#نخبگان #مستند
شهید حسن تهرانی مقدم
پدر صنایع موشکی ایران
به مناسبت ۳۱ مرداد، روز #صنایع_دفاعی
متاسفانه شخصیت علمی و معنوی سردار شهید حسن تهرانیمقدم که با نبوغ، پشتکار و ایمان خود، صنایع موشکی کشور را به بالاترین درجات پیشرفت رساند، برای بیشتر ما ناشناخته است! 😔 به همین دلیل، و به بهانه مراسم رونمایی از موشک هایپرسونیک فتاح که اخیرا برگزار شد، به معرفی دو مستند بسیار جذاب و تاثیرگذار درباره ایشان میپردازیم.
مستند اول: خط نورانی
که بیشتر به فضائل اخلاقی این شهید بزرگوار اشاره نموده و آن را از زبان همکاران ایشان روایت میکند. همچنین صحنههای حضور این شهید عزیز در محل کار، سخنرانی در جمع همکاران، و سایر حالتهای روحی و معنوی ایشان در آن به خوبی نشان داده شده است.
مستند دوم: مردی با آرزوهای بزرگ
که بیشتر به نقش کلیدی این شهید بزرگوار در توسعه صنایع موشکی کشور و ابعاد فنی و راهبردی کارهای ایشان می پردازد.
بخش کوتاهی از این دو مستند را در بالا👆و نسخه کامل آنها را با کیفیت مطلوب، در اینجا و اینجا مشاهده کنید.
#معرفی (۴۲) #هایپرسونیک #فتاح
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee 🌹🌷
#ابزار | #خود_مراقبتی
نرمافزار کاهش زمان استفاده از گوشی
(و جلوگیری از اتلاف وقت در شبکههای اجتماعی)
اگر روزانه چند ساعت از وقت خود را در شبکههای اجتماعی و یا به انجام بازی میگذرانید و به دنبال راهی برای کاهش این زمان و ترک وابستگی به فضای مجازی هستید، دو ابزار زیر را به شما پیشنهاد میکنم:
الف- Your Hour یک ابزار نسبتا ساده (با قابلیت پشتیبانی از زبان فارسی) است که به کمک آن میتوان یک سقف زمانی برای استفاده از هر برنامه خاص در نظر گرفت تا ضمن نمایش میزان حضور روزانه افراد به صورت لحظه ای، از حضور طولانی آنها در آن برنامه جلوگیری کند.
ب- Lock Me Out ابزار مفید دیگری است که در تعریف محدودیتها انعطاف بسیار بیشتری دارد (مثلا میتوان کل شبانه روز را به چند بازه زمانی تقسیم نموده و برای هر بخش محدودیتهای مجزا در نظر گرفت). اما رابط کاربری آن کمی پیچیدهتر است و از زبان فارسی هم پشتیبانی نمیکند. یک نمونه مناسب از تنظیمات این برنامه در بالا نشان داده شده است.
نکات مهم
✅ ابزارهای دیگری (نظیر AppBlock و StayFree) هم برای این کار طراحی شدهاند. اما به نظر میرسد که این دو برنامه در مجموع کارایی بیشتری دارند.
✅ برای اینکه کاربر نتواند به راحتی محدودیتهای وضع شده توسط خود را دور بزند، میتوان برای بخش تنظیمات هر دو برنامه یک رمز عبور در نظر گرفت. اما بهتر است که این رمز توسط یک شخص دیگر (غیر از خود کاربر) تعریف شود تا احتمال دور زدن محدودیتها توسط کاربر کاهش پیدا کند!
#معرفی (۴۳)
#سبک_زندگی #خود_کنترلی
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee 🌷
#ابزار
ذخیره صفحات باز مرورگر
فرض کنید صفحات زیادی در مرورگر خود باز کردهاید. اما فعلا فرصتی برای مطالعه آنها ندارید و میخواهید بررسی آنها را به یک زمان دیگر موکول کنید.
با نصب افزونه کاربردی Tab Session Manager میتوانید همه صفحات باز خود را با یک عنوان دلخواه ذخیره نموده، و سپس همه آنها را با یک کلیک در مرورگر خود باز کنید!
ذخیره خودکار همه صفحات باز،
گروهبندی جلسات ذخیره شده،
و پشتیبانگیری از جلسات ذخیره شده و انتقال آنها به یک یارانه یا مرورگر دیگر،
از قابلیتهای دیگر این افزونه کاربردی است.
#معرفی (۴۴) #ابزار_پژوهش
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee 🌷🌹
#ابزار
برجسته (هایلایت) کردن متن و حاشیهنویسی در هر سایت دلخواه
اگر برای یادگیری بهتر و تسهیل در مطالعات بعدی عادت کردهاید که بخشهای مهم کتابهای کاغذی و یا فایلهای pdf خود را با ماژیک برجسته (هایلایت) کنید، و یا معمولا در حاشیه صفحات خود یادداشت مینویسید، این ابزار بسیار مفید را از دست ندهید.
زیرا با نصب افزونه hypothe-is در مرورگر خود میتوانید از این قابلیت بر روی هر وبسایت دلخواه استفاده کنید👆!!
امکان جستجو در یادداشتها، و نیز مطالعه و بحث گروهی بر روی متون مورد مطالعه از دیگر امکانات این افزونه کاربردی است. البته حتما قبل از استفاده، سیاستهای مربوط به حریم خصوصی آن را مطالعه نموده و از تناسب آنها با شرایط خود اطمینان حاصل کنید.
#معرفی (۴۵)
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee
#مقاله
اصالت روح از منظر قرآن، فیلسوفان مسلمان، و دانشمندان معاصر
مجله غربشناسی بنیادی، ۱۳۹۸
این مقاله پربار یکی از جذابترین و بهروزترین مقالات فارسی درباره اصالت روح و پیچیدگیهای آن است که توسط دکتر مهدی گلشنی (استاد برجسته فیزیک، و فلسفه علم دانشگاه صنعتی شریف) نگاشته شده است. وی در این مقاله، پس از تشریح مطلب از منظر قرآن کریم و اندیشه فیلسوفان مسلمان (به ویژه علامه شهید مطهری)، به بررسی آن از دیدگاه دانشمندان برجسته معاصر پرداخته است.
دانشمندان تراز اولی نظیر نویل مات (برنده جایزه نوبل فیزیک)، جرج والد، موریس ویلکینز، جان اکلز (برندگان جایزه نوبل پزشکی)، جرج الیس (کیهانشناس برجسته و برنده جایزه تمپلتون)، ویلدر پنفیلد (از بزرگترین جراحان مغز معاصر)، ادوارد ویتن (فیزیکدان برجسته)، راجر تریگ (فیلسوف برجسته)، پل دیویس (فیزیکدان و کیهانشناس برجسته معاصر، و برنده جایزه تمپلتون)، راجرز پنرز (ریاضیفیزیکدان، و برنده جایزه نوبل فیزیک)، ماکس پلانک و اروین شرودینگر (پدران نظریه کوانتوم و از نوابغ مشهور قرن بیستم) از جمله افرادی هستند که به نظرات آنها در این مقاله استناد شده است.
بخشهایی از این مقاله جالب را در تصاویر بالا مشاهده میکنید.
اطلاعات بیشتر 👇
دریافت رایگان مقاله
آشنایی با #دکتر_گلشنی (در همین کانال)
#معرفی (۴۶) #فلسفه_و_منطق #علوم_پایه
معرفی منابع و ابزارهای مفید
@sarcheshme_danaee