🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#تقویم_امروز
امروز؛ جمعه
☀️ ۱۸ اسفند ۱۴۰۲
☪ ۲۷ شعبان ۱۴۴۵
✝ ۸ مارس ۲۰۲۴
متعلق به امام مظلوم در غربت و غیبت، خورشید پشت ابر، مدیر کل عالم؛ بقیهالله العظمی #امام_مهدی ارواحنافداه و عجلاللهتعالیفرجه
ذکر امروز؛ یکصد مرتبه
اَللهُمَّ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدِِ وَ آلِ مُحَمَّدِِ
📆 روزشمار:
💐 ۴ روز تا آغاز ماه مبارک رمضان، ماه صیام و قیام
🌹 ۴ روز تا سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی رحمهالله مبنی بر تشکیل بنیاد شهید ۱۳۵۸ش - روز شهید
💐 ۱۱ روز تا آغاز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی
▪️ ۱۳ روز تا سالگرد رحلت امالمؤمنين خدیجه کبری علیهاالسلام
💐 ۱۸ روز تا سالگرد میلاد سبط اکبر امام حسن مجتبی علیهالسلام
🤲 ۲۱ روز تا اولین شب قدر؛ شب ۱۹ ماه مبارک رمضان
🏴 ۲۲ روز تا سالگرد ضربت خوردن امیرالمؤمنین امام علی علیهالسلام ۴۰ق
🏴 ۲۴ روز تا سالگرد شهادت امام امیرالمؤمنین علیبنابیطالب علیهماالسلام ۴۰ق
•┈┈••✾•🌸مناسبتهای امروز🌸•✾••┈┈•
📆 مناسبتهای شمسی
🔹مرگ #میرزا_فتحعلی_آخوندزاده روشنفکر غربزده، مروّج سکولاریسم و ضدیت با دین ۱۲۵۶ش
📆 مناسبتهای قمری
📆 مناسبتهای میلادی
🔹مرگ #مناخیم_بگین ششمین نخستوزیر #اسرائیل و برندهٔ #جایزه_صلح_نوبل ١٩٩٢م
🖊 بیشتر بدانیم؛
👈 پروندهی خدایگان جنایت و کشتار
https://eitaa.com/salonemotalee/18502
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
#یهود_و_ترویج_فحشا
پروژه لولیتا سازی و دعوت به طغیان اخلاقی
جفری اپستین (Jeffrey Epstein)؛
جعبه سیاه فساد و انحراف جنسی عمیق طبقه حاکم بر آمریکا در حوزههای مختلف سیاسی، اقتصادی و فرهنگی.
قسمت قبل: https://eitaa.com/salonemotalee/18489
◀️ قسمت دوم؛
«لولیتا» (Lolita) برگرفته از نام رمان معروفی نوشته نویسنده روستبار آمریکایی، ولادیمیر ناباکوف (Vladimir Nabokov) بود که شخصیت اصلی آن یک دختر نوجوان «اغواگر» است.
این رمان بعد از اولین انتشار، تا سالها بهخاطر محتوای هنجارشکن و ضدیت آن با اخلاقیات مسیحی، در بسیاری از کشورهای غربی ممنوع بود.
مایلی سایرس (Miley Cyrus) که با کاراکتر دختر مدرسهای «هانا مونتانا» (Hannah Montana) در سریالی ساخته شرکت دیزنی در نوجوانی معروف شده بود، بعدتر به یکی از نمادهای وقاحت جنسی در فرهنگ پاپ آمریکا تبدیل شد
به هر حال؛
نمادپردازی از این چهرهها (که بلا استثناء از سنین ۱۵ یا ۱۶ سالگی فعالیت حرفهای خود را در موسیقی و سینما آغاز کردند)،
به همراه طراحیهای رسانهای چون ظاهرشدن پدیدههایی چون «رئالیتی شو»، که مرز بین زندگی خصوصی و عمومی این ستارگان نوجوان را برمیداشت و آنها، و سبک زندگی طراحی شده برای آنان را (که حول مفهومی به نام «سکسی بودن» ترسیم شده) وارد زندگی روزمرهی آمریکاییها و سبک زندگی آمریکایی میکرد، نقش بسیار مهمی در انهدام بنیان خانواده در کشورهای غربی و طغیان «حرامزادگی» ایفاء کرد.
