🏴 پیام تسلیت استاد میرهاشم حسینی درپی شهادت طلبه بسیجی آرمان علی وردی
▪️بسم الله الرحمن الرحیم
و لا تحسبن الذین قتلوا فی سبیل الله امواتا بل احیاء عند ربهم یرزقون
شهادت غریبانه و مظلومانه طلبه فاضل و ارجمند جناب آقای آرمان علی وردی به دست جنایتکار ایادی استکبار جهانی را به پیشگاه حضرت ولی عصر ارواحنا فداه، رهبر معظم انقلاب مدظله العالی و حوزه های علمیه و ملت شهید پرور و انقلابی ایران بالاخص خانواده معظم ایشان تبریک و تسلیت عرض می کنم.
مراتب نبوغ و فضل و تقوای این عزیز نورانی از روزهای اولیه طلبگی شان آشکار و امیدهای بسیاری برای آینده اسلام به ایشان بسته شده بود.
اعتقاد عمیقی دارم که خون مطهر شهدا خصوصا این شهید منور، قدرت اعجاز آمیزی در نابودی پلیدی ها و ظلمات شیاطین جن و انس و استکبار جهانی دارد.
امیدست ملت شهید پرور چونان همیشه با تشییع باشکوه و تجلیل از مقام والا و خون مطهر شهید عزیزمان و انعکاس شایسته نور پر فروغش به این امر تحقق بخشیده و راه و جهاد سرخش را استمرار بخشند.
برخورد جدی و قاطعانه با عوامل این جنایت وحشیانه و ناجوانمردانه و قصاص آنها، مطالبه جدی همه ملت غیور و مظلوم ایران از کلیه مسئولین و دستگاه های مرتبط است.
از خداوند متعال برای این شهید عزیز علو درجات و همنشینی با حضرت سیدالشهداء علیهالسلام را مسألت دارم.
ادخله الله فی بحبوحات جناته و حشره مع اولیائه الطاهرین
میرهاشم حسینی
جمعه، ۶ آبان ۱۴۰۱
۲ ربیع الثانی۱۴۴۴
@rozaneebefarda
هدایت شده از نوشتههای مهدی جمشیدی
🔻داستان برهنگی، فحاشی و خشونت:
عاقبتِ نبرد معطوف به سبک زندگی
🖋 مهدی جمشیدی
۱- در مواردی پیش از این، در دورۀ دولت قبل، رهبر انقلاب در مواجهه با اعتراضهای اجتماعی، هم «حقّ» را به معترضان میداد و هم آنها را «مردم» میانگاشت، ولی این بار:
الف. اصل اتّفاق را به «غرب» نسبت داد و آن را «برنامهریزیشده» و «غیرخودجوش» دانست.
ب. نظام و نیروی انتظامی و بسیج را «مظلوم» معرفی کرد، نه مقصر.
ج. خواصی را که بر آتش دمیده بودند، «ملامت» و دعوت به «جبران» کرد.
د. معترضان را نه «مردم» یا حتّی «جوانان»، بلکه سه دستۀ «عاملان دشمن»، «همراهان با دشمن» و «هیجانزدگانِ غافل» قلمداد کرد.
هـ . به ضرورت مواجهۀ «امنیّتی» و «قضائی» اشاره کرد، نهفقط مواجهۀ «فرهنگی».
ز. اعتراضها را «حاشیهای» و «فرعی» دانست، نه مسألۀ «اصلی» و «اساسی».
۲- رهبر انقلاب، یک سال پیش دربارۀ «بازسازیِ انقلابی در ساختار فرهنگ و رسانه» سخن گفته بود، امّا چنانکه از این تعبیر پیداست، هدف ایشان «عقبنشینی از ارزشها» و «انتخاب رویکرد انفعالی» نبوده و نیست، بلکه ایشان میخواهد ساختارهای رسمی و غیررسمی، هرچه «بیشتر» و «جدّیتر» به خدمت «ارزشهای انقلابی» گمارده شوند و بر «شتاب حرکتِ تکاملیِ انقلاب»، افزوده شود. این جهتگیری، بهطور کامل در مقابل خواستههای ضدّارزشیِ جریان اغتشاش است.
