کتابِ این بسته، داستانِ حیواناتِ مزرعه آقای براون است. آقای بروان توجه لازم به وضعیت زندگی حیوانات را ندارد. گاوها به فکر میافتند که اعتراض خود را به گوش کشاورز برسانند، پس یک ماشین تایپ قدیمی پیدا میکنند و به آقای براون نامهای مینویسند. اما او زیر بار نمیرود، کشمکش بالا میگیرد و گاوها تهدید به اعتصاب میکنند. مرغها خبردار میشوند، به گاوها میپیوندند و تهدید میکنند که دیگر تخم نخواهند گذاشت. اتحاد حیوانات باعث میشود، آقای بروان کوتاه بیاید و خواسته آنها را تا حدی برآورده کند.
داستان طنز است، اما آموزههای تربیتی مهمی را دربردارد. وقتی به خواستههای به حق توجه نشد و از موضع قدرت و زورگویی حق زیرپاگذاشته شد، نباید ترسید یا بیتفاوت از ظلم گذشت. باید چارهاندیشید، راه مناسبی یافت و محترمانه ولی با قاطعیت خواسته را مطرح و پیگیری کرد.
داستان نشان میدهد که در چنین موقعیتی اتحاد بین افراد، تعیینکننده است. اگر کنار هم قرار نگیرند و تکروی کنند ممکن است نتیجه حاصل نشود.
این داستان برای احقاق حق، الگویی دارد شامل عقلانیت، احترام، قاطعیت، جرئتورزی، ایستادگی و اتحاد.
فرزندان ما در زندگی با چنین موقعیتهایی روبهرو میشوند و برای مواجهه درست با آن نیازمند آموزشاند. در کودکی و سپس نوجوانی، با قلدری همسالان مواجه میشوند. اگر نتوانند در مقابل زورگویی همسالان بایستند، از حقوق خود عقب نشسته و احساس درماندگی خواهد کرد.
آموزههای این داستان برای بزرگسالی هم اهمیت دارد. سرمایه فکری و احساسی حاصل از آموختن حقطلبی در بسیاری از موقعیتهای شغلی و سیاسی کارآمد است.
همواره ممکن است بین شهروندان و حاکمان سیاسی اختلاف نظرهای جدی شکل گیرد که نیازمند کنش است. در چنین شرایطی نه الگوی بیتفاوتی و کنار آمدن چارهساز است، نه نقزدنهای بیاثر یا خشونت کورکورانه و هرجومرج. شهروندان باید مهارتهای تعامل درست با مدیران شغلی و حاکمان سیاسی برخوردار باشند و نهال توانمندیها باید از کودکی کاشته شود...
این بسته در دو نسخه مناسب بچه های اول و دوم دبستان تهیه شده است.
جهت سفارش می توانید به لینک موجود در بیو مراجعه کرده و یا با 09914748824 تماس بگیرید
#آموزش_کودک
#آموزش_مجازی
#کتابخوانی
#قصه_کودک_زندگی
#ساقه_اندیشه_و_عمل
#حق_طلبی_کودک
#آموزش_اول_دبستان
#آموزش_دوم_دبستان
https://www.instagram.com/p/CI-3wENjzwb/?igshid=14gzzw9g1gabx
موسسه تربیتی ساقه اندیشه و عمل
https://www.instagram.com/p/CJB6TuXpyW1/?igshid=1xhplq40v1ys6
نگاهی انتقادی به مادری در دوران مدرن
https://www.aparat.com/v/MWiTa
این ویدئو گفتوگویی است با خانم مانا عسگری، دانشآموخته فلسفه تعلیمو تربیت دانشگاه تهران. این گفت و گو درباره بخشی از پایاننامه او است که با عنوان "نگاهی انتقادی به مادری در گفتمان مدرن" انجام می شود. #مادر و مادری کردن در دنیای امروز یکی از مفاهیمی هست که در نظر اکثر ما ساده و بدون ابهام به نظر میرسد، گویی همه ما یک مفهوم مشترک از آن داریم و این مفهوم مشترک در تمام دورههای تاریخ یکسان و بدون تغییر بودهاست. حال آن که بررسی تاریخی نشان میدهد این تصور، چندان درست نیست. خصوصاً در گفتمان مدرن که کودک و دوران کودکی تعریف ویژه و متفاوتی یافته است، مفهوم مادری هم به تبع، دگرگون شدهاست.
👦صحبت های آقا محمدحسین پنج ساله رو بشنویم
🌿این هم از بسته چهارم.
اسمش هست:
«کفشدوزکه چی شنید؟»
داستانی درباره کفشدوزکی که خوب شنید و خوب فکر کرد...
👫گروه سنی:
پیش دبستان ۲ و اول دبستان
این بسته شامل:
🎥 داستان ویدئویی کتاب
🐞مستند جذاب درباره صدای حیوانات و زندگی کفشدوزک ها
✂️کاردستی های جالب
🖱برچسب شخصیت های داستان
📝انواع کاربرگ های یادگیری جذاب و آموزنده
📞جهت اطلاع بیشتر از بستهها به
@sagheedgroup
مراجعه کرده و یا از طریق این لینک با ما تماس بگیرید.
https://zil.ink/learningpackages
11.95M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🧐 یه بخش از داستان این بسته رو باهم ببینیم...
