فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📖 تلاوت دلنشین آیات ٧٧ تا ٨٠ سوره مبارکه مریم.
🔎 جستجوی سوره: #مریم
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
📩علل سنگینی روح و دل
کربلاییاحمدتهرانی (ره)
یکی از علّتهایی که ما توفیق سحرخیزی
نداریم و در وقت آن سنگین هستیم و گویا
گوشهایمان صدای مَلَک منادی را که همهی
اولیاء الله را بیدار میکند نمیشود، این
است که روح و قلب ما به خاطر دو مسأله
سنگین میشود و مثل گنجشکی که به دو
پایش وزنه آویختهاند، به وقت سحر
نمیتواند برخیزد و به ملاقات یار پر بزند؛
و یا در عبادات خود، روح بالا نمیرود و لذّت
عبادت را نمیچشد:
📌یکی از آن دو عامل، لغو و لهو و زیاد
حرف زدن است؛ و دیگری که خیلی انسان
را سنگین میکند، غیبت کردن است. من
عیناً دیدم که غیبت شب، توفیق سحرخیزی
را از انسان سلب میکند.
پندهای آسمانی ،ص ۱۸۸
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ سلام و درود بی پایان به همراهان سفرنامه
لحظات شروع صبحگاهیتون مزین به آیات نورانی قرآن
بامداد جمعه تون فرخنده 🌺🌺🌺
امیدوارم
تونل زندگيتون
گلباران باشه
لحظه هاتون سر شار
از عطر گلهای بهاری 🌺🌺🌺
شاد باشید🤲
ساعات اولین صبح را با این آیه گرانبها شروع میکنیم🌹
#یاعلی
👇👇👇👇
سوره 55: الرحمن - جزء 27
فَبِأَيِّ آلَاءِ رَبِّكُمَا تُكَذِّبَانِ ﴿۳۸﴾
☘پس کدامین نعمت های پروردگارتان را انکار میکنید☘
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
4_5951791079786284385.mp3
940K
🔸ترتیل صفحه ۱۹۸ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده
🔸مقام : بیات
🛑 فایل بدون ترجمه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
#ختم_ششم_قرآن 📖
#روز_۱۹۸✨
#صفحه_۱۹۸✨
#سوره_مبارکه_توبه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن👇
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
قرآن ترجمه المیزان
سوره 9
سوره مبارکه التوبة
صفحه 198
كَالَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ كَانُوا أَشَدَّ مِنْكُمْ قُوَّةً وَأَكْثَرَ أَمْوَالًا وَأَوْلَادًا فَاسْتَمْتَعُوا بِخَلَاقِهِمْ فَاسْتَمْتَعْتُمْ بِخَلَاقِكُمْ كَمَا اسْتَمْتَعَ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِكُمْ بِخَلَاقِهِمْ وَخُضْتُمْ كَالَّذِي خَاضُوا ۚ أُولَٰئِكَ حَبِطَتْ أَعْمَالُهُمْ فِي الدُّنْيَا وَالْآخِرَةِ ۖ وَأُولَٰئِكَ هُمُ الْخَاسِرُونَ (69)
[شما منافقان ]مانند کافران پيش از خودتان هستيد که از شما نيرومندتر بودند و اموال و اولاد بيشتر داشتند و از نصيب خود [در دنيا ]بهره مند شدند، و شما نيز از نصيب خود بهره مند شده ايد، چنانکه کافران پيش از شما از نصيب خود بهره مند شدند، و شما در باطل فرو رفته ايد چنانکه آنان فرو رفتند. آنان اعمالشان در دنيا و آخرت تباه شد و آنان همان زيانکاران اند. (69)
