22.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
حاج هادی العامری: اگر امنیت ملی ما به خطر بیفتد، باید وارد سوریه شویم تا بجنگیم
دبیرکل سازمان بدر عراق:
حمله بهترین ابزار دفاعی است و این نادرست است که همچنان از بغداد انتظار تشدید تنش را داشته باشیم.
اگر امنیت ملی ما به خطر بیفتد، باید وارد سوریه شویم تا بجنگیم
عراق باید موضع روشنی در قبال آنچه در سوریه می گذرد داشته باشد، در غیر این صورت هزینه هنگفتی خواهیم پرداخت
رژیم صهیونیستی پروژه مشکوکی را در سوریه و منطقه رهبری می کند
ادعای ترک ها مبنی بر حمایت از غزه بی اساس است
با کسی تعارف نداریم، آنچه در سوریه می گذرد یک پروژه ترکی-صهیونیستی است که اگر نگوئیم به لطف آمریکاست اما با سکوت آمریکا همراه است.
⭕️سال۹۴ یکی از نمایندگان مجلس به
ظریفگفت شما با پالس ضعف ومذاکره
کاری میکنید داعش به ما حمله کند که
ظریـــف با ایــن قـــیافه عصـــبانی باهـاش
برخورد کرد! ۲ سال بعد شاهـــد عملیات
تروریستی داعش در تهران بودیم. حالا
همون جریان غرب زده و بی خــاصــیت،
دوباره پالس عقب نشــینی و مذاکـره به
دشمن میدهد.
خلاصه که این جریان چیزی جز هزینه
سازی برای کشور نداشتند تاکنون.
🔴جواد لاریجانی: ارتش سوریه نمیتواند از سوریه دفاع کند از همان اول باید کار به رزمندگان جبهه مقاومت سپرده میشد، این یکی از #غفلت ها بود...
🔴 اتفاقات نشست دوحه و توافق سهجانبه میان ترکیه، ایران و روسیه بسیار مهم است.
✍️سامح عسکر تحلیلگر مصری:
▪️این توافق شامل توقف حملات نظامی گروههای تروریستی جولانی و القاعده است و ترکیه متعهد شده تا دستور توقف این عملیاتها را به این گروهها صادر کند.
▪️طبق توافق، وضعیت فعلی تا آغاز گفتوگوهای سیاسی میان مخالفان مشروع و دولت سوریه ادامه خواهد داشت.
▪️منظور از مخالفان مشروع، احتمالاً شخصیتهای غیرنظامی در تبعید است و جولانی به هیچ عنوان در این روند مشارکت نخواهد داشت؛ چراکه همه بر این باورند که او یک تروریست است و افکارش تهدیدی جدی برای وحدت سوریه محسوب میشود.
▪️به نظر میرسد روسیه به ترکیه هشدار داده است که در صورت ادامه عملیاتها، هیچ فرصتی برای گفتوگو باقی نخواهد ماند. این هشدار به ویژه پس از تصمیم احتمالی پوتین برای مقابله نظامی با القاعده، جدیتر شده است.
▪️در روزهای گذشته، روسیه در عملیاتها دخالتی نداشت و منتظر برگزاری نشست دوحه بود، اما اکنون قرار است روسیه و ایران در دفاع از دمشق و پاکسازی مناطق اشغالشده توسط تروریستها مشارکت کنند.
▪️همچنین احتمالاً تهدیدهایی از سوی برخی بازیگران منطقهای به ترکیه منتقل شده است مبنی بر اینکه اجازه نخواهند داد القاعده کنترل سوریه را در دست بگیرد. این بازیگران حتی ممکن است در حمله به این گروه مشارکت کنند. شناسایی این بازیگران را به شما واگذار میکنم.
▪️ترکیه اکنون ۴۸ ساعت فرصت دارد تا این توافق را اجرایی کند؛ در غیر این صورت، درگیریهای بزرگی در سوریه آغاز خواهد شد.
▪️تا این لحظه، ارتش سوریه و متحدانش وارد جنگ جدی نشدهاند و بیشتر تحرکات به توافقها و عقبنشینیها محدود بوده است، از جمله توافقهایی با کردها برای تحویل مرزها و برخی استانها به منظور تضعیف اردوغان. اما درگیریهای واقعی به زودی از حمص و القصیر برای دفاع از مرزهای لبنان آغاز خواهد شد و سپس به مناطق حومه حلب، حمص و ادلب گسترش پیدا میکند.
کیهان آنلاین
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
7.37M
هدایت شده از تبیین
⭕️ماموریت انبیاء الهی
🔹#امام_علی (عليه السلام) نیز #انبیاء را این طور تعریف میکند: «خدا #انبیاء را یکی پس از دیگری فرستاد تا اینکه وفای آن #پیمانی را که در نهاد بشر با دست خلقت بسته شده از #مردم بخواهند؛ از مردم بخواهند به آن پیمانی که با زبان بسته نشده و روی کاغذ نیامده، بلکه روی صفحه دل آمده، روی عمق ذات و #فطرت آمده، قلم خلقت او را در سرّ ضمیر، در اعماق شعور باطن بشر نوشته است، به آن #پیمان باوفا باشند». [نهج البلاغة، خطبه اول]
📕امدادهای غیبی در زندگی بشر، مرتضی مطهری، ص ۲۷
منبع: پورتال جامع استاد شهید مطهری
#شهید_مطهری
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«ابن ابی الحدید» در كتاب شرح نهج البلاغه خود به چه احادیثی در فضیلت «امام علی» (عليه السلام) از منابع اهل سنت اشاره كرده است؟
🔹#امام_علی (عليه السلام) در بخشی از خطبه ۱۵۴ #نهج_البلاغه به بيان بخشى از «فضايل اهل بيت» (عليهم السلام) پرداخته، چنين مى فرمايد: «نَحْنُ الشِّعَارُ وَ الْأَصْحَابُ، وَ الْخَزَنَةُ وَ الْأَبْوَابُ، وَ لَا تُؤْتَى الْبُيُوتُ إِلَّا مِنْ أَبْوَابِهَا، فَمَنْ أَتَاهَا مِنْ غَيْرِ أَبْوَابِهَا سُمِّيَ سَارِقاً» (ما مَحرم اسرار [پيامبر خدا] و ياران راستين او و گنجينه داران و درهاى علوم وى هستيم؛ و به خانهها تنها بايد از درهاى آن وارد شد، و هركس كه از غير در وارد شود سارقش مى نامند!).
