هدایت شده از سالن مطالعه
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
#ارتش_سرّی_روشنفکران
#ارباب_فتنهها
هاشمی و خاتمی؛
دو روی یک سکه؟
سیاستمداران عملگرا و دولت سرمایهداری
🇵🇸🔸🌺🔸 --------------
📚 @salonemotalee
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
#ارتش_سرّی_روشنفکران
#ارباب_فتنهها
هاشمی و خاتمی؛
دو روی یک سکه؟
قسمت قبل؛ https://eitaa.com/salonemotalee/23322
✳️ دولت سازندگی و طبقه متوسط جدید
🔹آیا رئیسجمهور راه دیگری جز استقراض خارجی از صندوق بینالمللی پول داشت یا میتوانست مجری اصلاحاتِ پیشنهادی آنان نباشد؟
آیا میتوانست چنانکه تیم او در مرکز بررسیهای استراتژیک ریاستجمهوری میخواستند یک توسعه لیبرال متوازن در اقتصاد و سیاست را همزمان پیش ببرد؟
🔹چنین به نظر میرسد که هاشمی رفسنجانی بهتدریج در فکر پیادهسازی یک «فرهنگ مدرن» بود؛
مانند همان پروژهای که سیدمحمد موسوی خوئینیها در زمان او دنبال میکرد،
با این فرق که ادبیات هاشمی رفسنجانی و شیوهی عملش با دیگر سیاستمداران تفاوتهای زیادی داشت.
🔹میتوان با دستهای از دیدگاههای جدیدِ تحلیلگرانی مانند ولیرضا نصر یا فرید زکریا و ری تکیه همصدا گشت که:
"شخصیت سیاسی وی یک «عملگرا» (پراگماتیست) است و به همین خاطر گزینه مقبول تکنوکراتها و بروکراتهاست،
زیرا با شیوهی مدیریتیاش منافع آن قشرها بیشتر تأمین میگشت، ولی غیر از این تحلیلگران آمریکایی عدهای دیگر از پژوهشگران امنیتی مانند کنت پولاک [یهودی] هستند که نظریاتی رادیکال دارند.
🔹مثلاً پولاک در کتاب "معمای ایرانی" پس از روانشناسی سیاسی «سردار سازندگی»، شخصیت او را هم یک «میانهروی لیبرال واقعی» و هم موجودی «جاهطلب» که «سیاستهای وی همواره تابع منافع زندگی سیاسی حرفهایاش است» تشخص داده و مدعی است:
«همواره از آشتی با ایالات متحده طرفداری میکند.»
🔹کنت پولاک در کتابش لیستی از سیاستهای دولت سازندگی را برای نزدیکی به ایالات متحده آمریکا ارائه میدهد؛
لیستی که البته هاشمی رفسنجانی هیچگاه در مقام انکار اهداف آن برنیامده و خودش بارها اذعان کرده که در پی «بهبود و برقراری ارتباط با آمریکا» بوده است، اما؛
«هربار رهبر انقلاب اسلامی مانع از این کار شدهاند.»
از دل همین استراتژی، سیاستهای «مدرنیزاسیون» كه شامل ایدههایی مانند «تمرکز دولت بر اصلاحات اقتصادی مبتنی بر بازار آزاد رقابتی» یا «سرمایهگذاری بیرویهی کمپانیهای خارجی» و «کاهش یارانههای دولتی» در شرایط پس از جنگ تحمیلی و همچنین «واردات بیرویه کالا» بود، (۳) چندین بحران شدید مانند «تورم بیسابقهی ۵۰ درصدی» و «بدهیهای سنگین خارجی» درآمد. (۴)
مدیریت اصلاحات هاشمی رفسنجانی هم در دست کابینهای بود که به تدریج با «فرسایش ایدئولوژیک» دست و پنجه نرم میکرد و به قول پولاک:
رفسنجانی به محض دست گرفتن قدرت، کابینهای را روی کار آورد که «رادیکالهای کلیدی» در آن حضور نداشتند. این کابینه شامل «چهرههای جدیدی» بود که «انجام تغییرات» در سیاستهای ایران را وعده داده بودند و بیشتر به تواناییهای «تکنوکراتیک» باور داشتند تا به «وفاداری و پاسداری از انقلاب اسلامی». (۵)
«چهرههای جدیدی» که کنت پولاک از آنان به عنوان «مدیران تکنوکرات» یاد میکند، همان طبقه «یقه سفیدان» هستند و نمایندگان این «طبقهی جدید» را نیز میتوان حلقهی مدیران مشهور به «کارگزاران سازندگی» مانند محمدتقی بانکی، غلامحسین کرباسچی، عطاءالله مهاجرانی، سیدحسین مرعشی، محمدعلی نجفی، محسن نوربخش، بهزاد نبوی، محسن سازگارا و… نامید. آنان در دولت، نزدیکترین فراکسیون به هاشمی رفسنجانی بودند و اولینبار پس از انقلاب اسلامی، همانها خود را «لیبرال دموکراتهای مسلمان» خواندند.