أَلَمْ يَأْتِهِمْ نَبَأُ الَّذِينَ مِنْ قَبْلِهِمْ قَوْمِ نُوحٍ وَعَادٍ وَثَمُودَ وَقَوْمِ إِبْرَاهِيمَ وَأَصْحَابِ مَدْيَنَ وَالْمُؤْتَفِكَاتِ ۚ أَتَتْهُمْ رُسُلُهُمْ بِالْبَيِّنَاتِ ۖ فَمَا كَانَ اللَّهُ لِيَظْلِمَهُمْ وَلَٰكِنْ كَانُوا أَنْفُسَهُمْ يَظْلِمُونَ (70)
آيا خبرِ کسانى که پيش از آنان بودند: قوم نوح و عاد و ثمود و قوم ابراهيم و اهل مَديَن و آن شهرهاى واژگون شده [لوط ]به آنان نرسيده است؟ رسولانشان با دليل هاى روشن به سويشان آمدند [ولى آنان طغيان کردند و هلاک شدند ]و چنين نبود که خدا به آنان ظلم کرده باشد، بلکه آنان به خودشان ستم مى کردند. (70)
وَالْمُؤْمِنُونَ وَالْمُؤْمِنَاتُ بَعْضُهُمْ أَوْلِيَاءُ بَعْضٍ ۚ يَأْمُرُونَ بِالْمَعْرُوفِ وَيَنْهَوْنَ عَنِ الْمُنْكَرِ وَيُقِيمُونَ الصَّلَاةَ وَيُؤْتُونَ الزَّكَاةَ وَيُطِيعُونَ اللَّهَ وَرَسُولَهُ ۚ أُولَٰئِكَ سَيَرْحَمُهُمُ اللَّهُ ۗ إِنَّ اللَّهَ عَزِيزٌ حَكِيمٌ (71)
و مردان و زنان مؤمن بعضى شان ياور بعضى ديگرند; به کارهاى پسنديده وا مى دارند و از کارهاى ناپسند باز مى دارند و نماز را برپا مى کنند و زکات مى دهند، و خدا و رسول او را اطاعت مى نمايند. اينان را خدا به زودى مورد رحمت خود قرار مى دهد. همانا خدا عزّتمند و حکيم است. (71)
وَعَدَ اللَّهُ الْمُؤْمِنِينَ وَالْمُؤْمِنَاتِ جَنَّاتٍ تَجْرِي مِنْ تَحْتِهَا الْأَنْهَارُ خَالِدِينَ فِيهَا وَمَسَاكِنَ طَيِّبَةً فِي جَنَّاتِ عَدْنٍ ۚ وَرِضْوَانٌ مِنَ اللَّهِ أَكْبَرُ ۚ ذَٰلِكَ هُوَ الْفَوْزُ الْعَظِيمُ (72)
خدا به مردان و زنان مؤمن بوستان هايى را وعده داده است که از پايين آنها نهرها جريان دارد و در آنها جاودانه اند، و نيز مسکن هايى دلپذير در بوستان هايى دائمى [به آنان وعده داده است] و رضايتى که از جانب خداست [از همه اينها ]برتر است. اين است آن کاميابى بزرگ. (72)
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
سفرنامه
#ختم_ششم_قرآن 📖 #روز_۱۹۸✨ #صفحه_۱۹۸✨ #سوره_مبارکه_توبه #تلاوتروزانهیکصفحهقرآن👇 خانم دکترای ع
نکته تفسیری صفحه ۱۹۸:
مؤمنان و سرنوشتی باورنکردنی:
این آیات به ویژگی های مردان و زنان باایمان اشاره می کند و سرنوشت شیرین آنان را بیان می فرماید. آیه ی 68 همین سوره می گوید: «خداوند به مردان و زنان منافق و به کافران وعده داده که به آتش دوزخ می روند و همیشه در آن می مانند. همان برایشان بس است و خدا لعنتشان کرده و عذابی پایدار برایشان خواهد بود.»
آیه ی 72 نیز در باره ی سرانجام مؤمنان و چنین است: «خدا به مردان و زنان مؤمن وعده داده که به باغهایی از بهشت وارد می شوند که از زیر درختان آن، نهرهایی جاری است و همیشه در آن خواهند ماند. همچنین وعده داده که در باغ های «عدن»، خانه های نیکویی خواهند داشت؛ و نیز خشنودی خدا را خواهند داشت که از هر نعمتی بالاتر است، و این سرنوشت، رستگاری واقعی است.»
