به یاد شهدا
یاد و خاطره
ایستاده از راست :
برادر محسن زعیم زاده
شهید ماشا الله استاد مرتضی
شهید عزت الله اوضح
شهید حبیب چیذری
نشسته از راست:
شهید محمد پرگنه
شهید عباس پناهدار
برادر نادر ادیبی
لشکر ۱۰ حضرت سید الشهدا (ع)
🏴صلی اَللهُ عَلیکْ یا اباعبدلله (ع)🏴
@SeyedEbrahim_kasaeya
@sangareshohadababol
🔰 عوام فریبی عجیب عمر سعد!
♨️ یکی از مهمترین دلایل شکلگیری واقعه دلخراش کربلا، عوامفریبی و نفاق یزیدیان بود.
🔻 زمانی که واقعه #کربلا به پایان رسید، لشکر یزید بنا گذاشتند که سرهای به نیزه و کاروان اسرا را در کوچههای شهر #کوفه بگردانند.
🔻عمر سعد که به بزرگترین جنایات تاریخ دست زده است، وقتی اسرای اهل بیت علیهمالسلام را وارد کوفه کردند، کوچه به کوچه، حتی در کوچههای یک متری و دومتری میگردانیدند تا اینکه به کوچهای رسیدند. دیدند عمرسعد در جلو این کوچه ایستاده و دستهای خود را به دو طرف دیوار چسبانده است و از عبور #اسرا جلوگیری میکند!
🔻از او پرسیدند: چرا مانع عبور آنان میشوی؟ پاسخ داد: در این کوچه، خانه کودک یتیمی است که تصرف در مال یتیم بدون اجازه ولی او یا حاکم شرع جایز نیست؛ بنابراین نمیگذارم از این کوچه استفادهکنید.
💢 کسی که دستش تا مرفق به خون فرزند پیامبر آغشته است، شبهه تصرف در مال صغیر را مطرح میکند...!
📚 برشی از کتاب زیباییها و زشتیهای کربلا اثر #حجت_الاسلام_راجی
@sangareshohadababol
سالروز ولادت
شهید حسین راعی ( سنگچال زاده )عمران
نام پدر : یار علی
نام مادر : کلثوم امامی
تاریخ تولد :1345/05/14
تاریخ شهادت : 1365/12/20
محل شهادت : کویر خاش - زاهدان
گلزار: شهدای دیوا
🌺 شهید حسین راعی عمران از نیروهای مرزبانی شرق کشور در مبارزه با اشرار و قاچاقچیان در تاریخ بیستم اسفند سال 1365 به شهادت رسید.
روحش شاد🌹
@sangareshohadababol
🌷خاطره ای از شهید حسین راعی ( امامی )
یقین به شهادت
🌸خواهر شهید : آخرین باری که آمده بود دیوا ، دیوا پر بود از یاد شهدا ...
هر کوچه ای که بگذری تداعی یک شهید است و حسین (عسگری) در آخرین روزهای در کنار پدر و مادر بودن را سپری می کرد
تشییع بود ،شهید بود یا نه نمی دانم آنقدر یادم هست بعد تشییع که تابوت را به محل همیشگی می بردند گفته بود :
این تابوت استفاده نمی شود تا منو روی آن قرار دهند ، و این گونه شد.
فدایی امام بود .
دعای بعد نمازش این بود که خدایا از عمر من بکاه و بر عمر رهبرم بی افزا.
شهید حسین راعی نفر اول از سمت چپ
@sangareshohadababol
صلی الله علیک یا اباعبدالله الحسین
🌷سید شهیدان اهل قلم شهید سید مرتضی آوینی رحمت الله علیه:"از باب استعاره نیست اگر عاشورا را قلب تاریخ گفته اند.
زمان هرسال در محرم تجدید می شود و حیات انسان هر بار در سیدالشهدا. نه این حیات دنیایی، که جانوران نیز از آن برخوردارند.
