«پناه» فقط «او»!
🎙شهید محراب آیت الله سید محمدعلی قاضی طباطبایی رضوان الله علیه:
... و از مواردی که صلوات گفتن بسیار خوب و هیچگونه رجحانش مشکوک نیست در تعقیبات بعد از نمازهای فرائض پنجگانه است که از تعقیبات مهمات به شمار است . بعضی از فضلاء گفته:
«افضل اعمال و افضل اوراد و اذکار صلوات بر محمد و آل محمد است سلام الله علیهم اجمعین بخصوص در عقب فرائض که باید بر همه ی دعاها صلوات را مقدم داشت...!»
📚تحقيق درباره اول اربعين حضرت سيدالشهداء عليه السلام، ص ۴۰۴.
آیا ایشان در وادی عرفان به ذكرهای خاصی هم توصیه می كردند؟ مصادیقی را ذكر بفرمائید.
حجت السلام میرزا نجف آقازاده( از شاگردان شهید محراب آیت الله محمدعلی قاضی طباطبایی رضوان الله علیه) :
«البته خیلی کم می گفتند؛ اگر خیلی اصرار میکردید، می گفتند: «ذكر را كه نمی شود گفت!» در هرحال من دو تا را می گویم.
ایشان توصیه می كرد هر وقت مسافرت می روید، این ذكر را بگوئید: «اللَّهُمَّ اجْعَلْنِي فِي دِرْعِكَ الْحَصِينَةِ الَّتِي تَجْعَلُ فِيهَا مَنْ تُرِيدُ.»: خداوندا، مرا در زره نگهدارنده و قوی خود _ که هر کس را بخواهی در آن قرار میدهی _ قرار بده! (این ذکر در روایات سه بار صبح و سه بار شب سفارش شده است)؛ یکی هم می فرمودند این ذکر را هر روز بگوئید، ولی در زمانی که وحشتی(از چیزی) دارید، بیشتر بگوئید: «وَهُوَ يُجِيرُ وَلَا يُجَارُ عَلَيْهِ»: یعنی خداوند پناه دهنده است و کسی نمی تواند در برابر خداوند به کسی پناه بدهد. (سوره مومنون، آیه ۸۸)».
📚نسیم های گرهگُشا، ج ۱، ص ۲۸۴.
🌹وی در ۱۰ آبان ۱۳۵۸ش مصادف با عید قربان، بعد از اقامه نماز مغرب و عشاء در راه مراجعت به منزل، توسط یکی از اعضاء گروهک فرقان در خیابان مورد حمله قرار گرفت و به شهادت رسید و اولین شهید محراب در جمهوری اسلامی ایران نام گرفت.
#صلوات
#شهید_محراب
#محمدعلی_قاضی_طباطبایی
#مسافرت
#امنیت
#آرامش
#نسیم_های_گره_گشا
#صلوات_نامه
💐در سالروز شهادت شهید محراب آیت الله سید محمدعلی قاضی طباطبایی رضوان الله علیه به روح ملکوتی و لطیف صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
هدایت شده از صلوات نامه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
ما ندیده خریدیم!
🎥 شهید طیب حاج رضایی:
سلام منو به خمینی برسون و بگو خیلیها شما رو دیدند و خریدند، ما ندیده، رو خریدیم...!
💐به روحِ با کرامت شهید طیب حاج رضایی و شهید حاج اسماعیل رضایی و امام خمینی رضواناللهتعالیعلیهم، صلوات فاطمی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
هدایت شده از حاج شیخ جعفر توسلی
💠 حجة الاسلام محمدباقر نخعی مازندرانی: در سجده آخر گفتن ده مرتبه:«یَا وَهَّاب یّا وّهّّاب» اثر غریبی در زیاد شدن روزی دارد.
💠 میرزا حسینعلی تهرانی:«یَا وَهَّاب»؛ یعنی ای خدایی که الکی میبخشی. ای خدایی که در مقابل «هیچ» همه چیز میبخشی.
📚 نسیمهای گرهگشا، ص ۳۲۸
🆔👉@tavasolitabrizi
آقامون رو به همه آرزوهاش برسان!
🎙حجت الاسلام شیخ جعفر ناصری:
تشرّف ابوالحسن ضرّاب اصفهانی علاوه بر نکات و دقایق بسیاری که دارد، هدیه و میوه ای هم به آن ضمیمه شده که همان «صلوات ابوالحسن ضرّاب» است. مرحوم سیدبن طاووس اصرار دارد که این صلوات، در روز جمعه، بعد از نماز عصر و در بقیه روزها خوانده شود.
ابوالحسن ضرّاب مردی عالم بوده که در «اصفهان» یکپارچه سُنّی آن دوران، از تشیع دفاع می کرده است. وی ضمن ماجرایی، حدود یک ماه در همسایگی حضرت زندگی کرده و نکات و دقایقی را از ایشان برای ما نقل نموده است.
ابوالحسن در مکه وارد خانه ای می شود که اوصاف این خانه را در دیگر تشرّفات هم می بینیم. حضرت در طبقه بالای این منزل سکونت داشته اند. در این منزل پیرزنی هم زندگی می کرده که میان حضرت و شیعیان واسطه می شده و گاه اسباب تشرّف را فراهم می ساخته است. گویا آن خانه، منزل حضرت خدیجه سلام الله علیها بوده و آن بانو هم نسبتی با حضرت داشته اند. بارها ابوالحسن در را محکم می بسته؛ ولی در نهایت ناباوری می دیده شخصی بدون باز کردن در به خانه وارد می شود که چهره ای بسیار نورانی داشته و آن قدر این نور جلب توجّه می کرده است که حتّی همراهان سنّی او نیز آن را می دیده اند. توصیف دقیق سیما و شمایل حضرت توسط ابوالحسن ضرّاب از جمله امتیازات این تشرّف است.
