مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 روز سوم از دورهی راعون با محوریت «نقش مبنا در حل مسئله» برگزار شد.
🔹 موضوعی که میتواند برگزارکنندهی راعون، یعنی مرکز رشد را از نهادهای رایج حل مسئله متمایز کند، بحث روز سوم یعنی مبنا است. طبق روال هر روز، کلاس بعد از قرائت زیارت عاشورا و صبحانه آغاز شد. بهعنوان مقدمه، دکتر صادق ترابزاده به این سؤال محوری پاسخ داد که اساساً مبنا در حل مسئلهی عمومی چه نقشی ایفا میکند و چرا اهمیت دارد؟
🔸 بعد از این ارائه، تاظهر از طرح بحث دکتر جعفری استفاده کردیم. بحث اول استاد حول لزوم روش متفکر محوری و رجوع به عالم دینی بود. اینکه که در استفاده از معارف دینی، روشی به جز اجتهاد نداریم؛ یعنی اگر مجتهد نیستیم، باید به نظام فکری و دستگاه معرفتی یک مجتهد رجوع کنیم. این تنها راه برای نجات از برداشتهای ذوقی از آیات و روایات خواهد بود. در مرحله بعد، ایشان بهعنوان یک تمرین در عرصه متفکرمحوری، اصول نظام فکری حضرت آقا را بیان کرد.
🔹 عصر روز مبنا متناسب با آن بازطراحی شده بود. بدین صورت که علاوهبر کارگاه تحلیلی روز قبل، یک کارگاه با راهبرهای جدید و بهطور خاص برای بحث مبنا اضافه شده بود. هدف این بود که راهبرهای مبنا، هم از نظر محتوایی در حوزه مسئلهی دانشجویان کمک کنند و مهمتر از آن، بتوانند از نظر روشی به سؤالات شرکتکنندگان پاسخ دهند.
🔸 بعد از سه روز کلاس و کارگاه فشرده، یک تفریح دورهمی نیاز بود. با تمام شدن کارگاههای عصر، اهالی راعون راهی استخر شدند تا برای روز چهارم، یعنی روز نقشه تغییر مسئله آماده و پرانرژی باشند.
#رویداد_راعون
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
📣 گزارش روایی چهارمین روز رویداد راعون
🧭 رویداد راعون | تجربه زیست مأموریتی بر اساس منطق رشد
📅 سهشنبه ۹ مرداد ماه ۱۴۰۳
📍دانشگاه امام صادق علیهالسلام
#رویداد_راعون
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 دوره راعون روز چهارم خود را با موضوع «نقشه تغییر» به پایان رساند!
🔹 مسیر حل مسئله به ایستگاه نقشه تغییر رسیده است. شرکتکنندگان در روزهای قبل، مسئلهی خود را شناسایی، بازیگران کلیدی آن را احصا و حتی سرنخهای مبنای اسلامی برای حل مسئله را به دست آوردهاند. بعد از این باید تمرین کرد که چطور میتوان در واقعیتِ مسئلهی خود، تغییر ایجاد کرد؟
🔸 کلاس روز چهارم با ارائهی آقای سعید نجبا آغاز شد. ایشان توضیح داد که برای هر حوزه مسئله میتوان نقشههای تغییر مختلفی طراحی کرد. نقشههایی که نقاط محوری و اهرمی برای تغییر را به ما نشان میدهند، سپس باید مرحله به مرحله، به عقب برگشت تا عوامل ایجاد تغییر مدنظر را تأمین کرد.
🔹 بر خلاف روزهای گذشته، کلاس صبح حالت کارگاهی پیدا کرد و بعد از طی شدن هر گام، شرکتکنندگان بخش مرتبط به آن در کاربرگ را تکمیل میکردند. بعد از رسیدن به یک نسخهی اولیه از نقشهی تغییر، لازم بود نقاط ضعف آن مشخص شود. آقای محمد آزادی در این راستا خطاهای رایج و عوامل پرتکرار در شکست نقشههای تغییر را توضیح داد تا دانشجویان عملکرد خود در گام قبل را ارزیابی کنند و در نهایت آقای محمدسعید صفاری با ذکر مثال، لزوم تشکیک در نقشه تغییر و پیچیدگی محیط تغییر را تبیین نمود.
