امشب به یاد همه خوبان خدا، خصوصا
حضرت ولی عصر عجل الله تعالی فرجه الشریف
#امام_خمینی رضواناللهعلیه
و لشکر #شهیدان او
مخصوصا سردار جبهه مقاومت؛ #حاج_قاسم_سلیمانی
قرآن به سر بگیریم
باشد که مشمول دعای آن خوبان شویم و دنیا و آخرت مان همانند آنان شود
@rozaneebefarda
از #شیخ_حسین_انصاریان بیاموزیم
اختصاصی/ مهم
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️جناب حجتالاسلام والمسلمین شیخ حسین انصاریان، از وعاظ صاحبدل و مهذب و انقلابی زمانه ما، پس از به کار بردن تعبیر #دهاتی در سخنان شب نوزدهم خود، که با انتقاداتی واقع شده بود، امشب در سخنرانی شب ۲۱ رمضان که بطور زنده از تلویزیون پخش میشد، بدون لکنت و با صراحت از همه عذرخواهی کرد.
🔹حرف که از دل برآید بر دل مینشیند:
من خودم هم ریشهام به دهات بازمیگردد.
در پیشگاه خداوند عذرخواهم.
من نوکر و خادم شما ملت هستم؛
من عالم شما نیستم، عالم امیرالمؤمنین(ع) بود.
⭕️فرهنگ عذرخواهی که برآمده از حاق دین مبین و نشانه میزان توفیق افراد در تهذیب نفس است، گمشده دوران ماست.
هم در ساحت سیاست و حکمرانی بدان نیازمندیم
هم در ساحت تبلیغ دین.
از شیخ حسین انصاریان بیاموزیم....
@rozaneebefarda
توضیح و پوزش
پس از بررسی دقیق و گفتگو با نامبرده مشخص شد که او همکاری تشکیلاتی خاصی با مرکز بررسیهای استراتژیک نداشته و درج نام وی بعنوان کارشناس این مجموعه، بر اساس رویه غلط انداز رایج در مرکز بررسیها صورت گرفته است.
بدینوسیله ضمن تصحیح مطلب پیشین، از خوانندگان ارجمند روزنه و جناب دهستانی پوزش میطلبیم.
@rozaneebefarda
امامت به معنای ریاست دین و دنیا
به بهانه برخی برداشتهای رسانهای نادرست از سخنرانی اخیر رهبری
▫️بعد از سخنان عمیق و دقیق مقام معظم رهبری پیرامون مراتب مختلف از مقام امامت و اشاره به مقام امامت حضرت ابراهیم علیه السلام که معنایی فراتر از امامت به معنای ریاست دینی و دنیوی است، در انعکاس این سخنان در برخی رسانهها با نوعی کژتابی همراه بود و چنین القا میکرد که رهبری معظم، معنای امامت بعنوان ریاست دینی و دنیوی را نفی کردهاند.
بدین جهت نمونهای از اذعان رهبری معظم به معنای ارتکازی امامت به معنای ریاست دین و دنیا را در ذیل مرور میکنیم تا از برداشتهای نادرست و همسو با #سکولارها از سخنان رهبری پیشگیری گردد.
⭕️مقام معظم رهبری میفرمایند:
مسئله امامت در زبان ائمه یعنی مسئلهی حکومت و مسئله ولایت.
امام یعنی آن کسی که هم امور دینی مردم دست اوست، هم امور دنیایی مردم دست اوست.
▫️حماسه امام سجاد(علیه السلام)، صص ۲۰۸ و ۲۰۹.
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 اولین پخش مستند «دور خدا بچرخ»
💠 مرور پنج مرحله بندگی در شیوهی تربیتی علمای شیعه
🔻همراه با استاد محمدباقر تحریری
🔹سهشنبه ۱۴ اردیبهشت حوالی ساعت ۱۷:۲۰ شبکه پنج
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 گزارش تصویری از اقدام شایسته طلاب و اساتید مدرسه معصومیه در اعتراض به #افطاری_روحانی و اهدای آن به نیازمندان
#پویش_حوزوی #مثل_مردم
#نه_به_افطاری_روحانی
#حوزه_انقلابی
@basij_masoumieh
@rozaneebefarda
#افطاری_نامتعارف_روحانی، #استقلال_حوزه و سخنی با سران #نشست_اساتید!
اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹پس از واریز مبلغ معتنابهی به حساب حوزویان، آنهم با عنوان افطاری رئیسجمهور(!)، گفتگوهای فراوانی در اعتراض به این ماجرا و خنثی سازی عوارض سیاسی/اجتماعی خطیر آن در محافل حوزوی شکل گرفت و یکی از نتایج آن شکلگیری پویشهای اعتراضی گسترده حوزوی بود که در آن، ضمن افشاگری نسبت به اقدام مشکوک دولت روحانی و مرور سوابق تاریخی هجمه رسانهای به حوزه مقدسه توسط رسانههای اجارهای برجامیان، پول پرداختی نیز از مسیرهای مختلفی بازگشت داده شد(از واریز به خزانه دولت تا حساب مراکز خدماتی و عامل المنفعه) که الحمدلله سیکل واریزی همچنان ادامه دارد و گزارش آن انشالله به مرور توسط بانیان پویشها منتشر خواهد شد.
▫️برخی فضلا و متولیان حوزوی صراحتا علیه این اقدام نامتعارف و مشکوک موضعگیری کردند و همزمان برخی مدارس علمیه پیشقدم شدند؛ اگرچه برخی مسئولان اجرایی مربوطه بنا را بر سکوت گذاشته، ترجیح دادند به ارائه توضیحاتی در قالب #پیامک شخصی به این و آن یا بازنشر توضیحات غیررسمی در گروههای طلبگی(که صحت و سقم انتساب آن به افراد نیز قابل صحت سنجی نیست) بسنده کنند!
امری که خود زمینهساز شایعات و شبهات بیشتر خواهد بود و دامنه ماجرا را وسعت میدهد.
رسانههای رسمی حوزوی نیز تحرک قابل قبولی در ماجرا نداشته، مشخص نیست به چه دلیل از قبل ماجرا با سکوت گذشتند! که صدالبته بازکاوی علل این نحوه برخورد برخی متولیان محترم حوزوی با یک پویش سراسری روحانیان و طلاب، در جای خود قابلیت پرداخت دارد و موضوع این نوشتار نیست.
🔹موضوعی که در این یادداشت مورد توجه قرار دارد، مواضع حاشیهساز برخی سران تشکل موسوم به #نشست_اساتید است که در سالهای گذشته همواره شعار #استقلال_حوزه را سر دست گرفته، خود را از پرچمداران مطالبات صنفی روحانیان معرفی نمودهاند.
🔻فهم غلط آنان از مسئله استقلال حوزه که ریشه در نوع روابط حوزه و حاکمیت در عصر طاغوت دارد، در جای خود بطور متعدد مورد نقد قرار گرفته و از آن جمله رهبری معظم انقلاب اسلامی در سفر به قم(سال ۸۹) به تفصیل به تبیین ماجرا پرداختند اما؛
🔹ماجرای اخیر افطاری جنجالی روحانی نشان داد که سران نشست اساتید علیرغم شعار استقلال حوزه، که لازمه آن از منظر برخی از این حضرات ممکن است جدایی مطلق نهاد دین از حاکمیت اسلامی باشد، عملا به این شعار پایبند نیستند!
آنان در فقره اخیر، کلمهای در اعتراض به اقدام نامتعارف روحانی (که طبق برخی شواهد روابط خوبی با این طیف دارد) بیان نکردند تا مشخص شود که اینان گرچه به ظاهرا خود را داعیه دار استقلال حوزه از حاکمیت معرفی میکنند اما در حقیقت نه تنهابه حاکمیت که به #دولتها نیز #وابستهاند!
اگر وابستگی در میان نبود، از این جماعت در که مقام نقد، حتی از نقد اصل ولایت فقیه نیز ابایی ندارند، کلمهای در نقد عملکرد روحانی صادر میشد!
🔹نه فقط در ماجرای افطاری، که در ۸ سال گذشته و علیرغم اقدامات نامتعارف و بعضا غیردینی دولت روحانی(از تصویب و اجرای سند منحوس ۲۰۳۰ گرفته تا مجوز ورود زنان به ورزشگاه و مطرح کردن مسئله نقد معصوم(ع) و تحریف قرآن کریم و تاریخ اسلام و سیره معصومین(ع)، برخورد دوگانه در تعطیلی اماکن مقدسه و مجالس مذهبی در ماجرای کرونا و...) کلمهای از برخی از این حضرات صادر نشد!
🔹این عملکردها، واقعیت پنهان روابط فکری/سیاسی/اراداتی برخی سران نشست اساتید با جریانهای جناحی را بر همه حوزویان، خصوصا بدنه اساتید ارجمند عضو این تشکل، روشن کرد.