🗞مجله موعود تیر ماه سال ۱۳۹۳ شماره ۱۵۷ ،مقاله «دیدار با امام زمان(ع)؛ هست ها و الگوها».
🎙سید ابن طاووس قُدسُ سِره:
صلواتی از مولای ما حضرت مهدی صلوات الله علیه مشتمل بر صلوات بر پیامبر و خاندان او صلوات الله علیه و علیهم نقل شده است؛ اگر اعمال و تعقیباتی که برای عصر روز جمعه نقل شده است به هر دلیلی ترک کردی، این «صلوات» [ضرّاب اصفهانی] را به هیچ وجه ترک نکن، بخاطر موضوعی که خداوند جلَّ جلاله ما را بر آن آگاه کرده است.
📚جمال الاسبوع بکمال المشروع، ص ۳۰۱.
حضرت آیت الله العظمی آقای حاج سید محمد باقر موحد ابطحی رحمة الله تعالی علیه عصرهای جمعه با خواندن این صلوات عظیم الشان (صلوات ضراب اصفهانی) و یک سری دعاها و زیارات خاصی به استقبال عریضه نویسی به محضر مبارک امام زمان عجل الله تعالی فرجه الشریف می رفتند.
ایشان در خصوص این صلوات می فرمودند:
«در عالم رؤیا مرا به خواندن این صلوات منسوب به ابوالحسن ضراب اصفهانی توجه داده و توصیه فرمودند».
📚یادگار معنوی، ص ۷۳.
‼️یکی از اعمالی که حضرت آیت الله بهجت قُدّس سِره در عصرهای جمعه به انجام آن مقیّد بودند، خواندن «صلوات ضرّاب اصفهانی» است.
📚بهجت الدعا، ویرایش دوم، ص ۱۶۷.
🎙آیت الله محمدصالح کمیلی:
بخشی از صلوات ابوالحسن ضراب اصفهانی،به صورت واردات قلبّیه ای، وارد قلب من شد و قلب مشغول آن شد؛ بعد از آن، از قلب به زبانم جاری شد و مکرراً آن را می گفتم. آن بخش از صلوات [مذکور] این است:
«اَللّهُمَّ اَعْطِهِ فى نَفْسِهِ وَ ذُرِّیَّتِهِ وَ شیعَتِهِ وَ رَعِیَّتِهِ وَ خآصَّتِهِ وَ عآمَّتِهِ وَ عَدُوِّهِ وَ جَمیعِ اَهْلِ الدُّنْیا ما تُقِرُّ بِهِ عَیْنَهُ وَ تَسُرُّ بِهِ نَفْسَهُ وَ بَلِّغْهُ اَفْضَلَ ما اَمَّلَهُ فِى الدُّنْیا وَ الاْخِرَةِ اِنَّکَ عَلى کُلِّ شَىْء قَدیرٌ»:بار خدايا!به او عطا كن براى خودش و فرزندانش،و پيروانش و رعيتش و خاصانش و همه آنانكه فرمانش برند و دشمنانش و همه اهل دنيا آنچه كه ديدگانش را به آن روشن كنى و دلش را به آن شاد نمايى و او را در دنيا و آخرت به برترين آرزوهايش برسان»!
📚منبع محفوظ.
🎙از یکی از بزرگان نقل شده است:
«دعای ضرّاب اصفهانی را بخوانید، بهترین توسل است».
☘️نکته:
متن «صلوات ضراب اصفهانی» در کتاب مفاتیح الجنان قسمت اعمال روز جمعه وجود دارد.
‼️کتاب «میهمان آفتاب» به داستان تشرف ابوالحسن ضراب اصفهانی به قلمی روان و از شیخ طوسی و سید شریف، ابن طاووس و شیخ طبری، پرداخته و سپس با تحلیلی شیوا صحت اسناد بررسی شده است.
در فصلی جداگانه به اهمیت صلوات و آثار و برکات، احکام و آداب و نتایج ناگوار ترک آن پرداخته و در پایان به نکاتی درباره اسرار صلوات بر محمّد و آل محمّد اشاره میشود. کتاب توسط موسسه فرهنگی دارالهدی منتشر شده است.
#صلوات
#ضراب_اصفهانی
#صلوات_ضراب_اصفهانی
#امام_زمان ارواحنافداه
#سید_ابن_طاووس
#بهجت
#محمدباقر_ابطحی
#عریضه
#توسل
#ذکر_محبوب
#صلوات_نامه
💐به پیشگاه حضرت ولیعصر ارواحنافداه صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
منو بخر، وقفِ آقام کُن!
