🔻اگر ديد مردم نسبت به روحانيت تغييري کرده و نسبت به سالهاي دور متفاوت شده است، ريشهاش را بايد عملکرد برخي روحانيون دانست که با زندگي اشرافي و تجملاتي و دوري از زي طلبگي ضربه هولناکي به بدنه روحانيت زدند. کساني که فرزندان آنها با رانت و فرصتطلبي به مناصب حکومت رسيدند و گاه با پشتبياني پدر به بيتالمال دستاندازي کردند و به جاي عتاب و برائت پشت مجرم ايستادند. کساني که در ابتداي انقلاب در خانه اجارهاي قرضي زندگي ميکردند و بعد از انقلاب با حضور در پستهاي حکومتي ناگهان به خانههاي چند هزار متري رسيدند! رفتارهاي انحصارطلبانهاي که هيچ گونه نقد و اعتراضي را بر نميتابد و به منتقدان برچسب ضد دين و ضد روحانيت ميزند. کساني که عليرغم پوشش لباس روحانيت به مردم وعدههاي دروغ داده و ميدهند و در برابر مردم از اينکه جملات کذب بگويند ابايي ندارند.
کساني که در لباس روحانيت به جاي ترويج اسلام به ترويج باورهاي غربي پرداختند روحانيوني که به اسم حکم و اجازه داشتن از امام با مفسدين اقتصادي حشر و نشر داشتند و نام آن را وجوهات گرفتن گذاشتند!
متن کامل👇👇
http://resalat-news.com/?p=2736
#روزنامه_رسالت
#مهدی_عامری
🔻روحانی بدون روحانیت
🔸حسن روحانی طبق سنت هر ساله خود، مراسم افطاری با اقشار و گروههای مختلفی را برگزار کرده است. در این میان دیدار امسال وی با روحانیون متفاوت از سایر دیدارها بود!
🔸هر ساله طبق یک گزینش بخشی از روحانیون صاحب منصب و بعضا نزدیک به دولت به این مراسم دعوت می شدند و معمولا نگاههای منتقد جایی در این ضیافت نداشتند. امسال اما دایره همین گزینش نیز تنگتر شد و فقط چند روحانی دولتی و حامی دولت در دیداری تشریفاتی و خلوت به دیدار رییس جمهور رفتند!
🔸هادی غفاری، موسوی لاری، غرویان، مصباحی مقدم، بطحایی(عضو خبرگان)، شهیدی (بنیاد شهید)، یونسی، اکرمی و... از جمله روحانیون مدعو در این جلسه بوده اند که اگر تقوی را کمی متفاوت با این جمع بدانیم، غالبا روحانیون حامی دولت هستند!
🔸جدای از این دیدار بی فایده، پرسش این است چرا حسن روحانی که خود را فرزند حوزه می داند در این سالها یک دیدار عمومی با طلاب و بدنه حوزه نداشته است!؟ آیا روحانی از رویایی با طلاب، که غالبا منتقد او هستند هراس دارد یا شاید نظرات آنها برایش مهم نیست؟
در مجموع این دیدار ربطی به نهاد حوزه و روحانیت ندارد!
➖حجه الاسلام مهدی عامری
🔻فرض کنید:
دولت روحانی
➖تصمیم داشت در مورد ساعت شروع ادارات بخشنامه بدهد، مجلس نمی گذاشت.
➖تصمیم داشت عید فطر را دو روز تعطیل کند، مجلس نمی گذاشت.
تصمیم داشت یارانه را افزایش دهد، مجلس نمی گذاشت.
➖معاون اولش را کان لم یکن تلقی می کردند.
➖تصمیم داشت در مورد سازمان گردشگری تغییراتی اعمال کند، اجازه نمی یافت.
➖وزیر اطلاعاتش را حق نداشت عزل کند.
➖در مورد مذاکرات هسته ای، اجازه کار نداشت و امور را به جای وزارت خارجه به شورای امنیت ملی می سپردند.
➖تصمیم گیری در مورد بانک مرکزی را از او سلب می کردند.
آن وقت در مورد حد اختیاراتش چه افاضاتی داشت؟
دولت روحانی که دو قوه و کلی اختیارات را همراه خود داشت، مملکت را به اینجا کشانده و به جای پاسخگویی نق می زند!!
🔴امام را جامع ببینیم...
🔶بخشهایی از گفتگوی #آیت_الله_تقوایی پیرامون جامعیت امام خمینی (ره)
🔻امام در عین اینکه قائل به فقه سنتی هستند به حوزه ها تأکید می کنند که «فقه به همان صورتی که بوده است باید باشد و فقه جواهری باید تقویت شود».(صحیفه امام18: 72) اما در عین حال می فرماید «همین اصول کلی و قوانین با نیازهای بشر باید تطبیق داده شود و با حکومت اسلامی هماهنگ باشد»، لذا می فرماید زمان و مکان دو عنصر تعیین کننده در اجتهادند برای همین فراتر از آن 12 شرطی که علما برای مرجع تقلید بیان می کنند مانند مرد بودن و عادل بودن و ...؛ امام می فرمود: «مجتهد باید به مسائل زمان خود هم احاطه داشته باشد.» و مدیریت و مدبریت در جامعه بودن را هم لحاظ می کردند.
🔻حضرت آیت الله خامنه ای (حفظه الله) یک فقیه جامع الشرایطی است که نظیرش در زمان گذشته هم شاید خیلی کم بوده است. به خاطر اینکه یکی از روشنترین و بارزترین جلوه های وجودی ایشان این است که چون شاگرد امام بوده است در نتیجه تمام افکار امام در وجودش تجلی کرده است و امروز مشاهده می کنیم یک فقیهی است که در هر رشته ای و با هر گروهی صحبت میکند، کاملاً به مسائل آن رشته وارد است و به صورت کارشناسی نظر می دهد و آسیب شناسی میکند و راهکارهای مناسب برای حل آسیبهای آنها ارائه می کند. این ثمره همان دیدگاه امام است که خودشان را محصور در فقه سنتی نکردند و از آن طرف هم با فقه پویا نیامدند با دیدگاههای روشنفکر مآبانه چارچوب اصلی فقه سنتی را بشکنند و ما را از اسلام اصیل ناب محمدی محروم کنند. خوب توانستند بیتن این دو مورد جمع کنند
🔻فقه به معنای اعم یعنی فقه اکبر که شامل عرفان، فلسفه، تفسیر، اصول، اخلاق و همه علوم اسلامی میشود این فقه در فطرت همه هست. اگر یک فقیه کامل وارد جامعه شود این فطرت بروز پیدا میکند در نتیجه جایی برای حکومت ظالمان نخواهند ماند و ریشه تمام منفعت طلبی آنها را میکند. کما اینکه انقلاب امام در ایران این کار را کرد. البته ما نواقص هم داریم چون نتوانستیم حق نعمتی که امام به ما داد ادا کنیم اما اگر بشود اگر فقه اجرا بشود دیگر جایی برای سیطره و حتی برای نفوذ بر هیچ یک از افکار روشنفکرمآبانه و ظالمانه و استبدادی دشمنان از هر جهت، چه فرهنگی و چه سیاسی و... باقی نمیگذارد. برای همین می ترسند چون تمام وجودشان را نابود می کند.