🔹اشاره به اين كه ما از همه به #پيامبر (صلی الله علیه و آله) نزديكتريم و #علم و #دانش آن حضرت به ما رسيده است، و هركس میخواهد به #تعليمات آن وجود مقدّس و هدايت هاى او راه يابد بايد از طريق ما وارد شود. اين تعبيرات در واقع برگرفته از روايات خود #پيامبر_اكرم (صلی الله علیه و آله) درباره #اهل_بيت (عليهم السلام) عموماً، و #امام_علی (عليه السلام) خصوصاً مى باشد. احاديثى مانند #حديث_ثقلين كه تمام مسلمين را تا روز قيامت به «قرآن» و «اهل بيت» (عليهم السلام) ارجاع می دهد، و حديث «اَنَا مَدِينَةُ الْعِلْمِ وَ عَلِىٌّ بَابُهَا فَمَنْ اَرَادَ الْعِلْمَ فَلْيَأْتِ الْبَابَ»؛ [۱] (من شهر علمم و #على درِ آن است، هر كس #علم میخواهد بايد از در آن وارد شود».
🔹جالب اينكه ابن ابى الحديد هنگامى كه به تفسير اين بخش از خطبه مى پردازد، ميگويد: «آنچه #علی (عليه السلام) در اين خطبه به آن اشاره كرده، تنها عشرى از اعشار فضايلى است كه پيامبر اكرم (صلی الله علیه و آله) در روايات بسيار درباره آن حضرت بيان فرموده است». سپس مى افزايد: «منظور من در اينجا رواياتى كه اماميه در زمينه امامت علی (عليه السلام) به آن استدلال كرده اند، نيست، بلكه منظور رواياتى است كه بزرگان حديث #اهل_سنت در كتابهاى خود از #فضايل_علی (عليه السلام) آورده اند و من مختصرى از آن را در اينجا مى آورم». و به دنبال آن ۲۴ روايت ناب در فضايل آن حضرت نقل ميكند.
🔹مناسب است در اينجا به بعضی از این روایات بسيار پرمحتوا اشاره کنیم. #پيامبر_اکرم (صلی الله علیه و آله) به #امام_علی (عليه السلام) فرمود: «اى علی! خداوند تو را به زينتى آراسته است كه بندگانش را به زينتى بهتر از آن نياراسته است و آن، زينت نيكان در نزد خداست كه همان #زهد در دنياست. خداوند تو را چنان قرار داده كه چيزى از دنيا گردآورى نمیكنى و دنيا نيز چيزى از تو بر نمى گيرد و نمى كاهد. خداوند به تو محبّت مستمندان را بخشيده و تو را آنگونه قرار داده كه از چنين پيروانى خشنود شوى؛ آنها نيز به #پيشوايى همچون تو خشنود باشند». [۲]
🔹در روایت دیگری #پيامبر_اکرم (صلی الله علیه و آله) فرمود: «خداوند با من درباره #علی عهدى فرمود [و اشاره به مقامات و فضايل علی كرد] عرض كردم: پروردگارا، آن را براى من بيان فرما؛ فرمود: بشنو! #على، پرچم هدايت و پيشواى دوستان من و نور كسانى است كه اطاعتم كنند، و او كلمهاى است كه پرهيزكاران را به آن ملزم ساختم، كسى كه او را دوست دارد، مرا دوست داشته و كسى كه از وى اطاعت كند، مرا اطاعت نموده است؛ او را به اين #فضايل بشارت ده».
🔹در حدیثی دیگر #پيامبر_خدا (صلی الله علیه و آله) فرمود: «هر آن کس که دوست دارد همچون من زندگى كند، و همچون من از دنيا برود، و ساكن بهشت جاويدانى شود كه خداوند آن را غرس كرده، پس بايد #علی را بعد از من #دوست دارد و دوست او را نيز دوست داشته باشد و به #امامان پس از من اقتدا كند كه آنها از #عترت من اند؛ از باقيمانده گِل من سرشته شدند و خداوند #فهم و #دانش به آنان داده است. واى بر كسانى از امت من كه آنها را تكذيب كنند و نسبت به من قطع رحم كنند! خداوند هرگز آنها را مشمول شفاعت من نكند!».
پی نوشتها؛
[۱] اين حديث مشهورى است كه در كتب معروف اهل سنت مانند المستدرك على الصحيحين، أبو عبدالله حاكم نیشابوری؛ المعجم الكبير، الطبرانی و غير آنها نقل شده است.
[۲] ابن ابى الحديد در شرح نهج البلاغه خود اين حديث را از ابونعيم اصفهانى در حلية الأولياء و طبقات الأصفياء، نقل كرده است
#متنعربیرواياتدرمنبعموجوداست.
📕پيام امام اميرالمؤمنين (ع)، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلاميه، چ اول، ج ۶، ص ۸۹
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#امام_علی #امیرالمؤمنین
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️عالم بدون عمل
🔹گاهی وقتها #گوینده در عین حالی که خوب میگوید، در عین حالی که خوب مینویسد، کتاب توحید هم مینویسد، کتاب اخلاق هم مینویسد، لکن همان نوشتن است و گفتن است و عرضه داشتن است، خودش از آن #بیخبر است. بسیار مسائل است که #گویندگان هر جا باید باشند میگویند، مسائل را طرح میکنند و خیلی هم خوب طرح میکنند.
🔹و خیلی هم خوب عرضه میکنند و دعوت خوب میکنند و موعظه خوب میکنند. لکن از باب اینکه «خودشان ساخته نشدهاند»، میگویند و خودشان بیخبرند. چه بسا #اشخاصی که کتاب اخلاق مینویسند و بسیار هم خوب مینویسند، و خودشان متَّصف به #اخلاق_حسنه نیستند؛ و چه بسا اشخاصی که توحید را خوب تدریس میکنند و خوب القا میکنند و «خودشان بیخبرند».
بیانات حضرت امام ۵۹/۰۹/۲۲
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️نیم نگاهی به چهره «صهیونیسم بین الملل»
🔹مدتها پس از پیروزی #مسلمانان بر «حكومت صلیبی» با فرماندهی امیر صلاح الدین ایوبی، #اروپا به فكر تسخیر آسیا افتاد، و تنها مانع را #حكومت_عثمانی میدید كه آن هم در اثر جنگهای داخلی و تبعیضها سست شد، و آنها از فرصت استفاده كردند و به فكر تجزیه حكومت عثمانی افتادند. نشست سری سایكس پیكو در سال ۱۹۱۶ میلادی ضربه نهایی را بر پیكر امپراطوری عثمانی وارد ساخت.