از امام زين العابدين عليه السلام : «از اعمال روز جمعه، اين دعا پس از ظهر است:
«اللَّهُمَّ اشتَر مِنّي نَفسِيَ المَوقوفَةَ عَلَيكَ، المَحبوسَةَ لِأَمرِكَ، بِالجَنَّةِ مَعَ مَعصومٍ مِن عِترَةِ نَبِيِّكَ صَلَّى اللَّهُ عَلَيهِ وآلِهِ، مَخزونٍ لِظُلامَتِهِ، مَنسوبٍ بِوِلادَتِهِ، تَملَأُ بِهِ الأَرضَ عَدلاً وقِسطاً كَما مُلِئَت جَوراً وظُلماً، ولا تَجعَلني مِمَّن تَقَدَّمَ فَمَرَقَ، أو تَأَخَّرَ فَمُحِقَ، وَاجعَلني مِمَّن لَزِمَ فَلَحِقَ، وَاجعَلني شَهيداً سَعيداً في قَبضَتِكَ...»: خدايا! جانم را كه وقف تو شده و تنها در پى امر توست، در برابر [جاى دادن در] بهشت همراه معصومى از عترت پيامبرت - كه خدا بر او و خاندانش درود فرستد - كه ذخيره شده تا حق به ستم برده شده را بگيرد، از من خريدارى كن. او كه به ولادتش منسوب است و زمين را به دست او از عدل و داد پر مىكنى، همانگونه كه از ظلم و ستم پر شده است و مرا از كسانى كه [از امامان] جلوتر و از دين بيرون رفتند و يا عقب ماندند و نابود شدند، قرار مده؛ بلكه از كسانى قرار بده كه همراه [امامان ]باقى ماندند و [به سعادت] رسيدند و مرا شهيدى سعادتمند و در اختيار خود قرار بده...».
📚جمال الاسبوع، ص ۲۶۸.
#سیدالساجدین
#امام_زمان
#شهادت
#دعای_فرج
#صلوات_نامه
💐به پیشگاه حضرت ولیعصر ارواحنافداه صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
دوشنبه آل الله...!
🖌آیت الله سید محمّد سجادی اصفهانی:
آیت الله سید محمدباقر ابطحی اصفهانی قُدس سرّه همواره به این ختم سفارش می فرمودند و بسیاری از مومنین از این ختم مُجرّب نتیجه های شگفت گرفته اند:
«با حضور قلب و طهارت بیست و پنج مرتبه می گویی: «یا زینب بِنتَ أَمیرالمُؤمِنین» و سپس پانصد و ده مرتبه بگو:«یاحَیُّ یاقَیّوم» و بعد این شعر را بخوان:
🔸عفیفه دوسرا منبع حیا زینب
حیا و عصمت ناموس کبریا زینب
🔹بحق جد کِبار و پدر و مادر تو
به پاره ی جگر مجتبی برادر تو
🔸به آن وداع حُسینت به ظهر عاشورا
بخواه حاجت ما را تو از خدا زینب
📚نسیم های گرهگُشا، ج ۱، ص ۳۶۸.
🎙حجت الاسلام سید حسن احمدی اصفهانی از آیت الله سید کاظم قزوینی رحمة الله عليه نمازی مجرّب برای گشایش امور نقل میکنند:
شب سه شنبه (دوشنبه شب)، بلافاصله بعد از نماز عشاء دو رکعت مانند نماز صبح خوانده شود.بعد از نماز بدون تکلم با شخصی، ۲۵ مرتبه گفته شود: "اَلسَّلامُ عَلَیکِ یا بِنتَ أَمیرالمُؤمِنین، اَلسَّلامُ عَلیکِ وَ رَحمَةُ الله وَ بَرَکاتُه".
بعد از آن ۵۱۰ مرتبه ذکر شریف "یاحَیُّ یاقَیّوم"سپس ۱۴ مرتبه این شعر خوانده شود:
🔸شفیعه دوسرا منبع حیا زینب
حیا و عصمت ناموس کبریا زینب
🔹بحق جد کِبار و پدر و مادر تو
به پاره ی جگر مجتبی برادر تو
🔸به آن وداع حُسینت به ظهر عاشورا
بخواه حاجت ما را تو از خدا زینب
📚نسیم های گره گشا، ج ۱، ص ۴۸۹.
🎙عبد صالح خدا و صاحب مقام تشرّف حجت الاسلام حاج سید احمد شاه موسوی ره ، این ختم را برای فرزند دار شدن، بسیار مجرب می دانستند؛ همچنین این ختم را برای دیگر حاجات نیز سفارش می کردند:
🔸اول توسل به حضرت زینب سلام الله علیها
🔹دو رکعت نماز مثل نماز صبح ، هدیه به حضرت زینب سلام الله علیها
🔸بعد از سلام نماز، تسبیحات حضرت زهرا سلاماللهعلیها، بعد صلوات با "و عجل فرجهم"
🔹۲۵ مرتبه سلام به حضرت زینب: «السَّلامُ علیکِ یا بنتِ امیرالمومنین»
🔸۵۱۰ مرتبه می گوییم : «یاحیُّ یا قیّوم»
بعد این شعر خوانده شود :
🔸عفیفه ی دو سرا ،منبعِ حیا، زینب
حیا و عصمت و ناموسِ کبریا زینب
بعد از آن، ۱۴ مرتبه قسم زیر گفته شود:
🔸به حق جدّ و پدر، مادر و برادر تو
به پاره جگرِ مجتبی، برادر تو
🔹به آن وداعِ حُسینت به روز عاشورا
بخواه حاجت ما را تو از خدا، زینب
‼️زمان این ختم: دوشنبه شب، نیمه شب سه شنبه هم آقا و هم خانمی که صاحب فرزند نمی شوند، هر دو این ختم را باید انجام دهند.
📚نسیم های گره گشا، ج ۱، ص ۴۰۴.
نکات:
🌹آیت الله سید محمود مجتهد سیستانی ره و آیت الله سید محمدباقر ابطحی اصفهانی قُدس سرّه این ختم را مقّید به دوشنبه شب ننموده اند؛ یعنی می توان هر زمان انجام داد.