مثالی واضح برای توضیح عملکرد آنان میتوان آورد: رابین رایت، نویسنده روزنامه لسآنجلس تایمز که برای نگارش کتاب آخرین انقلاب بزرگ ماههای متوالی را در ایران دههی ۱۳۷۰ سپری کرده، مینویسد: آقای رفسنجانی پس از دست گرفتن قدرت، کرباسچی را به سمت «شهردار تهران» رساند تا این شهر را «زنده» کند و فرهنگسراهای جدیدی مانند فرهنگسرای بهمن «جایی بود که در آن ایران با غرب میآمیخت.» (۶)
روند نامحسوس این آمیزش بهتدریج به چشم میآمد؛ خصوصاً وقتی تبعات برنامههای اقتصادی و اجتماعی غلامحسین کرباسچی بروز کرد:
کرباسچی بهعنوان یک چهرهی «لیبرال» و «تکنوکرات» پیش از هرگونه فعالیت سیاسی به ایجاد دگرگونسازیِ زیرساختهای اجتماعی و سیاسی پرداخت. او کوشید بافت «سنتی» فرهنگ را بهسوی «مدرنیزاسیون» سوق دهد. ایجاد فرهنگسراها بهویژه در مناطق جنوب شهر تهران سببساز آشنایی صریح مردم با «زندگی مدرن» شد. انتشار «روزنامه همشهری» به جریانسازی این فرهنگ جدید کمک کرد. شگفت آنکه کرباسچی در همهی این اقدامات سعی آشکاری بر «غیرسیاسی» جلوه کردن اقدامات خود داشت! (۷)
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/23434
🇵🇸🔸🌺🔸 --------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
📚 @salonemotalee
هدایت شده از قرارگاه خادمیاران مهدوی
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
برگزاری هیئت هفتگی
النجمالثاقب
قرارگاه مردمی خادمیاران مهدوی
عصر جمعه ۲۱ دیماه
سخنران: استاد اعوانی
موضوع: سبک زندگی منتظرانه از منظر صحیفه سجادیه
صوت سخنرانی این هفته:
https://eitaa.com/heyat_gharargah/124
بسیار شنیدنی و راهگشا خصوصا در جهت اهداف مبارک قرارگاه...
🔸🌺🔸--------------
@khademyaran_mahdavi
@heyat_gharargah
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
مجازات متجاوز
مقایسه میزان ویرانی غزه و ویرانیهای آتش سوزی در لسآنجلس
ویدیویی که در شبکههای اجتماعی بارها منتشر شده، میزان ویرانی غزه از آغاز جنگ و ویرانیهای آتش سوزی لسآنجلس را به دلیل آتشسوزیهای جنگلی با بکدیگر مقایسه میکند./اسپوتنیک
🇵🇸🔸🌺🔸--------------
📚@salonemotalee
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
آتشسوزی لسآنجلس؛
«علائم بالینی افول آمریکا»
آتشی که آمریکا سالهاست به جان جهان انداخته همچون بومرنگ به خودش بازگشته.
_
🇵🇸🔸🌺🔸--------------
📚@salonemotalee
هدایت شده از سالن مطالعه
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
#مسلمانان_صهیونیست
عزتالله فولادوند ، یهودزدگان و اصلاحطلبان
فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار
🇵🇸🔸🌺🔸--------------
📚@salonemotalee
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
#مسلمانان_صهیونیست
فیلسوفان یهودی و مترجمان سکولار
قسمت قبل؛ https://eitaa.com/salonemotalee/23359
#عزتالله_فولادوند ، یهودزدگان و اصلاحطلبان
◀️ قسمت دوازدهم:
🔶🔸براندازی با ۱۰ هزار رای!