🔻صد در صد نظرات امام مستقیماً از عرفانش سرچشمه میگیرد. مثلاً عارف میگوید حکومت فقیه یعنی حکومت خدا. فقیه یعنی خلیفه خدا که تمام کمالات حضرت حق در او ظهور پیدا کرده باشد و او باید این کمالات را به تمام عالم منتقل کند لذا تمام کمالات و نوآوریهای امام در فقه و اصول و فلسفه و سیاست به خاطر همین بود. به خاطر اتصالش به حضرت حق و قدرت گرفتن از نور خدا و افاضه آن به عالم. باید این جامعیت در حوزه باشد، در حالی که در عرفان اصلاً کار نکردیم و بلکه بعضا با عرفان مخالفت شده و حتی با آن مبارزه می کنند! ما آیا جامعیت امام را در حوزه ها پیاده کردیم؟ نکردیم. امام یکی از مهمترین مشخصه هایش عرفانش است ولی الان در خیلی از حوزه ها عرفان را می کوبند! با جرات هم می کوبند. الان کسانی که در حوزه ها مسئولیت دارند و عرفان را می کوبند بیشتر از کسانی است که عرفان را قبول دارند. این جفاست به شان علمی و عملی امام. عرفان را منزوی کردیم. تفسیر عرفانی امام را ما روحانی ها جلویش را گرفتیم! این ظلم بزرگی بود.
🔴هفته نامه #صبح_صادق، سال ۱۳۸۹
متن کامل
http://sadid59.parsiblog.com/Posts/107
#مهدی_عامری
#باشگاه_نویسندگان_حوزوی_رسا
_____________________🍃
🔴 فتنه حاجب
#یادداشت
📌اگر مسئولی دم دست مردم باشد و خود را پاسخگوی عملکرد خود و سوالات مردم بداند بسیاری از اعتراضات و رفتارهای خشمگینانه شکل نخواهد گرفت. غالبا ریشه این گونه رفتارها تکبر والیان است که موجب میشود حرمت و نقش مردم را نادیده بگیرند.
⛔️مسئولان درجه چندم محافظ و راننده داشته باشند و نمایندگان مجلس وقت و هزینه معتنابهی از مجلس را صرف حقوق و خرج محافظین خود کنند و برای خود اختیارات ویژه عبور و مرور وضع بنمایند. اما آیا چنین امری شدنی است؟ همواره کسانی که واضع و مبدع این تصمیمات بودهاند با توجیه "نمیشود" کار خود را پیش برده اند.
✍ #مهدی_عامری
#حجاب
#مسئول_مردمی
#امام_جمعه_تبریز
#امام_جمعه_بوشهر
#محافظ_شخصی
#شهید_بهشتی
🌐rasanews.ir/002YPZ
🆔 @rasanews_agency
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هدیه جوانان ایرانی به #ملکه_انگلیس در شب تولدش روی دیوار سفارت
🔴متجددهای بی تمدن!!
تمدن با تغییر انسان ایجاد می شود، نه با تغییر مکان و وسایل او... حیوان وحشی با یخچال و ماشین و... متمدن نمی شود، تجدد با تمدن فرق دارد، با کالا و ابزار اروپایی کسی متمدن نمی شود...چه بسا برخی گذشته و معنویت و مذهب خود را هم قربانی تجدد کردند و تبدیل شدند به انسان دست دوم!
🔻 اقتباس از کتاب تاریخ تمدن مرحوم علی شریعتی
همه درگیر انتخابات و رای و مناظره و بحث سیاسی بودند
او آمد و گفت:
"این فضای معنوىِ جامعه را قدر بدانید، مبادا هیجانهای سیاسی ما را از خدا غافل کند؛ مبادا بگومگوهای گوناگونی که در یک کشور پیش میآید -که در میان یک ملت آزاد یک امر طبیعی است- ما را غافل کند، ندانیم به کجا می خواهیم برویم، ندانیم چه جور می خواهیم برویم. این انقلاب از اول بر پایه ایمانهای پاک و صادق استوار شد و ادامهی این راه هم بر همین پایهی استوار قرار خواهد داشت."
امام عادل الهی، وظیفه دارد مردم را از غفلت در بیاورد....
مردم خوش درخشیدند اما قدرت طلبان اشرافی علیه رهبری و ملت خروشیدند...
۲۹ خرداد فراموش نشدنی است...
رهبری در نماز جمعه تاریخی ۲۹ خرداد ۸۸، تلویحا به نامه اوباما اشاره کردند،
در حالیکه رای ۴۰ میلیونی مردم، موجبات عقب نشینی آمریکا را فراهم آورده بود، اقدامات فتنه گران داخلی به طور فزاینده ای فشار آمریکا بر ملت ایران را تشدید کرد...
🔻"لحنشان از روز شنبه و یکشنبه عوض شد و وقتی یواش یواش چشمشان افتاد به بعضی از اجتماعات مردمی که به دعوت نامزدها مثلاً در خیابانها پیدا شدند، #امیدوار شدند، یواش یواش نقابهایشان کنار رفت و حقیقت خودشان را بنا کردند نشان دادن. چند تا از وزرای خارجه و رؤسای دولتهای چند تا کشور اروپائی و آمریکا حرفهائی زدند که باطن آنها را به انسان نشان میداد. از قول رئیس جمهور آمریکا نقل شد که گفته ما منتظر چنین روزی بودیم که مردم به خیابانها بریزند.
🔸از آن طرف نامه بنویسند، اظهار علاقه به روابط کنند، ابراز احترام به جمهوری اسلامی بکنند، از این طرف این حرفها را بزنند. کدام را ما باور کنیم؟"
🔻نان و نمک در ظرف الماس!
🔸چند سالی است در اقدامی شایسته و بایسته، طرح معرفتی با نام "اسلام ناب" سعی دارد با استفاده از اساتید مجرب، طلاب و دانشجویان جوان را با اندیشه ها و ارزشهای انقلاب و امام و رهبری آشنا کند.
اصل کار امری لازم و قابل تقدیر است اما مع الاسف مانند بسیاری از برنامه ها، گویا در ادامه کار از آن اصالت و ناب بودن خود راه کج کرده و محتوایی ارزنده در ظرفی نا متناسب جای گرفته است.
🔸اگر قرار است در این اردو اندیشه های امام و رهبری مبتنی بر صحیفه امام و طرح کلی اندیشه اسلامی ارایه و آموزش داده شود، خوب است روش و قالب آن نیز مبتنی بر همین افکار باشد.
نمی شود نان و نمک را در ظرف الماس خورد و از آن به ساده زیستی و زهد تعبیر کرد!
🔸این حجم تبلیغات برای این اردو یا هزینه دارد یا رانت! در هر صورت خروجی آن اسلام ناب نخواهد بود و این امر لزوما به نیت برگزارکنندگان بر نمی گردد!