حیاتی که در خور انسان است،حیات طیبه،حیاتی آن سان که امام داشت، زیستی آن سان که امام زیست."
شهید سید مرتضی آوینی
عزاداری رزمندگان لشکرویژه ۲۵ کربلا. یادش بخیر😭😭
🌹 اللهم عجل لولیک الفرج🌼
@sangareshohadababol
🛑استوری لیلا اوتادی از یک رزمنده دفاع مقدس و کنایه اش به برخی مردان امروزی
@sangareshohadababol
🌹🍃
حر بن يزيد رياحے اولين ڪسے بود ڪه آب را به روے امام حسین(ع) بست
و روز عاشورا اولین شهید ڪربلا شد و جانش را فداے اسلام ڪرد.
عمر سعد هم اولين ڪسے بود ڪه به امام نامه نوشت و اولين ڪسے شد ڪه تير را به سمت او پرتاب ڪرد!
چه ڪسے باخبر است ڪه آخر ڪارش به ڪجا ميرسد؟
🔹اللّهُمَّ اجْعَلْ عَواقِبَ امُورِنا خَیْراً
خدایا آخر و عاقبت ما را ختم به خیر ڪن
@sangareshohadababol
📍روایتی از عاشورای 1342
🕹 روزی که علم و کتلها به تصاویر امام خمینی مزین شد
🔹در محرم سال 1342، هیئت عزاداری تحت سرپرستی شهید طیب حاجرضایی عملکردی ویژه داشت. حاجرضا حدادعادل می گوید: «منزل ما کنار تکیه طیّب بود. دسته طیّب، شب عاشورا، طبق معمول هر ساله از تکیه بیرون آمد. طیّب در جلوی علامت در حرکت بود و سینهزنها پشتسرش آرامآرام حرکت میکردند. آن شب برخلاف سالهای قبل، عکسهای حضرت امام خمینی به سینه علامت نصب شده بود.
🔹من تقریباً در سه چهار قدمی طیّب ایستاده بودم که اتومبیل دربار، کنار خیابان ایستاد. رسول پرویزی (معاون علم) پیاده شد و به طیّب گفت: «طیّبخان! این کاری که کردهای [نصب عکسهای امام خمینی روی علامت] کار درستی نیست. آن عکسها را بردار».طیّب مقاومت کرد. پرویزی گفت: «طیّبخان! دارم به تو میگویم، بد میشودها!» طیّب گفت: «میخواهم بد شود. عکسها را برنمیدارم» پرویزی باعصبانیت رفت وسوار اتومبیل شد.
🔹 اتومبیل با یک چرخش سریع از راهی که آمده بود، برگشت. دسته با علامتی که عکسهای حضرت امام به آن نصب بود حرکت کرد.»
📚منبع: طیب خان؛ مسعود ده نمکی؛ مرکز اسناد انقلاب اسلامی
@sangareshohadababol
#عبرت_های_عاشورا 💚
🔴عبید الله بن الحر جعفی» از قبیله بنی سعد بود. وی از هواداران عثمان بود و پس از قتل عثمان به معاویه پیوست و در جنگ صفین علیه امام علی(ع) جنگید و پس از شهادت امام علی(ع) به کوفه رفت. عبیدالله تا زمان قیام امام حسین علیه السلام در کوفه سکونت داشت و از بزرگان و اشراف کوفه بود و وقتی مقدمات قیام آن حضرت فراهم گشت و حضرت به طرف کوفه حرکت نمود، عبیدالله عمداً از کوفه بیرون آمد تا با امام حسین(ع) روبرو نشود. اما عبیدالله در منزلگاهی بنام «قصر بنی مقاتل» با اباعبدالله(ع) روبرو شد.
