✅حضرت آیتالله بهجت قدسسره:
🔸 با همۀ بیداری و توطئههای دشمنان در خوابیم، پس کی بیدار میشویم تا ببینیم دشمن علیه ما چه میکند؟!
📚 در محضر بهجت، ج١، ص٣٠
@Roznegaar
#هر_صبح_یک_آیه
#قرآن_کریم
🌺 اَعوذُ باللّهِ مِنَ الشَّیطانِ الرَّجیم 🌺
«وَأُحِيطَ بِثَمَرِهِ فَأَصْبَحَ يُقَلِّبُ كَفَّيْهِ عَلَىَ مَا أَنفَقَ فِيهَا وَهِيَ خَاوِيَةٌ عَلَىَ عُرُوشِهَا وَيَقُولُ يَا لَيْتَنِي لَمْ أُشْرِكْ بِرَبِّي أَحَدًا»
(به هر حال عذاب الهی فرا رسید،) و تمام میوههای آن نابود شد؛ و او بخاطر هزینه هایی که در آن صرف کرده بود، پیوسته دستهای خود را به هم میمالید -در حالی که تمام باغ بر داربستهایش فرو ریخته بود- و میگفت: «ای کاش کسی را همتای پروردگارم قرار نداده بودم!»
#سوره_کهف آیه ۴۲
@Roznegaar
❇ #تفسیر_آیه
سرانجام گفتگوى این دو نفر پایان گرفت بى آن که مرد موحّد توانسته باشد در اعماق جان آن ثروتمند مغرور و بى ایمان، نفوذ کند، و با همین روحیه و طرز تفکر به خانه خود بازگشت.
غافل از این که: فرمان الهى دائر به نابودى باغ ها و زراعت هاى سرسبزش صادر شده است، و باید کیفر غرور و شرک خود را در همین جهان ببیند و سرنوشتش درس عبرتى براى دیگران شود.
در لحظه هائى که پرده هاى سیاه شب همه جا را فرا گرفته بود، عذاب الهى نازل شد، به صورت صاعقه اى مرگبار، و یا طوفانى کوبنده و وحشتناک، و یا زلزله اى ویرانگر و هول انگیز، هر چه بود، در لحظاتى کوتاه، این باغ هاى پرطراوت، درختان سر به فلک کشیده، و زراعت به ثمر نشسته را در هم کوبید و ویران کرد: و عذاب الهى به فرمان خدا از هر سو محصولات آن مرد را احاطه و نابود ساخت (وَ أُحِیطَ بِثَمَرِهِ).
أُحِیْطَ از ماده احاطه است و در این گونه موارد، به معنى عذاب فراگیر است که نتیجه آن، نابودى کامل است.
صبحگاهان که صاحب باغ با یک سلسله رؤیاها به منظور سرکشى و بهره گیرى از محصولات باغ به سوى آن حرکت کرد، همین که نزدیک شد، با منظره وحشتناکى روبرو گشت، آن چنان که دهانش از تعجب بازماند، و چشمانش بى فروغ شد و از حرکت ایستاد.
نمى دانست این صحنه را در خواب مى بیند، یا بیدارى؟! درختان نخل سر به فلک کشیده همه بر خاک فرو غلطیده بودند، زراعت ها زیر و رو شده، و کمتر اثرى از حیات و زندگى در آنجا به چشم مى خورد.
گوئى در آنجا هرگز باغ خرم و زمین هاى سرسبزى وجود نداشته، و ناله هاى غم انگیز جغدها در ویرانه هایش طنین انداز بوده است، قلبش به طپش افتاد، رنگ از چهره اش پرید، آب در دهانش خشکید، و آنچه از کبر و غرور بر دل و مغز او سنگینى مى کرد، یک باره فرو ریخت!