وقتی امام به صراحت بیان می کنند پول و ساختمان معنویت و تحصیل را در حوزه کم می کند، آقایان مبتنی بر این راهبرد باید برنامه ریزی کنند، در غیر این صورت خوف آن می رود که حاضرین در این اردو، توجیه گر و حتی بدتر، تئوریزه کننده اشرافیت و تجمل شوند. مانند آن مسوولی که در کاخ سعدآباد زندگی می کند و مردم را به لنگ بستن و مقاومت دعوت می کند!!
🔸شاید عده ای تقدیر و تاییدات رهبری را پاسخی بر این نقد بیاورند که اگر چنین باشد خود خلاف تعالیم اسلام ناب است که بستن باب نقد و اظهار نظر می باشد و ثانیا یقینا تایید رهبری ناظر به جزییات یک برنامه نیست و کلیات آن که واقعا امری پسندیده است مورد تایید قرار گرفته است.
🔸از آنجایی که امسال حمایت سازمان تبلیغات از این اردو نیز اضافه شده است، مساله بیت المال نیز به مساله وارد می شود و احتیاط کار را دو چندان می کند.
🔸لذا خوب است حال که با نیتی انقلابی و الهی جمعی قصد کار و تلاش در راستای محتوایی والا دارند حواشی و اطراف ماجرا را نیز موشکافی کنند و حتی مته به خشخاش بگذارند!
#مهدی_عامری
بعد از ظهر یک روز گرم تابستان
ایستگاه متروی قیطریه
به سمت میدان امام خمینی!
رییس قوه قضائیه بدون خدم و حشم و تشریفات با مترو تردد می کند.
این عمل برای ما جالب است چون بودند کسانی در همین منصب که تیم حفاظتی خاص داشتند و عبور و مرورشان القاب و هزینه بسیاری داشت... وگرنه در صدر انقلاب این کارها عادی بود!
آن که کنار رییس قوه نشسته است طلبه ساده است که به طور اتفاقی، رییسی را دیده است.
الان اگر یک وزیر هلندی یا آلمانی این طوری می رفت مترو خیلی ها داشتند پست می گذاشتند!!!
902.2K
#شرح_حدیث
🔰 بهترین باشیم
عنه عليه السلام : لَيسَ مِنّا ـ و لا كَرامَةَ ـ مَن كانِ فِي مِصرٍ فيهِ مِائةُ ألفٍ أو يَزيدونَ ، و كانَ في ذلكَ المِصرِ أحَدٌ أورَعَ مِنهُ .[الكافي : 2/78/10.]
امام صادق عليه السلام : از ما نيست ـ و ارزشى ندارد ـ كسى كه در شهرى صد هزار نفرى يا بيشتر زندگى كند و در آن شهر، شخصى پارساتر از او وجود داشته باشد
#باشگاه_نویسندگان_حوزوی_رسا
____________________🍃
#یادداشت | بررسی و واکاوی الگوی پایه اسلامی ایرانی پیشرفت
📌در الگو پیشرفت، تصویری از آموزش و پرورش تمدنساز ارائه نشده تا مشخص شود با توجه به رسالت این سند چه تدبیری برای نظام آموزشی کشور اندیشیده شده است.
🔶تعابیری مانند فقر و غنا، استضعاف و استکبار، کاخنشین و کوخنشین، امر به معروف و نهی از منکر و ظهور و انتظار و... در کلام امام راحل و حتی متون بالادستی مانند قانون اساسی موج میزند. نگاهی به سند منتشر شده نشان میدهد نویسندگان این سند متاسفانه توجهی به این ادبیات خاص انقلابی نداشتهاند.
🔶طبق سخنان رهبر انقلاب اسلامی، یکی از عناصر مهم تمدنسازی مساجد هستند(۳۱ مرداد ۱۳۹۵)، با این حال در سرتاسر این سند هیچ نقشی برای مساجد در فرایند نیل به تمدن نوین اسلامی دیده نمیشود.
✍ مهدی عامری
#سند_الگوی_اسلامی_ایرانی_پیشرفت #سند_الگوی_پیشرفت
#الگوی_پیشرفت
#الگوی_اسلامی_پیشرفت
#امام_خمینی
#امام_خامنه_ای
#سند
#پیشرفت
متن کامل 👇
🌐rasanews.ir/002Z2f
🆔 @rasanews_agency
🔴سخنرانی شورمندانه و دردمندانه حضرت امام در چهل سال قبل را بخوانید....
آخوندها و پاسدارها با دقت بیشتری مطالعه کنند..
🔰 همه باید نسبت به همه رعایت بکنند. همه باید نسبت به دیگران. مسئولیت من هم گردن شماست؛ شما هم گردن من است. اگر من پایم را کج گذاشتم، شما مسئولید اگر نگویید چرا پایت را کج گذاشتی؟ باید #هجوم کنید، #نهی کنید که چرا؟ اگر خدای نخواسته یک معمّم در یک جا پایش را کج گذاشت، همه روحانیون باید به او هجوم کنند که چرا بر خلاف موازین؟ سایر مردم هم باید بکنند. نهی از منکر اختصاص به روحانی ندارد؛ مال همه است. امت باید نهی از منکر بکند؛ امر به معروف بکند.
🔰اگر خدای نخواسته همان طور که در رژیم سابق گاهی میریختند منزل یک کسی و اثاثش را میبردند، زن و بچهاش را به زحمت میانداختند، اگر حالا هم از یکی از شما خدای نخواسته یک همچو چیزی صادر بشود، و دیگران جلویش را نگیرند و تربیتش نکنند، نهیش نکنند، این حربه را دست دشمن ما میدهد و میگوید پاسدارها این جوریاند. نمیگوید آن یک [چنین] آدمی بود؛ نمیگویند این یک روحانی ملبَّس به این لباس این طوری است؛ میگویند آخوندها این طورند و پاسدارها!
🔰نعمت آزادی بالاترین نعمتی است که بشر دارد، شما فاقد بودید این نعمت را، نمیتوانستید یک کلمه حرف بزنید. نمیتوانستید اینجا با هم مجتمع بشوید، امکان داشت برای شما؟ قبلًا امکان داشت که ماها بنشینیم با هم صحبت کنیم؟ نمیگذاشتند کسی از این در داخل بشود، اگر یک وقتی قاچاقی داخل میشدید، وقتی بیرون میرفتید توی سازمان امنیت باید بروید! خدا به شما نعمت آزادی را داده. شما را در امتحان این آزادی قرار داده که ببیند که شما با این آزادی چه میکنید. آیا این نعمت خدا را کفران میکنید و با آزادی خودتان مردم را رنج میدهید؛ یا این نعمت را تشکر از آن میکنید و این آزادی را حسن استفاده از آن میکنید؟
متن کامل : http://emam.com/posts/sahifehbydate/58/04/15/3
🔴طلبکاری با چاشنی مظلومیت
➖نقدی بر مصاحبه فاطمه هاشمی با اعتماد
🔰خانم هاشمی در بخشی از مصاحبه خود گفته است: «به پدر گفتم شما هیچوقت از شکنجههایتان برای ما نگفتید و از ایشان خواستم تعریف کند. پدر شروع کرد از شکنجههایش گفتن....»
