✅ #خانواده_رشد
📄 ازدواج برای فرار از فقر
✴️ رسول اکرم (ص) به جوانی که از فقر شکایت کرده، دستور ازدواج می دهد و جوان هرچه می گوید چیزی ندارم، جز همان دستور چیزی نمی شوند.
یکی از عوامل #فقر اضطراب درون و نبود #تعادل_روحی است.
آنچه در جوان این تعادل را به هم می زند، عصیان و سرکشی #غریزه_جنسی است.
غریزه همانطور که بر خون و پوست صورت اثر می گذارد، بر فکر و روح هم اثرخواهد گذاشت، در نتیجه جوان نمی تواند فکر کند که چه بخرد و از کجا بخرد و چطور بفروشد و کجا بفروشد؛ در نتیجه سرمایه هایش اسیر زیان می شود و خسارت ها او را به فقر می کشانند.
و این فقر چیزی نیست که با سرمایه دادن از میان برود. و این فقر چیزی نیست که با توبیخ و سرزنش، جبران شود. پیش از هرکار، باید او را به زن رسانید تا به تعادل روحی و آرامش درونی برسد و فکرش آزاد شود و به ثروت ها دست یابد.
📝 استاد علی صفایی (عین.صاد)
#آئین_ازدواج
➖➖➖➖➖
✔️ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام)
🌐 سروش ↙️
✅ sapp.ir/Rushdisu
🌐 ایتا ↙️
✅ eitaa.com/Rushdisu
🌐 بله ↙️
✅ ble.im/Rushdisu
📣📣📣 #اطلاعیه
💬 اولین قرار سالیانه هسته نوآوری؛ آیین رونمایی از اولین شماره نشریه #نوآفرین
باحضور دکتر #روحالله_رحمانی
⏰ دوشنبه ۱۷ دی از ساعت ۱۰ الی ۱۲
🏢 سالن شهید مطهری(ره)
➖➖➖➖➖
✔️ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام)
🌐 سروش ↙️
✅ sapp.ir/Rushdisu
🌐 ایتا ↙️
✅ eitaa.com/Rushdisu
🌐 بله ↙️
✅ ble.im/Rushdisu
✅ #یادداشت_رشد
📄 از قیاسش خنده نآمد خلق را
✴️ تئوری های انگیزش به دو نوع #محتوایی و #فرایندی طبقه بندی شده اند. یکی از نظریه های فرایندی معروف، تئوری برابری استیسی آدامز است. این نظریه از فراگرد #مقایسه_اجتماعی ایجاد شده است. مقایسه اجتماعی عبارت است از ارزیابی وضعیت خودمان در چهارچوب وضعیتهایی که سایرین دارند. ایدهی اصلی نظریه برابری آن است که افراد در فراگرد مقایسه اجتماعی«آورده های خود و دیگران را به سازمان» با «دریافتی های خود و دیگران از سازمان» مقایسه می کنند و احساس برابری یا نابرابری(مثبت یا منفی) به آنها دست خواهند داد. این احساس عامل اصلی انگیزش وی برای تنظیم فعالیت های خود در سازمان خواهد شد؛ اعم از اینکه ورودی های خود را کم یا زیاد کند، دریافتی های خود را کم یا زیاد کند، مبانی مقایسه خود را تغییر دهد، سازمان را ترک کند(عدم امید به اصلاح نابرابری) و.... . در روانشناسی اجتماعی دامنه ی مباحث نظریه مقایسه اجتماعی از موضوع انگیزش بسیار فراتر می رود و به ساخت هویت های فردی و گروهی و ... نیز کشانده می شود.
🔹مردم #ما و #ما دائما در حال مقایسه هستیم. مقایسه خود با برادرمان، مقایسه خانواده خود با خانواده عمه یا خاله، مقایسه خود با پسر همسایه، مقایسه ماشینمان با ماشین بغلی پشت چراغ قرمز، مقایسه خود با استادمان، مقایسه هسته علمی خود با هسته های علمی دیگر، مقایسه سازمان خود با سازمان دوستمان، ، مقایسه نمایندگان مجلس، مقایسه شهر خود با شهر بغلی، مقایسه استانی، مقایسه کشوری و.... .ما چندین و چند ساعت از روز را به مقایسه مشغولیم و بقیه ساعت های روز را هم مشغول عمل بر مبنای آن مقایسات هستیم. حتی بعضا دامنه ی این مقایسات به ساعت های خوابمان هم کشیده می شود و در آنجا هم مشغول مقایسه خود با ....یا با... یا.... هستیم.
