May 11
دیدگاه #آیتالله_بهجت پیرامون #مشروطه
🔻🔻🔻
🔹از سوی دیگر از زمان #مشروطه تاکنون تبلیغ کردند که #اسلام قابل اجرا نیست.
🔹#کفار و #استعمارگران در دروغ گفتن و فریبدادن ماهرند و ما در فریبخوردن!
🔸حتی این مطلب را هم به صراحت گفتند که اسلام برای #حکومت، ناقص است. مگر حکومت بنیالعباس پانصد سال طول نکشید؟!
🔹در محضر بهجت، ج۱، ص۱۱۷.
@rozaneebefarda
تبلیغ دین؛ چالش ها و فرصت ها
💥اختصاصی
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
با نزدیک شدن به ایام ماه مبارک #رمضان٬ طیف وسیعی از طلاب با مسئله #تبلیغ٬ مواجه می شوند. عرصه تبلیغ دین در دوره کنونی٬ با چالش هایی جدی مواجه است که نیازمند تأملات جدی است.
۱) کجا تبلیغ می روی؟!
نخستین مسئله برای یک روحانی٬ محل تبلیغ است. جایی که قرار است یک ماه (یک دوازدهم از عمر سالیانه اش را) در آنجا سر کند و طبعا طبق محیط و اقتضائات مخاطبان٬ برای شان از معارف دینی سخن بگوید.
فعلا به دلیل تشتت متولیان امر تبلیغ٬ عدم برنامه ریزی دقیق مبلغین و میزبانان٬ و هزار و یک متغیر دیگر٬ مبلغ نمی داند #کجا تبلیغ خواهد کرد و همین خود سرمنشا مشکلات متعددی است.
۲) چند می گیری تبلیغ بروی؟!
موضوع بعدی٬ #حق_التبلیغ و یا #پاکت است!
صد البته هنوز هم چون همیشه تاریخ٬ واقعا طلاب و روحانیون به صورت حداکثری٬ نگاه شغلی به مسئله تبلیغ دین ندارند اما بالاخره این مقوله با مسئله #معیشت روحانیون گره خورده و لذا چالش های آن به زندگی طلاب سرایت خواهد کرد.
اکنون مبلغین به نوعی در میانه دو لبه قیچی قرار گرفته اند!
مردم که روزگاری فرایند تعریف شده ای در مواجهه با این مقوله داشتند٬ فکر می کنند #نهادهای_تبلیغی٬ روحانیون را تامین می کنند و بعضا نگاه کارکردگرایانه شبه کارمندی به مبلغ دارند و از آن سو نهادها و تشکل های تبلیغی نیز علی رغم استفاده از ظرفیت تبلیغی مبلغین٬ انتظار دارند مردم همچنان مبلغ را تامین کنند و لذا نوعا زیربار تعهد مالی در این باب نمی روند!
واقع شدن مبلغین در موقعیت #بین_المحذورین٬ خستگی را بر تن آنان باقی می گذارد.
۳) کدام دین را تبلیغ کنیم؟!
دین مبین #منظومه_ای_ذوابعاد است و برای انسان (از گهواره تا گور) حرف دارد اما سخن آن است که کدام بعد دین در اولویت تبلیغی قرار می گیرد؟!
رحیم تبلیغ دین را در تبیین برخی ظواهر شریعت و نهایتا اقامه بعضی #شعائر_شیعی محدود می کنند و از جنبه های اجتماعی و سیاسی و اخلاقی و اعتقادی غافل می شوند.
برخی دیگر٬ در پاسخ به شبهات جدید دینی مستغرق می شوند. بعضی ابعاد سیاسی و اجتماعی دین را مقدم می شمارند و خلاصه آنکه مخاطب ها و مبلغین دقیقا تکلیف خود را نمی دانند که چه چیز و تا چه اندازه باید در اولویت تبلیغی قرار گیرد.
روزنه
دریچه ای به تاریخ٬ سیاست و اندیشه دینی معاصر👇
https://eitaa.com/rozaneebefarda
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
💥امام خمینی: ماها هیچ حقی نداریم!
ما باید برای شما [ #مردم] خدمت کنیم.
#پرسش: #جماران_نشینان فعلی دقیقا چه خدمتی به مردم میکنند؟!
روزنه را به دوستان معرفی کنید
👇
https://eitaa.com/rozaneebefarda
#مرگ_برجام!
رئیس جمهور آمریکا رسما از برجام خارج شد!
رئیس جمهور ایران حرف خاصی نداشت و سرنوشت برجام را بر #مذاکره_مجدد گره زد!