نعمت هایی که در این آیه به آنها اشاره شده، امکاناتی رؤیایی است که هر کس آرزوی داشتن آنها را دارد. البته ما به درستی نمی دانیم که این نعمتها چگونه هستند، و تنها می توانیم شبحی از آن را در ذهنمان تصوّر کنیم. قرآن کریم در این باره فرموده است: «هیچ کسی نمیداند که در بهشت چه نعمتهایی برایش در نظر گرفته شده؛ نعمتهایی که مایهی شادمانی و روشنی چشم هاست.»[1]
در میان نعمت هایی که در آیه ی 72 به آنها اشاره شده است، دو نعمت درخشش ویژه ای دارد. نخست، «خانه های پاکیزه در باغهای عَدن است». برخی از مفسران قرآن[2] معتقدند که «عَدن»، محل خاصی از بهشت است که از سایر باغهای بهشت، برتری ویژهای دارد. در روایتی از پیامبر اسلام می خوانیم: «عَدن، سرای پروردگار است که هیچ چشمی ندیده و [حتّی چگونگی آن] به فکر کسی نرسیده است.»[3] در حدیث دیگری از همان حضرت می خوانیم: «هر کس دوست دارد همانند من زندگی کند و همانند من بمیرد و در باغ مخصوص من که پروردگارم به من وعده کرده، ساکن شود، باغیکه خدا درختانش را به لطف خاص خود به وجود آورده، باید علی بنابیطالب، و پس از او، فرزندان [معصوم] او را دوست بدارد.»[4] دومین نعمت ویژه ای که در این آیات به آن اشاره شده، خشنودی خداوند است؛ نعمتی که به فرمودهی این آیه، از تمام نعمت های بهشت برتر است. آری، رضای خدا، برترین هدف آفرینش انسان است؛ زیرا در آن حال، انسان به مقامی میرسد که خدای جهان آفرین ـ که به هیچکس نیازی ندارد ـ به بندهی خود افتخار میکند و از او راضی و خشنود می شود و او را مورد لطف ویژهی خود قرار می دهد. در حقیقت، تمام نعمتهای بهشت، نتیجهی این نعمت بزرگ است، و در آن حال، انسان احساسی دارد که بی شک در این جهان به طور کامل تجربه کردنی نیست. انسان هر قدر هم در دنیا خوب باشد، پیوسته این ترس را دارد که مبادا سرانجام به مقصد اصلی نرسد و شیطان او را از سعادتش بازدارد؛ امّا در بهشت احساس میکند که از تمام خطرات گذر کرده و به منطقهی امن خدا وارد شده است و هرگز وضعی پیش نخواهد آمد که خدا از او خشمگین شود. به همین سبب، در روایت زیبایی از پیامبر می خوانیم: «هنگامی که بهشتیان وارد بهشت می شوند، خدا می فرماید: آیا چیزی میخواهید تا بر نعمتهایتان بیفزایم؟ آنان می گویند: پروردگارا، آیا نعمت دیگری هم مانده است؟ او می فرماید: آری، خشنودی من، و اینکه هیچگاه از شما خشمگین نخواهم شد.»[5]
[1] - آیه 17سورة سجده
[2] - ر.ک به تفسیر الکشاف ذیل آیة مورد بحث
[3] - تفسیر نمونه، ج8، ص38
[4] - تفسیر کنز الدقائق، ج6، ص439
[5] - تفسیر المیزان، ج9، ص348
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
✅ اِسمِ اَعظَم یا اِسمُ اللّهِ الاَکبَر بزرگترین نام خداوند است که اسمی بالاتر از آن نیست.
بنابر روایات، این نام وسیعترین محدوده اثر را در عالم هستی دارد و دسترسی به آن، منشأ اثرات بسیاری مانند استجابت دعا، برخورداری از علم غیب و تأثیرگذاری بر قوانین طبیعت است.
علامه طباطبایی در تفسیر المیزان میگوید: اسم اعظم ترکیبی از حروف و از جنس الفاظ است. این اسم دارای اثر مخصوص و ویژهای است امّا لفظ آن بر ما پنهان است. اگر کسی به این لفظ دست پیدا کند و خدا را با آن بخواند هر دعایی کند اجابت میشود. چنین فهمی بیشتر در عرف مردم شایع است.