🔹#انگلیس، فرانسه و روسیه، مناطق خاورمیانه و مستعمرات عثمانی را تقسیم كردند و #فلسطین در این تقسیم بندی شوم به «انگلیس» رسید. #دولت_انگلیس پس از این نشست - كه در آخرین سال جنگ جهانی اول بود - تمامی خاك #فلسطین را در یك جنگ خونین با امپراطوری عثمانی، به #اشغال خود درآورد. بعد از این اشغال ناجوانمردانه، #بالفور وزیر خارجه وقت انگلیس با صدور اعلامیهای بر ضرورت تشكیل یك #دولت_یهودی در سرزمین #فلسطین تاكید، و راه را برای سلطه #صهیونیسم_جهانی بر مسلمین مظلوم دنیا هموار نمود.
🔹صدور اعلامیه بالفور در سال ۱۹۱۷ میلادی، آغاز فاجعه و نقطه نیم نگاهی به چهره #صهیونیسم_بینالملل شروعی برای دور جدید ضدیت و #دشمنی_یهودیان با #مسلمین شد. این اعلامیه برای نخستین بار #فلسطین را یك «كشور یهودی» تلقی كرد كه اقلیت های اعراب هم در آن حضور دارند. با این حركت خصمانه، #یهودیان سراسر جهان با استفاده از مجوزی كه بالفور برایشان صادر كرده بود و با كمك و مساعدت مالی دولت های آمریكا و انگلیس و مؤسسات مالی صهیونیستها، گروه گروه رهسپار #فلسطین_اشغالی شدند.
🔹ظهور «حزب نازی» در اروپا و وقوع جنگ دوم جهانی نیز به این مهاجرت شدت بیشتری بخشید. #انگلیس در ۱۹۲۰ میلادی، «هربرت صموئیل» را به حكومت فلسطین نصب نمود. هربرت با این ابتكار استكباری انگلیس، به #یهود استقلال داد، زبانشان را رسمی كرد و بر روی سكهها نام #اسرائیل را حك نمود و در حقیقت حاكمیت #صهیونیسم بر كشور #فلسطین را رسمیت بخشید و پایه گذار دشمنیای تازه با اسلام و مسلمین شد.
منبع: وبسایترهروانولایت
#صهیونیسم #فلسطین #یهود
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
وظایف مومنان در ابتلای سوریه 1.mp3
5.88M
#سخنرانی | وظایف مومنان در ابتلای سوریه
🔹بخش اول
🎙حجت الاسلام و المسلمین #استاد_عابدینی
🔸موضوعات مطرح شده:
1:26 سنتهای خدا حاکم بر همه چیز است
2:20 ملاک حرکت ایمانی و برخورد با حوادث
3:26 خدا دست اندرکار است
3:59 مومن مغلوب نمیشود، باید جهت برتری را دید
6:35 ایمان، آرامش در حوادث
8:35 در هر بلایی، نعمت است
9:13 هیچ اتفاقی نمیتواند مومن را بشکند
12:00 در کجا دشمن عاجز میشود؟
12:53 وقت تمحیص و ریختن ناخالصی است
14:04 برای مومن خستگی بیمعناست
16:18 آیا تلاش های سابق از دست رفته است؟
📆 یکشنبه ۱۸ آذرماه ۱۴۰۳
✅ مرکزتنظیمونشرآثاراستادعابدینی
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
4_5775955754343205093.mp3
15.3M
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️بر اساس روایات اهل سنت منظور از «صراط المستقيم» در سوره فاتحه چيست؟
🔹در «ششمين آيه سوره حمد» كه شبانه روز در نمازها قرائت می شود به خداوند عرضه مى داريم: «اِهْدِنَا الصِّراطَ الْمُسْتَقيمَ»؛ (ما را به #راه_راست هدايت كن)، راهى كه ما را به تو و به آنچه موجب #رضاى تو است برساند، راهى جداى از راه كسانى كه #غضب تو آنها را فرو گرفته و همچنين جداى از راه #گمراهان. آری خدايا ما را هم به اين راه هدايت فرما و هم در اين راه ثابت و پايدار و برقرار دار.
🔹بى شك #صراط_مستقيم مفهوم بسيار وسيع و گسترده اى دارد، و لذا بعضى آن را به معنى اسلام و بعضى قرآن و بعضى پيامبر (صلی الله علیه و آله) و امامان راستين (علیهم السلام) و بعضى به آيين الله و بعضى به معنى «راه و روش انبياى الهى (علیهم السلام)» تفسير كرده اند، كه هر كدام از اينها مى تواند بخشى از مفهوم وسيع آيه را تشكيل دهد. ولى در روايات متعّددى كه به طرق مختلف از #پيامبر_اكرم (صلی الله علیه و آله) نقل شده است، انگشت روى يكى از بارزترين مصاديق آن گذاشته شده؛ و آن «راه و روش #علىبنابيطالب (عليه السلام) و يا #محمّد و #آلمحمّد (صلی الله علیه و آله) است».
🔹حاكم حسكانى در «شواهد التّنزيل» از جابر بن عبدالله انصارى از #پيامبر_اكرم (صلی الله علیه و آله) نقل مى كند كه فرمود: «اِنَّ اللهَ جَعَلَ عَلِيّاً وَ زَوْجَتَهُ وَ اَبْنائَهُ حُجَجُ اللهِ عَلى خَلْقِهِ وَ هُمْ اَبْوابُ الْعِلْمِ فى اُمَّتى، مَنْ اِهْتَدى بِهِم هُدِىَ اِلى صِراط مُسْتَقيم» [۱] (خداوند #على و #همسرش [فاطمه زهرا] و فرزندان او را #حجّتهاى_الهى بر خلقش قرار داده و آنها #درهای_علم در امّت من هستند؛ هر كس به وسيله آنها هدايت شود، به #صراط_مستقيم هدايت شده است).
🔹و در حديث ديگرى از ابن عبّاس از #رسول_خدا (صلی الله علیه و آله) چنين نقل مى كند كه به #علىبنابيطالب (عليه السلام) فرمود: «اَنْتَ الطَّريقُ الْواضِحُ وَ اَنْتَ الصِّراطُ الْمُسْتَقيمُ وَ اَنْتَ يَعْسُوبُ الْمُؤمِنينَ!» [۲] (تو راه روشن و #صراط_مستقيم و رهبر مؤمنان هستى). همچنین در حديث سوّمى از ابن عبّاس نقل مى كند كه در تفسير «اِهْدِنَا الصِّراطَ المُسْتَقيم» مى گفت: «قُولُوا ـ مَعاشِرَ الْعِبادِ ـ اِهْدِنا اِلى حُبِّ النَّبِىِّ وَ اَهْلَ بَيْتِهِ!» [۳] (اى بندگان خدا بگوئيد خدايا ما را به محبّت #پيامبر و #اهلبيت او هدايت كن).