🔸 بعد از برگزاری جلسات اساتید همراه، در خدمت حاج آقا قنبریان بودیم. ایشان به واسطهی سالها تلاش و مطالعه در حوزه حل مسئله و پاسخ به مسائل اجتماعی از نگاه اسلام، نکات ارزشمندی را در اختیار مخاطبان قرار دادند. بر خلاف برداشت اولیه و رایج، حل مسئله در نگاه اسلام، صرفاً ارائهی حکم برای موضوع نیست؛ بلکه این شروع کار است. هر حکمی متناسب با زمان و موقعیت موضوع، با مسائلی مواجه میشود که پژوهشگر باید به آنها مبتنی برا الهیات و فقه اسلامی پاسخ بدهد.
🔰 روز چهارم، آخرین روز نگاه به حل مسئله مستقل از پژوهشگر بود. در روز پایانی، به مأموریت افراد برای حل مسئله پرداخته خواهد شد.
#رویداد_راعون
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 ۱۶۷۲امین روز بعد از شهادت #شهید_سلیمانی
🔸️ همان روحیه جنایتکارانهای که موجب شهادت شهید سلیمانی شد، پوششی به رژیم صهیونیستی و به اشغالگران صهیونیست میدهد که مرتکب جنایتهای بسیاری در این سرزمین شوند و فرماندهان و رهبران مقاومت فلسطین را ترور کنند.
🔹️ این جنایت سبعانه نیازمند آن است که همه جهانیان آن را مردود شمارند و محکوم کنند و مرتکبان آن را مجازات کنند.
🔸️ من تأکید میکنم که خط مقاومت در سرزمین فلسطین در رویارویی با توطئههای صهیونیستی و با پروژه و هژمونی آمریکا در منطقه، هرکز شکست نخواهد خورد، تردید نخواهد کرد، ضعیف نخواهد شد و همواره در خط ثابت مقاومت خواهد ماند تا زمانی که اشغالگران را از سرزمینمان، از قدسمان به یاری خداوند بیرون نمائیم.
🔹️ من اعلام میکنم که پروژه مقاومت در سرزمین فلسطین همچنان ادامه خواهد یافت، سست نخواهد شد، عقبنشینی نخواهد کرد و این ترورها و شهادتها بر توانمندی ما، بر ثبات و استقامت ما، بر اصرار ما در ادامه راه خواهد افزود. ما این راه را تا آزادی قدس و سرزمین فلسطین و آزادی اراده امت ادامه خواهیم داد.
🔰 سخنرانی شهید اسماعیل هنیه در مراسم تشییع جنازه شهید سلیمانی؛ ۱۶ دی ۱۳۹۸
#تربیت_جهادی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
📣 گزارش روایی روز پایانی رویداد راعون
🧭 رویداد راعون | تجربه زیست مأموریتی بر اساس منطق رشد
📅 چهارشنبه ۱۰ مرداد ماه ۱۴۰۳
📍دانشگاه امام صادق علیهالسلام
#رویداد_راعون
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 رویداد راعون، با تلاش برای رسیدن به مأموریت به پایان رسید.
🔹 در منطق مرکز رشد، همهی موضوعات بحث شده در راعون تا روز آخر، از شناخت مسئله گرفته تا طراحی نقشه تغییر، همه برای کشف مأموریت بود. توضیح این موضوع، برعهدهی حمید ایزدبخش، مدیر محترم مرکز رشد قرار دارد. کلاس آخرین روز راعون به شرح این نکته میگذرد که ضرب چهار سرفصل روزهای قبل در استعداد و تواناییهای فرد، باید مأموریت او در قبال حل آن مسئله را نشان بدهد. برای روشن شدن این موضوع، ایشان بحث چهار روز گذشتهی راعون را مرور کرده تا حلقههای اتصال مباحث روشنتر شود. علاوهبر این، ایشانبه این سؤال پرتکرار که مرکز رشد چه فرقی با دیگر نهادهای مشابه و رایج، مثل پژوهشکدهها، اندیشکدهها و یا حتی خود دانشگاه دارد پاسخ داد. در همین راستا فرصت انباشت و نگاه بلندمدت، استاد محوری و وجود راهبر، مسئله محوری بهجای پروژه محوری و غیره از اصلیترین تفاوتهای مرکز رشد با نهادهای مشابه محسوب میشود.