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
اسم اعظم نام با ابجد ۲۹۰
هر نام دارای عدد و ارزشی در حروف ابجد کبیر است. نامهای من و شما و حتی اسما الهی نیز از این قاعده مستثنی نبوده و دارای ارزشی عدد هستند.
عدد ابجد ۲۹۰ برابر با اسم اعظم فاطر است.
فاطر: اگر کسی حاجتی دارد و هیچ چیزی موجب استجابت حاجتش نشده ذکر« یافاطر» را ۲۹۰ مرتبه بخواند.
لازم به ذکر است اسم الهی “انیس القلوب” نیز عددی برابر با ۲۹۰ خواهد داشت.
اطلاق این کلمه بر آفرینش آسمان و زمین شاید به خاطر این است که طبق علم امروز، روز اوّل جهان، عالم مادّه، توده ی واحدی بوده و بعد از هم شکافته شده و کرات آسمانی یکی پس از دیگری به وجود آمده اند. همان گونه که سپیده ی صبح، پرده ی تاریک شب را می درد و همان گونه که شکوفه ی خرما، غلافش را از هم می شکافد و خوشه ی نخل از آن سربرمی آورد، ماده ی ابتدایی جهان نیز شکافته شد و کرات آشکار گردید.
«فطرالله الخلق و هو ایجاد الشیء و ابداعه»؛ وقتی گفته می شود «فطرالله الخلق» یعنی خداوند خلق را ایجاد و ابداع نمود. لطفی که در نام شریف «الفاطر» نهفته، اعتقادی است که به طور فطری، بین بنده با خدای فاطر موجود است. در آیه ی فوق که احتجاج و استدلال حضرت ابراهیم خلیل(ع) با مشرکین است، تخصیص «فطر السموات و الارض» از میان همه ی صفات باریتعالی خالی از لطف نیست، بی شک ابراهیم علیه السلام با استخدام این نام می خواهد فطرت های خواب و غبارگرفته ی مشرکین را بیدار کند و بفهماند که اعتقاد به ذات اقدس «الله» در اعماق جان ایشان است.
توجّه خویش به این دینِ معتدل معطوف کن، [این همان] فطرت خداست که مردم را بر آن قرار داده [فطرتی] که غیرقابل تبدیل و دینی پایدار و جاویدان است”.«روم/۳۰»
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
▪️نشانه های دجال
🎤 حجتالاسلام #عالی
#دجال
┈┄┅═✾•••✾═┅┄┈
جالبه گوش کنید 👆🌷
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ سلام و درود بی پایان به همراهان سفرنامه
لحظات شروع صبحگاهیتون مزین به آیات نورانی قرآن
بامداد شنبه تون فرخنده 🌺🌺🌺
ساعات اولین صبح را با این آیه گرانبها شروع میکنیم🌹
#یاعلی
👇👇👇👇
آیه 159 سوره آل عمران
"فَإِذَا عَزَمْتَ فَتَوَكَّلْ عَلَى اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يُحِبُّ الْمُتَوَكِّلِينَ »﴿۱۵۹﴾چون تصميم گرفتى بر خدا توكل كن زيرا خداوند توكلكنندگان را دوست مى دارد.
« وَقَالَ اللَّهُ إِنِّي مَعَكُمْ... »❤️
امیدوارم هر جا خسته شدی 💔
جای آدما، خدا دستت رو بگیره …
خدا میگه من طرف تو هستم!
حالا دیگه هر کی خواست بزار بره، هر کی خواست بزار بهت پشت کنه!