🔹در حديث چهارمى از ابوبريده در ذيل اين آيه نقل مى كند كه گفت: «منظور، صراط #محمّد و #آل او است». [۴] اين حديث را علامّه ثعلبى در تفسيرش نيز آورده است. [۵] شيخ عبيدالله حنفى در كتاب «ارجح المطالب» نيز آن را از ابوهريره نقل كرده است. [۶] در حديث پنجمى كه در «شواهد التّنزيل» آمده از عبدالرّحمن بن زيد از پدرش در تفسير آيه «صِراطَ الَّذينَ اَنْعَمْتَ عَلَيْهِمْ» نقل مى كند كه گفت: «هَوَ النَّبِىُّ وَ مَنْ مَعَهُ وَ عَلِىُّ بْنُ اَبى طالِب وَ شيعَتُهُ». [۷]
🔹در منابع شيعه و پيروان مكتب اهل بيت نيز روايات متعدّدى در اين زمينه وارد شده، از جمله در روايتى از امام صادق (عليه السلام) در تفسير «صِراطَ الَّذينَ اَنْعَمْتَ عَلَيْهِم» آمده است كه فرمود: «يَعْنى مُحَمَّداً وَ ذُرِّيَّتَهُ» [۸] (مقصود محمّد و ذريه او است). به اين ترتيب بارزترين و روشن ترين مصاديق #صراط_مستقيم، راه #پيامبر (صلی الله علیه و آله) و #امام_علی (علیه السلام) و #فرزندان_معصوم او از نسل #حضرت_فاطمه (سلام الله علیها) است كه هر كس دست به دامن ولاى آنها زند و در خطّ آنها حركت كند، قدم در راه مستقيمى گذارده است كه او را به خدا نزديك و از گمراهى و انحراف دور مى سازد.
● #مآخذدرمنبعموجوداست
📕پیام قرآن، مکارم شیرازی، ناصر، دارالکتب الاسلامیه، چ ششم، ج ۹، ص ۴۰۹
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️امام علی (علیه السلام) به سرنوشت انسان های محروم می اندیشید...
💠علامه شهید مرتضی مطهری (ره):
🔹[امام علی علیه السلام] وقتی که خبردار میشود که عامل او (فرمانداری که از ناحیه او منصوب است) در یک مهمانی شرکت کرده است، نامه عتابآمیزی به او مینویسد که در #نهج_البلاغه هست. حال چه مهمانیای بوده است؟ آیا آن فرماندار در مهمانیای شرکت کرده بود که در سر سفره آن مشروب بوده است؟ نه. در آنجا قمار بوده؟ نه. در آنجا مثلًا زنهایی را آورده و رقصانده بودند؟ نه. در آنجا کار حرام دیگری انجام داده بودند؟ نه.
🔹پس چرا آن مهمانی مورد ملامت قرار میگیرد و نامه تند نوشته میشود؟
میگوید: «وَ ما ظَنَنْتُ انَّک تُجیبُ الی طَعامِ قَوْمٍ عائِلُهُمُ مَجْفُوٌّ وَ غَنِیهُمْ مَدْعُوٌّ» (هرگز نمى پنداشتم كه تو دعوت مردمى را اجابت كنى كه #بينوايان را از در مى رانند و #توانگران را بر سفره مى نشانند). «گناه فرماندارش» این بوده که بر سر #سفرهای شرکت کرده است که صرفاً اشرافی بوده، یعنی #طبقه_اغنیا در آنجا شرکت داشته و #فقرا محروم بودهاند.
🔹#علی علیه السلام میگوید: من باور نمیکردم که #فرماندار من، نماینده من پای در مجلسی بگذارد که صرفاً از اشراف تشکیل شده است. بعد راجع به خودش و زندگی خودش برای آن فرماندار شرح میدهد. درباره خود میگوید: #درد_مردم را از درد خودش بیشتر احساس میکرد؛ درد آنها سبب شده بود که اساساً درد خود را احساس نکند. سخنان #علی علیه السلام نشان داده که او واقعاً #دانا و #دانشمند و #حکیم بوده است.
🔹اما #علی علیه السلام را که اینقدر ستایش میکنیم نه فقط به خاطر این است که #بابعلمپیغمبر بوده که پیامبر فرمود: «انَا مَدینَةُ الْعِلْمِ وَ عَلی بابُها»؛ بیشتر از این جهت ستایش میکنیم که #انسان بود، این رکن از #انسانیت را داشت که به «سرنوشت انسان های محروم» میاندیشید، غافل نبود، درد دیگران را احساس میکرد، چنانکه سایر ارکان انسانیت را هم داشت.
📕آزادی معنوی (نسخه سایت)، مرتضی مطهری، ص ۲۳۴ و ۲۳۵
منبع: پورتال جامع استاد شهید مطهری
#شهید_مطهری
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«امام علی» (علیه السلام) در حکمت ۱۳۵ نهج البلاغه چه آثاری را برای «استغفار» بیان می نماید؟
🔹#امام_علی (عليه السلام) در بخشی از حکمت ۱۳۵ «نهج البلاغه» مى فرمايد: «وَ مَنْ أُعْطِيَ الاِسْتِغْفَارَ لَمْ يُحْرَمِ الْمَغْفِرَةَ». (كسى كه توفيق #استغفار يابد از #آمرزش محروم نمى شود). #توبه به معناى ندامت از گذشته و بازگشت به سوى خداست و #استغفار يكى از شرايط آن است؛ البته گاه «استغفار» و «توبه» به يك معنا نيز استعمال مى شوند؛
🔹به هر حال «خداوندِ غفور و ودود»، وعده داده كه #مستغفرين را مورد محبت قرار دهد و آنها را مشمول آمرزش و مغفرت خويش سازد. بر این اساس خداوند در «آیه ۱۱۰ سوره نساء» مى فرمايد:
🔹«وَ مَنْ يَعْمَلْ سُوءاً أَوْ يَظْلِمْ نَفْسَهُ ثُمَّ يَسْتَغْفِرِ اللهَ يَجِدِ اللّهَ غَفُوراً رَحِيماً». (هر كس كار بدى انجام دهد يا به خود ستم كند، سپس از خداوند #طلب_آمرزش نمايد، #خدا را #آمرزنده و #مهربان خواهد يافت». همچنین #پيامبر_اكرم (صلی الله علیه و آله) در حديثى می فرماید: «خَيْرُ الْعِبادَةِ اَلاِسْتِغْفَارُ» [۱] (بهترين عبادت، #استغفار است).