🔹 قیاس دروازه #تاثیرگذاری و #تاثیرپذیری از جامعه است. قیاس آن کنش فعال و آگاهانه ای است که ارزش ها، انتظارات و هنجارهای اجتماعی را در وجود ما فعال می کند و به تدریج هویت ما در فرایندی تکرار پذیر و بسیار پیچیده ساخته می شود. بعد از مدتی(بخوانید هبوط بیشتر) این قیاس خودش موضوعیت پیدا می کنم و انسان ها و ماها"هستیم" چون مقایسه می کنیم. به عبارتی تمام هویت ما را جامعه ساخته و دائما در حال ساخت آن است و ما آغوش خود را برای آن بازکرده ایم. در این مرحله قیاس از حالت کنش فعال و آگاهانه به رفتاری عادتی و حتی ناخودآگاه تبدیل می شود به طوری که در پستوهای نفس ما، این قیاسها هستند که تصمیم نهایی را می گیرند.
دامنه ی این بحث بسیاری از نظریه ها و اصول سازمان و مدیریت را نیز تحت الشعاع قرار می دهد. در درون سازمان به نحوی و در ارتباط سازمان با بیرون (آنچه محیط سازمان خوانده می شود) به نحوی دیگر. در درون سازمان تجویز ما به مدیران و کارمندان چیست؟ بر تنور قیاس و مقایسه اجتماعی بدمند یا آن را خاموش نگه دارند؟ درارتباط با محیط تجویز ما چیست؟ با تغییر میزان قیاس چه تغییری در مفاهیم سازمانی چون استراتژی، رقابت، اثربخشی، بازاریابی، ماموریت گرایی و غیره حاصل می شود؟(اگر تأملی روی سازمان و تشکیلات کنونی خود داشته باشیم، بهتر مسأله جا می افتد)
🔹این موضوع با مفاهیم زندگی اسلامی که مفاهیم سازمان و تشکیلات جزئی از آن است، نیز مربوط می شود. شکر، قناعت، ایثار، حب دنیا، حب ذات و...همگی مفاهیمی اند که وقتی می خواهند به تجویز برسند، میزان مقایسه اجتماعی را در انسان کم و زیاد می کند و به آن جهت می بخشد. شکر و شکرگذاری بدون تنظیم کم و کیف میزان مقایسه اجتماعی ره به جایی نمی برد. با این حال به خاطر عادی شدن این فرایند زبان حال ما اینگونه قابل بیان است:
حمد بر کف، شکر بر لب، در قیاس دائمم ، وز قیاسم این عجب بین، خنده نآید خلق را !!
🔹مقایسه اجتماعی که میگی یعنی همون چشم و همچشمی خودمون؟ بله اما نه. چشم و همچشمی جنبه ی منفی دارد و ضمنا مقایسه ظاهر زندگی خود با ظاهر و مادیات زندگی دیگران است؛ لذا نتیجه ی آن در تشریفاتی شدن زندگی ها خودش را نشان می دهد. اما در مقایسه اجتماعی از رابطهی فرد و جامعه صحبت می کنیم و مقایسه اجتماعی به عنوان دروازه ی نفوذ جامعه بر انسان و بالعکس طرح می شود که لزوما کاری منفی و مذموم نیست. اصلا بریم سراغ همین مسأله.
🔹شاید برای شما هم این سوال پیش آمده باشد که آیا قیاس و مقایسه اجتماعی به کلی بد و مذموم است و باید با آن مقابله کنیم؟ سوال این است که قیاس را حذف کنیم، محدود کنیم، قیاسی گزینشی داشته باشیم، یا نه، اصلا مقایسه اجتماعی باید آزاد و به طور کامل انجام شود؟
👇👇 #ادامه_مطلب 👆👆
👆👆 #ادامه_مطلب 👇👇
۱- حذف قیاس؛ اینکه اصل مقایسه اجتماعی امری مذموم است و مانع رشد و تعالی انسان است. انسانی که در قیاس با اجتماع امری را بپذیرد یا تصمیمی را بگیرد، انسان رشید و #تربیت یافته ای نیست و نمی تواند درجات عالی آدمیت را طی کند.به قول خواجه حافظ شیرازی:« ببر ز خلق و چو عنقا قیاس کار بگیر ،که صیت گوشه نشینان ز قاف تا قاف است»
۲- تحدید قیاس؛ ما به طور طبیعی قیاس اجتماعی خواهیم کرد و نمی توان انسان را از آن منصرف کرد ولی می توان در یک فرایندی انسان را استقلال بخشید تا کمتر قیاس کند. قیاس محدود باعث می شود که انسان رشد شخصیتی داشته باشد و این خودش باشد که برای خودش #ماموریت تعریف می کند نه ارزش ها و انتظارات اجتماعی.
