امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بعضی اشکال گرفته اند که وقتی بودجه برای افزایش زیرساختها و بهبود کیفیت آموزش دانشجویان علوم پزشکی کم است، افزایش ظرفیت دانشجویان پزشکی نیز غلط است. این اشکال نادرست است زیرا اتفاقا بودجه لازم برای افزایش کیفیت و زیرساختها در نظر گرفته شده اما برخی مسئولان وزارت بهداشت و دانشگاههای علوم پزشکی این بودجه را به جای خرج در جای اصلی، در موارد غیر ضروری دارند خرج میکنند. یک مثال؛ ساخت هتل در مشهد توسط وزارت بهداشت با رقم ۲ هزار میلیارد تومان!
لذا از دوستانی که اطلاعات کافی در این باره ندارند و پشت پرده ها را نمیدانند خواهش میکنم با اظهارات غیر دقیق پازل "مافیای انحصار پزشکی" را تکمیل نکنند.
میثم ظهوریان نماینده مشهد و کلات در این فیلم توضیحات خوبی پیرامون این ماجرا داده است.
@Sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
یکی از نکات که رهبر انقلاب در سخنرانی دیروز مطرح کردند، اشاره به ضعف ارتش سوریه و خالی کردن میدان بود.
یعنی اگر ارتش این کشور مثل یک دهه قبل می ایستاد، با کمک سایر کشورهای جبهه مقاومت امکان پیروزی داشت و این ضعف و خالی کردن میدان، شبیه رفتار ارتش مدعی اما تو خالی رضاخان در جنگ جهانی دوم بود:
"ارتش ما در دوران رژیم طاغوت متأسّفانه همینجور بود؛ آنها هم در مقابل حملهی دشمنان و خارجیها در جنگهای مختلف، از جمله در جنگ دوّم [جهانی] ایستادگی نکردند، نَایستادند. آن روز، دشمن آمد تا خود تهران را گرفت."
دیدن این ۵۳ ثانیه به روایت دکتر موسی حقانی، باعث درک بهتر این رخداد تاریخی میشود.
@Sabety_ir ✅
بعد زهرا، بعد زینب، از همه زنها سری
ای تمام مادران قربان تو نامادری...
#شب_جمعه
گزارش پنجاهمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳)
از صبح زود که برای نماز بلند شدم ذهنم درگیر مساله سوریه بود. اخبار بدی منتشر شده که خیلی جای امیدواری زیادی وجود ندارد. در هر حال، حدود ساعت ۸ به مجلس رسیدم و همان ابتدا نیز جلسه غیر علنی درباره مساله سوریه آغاز شد و رییس مجلس نکاتی را بیان کرد.
بعد از حدود بیست دقیقه، جلسه علنی با دستور ادامه بررسی لایحه بودجه سال بعد آغاز شد اما همچنان ذهنم درگیر اخبار سوریه بود. جمع بندی ام از فیلمها و تصاویر و اخبار منتشر شده این است که کار تمام است و به زودی خبر سقوط حکومت بشار اسد منتشر می شود. به همین خاطر تمرکزم روی مباحث بودجه ای خیلی سخت تر از روزهای قبل بود چون اصلا ذهنم جای دیگری بود.
بعد از نماز ظهر نیز بلافاصله به جلسه کمیسیون امنیت ملی رفتم که با حضور برخی از مسئولان وزارتخارجه، آخرین تحولات سوریه بیان شد. اگرچه رگه هایی از خوشبینی در بعضی از تحلیل هایشان وجود دارد اما همچنان جمع بندی شخصی ام مثبت نیست.
بعد از ظهر نیز شیفت دوم و بعد مغرب نیز شیفت سوم جلسه بودجه برگزار شد، جلساتی به شدت فرسایشی و خسته کننده که هم انرژی زیادی می گیرد و هم بسیار وقت گیر است.