گوئى از یک خواب عمیق و طولانى بیدار شده است: او مرتباً دستها را به هم مىمالید و در فکر هزینههاى سنگینى بود که در یک عمر، از هر طرف فراهم نموده و در آن خرج کرده بود، اکنون همه بر باد رفته و بر پایه ها فرو ریخته بود (فَأَصْبَحَ یُقَلِّبُ کَفَّیْهِ عَلى ما أَنْفَقَ فِیها وَ هِیَ خاوِیَةٌ عَلى عُرُوشِها).
درست در این هنگام بود که از گفته ها، اندیشه هاى پوچ و باطل خود پشیمان گشت و مى گفت: اى کاش! احدى را شریک پروردگارم نمى دانستم، و اى کاش! هرگز راه شرک را نمى پوئیدم (وَ یَقُولُ یا لَیْتَنِی لَمْ أُشْرِکْ بِرَبِّی أَحَداً).
#تفسیر_نمونه
ذیل آیه ۴۲ #سوره_کهف
@Roznegaar
#یک_دقیقه_کتاب
خطر اصلی برای #جمهوری_اسلامی
🔹هر روز دارد در پاکستان و عراق بمب میترکد. دوروبر ما خراب است. اگر نمیتوانند جمهوری اسلامی را کاری کنند، به خاطر این است که دستگاههای امنیتی ما قوی هستند و ماجرا را بیرون این مرزها خنثی میکنند. ما داریم شهید میدهیم اما صدایش درنمیآید.
🔸او باید برود شهید بشود که بچۀ این آقا برای خودش ول بگردد. این خطرناک است. اصلاً بمب جمهوری اسلامی همین است. فاتحۀ جمهوری اسلامی را همین میخواند. هشت سال جنگ، هیچ کاری با ما نکرد بلکه قویترمان هم کرد؛ اما این، پدر درمیآورد.
📗برشی از #کتاب_دیجیتال رئیسجمهور علوی
@Roznegaar
♦️ نشستهای تخصصی #انتشارات_انقلاب_اسلامی در نمایشگاه بینالمللی کتاب تهران
⏰ ساعت ۱۶
در محل غرفهی انتشارات
شبستان اصلی، راهروی ۲۲
📚 نشست تخصصی بررسی مجموعهی پنج جلدی «نقش و رسالت زن» با حضور دکتر فاطمه قاسمپور - جمعه ۲۲ اردیبهشت
📚 نشست تخصصی بررسی تفاسیر رهبر معظم انقلاب با حضور حجتالاسلام والمسلمین مسعود تاجآبادی - شنبه ۲۳ اردیبهشت
📚 نشست تخصصی بررسی کتاب «مو به مو» با حضور دکتر عبدالله گنجی - یکشنبه ۲۴ اردیبهشت
📚 نشست تخصصی بررسی کتاب «متولد ۴۲» با حضور آقای سید علیرضا مهرداد - دوشنبه ۲۵ اردیبهشت
📚 نشست تخصصی بررسی کتاب «پیشوای صادق» با حضور دکتر محمدحسین رجبی دوانی - سه شنبه ۲۶ اردیبهشت
📚 نشست تخصصی بررسی کتاب «حقیقت عظیم» با حضور حجتالاسلام والمسلمین حامد کاشانی - چهارشنبه ۲۷ اردیبهشت
📚 نشست تخصصی بررسی کتاب «صراط» با حضور دکتر ابراهیم برزگر - پنجشنبه ۲۸ اردیبهشت
📚 نشست تخصصی بررسی کتاب «زندگی اینجاست» با حضور حجتالاسلام والمسلمین سید امید مؤذنی - جمعه ۲۹ اردیبهشت
@KhameneiBook
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📲 #استوری_کلیپ | انتظار فرج، برترین اعمال
✏️حضرت آیتالله خامنهای: در توقیع شریف حضرت ولیّعصر (ارواحنا فداه) به ابنبابویه -علیّبنبابویه- از قول پیغمبر (صلّی الله علیه و آله و سلّم) نقل شده که فرمود: اَفضَلُ اَعمالِ اُمّتی انِتِظارُ الفَرَج؛ یعنی برترینِ اعمال امّت من این است که منتظر فرج باشند؛ یعنی امید.