♦️امام حسین (ع) در ضمن سخنانی به او فرمود: «تو گناهان زیادی مرتکب شدهای، آیا میخواهی توبه کنی و از آن گناهان پاک گردی و در این قیام، همراه من شوی؟»
اما ابن حر جعفی به امام گفت: «به خدا سوگند، ای پسر دختر پیغمبر! اگر تو در کوفه تنها نبودی و یارانی داشتی که با دشمن بجنگند، من هم یاریت می کردم، ولی شیعیان تو را در کوفه دیدم که از ترس بنی امیه در خانههای خود خزیدهاند، تو را به خدا همراهی خود را از من مخواه، ولی هر قدر بتوانم با تو همراهی میکنم، و حاضرم این اسبم را که بی نظیر است به شما هدیه دهم».
♦️امام حسین(ع) نیز به او فرمود: «ما برای اسب و شمشیرت به سراغت نیامدیم، فقط به این خاطر آمدیم که از تو یاری بطلبیم. اگر نسبت به بذل جانت در راه ما بخل میورزی، نیازی به چیزی از اموال تو نداریم.» و سپس این آیه از سوره کهف را خواند: «و ما کنت متخذ المضلین عضدا»؛ ما گمراهان را به یاری خود نمیطلبیم.
♦️امام(ع) پس از این گفتگوها به عبیدالله بن حرّ فرمود: «اگر قصد یاری ما را نداری، پس از خدابترس و با آنان که با ما میجنگند نباش! به خداسوگند! هر کس فریاد استغاثه ما را بشنود و به یاری ما نشتابد یقیناً آخرت او تباه خواهد شد».
عبیدالله بن حر عرض کرد: نه، هرگز چنین نخواهد شد! ان شاءالله و من با دشمن شما همراهی نخواهم کرد.
♦️بعد از واقعه کربلا، ابن حر، بشدت پشیمان شد و به همین لحاظ به زیارت امام حسین(ع) رفت و بعد از مدتی در کنار مختار ثقفی، قیام کرد، اما بعد از زمان کوتاهی، از سپاه مختار نیز رویگردان شد و به لشکر مصعب در مقابل مختار پیوست و بعد از شهادت مختار، با مصعبیان نیز درگیر شد و نهایتا در سال 68 هجری، 7 سال بعد از واقعه کربلا, در آب غرق شد و دنیا و آخرت خود را تباه نمود
@sangareshohadababol
سنگر شهدا
از تولید و ساخت عمده شراب تا شهادت در جنگ تحمیلی!
*محمدعلیِ پورعلی* جوان زیبا و سفیدرویی بود که به خاطر طلائی رنگ بودن موهایش در روستای گُراخک شاندیز به *"مندلیطلا"* معروف بود.
مندلیطلا تا قبل از شهادت، در روستا اقدام به تولید و پخش مشروبات الکلی به صورت بشکهای میکرد، تا اینکه توسط کمیته انقلاب اسلامی آن زمان دستگیر و پس از محاکمه به شلاق محکوم شد.
وی را جلوی مسجد روستا آورده و روی چهارپایهای خواباندند و در برابر مردم، حدّ شلاق را بر بدنش جاری کردند.
بعد از اجرای حد، پدر پیرش به او گفت: *"خیر نبینی که آبروی منو بردی و از نمازِ تو مسجد محرومم کردی".*
بعدها مندلی طلا به یکی از دوستانش گفته بود: *"از حرف پدرم خیلی تکون خوردم و دلم خیلی شکست. "*
موقعی که زیر بغلامو گرفته بودن و از روی چهارپایه پایین میاوردن، رو به خونه خدا (مسجد) کردم و از خدا طلب بخشش کردم.
بعد از چند روز هم دلم هوای جبهه کرد. متوسل به *اباعبدالله* شدم و تصمیم گرفتم به جبهه برم".
اهالی روستا میگویند: "مندلی طلا عزم جبهه کرده بود اما بسیج روستا بهخاطر سابقه خرابش، ثبتنامش نکرد!"
از پایگاه بسیج شاندیز و اَبَرده هم اقدام کرد، آنها هم ثبتنامش نکردند.