۳- گزینش قیاس؛ ما نباید موضعی از پیش تعیین شده برای این مساله داشت باشیم. کم یا زیاد بودن قیاس بستگی به تعالی جامعه ای که در آن فرد زندگی می کند، دارد. انسان باید یاد بگیرد که اولا قیاس امری عادی است، ثانیا این قیاس ها را خودآگاه کند و ثالثا روی آنها تعقل و تأمل داشته باشد و نهایتا قیاس های خوب را گزینش کند.
۴- آزادی قیاس: مقایسه اجتماعی باید آزاد باشد. اگر مقایسه اجتماعی نباشد، نه حرکتی از فرد دیده می شود، نه اعتراضی، نه#نوآوری و خلاقیتی و نه اصلاح امور و #عدالت_اجتماعی ونه. . . پس ما باید قیاس اجتماعی را ترویج کنیم و بدانیم این به صلاح فرد و جامعه است و هر دو را در یک فرایند خود تقویتی به تعالی می رساند.
بنده نیز مانند شما نیازمند تأمل و تفکر هستم. خوشحال می شوم نظرات شما را راجع به این مسأله و نوشته بشنوم و استفاده کنم.
پ.ن: من شاعر نیستم و این شعر را با الهام از این بیت قدسی مشهدی « سبحه بر کف، توبه بر لب، دل پر از ذوق گناه، معصیت را خنده میآید ز استغفار ما» توانستم بسازم.
ادامه دارد...
✍ #محمد_واثقی پژوهشگر حلقه حکمرانی علوم اجتماعی مرکز رشد
➖➖➖➖➖
✔️ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام)
🌐 سروش ↙️
✅ sapp.ir/Rushdisu
🌐 ایتا ↙️
✅ eitaa.com/Rushdisu
🌐 بله ↙️
✅ ble.im/Rushdisu
✅ #نشست_رشد
📄 قرار سالیانه هسته نوآوری؛ با محوریت رونمایی از شماره اول نشریه «نوآفرین»
✴️ پشرفت، نوآوری، خلق ارزش، معاون نوآوری، خودباوری و حمایت از کالای ایرانی مهمترین کلیدواژههایی بود که در قرار سالیانه هسته نوآوری به گوش میرسید.
قرار سالیانه هسته نوآوری؛ با محوریت #رونمایی از شماره اول نشریه «نوآفرین» روز دوشنبه ۱۷ دی ۹۷ با حضور گسترده دانشجویان و اساتید برگزار شد.
🔹در ابتدای جلسه، برنامهها و #ماموریت هسته توسط اعضای هسته تبیین شد و زمینههای ارتباطی که در قالب فرم ارتباط با هسته طراحی شده بود در اختیار حضار قرار گرفت. سپس، جایگاه و ضرورت تولید نشریه در مجموعه اقدامات هسته نوآوری تشریح شد و بخشهای مختلف نشریه معرفی گشت. آیه نوآوری، اول قدم، کاغذ اخبار، نوآوری فلش، هسته دونقطه، لوحه، دانشسرا، نوآفرینان، رادیوما، نوآوری پلاس، کرکره، سینمانوآفرین، دارالفنون و تهمقاله، بخشهای اصلی این نشریه هستند که هر کدام از مناظر مختلف به موضوع #نوآوری میپردازند.
🔹در مجموع، این نشریه، ۳۶ مطلب دارد و ۱۸ نفر به صورت مستقیم در تولید آن نقش داشتهاند. در بخش لوحه به موضوع حمایت از #کالای_ایرانی پرداخته شده و ۱۳ یادداشت از اعضای هسته نوآوری در آن ارائه شده است. همچنین در بخش نوآوری پلاس، سه یادداشت کوتاه درباره هیئت میثاق با شهدا به عنوان سوژه اصلی این بخش نگارش شده است. در بخشهای رادیوما و نوآفرینان، تجارب مدیرعامل سابق ایران خودرو، معاون اجرایی شرکت گلدیران و مدیرعامل بانک قرضالحسنه رسالت در حوزه نوآوری و حمایت از کالای ایرانی ثبت شده است.
