مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 تحلیل رفتار رأیدهندگان در انتخابات ۲۰۲۴ آمریکا
🔰 شکافهای اجتماعی، نسلی و جغرافیایی در تصمیمگیری سیاسی
🔹 نظرسنجیهای انتخاباتی در آمریکا ابزاری کلیدی برای تحلیل رفتار رأیدهندگان و شکافهای اجتماعی هستند، اما در ایران این ابزار هنوز جایگاه لازم را پیدا نکرده است. بهرهگیری از این روشها میتواند به سیاستگذاران برای درک دقیقتر جامعه و تصمیمگیریهای مؤثرتر کمک کند. در ایران نیز بهرهگیری از این روشها میتواند راهی برای درک بهتر جامعه و تصمیمگیریهای دقیقتر باشد. امری که متاسفانه در ایام انتخابات به کشاکش های جناحی مبدل شده و لزوم مطالعه ی عمیق این مساله را با موانع جدی روبرو کرده است.
🔸 بر اساس نظرسنجی پس از رأیدهی سه مؤسسه بزرگ در آمریکا، نسل جوان در این دوره بیشتر به کامالا هریس گرایش داشت، اما ترامپ در میان رأیدهندگان مسنتر و روستایی موفقتر بود. شکاف نژادی نیز مسألهای پررنگ بود؛ سیاهپوستان به هریس اقبال بیشتری نشان دادند، درحالیکه سفیدپوستان و لاتینتباران تمایل بیشتری به ترامپ داشتند.
🔹 مسائل اقتصادی، ازجمله بیکاری و نگرانیهای معیشتی، نقش کلیدی در جلب آرای روستاییان به ترامپ داشت، درحالیکه سیاستهای اقلیمی و اجتماعی هریس شهرنشینان را جذب کرد. از سویی دیگر شکاف میان تحصیلات نیز قابلتوجه بود؛ افراد با تحصیلات پایینتر به ترامپ و فارغالتحصیلان دانشگاهی به هریس رای دادند. کاهش حمایت جوانان از دموکراتها و موفقیت نسبی هریس در جلب آرای گروههای سنتی، از دیگر نکات این انتخابات بود.
🔸️تجربه انتخابات آمریکا نشان میدهد که استفاده از نظرسنجیهای علمی برای تحلیل شکافهای اجتماعی و رفتاری، مسیری ضروری برای سیاستگذاری آیندهنگر در ایران است.
✍🏻 به قلم نوید عمیدی مظاهری | پژوهشگر هسته افکار عمومی و تغییرات فرهنگی
📄 مطالعه متن کامل یادداشت
📌 منتشرشده در روزنامه ایران
#متا
#هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 قهرمان ما، قهرمان دیگریست...
🔹️اینکه یک جامعه به چه سمت و سویی حرکت کند به شیوههای مختلفی ممکن است. میتوان جامعه را نیروی کار دانست و با ابزارهای مدیریتی به سویی کشاند؛ میتوان قدر شخصیت انسانی جامعه را دانست، آن را بارور کرد و از ثمراتش بهره بُرد.
🔸️شیوه دوم که بیانکننده رویکرد انقلاب اسلامی و ممتاز از همه نسخههای مشابه است به همهی مفاهیم فردی و اجتماعی رنگی نو میبخشد.
🔹️از جمله، قهرمان را بجای موجودی افسانهای و ساختگی، انسانی کامل میداند که افراد جامعه، گمشده خود را در او مییابند و بصورت طبیعی- و نه با بزک- متوجهش میشوند. از این طریق جریان و جهت عمومی جامعه نیز هدایت میشود.
🔸 از این روست که #شهید_سلیمانی، قهرمانی حقیقی است که با شهادتش رستاخیزی در کل جامعه ایجاد میکند.
🔰 برگرفته از پایاننامه واکاوی فرایند شکلگیری و جایگاه قهرمان در الگوی راهبری اجتماعی در فرایند حیات تکاملی انقلاب اسلامی، مطالعه سیر و سیره سردار سلیمانی | انجام گرفته در هسته مدیریت جهادی مرکز رشد
#روز_قهرمان
#تربیت_جهادی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
💠 به حاشیه رفتن یک متن!