مهمترین مصوبات امروز اولا تصویب عوارض کالاهای آسیب رسان مثل سیگار و چیپس و پفک و... از ۲ تا ۱۰ درصد بود و ثانیا، مقرر شد درآمد دانشگاه های علوم پزشکی فقط برای تامین دارو هزینه شود. ضمنا دولت مکلف به انتشار فهرست ابربدهکاران بانکی شد و قرار شد صاحبان خودروهای بالای ۵ میلیارد تومان نیز تا پایان آبان سال بعد مالیات شان را پرداخت کنند.
حدود ساعت ۲۱ خسته و پر از درگیری ذهنی درباره سوریه به خانه برگشتم. آخر شب تا ساعت ۲۴ قبل از اینکه بخوابم بازهم آخرین اخبار را رصد کردم، هنوز خبری از سقوط حکومت بشار منتشر نشده. جای امیدواری است. از ته دل دوست دارم فعلا چنین خبری منتشر نشود و همه چیز مثل سال ۹۱ با یک معجزه برگردد. با این بیم و امید میخوابم...
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش پنجاهمین جلسه علنی و سایر جلسات مجلس دوازدهم (شنبه ۱۷ آذر ۱۴۰۳) از صبح زود که برای نماز بلند
تصاویر مرتبط با گزارش پنجاهمین روز صحن علنی مجلس (۱۷ آذر ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅
در دفاع از سخن درست پزشکیان
رئیس جمهور دیروز با انتشار فیلمی خطاب به مردم ایران، از همه خواست تا با مدیریت بهتر انرژی، کاری کنند ذخیره سوخت کشور حفظ شود تا بتوانیم در فصل سرما به همه مردم گاز بدهیم.
واقعیت ماجرا این است که جدای از کم کاری هایی که دو وزارتخانه نفت و نیرو انجام دادند تا امسال ذخیره سوخت کمتری داشته باشیم، ما مردم ایران بسیار راحت و مفت انرژی را هدر میدهیم و به زبان ساده تر؛ خیلی راحت اسراف میکنیم و هیچ توجهی نداریم که همین گاز و برقی که به راحتی و به ارزانی در دسترس ماست، چقدر ارزشمند، استراتژیک و حیاتی است تا جایی که بسیاری از جنگ ها و اختلافات بزرگ بین کشورها دقیقا بر سر همین انرژی و چیزی است که ما به راحتی آن را هدر میدهیم.
یک مثال ساده همین است که بارها دیده ایم؛ ابتدا به صورت بی رویه انرژی مصرف میکنیم تا اتاق گرم شود و بعد که زیادی گرم شد، لای پنجره را باز میکنیم تا اتاق کمی خنک شود!
دو ماه قبل که برای اجلاس IPU به عنوان هیات پارلمانی ایران به سوئیس رفتیم، بعد از خارج شدن از فرودگاه و ورود به خیابانهای ژنو، اولین چیزی که خیلی به چشمم آمد، تاریکی بیش از حد بزرگراه ها و خیابانها بود. تقریبا یا چراغی برای روشن کردن خیابانها و بزرگراه ها وجود نداشت یا بسیار بسیار کم بود! انگار در شهر ارواح بودم و تاریکی بیش از حد خیابانها بسیار غافلگیرم کرده بود، آن هم در یکی از مرفه ترین و ثروتمندترین کشورهای اروپا که هیچ تحریم و فشار خارجی نیز علیه آن وجود ندارد و یک سوم برقش اتمی است.
جالبتر اینکه وقتی وارد هتلی شدیم که بسیاری از مسئولان و مقامات ارشد سیاسی کشورهای دیگر نیز در همانجا اقامت داشتند، با غافلگیری دوم مواجه شدم. دمای اتاق تقریبا سرد بود و وقتی پیگیر شدم تا از طریق سیستم گرمایشی دمای اتاق را گرم تر کنم متوجه شدم از درجه ۲۳ به بالا امکانش وجود ندارد! چون انرژی در آنجا آنقدر مفت نبود که حتی در هتل هایش هم خیلی راحت مصرف شود! در حالیکه در مسافرخانه های درجه چندم تهران و مشهد و اصفهان و... هرچقدر بخواهید میتوانید اتاقتان را گرم یا سرد کنید!