۳- بنابراین، نظام جمهوری اسلامی از مسیر رفته، باز نخواهد گشت، بلکه کوشش میکند شرایط اجتماعی و ساختاری را برای «زندگیِ» معطوف به «کمال» و «سعادت» و «حقیقت»، و نه زندگیِ معطوف به «ولنگاری» و «لاابالیگری» و «اباحیگری» فراهم سازد. «آزادی» نیز در قالب «مردمسالاریِ دینی» و بهخصوص در ساحتهای پساانتخاباتی آن، معطوف به «افزودن بر نقش مردم» و «نقادی عمومی» و «اندیشهورزی غیررسمی» خواهد بود، نه «کشف حجاب» و «برهنگی» و «اختلاط». ازاینرو، «زندگی» و «آزادی» در نگاهِ نظام جمهوری اسلامی، معنایی بسیار متفاوت از جریان اغتشاش دارد.
۴- و از آنجا که جریان اغتشاش در همراهسازی مردم با خویش ناکام ماند، نمیتواند تفسیر خود از «زندگی» و «آزادی» را بر نظام، تحمیل کند. زین پس، فضا برای روایتهای ضدّارزشی و اخلاقستیز و غربگرا از زندگی و آزادی، «تنگتر» و «منقبضتر» خواهد شد. «تهدید»های پدید آمده از سوی جریان اغتشاش، به یک «فرصتِ» تاریخی برای عبور از ولنگاریِ فرهنگی و منهدمکردن هستههای اشاعۀ سبک زندگیِ غربی تبدیل خواهد شد. جریان اغتشاش، تمام داشتههایش را صرف پیشروی فرهنگی کرد و برای آینده، هیچ ذخیره و اندوختهای ندارد. «نمایشهای وحشیانه» و «ظهوراتِ ضدّاخلاقیِ» جریان اغتشاش در این مدّت، حماقتبار بود و کار آن را تمام کرد.
@sedgh_mahdijamshidi
ترور مقدسات
جعفر بحرینی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
ترور در لغت به معنای وحشت و ترس زیاد است و در اصطلاح به«حالت وحشت فوقالعادهای اطلاق میشود که ناشی از دستزدن به خشونت و قتل و خونریزی از سوی یک گروه، حزب و یا دولت بهمنظور نیل به هدفهای سیاسی، کسب یا حفظ قدرت است.»
در نتیجه اشخاصی که دست به ترور میزنند تروریست نامیده میشوند، ترور را بیشتر در صدمات جسمانی و در ارتباط با زور و خشونت تلقی کردهاند، حتی در سال1793در مجمع ملی انقلاب فرانسه «ترور بهعنوان یک قانون به تصویب رسید و در همان سال در حملهی موسوم به ترور اول، رقمی بیش از20هزار نفر از جمله تعداد فراوانی روحانی مسیحی و هوادار سلطنت در سراسر فرانسه کشته شدند.»
با اینحال برای بررسی دقیقتر خوبست بدانیم که مفهومی بنام "ترور شخصیت" یا "ترور روانی" هم داریم که در آن حیثیت و روح و روان افراد هدف تروریستها قرار میگیرد:«ترساندن و تهدید افراد از طریق هدف قرار دادن روحیه، حس شهامت و اعتبار آنها»
امروزه اقسامی چون تروریسم کشاورزی، تروریسم اقتصادی، تروریسم فرهنگی ، تروریسم بیولوژیکی نیز مورد کاربرد دستگاه های استکباری برای چپاول منافع ملت ها مورد استفاده قرار می گیرد.
یکی از اقسام مهمی که این روزگار ایادی شیطان بکار می برند، «ترور مقدسات» است. آنها با برنامه قبلی و با جنگ های روانی و لمپن های فرهنگی به مقدسات حمله می کنند.
هدف آنها، تخریب افکار مردم است. در نگاه آنها وقتی مقدسات مورد توهین و جسارت قرار بگیرد، شخصی که نسبت به آن باور داشته، یا دچار شوک روانی قرار می گیرد و در نتیجه در موضع انفعال و ضعف قرار می گیرد و یا در باور های خود دچار اختلال می شود. از همین رو یکی از روش های کثیف شیاطین در طول تاریخ همین بوده است.
به صلیب کشیدن مسیح علیه السلام، برای تخریب وجه قدسی حضرت مسیح در نگاه مسیحیان بود، بریدن سر مقدس امام حسین علیه السلام ، بالای نیزه بردن آن سر مقدس ، توهین های یزیدی ملعون در مجلس شراب به سر مقدس حضرت، همه و همه برای این بود که مقدسات را در ذهن مردم خوار و خفیف کند.
امروز اگر به مساجد حمله می شود، حرم های خاندان اهل بیت(ع) مورد هتک حرمت قرار می گیرد، طلاب علوم دینی مورد توهین و جسارت قرار می گیرند، به قرآن کریم حمله می شود، همه و همه بر همان منوال تروریسم است. آنها بدنبال «ترور مقدسات» هستند.