💗 #مهدویت
💻 Farsi.Khamenei.ir
4_5830262523424674333.mp3
13.88M
🎧 #کلیپ_صوتی | قرائت کامل زیارت آلیاسین به همراه بیانات و ذکر حضرت آیتالله خامنهای از فرازهای آن
💻 Farsi.Khamenei.ir
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #کلیپ_نوشت | آیندهساز
✏️ انتظارات رهبر انقلاب از معلمان در دیدار اخیر
📲 کیفیت اصلی:
khl.ink/f/52781
aparat.com/v/nzExp
🔰 خط حزبالله ۳۹۲ | از اشغال تا اضمحلال
🔻شماره سیصد و نود و دوم هفتهنامه خطحزبالله، با عنوان «از اشغال تا اضمحلال» منتشر شد.
📝 یادداشتهفته این شماره خط حزبالله به مناسبت سالگرد "یوم النکبه" با عنوان «از اشغال تا اضمحلال» سرگذشت تاریخی و فرجام جنایت و اشغال فلسطین توسط صهیونیستها را بررسی کرده است.
🔹خط حزبالله در گزارش هفته این شماره خود، بهمناسبت برگزاری نمایشگاه کتاب، نگاهی به تاکیدات رهبرانقلاباسلامی بر موضوع کتاب و کتابخوانی داشته است.
🌷 شماره این هفتهی خط حزبالله به روح مطهر فرمانده و بنیانگذار لشکر فاطمیون، شهید مدافع حرم علیرضا توسلی(ابوحامد) تقدیم میشود.
📥 نسخه PDF👇
📲 هماکنون، پخش زنده مراسم چهاردهمین پاسداشت ادبیات جهاد و مقاومت همراه با انتشار تقریظ رهبر انقلاب بر «کتاب خاتون و قوماندان»
👈🏻 از Farsi.Khamenei.ir/live
🔸 تقدم خواندن سوره بر خواندن حمد
✅ اگر اشتباهاً سوره را پیش از حمد بخواند و قبل از رفتن به رکوع متوجه شود، باید بعد از حمد دوباره سوره را بخواند و اگر در حال خواندن سوره متوجه شود، باید سوره را رها کند و بعد از خواندن حمد، سوره را از ابتدا بخواند.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۱۷۵
🆔 @khamenei_ahkam
🔸 فراموشی حمد یا سوره در نماز
✅ اگر حمد و سوره یا یکی از آنها را فراموش کند و بعد از رسیدن به رکوع بفهمد، نمازش صحیح است.
🔺 رساله نماز و روزه، مسأله ۱۷۶
🆔 @khamenei_ahkam
🔸 تجدید چاپ کتب خارجی
⁉️ تجدید چاپ کتابها و مقالههایی که از خارج وارد شده و یا در داخل جمهوری اسلامی چاپ میشوند، بدون اجازه ناشران آنها چه حکمی دارد؟
✅ مسأله تجدید چاپ کتابهایی که در خارج از جمهوری اسلامی منتشر شدهاند و یا تصویربرداری به طریق افست از آنها، تابع قراردادهایی است که راجع به آنها بین جمهوری اسلامی ایران و آن دولتها منعقد گشته است و امّا کتابهایی که در داخل چاپ میشوند، احوط این است که حق ناشر با کسب اجازه از او نسبت به تکرار و تجدید چاپ کتاب رعایت شود.
🆔 @khamenei_ahkam
🔸دوازدهمین #نمایشگاه_بینالمللی نوآوری و فناوری ( #Inotex۲۰۲۳ ) این روزها در پارک علم و فناوری پردیس دایر شده.
🔸این نمایشگاه با هدف همافزایی، جذب سرمایه و شبکهسازی زیست بوم فناوری کشور برپا شده و بیشتر از ۴۵۰ استارتآپ توی اون حضور دارن.
🔸خبرگزاری فارس این تصویرها رو منتشر کرده و در توضیح تصویر اولی نوشته «مجسمههای گِلی که با ربات ساخته شدند» منتشر کرده.
@Roznegaar