❇️ 9 #ربیع_الاول آغاز امامت و ولایت آقا و سیدمان حضرت ولیعصر #امام_زمان(عجل) گرامی باد
✅لطفا با ذکر #صلوات برای تعجیل در فرج آن بزرگوار روی اعداد زیر کلیک فرمایید
" 1 2 3 4 5 6 7 9 "
☘️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
@sahife2
برنامه ی #نهج_البلاغه_خوانی
#نهج_البلاغه_حكمت_404
معنای «لا حول و لا قوه إلّا بالله»
وَ قَالَ (عليه السلام ) وَ قَدْ سُئِلَ عَنْ مَعْنَى قَوْلِهِمْ "لَا حَوْلَ وَ لَا قُوَّةَ إِلَّا بِاللَّهِ":
إِنَّا لَا نَمْلِكُ مَعَ اللَّهِ شَيْئاً، وَ لَا نَمْلِكُ إِلَّا مَا مَلَّكَنَا؛ فَمَتَى مَلَّكَنَا مَا هُوَ أَمْلَكُ بِهِ مِنَّا كَلَّفَنَا، وَ مَتَى أَخَذَهُ مِنَّا وَضَعَ تَكْلِيفَهُ عَنَّا.
حضرت علی که درود خدا بر او ( از امام معنى لا حول و لا قوّة الا بالله، را پرسيدند ) فرمود :
ما برابر خدا مالك چيزى نيستيم، و مالك چيزى نمى شويم جز آنچه او به ما بخشيده است، پس چون خدا چيزى به ما ببخشد كه خود سزاوارتر است، وظايفى نيز بر عهده ما گذاشته، و چون آن را از ما گرفت تكليف خود را از ما بر داشته است.
👈 شرح اینجا
🖋کانال انس با صحیفه سجادیه
🆔 @sahife2
❇️ #تفسیر_خوانی قرآن کریم
هر روز یک آیه
تفسیر نور – استاد محسن قرائتی
سوره #آل_عمران
#آل_عمران_18
شَهِدَ اللَّهُ أَنَّهُ لَآ إِلَهَ إِلَّا هُوَ وَالْمَلَِكَةُ وَأُوْلُواْ الْعِلْمِ قَآئِمَاً بِالْقِسْطِ لَآ إِلَهَ إِلَّا هُوَ الْعَزِيزُ الْحَكِيمٌ
خدایى كه همواره به عدل و قسط قیام دارد، گواهى داده كه معبودى جز او نیست و فرشتگان و صاحبان دانش (نیز به یگانگى او گواهى دادهاند) جز او كه مقتدر حكیم است، معبودى نیست.
👈 با نصب نرم افزار زیر با ما در این دوره ی تفسیر خوانی همراه شوید 👇
https://cafebazaar.ir/app/com.ghadeer.tafsirnour
⏺کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_7
#دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه
دعای سیدالساجدین (علیه السلام ) در هنگام #سختی :
«8» فَصَلِّ عَلَى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ افْتَحْ لِي يَا رَبِّ بَابَ الْفَرَجِ بِطَوْلِكَ وَ اكْسِرْ عَنِّي سُلْطَانَ الْهَمِّ بِحَوْلِكَ وَ أَنِلْنِي حُسْنَ النَّظَرِ فِيمَا شَكَوْتُ
پس بر محمد و آلش درود فرست، اى پروردگارم! به توان و تواناييت درِ گشايش و فرج را به روى من باز كن، و به چاره سازيت، تسلّط غم و اندوه را از من بشكن و مرا در موردى كه از آن شكايت دارم، به تأمل و تدبّر نيك برسان.
وَ أَذِقْنِي حَلَاوَةَ الصُّنْعِ فِيمَا سَأَلْتُ وَ هَبْ لِي مِنْ لَدُنْكَ رَحْمَةً وَ فَرَجاً هَنِيئاً وَ اجْعَلْ لِي مِنْ عِنْدِكَ مَخْرَجاً وَحِيّا
و در آنچه از تو درخواست مىكنم، شيرينى اجابت را بچشان، و از جانب خودت، رحمت و گشايشى گوارا به من ببخش، و براى من از نزد خود، راه نجاتى سريع قرار ده
دعای #هفتم
#دعا_هفتم_8
#گشایش_کارها
#شیرینی_اجابت_دعا
#فرج
🙏کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_7
#دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه
#دعا_هفتم_8
#گشایش_کارها 3
✳️ «زنى به نزد حضرت اميرمؤمنان شكايت كرد كه همسرش به او خرجى زندگى و نفقه نمىدهد، در حالى كه مرد او بسيار تنگدست بود، على عليه السلام از اين كه همسرش او را به زندان بياندازد خوددارى كرد و در جواب آن زن فرمود: با هر تنگدستى، راحتى است و او را به صبر و تحمل دعوت كرد.» «3» بنابراين بايد كليدهاى گشايش را شناخت تا درهاى رحمت گشوده شود.