🔹در ساحت #شعار سخن از استقلال مالی و سیاسی آسان است اما در مقام عمل، تنها مجاهدان راه خدا و اهل تهذیب نفس و مناعت طبع، توفیق می یابند.
🔹مع الاسف القای تبیین نادرست از مسئله استقلال حوزه نیز گاه بجای آنکه حاکی از واقعیت بیرونی داشته باشد، به مثابه یک ابزار فشار سیاسی و زمینه ساز فاصله گذاری بین حوزه و نظام است که بعنوان یک خطر راهبردی توسط #سکولارهای_حوزوی دنبال میشود و پژواک آن گاه از زبان برخی سران نشست اساتید شنیده میشود.
🔹رابطه جریان غیرسیاسی قم با دولت روحانی، از جهات متعدد قابلیت تحلیل و ارزیابی فراوان دارد اما اجمالا دیدار اعضای اتاق فکر و دبیرخانه نشست اساتید با #حسن_روحانی در تاریخ پنجشنبه ۷ اسفند ۱۳۹۳ بعنوان یک نقطه عطف تاریخی میتواند محل توجه پژوهشگران قرار گیرد.
جلسهای که صوت و متن کامل مذاکرات آن #هرگز منتشر نشد تا حوزویان، خصوصا اساتید ارجمند عضو تشکل اساتید مطلع شوند در این دیدار بین رئیسجمهور و پرچمداران استقلال حوزه چه گذشته است و آیا آنان در این جلسه سخنی برخلاف شعارهای خود بیان کردهاند یا خیر؟!
🔹یکی از کارکردهای راهبردی پویشهای اعتراضی طلاب، افشای ماهیت واقعی منادیان شعار استقلال حوزه بود.
#پویش_حوزوی #مثل_مردم
@rozaneebefarda
تعابیر دقیق رهبری در اصلاح تحليلهای معیوب نسبت به سیاست خارجی کشور
اختصاصی|| مرتضی توکلی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️رهبر معظم انقلاب اسلامی را میتوان برجسته ترین شخصیتی دانست که صیانت از مبانی اصیل انقلاب را در اولویت قرار داده و همواره در چالش های مبنایی، خط اصیل اسلام ناب (که لازمهاش نفی تقریرهای ناقص برآمده از نگاههای افراط یا تفریطی است) را هنرمندانه ترسیم کرده است.
▫️سیاست خارجی و تدبیر آن، همواره از جمله مسائلی بوده که خصوصا در چند دوره اخیر به یکی از ملاکهای محوری در تعیین دولت ها توسط مردم تبدیل شده است.
🔹در نگاه جریان غربگرا، سیاست خارجه در مقام تدبیر و تصمیم گیری، مستقلا به دولت و وزارت خارجه مربوط است و هرگونه ورود مقامات عالی از جمله رهبری را صرفا به عنوان توصیه معنوی تلقی می کند.(کما اینکه در این دولت به دفعات با آن مواجه بودیم)
🔹در نگاه دیگری که در نوع مطالبات عدالتخواهان مشاهده می شود، گاه به غلط گمان میرود که رهبری تدبیر سیاست های نظام رها کرده و آنرا به طور کامل به دولت واگذار نموده و خود هیچ نقش جدی ای در آن ندارد.
▫️با این پیشینه اگر بیانات اخیر رهبر معظم انقلاب اسلامی را مورد بازخوانی قرار دهیم معلوم میشود که ایشان در بیان جایگاه سیاست خارجی جمهوری اسلامی در عرصه سیاستگذاری و اجرا، بسیار دقیق به موضوع ورود کرده، یک مواجهه شناختی را نسبت به اصلاح این دو نگاه نادرست مذکور، ارائه کرده و فرمودند؛
▫️این را هم همه بدانند که سیاست خارجی در هیچ جای دنیا در وزارت خارجه تعیین نمیشود.
مجامع بالادستی و مسئولین عالیرتبهی کشور هستند که سیاست خارجی را [تعیین میکنند]؛ البتّه وزارت خارجه هم در اینها مشارکت دارد، لکن اینجور نیست که #تصمیمگیری، #تابع وزارت خارجه باشد؛ نه،#وزارت_خارجه_مجری_است؛ سیاستهای خارجی را [اجرا میکند]؛اینجا در کشور ما هم همین جور است.
