هدایت شده از 🌷محمدحسین صالحی
من شامل - بخشی از جزوه جهاد اکبر استاد عابدینی.pdf
3.91M
جزوه جدا شده بخش «من شامل» در جهاد اکبر استاد عابدینی
هدایت شده از هوالحکیم🌷محمّدحسین صالحی
بسم الله
🔻گویند: " #معرفت_نفس چیست؟ "
🔸" وقتی بیابی که دانشی جز #معرفت_نفس نیست! و جهان و تمام زندگی در آن جز ورقهایی از این دانش نیست! هر ادراک و هر حرکتی، خواندنِ برگی از #کتاب_خویش است ..."
🔻گویند: " چگونه این چنین دانشی بیابیم؟ "
🔸" عجیب تر از این سؤال چیست؟! و سنگین تر از این سؤال نیست!!
چرا که هرکسی در پیمایشِ زندگی دارد فقط پاسخ همین سؤال وجودیِ خویش را میدهد که « #این_من_کیست؟ »، و خودش هم دارد با نوع زندگیش همین معنی را در تمام امورش نشان میدهد، و آشکار میکند معنیِ #منِ خویش را :
که 👌« من همانم که در پی آنم » ...
ببین در پِیِ چیستی تا بیابی خویش را که کیستی! "
🔻گویند: "کِیْ به وصالِ #خدا میرسیم؟"
🔸"وقتی در پِیِ #من_کیستم در زندگی، یافتی که هیچ شئِ #توصیف_پذیری تمامُ المعنیِ #من نیست، و پویشِ هیچکدامشان پاسخی موجب آرامش از پرسشِ #من_کیستم نیست!
پس وقتی از تمام اشیاء خلقت (از جمله خودت) منقطع و طاهر شدی، و از هر میل و وصفی که معنیِ #من داشتی پاک گشتی، و خالی از #انانیت، و خالص از توصیفِ #من بودی، آنگاه است که #شراب_وصل مینوشی!
🔸
🔸الْحَمْدُ لِلَّهِ الْمُتَجَلِّي لِخَلْقِهِ بِخَلْقِه
(نهج البلاغه)
🔸لَيْسَ بَيْنَهُ وَ بَيْنَ خَلْقِهِ حِجَابٌ غَيْرُ خَلْقِه
(توحید صدوق)
🔸تَعْرِفُ نَفْسَکَ بِهِ، وَ لَا تَعْرِفُ نَفْسَکَ بِنَفْسِکَ مِنْ نَفْسِکَ، وَ تَعْلَمُ أَنَّ مَا فِیهِ لَهُ وَ بِهِ
(تحف العقول)
🔸سُبْحانَ اللَّهِ عَمَّا يَصِفُونَ * إِلَّا عِبادَ اللَّهِ الْمُخْلَصِين
(صافات،۱۵۹-۱۶۰)
🔸لاَ يَكُونُ اَلْعَبْدُ عَابِداً لِلَّهِ حَقَّ عِبَادَتِهِ حَتَّى يَنْقَطِعَ عَنِ اَلْخَلْقِ كُلِّهِمْ إِلَيْهِ، فَحِينَئِذٍ يَقُولُ: "هَذَا خَالِصٌ لِي". فَيَقْبَلُهُ بِكَرَمِه.
(تفسير الإمام عليه السّلام)
🔸
@Salehy
هدایت شده از محمد سجاد احمدی
190627_001.mp3
5.14M
توضیحات آقای صالحی
اینفوگرافیک چه چیز نیست
و محور اصلی سه قسمت بحث
بسم الله
#دو_غیبت_موسی
#دو_ظهور_موسی
🔸
🔻 [بحارالانوار الجامعه لدرر اخبار الایمه الاطهار علیهم السلام - مجلد ۱۳، صفحه ۳۶]
( ترجمه حدیث بعد از متن اصلی )
🔸 نقل از کتاب إکمال الدین :
🔻ابْنُ إِدْرِیسَ عَنْ أَبِیهِ عَنْ سَهْلٍ عَنْ مُحَمَّدِ بْنِ آدَمَ النَّسَائِیِّ عَنْ أَبِیهِ آدَمَ بْنِ إِیَاسٍ عَنِ الْمُبَارَکِ بْنِ فَضَالَةَ عَنْ سَعِیدِ بْنِ جُبَیْرٍ عَنْ سَیِّدِ الْعَابِدِینَ عَلِیِّ بْنِ الْحُسَیْنِ عَنْ أَبِیهِ سَیِّدِ الشُّهَدَاءِ الْحُسَیْنِ بْنِ عَلِیٍّ عَنْ أَبِیهِ سَیِّدِ الْوَصِیِّینَ عَلِیِّ بْنِ أَبِی طَالِبٍ (صَلَوَاتُ اللَّهِ عَلَیْهِمْ) قَالَ:
قَالَ رَسُولُ اللَّهِ (صلی الله علیه و آله) :
🌷 لَمَّا حَضَرَتْ یُوسُفَ الْوَفَاةُ جَمَعَ شِیعَتَهُ وَ أَهْلَ بَیْتِهِ فَحَمِدَ اللَّهَ وَ أَثْنَی عَلَیْهِ ثُمَّ حَدَّثَهُمْ بِشِدَّةٍ تَنَالُهُمْ یُقْتَلُ فِیهَا الرِّجَالُ وَ تُشَقُّ بُطُونُ الْحَبَالَی وَ تُذْبَحُ الْأَطْفَالُ حَتَّی یُظْهِرَ اللَّهُ الْحَقَّ فِی الْقَائِمِ مِنْ وُلْدِ لَاوَی بْنِ یَعْقُوبَ وَ هُوَ رَجُلٌ أَسْمَرُ طَوِیلٌ وَ وَصَفَهُ لَهُمْ [۱] بِنَعْتِهِ فَتَمَسَّکُوا بِذَلِکَ وَ وَقَعَتِ الْغَیْبَةُ وَ الشِّدَّةُ بِبَنِی إِسْرَائِیلَ وَ هُمْ یَنْتَظِرُونَ قِیَامَ الْقَائِمِ أَرْبَعَمِائَةِ سَنَةٍ
🔻 حَتَّی إِذَا بُشِّرُوا بِوِلَادَتِهِ وَ رَأَوْا عَلَامَاتِ ظُهُورِهِ اشْتَدَّتِ الْبَلْوَی عَلَیْهِمْ وَ حُمِلَ عَلَیْهِمْ بِالْخَشَبِ وَ الْحِجَارَةِ وَ طُلِبَ [۲] الْفَقِیهُ الَّذِی کَانُوا یَسْتَرِیحُونَ إِلَی أَحَادِیثِهِ فَاسْتَتَرَ وَ تَرَاسَلُوهُ وَ قَالُوا : کُنَّا مَعَ الشِّدَّةِ نَسْتَرِیحُ إِلَی حَدِیثِکَ
🔻 فَخَرَجَ بِهِمْ إِلَی بَعْضِ الصَّحَارِی وَ جَلَسَ یُحَدِّثُهُمْ حَدِیثَ الْقَائِمِ وَ نَعْتَهُ وَ قُرْبَ الْأَمْرِ وَ کَانَتْ لَیْلَةٌ قَمْرَاءُ فَبَیْنَمَا هُمْ کَذَلِکَ إِذْ طَلَعَ عَلَیْهِمْ مُوسَی عَلَیْهِ السَّلَامُ وَ کَانَ فِی ذَلِکَ الْوَقْتِ حَدِیثَ السِّنِّ وَ قَدْ خَرَجَ مِنْ دَارِ فِرْعَوْنَ یُظْهِرُ النُّزْهَةَ فَعَدَلَ عَنْ مَوْکِبِهِ وَ أَقْبَلَ إِلَیْهِمْ وَ تَحْتَهُ بَغْلَةٌ وَ عَلَیْهِ طَیْلَسَانُ خَزٍّ فَلَمَّا رَآهُ الْفَقِیهُ عَرَفَهُ بِالنَّعْتِ
🔻 فَقَامَ إِلَیْهِ وَ انْکَبَّ عَلَی قَدَمَیْهِ فَقَبَّلَهُمَا ثُمَّ قَالَ الْحَمْدُ لِلَّهِ الَّذِی لَمْ یُمِتْنِی حَتَّی أَرَانِیَکَ فَلَمَّا رَأَی الشِّیعَةُ ذَلِکَ عَلِمُوا أَنَّهُ صَاحِبُهُمْ فَأَکَبُّوا عَلَی الْأَرْضِ شُکْراً لِلَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ فَلَمْ یَزِدْهُمْ عَلَی أَنْ قَالَ أَرْجُو أَنْ یُعَجِّلَ اللَّهُ فَرَجَکُمْ
🔻 ثُمَّ غَابَ بَعْدَ ذَلِکَ وَ خَرَجَ إِلَی مَدِینَةِ مَدْیَنَ فَأَقَامَ عِنْدَ شُعَیْبٍ مَا أَقَامَ فَکَانَتِ الْغَیْبَةُ الثَّانِیَةُ أَشَدَّ عَلَیْهِمْ مِنَ الْأُولَی وَ کَانَتْ نَیِّفاً وَ خَمْسِینَ سَنَةً وَ اشْتَدَّتِ الْبَلْوَی عَلَیْهِمْ وَ اسْتَتَرَ الْفَقِیهُ فَبَعَثُوا إِلَیْهِ أَنَّهُ لَا صَبْرَ لَنَا عَلَی اسْتِتَارِکَ عَنَّا
🔻 فَخَرَجَ إِلَی بَعْضِ الصَّحَارِی وَ اسْتَدْعَاهُمْ وَ طَیَّبَ قُلُوبَهُمْ وَ أَعْلَمَهُمْ أَنَّ اللَّهَ عَزَّ وَ جَلَّ أَوْحَی إِلَیْهِ أَنَّهُ مُفَرِّجٌ عَنْهُمْ بَعْدَ أَرْبَعِینَ سَنَةً
🙏 فَقَالُوا بِأَجْمَعِهِمْ الْحَمْدُ لِلَّهِ
🔻 فَأَوْحَی اللَّهُ عَزَّ وَ جَلَّ : قُلْ لَهُمْ قَدْ جَعَلْتُهَا ثَلَاثِینَ سَنَةً لِقَوْلِهِمْ الْحَمْدُ لِلَّهِ
🙏 فَقَالُوا کُلُّ نِعْمَةٍ مِنَ اللَّهِ
🔻 فَأَوْحَی اللَّهُ إِلَیْهِ : قُلْ لَهُمْ قَدْ جَعَلْتُهَا عِشْرِینَ سَنَةً
🙏 فَقَالُوا لَا یَأْتِی بِالْخَیْرِ إِلَّا اللَّهُ
🔻 فَأَوْحَی اللَّهُ إِلَیْهِ : قُلْ لَهُمْ قَدْ جَعَلْتُهَا عَشْراً
🙏 فَقَالُوا لَا یَصْرِفُ الشَّرَّ إِلَّا اللَّهُ
👌 فَأَوْحَی اللَّهُ إِلَیْهِ : قُلْ لَهُمْ لَا تَبْرَحُوا فَقَدْ آذَنْتُ فِی فَرَجِکُمْ فَبَیْنَا هُمْ کَذَلِکَ إِذْ طَلَعَ مُوسَی (عَلَیْهِ السَّلَامُ) رَاکِباً حِمَاراً
🔻 فَأَرَادَ الْفَقِیهُ أَنْ یُعَرِّفَ الشِّیعَةَ مَا یَسْتَبْصِرُونَ بِهِ فِیهِ وَ جَاءَ مُوسَی حَتَّی وَقَفَ عَلَیْهِمْ فَسَلَّمَ عَلَیْهِمْ
🔻 فَقَالَ لَهُ الْفَقِیهُ مَا اسْمُکَ؟
- فَقَالَ مُوسَی
قَالَ ابْنُ مَنْ؟
- قَالَ ابْنُ عِمْرَانَ
قَالَ ابْنُ مَنْ؟
- قَالَ ابْنُ وَهْبِ بْنِ لَاوَی بْنِ یَعْقُوبَ [۳]
🔻 قَالَ بِمَا ذَا جِئْتَ؟
- قَالَ بِالرِّسَالَةِ مِنْ عِنْدِ اللَّهِ عَزَّ وَ جَلَّ
🔻 فَقَامَ إِلَیْهِ فَقَبَّلَ یَدَهُ ثُمَّ جَلَسَ بَیْنَهُمْ وَ طَیَّبَ نُفُوسَهُمْ وَ أَمَرَهُمْ أَمْرَهُ
🔻ثُمَّ فَرَّقَهُمْ فَکَانَ بَیْنَ ذَلِکَ الْوَقْتِ وَ بَیْنَ فَرَجِهِمْ بِغَرْقِ فِرْعَوْنَ أَرْبَعُونَ سَنَةً [۴] .
🔸
💎 ادامه 👇👇👇
🔻پینوشت ها:
[۱]: فی المصدر: طوال، و نعته لهم اه. م.
[۲]: فی نسخة: و طلبوا.
[۳]: هکذا فی الکتاب و الصحیح کما فی المصدر: فاهث بن لاوی بن یعقوب. و قد تقدم نسبه فی أول الباب الأوّل راجعه.
[۴]: کمال الدین: ۸۷. م.
🔸
🔸 #ترجمه :
🔻 اکمال الدین: امام علی (علیه السلام) از پیامبر (صلی الله علیه و آله) روایت میکند که:
🌷 یوسف (علیه السلام) در هنگام مرگش پیروان و اهل بیتش را جمع کرد، خداوند را سپاس و ستایش کرد سپس در مورد سختی و مصیبتی که بر آنها نازل میشود صحبت کرد، مصیبتی که در آن مردان میمیرند، شکم زنان باردار پاره میشود و کودکان سر بریده میشوند تا این که خداوند حق را به وسیله یک قائم از نوادگان لاوی بن یعقوب برای آنها آشکار میکند.
🔻 یوسف گفت مشخصات آن قائم این است که یک مرد، با رنگ پوست گندم گون و بلندقامت است، و ویژگیهای او را برایشان تعریف کرد و آنها هم به این ویژگیها تمسک کردند -آن را حفظ کردند-.
🔻 آن غیبت و مصیبت در بین بنی اسراییل به وقوع پیوست و آنها چهارصد سال منتظر ظهور آن قائم ناجی خود شدند تا این که مژده متولد شدنش را به آنها دادند و نشانههای ظهورش را دیدند.
🔻 ولی سختی و مصیبت بر آنها بیشتر شد و با چوب و سنگ به آنها حمله شد و به دنبال فقیه عالم خویش (از پیامبران تبلیغی) گشتند که با سخنانش آنها را آرام میکرد ولی او نیز پنهان شده بود.
🔻 برای او خبر فرستادند و گفتند: در سختی به حرفهای تو گوش میدادیم و آرام میشدیم، سپس او آنها را به صحرا برد و توصیف آن قائم ناجی را برایشان گفت و ویژگیهای او را برایشان تعریف کرد.
🔻 روز ظهور اولین، نزدیک شد. آن شب، شب مهتاب بود و هنگامی که موسی بر آنها ظاهر شد آنها هم مانند شب مهتابی نورانی شدند. حضرت موسی در آن هنگام در ایام جوانیش بود و از خانه فرعون خارج شده بود، از همراهانش جدا شد و به طرف آنها رفت که سوار بر یک قاطر بود و پارچه ای ابریشمی بر روی قاطرش بود.
🔻 هنگامی که آن فقیه عالم، موسی را دید او را از طریق ویژگی هایش شناخت به طرف او رفت به پایش افتاد و پاهایش را بوسید. سپس گفت: سپاس برای خداوندی که مرا نمیراند تا این که تو را دیدم. هنگامی که پیروانش این صحنه را دیدند، فهمیدند که او همان قائم ناجی است. سپس برای شکر خداوند بر روی زمین افتادند. موسی فقط این را به آنها فرمود که: امیدوارم که خداوند به زودی شما را از این وضع نجات دهد. سپس از نزد آنها رفت و بعد از آن به طرف شهر مدین رفت و در آن جا مدتی نزد شعیب (علیه السلام) ماند.