هر کی خواست تنهات بزاره؛ هرکی خواست باورت نکنه
ولی تو بدون خدا رو داری و همین برای همهی دنیات کافیه...💕
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
4_5951559847337002208.mp3
1.78M
🔸ترتیل صفحه ۱۹۹ قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام رست
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
🌷نکته تفسیری صفحه۱۹۹🌷
ثروتی که صاحبش را از خدا دور کرد:
«ثعلبه»، مرد تنگدستی بود و مال و ثروتی نداشت و برای همین نزد پیامبر آمده و از او خواسته بود از خدا بخواهد تا او ثروتمند شود ؛ ولی پیامبر كه میدانست او ظرفیت ثروت را ندارد، در پاسخ او فرموده بود: «مال كمی كه شكرش را بجا میآوری، از مال فراوانی كه ظرفیتش را نداری، بهتر است.» او امّا اصرار داشت که پیامبر برای ثروتمند شدنش دعا کند. به همین سبب، دوباره نزد پیامبر آمد، سلام كرد و جواب سلامش را همراه با لبخند از پیامبر دریافت كرد. پیامبر كه میدانست ثعلبه چه درخواستی دارد، منتظر شنیدن سخن او شد. ثعلبه هم درخواست گذشتهاش را تكرار كرد؛ ولی این بار با اصرار بیشتر، و برای اینكه پیامبر را راضی كند، گفت: «شما دعا كنید كه خدا ثروت فراوانی به من بدهد. من هم به خدا سوگند میخورم كه در آن صورت به بینوایان صدقه دهم و زكات مالم را بپردازم.» پیامبر خدا كه اصرار ثعلبه را دید، دستانش را بلند كرد و از خدا خواست كه او را ثروتمند كند. به دعای پیامبر، خیلی زود گوسفندهای ثعلبه زیاد شدند؛ آن قدر كه او دیگر نمیتوانست در مدینه از آن ها نگهداری كند. به همین سبب، از مدینه بیرون رفت و در محلی دور از مدینه به گوسفندداری مشغول شد. ثعلبه ثروتمند امّا دیگر مانند گذشته نبود. در نمازهای جماعت و جمعه شركت نمیكرد و نه تنها صدقه نمیداد، حاضر به دادن زكات واجب هم نبود. هنگامی كه وضعیت او را برای پیامبر بازگو كردند، پیامبر با ناراحتی فرمود:
«وای بر ثعلبه! وای بر ثعلبه!»
یكی از لازم ترین نیازهای انسان برای زندگی، «مال و ثروت» است. همه ی ما برای داشتن یك زندگی خوب و مناسب، به ثروت نیاز داریم و باید برای به دست آوردن آن تلاش كنیم؛ ولی باید به دو نكتـه توجه كنیم:
1ـ پـیـش از تلاش برای به دست آوردن مال، بکوشیم ظرفیت ثروتمندی را بیابیم تا مبادا خدا و خَلق خدا را فراموش كنیم؛ كه در این صورت، ثروتمان نه تنها مایه ی خوشبختی نمی شود، كه مقدمه ی بدبختی ما خواهد شد؛ همان¬طور كه مایه ی بدبختی ثعلبه شد.
2ـ به قدر نیازمان برای به دست آوردن ثروت تلاش كنیم، و اگر بیش از آن مقدار به دست آوردیم، به قدر مناسب ذخیره، و بقیه را در راههای خیر مصرف كنیم. به یاد داشته باشیم كه خداوند در آیه ی 39 سوره ی سبأ به ما فرموده است:
«هر مالی را که انفاق كنید، خدا مال دیگری را به جایش قرار میدهد.»
آری، اگر با این نگاه به مال و ثروت برسیم، بی شک آن، نعمتی از سوی خداست كه دنیا و آخرت ما را آباد میکند؛ ولی اگر غیر از این باشد، دیگر آن ثروت، نعمت نیست.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✅ دوستان عزیز این توصیه از سفارشات استاد رفیعی رو اول به خودم و بعد به شما گرامیان دارم...
✔️ چقدر خوبه این سفارشات رو روتین و برنامه روزانه خودمون قرار بدیم🌺
♦️چند دستورالعمل برای آرامش در زندگی و رفع نگرانی
۱. دائم با وضو باشید
۲. سوره ناس و فلق بخوانید
۳. صدقه روزانه فراموش نشود
۴. خواندن سوره حشر هر شب
۵. خواندن دعای
حَسبُنَا الله و نِعمَ الوکیل
۶. خواندن آیه آخر سوره توبه
حَسْبِيَ اللَّهُ لَا إِلَٰهَ إِلَّا هُوَ ۖ عَلَيْهِ تَوَكَّلْتُ ۖ
وَهُوَ رَبُّ الْعَرْشِ الْعَظِيمِ
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
May 11
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🖌 سی تفسیر کوتاه قرآن کریم در بیان رهبر انقلاب
📍قسمت سوم
📚 موضوع: توکل به خدا
📖تفسیر آیه ۱۳۹ سوره مبارکه آل عمران
🗓۱۳۹۶/۰۳/۰۳
#آیتالله_خامنهای
#تفسیر
#سی_تفسیر
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🟡دعای شگفتانگیز و نور عملی که در دنیا و برزخ و قیامت، همراه مومن است...