🔹در نگاه رهبر انقلاب اسلامی، مناسبات دیپلماسی و سیاست خارجی تابع سیاست های کلان کشور بوده که در نظر داشتن ملاحظات سیاسی اجتماعی و حتی نظامی، امنیتی در تعیین راهبرد های آن بسیار ضروری است. و وزارت خارجه هم صرفا مسئول اجرای دقیق این راهبرد هاست.
▫️لذا مساله سیاست خارجه در مقام تدبیر کاملا باید تحت کنترل مقامات ارشد نظام باشد و وزارت حق مداخله نظرات کارشناسی شخصی خود را در آن ندارد.
🔻البته این مسئله نمیتواند توجیهی برای بیدقتی و اشتباه #مجری_خطاکار در وزارت خارجه باشد و مسئولین مربوطه نسبت به خطای مصداقی و ناتوانی در پیشبرد سیاست ها و همچنین خروج از مرزهای ترسیم شده آن، باید #پاسخگو باشند و فرافکنی ره به جایی نمیبرد.
🔹بعنوان مثال در قضیه برجام شاهد بودیم #خطوط_قرمزی که رهبر معظم انقلاب ترسیم کرده بودند توسط تیم مذاکره کننده مراعات نشد و رهبری بارها از تیم مذاکره بخاطر اعتماد کاذب به دولت آمریکا گله کرده و نارضایتی خود را از چنین توافقی ابراز نمودند.
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
گفتگوی فیلسوف فرانسوی روژه گارودی با دانشجویش درباره شخصیت امیرالمؤمنین(علیه السلام)
🔶حاشیه روزنه
«روژه گارودی»، فیلسوف و نویسنده مسلمان فرانسوی بهجرم انکار هولوکاست در کتاب «اسطوره های بنیادین سیاست اسرائیل» در 16 دسامبر 1998 میلادی در دادگاه فرانسه محکوم شد.
این کتاب بهسرعت به 29 زبان زنده دنیا ترجمه شد و این موجب شد تا گارودی تأکید کند، ترجمه این کتاب به زبانهای مختلف دنیا نشان دهنده علاقه مردم به مبارزه با اسرائیل است.
گارودی در این کتاب ثابت کرد که صهیونیستها با نازیها در جنگ جهانی دوم همکاری داشتند و صهیونیستها برای جلب نظر افکار عمومی جامعه بین المللی برای تأسیس کشوری در فلسطین تلاش کردهاند، با مظلومنمایى خود، جنایات آلمان هیتلری علیه یهودیان را بزرگ نشان دهند.
او همچنین در این کتاب، رقم 6 میلیون یهودی را که گفته میشود، توسط آلمان نازی قتلعام شدهاند، بسیار اغراقآمیز خواند، چرا که کل جمعیت یهودیان در آن زمان، این مقدار نبوده است.
به اعتقاد گارودی صهیونیستها بهخاطر تسلط بر منابع و ذخائر غنی سرزمین فلسطین، اقدام به این جنایت بزرگ یعنی اشغال سرزمین مقدس فلسطین کردند.
با محکومیت گارودی در این دادگاه که با فشار صهیونیستها صورت گرفت، آزادی بیان و قلم در فرانسه که ادعا میکند، «مهد آزادی» است، مخدوش شد.
رهبر معظم انقلاب اسلامی، در نمازجمعه ۷۹/۲/۲۳ با اشاره به محاکمه و برخورد حکومت فرانسه با روژه گارودی و ضمن تحسین جسارت و جرئت گارودی در اظهار نظر علیه هولوکاست، فرمودند: «شما کجا دیدهاید کسی بتواند در غرب علیه صهیونیسم حرفی بزند؟»
@rozaneebefarda
ناگفتههایی از مذاکرات وین
بازکاوی کارکردهای انتخاباتی مذاکرات اخیر
✅ با حضور دکتر فواد ایزدی
سه شنبه ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۰(امروز) ساعت ۱۷:۳۰
🔰 لینک ورود به جلسه:👇
https://vc.ibasir.ir/b/nax-79p-x6n
@rozaneebefarda
استنکاف #هابرماس از پذیرش جایزه #حاکم_امارات به دلیل #نقض_حقوق_بشر و مقایسه آن با ذوق مرگ شدن برخی جایزهبگیران داخلی!
دکتر فنایی اشکوری @dreshkevari
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹هابرماس فیلسوف نامدار آلمانی از پذیرش جایزه شیخ زائد در نمایشگاه کتاب ابوظبی امتناع کرد.