به نظر میرسد ایشان سخنرانیها و مصاحبههای مرحوم پدر را پیگیری نمیکردهاند! با یک جستجوی مختصر در اینترنت به راحتی میتوان به خاطرات مرحوم هاشمی از دوران شکنجه دسترسی پیدا کرد!
از سویی در دهه فجر سال ۱۳۸۵ مرحوم هاشمی در گفتگو با فرزاد حسنی، بخشی از شکنجههای خود را بیان کردهاند و در همین گفتگو در مورد کتابت تفسیر راهنما بیانی دارد که با نقل قول دخترش متفاوت است، مرحوم هاشمی در این گفتگو از وضعیت خوب خود در زندان میگوید (به جز یک ماه اول) که توانسته به خاطر همین شرایط ایدهای که در مورد قرآن داشته است را عملی کند! به نظر میرسد نقل خاطرات ناقص در خانواده مرحوم هاشمی، عام البلواست!
🔸خانم هاشمی در ادامه همین بخش و با #مظلوم_نمایی میگوید: «مادر گفتند چه فایده؟! این همه برای انقلاب زجر کشیدی؛ خودت، من و بچهها سختی کشیدیم، آخرش چه شد؟ تو این را برای انقلاب میخواستی؟ پدر با آهی گفت «من آرزوهای بزرگی برای ایران داشتم؛ نگذاشتند.»
مرحوم هاشمی در طول سالهای بعد از انقلاب در اکثر تصمیمگیریهای نظام چه در قالب شورای انقلاب، مجلس خبرگان، رئیس مجلس، فرماندهی جنگ، رئیس جمهور و بعدها رییس مجمع تشخیص حضور داشته است، دختران و پسران او در مناصبی مشغول به فعالیت بودهاند، تا مدتهای زیادی دانشگاه آزاد اسلامی در اختیار ایشان بود، حال مشخص نیست ایشان که باید پاسخگوی عملکرد خود باشد چرا با آه و حسرت از وضع انقلاب گله کرده است! آن هم با ژست طلبکارانه که «نگذاشتند»!
🔸این را هم باید توجه داشت آنچه برای انقلاب مهم است خواست مردم و آرمانهای امام و شهداست نه خواست مرحوم هاشمی! یقینا خواسته مردم و امام این بود که مسئولان جمهوری اسلامی زندگی اشرافی و شاهانه نداشته باشند و این گونه نباشد که در حالی که مردم در فقر و فشار زندگی میکنند مسئولین و خانواده آنها در مسافرتهای متعدد به تفریح و جت اسکی و ... مشغول باشند. مردم میخواستند بساط رفاهطلبی و آقازادگی در کشور جمع شود نه آنکه اگر مسئولی چهار فرزند دارد هر چهار فرزندش در مناصب حکومتی مشغول باشند! مردم نمیخواستند فرزندان مسئولین مدارک تحصیلی خود را در خارج از کشور بگیرند و به دشمنان گرای تحریم کشور را بدهند و در داخل، مردم و جوانان در زیر فشار تحریم و تنگناهای اقتصادی باشند.
🔸مردمی که تمام زجرها و مصیبتها را در مبارزه با استبداد و استکبار تحمل کردند توقع نداشتند از خانواده مسئولینشان مجرم اقتصادی و امنیتی در بیاید! مردم نمیخواستند عدهای خود را صاحب انقلاب و کشور بدانند و کشور را بین دوستان و آشنایان خود تقسیم کنند!
🔸اگر کسانی بودند که نگذاشتند این ضد ارزشها در کشور ادامه دار باشد باید از آنها تشکر کرد! البته شاید این نقل خاطره هم از سوی خانم هاشمی نیز با خطا و یا سوء برداشت ایشان همراه شده باشد و واقعا چنین کلامی از سوی آقای هاشمی صادر نشده باشد!
🔸خانم فاطمه هاشمی در ادامه از پدر این گونه نقل قول کرده است: «میگفتند میشود با یک جمله جنگ داخلی در کشور راه انداخت و میشود با یک جمله وحدت و دوستی برقرار کرد، کدام درست است؟ اینکه این اختلافات رخ دهد و مردم و کشور آسیب ببینند؟ آقای هاشمی معتقد بود فقط با آرامش میتوان تغییر ایجاد کرد نه با دعوا.»
🔸اگر این نقل قول از سوی دختر ایشان صحیح باشد، ظاهرا برای این گفتار مرحوم هاشمی نیز مثال نقض وجود دارد! رفتار خانواده هاشمی در فتنه ۸۸ بیانگر این مساله است که این خانواده در برههای از زمان این قاعده را فراموش کرده و نظرشان این بوده که جز با دعوا کاری پیش نمیرود! نامه آتشین و بیسلام و غیرمودبانه مرحوم هاشمی به رهبری، دعوت به ریختن به خیابان از سوی همسر ایشان، حضور مکرر دختر کوچک ایشان در اغتشاشات جهت تهیه ساندویچ و عملکرد پسر کوچکشان در همین برهه نشان از این دارد که مرحوم هاشمی در این سال، چندان قائل به برطرف کردن مشکلات با حرف و گفتگو نبوده است!
🔸به نظر میرسد خانواده مرحوم هاشمی با کمک جمعی از سیاسیون سعی دارند به جای پاسخگویی در قبال عملکرد خود در سالهای پس از انقلاب، همچنان خود را #طلبکار جا بزنند و در این بین با توسل به مرحوم هاشمی و بیانات عاطفی، مظلوم نمایی را نیز چاشنی طلبکاری خود از انقلاب کنند!
#مهدی_عامری
#رسانیوز
متن کامل 👇
🌐 http://rasanews.ir/002ZEt
هدایت شده از خبرگزاری رسا
🔸 #یادداشت | طلبکاری با چاشنی مظلوم نمایی
🔹به نظر میرسد خانواده هاشمی سعی دارد به جای پاسخگویی در قبال عملکرد خود، همچنان خود را طلبکار انقلاب جا زده و با بیانات عاطفی، مظلوم نمایی را نیز چاشنی طلبکاری خود کنند.
🔹اینکه رای مردم اهمیت دارد، لازم است، مردم حق تصمیمگیری دارند سخنی صواب است، اما اینکه ولایت فقیه مشروعیت خود را از مردم میگیرد سخن تمامی نیست.
✍️مهدی عامری
🌐 rasanews.ir/002ZEt
🆔 @rasanews_agency
⭕️معجزه مکتوم انقلاب
🔰اگر قرار باشد، عصاره اندیشههای سیاسی امام راحل(ره) و آرمانهای بلند انقلاب اسلامی ایران به شخص یا گروهی تفیهم و توضیح داده شود، به نظر نگارنده پیام پذیرش قطعنامه که توسط حضرت امام خمینی(ره) نگاشته شده است از هر نظر بهترین متن است.