#کفشدوزکه_چی_شنید؟
قصه کتاب در مورد کفشدوزکی کوچولو است که صدایش بهاندازه دوستانش مثل اسب و گاو و گربه بلند نیست. برای شنیدن حرفهای کفشدوزک باید کاملاً ساکت بود اما در عوض چون او دقیق به صداها توجه می¬کند گوشش خیلی تیز است. همین ویژگی کفشدوزک بود که باعث شد وقتی دو تا آدم به مزرعه آمدند تا تصمیم بد خود را عملی کنند فقط او صدای آنها را بشنود و به بقیه دوستانش خبر دهد که چه اتفاقی در راه است. اما کار کفشدوزک فقط این نبود، هنر دیگرش این بود که فکر کرد و نقشهای زیرکانه کشید. نقشه¬ای جالب و با مزه که او کشید و بقیه حیوانات مزرعه آن را اجرا کردند. چه کسی باورش میشد که کفشدوزکی به این کوچکی از چنین اتفاق مهمی با خبر شود و چنین نقشهای بکشد؟ البته انصافاً باید به بقیه حیوانات هم آفرین گفت که همگی فکر کفشدوزک را قبول کردند و نقشه او را دسته جمعی اجرا کردند.
قصه " کفشدوزکه چی شنید؟" از چند جهت قابل توجه است. اول این که به تفاوت¬های موجودات توجه میکند و به ما یادآوری میکند که قرار نیست همه در یک چیز یعنی صدا و حرف زدن با هم مقایسه شده و هنر نمایی کنند. چه بگوییم توانمندی خوب شنیدن و خوب اندیشیدن، "استعداد" کفشدوزک بود و چه بگوییم حاصل " خواست و تلاش" او بود توجه قصه به تنوع توانمندیها موضوعی مهم و ارزشمند است. هر چقدر در یک جامعه این تنوع بیشتر به رسمیت شناخته شود رشد و پویایی جامعه نیز بیشتر میشود. در مقابل هر چقدر این تنوع کمتر مورد توجه و پذیرش قرار گیرد بخش بیشتری از افراد جامعه از فرایند رشد و تعالی کنار گذاشته شده و کل جامعه از توانمندیهای آنها محروم میشود.
از طرف دیگر وقتی در فرهنگ یک جامعه توانمندیهایی خاص و محدود مورد تقدیر و تشویق قرار میگیرد رقابت در آن حوزهها متمرکز شده و رقابت به شکل مخرب خود نزدیکتر میشود. معضل کنکور و قبولی در دانشگاه بهویژه در رشتههایی خاص نمود بارز چنین پدیدهای است. برای حل چنین مشکلاتی اصلاح قوانین و رویهها کافی نیست، لازم است تحولی در فرهنگ و نگرش جامعه ایجاد شود و برای چنین گام بزرگی باید از همان کودکی کارهایی کرد.
#کفشدوزک_چی_شنید؟ #قصه_کودک_زندگی #تفاوت_های_فردی #کار_جمعی #بسته_یادگیری #یادگیری_تلفیقی #کاربرگ #آموزش_پیش_دبستان #آموزش_اول_دبستان
https://www.instagram.com/p/CJjHJ3Tj34X/?igshid=6765enec3fzv
به هدیه نوروزی برای بچه ها فکر کردید؟🎁
هدیهای متفاوت، زیبا و در عین حال آموزنده.
امسال میتوانید بستههای عیدانه قصه، کودک، زندگی را انتخاب کنید.
اگر خودتان هم به عیددیدنی نمیروید میتوانیم آن را برایشان پست کنیم.🌱
این بستهها شامل یک کتاب قصه برگزیده، تعدادی کاربرگ سرگرم کننده، یک عدد سیدی شامل فیلم قصهخوانی، فیلم مستند مربوط به یکی از شخصیتهای قصه، فیلم آموزش ساخت کاردستی مرتبط با داستان، وسایلی جهت ساخت کاردستی و استیکرهایی از شخصیتهای کتاب.
✍ برای سفارش بستهها و استفاده از تخفیف ۱۰٪ تا دوشنبه ۱۸ اسفند فرصت دارید از طریق لینک
https://idpay.ir/lp-noruz/shop
اقدام نمایید.
📍دریافت اطلاعات بیشتر در مورد محتوای هر بسته در صفحه
https://instagram.com/koodaktik?igshid=16mroaunynqm4
موسسه تربیتی ساقه اندیشه و عمل
کودکیمان را فراموش نکردهایم که با قصهها به دنیای خیال سفر میکردیم، میخندیدیم، نگران میشدیم، همدلی میکردیم، به فکر فرومیرفتیم و احساسِ خوببودن را تجربه میکردیم.
قصه، زبانِ شیرینِ تربیتِ کودک است. کودکان در انتظارند تا با زبانی که آن را دوستدارند و میفهمند با آنها صحبت کنیم و به آنها بیاموزیم که دنیا چگونه جایی است و خوبست در آن چگونه باشیم.
با توجه به درخواستهای همراهانمان درباره برگزاری کارگاه برای کودکان، قصد داریم در دور جدید برنامه «قصه، کودک، زندگی»، کودکان را از راههای دور، دور هم جمع کنیم تا دوستانی نو پیدا کنند و همراه با یک مربی مهربان به دنیای چند قصه زیبا و آموزنده سفر کنند.
در این سفر، از احساس خود نسبت به شخصیتهای قصه بگویند، درباره رفتارشان بیندیشند و با هم گفتوگو کنند، فیلمهای کوتاهی از زندگی شخصیتهای حیوانی داستان ببینند و با زندگی آنها در طبیعت آشنا شوند.
در پایانِ سفر آستینها را بالا بزنند و با کاغذ، مقوا، مدادرنگی، قیچی و چسب از قصه یادگارهایی بسازند تا آنچه آموختهاند را فراموش نکنند.
سوالهای خود درباره ثبت نام در این دوره را از طریق مسیرهای زیر با ما مطرح کنید:
پیام در:
واتساپ به شماره ۰۹۹۱۴۷۴۸۸۲۴
تلگرام به آیدی
@Saa_edu
منتظرتان هستیم🍀🙋♀️🙋♂️