🔸 طبق روال روزهای قبل، مباحث کلاس صبح در جلسهی با راهبران مورد مباحثه قرار گرفت. شرکتکنندگان در آخرین جلسهی راهبری خود، بررسی کردند که چطور راعون توانسته در نزدیک شدن آنها به مأموریت مفید باشد.
🔹 در پایان، جلسهی اختتامیه با حضور و سخنرانی ریاست محترم دانشگاه، جناب آقای دکتر افتخاری برگزار شد. دکتر افتخاری در سخنان خود یادآور شد که مأموریت اصلی همهی ما، عبودیت است؛ یعنی اگر از دانشجویی به استادی رسیدیم، اما در عوض کمتر در نماز جماعت شرکت کردیم، یعنی راه را اشتباه رفتهایم. همچنین ایشان نتیجهی عمل به مأموریت را توسعهی فرد دانست؛ اینکه از خودش فراتر برود و دغدغهی خانوده و دیگران، حتی غیرمسلمانان را داشته باشد.
🔰 دورهی فشردهی راعون، شروعی بر تعامل دانشجویان مستعد با اساتید مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام است. شرکتکنندگان علاقهمند، طی دو ماه آینده بیشتر روی مسئلههای خود تمرکز خواهند کرد و در این مسیر، همچنان از کمک راهبران و اساتید دوره بهرهمند خواهند بود.
#رویداد_راعون
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 پویش ملّی سلامت کار نمیکند!
🎞️ به بهانه سخنان معاون محترم بهداشت در خصوص پویش ملی سلامت در برنامه کشیک سلامت
🔹برنامه سیاستگذار، نظریه یا مدل ذهنی او برای حل یک مسئله را مجسم میکند. با مروری بر سخنان مسئولین وزارت بهداشت در خصوص افتخارات پویش ملّی سلامت و لزوم ترویج قالبهای مشابه، میتوان فهمید که سیاستگذار، مراقبت مؤثر در زمینه بیماریهای غیرواگیر را در گرو غربالگری و آگاهی در خصوص وضعیت سلامتی افراد دانسته که البته شعار پویش هم همین بود.
🔸 با وجود اینکه به زعم مدیران وزارت بهداشت، برنامه پویش ملّی سلامت به خوبی اجرا شده است، اما تا رسیدن به نتایج مدنظر فاصله فراوانی دارد. این نشان از تمایز شکست در اجرا و شکست در نظریه دارد! به نظر میرسد پویش ملی سلامت از نظریه پشتیبان مستحکمی در خصوص حل مسئله مدیریت بیماریهای غیرواگیر برخوردار نبوده و لازم است این کلیشههای ذهنی حداقل یکمرتبه شکسته شود و بپرسیم: آیا «واقعاً» آگاهی زودتر منجر به مراقبت مؤثرتر خواهد شد؟!
✍🏻 به قلم محمدسعید صفاری | پژوهشگر هسته سلامت
📄 برای مطالعه متن کامل یادداشت میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
#هسته_سلامت
#پویش_ملی_سلامت
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 کارنامه عدالت در دولت سیزدهم
🔹 ارزیابی نظاممند و جامع روند تحقق عدالت اجتماعی دولت سیزدهم، نیازمند گذر زمان بیشتری است تا امکان تحلیل و بررسی دادهها فراهم آید. با این وجود نگاشت حاضر ابتدا بهاجمال به شش روند آماری مهم و قابل برآورد برای سنجش عدالت حسب دادههای رسمی کشور پرداخته و در بخش پایانی کوشش میشود تا جمعبندی از عملکرد دولت سیزدهم در حوزه عدالت ارائه گردد.