🌹در شعر مذکور با توجه به معنای شعر واژه «شفیعه» متناسب تر و درست تر از واژه «عفیفه» است.
🌿نکات تاریخی:
امام رضا سلام الله علیه:
«مَا أُصِیبَ آلُ مُحَمَّدٍ إِلاَّ فِی یَوْمِ اَلْإِثْنَیْنِ»: اصلاً اهل بیتِ پیامبر صلی الله علیه و آله و سلّم مصیبت ندید، مگر دوشنبه.
📚الکافی ، جلد ۴ ، ص ۱۴۶.
وقتی امام هادی علیه السلام را تشییع میکردند، کنیز کوچکی به دنبال پیکر امام هادی علیه السلام میدوید، میگفت: «مَاذا لَقینا فی یوم الاثنَین قَدیماً وَ حَدیثاً»، ما از قدیم تابحال از دوشنبه چهها که نکشیدیم.
📚مروج الذهب، جلد ۴، ص ۱۹۳.
🌹زینب کبری سلام الله علیها خطاب به سیدالشهدا صلوات الله علیه در قتلگاه:
«بِأَبِی مَنْ أَضْحَى عَسْکَرُهُ فِی یَوْمِ اَلْإِثْنَیْنِ نَهْباً» فدای تو بشوم که لشگر تو را روز دوشنبه غارت کردند.
📚اللهوف علی قتلی الطفوف، ص ۱۲۷.
‼️وفات یا شهادت پیامبر صلی الله علیه و آله و سلم روز دوشنبه و در سن ۶۳ سالگی در سال ۱۱ قمری،مورد اتفاق شیعه و اهل سنت است.
📚مسار الشیعة فی مختصر تواریخ الشریعة، ۱۴۱۳ق، ج۱، ص۴۶؛ السیرة النبویه، ۱۳۶۳ق، ج۴، ص۳۰۳.
🌹مطابق بعضی از روایتها درهای بهشت در روز دوشنبه باز میشوند.
📚جمال الاسبوع، ص۱۷۳.
‼️مطابق برخی از روایات (الکافی ، جلد ۴ ، ص ۱۴۶و ...) و محاسبات نجومی(مقاله: «پژوهشی درباره تاریخ شمسی عاشورا» نوشته: علی زمانی قمشه ای، مجله تاریخ اسلام در آینه پژوهش، تابستان ۱۳۸۳، شماره ۲) نشانگر آن است که واقعه عاشورا در روز دوشنبه رخ داده است.
👌شاید توسل به زینب کبری سلام الله علیها در بعد از نماز عشاء در روز دوشنبه مطابق با دستور آیةالله سید کاظم قزوینی ره مطابق با زمانی است که ایشان در گودال قتلگاه بر بالین سیدالشهدا سلام الله علیه بودند.
👌شاید توسل برای نیمه شب روز دوشنبه طبق دستور حجتالاسلام سید احمد موسوی ره برای وقتی است که اهلبیت سیدالشهدا سلام الله .... و لحظات غربت و تنهایی و نماز شب زینب کبری سلام الله علیها بوده است.
#زینب_کبری
#توسل
#گشایش
#نسیم_های_گره_گشا
#صلوات
#صلوات_نامه
💐به پیشگاه ملکوتی زینب کبری سلام الله علیها، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
خبرها آنجاست...!
🎙آیت الله روح الله قرهی:
ملّا محسن فیض کاشانی، آن عارف بالله، در عالم رؤیا یا مکاشفه، شیخ طوسی را میبیند، به شیخ طوسی عرضه میدارد که آقا! آنجا چه خبر است؟شیخ طوسی میفرماید:آنجا چه خبر است؟ اینجا خبری نیست، خبرها آنجاست!
ملّا محسن فیض کاشانی تعجّب میکند و میگوید، عرض کردم: آقا! خبر آن طرف است، این طرف که خبری نیست!شیخ طوسی میگوید: خیر، اتّفاقاً بر عکس متوجّه شدید، خبر آنجاست و این طرف، خبری نیست، هر چه این طرف هست از آنجا آمده است.فقط به تو بگویم: ای محسن! بدان، هر چه هست در دنیاست و من امروز مغموم هستم و افسوس میخورم که میتوانستم کار بیشتری انجام بدهم و انجام ندادم...!
تعبیر عجیبی دارد، می فرماید:
اگر می دانستید که اینجا، فقط یک ذکر صلوات بر محمّد و آل محمّد صلی الله علیه و آله چقدر ارزش دارد، آن وقت میفهمیدید، چرا در ماه مبارک رمضان، اوّلین دعا، این است: «اَللّهُمَّ اَدْخِلْ عَلی اَهْلِ الْقُبُورِ السُّرُور».خدایا بر اهل قبور،سرور و شادمانی عطا بفرما!
⏰درس اخلاق، ۱۸ آبان ۱۳۹۴.
