#ثواب_زیارت_امام_ع_در_زمان_حیات
🤔
#پرسش
❔ببخشید این همه روایت در فضیلت زیارت ائمه پس از شهادتشون داریم ایا روایتی صحیح هم داریم هر کس ائمه رو در زمان حیات شان و قبل از شهادتشان زیارت کنن فلان پاداش را به دست میاورد ❗️❗️
💠
#پاسخ💠
👌در رابطه با زیارت قبور ائمه ، پس از شهادتشان و فلسفه آن ، پاسخ گذشته ما را بخوانید ؛
💠
https://eitaa.com/Rahnamaye_Behesht/1355
❕حال در پاسخ به پرسش مطرح شده ، گفتنی است ؛
👌از آن جا كه پيوند با پيامبر خدا و خاندان پاك او، بيشترين نقش را در سعادت و خوشبختى انسان در دنيا و آخرت دارد، زيارت كردن آنان در حياتشان نیز ، مورد تاکید و توصیه فراوان ، قرار گرفته است .
❕خداوند می فرماید ؛
« يا أَيُّهَا الَّذِينَ آمَنُوا اصْبِرُوا وَ صابِرُوا وَ رابِطُوا وَ اتَّقُوا اللَّهَ لَعَلَّكُمْ تُفْلِحُونَ »« اى كسانى كه ايمان آورده ايد شکیبا باشید و ایستادگی کنید و مرابطه داشته باشید » ( آل عمران 200 )
👌در روایات متعددی ، مقصود از « مرابطه » ، ارتباط و پیوند داشتن با امام علیه السلام ، معرفی شده است ، چنان که امام صادق عليه السلام درباره آيه مذکور فرمود ؛
« در انجام فرايض شكيبا باشيد و در برابر مصيبتها ايستادگى كنيد و با امامان عليهم السلام پيوند برقرار كنيد. »
📚الکافی ج 2 ص 81
❕این مضمون در روایات متعدد دیگری نیز ، تاکید شده است ؛
📚البرهان ، فی تفسیر القرآن ، ج 1 ص 730
👌پیامبر گرامی فرمود ؛
« هرکس می خواهد به من توسل کند و من شفاعت او را روز قیامت کنم ، با اهلبیتم ارتباط برقرار کند و سرور و شادی را بر آنان وارد کند »
📚امالی صدوق ، ص 379 _ امالی طوسی ، ص 424
👌امام صادق ع فرمود ؛
« هرکس با ما ارتباط داشته باشد ، گویی با رسول خدا ارتباط داشته و هرکس با رسول خدا ارتباط داشته باشد ، گویی با خداوند ارتباط دارد »
📚المحاسن ، ج 1 ص 62
❕در نقل دیگر آمده است که امام حسين عليه السلام از جدّش پيامبر خدا پرسيد ؛ « پدر جان! كسى كه شما را زيارت كند، چه [پاداشى] خواهد داشت؟ پیامبر گرامی ، در پاسخ فرمود ؛
« پسركم! هر كه زنده و مُرده من يا پدرت يا برادرت يا تو را زيارت كند، بر من است كه در روز قيامت، ديدارش كنم و او را از گناهانش نجات دهم. »
📚الکافی ج 4 ص 548
❕امام باقر عليه السّلام فرمود ؛
« حجّ تمام، ديدار با امام است. »
📚الفقیه ج 2 ص 578
❕ امام صادق عليه السّلام فرمود ؛
« هرگاه يكى از شما به حج رود، بايد حجّ خود را با ديدار ما به پايان بَرَد؛ چرا كه اين (ديدار با امام)، براى كامل شدن حجّ است. »
📚عیون الاخبار ج 2 ص 262
❕سَدير می گوید ؛
« درحالى كه امام باقر عليه السّلام به خانه خدا وارد مى شد و من بيرون مى آمدم، دست مرا گرفت، سپس رو به كعبه كرد و فرمود ؛ اى سدير! همانا مردم، مأمور شده اند كه نزد اين سنگها آمده، طواف كنند، سپس نزد ما بيايند و همبستگى و ولايتشان را با ما اعلام كنند». و اين، همان گفته خداوند است: (من آمرزنده كسى هستم كه توبه كند و ايمان آورَد و عمل صالح انجام دهد و آنگاه، هدايت شود). امام عليه السّلام در اينجا، اشاره به سينه اش كرد [و افزود]: «به سوى ولايت ما».
📚الکافی ج 1 ص 392
👌و فرمود ؛
« سزاوار است مردم، اين خانه را زيارت كنند و بزرگ بدارند؛ چرا كه خداوند، آن را بزرگ داشته است. و سزاوار است هرجا كه هستيم، به ديدار ما بيايند. ما راهنمايان [مردم] به سوى خداونديم. »
📚الکافی ج 4 ص 549
❕در نقل دیگری پيامبر گرامی به امام على فرمود ؛
« اى على! هر كه مرا در زندگى ام يا پس از مرگم زيارت كند، يا تو را در زندگى ات يا پس از مرگت زيارت كند، يا دو پسرت را در زمان حياتشان يا پس از مرگشان زيارت كند، برايش ضمانت مى كنم كه در روز قيامت، او را از هراسها و سختى هاى آن، نجات دهم و با خودم هم درجه اش گردانم. »
📚الكافي ج 4 ص 579 _ كامل الزيارات ، ص 40
#پرسمان_اعتقادی
@Rahnamye_Behesht
#سایت_ما
ipasookh.ir