🔸 ارزیابی اولیه دادههای آماری نشان میدهد در دولت سیزدهم، تغییری آشکار در روند توزیع درآمد و کاهش فقر نسبت به سالهای پایانی دهه نود (دولت دوازدهم) رقم خورده است؛ اما مانند دولت گذشته، فشار تورم (خاصه ناظر بر سفره و معیشت روزمره مردم) موجب کاهش قدرت خرید خانوار شده است. این چالشها عملاً موجب کمرنگی اقدامات دولت سیزدهم در بخشهای زیرساختی و پایهای پیشرفت و عدالت کشور در میان بخشی از افکار عمومی ایرانیان شده است.
🔹 برای تحول در امر حکمرانی به نفع عدالت در دولت چهاردهم باید دانست که عدالت میتی کومان ندارد؛ عدالت نیازمند به حکمرانی مردمی و حضور و نقشآفرینی مردم است. از نقاط قوت دولت سیزدهم، باور به این اصل بود. محفلی شدن حکمرانی و عدم استمرار این سیاست راهبردی، به زیان دولت چهاردهم خواهد بود.
✍🏻 به قلم حسین سرآبادانی | پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی
📄 برای مطالعه متن کامل یادداشت میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
📌 منتشر شده در روزنامه فرهیختگان
#هسته_عدالت_اجتماعی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
🔸️🔷️ راهبری دکتر ابراهیم راستیان | پژوهشگر حلقه مدرسه مرکز رشد
💠 در مرحله دوم رویداد آرمانیار (محور اول)
🔹️ با موضوع چالشها، آسیبها و راهکارها در خصوص:
➖️ نیاز های درونی و غریزی نوجوانان
➖️ مصرف رسانه ای(موسیقی، فیلم و...)
➖️ ارتباطات و تعاملات(دوستی با جنس مخالف، دوستی افراطی و...)
🗓️ پنج شنبه ۱۸ مرداد ماه ۱۴۰۳ | ۷:۳۰ صبح
🏢 دانشگاه امام صادق علیهالسلام
🔰 پیوند ثبت نام
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 افسانه تقویت مدارس دولتی عادی
🔹 در دعوای مدارس دولتی-غیردولتی، برخی به دنبال حذف یا کاهش مدارس غیردولتی هستند و برخی نیز به دلیل دشواری چنین کاری، راه میانه در پیش گرفته و ایده «تقویت مدارس دولتی عادی» را دنبال میکنند. اما آیا واقعاً چنین ایدهای قابلیت تحقق دارد؟
🔸 ساختار و قاعده مدرسه دولتی عادی در شرایط فعلی، بر استانداردسازی، عدم تنوع آموزشی، اداره متمرکز و بوروکراتیک، تعیین مدرسه برای دانشآموز بر اساس موقعیت جغرافیایی و… بنا شده است که عموم نارضایتیها را پاسخگو نخواهد بود. جالب توجه اینجاست که تأمین عمده این انتظارات، یعنی تغییر ساختاری جدی مدرسه دولتی عادی. در این صورت، دیگر مدرسه دولتی عادی به شکل فعلی نخواهیم داشت و با شکل دیگری از مدرسه مواجهیم.
🔹 اگر مدارس دولتی عادی، همچنان به شیوه فعلی عمل کنند، امکان تقویت جدی ندارند. این نتیجهگیری، هم تابع نقایص درونی مدارس دولتی عادی است و هم تابع ضربههایی که مدارس دولتی عادی از مدارس دولتی خاص و مدارس غیردولتی دریافت میکنند. نیازمند «مدرسه دولتی از نوعی دیگر» هستیم.