🔸این پیام به بهانه دو مناسبت صادر شده است، ابتدا سالگرد کشتار خونین حاجیان ایرانی در مکه به دست آلسعود، و مناسبت دیگر قبول قطعنامه 598 توسط ایران و پایان جنگ تحمیلی است.
در این سند، نکات مهمی در مورد سیاست خارجی ایران، تبیین شده است که حضرت امام به صراحت آنها را بیان داشته است به طوری که مجرای هرگونه تاویل و تفسیر را میبندد.
🔸امام خامنهای، در همان ایام از آن به عنوان یک معجزه یاد کردند. ایشان در 31 تیر ماه ۶۷ در خطبههای نماز جمعه نکات دقیقی در مورد این پیام فرمودند:
«حقیقتا این پیام یکی از آیات و معجزات بزرگ این انقلاب است، همان طور که همه احساس کردید آن چنان نغمه دلپذیر و موثری است که تا اعماق جان ملت انقلاب ما نفوذ کرد».
بهانه صدور این پیام سبب شده است تا این مرقومه به عنوان یک سند راهبردی و مهم در تاریخ انقلاب اسلامی بدل شود و این بدان معناست که این پیام فقط منحصر در ظرف زمان خود نیست و اتفاقا ادبیات امام در جایجای این پیام ناظر به آینده و افق پیشروی انقلاب و انقلابیهاست.
🔹به همین دلیل امام خامنهای در همان خطبه بیان می دارد: «این تازه آغاز کاراست. این پیام لوحه زرین پاک نشدنی است که بر سر در این انقلاب و بر پیشانی و کتیبه این نظام عظیم اسلامی تا ابد خواهند ماند. حقیقتا نشان های است از اینکه امام ما این فرزند راستین ولی خدا و پیامبر خدا ملهم به الهامات الهی است».
نگاه این چنینی به این پیام، معتقدان به امام و انقلاب را وا میدارد که با دقت و حمیت پیرامون این پیام کاوش کرده و در فهم و تبیین آن بکوشند به گونهای که تکتک گزارههای آن که نشانی از آرمانهای والای انقلاب دینی مردم ایران دارد در سرتاسر جامعه و به خصوص نیروهای انقلاب رسوخ کند.
🔹به تعبیر امام خامنهای: «در ستایش این پیام ساعتها باید سخن گفت و در تفسیر آن عمری را باید صرف کرد.
برادران ما در مجلس شورای اسلامی و بیرون آن مجلس، گفتند که این پیام باید قانون شود درست است اما بالاتر از آن، این پیام باید فرهنگ جامعه ما شود. ای بسا قانونی که در دل و عمق جان مردم نیست این پیام باید آن قدر تکرار بشود و سر منابر و تریبونها گفته بشود و شرح و توضیح داده شود. آن قدر باید جزوه و کتابی که حاوی این پیام خواهد شد؛ در خانهها بوسیله پدران و ماردان توسط برای دیگران خوانده شود آنقدر در باید این پیام در زبانها در دلها و دهنها بگردد تا رنگ ثابت ملت ما و فرهنگ ناستردنی انقلاب بشود».
🔸نکته مبهم تاریخی اینجاست که چه شده در پیچ و خم ایام، این پیام سترگ و ژرف آنگونه که در خور شان و اندازه آن بوده است مورد عنایت توجه قرار نگرفته است و احیانا چه کسانی در صدد کتمان آن برآمدهاند؟
آیا مجلس به آن وعده خود تحقق عمل پوشانیده است و این پیام به صورت قانون در آمده است؟ آیا امروز کسی می تواند به روشنی بیان دارد کدامین قوانین منبعث از این پیام در مجلس تصویب شده است؟
🔸جدای از اقدامات مسئولان دولتی در بخشهای مختلف سیاست خارجی و فرهنگی، مع الاسف در میان نخبگان و فرهیختگان نیز این پیام آن گونه که مد نظر مقام رهبری بوده است جا باز نکرده است. در هدفگذاری ایشان، پیام امام میبایست حتی تا خانههای مردم رفته و نقل محافل و سکه رایج دورهمیهای خانوادگی میشده است!
اما با گذشت 30 سال از آن پیام باید تاسف خورد که در سالهای سپری شده، این سند مهم و نقشه راه انقلاب، کمتر دیده شده است و تا زمانی که به فرهنگ عمومی بدل شود فرسنگها فاصله دارد!
🔹امروز در طرح صالحین بسیج، حلقههای معرفت و بصیرت، در سخنرانی های سیاسی در مجالس مختلف، در حوزه و دانشگاه و ... متن پیام میتواند پایه تولید محتوای بسیاری از مقالات و سخنرانیها و کتب و جزوات تبیینی و و حتی آموزشی شود. نخبگان حوزه و دانشگاه ابعاد و اعماق آن را تبیین و تفسیر کنند و بر مبنای این سند از مسئولین مطالبات درست و انقلابی داشته باشند.
🔸این پیام هم یک دوره کامل دشمن شناسی است و هم یک مرور مناسب انقلاب شناسی!
بحمدلله دو سه سالی است جمعی از جوانان دانشجو و طلبه به خود آتش به اختیار و خودجوش در مساجد و هیاتها و مارس علمیه و دانشگاهها به بازخوانی این پیام میپردازند و معیار انقلابی بودن خود را با آن تراز میکنند. طبق برآوردها امسال در دهها مسجد و مکان دیگر این پیام بازخوانی و به مردم بازشناخت میشود.
🔸امید آن است به زودی این پیام همانگونه که امام خامنهای بیان داشته بودند، به فرهنگ عمومی مردم و به خصوص مسئولان تبدیل شود و چارچوب ذهنی و عملی نسل جدید انقلابیها را رقم بزند.
#مهدی_عامری
🔰بلوغ سیاسی اصلاح طلبان!
🔸روزنامه آرمان در سرمقاله 15 تیر خود در تحلیلی نوشته است که «دولت نیاز به حمایت و پشتیبانی و همراهی دارد و در شرایط کنونی که وارد یک جنگ اقتصادی همهجانبه شدهایم بیش از هر زمان دیگری قوه مجریه نیازمند تدارک و تفاهم و تعامل است.»
نویسنده آنگاه برای تایید این مطلب، مثالی بیان کرده و ماجرای مصرف سوخت و بنزین را به میان میکشد و با تاکید بر قاچاق سوخت و توزیع غیرعادلانه بنزین مینویسد: «هرگاه دولت در این زمینه خیز بر میدارد فضاسازیها آغاز میشود وعوارض تورمی آن همه را نگران میسازد وموضوع به تعویق میافتد وهر چه میگذرد شاهد رکوردهای جدید مصرف بنزین میشویم، رکوردهایی که در دنیا مشابه کمتری دارد.»
نویسنده اما چاره کار را موضوع نوشتار خود نمیداند، با مظلوم جلوه دادن دولت محبوب خود، عدم اتخاد تصمیم درست را به گردن عدهای موهوم میاندازد که با تحریک مردم و فشار بر دولت، کاری میکنند که دست و دل دولتمردان برای تدبیر سیاست درست بلرزد!