همه اینها را نوشتم تا یک نتیجه بگیرم؛ پیشرفت ایران لزوما با سرمایه گذاری خارجی و شعار و... پیش نمیرود. ما مردم ایران با همه اختلاف سلیقه ها باید بپذیریم که بسیاری از موفقیت هایمان بستگی به حرکتهای بزرگ جمعی دارد که یک مثالش همین مصرف انرژی است. لذا از رئیس جمهوری که حتی به او رای ندادم نیز تشکر میکنم که برای فرهنگ سازی در این باره پیشقدم شد و خودم نیز همه توانم را برای مدیریت مصرف انرژی در خانه، محیط کار و... به کار می بندم. همه ما در یک کشتی نشسته ایم و باید این مشکلات را با همدیگر حل کنیم.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
در برنامه "گفتگوی صمیمی" شبکه خبر، هر کدام از کاندیداها به انتخاب خود میتوانستند یکی از اعضای خانواد
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
پاسخ دکتر سعید جلیلی به سوال یک دانشجو در دانشگاه علم وصنعت که پرسید چرا زمان انتخابات امیرحسین ثابتی را به جای خانواده تان به صداوسیما فرستادید؟
اولا قرار نبود حتما یک نفر از اعضای خانواده نامزدها در برنامه حاضر شوند
ثانیا تمایل نداشتم تنها فرزندم که پسر هم هست، در آن برنامه حاضر شود چون معتقدم نباید از عرصه هایی مثل انتخابات برای آقازاده بازی استفاده شود
@Sabety_ir ✅
گزارش پنجاه و یکمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳)
بعد از نماز صبح اخبار را دنبال کردم و دیدم بالاخره خبر سقوط حکومت اسد منتشر شده. حالا با این اتفاق منطقه و جهان وارد مقطع جدیدی شده اما ما همچنان باید مشغول تصویب بودجه باشیم!
صبح حدود ساعت ۸.۱۵ جلسه آغاز شد، تمام ذهنم درگیر اخبار مربوط به سوریه است. لذا مثل دیروز تمرکز بر بندهای مختلف لایحه بودجه کار بسیار سختی است. یکی دو نفر از نمایندگان نیز مثل صباغیان نماینده بافق و رسایی نماینده تهران در تذکر به رییس مجلس به درستی گلایه کردند که در وسط این همه تحولات مهم و اخباری که از سوریه وجود دارد، چرا جلسه غیر علنی با حضور مسئولان نظامی برگزار نمی شود تا نمایندگان در جریان جزییات تحولات سوریه قرار بگیرند؟ در گعده با سایر نمایندگان نیز این موضوع داغ بود.
موقع ظهر هم دیدم که فلاحت پیشه که از قضا چند دوره خودش نماینده مجلس بوده و الان هم عضو هیات علمی دانشگاه علامه طباطبایی است، توییت مزخرفی درباره سوریه زده که عینا تکرار حرف نتانیاهوست و پاسخش را دادم. واقعا جمهوری اسلامی جای عجیبی است که همزمان که به دیکتاتوری متهم می شود، استاد دانشگاهش که ماه به ماه پول همان جمهوری اسلامی را می گیرد عملا حرفهای اسراییل را به راحتی منتشر می کند و کسی هم کاری اش ندارد!
البته امروز استثنائا شیفت سوم جلسه برگزار نشد و بعد از جلسه دوم که تا اذان مغرب طول کشید، نمایندگان مجلس را ترک کردند اما مهمترین مصوبات امروز اولا موظف شدن تمام صندوقهای بازنشستگی و شرکتهای تابعه شان برای ارائه اطلاعات شان در سامانه جامع بودجه بود، ثانیا تصویب اختصاص دو هزار میلیارد تومان برای کاهش هدر رفت آب شهری و روستایی و ثالثا، اختصاص ۱۵ درصد حقوق دولتی معادن در استان ها با اولویت شهرستانی که معدن در آن قرار دارد.
