فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#روز_نگاشت - 1375
* پنجشنبه – 22 آذر ماه 1375 – 1 شعبان 1417 – 12 دسامبر 1996
• امروز مطالعه ی ماهنامه ی فرهنگی، اجتماعی، اعتقادیِ موعود به پایان رسید. پیش شماره 1، منتشر شده درآبان 75، و رجب 1417؛ صاحب امتیاز و مدیر مسؤول و سردبیر: اسماعیل شفیعی سروستانی که 72 صفحه است.
• این شماره را دو مرتبه مطالعه کردم، نظراتم را در مورد موضوعات و محتوای آن برای مجله ارسال داشتم. بعضی قسمت های آن از نظر طرز نگارش خوب نبود و بعضی دیگر به همین علت کاملاً نامفهوم شده بود اما در مجموع جالب و مفید و قابل استفاده بود. نکته برداری هم داشتم.
گر باد فتنه هر دو جهان را بهم زند/ ما و چراغ چشم و ره انتظار دوست.
* شنبه - 24 آذر ماه 1375 -3 شعبان 1417 – 14 دسامبر 1996
• صبح بسیار زود رفتم مدرسه؛ کلید را از عبدالخالق گرفته و در سالن پیش دبستانی را باز کردم و حدود ساعت 16 کلید را تحویل دادم. در این بین علاوه بر گفتگوهای مفصلی که با آقای بهرام مستوفی در مورد امور تربیتی و گاهی دانشگاه و مشکلات جامعه و فساد و بعضی مسائل مدرسه داشتیم در زمان خضور نوآموزان از ایشان خواستیم که از اهل خانه ی خود نقاشی کنند؛ برنامه ی دیگر نمایش عروسکی بود که با مجری گری من و بازی آقای مستوفی اجرا شد.
• بازیِ حیاطی داشتیم و بعد کاردستی و بُرش آدم هایی که دست به دست هم میدهند. امروز آقای مرتضوی کار داشتند وً دیر آمدند و زود رفتند.
• وارد کردن اطلاعات پرونده ی بچهها در دفترِ مشخص شده را بعد از ظهر انجام دادم. این اطلاعات شامل توضیحاتی راجع به مسائل اخلاقی - رفتاری آن ها و قرار دادن نمونه فعالیت هایشان در پوشه ای مخصوص، از برنامه های آن روز می شود.
• روزه بودم ولی الحمدلله گرسنه و تشنه نشدم. یکسری اطلاعات تجربی با آقای مستوفی در موضوعات روانشناسی تبادل کردم.
http://sm-kheradmand.com/Seminars/Archive/lang/Fa.aspx
#معنای_زندگی_امام_عصر_علیه_السلام
#ماه_مبارک_رمضان
📢 توجه:
اعمال و عبادات شبهای قدر همه مستحب است پس می توان به نیابت از امام عصر علیه السلام به جای آورد.
هر کجا هستیم بکوشیم به انجام عباداتی از این شب ها؛ مراقب باشیم چیزی - جز ضروریات شرعی- ما را از ذکر دعا و قرائت قرآن و نماز و طلب مغفرت، باز ندارد.
المستغاث بک یا صاحب الزمان
ابن عربی از ما نیست.mp3
4.23M
#اعتقادی
#گفتارهایی_کوتاه_از_دیگران
گفتگویی در قبرستان بقیع؛ ... این عربی از ما نیست!
https://t.me/S_M_Kheradmand
#روز_نگاشت - 1379
#معلمان_دینی_دبستان
* دوشنبه - 5 دی 1379 – 28 رمضان المبارک 1421 – 25 دسامبر 2000
• امروز جلسه ی 35 از کلاس دینی و قرآنِ سوم دبستان بود.
• کاغذهایی به بچهها داده شد تا رنگ آمیزی کنند. توضیحاتی هم درباره ی دفاتر دادم تا تکمیل نمایند.