🎙از آیتالله مرعشی نجفی نقل شده است:
جوانی به سراغ فیض كاشانی رفت و اصرار بسیاری بر دریافت دستورالعمل سلوك عرفانی داشت؛ سیمای و اصرار جوان بر سلوك بر جناب فیض كاشانی خوشآیند آمد، بنابراین دستورالعملی برای چلّه نشینی به او داد و بعد از مدتی جوان به درگاه فیض كاشانی مراجعت كرد و اوضاع احوال خود را برای فیض بیان كرد؛ این در حالی بود كه هیچ تغییری در او ایجاد نشده بود؛ لذا فیض دستور چلّه نشینی دوم را داد ولی بعد چهل روز و با مراجعت دوباره، بازهم هیج تغییری در احوالهای جوان دیده نشد، بنابراین فیض فهمید كه مشكلی در كار است؛ از جوان پرسید آیا تمام دستورالعمل را عمل میكنی؟! كه جواب مثبت شنید ولی در عین حال جوان به او گفته بود كه گاهی اوقات حال خوشی از برای عمل كردن به آن دستور العمل را ندارم؛ كه فیض به او گفته بود «آیا به دستور العملهای من شك داری؟!!» كه جواب منفی شنید، فیض پس از تأملی از جوان پرسیده بود كه رفتارت با پدر و مادر چگونه است؟ كه از جوان پاسخ شنیده بود كه گاهی اوقات رفتارهای پدر و مادرم بر من سخت میآید، لذا نگاه خشمآلودی میكنم، در این حال فیض تغییر حالت میدهد و میگوید:
این دستورالعملی را كه به تو دادم اگر انجام میدانی سرعت سلوكت بسیار زیاد بود، ولی نگاه خشمآلود تو به پدر و مادرت، توفیق طاعت را از تو گرفته است، چرا كه یكی از حقوق پدر و مادر بر گردن فرزند «خشوع و خضوع به ایشان در هنگامی كه ایشان به تو ظلمی روا میدارند» است.
🎙آیت الله مبشر کاشانی:
بله. یکی از ثقات متدین که از طلاب حوزۀ عملیۀ قم بوده و هست برای من تعریف کرد که مدتها به ریاضتهای شرعیه مثل روزه گرفتن، شب زنده داری، دوری از غیبت و تهمت و ... مشغول بودم. بعد از مدتی، کتاب اربعین علامه مجلسی اول (پدر علامه محمدباقر مجلسی) به دستم رسید، مطالعه کردم و مطابق دستورات مکتوبۀ آن بزرگوار، مشغول به عبادت شدم.
همچنین در اثر این اربعین، تحولات معنوی، برایم ایجاد شد، از جمله اینکه: اواخر اربعین بودم. حدود روز سی و ششم به بعد بود که یک روز، مقابل حرم مطهر حضرت معصومه(ع)، نزیک درِ ورودی، از پشت سر، صدایی شنیدم که شخصی با اسم، من را صدا میکرد، به عقب برگشتم، دیدم مردی که لباس معمولی مانند لباس رعیتها به تن و کلاهی به سر داشت، من را صدا زد، به او سلام کردم، جواب سلام من را داد و ... .
گفت:
من سالهاست که در خدمت آن بزرگوار هستم و حضرتش من را به مأموریتهای معنوی میفرستد. سه روز قبل، در مشهد مقدس بودم. وجود مقدس امام زمان(ع) امر فرمودبه قم بیایم و تو را ببینم؛ لذا به طریق طی الارض، به قم آمدم و امروز آخرین روزی است که در قم هستم و باید به خدمت حضرت برگردم. مأموریتم همین بود که ببینم شما چه میخواهی تا انجام دهم. ضمن صحبتهایی که با آن مرد ناشناس که از یاران خاص حضرت بود داشتم سخن ازعلماء و فقهای گذشته شد.
از جمله، ادامۀ سخن، به علامه فیض کاشانی رسید. شروع به تعریف و تمجید از آن بزرگوار کرد؛ سپس چنین گفت:
«روح فیض کاشانی بر جمیع ارواح مؤمنین مدفون در کاشان، حکومت میکند» از مقام و منزلت فیض کاشانی و تقرب او به درگاه الهی تعجب کردم با خود گفتم: «با اینکه علمای بزرگ و امام زادگان در کاشان میباشند مقام و منزلت مرحوم فیض کاشانی به قدری است که بر جمیع ارواح مؤمنین کاشان حتی امامزادگان حکومت دارد».
📚سِرّ دلبران.
#فیض_کاشانی
#کاشان
#صلوات
#آداب_ذکر
#مزار_صالحان
#صلوات_نامه
💐در سالروز وفات ملا محسن فیض کاشانی رضواناللهتعالیعلیه به روح لطیف و ملکوتی ایشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
هدایت شده از کتابخانه صلوات نامه
زیارت_ندبه_امام_زمان_ع_از_کتاب_آداب_المریدین_.pdf
5.7M
📚متن زیارت ندبه (زیارت آل یاسین مفصل) بر اساس نسخه کتاب «آداب المریدین».
❤️این زیارت مورد سفارش اهل معنا بخصوص آیت حق سید علی قاضی قدس سره، علامه طباطبائی، آیت الله خوشوقت و ... رضوان الله تعالی علیهم اجمعین بوده و سفارش شده است غروب روزهای دوشنبه، پنجشنه و جمعه قرائت شود.
🌹برخی اساتید فرموده اند قبل از قرائت زیارت ندبه به پیشگاه نرجس خاتون سلام الله علیها سوره یاسین یا صلوات یا همین نماز و صلوات ها و زیارت هدیه شود.
⏰طبق فرمایش بزرگان، آخرین ساعت روز (نیم تا یک ساعت مانده به غروب و آخرین ساعت شب (نیم تا یک ساعت مانده به اذان صبح) به حضرت ولیعصر اروحنافداه تعلق دارد و زمان توسل به ایشان است.
نسخه دیگر این زیارت در کتاب صحیفه مهدیه در انتهای زیارت با متن فعلی تفاوت هایی دارد.