اما نکته عجیب و غریب امروز واکنش و تلاش تعدادی از نمایندگان برای به کارگیری معلمان حاق التدریس بود که در نهایت حاج بابایی رییس جلسه به درستی تشخیص داد این مساله اشکالات قانونی دارد و باید به کمیسیون تلفیق برگردد. ماجرا از این قرار بود که وقتی این مساله برای رای گیری مطرح شد، ده ها نفر از نمایندگان با شور و هیجان بی سابقه ای که در این ۶ ماه در هیچ جلسه دیگری نمونه اش را ندیدم، به سمت هیات رییسه و بلندگوی سخنران رفته و با داد و فریاد خواستار رای مثبت به این مساله شدند. صحن به قدری بهم ریخت که برای دقایقی عملا جلسه از کنترل خارج شده بود و البته در نهایت هم در این باره رای گیری نشد. بعضی از همکاران علت این همه شور و هیجان را پخش زنده مجلس و رصد مواضع نمایندگان توسط فرهنگیان می دانستند که البته من از نیت بقیه مطلع نیستم اما تحلیل قابل تاملی بود.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
گزارش پنجاه و یکمین جلسه علنی مجلس دوازدهم (یکشنبه ۱۸ آذر ۱۴۰۳) بعد از نماز صبح اخبار را دنبال کرد
فیلمها و تصاویر مرتبط با گزارش پنجاه و یکمین روز صحن علنی مجلس (۱۸ آذر ۱۴۰۳)
@Sabety_ir ✅
شنبه صبح (۲۴ آذر ۱۴۰۳) به مدرسه دولتی ایثار (متوسطه اول) در منطقه کیانشهر رفتم. در ابتدا به دانش آموزان توضیح دادم که یکی از حقوق شما این است که از همین سن و سال، سوالاتی که در ذهن دارید را بی واسطه از مسئولان بپرسید و از آنها پاسخ بخواهید. لذا در دو ساعتی که فرصت داریم شما هرچه در ذهن دارید را مطرح کنید و من هم تا جایی که بلد باشم پاسخ میدهم. اگر هم پاسخ سوالی را ندانم صادقانه میگویم نمیدانم و جوابش را باید از کسانی بپرسید که بلدند.
سوالات بچه ها هم عمدتا حول مسائل اقتصادی، اتفاقات منطقه، غزه، دوره پهلوی و... بود که سعی کردم مفصل اما با زبان ساده توضیح دهم.
بعد از برنامه نیز با برخی از معلمان و کادر مدرسه صحبت کردم و قرار شد برای کمک به حل بعضی از مشکلات مدرسه که حدود ۵۰ سال قدمت داشت، از سازمان نوسازی آموزش و پرورش پیگیری های لازم را انجام دهم.
@Sabety_ir ✅
امیرحسین ثابتی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
چرا به غزه و لبنان و عراق کمک میکنیم؟
برشی از پاسخ امیرحسین ثابتی به سوالات دانش آموزان (۲۴ آذر ۱۴۰۳، مدرسه دولتی ایثار کیانشهر)
@Sabety_ir ✅
با مسئولان وزارت نیرو، وزارت نفت و تعدادی از اعضای کمیسیون انرژی مجلس صحبت کردم. تا الان جمع بندی بر این است که "ترک فعل وزارت نفت" از شهریور ماه به بعد و ذخیره نکردن گازوئیل، علت اصلی قطعی برق و تعطیلی کشور است.
در صورتی که این مساله تایید شود، جدای از امکان استیضاح وزیر نفت توسط مجلس در صورت همراهی اکثریت نمایندگان، قوه قضاییه باید به خاطر این ترک فعل برای وزیر نفت و سایر مسئولان مربوطه پرونده قضایی تشکیل دهد.
