأی بگیرد و نه کابینه خودش!
اهل اطلاع از رویهها در انتخاب کابینه کاملا با خبرند و ظرائف موضوع چندان پوشیده نیست که در همه ادوار رؤسای جمهور با گرایشهای سیاسی مختلف، از رهبر معظم انقلاب استمداد میکنند و نظر ایشان را به نحو مقتضی اخذ میکنند؛ حق هم همین است زیرا قرار است دولت بعنوان بخشی از حاکمیت زیر نظر ولی فقیه کار کند و لذا برخی وزرا چنانچه #ملاکهای_حداقلی مدنظر رهبر را هم واجد نباشند، طبعا کار گره میخورد.
اصرار و فشار برخی نمایندگان بر علنی شدن رویههای معمول، زمینهساز فضاسازی و فشار سیاسی و این بدعت سیاسی شد!
در لایههای پیچیده حکمرانی آنهم در این فضای پرآشوب، مواجهه اخباریگرایانه با قضایا درست نیست و موجب میشود برخی جریانهای سیاسی اینچنین از آقا خرج کنند!
اما این روال رایج نافی اختیارات و استقلال و تکلیف شرعی نمایندگان مجلس نیست.
آنها باید کار خود را به نحو درست و دقیق انجام دهند و برای انجام تکالیفشان هم #ملاکهای_صریح دارند که رهبر معظم انقلاب تعیین و تبیین کردهاند.
فضاسازی سیاسی رئیسجمهور محترم و مایه گذاشتن از رهبر به نحوی اینچنین کمسابقه یا بیسابقه، ممکن است مصداق #بدعت_سیاسی تلقی شود و حتما نباید مجلس را به انفعال بکشاند.
با اذعان به این نکته که وفاق دولت و مجلس در شرایط فعلی امر مبارکی است
اما نباید از یاد ببریم که هیئت وزیران منتخب دستپخت مشترک رئیسجمهور و نمایندگان هستند و از این پس مسئولیت عملکرد آنها اولا و مستقیما با رئیسجمهور است و در مرتبه بعدی با نمایندگان مجلس.
برای همه وزرا آرزوی توفیق داریم زیرا موفقیت آنان موفقیت همه ارکان نظام است و منافع ملت را تامین میکند اما تصمیمات و عملکرد ناصواب احتمالی آنان نیز به هیچ وجه نباید متوجه رهبر معظم انقلاب شود.
@rozaneebefarda
توضيحات حجتالاسلام نبویان منتخب اول مردم تهران و نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس در مورد رأی اعتماد وزرای دولت چهاردهم
۱. به چند وزیر پیشنهادی که در سوابقشان، فتنه گری علیه مردم و نظام بوده است، رای مخالف دادم.
۲.گرچه برخی وزرای پیشنهادی که #سابقه_فتنهگری داشتند، در روزهای اخیر به #مراکز_امنیتی کشور #تعهد_دادند که دست از فتنه گری و تقابل با مردم و نظام در حوادث بردارند اما در جریان باشند که #نیروهای_انقلابی رفتارهای انها را رصد خواهد کرد.
۳. نمایندگان مجلس آزمون سختی را در مقابل چشمان تیزبین مردم عزیز ایران، پس دادند.
۴.شاید در کمتر دوره ای کل کابینه رای آورده باشند، مثلاً مجلس به همه وزرای پیشنهادی شهید رئیسی رای نداده است.
۵.سراغ ندارم هیچ رئیسجمهوری برای پیشبرد کارهایش، تا این اندازه از رهبری هزینه کرده باشد.
۶. مردم عزیز باید توجه کنند که #ناتوانی_وزرای_دولت آقای پزشکیان نباید به پای نهج البلاغه یا رهبری نوشته شود!
۷. با رأی اعتماد مجلس به همه وزرای پیشنهادی، بهانه همیشگی این طیف که «نمی گذارند کار کنیم» از بین رفته است.
۸. مردم به وظیفه خود عمل کردند و به آقای پزشکیان رأی دادند، مجلس نیز با همراهی بیش از حد متعارف، وظیفه خود را عمل کرده است، حالا نوبت دولت پزشکیان است تا با این پشتوانه ها صرفا به فکر خدمت به مردم باشد، و از حاشیهها بپرهیزد.
@nabavian
@rozaneebefarda