• در طول زنگ بچه ها تک تک برای وضو گرفتن به پایین می روند و آن ها که وضو می گیرند، خدمت آقای عباسی و آقای نژادحسینیان می روند و از انتهای جزء ۳۰ می خوانند و آن سوره هایی که غلط نداشتند علامت مثبت می خورد و سوره بعد را می خواندند. در این میان بعضی از دانش آموزان هم که تسلط داشتند بچه های دیگر نزد آن ها می رفتند و قرآن می خواندند؛ همچنین سرکلاس قسمت های مختلف نماز را از کسانی که مشغول رنگ آمیزی بودند میپرسیدم. خلاصه در این زنگ عده ای مشغول تکمیل دفاتر بودند، عده ای در حال وضو گرفتن، عده ای مشغول قرآن خواندن، عده ای مشغول رنگ آمیزی کاغذ طراحی جدید، عده ای در راهرو نزد همکلاسیهایشان قرآن می خواندند و عده هم مشغول آموزش خواندن قرآن به دوستانی که مسلط نبودند. الحمدلله رب العالمین.
• عصرگاه، مطالعه ی کتاب «عصر طلایی ظهور» را که به قلم جمعی از محققین و توسط انتشارات پاسدار اسلام منتشر شده است به پایان رساندم. چاپ اول، نیمه ی شعبان 1421 و در 79 صفحه.
• کتاب مختصر و بسیار خواندنی ای است در باره ی زمان ظهور حضرت ولی عصر علیه السلام. مطالب این جزوه به صورت نمایشگاهی از تابلو های مزین به روایات و تصاویر زیبا و به صورت غرفه غرفه تشکیل یافته بود و جوانانی با شرح روایات و توصیف عصر ظهور، برنامه ای شکیل و مفید ارائه می دادند. در پایان نمایشگاه نیز هر شب، یکی از فضلا را دعوت می کردند که به سوالات احتمالیِ مخاطبان پاسخ می گفتند و یا نکته ای را بر مطالب نمایشگاه بیفزاید. معمولا برنامه از بعد از ظهر تا پس از غروب بود.
• کار ارزنده و مفیدی بود که چند سالی با موضوعات مرتبط با امام زمان علیه السلام برگزار می شد و یکی از سال ها، محتوای نمایشگاه (که در موضوع عصر ظهور) بود به صورتِ این جزوه نیز منتشر شد. کار جمعی و عاشقانه ای بود که عده ای جوان از طراحی اولیه و چیدمان نمایشگاه تا ارائه و پذیرایی فعالیت می کردند. خوب است کسانی که می خواهند برای اهل بیت علیهم السلام کاری انجام دهند از این قبیل فعالیت ها در مسجد و هیأت و محله شان طراحی کنند و با یک کار تحقیقی خوب مطالب ارزنده و مفیدی هم تحویل مخاطبانشان دهند.
http://sm-kheradmand.com/Recommended/section5/section17/page9.aspx
#برگزاری_سخنرانی_ها_سمینارها_جلسات_کلاس_ها_و_کارگاه_ها
#روانشناختی
کارگاهی بسیار مفید که با پیگیری یکی از علاقه مندان به رشته ی روانشناسی تشکیل شد؛ با ورود و خروج برخی دیگر از مشتاقان این مباحث ادامه یافت و نهایتاً گرچه کتاب به اتمام نرسید ولی چهل جلسه ی آن به سرانجام رسید.
ابتدا برای تنظیم فایل های صوتی جلسات و قرار دادن آن بر روی سایت وقتگذاری هایی شد ولی نهایتاً با مشورت اعضای کلاس تصمیم بر آن شد که به احترام کسانی که برای حضور در این کارگاه هزینه پرداخته اند و برای حفظ اسرارِ شخصیتی کسانی که داوطلب برگزاری برخی تست ها جهت تحلیل در کارگاه بوده اند محتوای جلسات در دسترس دیگران قرار نگیرد.
امیدواریم که زمانی بتوانم دیگر مطالب این کتاب پر محتوا را نیز به بحث و گفتگو بنشینم.
این مجموعه ی چهل قسمتی، در 1397/5/18 آغاز و در 1398/2/25 به پایان رسید و میزان وقتگذاری جهت تنظیم و ارائه ی بحث، بیش از 240 ساعت به طول انجامید.
امید که این صرف وقت به یاری نیکوتر و عالمانه ترِ دوستداران امیرالمؤمنین علی علیه السلام منتهی گردد.
http://sm-kheradmand.com/Classes-WorkShop/Archive/lang/Fa.aspx