🔻 این جایزه ۲۲۵ هزار یورویی از سال ۲۰۰۷ در جریان برگزاری نمایشگاه بینالمللی کتاب ابوظبی به یک شخصیت فرهنگی جهان اهدا میشود و هابرماس به عنوان برنده امسال آن معرفی شده بود.
🔹حامی این جایزه که از نظر مبلغ بالاترین رقم در میان جایزههای فرهنگی به شما میرود، #حاکم_امارات است و هابرماس به دلیل #نقض_حقوق_بشر در این کشور این جایزه را رد کرد.
🔹قبلا محمد علی شمس الدین شاعر لبنانی در اعتراض به توافق عادی سازی روابط ابوظبی-تل آویو این جایزه را نپذیرفته بود.
وی گفت یک #عطش_عربی_عمومی درباره احساس کرامت وجود دارد که موضعی فراتر از معاش و امرار معاش است.
Jürgen Habermas rejects UAE award for human rights concerns.
Prominent German sociologist and philosopher Jürgen Habermas on Sunday turned down a United Arab Emirates (UAE) book award over concerns about human rights.
⭕️قابل توجه برخی از هموطنان که با شنیدن چنین اخباری در حد ذوق مرگ شدن برای دریافت جوایزی به مراتب کمتر و کوچک تر از این از نهادهای استکباری و صهیونیستی سر از پا نمی شناسند.
🔻برخی حتی در آثار خود از جمله در فیلمهایشان به امید جلب عنایت و توجهی از آن سو، به #بدگویی و #تخریب_کشور_خود و #تملق_گویی_از_بیگانه می پردازند!
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔰 ماهیت حکومتها، سیاست خارجی را تعیین میکند
🎙گفتگوی دکتر محمدجواد لاریجانی، معاون اسبق وزارت امور خارجه با بخش تحلیل و تبیین سایت khamenei.ir
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 سیاست خارجی از سیاستگذاری تا اجرا
🎙گفتگوی دکتر صفارهرندی، عضو مجمع تشخیص مصلحت نظام با بخش تحلیل و تبیین سایت khamenei.ir
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
صوت کامل بیانات امام خامنه ای 12.2.1400.mp3
26.49M
🎙بشنوید|| صوت کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
44.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
📹 ببینید | فیلم کامل سخنرانی تلویزیونی رهبر معظم انقلاب اسلامی خطاب به ملت ایران. ۱۴۰۰/۰۲/۱۲
📥 دریافت نسخه با کیفیت از آپارات:
https://www.aparat.com/v/XA5Uf
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
📺 هماینک| پخش زنده دومین کنگره بینالمللی قدس شریف 👇
https://www.heyatonline.ir/fa/heyat/40?eitaafly
◻️این کنگره در روزهای۱۴ و ۱۵ اردیبهشت ماه با سخنرانی ۳۰ شخصیت علمی و فرهنگی از کشورهای ایران، فلسطین، مالزی، هند، افغانستان، پاکستان، فرانسه، آرژانتین، عراق، ترکیه، شیلی، امارات، لبنان، سوریه، انگلیس، کانادا و تونس برگزار میشود.
@rozaneebefarda
هنر اجرا
مروری بر عملکرد وزارت خارجه دولت روحانی در عمل به سیاستهای بالادستی نظام در امور روابط خارجی
محمد حکیمی/ کارشناسی علوم سیاسی و روابط بین الملل
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
▫️بعد از سخنان مقام معظم رهبری در روز ۱۲ اردیبهشت، عده ای به طرح این شبهه پرداختند که طبق بیانات مقام معظم رهبری تصمیم گیری سیاست های خارجی به عهده شورای عالی امنیت ملی است لذا مذاکرات و برجام نیز بنا به تصمیم مراجع بالاتر بوده و دولت و وزیر امور خارجه در این سیاست گذاری نقشی نداشته اند.
🔻به دنبال شبهه مطرح شده ضمن اینکه باید حساب مذاکرات وین را از برجام جدا کنیم بیان چند نکته حائز اهمیت است:
🔻در بحث برجام راه حل نهایی دولت، مذاکره بود. باتوجه به تاکید دولت بر مذاکره و ایجاد گفتمان مذاکره به صورتی که حتی آب خوردن مردم را هم به برجام ربط میداد، تصمیم بر مذاکره گرفته شد اما #تصمیمی_مشروط؛
🔻در همان زمان مذاکرات برجام، مقام معظم رهبری شروط ۹گانه ای را وضع کرد که اگر سیاست دولت منتخب مردم بر مذاکره و برجام است باید چهارچوب ها و خطوط قرمزی را رعایت کند تا از دشمن رکب نخورد و دچار خسارت محض نشود.