🔹در ادامه جلسه، دکتر رحمانی که پیشتر به عنوان مدیر برنامه #امازون و #مایکروسافت مشغول بودند و اینک در معاونت نوآوری #دیجی_کالا در ایران فعالیت میکنند، بر ضرورت نوآوری در اقتصاد اشاره کردند.
ایشان رویکرد مرسوم پیمانکاری در پروژههای توسعه تکنولوژی در دنیا و ایران را آسیب شناسی کردند و رونق فضای #استارتاپی را راه حلی برای رویکرد پیشین ارزیابی کردند. رویکردی که جوانان مستعد را در کشور حفظ میکند و ایدهها را در نهایت به سرمنزل مقصود میرساند.
🔹بخش دوم صحبتهای ایشان به تفصیل وظایف معاونت نوآوری در یک سازمان اشاره داشت. در سازمانهای فعلی ایران، سمتی به نام معاونت نوآوری کمتر وجود دارد و شرکت دیجیکالا در راهاندازی این سمت از #پیشتازان بوده است. آقای دکتر رحمانی با مفهومسازی این جایگاه سازمانی، هشت کارکرد کلیدی را برای معاونت نوآوری برشماردند و توسعه این معاونت را در سازمانهای بزرگ ایرانی حتی خودروسازها هم بسیار مفید ارزیابی کردند.
🔍🔍🔍 #هسته_نوآوری
🔍🔍 #قرار_سالیانه
➖➖➖➖➖
✔️ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام)
🌐 سروش ↙️
✅ sapp.ir/Rushdisu
🌐 ایتا ↙️
✅ eitaa.com/Rushdisu
🌐 بله ↙️
✅ ble.im/Rushdisu
✅ #نشست_رشد
📄 اخبار خط مشی
✴️ الحمدلله، جلسه مجمع عمومی هسته خطمشی فضای مجازی در روز چهارشنبه، به اولین جلسه کارگاه «خبرنویسی خط مشی عمومی» با تدریس جناب آقای دکتر سید مجتبی امامی اختصاص یافت.
🔹 استاد #امامی در ابتداء به صورت کلی مراحل تدوین یک خبر خط مشی عمومی را پس از مواجهه با یک خبر به شرح زیر بیان کردند :
۱. جست و جو برای یافتن #مستندات خبر
• پیشینه خبر ( نویسندگان ، فرآیند شکل گیری و ...)
• ادبیات #نظری خبر
• #منابع فارسی و غیر فارسی مرتبط با خبر
۲. #بازنویسی خبر بر اساس رهیافت های مطالعه خط مشی عمومی (فصل۱ کتاب خط مشی عمومی،شفریتز)
• رهیافت #اخلاقی
• رهیافت #زندگی_نامه نگاری
• رهیافت #مطالعه_موردی
• رهیافت #حقوق_عمومی
• رهیافت #سیستمی
• رهیافت #گزارش_سیاستی ( (Policy Paper
• رهیافت #تحقیق_رسمی
۳. یافتن منابع و مستندات بیشتر بر اساس رهیافت منتخب و خبر خط مشی عمومی تدوین شده
۴. تدوین انواع #خروجی_ها
• گزارش #سیاستی
• policy brief
• نگاشت #احتجاج
• ...
ایشان هم چنین خبر خط مشی عمومی را در کاهش عدم قطعیت در فهم مسئله عمومی بسیار موثر دانستند و متذکر شدند که مناسب است در تدوین خبر خط مشی عمومی دو نکته زیر رعایت شود :
• عدم قضاوت و نتیجه گیری #هنجاری در ابتدای تدوین خبر خط مشی عمومی ( زبان خبر خط مشی عمومی زیاد هنجاری نباشد)
• خبر خط مشی عمومی در #پاسخ به سوالات چه کسی ؟ چه چیزی؟ چرا؟ کی؟ کجا؟ چگونه؟ چه میزان ؟
🔹 در پایان جلسه اول این کارگاه مقرر شد، هر یک از یاران هسته برای جلسه دوم یک خبرخط مشی بر اساس مراحل یاد شده تدوین بفرمایند.