🔹 فولادوند مانند بهنود، خیلی زود به فکر «آینده» افتاد و همراه با اصلاحطلبان به فاز «مبارزه مدنی» با نظام گام نهاد. او تنها یک ماه پس از انتخابات براساس نقشه راه سازمان CIA به اسطورهسازی از رهبران کودتاهای مخملی در جهان روی آورد. با انتشار مقالهای در روزنامه رسمی دولت از واسلاو هاول، جاسوس کهنهکار و رهبر انقلاب مخملی چکسلواکی، چهره یک «قهرمان دموکراسی» را ساخت، راههای سقوط رژیمهای غیرلیبرال را شرح داده و در روزنامه ایران نوشت:
علتالعلل «سقوط»، تصلب ایدئولوژی رسمی است که توان پاسخ گفتن به چالشهای ناشی از دگرگونیهای جهان امروز را از دست داده… تا مردم هر جامعه نخواهند، دیکتاتوری هرگز نمیمیرد. «واسلاو هاول» یکی از قهرمانان دموکراسی در عصر ما بارها گوشزد کرده است «توتالیتاریسم» ممکن است موج آینده باشد. (۱۲۰)
چندی بعد کاندولیزا رایس، وزیر امور خارجه آمریکا، همین سخنان را در کنگره ایالات متحده تکرار کرد و روشنفکران ایران را به بازآموزی و بازخوانی «درسهای فروپاشی اروپای شرقی از رهگذر انقلابهای مخملی» فراخواند! (۱۲۱) مقالات فولادوند در روزنامه رسمی دولت مانند نوشتهی «عزیزترین شکل دیکتاتوری» چنان به مذاق اپوزیسیون خارج از کشور خوش میآمد که سایت رسمی اتحاد جمهوریخواهان ایران (متعلق به گروهک تروریستی چریکهای فدایی خلق) آنها را بازنشر کرد. (۱۲۲)
روزنامه ایران سالهای ۱۳۸۴ و ۱۳۸۵، در هنگام اقتدار اصولگرایان نیز بارها نوشتارهای وی را به دست نشر سپرد؛ برخی مقالاتی در تلقین جمهوری اسلامی به عنوان نظامی دیکتاتوری و بعضی دیگر سخنرانیهای فولادوند در انجمن جامعهشناسی ایران پیرامون «تبیین مدرنیته» بود. (۱۲۳) این انجمن سکولار پیوندهای خود را نیز به تدریج با سازمان میراث فرهنگی، دولت نهم گستراند و با آن همایشهای مشترکی را در حوزه «علوم انسانی» برگزار کرد. (۱۲۴)
حضور فولادوند در محافل دولتی منحصر به روزنامههای ایران، همشهری و جامجم نبود، بلکه وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در دولت نهم نیز وی را در کنار محمدعلی موحد به عنوان سخنران نشستهای کتاب ماه ادبیات و فلسفه به خانه کتاب دعوت میکرد. (۱۲۵) و خبرگزاری کتاب ایران (وابسته به وزارت ارشاد) تبلیغ کتابهای فولادوند را بدون هیچ نقد و تفسیری روی خروجیاش میگذاشت. (۱۲۶)
پس از ورود نیروهای اپوزیسیون به فاز مبارزه مدنی، فولادوند روابط خود با کارگزاران کودتای مخملی را شدت بیشتری بخشید. در این هنگام، حلقه مدرسه پس از فروپاشی حلقه کیان به جای آن نشست. این حلقهی جدید چهرههایی چون عبدالکریم سروش، سعید حجاریان، محمد مجتهد شبستری، محسن کدیور، مصطفی ملکیان، مرتضی مردیها، موسی غنینژاد، محمود سریعالقلم و بابک احمدی را در بر میگرفت و پیوند نزدیکی با فعالان اپوزیسیون خارج از کشور مانند محمدرضا نیکفر (تئوریسین رادیو زمانه)، محمدعلی همایون کاتوزیان (تاریخدان فراماسون و نویسنده ماهنامه مهرنامه)، آرش نراقی (نظریهپرداز همجنسبازی و عضو انستیتو هوور) برقرار ساخت. فولادوند نیز یکی از اعضاء بلندپایه حلقه مدرسه به شمار میرفت. جلسات این حلقه در ساختمان مؤسسه معرفت و پژوهش متعلق به عبدالکریم سروش در میدان فلسطین، خیابان شهید سرپرست برگزار میشد و اصلیترین مأموریتش انکار قدسیّت و سندیّت و اصالتِ متن قرآن کریم بود، اما سرانجام پس از ۲ سال، فصلنامه مدرسه به جرم «ترویج الحاد» توقیف شد. (۱۲۷)