🔹آن حضرت در حديث ديگرى می فرماید: «أَكْثِرُوا مِنَ الاِسْتِغْفارِ فَإنَّ اللهَ عَزَّ وَ جَلَّ لَمْ يُعَلِّمْكُمُ الاِسْتِغْفارَ إلَّا وَ هُوَ يُريدُ أنْ يَغْفِرَ لَكُمْ». (زياد #استغفار كنيد، زيرا خداوند متعال استغفار را به شما نياموخته، مگر به اين جهت كه مى خواهد شما را بيامرزد). [۲] تأثير #استغفار در برطرف شدن #مشكلات، هِمَم (جمع همّ) و #غمها و فزونى #رزق، بر اساس روايات قابل انكار نيست.
پی نوشتها؛
[۱] الكافی، دارالكتب الإسلامية، ج ۲، ص ۵۱۷
[۲] ميزان الحكمه، محمدی ری شهری، مترجم: شیخی، حمید رضا، ج ۸، ص ۴۶۳، ح ۱۵۲۰۹
📕 پيام امام امير المؤمنين (ع)، مكارم شيرازى، ناصر، دارالكتب الاسلاميه، چ اول، ج ۱۳، ص ۱۱۸
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#استغفار #توبه
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️اگر خدا یاور ما نباشد، هیچ کاره ایم
🔹واقعاً #آسیه (سلام الله علیها) زن فرعون چه ایمانی داشته که در حالی که به چهار میخ بسته شده بود، [۱] میگفت: «رَبِ ابْنِ لِی عِندَک بَیتًا فِی الْجَنةِ»؛ [۲] (پروردگارا! خانهای در #بهشت در نزد خود برای من مقرر بفرما). خداوند سبحان درباره اصحاب کهف میفرماید: «وَ رَبَطْنَا عَلَی قُلُوبِهِمْ»؛ [۳] (دلهایشان را استوار داشتیم).
🔹خداوند #ایمان کسانی را که در گرفتاریها ثابت قدم بمانند، #تقویت میکند، تا هیچ ابتلایی آنها را از پا در نیاورد، و با #ایمان و #ذکر و #اُنس با خدا از دنیا بروند. اگر #خدا مُعین و یاور ما نباشد، هیچ کارهایم.
پی نوشتها؛
[۱] ر.ک: بحارالانوار، ج۱۳، ص۱۶۴؛ قصص الانبیاء جزائری، ص۲۶۰
[۲] قرآن کریم، سوره تحریم، آيه ۱۱
[۳] همان، سوره کهف، آيه ۱۴
📕در محضر بهجت، ج۲، ص۲۲۶
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«امام علی» (علیه السلام) چگونه ارزش فرصت «عمر» را به مردم یادآور می شود؟
🔹#امام_علی (عليه السلام) در آخرين بخش از خطبه ۸۳ «نهج البلاغه»، همه بندگان خدا را مخاطب ساخته و با جمله هاى كوتاه، زيبا و پرمعنا، براى از دست ندادن #فرصتها، پيش از پايان گرفتن #زندگى، هشدار مى دهد و مى فرمايد: «اَلآنَ عِبَادَ اللهِ وَ الْخِنَاقُ مُهْمَلٌ وَ الرُّوحُ مُرْسَلٌ فِي فَيْنَةِ الاِرْشَادِ وَ رَاحَةِ الاَجْسَادِ وَ بَاحَةِ الاِحْتِشَادِ وَ مَهَلِ الْبَقِيَّةِ وَ أُنُفِ الْمَشِيَّةِ وَ إِنْظَارِ التَّوْبَةِ وَ انْفِسَاحِ الْحَوْبَةِ قَبْلَ الضَّنْكِ وَ الْمَضِيقِ وَ الرَّوْعِ وَ الزُّهُوقِ وَ قَبْلَ قُدُومِ الْغَائِبِ الْمُنْتَظَرِ وَ إِخْذَةِ الْعَزِيزِ الْمُقْتَدِرِ»
🔹[ترجمه فرمایش حضرت:] (اى بندگان خدا! هم اكنون كه ريسمان #مرگ بر گلوى شما نيفتاده و #روح [براى بدست آوردن كمالات] آزاد است و #بدنها راحت و مى توانيد با كمك يكديگر #مشكلات را حل كنيد و هنوز #مهلتى داريد و فرصت براى تصميم گرفتن باقى است و راه #توبه و بازگشت از گناه باز است [از اين فرصت های گرانبها استفاده كنيد] پيش از آنكه در سختى، تنگنا، ترس و نابودى قرار گيريد و پيش از فرا رسيدن #مرگى كه در انتظار است و قبل از آنكه دست قدرت خداوند قوى مقتدر، شما را بگيرد [آرى پيش از همه اينها فرصت را مغتنم بدانيد و زاد و توشه سفر آخرت را از اين جهان برگيريد كه اگر اين فرصت ها از دست برود، نه راه بازگشتى وجود دارد و نه پشيمانى سودى دارد!]».
🔹آنچه #امام_علی (عليه السلام) در جمله هاى بالا فرمود، ابعاد مختلف #فرصتهايى است كه #انسان در دست دارد: «باقى بودن #عمر»، «آرامش روح»، «راحتى جسم»، «امكان كسب كمالات»، «امكان اجتماع و مشورت»، «بقاء فرصت براى تصميم گيرى»، «توانايى بر #توبه و بازگشت از #گناه».
🔹هر يك از اينها بخشى از فرصت هاى عظيم و گرانبهاى آدمى را تشكيل مى دهد كه با وجود آن، همه كار مى توان كرد و هر #خير و #سعادتى قابل اكتساب است؛ در حالى كه ممكن است يك روز ديگر همه اينها از دست برود و تمام سرمايه هاى سعادت انسان، نابود گردد و چه #غافلاند كسانى كه به اين واقعيتها توجّه ندارند و همچون گوسفندان، در اين چراگاهِ زندگى به لذّات زودگذر سرگرمند و از گرگِ اَجَل كه يكايك از اين گله مى برد، بى خبرند و آسوده مى چرند.
📕پيام امام اميرالمؤمنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلامية، چ اول، ج ۳، ص ۴۵۷
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#عمر #فرصت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️قرآن نحوه استقبال فرشتگان از «بهشتیان» را چگونه توصیف می کند؟
🔹خداوند در «آیه ۷۳سوره زمر»، هنگامى كه اشاره به حركت #بهشتيان به صورت دسته جمعى و گروه گروه به سوى #بهشت مى كند، مى فرمايد: «حَتَّى اِذَا جَاؤُوهَا وَ فُتِحَتْ اَبْوَابُهَا وَ قَالَ لَهُمْ خَزَنَتُهَا سَلَامٌ عَلَيْكُمْ» (تا هنگامى كه به آن برسند و #درهاى_بهشت گشوده شود و نگهبانانِ آن به آنها گويند: سلام بر شما). از اين تعبير استفاده مى شود كه به هنگام رسيدن #بهشتيان به نزديكى بهشت، درها گشوده مى شوند؛ گويى «بهشت» در انتظار آنهاست و آغوش باز مى كند و آنها را به درون خود دعوت مى نمايد، حتّى زحمت گشودن درها براى آنها وجود ندارد.