💐به نیابت از دوستدران، شیعیان، منتظران و دلسوختگان حضرت ولیعصر ارواحنافداه به پیشگاه حضرتشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@ketab_salavatnameh
@salavatnameh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آقا! هوامو داشته باش و رَهام نکُن!
🎙حجت الاسلام محمد کریم پارسا:
از حضرت علامه[طباطبائی] سوال کردم درباره راه ملاقات با حضرت امام زمان علیهالسلام
فرمودند: زیارت آل یاسین خواندن؛ دو تا آل یاسین داریم: یکی مختصر، یکی مفصل[=زیارت ندبه]. دومی که مفصل است موثرتر و مفصلتر و زیباتر است.
📚اقیانوس علم و معرفت، ص ۶۷.
آیت الله سید جمال رضوان الله تعالی علیه برای عرض ارادت به پیشگاه حضرت حجت عجل الله تعالی فرجه الشریف توصیه می کردند، بعد از نماز صبح خصوصا بعد از قرائت سوره یاسین، فرد با کمال احترام و ایستاده «زیارت آل یاسین» را بخواند.
📚جمال السالکین، ج ۲، ص ۱۹.
🖋محمد عطاری رحمة الله علیه (از شاگردان شیخ رجبعلی خیاط رحمة الله علیه):
راجع به توسل به حضرت قائم عصر عجل الله فرجه بطوری که رفیق شفیق صاحب حالات عجیب و دید و شهودِ بی رقیب جناب آقای خوشگاه تجربه نموده و قضای حاجات گردیده[است]. (منظور زیارت ندبه با آداب کامل آن).
📚گنجینه عطار، ص ۱۱۶.
📷فیلم و تصویر بالا توصیه علامه مصباح یزدی رضوان الله تعالی علیه درباره توسل به امام زمان عجلاللهفرجه و دستخط ایشان است؛«السَّلَامُ عَلَیکَ یَا مَولَایَ یَا صَاحِبَ الزَّمَانِ یَا مَولایَ اَغِثْنِی اَدْنِنی اَدْرِکْنِی صِلْنِی بِکَ و َلَاتَقْطَعْنِی»: آقای من سلام! امام زمانم،سلام!به دادم بِرس، به خودت نزدیک کن! همراه شما باشم و رَهام نکُن! فرازی از زیارت ندبه.
#ولیعصر
#توسل
#زیارت_ندبه
#صلوات_نامه
💐به نیابت از دوستدران، شیعیان، منتظران و دلسوختگان حضرت ولیعصر ارواحنافداه به پیشگاه حضرتشان صلواتی هدیه بفرمائید.
@mesbahyazdi_ir
@salavatnameh
با سلام و احترام؛
به توجه به فرا رسیدن سالگرد ارتحال ملکوتی آیت حق علامه محمدحسین طباطبایی رضوان الله تعالی علیه در ۲۴ آبان ماه، به مرور و در روزهای آتی مطالبی از ایشان پیرامون ذکر صلوات اهمیت و برکات آن و توسل به روح لطیف و کریم ایشان منتشر خواهد شد؛ انشاءالله.
💐به روح ملکوتی و لطیف علامه طباطبایی و برادر بزرگوارشان آیت حق سید محمدحسن الهی رضوان الله تعالی علیهما، صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh
هدایت شده از صلوات نامه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
همه مهمان یک «صلوات»!
🎙حجت الاسلام سید احمد فقیهی دامت برکاته:
مرحوم علامه طباطبایی [رضوان الله تعالی علیه] فرموده بودند:
«کسی یک دانه صلوات بفرستد و ثوابش را به نسل حضرت آدم علیه السلام هدیه کند، همه کسانی که از نسل حضرت آدم هستند، در ثواب آن[صلوات] با هم شریک هستند، مقداری هم زیاد می آید».
مشکل این است که ما نمی فهمیم که یک «صلوات» چیست، اگر می دانستیم محبت ایجاد می شد. بنده چندین بار از مرحوم آیت الله بهاءالدینی [رضوان الله تعالی علیه]شنیدم که فرمود:
«وقتی مجلس می گیرید، مجلس ختم صلوات باشد؛ البته لازم نیست که چهارده هزار صلوات در جلسه بخوانید، یک دانه صلوات بفرستید، می شود مجلس «ختم صلوات»!
📢جلسه درس اخلاق در دفتر مقام معظم رهبری قم در تاریخ ١۴۰۲/۰۲/۱۳
#علامه_طباطبائی
#صلوات_نامه
💐به ارواح تمام صلوات گویان از انبیاء، اولیای الهی، شهدای راه ولايت و عدالت، شیعیان و محبین امیرالمومنین صلوات الله علیه، صلواتی هدیه بفرمائید.
@faghihiseyyedahmad
@salavatnameh
هدایت شده از صلوات نامه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
لقمه ی چرب...!
🎙آیت الله سید ابراهیم خسروشاهی رضوان الله تعالی علیه:
یک زمانی، صحبتی با اولیا
بهتر از صد ساله طاعت بیریا
(مثنوی)
🔸پیگیری مجلس ختم صلوات(مقصود ختم ۱۴ هزار صلوات در یک مجلس میباشد.) توسط مرحوم آیتالله شیخ عزیزالله خوشوقت رضوان الله علیه بهعنوان یادگاری از جانب مرحوم علامه طباطبایی
🔹اتصال و ملاقات با اولیا الهی بهوسیلهی صلوات بر محمد و آل محمد (عليهمالسلام)
🔸عدم فاصله بین ارواح عالیه.