در سال ۱۳۸۶ فولادوند به دعوت انجمن اسلامی دانشکده علوم اجتماعی دانشگاه تهران سلسله سخنرانیهایی را برای تبیین ضرورت استقرار سکولاریسم سیاسی انجام داد و پیوندهایش را با گروهکهای اپوزیسیون دانشجویی استوار ساخت تا به آنان جدیدترین راهبردهای سیاسی مبارزه با جمهوری اسلامی را بیاموزد. حاصل این پیوند تنگاتنگ، مشارکت فولادوند برای برگزاری «کلاسهای آزاد علوم انسانی» توسط انجمن اسلامی دانشگاه تهران در تیرماه ۱۳۸۶ بود. (۱۲۸) این کلاسها که گردانندگان آن را همان اعضاء حلقه مدرسه و سکولارهای رادیکال مانند محمد مجتهد شبستری (نظریهپرداز روشنفکری دینی)، بابک احمدی (مترجم لائیک و فعال اپوزیسیون برانداز)، موسی غنینژاد (نظریهپرداز اقتصاد سرمایهداری)، حمیدرضا جلاییپور (عضور مرکزیت حزب مشارکت ایران و از کارگزاران کودتای سبز)، مسعود نیلی (اقتصاددان اصلاحطلب) و… تشکیل میدادند ...
🔗 ادامه دارد ...
قسمت بعد؛ https://eitaa.com/salonemotalee/23432
🇵🇸🔸🌺🔸 --------------
📚"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
📚 @salonemotalee
8.67M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
#غرب_و_مهدویت
ادعای نقش مهدیباوری مسلمانان در عملیات طوفان الاقصی در رسانههای غربی
🔹 ارتباطدهی حوادث اخیر در فلسطین (که پیامد عملیات عظیم طوفان الاقصی است) به دیدگاه آخرالزمانی مسلمانان از جانب برخی جریانات فکری - مذهبی غرب به شدت دنبال میشود.
🔹از جمله جریان مسیحیت صهیونیسم در آمریکا که حاوی صدها رسانه فعال در جهان است، با مطرح کردن این مسئله در صدد ایجاد ترس در مخاطبان مسیحی از مسلمانان و عقاید اسلامی به ویژه موضوع آمدن منجی اسلامی در آخرالزمان است.
🔹نمونهای از این اظهارنظرها در برنامه «اخبار جهان مسیحیت» در شبکه سی بی ان نیوز که کمی پس از عملیات طوفان الاقصی و در ۱۵ دسامبر ۲۰۲۴ تولید شده و به نمایش درآمده است.
🔹در این برنامه خبری - گزارشی، ادعا میشود حمله حماس به اسرائیل، مرحله اول برنامه ایران برای از بین بردن دولت یهودی بوده و همه اینها جهت تحقق بخشی از پیشگوییهای آخرالزمانی اسلامی است.
🇵🇸🔸🌺🔸--------------
📚@salonemotalee
14.39M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
گزارش شبکه الجدید از شهر موشکی زیرزمینی ایران...
🇵🇸🔸🌺🔸--------------
📚@salonemotalee
هدایت شده از قرارگاه خادمیاران مهدوی
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
#سلام_امام_زمانم
السَّلاَمُ عَلَيْكَ يَا اِبْنَ عَلِيٍّ اَلْمُرْتَضَى...
سلام بر تو!
ای یادگار امیرالمومنین .
و بر روزی که زمین درد کشیده را، با عدالت علوی التیام خواهی داد.
