29.89M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#امیر_عالم_امیرالمؤمنین_علی_علیه_السلام
#نوا_و_نما_های_علوی
در استقبال از عیدالله الاکبر، #عید_سعید_غدیر_خم 🌹🌹🌹
#وعده_ی_ما_ایوان_نجف ....
http://sm-kheradmand.com
#توحید_امامیه
#آیات_آفاقی
عکس روز ناسا
یکشنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۴
عنوان: مقابل کهکشان NGC 3344
https://eitaa.com/s_m_kheradmand
#روز_نگاشت - 1375
#بخوان_و_بخوان_و_بخوان
#در_جستجوی_حقیقت
#مربیان_پیش_دبستانی
* شنبه – 6 بهمن ماه 1375 – 15 رمضان 1417 – 25 جنیووری 1997
• صبح در حالی که با آقای علیرضا مهدوی هم قرار داشتم به مدرسه رسیدم. آقای مهران مستوفی خیلی تحویل گرفتند ولی آقای مرتضوی نه! چرا؟! خوب از مدرسه مرخصی گرفته ام برای کارهای درسی و دانشگاهی ام!
• بچهها خیلی ابراز علاقه کردند و مدام از علت نبودم میپرسیدند! ابتدا نقاشی کاغذهایی را داشتیم که به پتویی رنگ و آب می دادند؛ در زنگ دوم گل زدن با توپ تخم مرغی به دروازهها بود، آن هم با توجه به رنگ دروازه ها؛ زنگ شوم هم قصه ی تصویری.
• آقای مهدوی خیلی از برنامه ها خوشش آمده بود. بعد نشستیم و با هم در مورد شعر خواندن برای بچهها در نوار و اجرای نمایش و جلسه ی آخر کلاسشان صحبت کردیم.
• امروز مطالعه ی کتابِ «آنگاه هدایت شدم» را به پایان رساندم.
• به قلم: محمد تیجانیتونسی؛ ترجمه محمدجواد مهری؛ نشر: قم : بنیاد معارف اسلامی؛ ٣١٢ صفحه.
• یادداشت ویراست و تاریخچه: این کتاب با عناوین«اینگونه هدایت شدم» و«راه یافته» توسط ناشران مختلف در سال های متفاوت نیز منتشر شده است.
• آنگاه هدایت شدم ترجمه فارسی کتاب «ثُمَّ اهْتَدَیتُ» نوشته آقای دکتر محمد تیجانی سماوی است که ماجرای تغییر مذهب خود از مکتب خلفا به شیعه را نوشته اند. آقای تیجانی ضمن نقل زندگینامه شان، ماجرای سفرشان به عراق و نجف و دیدار و گفتگوهایشان با عالمان شیعه از جمله آیت الله سیدابوالقاسم خوئی و آیت الله سیدمحمدباقر صدر را بازگو کرده اند. نویسنده در این کتاب با استناد به احادیث پیروان مکتب خلفا، از عقاید مذهب شیعه دفاع میکند. این کتاب – تا کنون - به چهارده زبان ترجمه و چندین بار در ایران چاپ شده است. حقیقتاً خواندن این اثر، بر همه ی جوانان شیعه لازم است.
https://ble.ir/S_M_Kheradmand
#بخوان_و_بخوان_و_بخوان
#کتاب_های_کودکان
* چهارشنبه – 29 بهمن 1399 – 5 رجب 1442 – 17 فوریه 2021
• امروز کتابِ «درجستجوی نیمو»، چاپ چهاردهم، نویسنده: شرکت والت دیزنی، مترجم: آزاده محضری، ویراستار: عزت جلالی، گرافیست: فرخ محجوبی، لیتوگرافی: هزاره، چاپ و صحافی: صنوبر، با شمارگان: 1500 نسخه در 28 صفحه، مطالعه شد.