🔻 اکنون که با اصرار دولت و تاکید وزارت امور خارجه به عنوان عضو موثر در شورای عالی امنیت ملی بر مذاکره، که خود بیانگر اختیارات دولت در سیاستگذارای است، تصمیم بر مذاکره گرفته شد، طبعا فقط مذاکره با رعایت شروط ۹گانه، معادل تصمیم نظام است و نه چیز دیگر!
🔹در اینجا ما با مقوله ای به نام هنر اجرا مواجه می شویم. ماحصل و نتیجه این مذاکرات بیانگر هنر اجراست. اکنون آیا شروط ۹گانه در برجام به خوبی رعایت شد؟
💠 لذا برخلاف ادعاهای اخیر، اختیارات وزیر امور خارجه صفر نبوده است بلکه علاوه بر نقش آفرینی در شورای عالی امنیت ملی جهت تصمیم گیری راجع به سیاست های خارجی ، مسئولیت مهمی به نام اجرا نیز به عهده اوست.
که امروزه میزان توفیق متولیان سیاست خارحی در هنر اجرا، بر کسی پوشیده نیست.
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ناگفتههای ماجرای #ظریف_گیت از زبان #حسن_عباسی
تبیین پشت پرده مذاکرات #وین و سفرهای #ظریف به کشورهای حاشیه خلیج فارس
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 دو برجام؛ برجامی که تصویب شد و برجامی که اجرا شد.
یکی از دوستان گفتند تصویب برجام را به رهبری نسبت دادهاند؛خب بله، اما شما که چشم دارید، ماشاءالله هوش دارید،همه چیز را میفهمید! آن نامهای را که من نوشتم نگاه کنید، ببینید تصویب چه جوری است؛ شرایطی ذکر شده که در این صورت این [توافق] تصویب میشود. البته اگر چنانچه این شرایط و این خصوصیات اجرا نشد، اِعمال نشد، وظیفهی رهبری این نیست که بیاید وسط و بگوید برجام نباید اجرا بشود. [البتّه]خود این، یک مقولهای است که وظیفهی رهبری در این جور مواقع اجرائی چیست. عقیدهی ما این است که در زمینههای اجرائی، رهبری نباید وارد میدان بشود و یک کاری را اجرا کند یا جلوی اجرای یک کاری را بگیرد، مگر آنجایی که به حرکت کلّی انقلاب ارتباط پیدا میکند؛ آنجا چرا، وارد میشویم، امّا در موارد دیگر نه. بنابراین نه، برجام را به آن صورتی که عمل شد و محقّق شد، بنده خیلی اعتقادی نداشتم و بارها هم به خود مسئولینِ این کار -به آقای رئیسجمهور، به وزیر محترم خارجه، به دیگران- همین را گفتهایم و موارد زیادی را به آنها تذکّر دادهایم.1398/03/01
بیانات مقام معظم رهبری در دیدار جمعی از دانشجویان
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
ostad falsafi.mp3
31.33M
نقش روحانیت در تحولات معاصر
▫️اختصاصی|| حجتالاسلام والمسلمین فلسفی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔹تمام انقلابهای این مملکت به رهبری روحانیت بود؛ از نهضت میرزای شیرازی تا نهضت امام خمینی
▫️ #سکولارهای_عرفی و #سکولارهای_حوزوی چه خوابی برای #حوزه و #نظام_اسلامی دیدهاند؟
▫️آمریکا، انگلیس، فرانسه و دیگران در پی جدایی انداختن بین روحانیت و ولایت فقیه با ملت هستند!
میخواهند مردم را از صحنه بیرون کنند.
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 حجتالاسلام والمسلمین حاج ابوالقاسم|| دیپلماسی با الگوی ابوموسی اشعری
▫️عضو مجلس خبرگان رهبری:
ابوموسی اشعری به #معاویه و قول عمر و عاص بیشتر اعتماد داشت تا به علی(ع)!
🔻 امروز هم زشت است که گروهی به قول جان کری، بیشتر اعتماد میکنند تا هشدارهای رهبری؛ این اعتماد شد و نتیجهاش را هم دیدیم.
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥صحبت های بسیار شنیدنی از حاج قاسم که گویا برای امروز و در جواب #برجامیان بیان شده است!