البته، همزمان؛
شبیخونهای فکری در قالب جنبشهای
«حقوق زنان»،
«حقوق دگرباشان جنسی»،
«آتئیسم» (ترویج کفر و خداناباوری)،
«فمینیسم تهاجمی»
و امثال اینها به روان بشر مدرن صورت گرفت تا زمینهها و بسترهای فکری را برای حاکم شدن «ارزشهای نوین» بهویژه در نسلهای جدید، هموار کند.
این طوفان بنیانکن شیطانی، در کنه خود طراحی شده تا با از بین بردن مفاهیمی چون اخلاق، خانواده، علقههای انسانی و اعتقادات آسمانی، نسلهای بشر را در مرداب نیهیلیسم اومانیستی چنان درگیر رذایل اخلاقی نماید که آینده بشر و حتی امتداد نسل بشر را تباه سازد، چند سالی است که به کشور ما وارد شده و در یکی دو سال اخیر، با سرعتی روزافزون نشو و نما کرده است.
البته در این میان، نباید از نقش جریانهای نفوذی خائن غافل شد که از یکسو با تبدیل شبکههای اجتماعی منحطی چون «اینستاگرام» به رسانه اجتماعی اصلی کشور و پایین کشیدن کرکره هر نوع نظارت و کنترل، و از سوی دیگر با اجرای سند ۲۰۳۰، دامن زدن به جنبشهای فمینیستی و تلاش برای قانونیسازی فحشاء، مشروعیتبخشی به حرامزادگی و رسمیتبخشی به انحرافات اخلاقی چون همجنسبازی، بسترساز و تسهیلگر این موج شدند.
همان جریانی که ازدواج دختری زیر ۱۸ سال را با برچسب «کودکهمسری» مطلقاً تخریب میکند، اما به دنبال آموزش جنسی در مهدکودکها است!
🔸🌺🔸 --------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
📖 @salonemotalee
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
بيانات حضرت آیتالله خامنهای درباره روشنفکری در ایران و فتحعلى آخوندزاده
گویی پیامبرشان است
من بارها گفتهام که روشنفکری در ایران، بیمار متولّد شد.
مقوله روشنفکری، با خصوصیّاتی که در عالمِ تحقّق و واقعیّت دارد - که در آن، فکر علمی، نگاه به آینده، فرزانگی، هوشمندی، احساس درد در مسائل اجتماعی و بخصوص آنچه که مربوط به فرهنگ است، مستتر است - در کشور ما بیمار و ناسالم و معیوب متولّد شد.
چرا؟!
چون کسانی که روشنفکران اوّلِ تاریخ ما هستند، آدمهایی ناسالمند.
اکنون من سه نفر از این شخصیتها و پیشروان روشنفکری در ایران را اسم میآورم:
میرزا ملکم خان ارمنی،
میرزا فتحعلی آخوندزاده،
حاج سیّاح محلّاتی.
این کسانی که اوّلین نشانهها و پیامهای روشنفکریِ قرن نوزدهمی اروپا را وارد ایران کردند، بهشدّت نامطمئن بودند.
مثلاً میرزا ملکمخان که داعیه روشنفکری داشت و میخواست علیه دستگاه استبداد ناصرالدّینشاهی روشنگری کند، خود دلّال معامله بسیار استعماری و زیانبار «رویتر» بود!
البته هنوز هم که هنوز است، دنبالههای همان خیل روشنفکران دوره پهلوی، از کتاب نویسشان گرفته، تا شاعرشان، تا محقّقشان، تا مصحّحشان، تا بیوگرافینویسشان، گاهی با صراحت همان خط را دنبال میکنند و از مثل میرزا فتحعلی آخوندزادهای، آنچنان تجلیل میکنند، که گویی از پیامبری تجلیل میکنند!