✍🏻 به قلم دکتر محمدصادق ترابزاده جهرمی | پژوهشگر هسته عدالت اجتماعی
📄 برای مطالعه متن کامل یادداشت میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
📌 منتشر شده در روزنامه فرهیختگان
#هسته_عدالت_اجتماعی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 علاقه به امر سیاسی در نو/جوان ایرانی
🔹 مرکز متا که در بحبوحه انتخابات ریاست جمهوری نیز از بررسی یکی از ابعاد هویتی نو/جوانان ایرانی غافل نمانده است، در آخرین پیمایش نو/جوانان خود که در ۲ تا ۴ تیرماه در پانل ملی متا انجام شده است، احساس و علاقه این نسل با امور سیاسی و البته متغیرهای مرتبط دیگری نیز مورد بررسی قرار گرفته است.
🔸 در این پیمایش که در میان نو/جوانان ۱۵ تا ۲۵ ساله انجام شد، ۴۷.۳% از آنان بیان کردند که به مباحث و مسائل سیاسی بیعلاقهاند و ۵۲.۷% نیز اظهار علاقهمندی کردهاند.
🔰 در میان نو/جوانانی که به امور سیاسی اظهار بیعلاقگی کرده بودند، ۲۰.۴% دلیل عدم علاقه خود را «بیتوجهی مسئولان به نیازها و دغدغه های مردم» عنوان کردهاند که بیشترین سهم را در عدم علاقه به امور سیاسی در میان نو/جوانان داشته است.
از سوی دیگر مسئله «نبودن رقابت جدی میان گروهها و اشخاص» در فضای سیاسی با ۴.۱%، کمترین اهمیت را از آن خود کرده است.
✔️ لازم به ذکر است که در این سوال، امکان پاسخ به چند گزینه وجود داشته است.
#متا
#هسته_افکار_عمومی_و_تغییرات_فرهنگی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 ۱۶۷۹امین روز بعد از شهادت #شهید_سلیمانی
🔸️ مهمترین نکتهای که در مقابله با اسرائیل وجود دارد، وجود ارادهی جدی در این زمینه است؛ نکتهایی که اسرائیلیها در دهههای گوناگون بر آن تأکید کردند [این بود] که این خوف [از خود] را تا بن دندانِ مسلمانها فرو کنند. جرأت و ارادهی تصمیمگیری را از ایشان بگیرند و گرفتند.
🔹️ وقتی این هفت نفر ایرانی شهید شدند ما تصمیم گرفتیم واکنش نشان بدهیم. به این دلیل که اگر اقدامی در مقابل رژیم صهیونیستی صورت نگیرد او این تصور را پیرامون ایران خواهد کرد که ایران ترسیده است. وقتی که این اتفاق افتاد از طریق روسها به اسرائیل پیغام دادیم و گفته شد که اگر در پاسخ این موضوع کسی اقدامی انجام دهد و یک ایرانی شهید شود، پایتخت اسرائیل در خطر خواهد بود و ارادهی این را داشتیم عمل بکنیم. ما دشمنمان را میشناسیم. اگر ترسیدیم او مثل سگ هار است؛ تعقیبت میکند و تو را میدرد...
🔸️ در فضای مجازی مسئله جنگ علیه ایران را مطرح میکنند... ما برای بدترین شرایط خودمان را آماده میکنیم اما به شما اطمینان میدهم احتمال جنگ نیست. کی میتواند اقدام به جنگ بکند وقتی که آمریکا، رژیم صهیونیستی و همپیمانان آنها در منطقه در تیررس ایران هستند.
🔰 بازنشر سخنرانی شهید سلیمانی در جمع طلاب و ائمه جماعات کرمان بعد از واقعه شهدای تیفور سوریه، کرمان بهمن ۱۳۹۷
#تربیت_جهادی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 الگوی حل مسئله در نظام فقهی؛ روایتی از منطق اسلامی حل مسئله
🎙️حجت الاسلام و المسلمین قنبریان
🔸بخش مهمی از حل مسائل با استفاده از منابع فقهی به صورتبندی مسئله بر میگردد. در صورتبندی مسئله باید به دو موضوع توجه داشت، یکی روند تاریخی مسئله و دیگری مبنا و الهیات و منظومه فکری که بنیان مسئله است. نظریه مبنا برای مسائل در ابتدا بهصورت اجمالی مشخص میشود اما در رفتوبرگشت با مسائل تفصیل مییابد.