تا نه تنها هادی بلکه شفیع خانواده ودیگران بشه❤️🌺
👇👇👇
پیشنهاد ویژه
خیلی عالیه
به شدت توصیه میشه نگاه کنید
و برای دوستانتون ارسال کنید
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍ سلام و درود بی پایان به همراهان سفرنامه
لحظات شروع صبحگاهیتون مزین به آیات نورانی قرآن
بامداد یکشنبه تون فرخنده 🌺🌺🌺
ساعات اولین صبح را با این آیات گرانبها شروع میکنیم🌹
#یاعلی
👇👇👇👇
بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمنِ الرَّحِيمِ
وَ الضُّحى (1) وَ اللَّيْلِ إِذا سَجى (2) ما وَدَّعَكَ رَبُّكَ وَ ما قَلى (3) وَ لَلْآخِرَةُ خَيْرٌ لَكَ مِنَ الْأُولى (4) وَ لَسَوْفَ يُعْطِيكَ رَبُّكَ فَتَرْضى (5) أَ لَمْ يَجِدْكَ يَتِيماً فَآوى (6) وَ وَجَدَكَ ضَالاًّ فَهَدى (7) وَ وَجَدَكَ عائِلاً فَأَغْنى (8) فَأَمَّا الْيَتِيمَ فَلا تَقْهَرْ (9) وَ أَمَّا السَّائِلَ فَلا تَنْهَرْ (10) وَ أَمَّا بِنِعْمَةِ رَبِّكَ فَحَدِّثْ (11)
قسم به ماه و قسم به شب، هنگامی که محو میشود و قسم به صبح، هنگامی که ظاهر میگردد که قیامت واقعه بزرگی است!
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
4_5956050072436213234.mp3
2.06M
🔸ترتیل صفحه 200 قرآن کریم با صدای استاد حامد ولی زاده_مقام سه گاه
🔸به همراه ترجمه گویای فارسی با صدای مرحوم استاد اسماعیل قادرپناه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
#ختم_ششم_قرآن 📖
#روز_۲۰۰✨
#صفحه_۲۰۰✨
#سوره_مبارکه_توبه
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
🌷نکته تفسیری صفحه ۲۰۰🌷
زیارت اهل قبور؛ سنّت پیامبر اسلام:
اسلام، کامل ترین برنامه ی زندگی بشر است. این دین آسمانی با دستورهای دقیق خود، به همه ی مراحل زندگی انسان ، از پیش از تولد تا پس از مرگ توجّه کرده است. یکی از دستورهای اسلام که در باره ی مردگانِ مسلمان صادر شده، سر زدن به قبور آنان و خواندن قرآن و اهدای ثواب آن به روح ایشان و دعا برای آمرزش آن هاست. در روایات، توصیه های زیادی در باره ی زیارت اهل قبور شده است. در حدیثی از امام باقر می خوانیم:
«هنگامی که فرد باایمان آیت الکرسی بخواند و ثوابش را به اهل قبور هدیه کند، خداوند به جای هر حرف، فرشته ای قرار می دهد که خدا را تسبیح بگوید و ثوابش را به آن فرد باایمان هدیه کند.»
در حدیث دیگری میخوانیم که همان حضرت روزی از کنار قبر فرد شیعه ای گذر کرد و فرمود: «خدایا، در تنهایی اش با او همراه باش، و در ترس و وحشتش، مونس او باش، و از رحمت خود به او آرامشی ببخش که از لطف و مهربانی دیگران بی نیاز شود.»