برای اینکه میرزا فتحعلی به برکت ضدّیتش با دین و مبارزهاش با اسلام، هم رفت سر سفره تزارها نشست و نان آنها را خورد و کمک آنها را قبول کرد و هم بعداً وقتی که بلشویکها و کمونیستها به خامنه ما آمدند، به نام میرزا فتحعلی آخوندزاده کنسرت راه انداختند!
من خودم چون در آن دوران، کودکی را نگذراندم، آنهایی که کودکیشان را در آنجا گذرانده بودند و یادشان بود، سالها پیش این ماجرا را برای من نقل میکردند.
میگفتند وقتی در زمان «پیشهوری» - سالهای ۱۳۲۴ و ۲۵ - تبریز و بخشی از آذربایجان در اختیار نیروهای پیشکرده شوروی قرار گرفت و اشغال شد و حکومت به اصطلاح محلی تشکیل گردید و بعد هم تار و مار شدند، در آن وقت بلشویکها به تبریز آمدند و به خامنه رفتند و کنسرتی به نام میرزا فتحعلی آخوندزاده راه انداختند!
یعنی یک نفر، هم در حکومت تزاری طرفدار دارد، هم در حکومت بلشویکها که حکومت تزاری را برانداخته است!
شخصیت مضطرب را میبینید!؟!
نقطه مشترک حکومت تزاری و حکومت کمونیستی چیست؟
ضدّیت با مذهب، ضدّیت با اسلام؛ و ایشان منادی ضدّیت با اسلام بوده است.
از يك بُعد ديگر، ميرزا فتحعلى آخوندزاده شبيه ميرزا ملكمخان است.
اين آخوندزاده، از خامنه است.
من از خامنهاىهاى قديمى و بعضى از خويشاوندان خودمان چيزهاى زيادى نسبت به او شنيدهام و مىدانم.
ايشان قبل از انقلاب اكتبر به قفقاز رفت و در روسيه سر سفرهى تزارها نشست و با كمك تزارها و زير سايهى آنها، به خيال خودش بنا كرد عليه دستگاه استبداد ايران مبارزه كردن!
اين مبارزه، مبارزهى نامطمئنى بود؛
اين قابل قبول نبود.
اولين چيزى را هم كه اينها هدف قرار مىدادند، به جاى اينكه بيشتر به استبداد و جهات سياسى بپردازند، به دين و اعتقادات مردم و سنّتهاى اصيل بومى مىپرداختند كه آن را بعداً خواهم گفت.
بيانات در جمع دانشجويان دانشگاه تهران
۲۲/ ۰۲/ ۱۳۷۷
🔸🌺🔸 --------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
📖 @salonemotalee
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
🔯 خدایگان جنایت و کشتار
دیوید بنگوریون و مناخیم بگین
در ۲۲ ژوئیه ۱۹۴۶م - ۱۳۲۵ش، دیوید بن گوریون (David Ben Gurion)، یهودی اشکنازی و نخستوزیر آیندهی اسرائیل به دیگر نخستوزیر آتی اسرائیل -یعنی مناخیم بگین (Menachem Begin)، یهودی اشکنازی- دستور میدهد تا حملهای تروریستی را در هتل ملک داوود در فلسطین انجام دهد.
تا به این شکل انگلستان را تحت فشار قرار داده، این کشور را از میدان به در نمایند.
در نتیجهی این اقدام تروریستی، ۹۱ نفر کشته میشوند که بیشتر آنان افراد غیرنظامی هستند؛
۴۱ عرب، ۲۸ انگلیسی، ۱۷ یهودی و ۵ نفر دیگر.
در این حادثه حدود ۴۵ نفر نیز زخمی میشوند.
زمانی که روزنامهنگار برجسته، راسل وارن هاو (Russell Warren Howe) از مناخیم بگین میپرسد که آیا او خود را پدر تروریسم در خاورمیانه میداند؟!
بگین با افتخار پاسخ میدهد:
«نه، پدر تروریسم در کل جهان.»
شصت سال بعد،
بنیامین نتانیاهو (Benjamin Netanyahu)، یکی دیگر از نخستوزیران آیندهی اسرائیل، در ۲۲ ژوئیه همراه با بسیاری از نمایندگان دولت اسرائیل، نشانی را برای نصب در محل وقوع این فاجعهی تروریستی اختصاص میدهند که بر روی آن نوشته شده است:
«اسرائیل از بمبگذاران این حادثه به عنوان مبارزان راه آزادی تمجید مینماید.»
به منظور بررسی وخامت حمله به هتل ملک داوود، کافی است به این نکته توجه شود که در آن زمان این حملهی تروریستی، بزرگترین آمار مرگ و میر را از خود بر جای گذاشت؛
و تقریباً چهل سال بعد، بمبگذاری قرارگاه ایالات متحده در بیروت در سال ۱۹۸۲، از آمار آن حملهی تروریستی پیشی گرفت.
سال ۱۹۴۷م - ۱۳۲۶ش:
مناخیم بگین
در فلسطین حملات تروریستی بر ضد انگلیسیها ادامه دارد.
در خلال تابستان امسال، سه تروریست یهودی با نامهای یاکوب وایس (Jacob Weiss)، مایر ناکار (Meir Nakar) و آوشالوم حبیب (Avshalom Habib) در رابطه با حمله به زندان شهر عکا در چهارم می مجرم شناخته شده و قرار است به دار آویخته شوند.
در همان زمان گروه تروریستی ایرگون / هَاِرگون (Irgun) که رهبری آن را نخستوزیر آتی اسرائیل مناخیم بگین برعهده دارد، دو گروهبان انگلیسی به نامهای مروین پایس (Mervyn paice) و کلیفورد مارتین (Clifford Martin) را در ازای این سه تروریست یهودی گروگان میگیرند.
بگین در این خصوص اظهار میدارد:
«ما دقیقاً هر زمانی که افرادمان کشته شوند، گروهبانهای انگلیسی را به دار خواهیم آویخت.»
تروریستهای یهودی اعدام میشوند و گروهبانهای انگلیسی را هم در حالی که از دو درخت اوکالیپتوس به دار آویخته شده بودند، پیدا میکنند.
سروان دی. اچ. گالتی (D. H. Gallatti)، از گردان بیست و سوم رستهی مهندسی نیروهای سلطنتی که قصد پایین آوردن یکی از اجساد را دارد، بلافاصله در اثر بروز یک انفجار به شدت زخمی میشود؛
گویا یهودیان که از کشتن این دو سرباز انگلیسی قانع نشده بودند، در اجساد آنها تلهی انفجاری کار گذاشته بودند.
روزنامهی مشهور انگلیسی دیلی اکسپرس (Daily Express) در صفحهی اول خود عکس بزرگی از این دو سرباز را که از دو درخت حلقآویز شده بودند چاپ میکند که البته در حال حاضر این صفحه از بایگانی این روزنامه حذف شده است.
مالک دیلی اکسپرس کسی نیست جز ریچارد دزموند (Richard Desmond)، هرزهنگار یهودی.
سال ۱۹۴۸م - ۱۳۲۷ش:
مناخیم بگین و اسحاق شامیر
در اولین ساعات روز نوزدهم آوریل، ۱۳۲ تروریست یهودی از گروه تبهکاران ایرگون به رهبری مناخیم بگین و گروه اشترن به رهبری اسحاق شامیر، دویست مرد و زن و کودک را که در دهکدهی عربی دیر یاسین در کمال آرامش در خواب بودند، به طرزی وحشیانه قتلعام میکنند.
آنان برای جلوگیری از پی بردن ناظران خارجی به عمق قساوتشان در انجام جنایات جنگی، تلاش میکنند تعدادی از اجساد را بسوزانند؛
اما زمانی که این کار ناکافی به نظر میرسد، تعدادی از اجساد را در چاهی میریزند تا آنان را از چشم نمایندگان صلیب سرخ مخفی نگه دارند.
روز بعد، نمایندگان صلیب سرخ در مکان وقوع این جنایت حاضر میشوند و این خبر را به گوش جهانیان میرسانند.
گزارشهای رسیده از بازماندگان این جنایت را میتوان در گزارش بخش تحقیقات جنایی مشاهده کرد که در واقع سندی مربوط به دولت فلسطین است که با شمارهی ۱۷GS/110/179 به تاریخ سیزدهم، پانزدهم و شانزدهم آوریل سال ۱۹۴۸ طبقهبندی شده است.
در این گزارش، ریچارد کتلینگ (Richard Catling)، بازپرس انگلیسی پرونده و دستیار بازرس کل اظهار میکند:
«حالت هیجانزدهی زنان که اغلب و به دفعات دچار ناراحتی و به همریختگی شدیدی شده بودند، باعث نمیشود که گزارشها ثبت نشوند.
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/18581
🔸🌺🔸 --------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
📖 @salonemotalee
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
#پرونده
🔯 خدایگان جنایت و کشتار
👈 دیوید بنگوریون و مناخیم بگین
https://eitaa.com/salonemotalee/18501
👈 باروخ گلدشتاین
https://eitaa.com/salonemotalee/8838
👈 آریل شارون
https://eitaa.com/salonemotalee/17613
🔸🌺🔸 --------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
📖 @salonemotalee
هدایت شده از سالن مطالعه
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
"#نیمه_شبی_در_حله"
نوشته حجتالاسلام مظفر سالاری
بامضمونی درباره وظایف مسلمانان درزمان غیبت
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
#نیمه_شبی_در_حله
قسمت قبل؛ https://eitaa.com/salonemotalee/18240
◀️ قسمت ۵۳م
به سوی در انباری رفتم و آن را باز کردم.
کاملا” مصمم بودم.
- تنها در صورتی این شهر را ترک خواهم کرد که جان ابوراجح و خانوادهاش نیز در امان باشد.
اگر ابوراجح کشته شود و ریحانه و مادرش به سیاهچال بیفتند، من چگونه می توانم خودم را ببخشم که در این شرایط تنها به فکر نجات جانم بوده ام.
نه، اگر این اتفاق بیفتد، دیگر زندگی برای من معنا نخواهد داشت.
پدر بزرگ با التماس دست هایش را دراز کرد و گفت:
"کجا میخواهی بروی؟ از دست تو کاری ساخته نیست."
در آستانه در ایستادم و گفتم:
"به خانه ابوراجح میروم. اگر قرار است به کوفه با شهری دیگر بروم با آنها خواهم رفت."
پدربزرگ فهمید که نمیتواند جلویم را بگیرد.
خودش را روی صندوق انداخت و در آخرین لحظه به من خیره شد.
هیچکدام نمیدانستیم که آیا باز یکدیگر را خواهیم دید یا نه………..
………خدا خدا میکردم که ابوراجح و خانوادهاش شهر را ترک نکرده باشند، وگرنه باید سرگردان شهرها و روستاها می شدم تا آنها را پیدا کنم. معلوم نبود سرانجام بتوانم آنها را بیابم.
هنگامی که خانوادهای مجبور میشد چنان مخفیانه زندگی کند که دست ماموران سمج به آنها نرسد، من چگونه میتوانستم آنها را پیدا کنم.
بگذریم از اینکه جستوجوی آنها نیز کار عاقلانهای نمیتوانست باشد.
ممکن بود ماموران مرا زیر نظر بگیرند و از طریق من آنها را به چنگ بیاورند.
تمام کوچه پس کوچه ها را دویدم.
در طول راه، دهها فکر و خیال وحشتناک و ناراحتکننده از ذهنم گذشت؛
اگر ابوراجح و خانوادهاش موفق به فرار میشدند، دیگر بعید بود آنها را ببینم.
اگر دستگیر میشدند، ابوراجح کشته میشد و ریحانه و مادرش به سیاهچال میافتادند.
چگونه ریحانه میتوانست آن سیاهچال وحشتانگیز را تحمل کند؟
از خدا خواستم که اگر قرار بود ریحانه به حبس در سیاهچال محکوم شود، من هم در کنارش به بند کشیده شوم.
آن وقت گاهی میتوانستم او را ببینم و با او حرف بزنم و شریک شکنجهها و دردهایش باشم.
این خیلی بهتر از آن بود که دیگر او را نبینم و یا اینکه ریحانه با یکی مانند مسرور ازدواج کند.
از این اندیشه که مسرور ممکن بود از وزیر بخواهد ریحانه را به ازدواج با او مجبور کند، بر خود لرزیدم؛
هرچند ریحانه کسی نبود که به این زندگی خفّتبار تن دهد.
او هرگز با خائنی که پدرش را به کشتن داده بود زندگی نمیکرد؛
اما شاید هرگز نمیفهمید که مسرور به آنها خیانت کرده است.
من و ابوراجح کشته میشدیم و حمام و ریحانه به مسرور میرسید.
چیزی بدتر از این قابل تصور نبود؛
هرچند قنواء که از خیانت مسرور اطلاع پیدا کرده بود، ساکت نمینشست.
در مقابل همه این افکار پریشان و عذابدهنده، آنچه مایهی امید بود و گوشهای از ذهنم را چون فانوسی در شب تاریک، روشن میساخت، آن بود که شاید موفق به دیدن ریحانه میشدم.
ممکن بود هنوز اینها در خانه باشند.
در این صورت میتوانستم آنها را به کوفه ببرم.
احتمال هم داشت ابوراجح مرا با خودشان به جای امن دیگری ببرد.
دوست داشتم اینگونه خیال کنم:
در هنگام فرار از حلّه، ماموران به تعقیب ما میپرداختند.
آنگاه من بالای صخرهای موضع میگرفتم و از ابوراجح و خانوادهاش میخواستم تا وقتی من ماموران را به خود مشغول میکنم از آنجا دور شوند.
ابوراجح، ریحانه و مادرش خود را به جای امنی که میتوانست بالای کوهی باشد، میرساندند
از آن بالا میدیدند که چگونه من چند مامور را با تیرو گمانم از پا در میآورم.
ماموران کمکم حلقه محاصره را تنگ میکردند.
در پایان مجبور میشدم شمشیرم را بکشم و یک تنه با چند نفر بجنگم.
عاقبت بر اثر زخمهای فراوان، از پای درآمدم.
تردیدی نبود که در این صورت، ابوراجح، مشت بر سنگی میزد و میگفت:
حیف که هیچگاه نتوانستم این هاشم را آنگونه که بود بشناسم! او بهترین دوست من بود.
ریحانه نیز اشک میریخت و میگفت:
او در کودکی نیز فداکار بود.
تنها خدا میتوانست سرانجامی بهتر از این مرگ زیبا و دلخواه را برای من در نظر بگیرد.
برای کسی که مرگ در کمینش نشسته بود و گذشته از این، نمیتوانست با ریحانه ازدواج کند، چه سرانجام بهتری ممکن بود داشته باشد؟
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/18575
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
سرمایهداران نوظهور چطور میخواهند دنیا را در دست بگیرند؟
🔸🌺🔸--------------
@salonemotalee
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
✡️ میرزا فتحعلی آخوندزاده
💥 مروّج باستانگرایی و اسلامستیزی
🔹یک موج تهاجم علیه فرهنگ ایرانی و اسلامی از دههٔ ۱۸۵۰م - ۱۲۳۰ش در ایران اوج گرفت.
این زمانی است که یک مأمور اطلاعاتی حکومت هند بریتانیا به نام #مانکجی_لیمجی_هاتریا در ایران مستقر شد.
🔹مانکجی از #پارسیان هند بود و بهعنوان رئیس شبکهٔ اطلاعاتی حکومت هند بریتانیا در ایران کار میکرد و روابط نزدیکی با دیپلماتهای سرشناس دولت انگلیس در ایران داشت.
این سرآغاز یک دوران #نفوذ بسیار جدّی استعمار انگلیس در ایران است.
🔹فعالیت فرهنگی مانکجی در چهار شاخه صورت گرفت:
🔸اول، حمایت و تقویت #بابیگری و کمک به گسترش آن؛
🔸دوم، تأسیس و گسترش #فراماسونری در ایران؛
🔸سوم، اشاعهٔ #باستانگرایی در فرهنگ ایرانی؛
🔸چهارم، تقویت برخی از فرقههای اهل #تصوف در ایران.
🔹محفل یا شبکهٔ مانکجی، اولین کانون جدّی و متشکّلی محسوب میشود که #ترویج_باستانگرایی را در ایران آغاز کرد.
🔹محفل فرهنگی مانکجی با #میرزا_فتحعلی_آخوندزاده در تفلیس نیز رابطهٔ نزدیک داشت.
در این زمان آخوندزاده سرهنگ ارتش روسیه و کارمند عالیرتبهٔ دفتر نایبالسلطنه تزار روسیه در قفقاز بود و همان جایگاه مانکجی در حکومت هند بریتانیا را در دستگاه اطلاعاتی نایبالسلطنه قفقاز داشت،
یعنی مسئول امور ایران بود.
🔹چنانکه میدانیم، آخوندزاده از مروّجین باستانگرایی، #اسلامستیزی و عربستیزی و تئوری #استبداد_شرقی در تاریخنگاری ایران بود و در این زمینه تأثیر بزرگی بر جای نهاد.
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛
🔸🌺🔸--------------
@salonemotalee
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
✡️ میرزا فتحعلی آخوندزاده
💥 مروّج باستانگرایی و اسلامستیزی
◀️ قسمت دوم:
🔹چنانکه میدانیم، آخوندزاده از مروّجین باستانگرایی، #اسلامستیزی و عربستیزی و تئوری #استبداد_شرقی در تاریخنگاری ایران بود و در این زمینه تأثیر بزرگی بر جای نهاد.
مثلاً در نامهای مینویسد:
«به اصطلاح اهل یوروپا اسم حقیقی پادشاه به کسی اطلاق میشود که تابع قانون بوده، در فکر آبادی و آسایش وطن و در فکر تربیت و ترقی ملت باشد.
در مملکت ایران، بعد از غلبه تازیان و زوال دولت پارسیان و فانی شدن پیمان فرهنگ و قوانین مهبادیان سلطنت حقیقی نبوده است.
در مدت تاریخ هجری فرمانروایان این مملکت کلاً دیسپوت و شبیه حرامی باشیان بودهاند.»
🔹آخوندزاده بنیانگذار جریانی است که #تغییر_الفبا را بهعنوان راه توسعه و پیشرفت ممالک اسلامی معرفی میکرد.
او این نظر را در عثمانی از طریق منیف پاشا و در ایران از طریق محفل مانکجی پیش میبرد.
🔸🌺🔸--------------
@salonemotalee
هدایت شده از قرارگاه خادمیاران مهدوی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
#نماهنگ
برای طلوع خورشید
قرائت کامل زیارت آلیاسین به همراه بیانات و ذکر حضرت آیتالله خامنهای از فرازهای آن
رهبر انقلاب:
یاد امام زمان نشاندهندهی این است که خورشید طلوع خواهد کرد، روز خواهد آمد.
🔸🌺🔸--------------
@khademyaran_mahdavi
هدایت شده از قرارگاه خادمیاران مهدوی
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
#سلام_امام_زمانم
اَلسَّلَامُ عَلَیکَ بِجَوَامِعِ السَّلَامِ ...
سلام بر شما!
به همهی سلامها
ای حقیقت همهی امنها و امانها
جز وصل تو دل به هرچه بستم توبه
بییاد تو هرجا که نشستم توبه
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
از پیامبر صلیاللهعلیهوآله:
لَا تَقُومُ السَّاعَةُ!
حَتَّى يَقُومَ قَائِمٌ لِلْحَقِّ مِنَّا
وَ ذَلِكَ حِينَ يَأْذَنُ اللَّهُ عَزَّوَجَلَّ لَهُ
وَ مَنْ تَبِعَهُ نَجَا وَ مَنْ تَخَلَّفَ عَنْهُ هَلَكَ
اللَّهَ! اللَّهَ!
عِبَادَ اللَّهِ!
فَأْتُوهُ وَ لَوْ (حَبْواً) عَلَى الثَّلْجِ
فَإِنَّهُ خَلِيفَةُ اللَّهِ عَزَّوَجَلَّ وَ خَلِيفَتِي.