دیدار تو گر صبح ابد هم دهدم دست
من سرخوشم از لذت این چشم به راهی
┄┅═══✼🍃🌺🍃✼═══┅┄
💐 میلاد امیر اهل ایمان؛
💐 مولود کعبه؛
💐 پدر امت و امامزمان
💐 حضرت علیبنابیطالب علیهماالسلام مبارک
کسی درباره مهدی آل محمد پرسیده بود؛
امیر اهل ایمان فرمود:
"آه که چقدر مشتاق دیدار او هستم.
مهدی دریای بیکران کرامت بشریست.
پناهگاه ایمنیبخش پناهندگان،
معدن صفا و صمیمیت در زمانهی بیصفا شدن آدمهاست
او دست بخشایشگر خداوند است
او پناهگاهی وسیع و محکم است
از هر کسی مهربانتر است"
بعد آن دستهای گرهگشا را رو به آسمان بلند کرد:
"پروردگارا!
ظهورش را پایانبخش دلتنگی و اندوه قرار ده و با اواختلاف امت را برطرف ساز"
غیبت نعمانی؛ باب۱۳. حدیث اول
🔸🌺🔸--------------
بنیاد فرهنگی حضرت مهدی موعود ارواحنافداه
قرارگاه مردمی خادمیاران مهدوی - قم
@khademyaran_mahdavi
.
🍃🌸🇮🇷🌸🍃
┄┅═✧❁﷽❁✧═┅┄
#تقویم_امروز
امروز؛ سهشنبه
☀️ ۲۵ دی ۱۴۰۳ هش
☪ ۱۳ رجب ۱۴۴۶ هق
✝ ۱۴ ژانویه ۲۰۲۵ میلادی
✡️ ۱۴ طِوِت ۵۷۸۵ عبری
متعلق به سه امام مظلوم بقیع #امام_سجاد و #امام_باقر و #امام_صادق صلواتاللهعلیهم
ذکر امروز؛ یکصد مرتبه
یَا ارحم الراحمین
┈••✾•🌸مناسبتهای امروز🌸•✾••┈
📆 مناسبتهای شمسی
📆 مناسبتهای قمری
💐 سالروز شکافتهشدن دیوار کعبه و میلاد شیر خدا و رسول؛ امیرالمؤمنین علیهمالسلام. ۲۳ قه - روز پدر
📆 مناسبتهای میلادی
📆 مناسبتهای عبری
♦️🔅~~~ بیشتر بدانیم ~~~🔅♦️
👈 حضرت مهدی در کلام امیرالمؤمنین علیهمالسلام
https://eitaa.com/salonemotalee/12852
📆 روزشمار:
💐 ۱ روز تا فرار شاه مخلوع از ایران پس از ۵۴ سال ظلم و خیانت خاندان وابسته پهلوی - ۱۳۵۷ش
🏴 ۲ روز تا رحلت شهادتگونه حضرت زینب کبری سلاماللهعلیها. ۶۲ق
🌹 ۱۲ روز تا سالروز شهادت حضرت امام موسیبنجعفر علیهماالسلام ۱۸۳ق
💐 ۱۴ روز تا عید مبعث
💐 ۱۷ روز تا ۱۲ بهمن؛ سالروز بازگشت حضرت امام خمینی رضواناللهعلیه به میهن و آغاز دهه فجر انقلاب اسلامی
💐 ۱۹ روز تا سالروز میلاد سیدالشهدا حضرت اباعبدالله الحسین علیهالسلام ۳ق - روز پاسدار
💐 ۲۷ روز تا ۲۲بهمن سالگرد پیروزی قیام الهی مردم ایران و سرنگونی نظام ستمشاهی - ۱۳۵۷ش
💐 ۳۱ روز تا ۱۱۹۱مین سالگرد میلاد قطب عالم، بقیهالله العظمی حجهبنالحسن مهدی منتظر ارواحنافداه ۲۵۵ق - روز جهانی مستضعفین
🔸🌺🔸--------------
"سالن مطالعه" با کلی رمان، داستان، مقاله و ... مفید و خواندنی
📚@salonemotalee
هدایت شده از سالن مطالعه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#مهدویت_در_کلام_نائبالامام
انتظار در عقیده شیعیان
🔸🌺🔸--------------
@salonemotalee