🔹در «آیه ۵۰ سوره ص»، همين معنا به تعبير ديگرى منعكس است، مى فرمايد: «جَنّاتِ عَدْنٍ مُفَتَّحَةً لَهُمُ الْأَبْوَابُ»؛ ([آنها به سوى باغ هاى بهشت باز مى گردند] باغ هاى جاويدانى كه درهايش به روى آنها كاملا گشوده است). تعبير به #مفتّحه با توجه به اينكه از باب تفعيل است و در اين گونه موارد مفهوم كثرت و تأكيد را دارد، ممكن است به اين معنا باشد كه نه يك در، بلكه همه درها نه به صورت نيم گشوده، بلكه كاملا گشوده در برابر آنها قرار دارد.
🔹آيا اين درها به خودى خود گشوده مى شود، که گويى داراى روح و حيات است و با نزديك شدن #بهشتيان به عنوان اداى احترام خود به خود گشوده مى شود؟ يا اينكه تنها با قصد و اراده و فرمان و بدون نياز به هيچ واسطه ديگر باز مى گردد؟ يا فرشتگان و #خازنان_بهشت به علامت احترام قبلا آن را گشوده و بر كنار در ايستاده و انتظار مَقدم آنها را مى كشند، همان گونه كه ما نسبت به ميهمانانى كه بسيار عزيز و محترمند چنين مى كنيم؟
🔹احتمال اوّل مناسب تر به نظر مى رسد و ذكر صيغه مجهول مى تواند اشاره اى به آن باشد، و در عين حال انتظار فرشتگان و #خازنان_بهشت بر كنار درها نيز متناسب با آيه اوّل است. بالاخره در «آیات ۲۳ و ۲۴ سوره رعد»، سخن از ورود فرشتگان از درهاى مختلف بهشت است و اين، بعد از استقرار #بهشتيان در بهشت مى باشد؛ مى فرمايد: «وَ الْمَلَائِكَةُ يَدْخُلُونَ عَلَيْهِمْ مِنْ كُلِّ بَابٍ سَلَامٌ عَلَيْكُمْ بِمَا صَبَرْتُمْ» (#فرشتگان از هر درى بر آنها وارد مى شوند و به آنها مى گويند: درود بر شما! به خاطر صبر و استقامت تان».
📕پيام قرآن، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلامية، چ نهم، ج ۶، ص ۲۳۶
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#بهشت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️سلاح معنوی
🔹حل مشکل را خود #ملت کردند. ملت ما #متحوّل شد، از خوف به #شجاعت، و از یاس به #اطمینان، و از توجه خود به #توجه_به_خدا، و از تفرقه به #اجتماع. این تحول، #تحولمعجزهآسا اسباب این شد که این مشکل بسیار بزرگ را، مشکلی را که شاید همه جا و همه دنیا محال میدانستند، حلّش کند.
🔹شما گمان نکنید که ایران دارای #سلاح بود؛ ایران سلاحش سنگ بود، چوب، مشت... ، لکن #سلاح_معنوی داشت. سلاح معنویاش ایمان به مکتب، #ایمان به خدای تبارک و تعالی و #توکل به مبدا قدرت و وحدت کلمه [بود].
بیانات حضرت امام ۵۹/۰۵/۱۸
منبع: سایت جامع امام خمینی (ره)
#امام_خمینی
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️خدا کند به منبع وحی متصل باشیم!
🔹خدا کند علوم و معارف ما مثل نهری که به دریا متصل است، یک نحو ارتباط، ولو به صورت یک نخ باریک با #منبع و سرچشمه [حاملان وحی، رسول اکرم (صلی الله علیه و آله و سلم) و اهل بیت (علیهم السلام)] #اتصال داشته باشد، وگرنه یک حوض پر از آب هم بدون ارتباط و اتصال با سرچشمه، فایده و دوام و تازگی ندارد.
📕در محضر بهجت، ج۲، ص۲۵۷
منبع: وبسایت مرکز تنظیم و نشر آثار آیت الله العظمی بهجت (ره)
#آیت_الله_بهجت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️مطابق قواعد عمومى، «مدت حكومت عدل امام زمان» (عجل الله تعالی فرجه الشریف) چقدر است؟
🔸مطابق قواعد عمومى، مقدار زمان لازم براى حكومت عدل جهانى و توحيدى #امام_زمان (عجل الله تعالی فرجه الشریف) بايد #طولانی باشد تا بتواند اهداف عالى خلقت بشر در اين دنيا در آن مدت زمان تحقق يابد. اين مطلب را با مقدماتى كوتاه بیان مى كنيم:
💠الف)هدف از خلقت، ايجاد #عبودیتی_خالص در سطح كل جامعه است، عبوديت در سطح وسيعش به نحو استغراقى نه بدلى. خداوند متعال مى فرمايد: «وَ مَا خَلَقْتُ الْجِنَّ وَ الْاِنْسَ اِلَّا لِيَعْبُدُونَ» [۱] (من جنّ و انس را نيافريدم جز براى اينكه مرا #پرستش كنند).
💠ب) #حضرت_مهدى (عجل الله تعالی فرجه الشریف) با برپايى #حكومت_جهانىاش در پياده نمودن اين هدف سهم عظيمى دارد.
💠ج) پياده كردن اين هدف عظيم، احتياج به #زمان_كافى دارد؛ زيرا اصل بر عدم معجزه است.
🔹نتيجه اينكه بقاى #امام_مهدی (عجل الله تعالی فرجه الشریف) و #حكومت او در مدت كافى براى تطبيق هدف عالى خلقت انسان ضرورى است؛ زيرا هدف خلقت بشر در دو نوع است:
1⃣«هدف كلى»: براى مجموعه بشر كه در نهايت بايد به نحو عام استغراقى، تمام بشر به #كمال برسند.
2⃣«هدف مقطعى»: كه براى بشر در هر برهه ای از زمان متصور است، و آن به نحو عام بدلى براى برخى از افراد بشر تحقق يافته است.
پی نوشت:
[۱] سوره ذاريات، آيه ۵۶
📕موعود شناسی و پاسخ به شبهات، رضوانی، علی اصغر، مسجد مقدس جمکران، قم، ۱۳۹۰ش، چ هفتم، ص ۶۵۱
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#امام_زمان #امام_مهدی #عبودیت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
⭕️امام کاظم (عليه السلام):
🔸«اِنَّ اَبْدانَكم لَيْسَ لَها ثَمَنٌ اِلاَّ الْجَنَّةُ، فَـلا تَبيعُـوها بِغَيْـرِها».