🔹 در حل مسئله با استفاده از نظام فقهی، باید توجه داشت که چطور میتوان این راهحل فقهی را در شرایط کنونی با در نظر گرفتن همه عوامل اثرگذار، محقق کرد. در این خصوص نیاز به طراحی الگوی اجرایی- عملیاتی داریم که نزدیکترین راهکارهای اجرایی به راهحل را ارائه کند و در مقام اجرا از راهحل فاصله نگیریم.
🔰 رویداد مأموریت محور راعون | مرداد ۱۴۰۳
📄 برای مطالعهی ادامه مطلب میتوانید به این نشانی مراجعه نمایید.
#رویداد_راعون
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 ۱۶۸۶امین روز بعد از شهادت #شهید_سلیمانی
🔸️ قصه حاج قاسم پیوسته است؛ فترت ندارد. فراغت نمییابد از کاری مگر اینکه به کار دیگری مشغول شود. در هر لحظه مشغول تحقق یک مأموریت است. حاج قاسم مأموریت محور است. فکر و ذکرت که شد ماموریت، خستگی، استراحت، مرخصی و بازنشستگی بی معنی میشود.
🔹️ اصل جهاد که او میگوید نقطه شروع مأموریت، نگاه به توانمندیها و امکانات نیست. نقطه شروع فهم تکلیف است. تکلیف را که فهم کردی باید آن چنان وسع خود را توسعه دهی که بر انجام تکلیف توانمند شوی و امکاناتش را بدست آوری.
🔸️ نقطه شروعش نیز با ما فرق میکند. ما معمولاً دامنه کار را بیشتر از داشتهها و توانمندیهایمان تعریف نمیکنیم؛ هرجا هم که از عهده ما خارج باشد، یا توجیهش میکنیم یا خیلی نرم از کنارش میگذریم.
🔹️ اگر امروز از توانمندیهای او در تحلیل عرصه سیاست، دیپلماسی، مسائل فرهنگی و اجتماعی سخن میگویند، اینها نتیجه توسعه وسعی است که او برای تحقق مأموریتهایش آنها را کسب کرده است. اگر بگوئیم با همین یک ویژگی، حاج قاسمی که داریم قصهاش را روایت میکنیم توانسته قصه جبهه مقاومت را تغییر دهد گزاف نگفتهایم.
🔰 یادداشت قصه قاسم ما؛ منتشر شده در شماره ۴ و ۵ فصلنامه مدیریت جهادی
#تربیت_جهادی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
◾️حسین (علیهالسلام) سالکان روضههایش را با خود میبرد!
➖️ تو کجا اینجا کجا؟! تا به خودت بیایی یک نفر چای تعارفت میکند، دیگری با اصرار از تو میخواهد که شبی را مهمان او باشی. کودکی پابرهنه لیوان آب در دستش گرفته و پیرزنی سینی خرما بر سر گذاشته و میان جمعیت نشسته است.
🔘 همه تو را حسینی مینگرند و تو هم از دریچه نگاه حسین به همه مینگری. اینجا تو همچون عارفانِ بلاکش از سختی راه لذت میبری و این لذتِ عارفانه، تو را هر سال بیتابتر از قبل میکند.
🔳 اینجا تو مثل بقیه سفرها، به دنبال رفاه و تفریح و آسایش نمیگردی؛ بلکه لذت تو در خسته شدن پایت در راه حسین است. اینجا لذت تو در این است که در میان حسینیان میخوابی، بلند میشوی، راه میروی و غذا میخوری؛ و اینجا حسین، همه جا را پر کرده و جایی برای غیر نگذاشته است.
☑️ اینجا کجاست؟ آیا اینجا بخشی از جغرافیای خاکیانِ زمینگیر است یا قطعهای از قطعات بهشت...؟!
🌐 تهیه کتاب همسفر حسین با تخفیف ویژه از فروشگاه رشدا
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu