📚#داستان آموزنده📚
✍🏻اسلام با رفتار مسلمانان گسترش یافت
روایت کرده اند که مردی صالح و زاهد عاملان و کارگزاران خود را سفارش می کرد که عیب کالایش را هنگام فروش به مردم بگویند و آنها را فریب ندهند.
بعد از این تذکر هر خریداری که به قصد خرید کالا وارد مغازه او می شد عیب کالا و اجناس را به اطلاع او می رساندند.
روزی شخصی یهودی به قصد خرید پیراهن وارد مغازه شد. از قضا پیراهنی را انتخاب کرد که ایراد داشت. آن مرد در مغازه نبود و شاگردش به این نیت که خریدار یهودی است، ضرورتی ندید که ایراد پیراهن را به او گوشزد کند.
آن مرد پیراهن را خرید و از مغازه بیرون رفت. بعدازمدتی صاحب مغازه برگشت و متوجه شدکه شاگردش سه هزار درهم از آن شخص یهودی دریافت کرده است و عیبی که در پیراهن بود به مشتری ابلاغ نکرده است.
صاحب مغازه وقتی از این جریان مطلع شد بسیار ناراحت شد و از شاگردش سراغ آن مرد را گرفت و به دنبال او روان شد.
آن مرد یهودی با قافله ای رهسپار منطقه ای شده بود. اما آن مرد آرام نگرفت، پول دریافتی را برداشت و به دنبال آن قافله روان شد.
بالاخره آن مرد را بعد از سه روز پیدا کرد و به او گفت: ای فلانی تو پیراهنی را با این نام و نشان از مغازه من خریده ای که در آن ایرادی وجود دارد و تو متوجه نشده ای و شاگرد من هم کوتاهی کرده و آن را به تو نگفته است. پولت را بگیر و پیراهن را به من باز گردان!
مرد یهودی گفت: چه چیزی تو را به اینجا کشانده است؟مرد صالح گفت: اسلام و سخن پیامبر صل الله علیه و سلم که می فرماید: «من غَشّنا فلیس منا» یعنی هر کس که تقلب کند از ما نیست.
مرد یهودی گفت: پولی که من بابت آن پیراهن پرداخت کرده ام پول جعلی و تقلبی است پس شما هم به جای آن پول واقعی بگیر و بیشتر از آنچه تو انتظار داری انجام می دهم که: «اشهد ان لا اله الا الله و ان محمدا رسول الله»
در نتیجه این اخلاق نیکو مرد یهودی مسلمان شد.
پ.ن:
بعضی وقتا یه کاری که فک میکنیم کوچیکه ، سبب کار های بزرگی میشه ...
یکم مسلمون باشیم.
🔸 رسولخدا صلیالله علیه و آله و سلم:
🔸 طوبى للصابرين فى غيبته، طوبى للمقيمين على محبته.
🔸 خوشا به حال صبر كنندگان در ايام غيبتش، خوشا به حال پايداران بر دوستى و محبتش.
📚 ينابيع المودة، جلد ۳ صفحه ۱۰۱
حریمخصوصےیکسرباز 🌿
امروز یه کلاس رفتم رزقتان شد این رو هم خدمتتون بفرستم .
هم یه توضیحاتی درباره دزفول هست توی این ویس هم درباره عملیات و منطقه فتح المبین.
https://eitaa.com/sarbaz_khane/3081