نبى اكرم صلى الله عليه و آله يادآورى فرمود:
اگر آسمان و زمين؛ بر بندهاى بسته شود؛ و او تقوى پيشه كند، خداوند براى او راه گشايش و خروج از گرفتگى آن دو را فراهم كند.
امام صادق عليه السلام به سفيان ثورى در سفارشى اساسى مىفرمايد:
اى سفيان! هر گاه از سوى حاكم يا ديگران اندوهى به تو رسيد بسيار بگو:
«لاحَوْلَ وَ لاقُوَّةَ إِلّا بِاللّه»
هيچ قدرت و قوتى نيست مگر به اتكاى خداوند كه آن كليد گشايش و گنجى از گنجهاى بهشت است. «1» صاحب كتاب بحار الأنوار، در جلد 92 دعاهايى براى رفع شدت بلاها، دفع دشمن و خطرات و أدعيه انبيا جهت رهايى از زندان و آفتها و بلايا در سه باب مستقل 106، 107، 108 آورده است:
از أدعيه انبيا، دعاء النبى صلى الله عليه و آله كه معروف به دعاى فَرَج است و بخشى از آن چنين است:
... أَسْالُكَ بِهِ أَنْ تُصَلِّىَ عَلى مُحَمَّدٍ وَ آلِهِ وَ أَنْ تُيَسِّرَ لى مِنْ أَمْرِى ما أَخافُ عُسْرَهُ وَ تُفَرِّجَ عَنِّى الْهَمَّ وَ الْغَمَّ وَ الْكَرْبَ وَ ما ضاقَ بِهِ صَدْرى وَ عِيلَ بِهِ صَبْرى فَإِنَّهُ لايَقْدِرُ عَلى فَرَجى سِواكَ وَ افْعَلْ بِى ما أَنْتَ أَهْلُهُ يا أَهْلَ التَّقْوى وَ أَهْلَ الْمَغْفِرَةِ يا مَنْ لايَكْشِفُ الْكَرْبَ غَيْرُهُ وَ لايُجَلِّى الْحُزْنَ سِواهُ وَ لايُفَرِّجُ عَنّى إِلَّا هُوَ اكْفِنِى شَرَّ نَفْسى خاصَّةً وَ شَرَّ النَّاسِ عامَّةً وَ أَصْلِحْ لى شَأْنى كُلَّهُ وَ أَصْلِحْ أُمُورى وَ اقْضِ لِى حَوائِجِى وَ اجْعَلْ لِى مِنْ أَمْرى فَرَجاً وَ مَخْرَجاً فَانَّكَ تَعْلَمُ وَ لا أَعْلَمَ وَ تَقْدِرُ وَ لا أَقْدِرُ وَ أَنْتَ عَلَى كُلِّ شَىءٍ قَدِيرٌ بِرَحْمَتِكَ يا أَرْحَمَ الرَّاحِمِينَ.
سؤال مىكنم تو را به حق آن نام كه رحمت فرستى بر محمد و آل او و آن كه آسان گردانى براى من آنچه را كه از دشواريش مىترسم و برطرف نمايى از من اندوه و غم و حزن را و آنچه را به سبب آن سينه من تنگ شده است و به سبب آن صبر من برطرف شده است. پس به درستى كه قادر نيست برخلاصى من غير تو و بجاى آور براى من به آنچه كه سزاوار آنى.
اى اهل پرهيزگارى و اهل آمرزش، اى كسى كه اندوه را تنها تو برطرف سازى و دلگيرى را تنها تو زايل كنى؛ و او بر من گشايش نمايد. مرا از شر نفس به ويژه و از شر مردم هميشه كفايت نماى.