قیامت برپا نمیشود!
مگر اینکه قبل از آن، قیام کنندهای از ما اهلبیت، برای حق قیام کند؛
و آن زمانی اتفاق خواهد افتاد که خداوند اذن قیام به او بدهد.
هرکس او را پیروی کند نجات مییابد
و هر کس تخلف کند هلاک خواهد شد.
بخاطر خدا!
بخاطر خدا!
ای بندگان خدا!
خودتان را به او برسانید
حتی به قیمت سینهخیز رفتن روی برفها!
که او خلیفه خدا و خلیفه من است.
📚عیون اخبار الرضا علیه السلام ج۲ ص۵۹.
📚دلائل الامامة ص۴۵۲
🔸🌺🔸--------------
قرارگاه مردمی خادمیاران مهدوی
@khademyaran_mahdavi
3759683_AUD.m4a
5.31M
🤲 #دعای_عهد
دور پنجم روز پنجم.
از حضرت امام صادق علیهالسلام:
هركس چهل صباح این عهد را بخواند از یاوران قائم ما باشد؛
و اگر پیش از ظهور آن حضرت بمیرد او را از گور بیرون آورند و در خدمت آن حضرت باشد؛
و حقتعالی به ازای هر كلمه هزار حسنه او را كرامت فرماید و هزار گناه از او محو كند.
تا صبح ظهور با دعای عهد
انشاءالله
🔸🌺🔸--------------
@salonemotalee
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#تقویم_امروز
امروز؛ شنبه
☀️ ۱۹ اسفند ۱۴۰۲
☪ ۲۸ شعبان ۱۴۴۵
✝ ۹ مارس ۲۰۲۴
متعلق به پیامبر عزیز و اعظم حضرت #محمد_مصطفی صلیاللهعلیهوآله
ذکر امروز؛ یکصد مرتبه
یَا رَبَّ العَالَمِینَ
📆 روزشمار:
💐 ۲ روز تا پایان ماه شعبان و شب اول ماه مبارک رمضان
💐 ۳ روز تا آغاز ماه مبارک رمضان، ماه صیام و قیام
🌹 ۳ روز تا سالروز صدور فرمان حضرت امام خمینی رحمهالله مبنی بر تشکیل بنیاد شهید ۱۳۵۸ش - روز شهید
💐 ۱۰ روز تا آغاز سال ۱۴۰۳ هجری شمسی
▪️ ۱۲ روز تا سالگرد رحلت امالمؤمنين خدیجه کبری علیهاالسلام
💐 ۱۷ روز تا سالگرد میلاد سبط اکبر امام حسن مجتبی علیهالسلام
🤲 ۲۰ روز تا اولین شب قدر؛ شب ۱۹ ماه مبارک رمضان
🏴 ۲۱ روز تا سالگرد ضربت خوردن امیرالمؤمنین امام علی علیهالسلام ۴۰ق
🏴 ۲۲ روز تا سالگرد شهادت امام امیرالمؤمنین علیبنابیطالب علیهماالسلام ۴۰ق
•┈┈••✾•🌸مناسبتهای امروز🌸•✾••┈┈•
📆 مناسبتهای شمسی
🔹سالروز آغاز عملیات بزرگ بدر در هورالهویزه با رمز "یا فاطمهالزهرا" ۱۳۶۳ش
🔹سالروز درگذشت سیدجمالالدین اسدآبادی متفکر و مبارز مسلمان ۱۲۷۵ش
📆 مناسبتهای قمری
🔹سالروز اعدام علیمحمد باب شیرازی بنیانگذار فرقه ضاله بابیت و بهائیت ۱۲۶۶ق
📆 مناسبتهای میلادی
🖊 بیشتر بدانیم؛
🔸🌺🔸--------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
@salonemotalee
KayhanNews759797104121495057203609.pdf
13.82M
🍃🌸 🇮🇷 🌸🍃
تمام صفحات
#روزنامه_کیهان
امروز شنبه ۱۹م اسفند ۱۴۰۲
🔸🌺🔸 --------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
📖 @salonemotalee