🖇 لینک خبر در سایت هسته:
🔗 yon.ir/bda6L
🔍🔍🔍 #هسته_خط_مشی_فضای_مجازی
➖➖➖➖➖
✔️ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام)
🌐 سروش ↙️
✅ sapp.ir/Rushdisu
🌐 ایتا ↙️
✅ eitaa.com/Rushdisu
🌐 بله ↙️
✅ ble.im/Rushdisu
✅ #نشست_رشد
📄 بررسی سند لایحه بودجه ۱۳۹۸ از منظر عدالت اجتماعی
✴️ نشست «بررسی سند لایحه بودجه ۱۳۹۸ از منظر عدالت اجتماعی» با ارائه دکتر فرشاد مومنی به همت هسته عدالت پژوهی مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیه السلام، عصر روز چهارشنبه ۱۹ دی ماه ۹۷ برگزار شد.
🔹دکتر فرشاد مومنی؛ استاد اقتصاد دانشگاه علامه طباطبایی در ابتدای این نشست ضمن ابراز خرسندی از حضور در جمع اعضای هسته عدالت پژوهی مرکز رشد و سایر پژوهشگرانی که دغدغه توسعه عادلانه برای ایران معاصر را دارند، پیگیری نظری و مطالبه عملی عدالت اجتماعی در شرایط خطیر جامعه معاصر را دارای اهمیت و ضرورت برشمردند و انتخاب های درست و نادرست در این شرایط را متضمن خلق حماسه ماندگار یا فاجعه عظیم دانستند. وی با اشاره به خاطره ای از استاد خود؛ مرحوم «عالی نسب» افزود: ایشان همواره به بنده توصیه می کردند، زمانی که پای خود را به دفتر نخست وزیری می گذاری باید با همان حسی باشد که گویی پا در «دریای خون» گذاشته اید. به مانند رزمندگان اسلام در خط مقدم باید در این عرصه وارد شوید گرچه کار شما حتی در ابعادی پیچیده ترو عذاب آورتر هم هست و باید در اینجا خون دل بخورید. دکتر مومنی افزود: شرایط کنونی ایران از نظر درجه شکنندگی پذیری بسیار در مرحله خطرناکی است و می خواهم همه را دعوت کنم با همان احساسات، حریت و شجاعت وارد میدان شوند و این کار را نوعی تکلیف شرعی برای همه علاقه مندان به کشور بدانند تا حسب وُسع و ظرفیت خود به وظایف عمل کنند.
🖇 ادامه مطلب در پیوند زیر:
🔗 http://qevam.rushd.ir/13971019-2/
➖➖➖➖➖
✔️ مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام)
🌐 سروش ↙️
✅ sapp.ir/Rushdisu
🌐 ایتا ↙️
✅ eitaa.com/Rushdisu
🌐 بله ↙️
✅ ble.im/Rushdisu
✅ #یادداشت_رشد
📄 *چه کسی باور دارد که انقلاب شده است؟*
✴️ چهل سال از بهمن ۱۳۵۷ می گذرد و همچنان بر سر تحقق یا عدم تحقق شعارها و آرمان های انقلاب اسلامی بحث و مجادله است. اما قبل از آن به نظر می رسد برای بحث در خصوص تحقق ها و عدم تحقق ها، باید پرسشی دیگر مطرح کرد. به نظر شما چهل سال است که از اتفاق خاصی می گذرد یا خیر؟ آیا واقعا باور دارید که اتفاقی افتاده است؟
🔹به نظر می رسد برخی به صورت جدی باور دارند که نهضت ۱۵ خرداد ۴۲ در ادامه نهضت ۱۴۰۰ ساله اسلامی جریان اصیل شیعی، در ۲۲ بهمن ۱۳۵۷ به ثمر نشست و ورق تاریخ را برگرداند تا صفحه دیگری برای تاریخ آغاز به نگارش کند که این بار قرار است ثمره این جریان انقلاب اسلامی و این صفحه جدید، رسیدن به عصر ظهور منجی باشد تا جهان را پر از عدل و قسط کند در حالیکه پر از ظلم و جور شده است. بله برخی باور کرده اند که انقلاب شده است و تمام همت و توان خویش را پای کار آورده اند. تمام منابع خود را به کار می گیرند، مجاهدانه تلاش می کنند، تشکیلات می سازند و سعی دارند جهان را در این نقطه متمرکز کنند. بگذارید از خود بپرسیم که این ها چه کسانی هستند که همه چیز خود را پای کار آورده اند؟ درست است. امریکا و اسرائیل و منافقین داخلی و هر مستکبری در عالم، سیلی سال ۵۷ را به خوبی نصب العین خود کرده است و برای ریشه کنی انقلاب اسلامی ایران، از هیچ چیزی فروگذاری نمی کند. قطعا بدانیم اگر کاری نمی کند، نمی تواند. آن ها لبه تیز چاقوی انقلاب بر حنجره خویش حس می کنند.