دولت اعتدال شجاعت پذیرش #شکست ندارد!
https://eitaa.com/rozaneebefarda
مومیایی کردن جنازه #برجام با موم #یورو
@rozaneebefarda
🔻🔻🔻
مقام معظم رهبری: «گفتيم به آمريكا اعتماد نكنيد، به لبخند او فريب نخوريد، به وعدهي نقد كه ميدهد اعتماد نكنيد، وقتي خرش از پل گذشت، برميگردد و به ريش شما ميخندد! اينقدر اينها وقيحند.»
در تحلیل ماجرای مرگ برجام٬ نکاتی قابل ذکر است؛
1. یقینا ژستهای جگرسوختگی اروپاییها بخشی از سناریوی فریب خروج آمریکا از برجام است که به گربهنره داستان واگذار شده است تا ایران را کماکان هم متعهد به برجام نگهدارد و هم طناب نجات از سیاهچالهی تحریمهای جدید آمریکا به دست اروپا باقی بماند و با شلکن سفتکن بتواند در ادامه نیز امتیازات آمریکاییاروپایی دیگری نیز از ایران بگیرند.
2. دولت و حامیان آن باید بهوضوح به مردم ایران پاسخ دهند که نتیجهی دیپلماسی لبخد و مذاکرات برد برد و تضمین کری بهکجا رسیده است؟
3. با توجه به اظهارات دیشب آقای روحانی در مورد عدم پایبندی آمریکا به برجام حتی قبل از خروجش از آن، چرا شکایتی از سوی دولت حقوقدان مطرح نشد و اعتراضی رسمی صورت نگرفته است؟
4. چرا دولت مذاکره و گفتوگو، با علم به خروج آمریکا و اعلان روز تصمیمگیری از سوی ترامپ، مذاکرات خود با طرفهای اروپایی را از دوهفته پیش آغاز نکرد و حالا به فکر متقاعد کردن [و شدن] افتاده است؟
5. چرا مدعیان دیپلماسی لبخد و باادب دولت، همانگونه که قدمزنان با کدخدا به برجام وارد شده بودند او را در هنگام خروج همراهی نکردند ـ حالا منافع کشور بهکنار ـ آیا این عدم همراهی دور از نزاکت نیست؟
6. حتی اگر ادعای دولت، در مورد وجود تحریمها، قبل از خروج آمریکا از برجام صحیح باشد باید مشخص گردد که منظور از مذاکرات برد برد دولت اعتدال چهبوده و برد ایران از مزاکره با آمریکا در زمان اجرای برجام چیست؟
7. باید بدانیم که هرگز اروپا نمیتواند دایهی مهربانتر از مادر باشد که اگر چنین بود از خروج آمریکا جلوگیری میکرد.
8. آنچه مشخص است بهدلیل وضع تحریمهای ثانویه از سوی آمریکا، ادامه برجام با 5 کشور دیگر حتماً موجب تحریم طرفهای اروپایی برجام خواهد شد و هیچگاه اروپای مطیع، عطای آمریکا را به لقای ایران نخواهد بخشید و خود را زیر بار چنین تحریمهایی قرار نمیدهد.
9. بههرحال ادامه دادن برجام بدون آمریکا مصداق بارز « کمثل الحمار یحمل اسفارا …» است و ممکن است ایران را حتی از کمترین فایده برجام یعنی بیاعتمادی به دنیای استکبار نیز محروم کند.
10. یقینا گریه و زاری بر جسد بیجان برجامی که حتی زنده آن دردی از ملت ایران دوا نکرد، بسیار بهتر از مومیایی کردن آن با موم اروپاییهاست که منتظر رسیدن خرش به انتهای پل هستند تا هم به ریش سوخته ما بخندد و هم با کوچکترین جرقه باقیانده آن را به آتش بکشد.
داود امیری
https://eitaa.com/rozaneebefarda
تذکرات برجامی آیت الله علوی گرگانی
🔻🔻🔻
🔷تأکید حضرت آیت الله علوی گرگانی بر غیر قابل اعتماد بودن اروپا و تکیه بر نخبگان جوان و مدیریت صحیح و صادرات غیر نفتی
آیت الله علوی گرگانی در دیدار با وزیر کشور٬ با قرائت آیه شریفه « و لا ترکنوا الی الذین ظلموا فتمسکم النار» فرمودند:امید است این دیدارها برای ملت مفید باشد و بتوانیم با همیاری همدیگر مشکلات کشور را حل شود. همه وزار زحمت میکشند لکن هدف واقعی ما آن است که مملکت بر پای خود بایستد و تکیه به خارج نداشته باشیم.
⚪️ایشان با اشاره به نامگذاری سال جدید به سال حمایت از کالای ایرانی فرمودند: هدف از این شعارهم ایجاد اعتماد و خودباوری به خود است و همانگونه که رهبر معظم انقلاب هم فرمودند حتی به اروپا هم نباید اعتماد کرد. اروپاییها عروسک خیمه شب بازی هستند که در وسط میدان می باشند. همین اروپا هم که میگویند ما با شما هستیم بازهم با آمریکاییها همکاری میکنند. چون همه وابسته به هم هستند و ریشه آنها آمریکایی است و مراقب همدیگر هستند.ما باید خودباوری و اعتماد به خود داشته باشیم و سعی کنیم ملت را از خود راضی نگه داریم.