🔰 مروری بر عناصر کتاب و کتابخوانی در ایران
🔹 کتابخوانی، قلب تپنده فرهنگ و آگاهی هر جامعهای است که البته در ایران، با چالشهای جدی مواجه شده است. کاهش سرانه مطالعه، تغییر ذائقههای فرهنگی، فشارهای اقتصادی که زودتر از هر چیز، کتاب را از سبد مصرف خانوار خارج میکند و نبود سیاستهای منسجم برای ترویج کتابخوانی، این عادت حیاتی را در نقطهای حساس قرار داده است. این یادداشت با ابتناء بر دادههای «پانل ملی متا» نگاهی به وضعیت فعلی کتابخوانی در ایران انداخته و در نهایت راهکارهایی عملی نیز در مسیر احیای این فرهنگ ارزشمند پیشنهاد میدهد.
🔸 آمارها نشان میدهد که ۳۴ % از مردم ایران در ماه گذشته هیچ کتابی نخواندهاند و از آن سو، ۴۸% مردم بهنوعی با کتاب در طول هفته یا ماه درگیر هستند. این نکته پتانسیل بالای فرهنگسازی و سیاستگذاری هدفمند را برجسته میکند. ظرفیتها و فرصتهای بسیاری که لازم است در اولویت قرار بگیرد و ارادهای برای توجه به آن وجود داشته باشد!
🔹 ترکیب فناوریهای نوین با روشهای سنتی، کاهش هزینهها و فرهنگسازی گسترده، میتواند این فرهنگ را از حاشیه به مرکز زندگی ایرانیان بازگرداند. آینده کتابخوانی نهتنها برای فرد، بلکه برای کل جامعه بستگی به تصمیمهای امروز ما دارد. کتاب همچنان کلید آگاهی و پیشرفت خواهد بود، اگر آنها را دوباره در دستان مردم قرار دهیم.
✍🏻 مرکز تحلیل اجتماعی (متا) مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
📄 مطالعه متن کامل یادداشت
📌 منتشرشده درصفحه نخست جام جم آنلاین
#متا
#هسته_افکارعمومی_و_تغییرات_فرهنگی
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
31.59M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#ببینید
💠 علامه طباطبایی پیش تمامی دانشگاهیان آن زمان شخصیت محترمی بود. چون بنای گفتگو داشت.
🔰 سیره عملی فردی و اجتماعی علامه طباطبایی (رض)
🎞️ به بیان دکتر جوانعلی آذر در دوره ویدیویی مدينة الميزان (۱)
🌐 پیش ثبتنام خرید دوره با ۴۰ درصد تخفیف
💬 کسب اطلاعات بیشتر
۰۹۱۰۴۰۵۵۰۴۶
#هسته_منظومه_فکری_علامه_طباطبایی (رض)
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
🆔 @shamsolvahy
💠 ۱۷۸۴امین روز بعد از شهادت #شهید_سلیمانی
🔹️ خیلیها میروند سراغ زندگی شخصی و شبنشینی و تفریح با فرزندان و خانوادهشان و سالهای زندگی را میگذرانند و دغدغهشان زندگی و خانواده و خانه خودشان است اما اینکه بر سر ملت، میهن، امت و مردم مظلوم اطرافشان چه آید، برایشان اهمیتی ندارد.
🔸️ ویژگی سران شهید خط مقاومت این است که از آغار جوانی و سن کم، دغدغه و مسئولیتپذیری داشتند، همچنین آمادگی همیشگی برای فداکاری بی اندازه و ورود به خطرات.
🔹️ اطمینان به خدا و امید به آینده، جهاد پیوسته، کار خستگیناپذیر، خلاقیت، آفرینش دستاورد و پیروزی و همچنین عشق به شهادت و تلاش برای دیدار با خداوند از کودکی و ویژگی مشترک پایانیشان، دستیابی بع شرف شهادت در راه خداوند به دست قاتلان پیامبران و بزرگترین دشمنان ارزشهای دینی و دینهای آسمانی و ارزشهای انسانی و بشری در این دوران، یعنی آمریکاییها و صهیونیستها.