۹۲٫۲٫۱۹
🎙آیت الله خسرو شاهی ره:
مرحوم علامه طباطبایی، یکی از مسائل لازم را جلسه ختم ۱۴ هزار صلوات میدانستند و نقل میفرمودند: وقتی که من در تبریز طلبه شدم، موانعی برای تحصیل و سفر علمی به نجف اشرف پیش آمد؛ که به این ذکر شریف(صلوات) متوسل شدم.(این مطلب در سخنرانی دیگری بیان شده است).
🌿نکته:
کتاب «خلوت نشین»شرح حال آیت الله سیدابراهیم خسروشاهی ره است که در سال ۱۳۸۹ توسط انتشارات امیر کبیر منتشر شده است. کانال «سیدالعلما» در پیام رسان ایتا فعال است.
#صلوات
#مزار_صالحان
#علامه_طباطبائی
#صلوات_نامه
💐به روح ملکوتی و لطیف علامه طباطبایی و آیت الله خسروشاهی رضوان الله علیهما صلواتی هدیه بفرمائید.
@seyedololama
@salavatnameh
هدایت شده از صلوات نامه
هدیه دادی، هدیه گرفتی...!
ارادتمندی از شاگردان حضرت استاد مهدی دشیری رحمة الله علیه تعریف می کرد:
مدتی بود سید بزرگواری از اهل علم و اساتید دانشگاه که از اصحاب حاضر در جلسات خصوصی بودند، درخواست خواندن رسالة الولایت علامه طباطبایی(ره) و شرح و تفسیر رساله مذکور را نزد استاد داشتند.
صبح که خدمتشان رسیده و رساله ولایت علامه طباطبایی(ره) را هم در دست داشتم تا درخواست آقای دکتر سید........ ادام اللّه ظل العالی را هم خدمتشان مطرح کنم.
استاد دشیری که سر به زیر افکنده بودند و با حالت توجه به عرایض شاگردشان با دقت گوش میدادند، نگاهی به دستم کرده و فرمودند:
این اوراق چیست که در دست دارید؟
عرض شد: متن رساله الولایت استادتان علامه طباطبایی(ره) است و درخواست آقای دکتر سید....... را مطرح کردم.
🎙استاد دشیری فرمودند:
حضرت آیت الله طباطبایی(ره) شما و ایشان را واسطه قرار دادند تا ما شرحی به رساله الولایت سیدناالاستاد بنویسیم. از شما تشکر میکنم، آقای طباطبایی(ره) به شما عنایت دارند! و پرسیدند عمل خاصی برای حضرت آقای طباطبایی(ره) انجام دادید؟
«عرض کردم مدتی هر روز سوره یس را برایشان خواندم و هدیه دادم».
لبخندی که حاکی از رضایت استاد دشیری بود بر لبانشان نشست و فرمودند:
«آقای طباطبایی(ره) لطیف است، کریم است، احسان را بی جواب نگذاشتند».
#مزار_صالحان
#علامه_طباطبائی
#استاد_دشیری
#صلوات_نامه
💐به روح ملکوتی و لطیف علامه طباطبایی و استاد دشیری رضوان الله علیهما صلواتی هدیه بفرمائید.
@ostaddeshiri
@salavatnameh
هدایت شده از مدرسه معارف علامه طباطبایی
علامه طباطبایی؛ یاد خدا.mp3
1.84M
🎧 یادِ خدا
از زبان علامه طباطبایی رحمتاللهعلیه
«فَاذْكُرُونِي أَذْكُرْكُمْ» (بقره-۱۵۲)
#علامهطباطبایی #بیستوچهارآبان #سالگردرحلت
👁🗨 «مدرسه معارف علامه طباطبایی» را دنبال کنید:
تلگرام | اینستا | ایتا | بله | آپارات
هدایت شده از صلوات نامه
هر چه کُنی به خود کُنی...!
🎙آیت الله محمد شجاعی ره:
(در ماه مبارک رمضان) هرچه می توانید صلوات بر حضرت محمد و آل محمد صلوات الله علیهم بیشتر داشته باشید، همه اش به نفع شما خواهد بود!
به قول مرحوم علامه طباطبایی رضوان الله علیه که نکته سرّی در اینجا فرموده اند که معروف است که؛ وقتی شما از خدا طلب رحمت خاصّه برای رسول اکرم صلوات الله علیه می کنید، آن ها واسطه های فیض هستند؛ خود رسول الله 'صلوات الله علیه در اصل، و بعد هم ائمه و چهارده معصوم علیهم السلام همه واسطه فیض حق اند.
وقتی شما برای آن ها از خدا طلب رحمت می کنید در حقیقت برای خودتان طلب رحمت می کنید، چون هر چه رحمت به آن ها زیاد برسد فایده اش به خود شما و ماست که می رسد.
این در واقع رحمت خداست منتها از مجرایش.اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد از مجرایش. و طوری است که ما ابتدا صلوات را برای رسول اكرم صلوات الله علیه می خواهیم ولی این دعا را خدا به واسطه رسول اکرم صلوات الله علیه و به خاطر او قبول می کند.
📚ضیافت حقیقی، صفحه ٨٨.
🌹نکته:
یکی از بهترین کتابها پیرامون آداب و اعمال و اسرار ماه مبارک رمضان کتاب ضیافت حقیقی نوشته (بیانات و سخنرانی) آیتالله محمد شجاعی رضوان الله علیه است.
#علامه_طباطبائی
#آیتالله_شجاعی
#صلوات
#صلوات_نامه
💐 به روح ملکوتی و لطیف آیت الله محمد شجاعی رضوان الله علیه صلواتی هدیه بفرمائید.