اصل مطلب که باید دولت را در شرایط سخت امروز حمایت کرد حرفی درست است اما به نظر میرسد میتوان در مثالی که ایشان آورده است مناقشه کرد و شاید از آن به یک روند ثابت در دولت رسید!
آن روز که دولت محترم با ادعای واهی، بنزین پتروشیمی را حذف کرد بسیاری از کارشناسان هشدار چنین روزهایی را به دولت میدادند، اما به نظر آنچه نویسنده به منتقدان و مخالفان دولت نسبت داده بهترین وجهش را دولت داراست، چرا که با تصمیمات سیاسی و جناحی به نظر کارشناسان وقعی نمینهاد و بعضا مانند نویسنده محترم آنها را به مخالفت و فضاسازی علیه دولت متهم میکرد!
در همین رابطه موضوع حذف کارت سوخت نیز چنین بود؛ دولت بیتوجه به نقدهای کارشناسانه، و حتی میتوان گفت از سر لجاجت، یک شبه کارت سوخت را حذف و زمینه توزیع ناعادلانه سوخت و قاچاق بنزین را فراهم کرد و اینک پس از چند سال و تحمیل خسارتهای فراوان مادی به کشور، حکم به بازگشت کارت سوخت دادهاند!
همین روند در مورد مسکن مهر، وارد کردن روغن پالم و ... نیز مشاهده میشود.
اگر دولت به حرف منتقدان توجهی ندارد و آنها را به جهنم حواله میدهد آیا امروز منتقدان باید مجددا ناسزای دیگری از حامیان دولت بشنوند و متهم به اخلال در کار دولت شوند؟ آیا دولت در زمان تصویب برجام گوشی برای شنیدن سخنان منتقدان داشت؟
به نظر میرسد این یک روند در دولت فعلی است که خود را عقل کل و تصمیمات خود را بهترین تصمیم میداند و اگر کسی نقدی کارشناسی بیان کند متهم به تحجر، کم سوادی، عهد حجری، کم عقل و ... میشود! این بدان معناست که دولت علاقهای به همراهی ندارد و ترجیح میدهد تک و تنها در تصمیمگیریها حاضر باشد.
البته ادامه این روند این گونه است که حاضر به پذیرش اقدامات خود نبوده و وضع موجود را که حاصل عملکرد و در پارهای از موارد لجاجت، اقدامات سیاسی و جناحی خودشان است را تقصیر دیگران میدانند!
نگارنده نیز با مقاله نویس آرمان هم نظر است که «کاملا آشکار است که مشکل اصلی کشور ما در مقابل زورگویی و قلدری بیگانگان همین مشکلات درونی است. اگر هیچیک از سیاستمداران و جناحها در هیچ شرایطی حتی آنجا که رقابتها و منافع جناحی اقتضا کند حاضر به لطمه خوردن انسجام داخلی نشوند واقعا امکان موفقیت حداکثری در برابر فشارهای حداکثری وجود دارد».
شاید بتوان این سخنان را حمل بر بلوغ سیاسی اصلاحطلبان نمود. حافظه سیاسی ملت به یاد دارد که در سال 88 در حالی که فشار دشمن خارجی وجود داشت و روز به روز تحریمها بیشتر میشد، اصلاحطلبان و هم مسلکان آنها چگونه بر تنور اختلافات داخلی و قانون شکنی میدمیدند و بر ملت و دولت وقت میتاختند و هیچ نصیحت و سفارشی مبنی بر حفظ آرامش و کمک به دولت را بر نمیتابیدند.
امروز به هر دلیل اصلاح طلبان به این نتیجه رسیدهاند که در شرایط خطیر فعلی، منافع ملی و سرنوشت کشور از مسائل جناحی و قبیلهای بالاتر است! مطلبی که ده سال قبل تفهیم آن به اصلاحطلبان کار دشواری بود.
آن زمان نیز تحریم و فشار دشمن وجود داشت اما ظاهرا آقایان اصلاحطلب این پرسش برایشان به وجود نیامده بود که «آیا تضعیف دولت تضعیف همه نیست؟ آیا شکست برخی از برنامهها متوجه کل کشور و انقلاب نمیشود؟ آیا مخالفان دولت آنقدر بزرگوار هستند که موفق شدن دولت را موفق شدن خود هم بدانند؟»
شاید پرسش آخری این بیان باشد که «ما اصلاح طلبان آن زمان این بزرگواری را نداشتیم تا موفق شدن دولت را موفقیت خودمان بدانیم اما امروز که خود در قدرت هستیم توقع این بزرگواری را از منتقدان و مخالفان دولت داریم که به حمایت دولت بپردازند.»
البته توقع این است که اصلاحطلبان و دولتمردان هم این بزرگواری را داشته باشند که حمایت از دولت را قدر بدانند و همچون گذشته، هنگام انتخابات هر چه تهمت و ناسزا دارند بر سر مخالفان خالی نکنند.
#مهدی_عامری #رسانیوز
🔰منطق برجامی پیرامون حجاب!
🔹آنچه خانم منصوری از آن به عنوان مقاومت و اعتراضی با پرچمی مشخص یاد میکند اقلیتی هنجارشکن هستند که از خارج خط میگیرند و یقینا نماد همه مردم ایران نیستند و چنانچه مشاهده شد یکی از همین افرادی که خانم منصوری از آنها به عنوان جریان مقاومت یاد میکند هماینک در آمریکا و در آغوش دشمنان ملت ایران است. افرادی که با پول و دستور دشمنان کشور به طور سازماندهی شده علیه حجاب و دستورات دینی و حکومت اسلامی سخن میگویند نه نماینده مردم ایران هستند نه حتی نماینده زنان! اینکه ممکن است به دلیل قرابت فکری اقدامات این افراد، خانم منصوری را جو زده نماید نمیتواند استدلال و دلیلی برای مقابله با حجاب از سوی زنان ایرانی تلقی شود! تعمیم این اقدامات کم فروغ و کم تعداد به زنان ایرانی، ظلم و اهانت آشکار به بانوان عفیف و متین ایران است.
🔹ایشان به جای آنکه پیشنهاد دهد که به ماموران آموزش کافی برای مواجه شدن با مجرم داده شود و یا آنکه از صدا و سیما و نهادهای فرهنگی بخواهد نقشه شوم دشمنان در اختلاف افکنی بین ملت را تبیین کند، پیشنهاد عقبنشینی میدهد چرا که از پیش، غلبه را با رسانههای غربی میداند. این همان منطقی است که در کشور تمام قراردادها و معاهدههای استعماری را میپذیرد تا بهانهای برای اخم غربیها وجود نداشته باشد! سند ۲۰۳۰، برجام، fatf و نمونههای دیگری از برونداد این منطق است. منطقی که با همین راهکار عزت ایرانی را به حراج گذاشت گویا قصد کرده عفت و حیای ایرانی را نیز با همین روش به باد دهد! حاشا و کلا!