دوست مندلیطلا که از بسیجیان روستای زُشک میباشد، او را از طریق پایگاه بسیج روستای زشک ثبت نام کرده و او را به آموزش جبهه اعزام کرد.
وی میگوید: "مندلیطلا بعد از طی دوران آموزش و هنگام اعزام به جبهه به من گفت: *من بیست و هفت روز دیگه شهید میشم و بدنم بیست روز تو بیابون میمونه!*
وقتی بعد از چهل و هفت روز جنازمو تو روستا آوردن، تو همون نقطهای که شلاقم زدن، بدنمو رو زمین بذارین و پدرمو بالا سرم بیارین، بگین پدرم کنار سرم وایسه و جلوی مردم حلالم کنه و بگه: *مندلیطلا توبه کرد تا هم خودش خدایی بشه و هم مایهٔ آبروی پدرش بشه".*
دقیقا ۴۷ روز پس از اعزام، پیکر مطهر این شهید را به روستا میآورند و تشییع میکنند!
مردم روستا میگویند: "با اینکه پیکر این شهید بیست روز تو بیابون رو زمین مونده بود، تو فضای مسیر تشییع جنازه بوی عطری پیچیده بود که همه به هم میگفتن تو عطر زدی؟"
پدر این شهید میگوید: *مندلی من* زمانی که می خواست به جبهه بره، برای خدافظی پیش من اومد و یکساعت دست و صورتمو میبوسید، اما من حاضر نشدم صورتشو ببوسم و الآن تو حسرت یک بوسهشَم.
من هیچوقت فکر نمیکردم که مندلی من یک روزی طلا بشه. جنازه پسرم بوی خیلی خوشی میداد!"
تمام اهالی روستای گُراخک در تشییع پیکر این *شهید تواب* شرکت کرده بودند. الانم قدیمی ها روستا گواهی میدهند که تمام کوچهٔ مسیر تشییع را بوی عطر خوشی فرا گرفته بود و تا مدتها این بو را حس میکردند!
تاریخ تولد : 1337/1/2
تاریخ شهادت : 1365/4/12
#حردفاع_مقدس
@sangareshohadababol
«فقط خدا می داند...»
❤️ قدمگاه شهدا بود هفت تپه ، مقر لشکر کربلا بود هفت تپه...
#_نمازاول_وقت
#دفاع_مقدس
@sangareshohadababol
سنگر شهدا
#نهج_البلاغه
#خطبه۹۱_۵
ساس هر حركتي، و آهنگ هر سخني، و جنبش هر لبي، و مكان هر موجود زندهاي، و وزن هر ذرّهاي، و ناله هر صاحب اندوهي اطلاع دارد. خدا هر آنچه از ميوه شاخسار درختان و برگهايي كه روي زمين ريخته و از قرارگاه نطفه و بسته شدن خون و جنين كه به شكل پارهاي گوشت است، و پرورش دهنده انسان و نطفه آگاهي دارد، و براي اين همه آگاهي، هيچ گونه زحمت و دشواري براي او وجود ندارد و براي نگهداري اين همه از مخلوقات رنگارنگ كه پديد آورده دچار نگراني نميشود، و در تدبير امور مخلوقات، سستي و ملالي در او راه نمييابد، بلكه علم پروردگار در آنها نفوذ يافته و همه آنها را شماره كرده است، و عدالتش همه را در بر گرفته و با كوتاهي كردن مخلوقات در ستايش او، باز فضل و كرمش تداوم يافته است.
۱۵ نيايش امير المؤمنين عليه السّلام
خدايا تويي سزاوار ستايشهاي نيكو، و بسيار و بي شمار تو را ستودن اگر تو را آرزو كنند پس بهترين آرزويي، و اگر به تو اميد بندند، بهترين اميدي. خدايا درهاي نعمت بر من گشودي كه زبان به مدح غير تو نگشايم. و بر اين نعمتها غير از تو را ستايش نكنم، و زبان را در مدح نوميد كنندگان، و آنان كه مورد اعتماد نيستند باز نكنم.
خداوندا هر ثناگويي از سوي ستايش شده پاداشي دارد، به تو اميد به ستم كه مرا به سوي ذخائر رحمت و گنجهاي آمرزش آشنا كني. خدايا اين بنده توست كه تو را يگانه ميخواند، و توحيد و يگانگي تو را سزاست، و جز تو كسي را سزاوار اين ستايشها نميداند. خدايا مرا به درگاه تو نيازي است كه جز فضل تو جبران نكند، و آن نيازمندي را جز عطا و بخشش تو به توانگري مبدّل نگرداند، پس در اين مقام رضاي خود را به ما عطا فرما، و دست نياز ما را از دامن غير خود كوتاه گردان كه «تو بر هر چيزي توانايي».
@sangareshohadababol
✴️خلاصه گزارش عملیات
نام عملیات : نصر 7 زمان اجرا :1366/05/14
تلفات دشمن ( کشته ، مجروح ، اسیر ) : 1285
رمز عملیات : یا فاطمه زهرا (س)
مکان اجرا : منطقه عمومی استان سلیمانیه کردستان عراق – محور شمالی جنگ
ارگانهای عمل کننده : رزمندگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی
اهداف عملیات : انسداد معبر ضد انقلاب در غرب کشور و تصرف ارتفاع مهم دوپازا
با هدف انسداد معبر ضد انقلاب در غرب کشور و تصرف ارتفاع مهم دوپازا انجام شد.
❇️ تابستان سال 1366 با درگيري محدود ايران و آمريكا در خليج فارس همراه بود. از طرفي زمان انجام عمليات در غرب كشور فرماندهان را بر آن داشت كه حركتي را به سوي غرب آغاز كنند. طي اين مدت عمليات هاي نصر 4، 5 و 7 در جبهه شمالي به اجرا درآمد كه با آزادسازي بلنديهاي مهي از خاك عراق همراه بود.
@sangareshohadababol
عمليات نصر 7 در تاريخ 14 مرداد 1366 با رمز ‹‹يا فاطمه الزهرا (س)›› در منطقه عمومي ‹‹سليمانيه›› عراق به اجرا درآمد.
✴️اين عمليات كه به تصرف ارتفاع مهم ‹‹دوپازا›› و انسداد معبر ضد انقلاب درغرب كشور همراه بود. شامل منطقه اي به وسعت 30 كيلومتر مربع مي شد. تهاجم وسيع نيروهاي خودي سبب گرديد كه علي رغم هوشيري نسبي دشمن كليه اهداف عمليات در مرحله نخست به دست آيد.
مرحله دوم آن نيز پس از اجراي آتش توپخانه روي مواضع دشمن از دو محور آغاز شد. نيروهاي ايراني پس از سه ساعت درگيري اولين قله از بلندي هاي ‹‹بلفت›› را به تصرف درآورده و جاده آسفالت سردشت- قلعه ديزه و پاسگاه مرزي بلفت را در دست خود گرفتند.
در اين عمليات 4 فروند چرخبال، ده ها قبضه خمپاره انداز، 10 دستگاه تانك و نفربر. 50 دستگاه خودرو و مقداري زيادي سلاح سبك و نيمه سنگين دشمن منهدم شد. 1 تيپ و 7 گردان عراق از بين رفت و كشته و زخمي ها و اسراي عراق به 1285 نفر رسيد.