• کتاب انتخابی آقاسیدمجتبی بود از کتابفروشی که برایش خواندم؛ فکر کنم قسمت هایی از این مکتوبه را که به صورت کارتون بوده را دیده ام. داستان جالبیست.
https://ble.ir/S_M_Kheradmand
#بخوان_و_بخوان_و_بخوان
#کتاب_های_کودکان
* چهارشنبه – 15 اردیبهشت1400 – 22 رمضان الکریم 1442 – 5 می 2021
• امروز کتابِ «تاپسی+تیم و پلیس» را برای آقا سیدمجتبی خردمند و خواهرشان خواندم. سرشناسه: آدامسون، جین؛ ترجمه مرجان عسگراولادی؛ بازنویسی نسرین وحیدی؛ مشخصات نشر: تهران: موج پایدار، ١٣٨١؛ مشخصات ظاهری: ٢۴ صفحه؛ مصور (رنگی)؛ یادداشت عنوان مرتبط: عنوان روی جلد: تاپسی + تیم با مادربزرگ و پدربزرگ؛ موضوع: داستانهای اجتماعی.
• ساده و روان و آشکار است که ترجمه ایست تقریباً تغییر نکرده از متن اصلی؛ بر انگیزاننده ی این امید که واقعا یک پلیس به این حد امین مردم و بچه ها باشد! ... در همه جای دنیا! ...
https://eitaa.com/s_m_kheradmand
#بخوان_و_بخوان_و_بخوان
#کتاب_های_کودکان
* پنجشنبه – 25 خرداد 1396 – 20 رمضان الکریم 1438 – 15 ژوئن 2017
• امروز کتاب «با ایده ات چه کار می کنی؟» را خواندم؛ نام پدیدآور: کوبی یامادا؛ تصویرگر مائه بسام؛ مترجم حمیده شرزهئی؛ مشخصات نشر: تهران: خانه تحول، ١٣٩۴ ؛ مشخصات ظاهری: [۴٠] صفحه: مصور (رنگی)؛ مناسب برای گروه سنی: ب؛ موضوع: اندیشه و تفکر خلاق؛ موضوع: خودسازی در کودکان؛ موضوع: کودکان - راه و رسم زندگی.
• کتاب زیبایی بود. در مطب دکتر کودکان، برای فرزندم خواندم.
• اگر بتوانیم از اصطلاحاتش و اصل داستان در گفتگوهای روزمره استفاده کنیم، موضوع برای بچه ها مفهوم تر و قابل درک تر می شود. البته به نظرم اگر مترجم گرامی از واژه ی «احمقانه» استفاده نمی کرد بهتر بود و اگر نویسنده ی محترم کمی مبسوط تر می نوشت، بهره ی بچه ها از کتاب بیشتر می شد.
• به هر حال اصل کتاب خوب، تعریف و خواندن آن همراه با کمی بسطِ مطلب و حذف احساس نگرانی از بیان ایده ها و فکر ها برای کودکان 5 تا 7 سال بسیار خوب و برای بچه های بزرگتر هم می تواند جالب باشد، البته به نظرم نویسنده نگرانیِ نا به جایی را در بیان ایده ها ایجاد می کند! نگرانی ای که اساسا لزومی ندارد. سیدطه ی 6 ساله در پایان داستان کتاب می گوید: «از این کتاب یادگرفتم که با فکرم زندگی کنم، اگر فکرم خوب بزرگ شود می توانم دنیا را عوض کنم!»
https://eitaa.com/s_m_kheradmand
#بخوان_و_بخوان_و_بخوان
#کتاب_های_نوجوانان
*جمعه – 16 تیر 1396 – 12 شوال 1438 – 7 ژوئیه 2017
• در این تابستان، مطالعه ی کتابِ « پدری مهربان برای همه» را در 80 صفحه و در مشهد مقدس به اتمام رساندم.
• به نظرم باید بیش و پیش از هر چیز، به نویسنده ی محترم تبریک گفت که کوشیده اند تا برای گروه سنی 9 تا 12 سال، مطالبی پیرامون امام عصر علیه السلام را به صورت داستانی و البته بر اساس آیات و روایات نوشته و منتشر سازند. نگاشتن برای این گروه و البته تا حدود سن 15 سالگی، آن هم در موضوعات اعتقادی کار بسیار دشواری است. زمانی نه چندان دور، در اوایل دهه ی 80 هجری شمسی، تلاش هایی در این زمینه داشتم و البته متنهایی جزوه مانند نوشتم که در برخی موسسات فرهنگی مورد استفاده قرار گرفت ولی وارد عرصه ی نشر نشد.