🔹به نظر میرسد این در میان اصلاح طلبان امری نهادینه شده است که مردم تنها بخشی از مردم شهرنشین و غالبا تهرانی هستند که نظر و عمل آنها از نظر ایشان نظر اکثریت تلقی میشود! امروز در سرتاسر ایران زنان بسیاری بدون حضور گشت ارشاد و تنها بر اساس اعتقاد و پایبندی به شرع و قانون با وقار و حجاب دینی مشغول کار و زندگی هستند و در روستاها و شهرهای کوچک به کشاورزی و چوپانی و ... مشغول هستند و اگر ایشان قرار به گردن نهادن به نظر اکثریت زنان ایرانی هستند بهتر است حق و حقوق همه زنان ایران را در همه نقاط ایران به رسمیت بشناسند و برای همه بانوان ارزش و منزلت و کرامت قایل باشند و زنان کشور را طبقه بندی نکنند!
#مهدی_عامری
#رسانیوز
🌐متن کامل http://rasanews.ir/002Za4
🔴راه مقاومت از برائت می گذرد
🔻انسان هنگامی که دشمن را دشمن نداند و در دل از او قطع امید نکرده باشد، نمیتواند در برابر فشارهای او نسخه مقاومت بپیچد؛ چرا که به قدرت و مکنت او امید دارد تا بدین وسیله گره از کار خود باز کند! در تعابیر قرآنی تاکیده شده است که دشمنان خدا را به عنوان، ولی انتخاب نکنید چرا که شخصی که تحت ولایت دشمن قرار گرفت، و او را دوست پنداشت، راه سازش برایش گواراتر است و با اسم عقلانیت و توجیه منافع ملی تن به تسلیمی میدهد که نه با عقل سازگار است و نه منافع ملی را تامین میکند بلکه ضررش به مراتب بیشتر از مقاومت است.
🔻سخن از مقاومت و منشا یا موانع آن آنگاه اهمیت بیشتری مییابد که دانسته شود جمهوری اسلامی ایران، الهام بخش مقاومت در جهان اسلام بلکه تمام دنیاست و جبهههای مقاومت در منطقه منبعث از انقلاب ایران است. به تعبیر رهبری ایران دولت مقاومت است و آنچه در مورد ریشه و مانع مقاومت بیان شد نه تنها در اشخاص و سازمانها بلکه در روح کلی حکومت باید جریان و سریان داشته باشد و زمانی این امر به طور کامل محقق میشود که همه مجموعههای نظام در این مسیر حرکت کنند در غیر این صورت وجود برخی افراد یا بخشی از نهادهای واداده راه مقاومت را کند و پیروزی ملت را به تاخیر میاندازند
⬜️متن کامل
👇👇
🌐 rasanews.ir/002Zie
#مهدی_عامری
#رسانیوز
#معجزه_انقلاب #پیام_قطعنامه
#باشگاه_نویسندگان_حوزوی_رسا
_____________________🍃
#یادداشت | رابطهی مستقیم برائت و مقاومت
📌تا وقتی فرد به دشمن خوش بین است و امضای او را تضمین میداند قدم به قدم در برابر دشمن کوتاه میآید و از آن سو دشمن برای عقب نشینی حد یقفی نمیشناسد.
🔶در نگاه امام برائت ریشه و منشا مقاومت است. ایشان در این پیام با اشاره به مقاومت مردم فلسطین سرچشمه این مقاومت مردمی را نه در وطنگرایی و نه تدابیر سیاستمداران میداند بلکه به تعبیر ایشان: «شکی نیست که این آوای اللّه اکبر است، این همان فریاد ملت ماست که در ایران شاه را و در بیت المقدس غاصبین را به نومیدی کشاند. این تحقق همان شعار برائت است که ملت فلسطین در تظاهرات حج دوشادوش خواهران و برادران ایرانی خود فریاد رسای آزادی قدس را سر داد و مرگ بر امریکا، شوروی و اسرائیل گفت، و بر همان بستر شهادتی که خون عزیزان ما بر آن ریخته شد او نیز با نثار خون و به رسم شهادت آرمید.
🔶آنگاه که حس برائت در انسان وجود آمد، به جای همکاری با دشمنان، نگاه به درون دارد و اینک هنگامه جهاد کبیر است «فَلا تُطِعِ الکافِرینَ وَجاهِدهُم بِهِ جِهادًا کَبیرًا» (فرقان:۵۲) مقدمه مبارزه و مقاومت با کفار عدم تبعیت و یا اعلام تنفر از آنهاست.
🔶سخن از مقاومت و منشا یا موانع آن آنگاه اهمیت بیشتری مییابد که دانسته شود جمهوری اسلامی ایران، الهام بخش مقاومت در جهان اسلام بلکه تمام دنیاست و جبهههای مقاومت در منطقه منبعث از انقلاب ایران است.
✍ مهدی عامری
#برائت
#برائت_از_مشرکین
#حجاب
#اشرافیت
#مقاومت
🌐rasanews.ir/002Zie
🆔 @rasanews_agency
🔰وزارت زنان مخالف اسلام یا مخالف نظر روحانی؟
🔹در مورد حقوق شهروندی و به خصوص مسائل زنان نیز این دو بزرگوار ضمن حمله به رقبای خود، وعدههایی بیان شد که به نظر میرسد کارکردی جز تبلیغات انتخاباتی نداشته است! مشارکت بیشتر زنان در امور دولتی و وزارتخانهها از جمله همین وعدهها بود که در عمل در کابینه دولت تعداد زنان افزایش قابل توجهی نداشت و حتی در سطح معاونین که نیازی که به رای مجلس نیز ندارد آقای روحانی ترجیح داد از تعداد کمی از بانوان استفاده نماید!
🔹آنچه در این بین شایسته نیست و بیاخلاقی جلوه مینماید این است که مانند خیلی از امور دیگر این ماجرا نیز تقصیر دیگران انداخته شود و باز مانند بسیاری از وعدههای به جای پاسخگویی با قیافه طلبکارانه سخن گفته شود!
🔹آقای غرویان از روحانیون حامی دولت و مبلغان شخص آقای روحانی دوران ریاست جمهوری در یادداشتی در روزنامه آرمان ملی (18 مرداد، ص1)، طوری القا نموده است که گویا از بیرون دولت و بخشی از فقها و رقبای سیاسی دولت، مانع از حضور وزیر زن در کابینه هستند
🔹در همین کشور و کمتر از ده سال قبل در وزارت بهداشت، «خانم دستجردی» چندین سال به عنوان وزیر فعالیت میکردند و از مجلس اصولگرا رای اعتماد گرفتند و جدای از ایشان دو زن دیگر دیگر به عنوان وزیر به مجلس معرفی شدند که نه به خاطر جنسیت، که به دلیل برنامهها و مانند هر وزیر معرفی شدهای که ممکن است رای اعتماد نگیرد، به درون کابینه راه نیافتند!
🔹هنگامی که آقای غرویان از رقیب سیاسی به عنوان مخالف وزارت زنان سخن میگوید منظور چیست؟ یا ایشان دچار نسیان و غفلت نسبت به گذشته شدهاند و یا رو به تغافل و تجاهل میآورند!