🔹«همانا بدن هاى شما را بهايى جز #بهشت نيست؛ پس آنـرا به غـير بهشت نفـروشـيد».
📕تحف العقول، ص ۳۸۹
#امام_کاظم #حديث
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️«تقیّه» بر چند قسم است؟
🔹#تقيّه بر دو قسم است: «تقيّه خوفى» و «تقيّه مداراتى». #تقیّه_خوفی کتمان کردن عقاید از #دشمن برای حفظ جان و برای جلوگیری از ریختن خون انسان می باشد. بنابراین آنچه در داستان «مؤمن آل فرعون» و «عمّار ياسر» و «اصحاب كهف» نقل شده از قسم اوّل است؛ امّا منظور از #تقيّه_مداراتى آن است كه اطّلاع يافتن دشمن يا مخالفين از عقايد واقعى انسان خطرى ايجاد نمى كند، امّا همراهى با آنها و عمل كردن به برخى از احكام شان باعث #وحدت و #اتّحاد و انسجام بيشتر مى شود. اين نوع تقيّه را «تقيّه مداراتى» مى نامند.
🔹اكنون مردم عربستان و وهّابى ها مى دانند زوّارى كه از ايران به مكّه و مدينه مشرف مى شوند غالباً شيعه هستند، و اين مطلب خطرى براى شيعيان ايجاد نمى كند؛ ولى در عين حال شيعيان در نماز جماعت آنها شركت كرده، و همانند آنها بر فرش سجده نموده، و به همراه آنها بر اموات شان نماز ميّت مى خوانند، چون اين كار ـ همان گونه كه در روايات متعدّد آمده ـ باعث وحدت و انسجام بيشتر و رفع كدورت ها و سوء ظنّ ها مى شود.
🔹از جمله در روايتى از #امام_صادق (عليه السلام) خطاب به يكى از يارانش به نام «زيد» مى خوانيم: «خالِقُوا النّاسَ بِاَخْلاقِهِمْ، صَلُّوا فى مَساجِدِهِمْ، وَ عُودُوا مَرْضاهُمْ، وَ اَشْهِدُوا جَنائِزِهِمْ، وَ اِن اسْتَطَعْتُمْ اَنْ تَكُونُوا الْأَئِمَّةَ وَ الْمُؤَذِّنِينَ فَافْعَلُوا؛ فَاِنَّكُمْ اِذا فَعَلْتُمْ ذلِكَ قالُوا: هؤُلاءِ الْجَعْفَرِيَّةُ، رَحِمَ اللهُ جَعْفَراً، ما كانَ اَحْسَنَ ما يُؤَدِّبُ اَصْحابَهُ، وَ اِذَا تَرَكْتُمْ ذلِكَ قالُوا: هؤُلاءِ الْجَعْفَرِيَّةُ فَعَلَ اللهُ بِجَعْفَرَ، ما كانَ اَسْوَأَ يُؤَدِّبُ اَصْحابَهُ» [۱]؛
🔹[ترجمه فرمایش حضرت:] (با اهل سنّت مطابق آداب و اخلاق خودشان رفتار كنيد، در نماز جماعت شان شركت نماييد، و از بيمارانشان عيادت به عمل آوريد، و در مراسم تشييع جنازه آنها شركت كنيد، و اگر فرصتى جهت امامت جماعت يا گفتن اذان در مساجد آنها فراهم شد از انجام آن خوددارى نكنيد؛ زيرا اگر شما #شيعيان اين كارها را انجام دهيد، مى گويند: اينها پيروان #جعفربنمحمد (عليه السلام) هستند، خداوند او را رحمت كند كه #شيعيان و اصحابش را بسيار خوب تربيت كرده است، و اگر اين كارها را ترك كنيد مى گويند: اينها پيروان جعفربنمحمّد (عليه السلام) هستند، خداوند هر كار كه مى خواهد با او انجام دهد كه اصحابش را بسيار بد تربيت كرده است!).
🔹بعضى از مقدّسين مى گويند: «ما نمازمان را در مسجد النبى و مسجد الحرام با آنها به جماعت مى خوانيم، سپس در هتل قضاى آن را بجا مى آوريم، در حالى كه نيازى به اعاده و قضاى اين نمازها نيست، و طبق فرمايش #امام_صادق (عليه السلام) چنين نمازهايى با تمام اِشكالات آن مُجزی است.
پی نوشت:
[۱] من لا يحضره الفقيه، ابن بابويه، دفتر انتشارات اسلامى جامعه مدرسين، قم، ۱۴۱۳ق، چ دوم، ج ۱، ص ۳۸۳
📕داستان ياران، مكارم شيرازى، ناصر، تهيه و تنظيم: عليان نژادى، ابوالقاسم، مدرسه امام على بن ابى طالب(ع)، قم، ۱۳۹۰ش، چ اول، ص ۵۷.
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#تقیه
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از تبیین
✨🔹✨🔹✨🔹✨🔹✨
✨
⭕️از ديدگاه امام علی (عليه السلام) شفاعت «قرآن» در آخرت شامل حال چه كسانى می شود؟
🔹#امام_علی (علیه السلام) در بخشی از خطبه ۱۷۶ «نهج البلاغه» پس از بیان اهمّیّت #قرآن و اوصاف آن بر «شفاعت قرآن» تأكيد کرده، مى فرمايد: «وَ اعْلَمُوا أَنَّهُ شَافِعٌ مُشَفَّعٌ، وَ قَائِلٌ مُصَدَّقٌ، وَ أَنَّهُ مَنْ شَفَعَ لَهُ الْقُرْآنُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ شُفِّعَ فِيهِ، وَ مَنْ مَحَلَ بِهِ الْقُرْآنُ يَوْمَ الْقِيَامَةِ صُدِّقَ عَلَيْهِ». (بدانيد #قرآن، شفاعت كنندهاى است كه #شفاعتش مورد قبول و گويندهاى است كه سخنش مقبول است. هر كس كه #قرآن در روز #قيامت براى او #شفاعت كند، مشمول شفاعت مى شود، و آن كس كه قرآن در قيامت از وى #شكايت كند گواهى اش بر ضد او پذيرفته خواهد شد).