همچنین در روایت دیگری از امام رضا می خوانیم:
«هیچ فرد باایمانی نیست که برای مردان و زنان باایمان و مسلمان چه زنده و چه مرده دعا کند، مگر اینکه خدا به شمار تمام مردان و زنان باایمان که از زمان حضـرت آدم تا برپایی قیامت زندگی کرده و می کنند، [در کارنامه ی عملش] نیکی می نویسد.»
نه تنها در روایات معصومین به این سنّت اسلامی توصیه شده، که قرآن کریم به وضوح بدان اشاره کرده است.
آیه ی مورد بحث، به پیامبر اسلام دستور می دهد که هرگز بر جنازه ی منافقان، نماز میّت نخواند و برای دعا خواندن، بر سر گورهایشان نایستد. بنابراین روشن می شود که پیامبر بر جنازه ی افراد باایمان نماز میّت می خوانده و بر سر قبور آنان می ایستاده و برایشان دعا می کرده است، و منافقان به جرم دورویی و کفرشان، از این نعمت محروم بوده اند. امّا فرقه ی ساختگی و گمراه گر «وهّابیّت» که متأسفانه در قرون اخیر در میان برخی از کشورهای اسلامی قدرت گرفته است زیارت اهل قبور را مخالف اسلام می داند و به همین بهانه، در سال 1343 ق. بارگاه چهار امام از امامان دوازده گانه ی شیعه را در شهر مدینه و در قبرستان بقیع با خاک یکسان کرد. همچنین گروهی از پیروان این فرقه، در سال 1816م. به آرامگاه امام حسین حمله کردند و آن را ویران کرده، پنج هزار نفر از مردم بی گناه را به جرم زیارت آن حضرت قتل عام کردند ! عبرت آموز اینکه نه تنها علمای شیعه، بلکه دانشمندان اهل سنّت نیز در کتاب های حدیثی خود نقل کرده اند که پیامبر اسلام به زیارت اهل قبور می رفت و دیگران را به این کار سفارش می کرد.
#تلاوتروزانهیکصفحهقرآن🕊👇
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313
سفرنامه
✍ سلام و درود بی پایان به همراهان سفرنامه لحظات شروع صبحگاهیتون مزین به آیات نورانی قرآن بامداد یک
دوستان عزیز توجه کنید
نکاتی مهم وباور نکردنی در مورد فضیلت سوره ضحی......
امیدوارم حاجت روا باشید واین بنده حقیر رو از دعای خیرتون فراموش نکنید
التماس دعا🤲
👇👇👇👇👇
✍خدایا شکرت بابت این همه برکات درکلام نور در تمام لحظات بی پناهی وهجوم مشکلات، کدام پناهگاه رو میشاسید که این همه گشایش برات ایجاد کنه😭😭😭
👇👇👇
سوره ضحی نود و سومین سوره قرآن است این سوره در مکه بر پیامبر نازل شده و 11 آیه دارد. درباره شان سوره ضحی گفته شده است که مدتی وحی بر پیامبر نازل نشده بود و کافران به او طعنه می زدند که خداوند او را رها کرده، در همین زمان سوره ضحی بر او نازل شد. این سوره خواص و برکات زیادی دارد.
خواص سوره ضحی برای حاجت، محبت، رزق و روزی، ازدواج و
بازگشت معشوق ....
✅تا حالا شده حاجت بزرگی داشته باشید که برآورده نشده باشه👌
✅خواص سوره ضحی برای حاجت
درباره خواص سوره ضحی در «منتخب» و «زاد المتقین» آمده است.اگر فردی در شب های متبرک مانند شب جمعه 40 مرتبه پی درپی سورهی مبارکه ضحی را بدون حرف زدن و با طهارت بخواند هر نیّتی که در دل او باشد و از همه مهمتر حاجتش به لطف خدای مهربان روا میگردد.
✅خواص سوره ضحی برای روزی
خواندن 40 مرتبه سوره ضحی بدون تكلم و رو به قبله و با طهارت، در روز و شب هایی مانند شب جمعه برای براورده شدن هر نیتی مثل رزق و روزی مجرب است.
خانم دکترای علوم قرآنی
🆔https://eitaa.com/safarnameh_313