🔻این غیبت دومی از غیبت اولی برایشان سخت تر بود که حدود پنجاه و چند سالی بود و بلا و مصیبت بر آنها شدت یافت و آن فقیه عالم نیز از آنها پنهان شد. سپس به آن فقیه خبر دادند که نمی توانیم بر نبودنت صبر کنیم.
🔻 پس فقیه آنها را به صحرایی برد و برای آنها دعا کرد و قلب آنها را پاک کرد و به آنها گفت: که خداوند به او وحی و الهام کرده است که بعد از #چهل_سال آنها را از این بدبختی نجات میدهد.
🙏همه آنها گفتند: الحمدلله
🔻خداوند فرمود: به آنها بگو: که به خاطر الحمدلله که گفتند بعد از سی سال آنها را نجات میدهم
🙏 منتظران گفتند: [شکرخدا، که] همه نعمتها برای خداست.
🔻 خداوند وحی فرستاد به آنها بگو: آن مدت انتظار را بیست سال کردم.
🙏آنها گفتند: [هرچه از خدا میرسد نیکوست] همه خیرها از جانب خداست
🔻 خداوند وحی فرستاد به آنها بگو: آن را ده سال کردم.
🙏گفتند: [دافع اشرار فقط خداست] فقط خداوند شر را از انسان دور میکند.
🔻 خداوند وحی فرستاد به آنها بگو: اذن ظهور قائم ایشان را بر شما دادم.
🔻 در این حالت بود که دوباره موسی سوار بر قاطرش بر آنها آشکار شد. عالم فقیه میخواست که با سوالهایی پیروانش را برای تطبیق شناختن موسی با اسم و خصوصیاتش آشنا کند.
🔻 در آن لحظه موسی به نزد آنها آمد و بر آنها سلام کرد. فقیه به او گفت: اسمت چیست؟
- فرمود: موسی،
🔻 گفت: فرزند کی هستی؟
- فرمود: پسر عمران هستم.
🔻 گفت: عمران پسر کیست؟
- فرمود: پسر وهب پسر لاوی پسر یعقوب.
🔻 گفت: چه مأموریتی با خودت آورده ای؟
- فرمود: رسالتم را از جانب خداوند آوردم.
(رو بسوی ابلاغ رسالتم از جانب خدا بهسوی فرعون میروم).
🔻پس فقیه نزد موسی رفت و دستش را بوسید. سپس موسی در بین آنها نشست و دلهایشان را پاک کرد و آنها را به پیروی رسالتش امر کرد و سپس آنها را پراکنده کرد. که از زمان این ماجرای ظهور دوم موسی بر شیعیانش، تا غرق شدن فرعون و نجات یافتن مردم از دست ظلم فرعونیان (و تطهیر مصر از ظلم دوران)، #چهل_سال (بعد از آن ظهور) طول کشید.
🔸
@Salehy
بسم الله
🙏خدا به #استاد_طاهرزاده و همسر مکرمه شان، این پدر و مادر مهربان، صبر بیکران دهد در داغ فرزند دلبندشان.
🔸
◾️دنیا داریست محفوف با مرگ!
▪️چه بخواهیم وچه نخواهیم تا زاویه درک و احساس ما درون دنیاست بالاخره روزی در این دنیا یا مرگ تک تک عزیزانمان را میچشیم، یا روزی میرسد که خودمان مرگ را میچشیم و از عزیزانمان در این دنیا جدا میشویم...
🔸 خوشا به آن شاهدان عالم غیب، و عارفان مقیم در ملکوت، و طایران تیز پرواز حریم قدس، که در متن همین زندگی، از دنیا خلاص گشته اند، از درک مرگ رسته اند، و آزاد از عالَمِ خلق، با قیامت پیوسته اند.
آنها قلبشان در مدار دنیا نیست، که سور و ماتم دنیا موجب نوسان در قلبشان شود، بلکه قلبشان در مدار الله است و در بقاء بالله، آرامش و ثبات و قرار دارند.