🔵آن مرجع عالیقدر با اشاره به مشکلات اقتصادی اخیر بیان داشتند: حوادث اخیر دو جنبه دارد یک جنبه آن خارجی است و ناشی از محاصره اقتصادی است که راهکار خاص خود را دارد ولی جنبه دیگر آن داخلی است که به مدیریت مسئولین مربوط می شود و باید درشرایط فعلی جلوی اسراف در هزینه بیت المال گرفته شود. با توجه به مشکلات بودجه ای کشور نباید هزینه های حواشی زیاد همانند همایشها و سفرهای غیر ضرور زیاد باشد و مدیریت صحیح باشد و اگر هم در جایی نیاز است به مقدار ضرورت اکتفا شود تا بیهوده پولی خرج نشود.
🔶معظم له با اشاره به خباثت برخی کشورها اضافه کردند: عربستان با کمک آمریکا بنا دارد از طریق قیمت نفت ملت را در فشار قرار دهد لذا ما باید با اعتماد به جوانان و سرمایه های ملی اتکای خود را به نفت کاهش دهیم و صادرات غیر نفتی را افزایش دهیم.
🔴ایشان با بیان اهمیت نقش جوانان و نخبگان در جامعه فرمودند: باید از نیروی آنها استفاده کنیم و بها به جوانان نخبه داده شود تا آنها دلگرم شوند چرا که آنها سرمایه های واقعی مملکت ما هستند.
❇️ایشان در پایان با اشاره به آیه شریفه گفتند: این آیه بیان گر آن است که اگر به کفار اعتماد کنیم ما را به سمت گرفتاری و آتش می کشانند و مسائلی همچون فعالیتهای هسته ای و موشکی بهانه است. آنها قصد دارند استقلال مملکت را سلب کنند و با اسلام و دین مبارزه کنند.
۹۷.۰۲.۱۹
@rozaneebefarda
#شهید_محرم
خبر تلخ و تکانده بود؛ طلبه ای دیگر٬ بدون #جرم_و_گناهی مورد تعرض قرار گرفته بود.
چند روز بعد٬ خون پاک مرحوم #تولایی با خون سیدالشهدا درآمیخت و در دل محرم به شهادت رسید.
شهادتی مظلومانه و غریبانه٬ در #سکوتی_مرگ_اندود!
در پس این حادثه تلخ٬ پرسش هایی بی پاسخ مانده است؛
۱) این قبیل حمله به طلاب مظلوم و بی پناه که فارغ از هرگونه حفاظتی در دل جامعه روزگار می گذرانند٬ با چه انگیزه ای انجام می شود؟
آیا #روحانیت٬ تقاص ناکارآمدی #روحانی در اداره کشور را پس می دهد؟ یا آنکه مسئله پیچیده تر است و دشمن در پی تقابل سازی #مردم/#روحانیت است و ناکارآمدی دولت روحانی تنها زمینه را برای این پروژه فراهم کرده است؟!
۲) چرا دولتی که چند شعار و #پلاکارد را با #تفسیری_توهمی٬ تحمل نمی کند و طلاب منتقدش را #دستبند و #چشم_بند می زند٬ در این موارد خود را کنار کشیده و #بی_تفاوت است؟ آیا روحانیت قرار است #قربانی #روحانی شوند؟!
۳) نهادهای امنیتی و قضایی که جای خود دارند٬ اما از #مسئولین_حوزوی تعجب می کنیم که عکس العملی ندارند و کاملا عادی با این اتفاق ها برخورد می کنند. به راستی اگر یکی از این حملات متوجه یک آخوند سیلیبریتی یا صاحب منصب شود باز هم همین رویه را شاهد خواهیم بود یا زمین و زمان را بهم می دوزند برای برخورد و چاره جویی؟!
۴) برخی تشکل ها و چهره های مدعی #مطالبات_صنفی روحانیت٬ هم جز سکوت و بی تفاوتی چیزی بروز نداده اند. خون طلاب بر زمین ریخته اما آقایان پرمدعا که پیش تر هم زیر تابوت هیچ شهیدی را نگرفته بودند مبادا که دامن به سیاست آلوده کنند٬ اینبار کارنامه شرم آورتری از خود نشان دادند و ثابت کردند که شعار حمایت از حوزویان و روحانیان٬ واقعیت نداشته و متاسفانه آنان به طلاب نگاهی ابزاری دارند.
پناه بر خدا از اوضاع اسف بار این روزها.... کاش دستی از غیب برآید و کاری بکند...
@rozaneebefarda