پاسخ آن است در مقابل این #پدیدهشیطانی چه باید کرد؟
آیا تا همیشه باید بنشینیم و تماشا کنیم؟
@rozaneebefarda
از مرجعیت فقاهتی تا مرجعیت رسانهای!
#تلنگر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
نهاد مرجعیت در تاریخ تشیع به مثابه تیجان است؛ نماد اقتدار و کانون تمرکز قدرت معنوی و اجتماعی عالمان شیعی است تا در مقابل جائران و طواغیت عالم، پشتیبان توده مظلوم و مستضعف باشد.
مرجعیت ریاستی دینی است که به سنت اصیل حوزوی، کسانی که در مظانش قرار میگیرند از آن می گریزند و دیگران را بر خویش ترجیح می دهند و همین خود بزرگترین نشانه است بر آنکه در این وادی، رنگی از قدرتطلبی و دنیاگرایی و هر آنچه رنگ تعلق پذیرد، نیست!
مرجعیت شیعه امریست چارچوبمند و اصولی؛ متصدی امر مرجعیت گرچه متکفل تفسیر و ترویج و تحقق دین مبین است اما خود به نحو تمام عیار باید در چارچوب شریعت و اخلاق و معنویت باشد. اگر لحظهای با ذات اقدس الهی اتصالش قطع شود، لحظه سقوطش فرا رسیده است....
اکنون اما با #معدود_معممین مواجهیم که بجای حرکت در چارچوبهای اصیل مرجعیت فقاهتی و سنتی، به سان #سلیبریتیهای_عرفی، به وادی ناکجاآباد #مرجعیت_رسانهای قدم گذاشتهاند!
در هر امر اجتماعی و سیاسی و حتی مذهبی صرف، آنچنان موضع عوامپسند و بیضابطه از خود بروز میدهند که تاریخ تشیع به تعجب وا میماند!
دعوت به خود، تمهید حداکثری مقدمات برای تصدی مرجعیت برای خود، سرکوب و منکوب کردن مخالفان دلسوز که آنان را به حفظ اصالتهای حوزوی فرامیخوانند، نرخ رایج در بازار مکاره این جماعت است!
این #سلیبریتیهای_سکولار_حوزوی اکنون از خطری بالقوه به خطری بالفعل برای آینده حوزه و روحانیت و مرجعیت بدل شدهاند!
اینان گاه بدون انتشار حتی یک برگ مطلب علمی (ولو تقریرات اساتیدشان باشد) دعوی مرجعیت کردهاند، هیبت آیتاللهی بهم زدهاند و از موضع بالا همگان، حتی بزرگان و حتی رهبری معظم مان را درس میدهند که چگونه با مردم مشی کنند!
اسمش را هم میگذارند نصیحت ائمه مؤمنین!
برخی از ایشان اغتشاشگران و آشوبطلبان و هتاکان داعشی مسلک به نوامیس شیعه و اماکن مقدس و قاتلین جان مردم را در کنار روحانیون مجاهد و مدافعان امنیت قرار میدهند و بر آنان نام #فرزند میگذارند که باید برای شان پدری کرد!
یا للعجب! انسان یاد پدری کردن آن مرجع خلع ید شده که میخواست برای کودتاچیان پدری کند میافتد! و یاد آن آقا که کمیته عفو تشکیل داد برای رهاسازي جانیان عضو فرقه منافقین که موجب شد یک پنجم کشتهشدههای مرصاد از همان آزادشدگان عفو بیظابطه آن آقا باشد!
همچنین یاد #بازرگان میافتیم که #مجاهدین(منافقین) را یک روز #فرزنداننهضتآزادی خوانده بود و دو سال پس از آغاز شورش مسلحانه و اقدامات تشکیلاتی تروریستی شان، آنان را در کتاب #انقلابایران_در_دو_حرکت همسنگ شهدای دفاع مقدس قرار داده بود که به زعم او در راه آرمان مقدس شان کشته میشوند!
عاقبت رسانهزدگی و عوامزدگی روحانیت، بدعاقبتی است؛ اعاذناالله من شرور انفسنا.
#سلبریتیهای_عرفی
#مرجعیت_رسانهای
#سلبریتیهای_سکولار_حوزوی
@rozaneebefarda
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
16.18M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
لحظه دستگیری قاتلان شهید «آرمان علیوردی»
@TasnimNews