🔹به يقين، #شفاعت_قرآن با زبان حال يا با زبان قال (گفتاری)، درباره كسانى است كه #عامل به آن باشند، و #شكايت_قرآن درباره كسانى است كه آن را پشت سر افكنند و نسبت به آن بى اطلاع باشند. سپس در توضيح بيشترى مى فرمايد: «فَإِنَّهُ يُنَادِي مُنَادٍ يَوْمَ الْقِيَامَةِ: أَلَا إِنَّ كُلَّ حَارِثٍ مُبْتَلىً فِي حَرْثِهِ وَ عَاقِبَةِ عَمَلِهِ، غَيْرَ حَرَثَةِ الْقُرْآنِ، فَكُونُوا مِنْ حَرَثَتِهِ وَ أَتْبَاعِهِ». (چرا كه روز #قيامت، منادى صدا مى زند: آگاه باشيد! امروز هر كس گرفتار بذرى است كه افشانده، و در گرو عاقبت #اعمال_خويش است؛ جز آنان كه بذر #قرآن افشاندند. شما نيز از بذر افشانان قرآن و پيروان آن باشيد).
🔹اين سخن اشاره به حديث معروف «اَلدُّنْيَا مَزْرَعَةُ الْآخِرَةِ» است كه هر كسى در اين سرزمين، بذرى مى افشاند، محصول آن را روز #قيامت درو مى كند. امام (عليه السلام) مى فرمايد: شما در اين مزرعه، بذرهاى #آيات_قرآن را بپاشيد؛ چرا كه تنها بذر مفيد و پرثمر، همين بذر است و ديگران گرفتار زيان و #خسران اند. آنها كه #اعمالشان با تعليمات قرآن هماهنگ است، بذر افشانان قرآنند، و آنها كه رفتارشان بر خلاف «قرآن» است، از «قرآن» بيگانه و مبتلا و گرفتارند.
📕پيام امام اميرالمؤمنين(ع)، مكارم شيرازى، ناصر، دار الكتب الاسلاميه، تهران، ۱۳۸۶ش، چ اول، ج ۶، ص ۵۶۰.
منبع: وبسایت آیت الله العظمی مکارم شیرازی (بخش آئین رحمت)
#قرآن #قيامت #آخرت
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
📣فراخوان کشوری سوخت موشکها ومطالبه از سپاه عباسی قدرتمند
🔴 فریاد ایران در سراسر کشور فراگیر شد
فریاد ملت ایران و مطالبه ی اجرای #وعده_صادق_۳ در کشور طنین انداز شده و باید پاسخ سخت و پشیمان کننده به آمریکا و رژیم کودک کش صهیونیستی بدهند
استان به استان در حال اجرای همایش #فریاد_ایران هستند و ملت از مسئولان می خواهند که #وعده_صادق_۳ با قدرت عملی شود
تا خروش ملت ؛ کمی دیگر نمانده است👌
🥀السلام علیک یا حضرت ام البنین سلام الله علیه
🥀به مناسبت وفات حضرت ام البنین سلام الله علیها در نظر داریم به بهانه ی گوشه ی چشم عنایت ایشان به مازینبهایش وبه دلاوران عباسی خویش به نیت نابودی رژیم منحوس اسراییلی هیئتی را با یاری مولایمان
از میدان کلاهدوز تا سازمان کل سپاه پاسداران حرکت دهیم ان شاءالله 🤲
🔻وعده ی دیدار ما
🔸یکشنبه ۲۵ آذر ماه
🔸ساعت ۹صبح
🔸مبدأ : تهران ، میدان شهید کلاهدوز
🔸مقصد :سازمان کل سپاه پاسداران
📣هر شهری میتواند آدرس سازمان سپاه مرتبط به آن شهر را بنویسد
🇹🇯🇹🇯🇹🇯با نابودی اسراییل دست سپاه باز میشه ایران سرافراز میشه
#نابودی_اسراییل
#نشرحداکثری
#طوفان_الاقصی۲
#خروج_آمریکا_از_منطقه
#اَلَّلهُمعجِّللِوَلیِڪَالفرَج
#اللهم_احفظ_الامام_الخامنه_ای
هدایت شده از تبیین
⭕️حوادث اخیر منطقه
🔹در منطقهی ما که یکی از مناطق حسّاس درجهی یک دنیا است، امروز #حوادثی در جریان است؛ هم این حوادث را باید درست #فهمید، هم از این حوادث بایستی #درس گرفت و #عبرت گرفت...
🔹نباید تردید کرد که آنچه در #سوریه اتّفاق افتاد، محصول یک نقشهی مشترک #آمریکایی و #صهیونیستی است؛ بله، یک دولت #همسایه_سوریه نقش آشکاری را در این زمینه ایفا کرده، الان هم ایفا میکند ـ این را همه میبینند،
🔹ولی عامل اصلی آنها هستند؛ عامل اصلی، توطئهگر اصلی، نقشهکش اصلی، اتاق فرمان اصلی در #آمریکا و #رژیم_صهیونیستی است. قرائنی داریم؛ این قرائن برای انسان جای تردید باقی نمیگذارد.
بیاناتمقاممعظمرهبری ۱۴۰۳/۰۹/۲۱
منبع؛ وبسایت دفتر حفظ و نشر آثار معظم له
#امام_خامنه_ای
@tabyinchannel
#انتشاربدونلینکموردرضایتنمیباشد
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چه کسی باید اعدام شود؟
هدایت شده از شهید حاج حسین خرازی
تحولات سوریه با نقش آمریکا و رژیم صهیونیستی و کارداری ترکیه به وقوع پیوست
🔹ظهرهوند، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس: پیشازاین تحولات، ترکیه با قطر در موضوع سوریه ارتباطات داشتند و بهرغم اینکه سوریه همچنان در حالت تشنج و بیسروسامانی است، اما سفارت ترکیه پس از حدود ۱۲ سال در دمشق بازگشایی میشود و هیئت قطری نیز در همین ایام وارد دمشق میشوند تا نقش این دو کشور در تحولات سوریه بیشازپیش مشخص شود.
🔹پیشازاین در گفتوگوهای روند آستانه قرار بود ترکیه منطقه ادلب را به جایی آرام تبدیل کند؛ اما ترکها در سالهای گذشته نیروهای خاصی را در این منطقه آمادهسازی و بهنوعی ارتش سازی کردند. ترکیه این رویه را بهرغم ادعای بیطرفی در جنگ روسیه با اوکراین هم نشان داد و در عمل از اوکراین به طرق مختلف در مقابل روسیه حمایت کرد.
🔹اینکه بخشهایی از سوریه مانند قنیطره و درعا که ۲۰ کیلومتر با دمشق فاصله دارند بهسرعت به اشغال مهاجمان مسلح درمیآید، سند دیگری از حمایت کامل آمریکا و صهیونیستها از مهاجمان برای سقوط سوریه است