🔰 سخنرانی شهید سیدحسن نصرالله در چهلمین روز شهادت شهید سلیمانی ۲۷ بهمن ۱۳۹۸
#تربیت_جهادی
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
💠 از قرار هفتم تا بیقراریهای الفتای مقاومت
🔰 روایتی از نقشآفرینی حلقه مدرسه در طراحی و اجرای رویداد «الفتای مقاومت»
🔹 در حوزه تعلیم و تربیت، کنشگران فعال زیاد حضور دارند و امسال برای نمایشگاه قرار هفتم حدود چهل مهمان دعوت کرده بودیم. یکی از مهمانهای ما دکتر علی پارسانیا، دبیر «جشنواره بینالمللی الفتای تحول» بود. ایشان را سالهاست که میشناسم، از افراد خوشفکر و فعال و جهادی در این حوزه به حساب میآید.
🔸 دو سال است که الفتای تحول برگزار میشود و ایشان مسیر جدیدی برای جریانسازی تحول در پیش گرفته است؛ مسیری که بیش از تمرکز روی بخشنامه و ابلاغیه، رنگوبوی فرهنگسازی تحول در جامعه معلمان دارد. با حضور ایشان در قرار هفتم و بیان مأموریت و تجربیات حلقه مدرسه، تصمیم بر این شد که در حوزه الفتای تحول با ایشان همکاری داشته باشیم.
🔹 حلقه مدرسه به صورت خاص الگوی برگزاری رویدادهای حل مسئله برای رسیدن به تحول در مدارس و با محوریت مقاومت را پیشنهاد داد و با استقبال ایشان مواجه شد. طراحی رویدادی برای جبهه مقاومت با محوریت مدارس میتواند در تاریخ ماندگار شود به شرطی که بتوانیم درست پیش برویم. متن حاضر، روایتی است از نقش حلقه مدرسه در طراحی و اجرای رویداد ملی الفتای مقاومت.
✍🏻 به قلم دکتر ابراهیم راستیان | پژوهشگر حلقه مدرسه مرکز رشد
📄 مطالعه متن کامل یادداشت
#حلقه_مدرسه
➖➖➖➖➖
✅ #مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu
📚 «ربیون مقاومت» | مباحث قرآنی در تحلیل وضعیت جبهه مقاومت در تقابل با رژیم غاصب صهیونیستی
🔹یکی از نیازهای امروز ما در میان عموم جامعه متدین، در جبههی فکری و فرهنگی انقلاب اسلامی و حلقههای میانی انقلاب اسلامی و چه بسا در کل جبهه مقاومت و برادران مجاهدی که در خط مقدم در حزبالله لبنان و حماس فلسطین هستند. داشتن یک الگوی فکری و عملی صحیح اسلامی و قرآنی برای فهم صحیح میدان و اقدام به هنگام و درست است.
🔸یکی از الگوهای قرآنی که در تبیین شرایط امروز ما در نبرد میان حق و باطل بسیار کاربردی است، الگوی ربیون است که در آیه ۱۴۶ سوره مبارکه آلعمران به عنوان یک قاعده برای جببه حق در ابتلائات شدید و از جمله در معرکه جنگ به آن تصریح شده است: «وَكَأَيِّنْ مِنْ نَبِيٍّ قَاتَلَ مَعَهُ رِبِّيُّونَ كَثِيرٌ فَمَا وَهَنُوا لِمَا أَصَابَهُمْ فِي سَبِيلِ اللَّهِ وَمَا ضَعُفُوا وَمَا اسْتَكَانُوا ۗ وَاللَّهُ يُحِبُّ الصَّابِرِينَ». اثر حاضر به شرح و تبیین الگوی ربّیون مقاومت از زبان استاد عابدینی پرداخته است.
📖 تهیه محصول با تخفیف ویژه در فروشگاه رشدا
#مرکز_رشد_دانشگاه_امام_صادق (ع)
➖➖➖➖➖
✅ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (ع)
🌐 Rushd.ir
🆔 @rushdisu