🔹اگر آقای روحانی با اختیاراتی که دارد علاقه یا اعتقادی به حضور زنان کابینه ندارد و یا از نظر ایشان در کشور بانویی شایسته حضور در کابینه نیست ارتباطی با رای فقها و نظرات رقبای سیاسی ندارد چرا که تجربه چنین امری در کشور آن هم از سوی رقیب سیاسی دولت فعلی وجود دارد!
🔹وقتی امری واقع شده است، دلیلی ندارد برای امکان آن استدلال آورده شود و با این پیشفرض نادرست به دیگران تاخته و اتهام زده شود که «چون ميدانند اگر وارد بحثهاي فقهي و علمي شوند، استدلالهاي قدرتمندي براي به کرسي نشاندن حرف خود ندارند، در نتيجه تلاش ميکنند بدون ورود به بحث فقهي، دين را ابزار قرار دهند تا به مطامع سياسي خود دست يابند.»
🔹خوب است آقای غرویان به جای حمله به رقبا، این پرسش را از آقای روحانی بپرسد که با وجود اینکه در دولت قبل وزیر زن بوده است چرا ایشان با وجود فرمایشاتی که دارند از این موضوع سر باز می زند؟ آیا این مورد جز تمام مواردی مانند مسکن مهر، کارت سوخت و ... است که چون در دولت قبل انجام شده باید در دولت فعلی آن را ترک کرد؟
#مهدی_عامری
#روزنامه_رسالت
🌐 متن کامل
http://www.paper.resalat-news.com/newspaper/item/56907
🔰"دعای عرفه" الگویی برای برنامهریزی فرهنگی
➖یکی از عوامل مهم گسترش دعای عرفه پیوند این دعا با قیام حسینی(ع) است که با عنصر ایثار و عدالتخواهی گره خورده است و با عاطفه انسانی درگیر میشود.
🔵امروز پس از ۲۰ سال دعای عرفه چنان جایی دربین مردم باز کرده است که در سالهای اخیر هر مسجد و مکان مقدسی مملو از دلسوختگانی است که برای تضرع و عرض نیاز به محضر پروردگار ساعتها دور هم مینشینند دعا میخوانند و اشک میریزند و برای فقر خودشان و غریبی امامشان ناله سر میدهند.
🔵دعا چنان خاصیت اعجاب انگیزی دارد که در مسیر وحدت بین مسلمین و حتی سایر ادیان میتواند موثر باشد. یکی از سایتهایی که در جهان عرب به تبلیغ تشیع میپردازد اعلام کرده است که یکی از پر بازدیدترین بخشهای سایت که غالبا توسط کشورهای با جمعیت اهل سنت مورد توجه قرار گرفته است، بخش ادعیه سایت است.
🔵نمونه دیگر این دست مراسمها که با تنیده شدن با قیام کربلا همچون نهالی به سرعت درختی تنومند بدل گردید مراسم شیرخوارگان حسینی در جمعه اول ماه محرم است. این الگو نشان میدهد با استفاده از فرهنگ حسینی و کربلایی میتوان بسیاری از افراد را با حقایق دینی آشنا نمود.
✍ #مهدی_عامری
#رسانیوز
#عرفه
#دعای_عرفه
#عید_قربان
#امام_حسین
#شهادت
🌐rasanews.ir/002aLy
🔰 پیام هاشمی از خواب به روحانیت
🔷نویسنده نوشته است: «نقل موثقی است که در اولین روزهای بعد از رحلت رئیس فقید مجمع تشخیص مصلحت نظام یکی از بزرگان، آیتا... هاشمی را در خواب دیده و پرسیده بود که در چه حالی؟ و آیتا... هاشمی با حالتی خاص پاسخ داده بود که من خوبم ولی نگران عاقبت شماها (روحانیت) هستم.»
🔹افراد معمولا در امور شخصی خود نیز کمتر به خوابها و خیالات خود بها میدهند چه رسد به امور سیاسی و کشورداری که معمولا با حب و بغض و مسایل جناحی نیز گره خورده است!
🔹بر فرض آنکه خواب مذکور جز رویاهای صادقه باشد باز مشکل دیگری به وجود میآید که چگونه از این کلام، کلیت روحانیت به ذهن رسیده است؟ البته نویسنده نام بزرگواری که این خواب را دیده است را بیان نکرده است، اما میتوان با احتمال بالا حدس زد که یکی از حامیان و ارادتمندان مرحوم هاشمی بوده است، از این رو شاید منظور مرحوم هاشمی در این رویای صادقه از «شماها» طیفی از افراد یا روحانیونی بوده است که اطراف آقای هاشمی بودهاند و از ایشان حمایت میکردهاند و لذا مرحوم هاشمی از برزخ برای این یاران خود اظهار نگرانی کرده است تا منش و خوی زندگی و مواضع خود را تغییر دهند!
🔹از این منظر، کلام رازآلود مرحوم هاشمی تایید منتقدانی است که سالهاست به برخی روحانیون هشدار دادهاند که زی طلبگی و مردمی و آخوندی باید مراعات شود و دامان روحانیت از اشرافیت و رانت خواری و آقازادگی و فساد خانوادگی پاک و مبری باشد!
🔹افزون بر این آنچه در فحوای کلام نویسنده است این روحیه انحصاری و مستبدانه است که افراد را به صرف داشتن لباس روحانیت از نقد مبرا میداند، و البته به همین مقدار انحصار نیز بسنده نکرده و روحانیت را برخی روحانیون مسئول از جمله آقای هاشمی و ناطق و روحانی خلاصه کرده است و رای مردم به آقای روحانی را رای به روحانیت میداند و لذا نقد و ناکارآمد نشان دادن دولت را تخریب روحانیت عنوان میکند و شکست روحانی را مساوی با ناکارآمدی روحانیت در اداره کشور بیان میدارد
🔹از سوی دیگر وقتی مردم میبینند برخی روحانیون غالبا با وجهه سیاسی بدون توجه به درد و رنج مردم از هر تصمیم دولت حمایت میکنند، عصبانی شده و از این گونه روحانیون رویگردان میشوند. نویسنده بهتر است به دولت محترم سفارش کند تا طبق وعدههایی که به مردم داده است عمل کند تا مردم عملا به چشم ببینند و احساس کنند که دولت کارآمد و این امر در زندگی آنها تاثیر داشته است!
🔹برای اعتلای روحانیت و هشدار به این صنف نیازی به خواب و رویای مرحوم هاشمی نیست! حضرت امام راحل به خوبی و روشنی در منشور روحانیت هم از روحانیت اصیل و متعهد سخن گفته و هم به روحانی وابسته و غربزده و اشرافی و متحجر تاخته است. امام بارها در بیداری و علن تاکید داشت روحانیت نباید گرفتار تجمل گرایی و رفاهطلبی شود و از زی طلبگی خارج شود.
🌐متن کامل
https://www.javann.ir/0043DB
#مهدی_عامری
#جوان_آنلاین