@Sabety_ir ✅
گزارش پنجاه و دومین جلسه علنی مجلس دوازدهم (دوشنبه ۱۹ آذر ۱۴۰۳)
صبح حدود ساعت ۷.۳۰ جلسه غیر علنی با حضور وزیر خارجه آغاز شد. ابتدا دکتر عراقچی توضیحاتی درباره ماجرای سوریه و سقوط بشار اسد ارائه کرد که طبیعتا به خاطر غیرعلنی بودن جلسه امکان انتشار محتوا وجود ندارد. بعد هم به قید قرعه سه نفر از نمایندگان نکات و سوالات شان را مطرح کردند که هر سه نفر خوب صحبت کردند؛ فتح الله توسلی نماینده کبودرآهنگ، محمد منان رییسی نماینده قم و سید جواد حسینی کیا نماینده سنقر.
حدود ساعت ۸.۳۰ جلسه به پایان رسید و بلافاصله جلسه علنی با موضوع ادامه بررسی بودجه ۱۴۰۴ آغاز شد. یکی از مهم ترین مصوبات که به آن رای مثبت دادم و رای هم آورد، این بود که قرار شد سال بعد ۱۰ درصد از اراضی وزارت راه صرف اجرای طرح های مسکن شود. در مصوبه دیگری نیز وزارت دادگستری موظف شد به سربازانی که در ماموریت یا محیط پادگان آسیب می بینند، دیه بدهد که رایم مثبت بود. با پیشنهاد حمید رسایی نیز دولت مکلف به حذف یارانه های خانوارهای پردرآمد شد. جالب اینکه برای این موضوع سالهاست قانون وجود دارد اما عملا اجرا نشده و به همین خاطر مجلس بار دیگر مجبور شد در قالب یک حکم، آن را در بودجه سال بعد جا دهد.
یکی از تناقضهای دولتها همینجاست که همه شان می گویند پول و بودجه و منابع کم داریم، اما ساده ترین کارها را انجام نمی دهند. مثلا همین حذف یارانه های اقشار ثروتمند با اینکه ممکن است خیلی رقم قابل توجهی هم نشود، اما یک مساله بدیهی است که معلوم نیست چرا تا الان انجام نشده. امیدوارم سال بعد این موقع، دولت این کار را انجام داده باشد.
درباره پیشنهاد دیگر رسایی مبنی بر افزایش پلکانی حقوق ها هم حسابی در صحن بحث شد. پیشنهادش این بود که کف حقوق ۱۵ میلیون بشود و کسانی که حقوق بیشتری می گیرند درصد کمتری حقوق شان افزایش پیدا کند. نماینده دولت و تاجگردون مخالفت کردند و اشکالات شان هم، اشکالات فنی و عدد و رقمی بود که شاید بخشی اش درست بود اما در کل به این پیشنهاد رای مثبت دادم اما متاسفانه رای نیاورد و تصویب نشد.
مصوبه دیگر مهم مجلس نیز افزایش اعتبار وام ازدواج و فرزندآوری بود. با اینکه تاجگردون رییس کمیسیون تلفیق و بعضی دیگر از اقتصاددانان مجلس علیه این مساله نطق کردند و گفتند نباید بانکها را بیشتر از این بدهکار کرد اما به این مصوبه رای مثبت دادم چون معتقدم این بهانه ها برای مردم است وگرنه تجربه نشان داده بانکها برای وام دادن به نورچشمی ها همیشه پول دارند. برای همین وقتی نطق تاجگردون در مخالفت با افزایش نرخ وام تمام شد در همان صحن داد زدم «اگر پول ندارند، به هیات مدیره ها و مدیر عامل های خودشان وام ندهند» و خوشبختانه با اختلاف کمی، افزایش اعتبار وام تصویب شد.
این جلسه نیز تا حدود ساعت ۲۱ ادامه داشت.
@Sabety_ir ✅
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
تجربه حضورم در نزدیک به ۷۰ مدرسه نشان میدهد "نسل z" مبالغه است
کسانی که با نسل جدید حرف نمیزنند و آنها را سرکوب میکنند، به آنها برچسب "نسل گودزیلا" و "نسل z" میزنند
مهمتر از پاسخ دادن به سوالات دانش آموزان، گوش کردن حرف شان و شخصیت دادن به آنهاست
🔻برشی از سخنرانی در جمع مربیان و معلمان
@Sabety_ir ✅