همه حال مرا نيكو گردان و امور مرا اصلاح فرما و حاجتهاى مرا برآور و در كار من گشايش و خروجى قرار ده. پس به درستى كه تو مىدانى و من نمىدانم و تو قادر و توانايى و من قادر نيستم و تو بر همه چيز بسيار توانايى، به حق مهربانى تو اى مهربانترين مهربانان.
👈 ادامه دارد ...
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه، ج 5 ، ص: 296
👌 #دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه
#هفتم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#شرح_صحیفه_سجادیه_انصاریان_دعا_7
#دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه
#دعا_هفتم_8
#شیرینی_اجابت_دعا
✳️ خواستههاى بندگان وسيله ارتباط درونى با خداوند است. و حاجت بنده راه محبت و پيوند خالق با مخلوق است. شيرينى دريافت پاسخ حق تعالى اين است كه ياد و پرسش او در قلب و ذهن پيوسته باشد.
ماهيت پرسش در اين است كه انسان نيازهاى فكرى يا قلبى دارد كه بايد از ديگرى خواسته خود را برآورده سازد تا به حق مطلب برسد. بنابراين اگر پروردگار از بندگان پرسش مىكند، چون آنان نقص دارند، بايد به حقايق آگاهى يابند و دانش خويش را تكميل كنند. ولى پرسش انسان از حق دليل بر نقص خداوند نيست؛ زيرا حق تعالى كمال نهايى و فاعل محض است و نقص و ضعف در او راه ندارد.
اين مطلب در روانشناسى ثابت است كه از هر كسى سؤالى شود و نتواند پاسخ مناسبى به آن دهد، ناراحت مىشود؛ زيرا او ضعف و محدوديت دارد ولى خدا اين گونه نيست كه اگر از او پرسشى شود غضبناك گردد؛ زيرا او كامل است و مىتواند هر پرسشى را به مقتضاى حال پرسشگر پاسخ دهد. در نتيجه حضرت حق اين حالت پرسشگرى را دوست مىدارد.
امام باقر عليه السلام مىفرمايد:
... إِنَّ اللَّهَ عَزَّوَجَلَّ يُحِبُّ أَنْ يُسْالَ وَ يُطْلَبَ ما عِنْدَهُ.
همانا خداى تعالى دوست دارد كه از او درخواست شود و آنچه را نزد اوست بخواهند.
✍️ تفسير و شرح صحيفه سجاديه، ج 5 ، ص: 302
👌 #دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه
#هفتم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
👈🎙صوتی تصویری
لطفا خالصانه با هم دعای #هفتم را زمزمه کنیم
#دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2
#دعای_هفتم_صحیفه_سجادیه و #کرامات عجیبش در #گشایش_کارها
✅ با اینکه مولف #کتاب “ #فرج_بعد_از_شدت ” یا جامع الحکایات ( که موضوع آن بيان داستانهاى عبرتآموز تاريخى در ۱۴ باب با موضوع فرج و گشايش پس از شدت و سختى است) سنی مذهب است اما کرامات عجیبی در باره دعای #هفتم صحیفه نقل کرده که با خواندن آن گشایش های زیادی در کار مبتلایان رخ داده است.
مترجم کتاب «الفرج بعد الشدة» حسينبناسعد دهستانى است که کتاب را با عنوان «ترجمه فرج بعد از شدت» به فارسى برگردانده است. وی در یکی از مواضع این کتاب به دعای هفتم صحیفه سجادیه اشاره کرده و می نویسد:
👌 " …و دعاى فرجى كه اسماعيل بن ابراهيم بن الحسن بن الحسين بن على ابن ابى طالب- رضى اللّه عنهم- گفته است و اهل بيت و فرزندان او اين دعا را ميراث دارند و روايت كرده اند كه هر كه به وقت شدت اين دعا خوانده است #فرج يافته است و دعا اينست: یا من تحل به…. "
👈 لینک دریافت گزیده ی کتاب مذکور به صورت صوت و متن در #طاقچه👇
https://eitaa.com/sahife2/44467
✍️ استاد محمد حقی خوانساری ، به نقل از : کتاب فرج بعد از شدت.انتشارات نیلوفر.سال۱۳۸۸.ص ۵۸
دعای #هفتم
◀️کانال انس با #صحیفه_سجادیه
🆔 @sahife2