eitaa logo
انس با صحیفه سجادیه
4.9هزار دنبال‌کننده
16.7هزار عکس
2.5هزار ویدیو
1.6هزار فایل
من به شما عزیزان توصیه میکنم با صحیفه سجادیه انس بگیرید! کتاب بسیار عظیمی است! پراز نغمه های معنوی است! مقام معظم رهبری Sahifeh Sajjadieh در اینستاگرام https://www.instagram.com/sahife2/ ادمین کانال @yas2463
مشاهده در ایتا
دانلود
✳️ مرحوم حاج آقا حسین قمی ، اولین مجاهد مقابله با کشف رضاخانی *️⃣«نکته محوری قضیه مسجد مرحوم حاج آقا حسین قمی است. ایشان یک ملّای مجاهدِ فی سبیل‌الله نترسِ آماده‌ای بود که حاضر بود برود در دهان شیر؛ ایشان سر مسئله‌ی گفت : من می‌روم با صحبت می‌کنم و مجبورش می‌کنم گوش کند. اگر گوش کرد که هیچی، اگر گوش نکرد همانجا خودم خفه‌اش می‌کنم، می‌کشمش مثلاً؛ با این نیت رفته بود و نشد که ملاقات کند و بعد هم از همانجا ایشان را تبعید کردند به عراق....» ۱۳۹۶/۰۱/۰۸ 👤 ✳️ زندگی نورانی روحانی مجاهد شجاع مرحوم آیت الله سید حسین طباطبایی قمی مشهور به (۱۲۸۲ ـ ۱۳۶۶ق) 🙏لطفا با ذکر فاتحه و روی اعداد زیر کلیک کنید 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 🖋کانال انس با صحیفه سجادیه 🆔 @sahife2
📚 «اوسنه ‌ی » متن و صوت https://taaghche.com/book/74592 https://taaghche.com/audiobook/99818 ✍️ سعید *️⃣ نویسنده در کتاب جذاب اوسنه‌ گوهرشاد با مختلف و متفاوت درباره واقعه تاریخی مسجد گوهرشاد را به تصویر می‌کشد. او در آغاز داستان سفری می‌کند به دل تاریخ و گوهرشاد بیگم را به سال ۱۳۱۴ دعوت می‌کند. بخش دیگر کتاب اوسنه‌ گوهرشاد روایتی از زندگی فتح‌الله پاکروان است و این برخورد تاریخی میان این دو، جذابیت کتاب را چندین برابر می‌کند. فتح‌الله پاکروان استاندار خراسان بود. او معتقد بود که حکومت باید در برابر مقاومت مردم در پذیرش کلاه شاپو _ که کلاهی فرنگی و بیگانه به‌شمار می‌رفت_ با به‌کارگیری زور، ایشان را به این جایگزینی و دگرگونی وادارد. مسجد گوهرشاد که به دستور گوهرشاد بیگم، در دوران تیموریان ساخته شد، در قرن معاصر شاهد یک اعتراض خونبار بود. در در تیر ماه سال ۱۳۱۴، مسجد جامع گوهرشاد شاهد کشتار وحشیانه مردمی بود که در اعتراض به دستور پذیرش کلاه شاپو و تجمع کرده بودند. 👈شما میتوانید آن را بصورت قانونی توسط لینک های بالا از دریافت کنید 🖋کانال انس با صحیفه سجادیه 🆔 @sahife2
📚 بخشی از کتاب «سلام بر ابراهیم (۲)» فصل : تاج بندگی «» و 👈متن کامل در لینک زیر https://eitaa.com/sahife2/51520 👌 است، شادی روحش فاتحه و خالصانه 🖋کانال انس با صحیفه سجادیه 🆔 @sahife2
طرح هفته 87 از عبارات نورانی 👌صفحه ی ویژه اعضا در روزهای ✳️ قسمت دوم از دو قسمت عبارت زیر 🔹اللَّهُمَّ 1️⃣ اسْلُكْ بِىَ الطَّرِيقَةَ الْمُثْلَى، 2️⃣و اجْعَلْنِى عَلَى مِلَّتِكَ أَمُوتُ وَ أَحْيَا 🔹 🔸 بار الها! مرا به مسيرى برتر و بالاتر از هر طريقى سوق ده و وادارم نما كه آن راه را بپيمايم، بار الها! مرا در دين خودت آنچنان ثابت قدم قرار ده كه در آن بميرم و در آن زنده شوم.🔸 https://eitaa.com/sahife2/24746 دعای 👈 نظرات، دل نوشته ها و حرفهای صمیمانه ی شما درخصوص عبارت فوق که از هم اکنون برای ما ارسال شود، در این قسمت بارگذاری میشود ◀️ انشاالله سعی کنید در این طرح به عشق امام سجاد علیه السلام و انس بیشتر با این کتاب نورانی ولو درحد یک خط!! مشارکت فرمایید 👌 ادمین 👇 @yas2463 👈 میتوانید این دعای زیبا را با 🎙 صدای مداحان مختلف " اینجا " گوش دهید 👈 و متن آن را « اینجا » بخوانید ◀️ کانال انس با 🆔 @sahife2
👈 دعای 👤 با صدای زیبای مداح جوان بحرینی 👇 https://www.aparat.com/v/MGhF7/ 🖋کانال انس با صحیفه سجادیه 🆔 @sahife2
🗣« بروید صحیفه سجادیه را بخوانید و در آن تدبر کنید.... همین دعای " دعای صحیفه سجادیه " یک کتاب درس زندگی و درس است» 👤 🙏کانال انس با 🆔 @sahife2
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
عاقبت لیدر اعتراضات دانشجویی دیروز، آینه‌‌عبرت معترضین دانشجویی امروز 📍 حمزه غالبی رئیس ستاد جوانان یکی از ان مدعی تقلب انتخابات ۸۸ بود؛ او هم روزی سرسختانه مبارزه می‌کرد، برای تصوراتی مثل: تقلب انتخاباتی، خفقان و نداشتن آزادی، دیکتاتوری رهبری و سرکوبگری لباس‌شخصی‌ها، کشتن نداآقاسلطان توسط عوامل نظام، احساس فلاکت ایرانی و... 📍وی پس از دستگیری و محکومیت به حبس، هنگام مرخصی از کشور فرار کرده و حالا پس از مدتی زندگی در کشور فرانسه(مهد به‌اصطلاح آزادی غربی) برای شما از تغییرات تصورات خویش روایت می‌کند... 🎞برشی از مستند الف‌الف‌، پاریس 👌توصیه میشود این مستند انگیز را اینجا ببینید و بین دوستانتان نشر دهید ✍ای‌کاش این مستند در دانشگاه‌ها و خوابگاه‌های دانشجویی اکران و حول آن کرسی آزاد اندیشی برگزار شود؛ شاید اینبار جوانان کمتری فریفته‌ی سناریوی مشترک انتخاباتی دموکرات‌های آمریکایی و لیبرال‌های ایرانی شوند 🖋کانال انس با صحیفه سجادیه 🆔 @sahife2
بسم الله الرحمن الرحيم 🔹 قسمت دوم از دو بند از فقره زیر اللَّهُمَّ 1️⃣ اسْلُكْ بِيَ الطَّرِيقَةَ الْمُثْلَى ، 2️⃣ وَ اجْعَلْنِي عَلَى مِلَّتِكَ أَمُوتُ وَ أَحْيَا 🔸 1️⃣ خدايا مرا به مسيرى برتر و بالاتر از هر طريقى سوق ده و وادارم نما كه آن راه را بپيمايم، 2️⃣ خدايا مرا در دين خودت آنچنان ثابت قدم قرار ده كه در آن بميرم و در آن زنده شوم.
حضرت على بن الحسين عليهماالسلام در جمله‏ى دوم اين قطعه‏ى نورانی به پيشگاه خداوند عرض مى‏كند: و اجعلنى على ملتك اموت و احيى، بار الها! مرا بر دين خودت آنچنان ثابتقدم قرار ده كه در آن بميرم و در آن زنده شوم.
خداوند برای اینکه راه بندگی را برای انسان فراهم کند از هیچ کاری فرو گذار نکرده است. دقیق ترین شرایط یعنی«دین»را همراه با بهترین راهنمایان«امامان»فرستاده تا انسان به هدف خلقت(بندگی)برسد. این یعنی همان «طریقه مثلی»که در بند قبل آمده است. حال که این نعمت در اختیار ما گذاشته شده،باید ارزش آن را درک کنیم و سپاس بجای آوریم.....شکر این نعمت به استقامت است. قرآن کریم می فرماید:«و الو استقاموا علی الطریقة لاسقیناهم ماء غدقا» اگر براین طریقه استقامت بورزید شمارا از آب سرشار سیراب میکنیم. جایزه استقامت بر دین خدا،قلب سلیم است.«...الا من آتی الله بقلب سلیم» امام سجاد علیه السلام،همه این ها را از خداوند درخواست میکند«واجعلنی علی ملتک اموت واحیا»مرا بر همین طریقه برتر ثابت قدم بدار،بمیران،وبرانگیز. اللهم ارزقنا الاستقامة فی سبیلک.
این فراز از دعای امام اقتباس از " رب ادخلنی مدخل صدق و اخرجنی مخرج صدق..." در معنای ورود به دنیا و خروج از این دنیاست که امام از خداوند ثبات و تضمینش رو میخواهد
راغب در معناى كلمه‏ى «ملت» چنين مى‏گويد: المله كالدين و هو اسم لما شرع الله تعالى لعباده على لسان الانبياء ليتوصلوا به الى جوار الله. «ملت» همانند «دين» اسم است براى شرع و طريقى كه خداوند به زبان پيمبران براى مردم مقرر فرموده تا به وسيله‏ى آن به جوار رحمت الهى واصل شوند.