@shojaee_org
@salavatnameh
هدایت شده از صلوات نامه
1_2059877565.pdf
1.93M
کتاب «شرح صلوات بر محمد و آل محمد»
🔹مباحث استاد واحدجوان
🔹نگارش خانم مهسا شعیبی
☘️نکته:
در صفحه ۱۰۳ کتاب، عالم ربانی حجت الاسلام محمدمهدی مهندسی رضوان الله علیه نکته ای پیرامون اسرار صلوات و بازگشت صلوات از قول علامه طباطبایی رضوان الله علیه مطرح می نمایند.
کتاب با اجازه و توسط مولف محترم در فضای مجازی منتشر شده است.
#علامه_طباطبائی
#صلوات
#صلوات_نامه
💐به روح ملکوتی و لطیف علامه طباطبایی و حجت الاسلام محمدمهدی مهندسی رضوان الله علیهما صلواتی هدیه بفرمائید.
@ketab_salavatnameh
@sokhanerfan
@salavatnameh
هدایت شده از ره توشه
درس اخلاق و معارف
🔰 جلسه اخلاق و معارف؛ مبانی مکتب تربیتی و سلوکی دو فقیه عارف مرحوم آیتالله پهلوانی تهرانی و مرحوم آیتالله جعفری تهرانی و مشایخ این طریقه
*📌همزمان با سالروز ارتحال علامه طباطبایی*
📆 چهارشنبه۲۴آبان - ساعت ۲۰ تا ۲۲
🕌 مکان :مسجد جامع لولاگر
#هیئت_ره_پویان_آل_طه(ع)
#هیئت_کریم_آل_طه(ع)
#کانون_دانش_پژوهان_نخبه
#شورای فرهنگی مسجد لولاگر
🆔 @rahtousheh1
🆔 @kanoonnokhbeh_ir
هدایت شده از استاد فیاض بخش
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📹 ببینید| مرتبه مراقبه انسان، به همه زندگی او رنگ میزند.
استاد فیاضبخش
✅ بهمناسبت "آیین گرامیداشت استاد علامه سید محمدحسین طباطبایی(ره)"
با موضوع تبیین جایگاه مکتب علامه(ره) در نظام تربیت قرآنی
▫️چهارشنبه ۲۴ آبان، بعد از نماز مغرب و عشاء
▫️میدان بهارستان، نرسیده به چهارراه سرچشمه، کوچه شهید صیرفیپور، مجموعه فرهنگی سرچشمه
#تربیت_انسان
☑️ کانال جلوه نور علوی
@jelvehnooralavi
هدایت شده از رسانه المیزان | Almizan
Talqin_AlmizanMedia.mp3
8.48M
📻 #پادکست «إسمَع، إفْهَم، یا محمدحسین!»
ویژهٔ بزرگداشت علامهطباطبایی [۲۴آبان]
🎙️صدایی که میشنوید مربوط است به خاکسپاری، تلقین، نماز میت و... علامه طباطبایی‹ره›
کمانچه: حسام اینانلو
تنظیم: علی یحییپور
رسانه المیزان؛
رسانهٔاختصاصینشرافکارعلامهطباطبایی‹ره›
©️ @AlmizanMedia
هدایت شده از صلوات نامه
روی قول مون، هستیم...!
امام صادق علیه السلام فرمودند:
«مَنْ صَلَّى عَلَى اَلنَّبِيِّ صَلَّى اَللَّهُ عَلَيْهِ وَ آلِهِ فَمَعْنَاهُ أَنِّي أَنَا عَلَى اَلْمِيثَاقِ وَ اَلْوَفَاءِ اَلَّذِي قَبِلْتُ حِينَ قَوْلِهِ - أَ لَسْتُ بِرَبِّكُمْ قٰالُوا بَلىٰ»: كسى كه بر پيامبر صلى الله عليه وآله درود فرستد به اين معناست كه من برهان ميثاق و پيمان و وفايى هستم كه پيش تر بودم كه خداوند فرمود: «آيا من پروردگار شما نيستم؟ گفتند: بلى».
📚معانی الأخبار، ج ۱، ص ۱۱۵.
🎙آیت الله سعادت پرور رضوان الله علیه از جناب استاد(علامه طباطبایی رضوان الله علیه) درباره معنی این روایت (فوق) پرسیدیم، استاد ره فرمودند:
معنای ظاهر آن، این است که صلوات و رحمتی که در ازل برای خلق به دیدار حق حاصل شد و غفلت از آن پیدا نمودند، (با) این صلوات، متوجه آن رحمت و عهد ازلی می شوند؛ چرا که حضرتش صلی الله علیه و آله و سلم و معصومین علیهم السلام خود، مظهر اتمّ تجلّیات الهی هستند که در بیان حدیث«نَحْنُ اَلْأَسْمَاءُ اَلْحُسْنَى» آمده و به و اسطه ایشان و گفتارشان، متوجه فطرت می گردند.
در واقع متوجه«عهدی ازل» می شوند که در حدیث ذکر شده است.
معنی دوم که بالاتر از این است، توجه به مقام ولایت و نورانیت ایشان است که آن،«خود» عین نورانیت و ولایت الهی ست که در حدیث نورانیت آمده است.
📚ثمرات حیات، ج۳، صص ۱۱۹ و ۱۳۹.
💐به روح ملکوتی و لطیف علامه طباطبایی و آیت الله سعادت پرور رضوان الله علیهما صلواتی هدیه بفرمائید.
@salavatnameh