• پس از این ارج نهادن نسبت به نویسنده ی محترم، مناسب است تا به برخی نکات اشاره شود:
• 1) خالی بودن کتاب از هر نوع تصویر و پیوستگی نسبی متن، آن را از جذابیت لازم برای گروه سنی مورد نظر دور می کند.
• 2) برخی نکته های بیان شده در کتاب به جهت دقتِ مطلب قابل تامّل و بعضاً قابل نقد و ایراد است. بنابر این لازم است برای متقن تر بودن برخی پاسخ های نویسنده به سوالات مطرح شده در کتاب، به منابع دیگری که در این زمینه ها موجود است مراجعه شود.
• 3) با وجود برخی نکته های علمی درباره ی محتوای متن، نثر نسبتاً روان و توصیف هایِ به جا و نیکوی داستان با داد و ستد های گفتاری مطلوب، متن را خواندنی کرده و از این جهت کتاب می تواند پس از رفع اشکالات محتوایی و افزودن تصاویرِ نیکو و حتی تغییر در قطع، به عنوان نوشته ای شایسته در این زمینه عرضه گردد.
فهرست 171 گتاب مطالعه شده ی منتشر شده برای نوجوانان ، همراه با تحلیل هایی پیرامون محتوای آن در آدرس زیر موجود است:
http://sm-kheradmand.com/Recommended/section5/section6/Archive/lang/Fa.aspx
#بخوان_و_بخوان_و_بخوان
* شنبه - 17 شهریور 1369 - 17 صفر 1411 - 8 سپتامبر 1990
• به لطف خداوند متعال و عنایات ولیش امام عصر علیه السلام، امروز مطالعه ی کتابِ «رجعت» اثر علامه محمد باقر مجلسی، با مقدمه، تصحیح و تعلیقاتِ ابوذر بیدار، از انتشارات رسالت قلم منتشر شده در 1367، در 144 صفحه را به پایان رساندم.
• انصافاً کتاب محققانه و جامعی است. از آن جا که با وجود جایگاه اعتقادی «#رجعت» در نزد شیعه، کمتر اطلاعاتی در این زمینه عرضه می شود، مطالعه ی این کتابِ ارزنده و روایی را توصیه می کنم؛ از پدرم عزیزم که این کتاب را برایم تهیه نموده، جلد کرده و در اختیارم گذاشتند ممنونم.
https://ble.ir/S_M_Kheradmand
#بخوان_و_بخوان_و_بخوان
#امیر_عالم_امیرالمؤمنین_علی_علیه_السلام
#در_جستجوی_حقیقت
* جمعه – 10 آذر 1385 – 9 ذی القعده 1427 – 1 دسامبر 2006
• به لطف خداوند متعال امروز مطالعه ی کتابِ «بلند ترین داستان غدیر»، اثر آقای محمدرضا انصاری، از دلیل ما (١٣٨٣)، در ١١١ صفحه، به پایان رساندم.
• کتاب را به نیکویی خواندم و از آن استفاده ی بسیار بردم.
• برای استفاده در یکی از کلاس هایی که داشتم پیشنهاد مطالعه ی کامل آن را دادم و از محتوای آن پرسش شفاهی داشتیم.
• کتاب بسیار مفید و قابل استفاده و برای هدیه و استفاده در مدارس و دانشگاه ها و حوزه های علمیه، جهت مسابقات و اجرای نمایش بسیار مناسب است.
https://eitaa.com/s_m_kheradmand
بسم الله الرحمن الرحیم
المستغاثُ بکَ یا صاحب الزمان
إِنَّا لِلَّهِ وَإِنَّا إِلَيْهِ رَاجِعُونَ
در ایام سرور دوستداران امیرالمؤمنین علیه السلام و جشن های با شکوه عید سعید غدیر
یهود عنود دل شیعیان این مملکت شیعه را به غم و نگرانی و تعب انداخت.
حال ایران همنوا با همه ی مظلومان عالم، خدای متعال را به حق پیامبر رحمت صلی الله علیه و آله و جانشین بلافصل و برحقش قسم می دهد و با توجه و اخلاصی بیشتر فرج منتقم خون های به ناحق ریخته شده در طول تاریخ را از درگاه الهی طلب می کند؛ پس: «یا عالی، بحق علی، عجل لولیک الفرج».
سیدمحمد خردمند - 23 خرداد 1404