🔹 سردار سلیمانی: اگر بعضی از کارها با دیپلماسی قابل حل بود، هیچ کس مصلحتر از امیرالمؤمنین(ع) نبوده، هیچکس مصلحتر از امام حسین(ع) نبوده است.
🔹چرا امام حسین(ع) با خون از اسلام دفاع کرد چون آن منطق، منطق دیپلماسی نبود...
#ظریف_گیت
@nabavian
@rozaneebefarda
#مستند_قاسم مروری مخلصانه است بر مجاهدتهای خاموش سردار جاودانه جهان اسلام، #شهید_سلیمانی
@rozaneebefarda
خلاصه ای از تحولات دو ماه آینده ایران!
پیشبینی مواضع و راهبردهای احتمالی برجامیان به زبان طنز
#بازنشر
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔺۱۴ اردیبهشت( ۲۱ماه رمضان)؛ تصاویری از مراسم قرآن به سر تیم مذاکره کننده در وین منتشر میشود؛ روحانی: این روزها و شبها روز و شب قدر ملت ایران است.
🔺۱۵ اردیبهشت؛ آمریکا رسما اعلام میکند به مفاد برجام پایبند است و کور شود اگر دروغ بگوید.
🔺۱۶ اردیبهشت؛ تیتر یک روزنامه شرق: موی زیر بغل بلینکلن تضمین است.
🔺۱۸ اردیبهشت؛ روحانی: مؤمن هرگز از یک سوراخ دو بار گزیده نمیشود مگر این که سوراخش تازگی خاصی داشته باشد.
🔺۲۱ اردیبهشت؛ زنگنه وزیر نفت: یک محموله نفت ایران به سلامت به کره جنوبی رسید.نصف راستی آزمایی انجام شد.
🔺۲۲ اردیبهشت؛ همتی، رئیس کل بانک مرکزی: بخشی از پول ما نزد کره جنوبی در حساب ما نشست. نصف دیگر راستی آزمایی هم انجام شد.
🔺۲۳ اردیبهشت(مصادف با عید فطر): روحانی: امروز عید فطر ملت ایران پس از چهار سال روزهداری است. بخورید و بیاشامید ولی اسراف مکنید. فعلا سانتریفیوژ نچرخد، فقط چرخ زندگی. ایران تعهدات برجامی را از اولش هم بهتر اجرا میکند.
🔺۲۵ اردیبهشت: ریزش قیمت دلار تا زیر هفده هزار و پانصد تومان(فعلا دلارهایتان را نفروشید. متن را تا آخر بخوانید.)
🔺۲۶ اردیبهشت: برگزاری جشن احیای برجام در سراسر کشور با رعایت پروتکلهای بهداشتی و الحاقی؛ اهدای نشان اضافهخدمت و نفری ۲۰۰ سکه به آقایان ظریف و عراقچی؛ افت محسوس قیمت سکه
🔺۲۸ خرداد؛ پیروزی کاندیدای مد نظر همان آش و کاسه در انتخابات ریاست جمهوری.
🔺*دولت_سوم_روحانی* به زودی تشکیل میشود علی برکت الله.
🔺۵ تیر؛ دکتر صالحی: به قول معروف آمریکاییها دارند دبه میکنند.
🔺۶ تیر؛ همتی: سوئیفت آنتن نمیدهد. دلار رد وبدل نمیشود.تقریبا هیچ!
🔺۷ تیر؛ آذری جهرمی: مشکل از پهنای باند نیست.
🔺۸ تیر؛ توییت دکتر ظریف: joe biden khar ast
🔺۱۰ تیر؛ ایران اعلام میکند قصد دارد برخی تعهداتش را به صورت کله گنجشکی انجام دهد.
🔺۱۰ تیر؛ آمریکا به عنوان کشور عضو برجام مکانیسم ماشه را در شورای امنیت فعال میکند.
🔺۱۱ تیر؛ جهانگیری: قیمت ۵۰ هزار تومان برای دلار غیر واقعی است. فوق فوقش چهل و دو و دویست.
🔺۱۲ تیر: صادق زیبا کلام: ریشه مشکلات در رفتارهای دولت قبل از دولت قبل از دولت قبل است.