🔸 لاَ يَكُونُ اَلْعَبْدُ عَابِداً لِلَّهِ حَقَّ عِبَادَتِهِ حَتَّى يَنْقَطِعَ عَنِ اَلْخَلْقِ كُلِّهِمْ إِلَيْهِ، فَحِينَئِذٍ يَقُولُ: "هَذَا خَالِصٌ لِي". فَيَقْبَلُهُ بِكَرَمِه.
(تفسير الإمام عليه السّلام)
🔸
@Salehy
◼️مجلس ترحیم مرحوم سلمان طاهرزاده
( فرزند #استاد_طاهرزاده )
🔻 اصفهان، نرسیده به فلکه قائمیه، حسینیه گلزارشهدای دستگرد خیار
🔻سهشنبه ۱۱ تیر ۹۸، ساعت ۹ صبح الی ۱۲ ظهر
🙏امشب (دوشنبه شب) نماز ليلة الدفن را بخوانیم:
▪️برای مرحوم سلمان طاهرزاده ابن اصغر
بسم الله
◼️ #نماز_شب_اول_قبر
برای مرحوم #سلمان_طاهرزاده فرزند #اصغر
🔸 #روش_اول: در رکعت اول یک مرتبه سوره حمد و #۲_مرتبه سوره توحید (قل هو اللَّه)
و در رکعت دوم یک مرتبه سوره حمد و #۱۰_مرتبه سوره تکاثر را بخوانند
و بعد از سلام نماز بگوید:
« اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّدٍ وَ ابْعَثْ ثَوابَها اِلی قَبرِ سلمان ابن اصغر
🔸
🔸 #روش_دوم: «بعد از حمد #یک_مرتبه آیت الکرسی،
و رکعت دوم بعد حمد #۱۰_مرتبه سوره قدر»، بعد نماز :
«اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحمّدٍ وَ آلِ مُحمّدٍ وَ ابْعَثْ ثَوابَها اِلی قَبرِ سلمان ابن اصغر»
🙏بر اهل ایمان بخوانیم، که برایمان بخوانند
هدایت شده از صالحی - ارتباط کاربران
⛱ #کانال_کاربران ۲۳ 💬
🔻 #سوال: چطور رنجش از رفتار دیگران پیدا نکنیم؟ رفتار دیگران بیش از حد برایم مهمه و اذیت میشم!
💎پاسخ صوتی👇 ۴صوت پاسخ یکی شده در یک فایل صوتی
@Salehi786
هدایت شده از صالحی - ارتباط کاربران
اصلاح رنجش ما از دیگران .mp3
8.32M
Arbaeen musavi.pdf
646.5K
مراقبات «اربعین موسوی»👆
🔻جزوه «ادب حضور»، آداب ماه ذی القعده و دهه اول ذی الحجه
✨اثر #استادفیاضبخش
🔻بنابر مکتب تربیتی علامه طباطبایی(رحمةالله علیه)
@JelvehNoorAlavi
@OstadFayyazbakhsh
🔶
@Salehy
دستور_العملی_نویافته_از_آیه_الله_050619185959.pdf
138.1K
متن پیاده شده دستور العملی نویافته از مرحوم سید علی آقا #قاضی طباطبایی با فرمت pdf
t.me/E_DVA
@Salehy
بسم الله
🔰متن پیاده شده دستور العملی نویافته از مرحوم سید علی آقا قاضی طباطبایی برای اربعین کلیمی (چهلهی موسوی: از اول ماه ذی القعده تا دهم ذی الحجه)
🔸
🔸از اول ماه ذی القعده تا دهم ماه ذی الحجه، در بین اهل معرفت به اربعین کلیمی یا چهلهی موسوی معروف است. در این چهل روز پر برکت، میتوان عبادات و دستورات عام یا خاصی را برای خود مشخص کرد و به آن پایبند بود. از جمله دستورات، نامه ای است نویافته از مرحوم سید علی آقای قاضی که در ادامه میآید.
🔹محمد حسن قاضی: این نامه اخیرا به دست این حقیر رسیده است؛ و آنچنانکه از خط ظاهر است از مرحوم والد(آیت الله سید علی قاضی) قُدّس سرُّه می باشد و چون مناسب این ایام است تقدیم حضورتان میگردد.