و در سوی دیگر، انقلابیونی هستند که اگر کاری نمی کنند، خیلی علت ها دارد غیر از آنکه بگوییم نمی توانند. خصوصا روحانیون، جامعه علمی و طیف انقلابی-حزب اللهی که شاید کمترین فهم و باور نسبت به انقلاب اسلامی دارند. ادعا نیاز به اثبات ندارد بلکه به صرف مشاهده، تایید می شود. اگر باور داشتیم این قدر خسته و نشسته نبودیم. اگر باور داشتیم درگیر روزمرگی ها نبودیم. اگر باور داشتیم، به جای تشکیل بسیج جهانی مستضعفین، سعی در کوبیدن انقلاب اسلامی نمی داشتیم. خیلی که به ما فشار بیاید پز روشنفکری ما را می گیرد و همین را هم که هست نقد می کنیم. نقد چیز خوبی است اما ما خوب نیستیم. همیشه می گویم که بعد از یک چلو کباب بره، با برنج محلی و روغن حیوانی و دوغ گوسفندی در کنار چشمه آب روان روستای پای کوه، می چسبد لم دهیم و در باب فقر، اندیشه و مباحثات کنیم.
🔹ما باور نکرده ایم که انقلابی شروع شده و الان باید ادای تکلیف کنیم و بار آن را به دوش بکشیم. باید بسازیم و اگر مشکلی هست رفع کنیم. ما باید خون دل بخوریم و بجنگیم؛ حداقل به همان میزانی که دشمنان کمر همت بر ریشه کنی ما بسته اند. بله درست است. ما هنوز باور نکرده ایم. والله اگر انقلاب اسلامی به دست نفهمی، جهالت و سستی ما از بین برود، اولین کسی که خونش به خاطر بی لیاقتی اش ریخته می شود و هستی اش را پایمال می کنند، ماییم. جوری از انقلاب حرف می زنیم که انگار در کره دیگری زندگی می کنیم. انقلابیون نا امید و خسته و بی مسؤولیت، سرمنشا مشکلات انقلاب هستند و الا دیگران که قرار نبوده برای انقلاب کمکی بدهند.
🔹بسیار زمان می برد تا بفهمیم که پس از صدر اسلام، اولین باری است که چنین بسط ید و قدرتی در تحقق کلمه الله داریم. ما هنوز نوک بینی خود را می بینیم و متوجه نیستیم که در یک فرصت تاریخی با اثرگذاری جهانی قرار داریم که ثمره تلاش ۱۴۰۰ ساله جریان اصیل شیعی به رهبری علمای اسلامی است و اکنون می تواند جهان را متحول کند همان طور که مانع اضمحلال آن در قرن بیستم شد. مشت انقلاب اسلامی بر نسخه های مادی بشری، آن قدر سهمگین بوده است که ما همواره یک طرف اخبار در فضای جهانی هستیم. حتی حضور فیزیکی نداشتیم اما ادعاهایمان، پرسشی بزرگ بر ویترین های رنگارنگ جهان مادی بوده است.
🔹شاید بهتر باشد که بپرسم چرا ما ادعای «انقلاب ما» را داریم؟ ما مگر چه کرده ایم که این میراث گران سنگ انبیاء و اولیاء الهی را به نام خود مصادره کرده و حالا در پز روشنفکری به کوبیدن ریشه های آن می پردازیم. کسانی درباره انقلاب حرف بزنند که برایش می جنگند برای همیشه. دیگران بروند و برای حیات دنیوی و روزمرگی ها و انقلاب تخیلی خودشان، دلسوزی کنند و کاری به «انقلاب اسلام ناب محمدی» نداشته باشند.
📝 آقای #تراب_زاده پژوهشگر مرکز رشد دانشگاه امام صادق علیهالسلام
➖➖➖➖➖
✔️ *مرکز رشد دانشگاه امام صادق (علیه السلام)*
🌐 *سروش* ↙️
✅ sapp.ir/Rushdisu
🌐 *ایتا* ↙️
✅ eitaa.com/Rushdisu
🌐 *بله* ↙️
✅ ble.im/Rushdisu