@rozaneebefarda
سه نکته مهم پیرامون سخنان اخیر مقام معظم رهبری
یادداشت وارده|| حسن مجاهدپیشه
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
🔰رهبر معظم انقلاب اسلامی در بیانات شان در روز معلم، به مناسبت ماجرای فایل #ظریف اجمالا فرمودند:
✅این را هم همه بدانند که سیاست خارجی در هیچ جای دنیا در وزارت خارجه تعیین نمیشود. سیاست خارجی در همه جای دنیا مربوط به مجامع بالادستی وزارت خارجه است؛ مجامع بالادستی و مسئولین عالیرتبهی کشور هستند که سیاست خارجی را [تعیین میکنند]؛ البتّه وزارت خارجه هم در اینها مشارکت دارد، لکن این جور نیست که تصمیمگیری، تابع وزارت خارجه باشد؛ نه، وزارت خارجه مجری است؛ سیاستهای خارجی را [اجرا میکند]؛ اینجا در کشور ما هم همین جور است؛ در شورای عالی امنیّت ملّی که همهی مسئولین در آنجا حضور دارند، تصمیمگیری میشود و وزارت خارجه با شیوههای خودش بایستی آنها را عملی بکند و پیش ببرد.
✅انصافاً نیروی قدس بزرگترین عامل مؤثّر در جلوگیری از دیپلماسی انفعالی در منطقهی غرب آسیا است؛ نیروی قدس در منطقهی غرب آسیا یک سیاست مستقلّ جمهوری اسلامی را و سیاست عزّتمدار جمهوری اسلامی را تحقّق بخشیده....
🟣طبق معمول برجامیان متمایل به آمریکا و بیگانهپرست، شروع به هیاهو کردند که:
"دیدید برجام هم تقصیر نظام بود!"
اما چنانچه اینها نیز مانند سایر مخاطبان منصف و هوشمند، به عمق مطالب رهبری پی میبردند، میفهمیدند که این قبیل برداشتهای تحریف آمیز و غلط جای ندارد.
🔸اگر سخنان مقام معظم رهبری به دقت بازخوانی شود، حداقل سه نکته مهم از آن برداشت میشود:
♦️۱. دیگر نمیتوانید بگویید نظام مخالف ارتباط با دنیا و قائل به سیاست درب های بسته و انزوای بین المللی است، بلکه قائل به دیپلماسی پویای غیرانفعالی و عزتمدار است!
تصمیم مشروط نظام از ابتدای مذاکرات پساخاتمی نیز در این ریل، طراحی شده بود.
♦️۲.دستگاه وزارت خارجه شأنیت تصمیم گیری و تعیین خط مشی پیرامون سیاستهای کلان نظام(حتی در امور روابط خارجی) را ندارد و در واقع شأن او فقط اجرای سیاستهاست و نه طعنه به میدان جهاد!
♦️۳. غربگراها همواره سند افتخار تعامل با دنیای بین الملل را به نامخود میزنند و طرف مقابل شان(بعضا حتی مسئولان ارشد نظام) را ضدتعامل معرفی میکنند، که بعد این سخنان تصریح شد که هرگز اینطور نیست! بلکه اگر در نتیجه تعامل مبتنی بر سه اصل عزت، حکمت و مصلجت، عوایدی نصیب کشور شود، افتخارش برای نظام اسلامی است و چنانچه به دلیل ناتوانی و... مذاکره به نتیجه نرسد، افتضاحش برای دولت بیتدبیر است که توان اجرای سیاستهای کلان را نداشتهاند.
🔹خط انحرافی اقتصاد برجامی و تسلیم خواهی در برابر زیاده خواهی غربی ها و عدم گفتگو از موضع قدرت، مولود دیپلماسی و دولت ضعیف و غربگرا بود.
خسارت محض برجام نیز نتیجه #تخلف مدیران اجرایی در پیاده سازی تصمیمات نظام در مراعات خصوص قرمز مذاکرات و عبور از خط قرمز ها بود!
❗️غربگراها نشان دادند که مرد هیچ میدانی نیستند و با دست پر میدان مقاومت، ورشکسته برمیگردند!
البته این نکته را نیز نباید از نظر دور داشت که در قضیه ی امتیازدهی اتهام محورانه به امریکا ، نظر رهبری بر تقویت بنیه ی اقتصادی به جای دادن حتی یک امتیاز به طرف غربی است و اگر هم موردی باشد جنبه ی استثنائی دارد و نه یک رویه، اما بخشی از بدنه ی نظام همراه با مذاکرات شدند و از جانبی رهبرا انقلاب شرط و شروط ها و هشدار های زیادی دادند که از آن غفلت شد.
#ظریف_گیت
@rozaneebefarda