«الحمدالله رب العالمین و صلی االله علی نبینا و آله الطاهرین. قال رسول االله صلی االله علیه و آله و سلم: إنّ لرَبّکم فى أیّامِ دهرِکُم نَفَحات ،ألا فَتَعرَّضُوا لَها و لا تُعرِضُوا عنْها... ذوالقعده الحرام میقات
حضرت کلیم است، الرحمن علی نبینا و آله و علیه الصلاه و السلام میباشد. اول استعانتی از حق نموده... از غره در این اربعین علاوه بر اعمالِ همه وقتی و سجده و ذکر یونسی از پانصد الی الف. و اگر در یک سجده متصله باشد بهتر است. هفتاد هزار مرتبه کلمه توحید نفی و اثبات(یعنی: لا اله الا االله) هر روزي هزار و هفتصد و پنجاه مرتبه. و افضل اوقات آن بعد از فریضه صبح و مغرب است، و تفریق هم ضرر ندارد. و صوم یوم خمیسها (یعنی روزهاي پنجشنبه) و احیاي شبهاي جمعه و غسل شب جمعه (قُبَیل المغرب) و روز جمعه. و هزار مرتبه صلوات و تتمیم آن با صلوات کبیره. ده مرتبه سوره مخلصین(یس و صافات) ترك نشود. و در شبهاي جمعه هزار مرتبه سوره توحید. و اگر در دو رکعت نماز خوانده شود بهتر و اثرش اظهر است. رکعت اول هزار مرتبه و ثانیه یکی. و دوام طهارت در تمام اوقات. خواندن سوره قدر ده مرتبه. و استغفار هفتاد و یکمرتبه (بعد از نماز عصر). دیگر مجاهده و مزاوله و محاسبه. کم خوردن آب و غذا... خصوص گوشت و روغن. و بقول مکروه الرائحه(مانند سیر و پیاز) و استعمال عطر و بخورات. و کثرت زیارت مشاهد مشرفه (و اتیان مطلق مساجد). و خواندن مقدار معتنابهی از قرآن مجید. و اگر فی الجمله ملالی حاصل شود بکتب جوامع اهل بیت صلوات االله علیهم و کتب مولفه و مردفه نزد اخلاقیون مراجعه فرماید... و البته سعی بلیغ در انابت و تضرع بجا آورد».
و الی آخره که راجع به بساکنین عتبات مقدسه است.
🔸
🌐 t.me/e_dva مرجع: کانال عرفان در وادی عمل
🔸 @Salehy
توصیه و دستورات اربعین موسوی_210718173946.mp3
11.95M
🔉 بشنوید| 👆 توصیه ها و دستوراتی برای اربعین موسوی
استاد فیاض بخش
🔺مراقبه؛ افضل اعمال در این ایام.
🔺دستورالعمل کاربردی مراقبه.
🔺کنترل زبان؛ مراقبه عام.
🔺برخی دستورات عبادی این ایام
موسسه جلوه نور علوی 🔻
@Jelvehnooralavi
@Salehy
توصیه_و_دستورات_اربعین_موسوی_شماره_210718174625.mp3
3.14M
🔉 بشنوید| 👆 توصیه ها و دستوراتی برای اربعین موسوی ـ شماره ۲
استاد فیاض بخش
موسسه جلوه نور علوی 🔻
@Jelvehnooralavi
@Salehy
🔸 «اسرار اربعین موسوی (ع)؛ ادب حضور (دفتر چهارم)» را در نرمافزار طاقچه هم میتوانید رایگان دریافت کنید👇
🌐 https://taaghche.ir/book/36767
@Salehi786
Arbaeen musavi.pdf
646.5K
مراقبات «اربعین موسوی»👆
🔻جزوه «ادب حضور»، آداب ماه ذی القعده و دهه اول ذی الحجه
✨اثر #استادفیاضبخش
🔻بنابر مکتب تربیتی علامه طباطبایی(رحمةالله علیه)
@JelvehNoorAlavi
@OstadFayyazbakhsh
🔶
@Salehy