@sangareshohadababol
از سمت چپ :
1-🌷شهید سبزعلی خداداد (بابل)
2-🌷شهید میرمحمود علی اکبری (تهران )
3-🌷شهید میرمجتبی علی اکبری (تهران )
4-🌷شهید میرمحمدرضا علی اکبری (تهران)
نشسته:
5-؟6-؟7-؟8-؟ دیگر اعضای خانواده شهیدان علی اکبری
محفل انس و رفاقت با شهدا و رزمندگان
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
@sangareshohadababol
🌷پدر شهیدان میرعلی اکبری ، مرحوم حاج سید مصطفی میرعلی اکبری(درگذشت 5 فروردین 1393 ) همواره توصیه میکرد مراقب ستون کشور یعنی ولایت فقیه باشید، و همواره علاقه وافر و خاصی نسبت به مقام معظم رهبری داشتند، همیشه توصیه داشتند که از مقام معظم رهبری مراقبت و مواظبت کنید تا ایشان مورد حمله و هجمه دشمنان واقع نشوند.
🔹 از دیگر توصیه های پدر این بود که باید همواره یاد شهدا را زنده نگه داشت چراکه شهدا زنده هستند؛ همچنین می گفتند که مراقب این کشور و نظام باشیم تا خدایی ناکرده دست دشمن نیافتد و خجالت زده شهدا نشویم.
🌺 پدر شهیدان سید مجتبی، سید محمود و سید محمدرضا میر علی اکبری ، از چهره های فعال و اجتماعی خانواده های شاهد بود که فعالیتهایش، همواره مورد توجه امام راحل و مقام معظم رهبری قرار داشت.
@sangareshohadababol
از سمت راست :
1-🌷شهید میر مجتبی علی اکبری (تهران)
2-🌷شهید سبزعلی خداداد (بابل )
3-🌷شهید میرمحمود علی اکبری (تهران)
سال 1358تهران
محفل انس و رفاقت با شهدا و رزمندگان
🌷🌷🌷🌷🌷🌷
@sangareshohadababol
◾️شب هشتم شده پرپر...
ارباً اربا علی اکبر...
🌹علی بودی و شبیه پیغمبر...
کل صحرا پُر شد از بُغض علی و جانِ پیغمبر...
❤️به جوانی ات قسم، با امام خود عهد میبندیم که آخرالزمانی خیبری را برای یهود رقم بزنیم..
◾️ هشتمِ #محرم
@sangareshohadababol
🏴«جوانان بنی هاشم بیایید» صحنه مربوط به شهادت حضرت علی اکبر (علیهالسلام). بنیهاشم در حال انتقال پیکر ایشان به خیام هستند.
@sangareshohadababol
🚨بیانیه اتاق عملیات مشترک گروه های مقاومت فلسطینی:
🔹ای فرزندان مجاهد ما مستقر در سرزمین فلسطین، دشمن ناجوانمرد ما تجاوزاتی را آغاز کرده است که تمام فلسطین را از صحن های مسجد الاقصی تا جنین هدف قرار داده و امروز یک رهبر بزرگ ملی را ترور کرد.
🔸ما در اتاق مشترک جناح های مقاومت، در حالی که عزادار شهادت تيسير محمود الجعبري «ابومحمود» و برادرانش هستیم، دشمن صهیونیستی را مسئولی کامل این تجاوز میدانیم و پاسخ مقاومت در راه است و به روشی که رهبری مقاومت تعیین می کند، اعلام می کنیم که اتاق مشترک هم اکنون تشکیل جلسه داده و شرایط را به صورت مشارکتی ارزیابی می کند. با همه جناحهای نظامی اجازه نخواهیم داد دشمن بر مردم ما چیره شود و موفق نخواهد شد استواری و مقاومت مردم را بشکند
اتاق مشترک جناح های مقاومت فلسطین
جمعه 07 محرم الحرام 1444
🌐 @sangareshohadababol
📛واکنش اکانت سپاه پاسداران به اعلان جنگ مقاومت فلسطین به اسراییل: کمک میکنیم
🇮🇷 @sangareshohadababol
♦️حزب الله: ما صراحتا از هرگونه تصمیم فرماندهی جنبش جهاد اسلامی برای پاسخ به این جنایت حمایت میکنیم.
🇮🇷 @sangareshohadababol