ما از بيشتر كلمات لغت عرب كه به زبان فارسى راه يافته و در سخنان خود به كار مى‏بريم همان معنى را مى‏فهميم كه عرب‏زبان مى‏فهمد مثل «ايمان» و «كفر»، «صدق» و «كذب»، «حسن» و «قبح»، «ظاهر» و «باطن»، «قيام» و «قعود»، «طلوع» و «غروب»، «قوت» و «ضعف» و نظاير اينها. بعضى از كلمات را عرب‏زبان و فارسى‏زبان در يك معنى به كار مى‏برند با مختصر تفاوتى در مورد استعمال آنها. اما عرب‏زبان در گفتگوهاى خود از كلمه‏ى «ملت»، «دين» مى‏فهمد، همان معنايى كه در لغت آمده و مذكور افتاد، ولى فارسى‏زبان، كلمه‏ى «ملت» را به معناى «مردم» به كار مى‏برد، گاهى «ملت» مى‏گويد در مقابل دولت و گاهى «ملت» مى‏گويد و تمام افراد، از زن و مرد، بزرگسال و اطفال، شهرى و روستايى، و خلاصه همه‏ى عمال دولت و افراد عادى را شامل مى‏شود.
در قرآن شريف مكرر كلمه‏ ى «ملت» به كار رفته و در تمام موارد، از آن «دين» اراده شده است: (مثال) دينا قيما مله ابراهيم حنيفا. ثم اوحينا اليك ان اتبع مله ابراهيم حنيفا.
در صحيفه‏ ى سجاديه، كلمه‏ى «مله» در موارد متعدد آمده و همه جا از آن «دين» اراده شده است. *توفنى على ملتك و مله نبيك، بار الها! مرا به دين خودت و به دين پيمبرت بميران. *و أَتْعَبَهَا بِالدُّعَاءِ إِلَى مِلَّتِكَ *و پیامبر صل الله براى دعوت به دين تو خود را به رنج انداخت اللَّهُمَّ وَ أَيُّمَا غَازٍ غَزَاهُمْ مِنْ أَهْلِ مِلَّتِكَ * خدايا هر مرد سلحشور از اهل دين تو ... *هدَيْتَنَا ... لمِلَّتِكَ الَّتِى ارْتَضَيْتَ خدایا ما را سوى دین پسنديده ات راه نمودى در این جمله‏ دعای مکارم الاخلاق نیز امام سجاد (ع) عرض مى‏كند: و اجعلنى على ملتك اموت و احيى، بار الها! مرا در دين خودت آنچنان پايدار و استوارم قرار ده كه در آن بميرم و در آن زنده شوم.
شاید بتوان گفت: مقصود از موت و حيات كه در كلام امام (ع) آمده مرگ و زندگى در دار دنياست .
*اگر سئوال شود در دنيا، زندگى قبل از مرگ است چرا امام در كلام خود موت را مقدم داشته است ؟ *در پاسخ گفته مى‏شود كه مردان الهى در دنيا همواره به هستند و با توجه به مرگ، خويشتن را از كارهاى ناپسند و اعمال ناروا مصون مى‏دارند و همين امر، توجه شديد آنان را به مرگ، جلب نموده و موجب شده است كه موت را قبل از حيات ذكر نمايند.
در بعضى از آيات و روايات آمده است با ايمان مردن و به سلامت از دنياى گذران به سراى غيب منتقل شدن در نظر اولياى بزرگ الهى بسيار مهم است و آن را معيار سعادت انسانها مى‏دانند، و همچنين بى‏دين مردن و با آلودگيهاى معنوى و مادى از دنيا رفتن در نظر اولياى الهى بسيار مذموم است و آن را معيار شقاوت و بدبختى مى‏خوانند. على (ع) فرموده: حقيقت سعادت اين است كه پايان اعمال آدمى به خوبى و سعادت خاتمه يابد، و حقيقت شقاوت اين است كه پايان كارهاى انسان به بدى و شقاوت منتهى گردد.
انسانها در طول زندگى و ايام عمر با پستيها و بلنديهاى گوناگونى مواجه مى‏شوند و تحت تاثير رويدادها و عوامل مختلف قرار مى‏گيرند به گونه‏اى كه حوادث در افكار و اعمالشان اثر مى‏گذارد، گاهى از خوبى و درستكارى به بدى گرايش مى‏يابند و گاهى از بدى به افكار و اعمال خوب و پسنديده راه مى‏يابند. از نظر شرع مقدس تحولات گذران و ايام عمر ميزان حسن عاقبت يا سوء عاقبت نيست بلكه چگونگى انديشه و رفتار ماهها و حتى هفته‏هاى آخر عمر مى‏تواند معيار خوب مردن يا بد مردن باشد.
گاهى پرونده‏ى اعمال يك انسان گناهكار در اواخر عمر با برگشت به سوى خدا و استغفار، بسته مى‏شود، و گاهى پرونده‏ى يك انسان درستكار در پايان عمر با كفر و آلودگى به گناه پايان مى‏پذيرد.
على (ع) فرموده: چه بسا افرادى كه در محيط گناه مقيم بوده‏اند و كارشان به خوبى پايان يافته، و چه بسا اشخاصى كه به خوبى و درستكارى روى آورده بودند و در آخر عمر به فساد گراييدند و جهنمى شدند، پناه به خداوند از اين گروه.