*✅اجرای طرح شهروند فردا در خانه سلامت سروآزاد
🔷️ بر اساس دستورالعمل طرح شهروند فردا بازیهای های مربوط به این طرح توسط خانه سلامت سروآزاد با همکاری خانه خلاقیت برگزار شد.*
🔷️ این مسابقات جهت آماده سازی و انتخاب کودکان برای شرکت در بازیهای منطقه ای صورت گرفت و همچنان ادامه خواهد داشت.
🔹گفتنی است طرح شهروند فردا باهدف: تقویت اعتماد به نفس ،مهارت آموزی ،تقویت حافظه، آموزش بازیهای گروهی ومهارت های دست ورزی درکودکان برگزار می گردد.
🔷در همین راستا «طرح شهروند فردا با هدف ارتقای سواد سلامت والدین دارای کودک ۰ تا ۶ سال» با همکاری اداره سلامت معاونت امور اجتماعی و فرهنگی شهرداری در تهران اجرا شده است.
#اداره_کل_سلامت_شهرداری_تهران
#معاونت_فرهنگی_اجتماعی_شهرداری_منطقه۲۲
#اداره_سلامت
#شهرداری_ناحیه۴
#خانه_سلامت_سروآزاد
#حال_خوب_زندگی
#تهران_شهر_تلاش_و_سر_زندگی
سرای محله سروآزاد منطقه ۲۲
*✅برگزاری کارگاه روانشناسی شفقت ورزی در دبیرستان دکتر باهنر در راستای اجرای دستورالعمل طرح پیشگیری از آسیب های اجتماعی باهمکاری خانه سلامت سروآزاد و پایگاه خدمات اجتماعی منطقه ۲۲*
۱۴۰۳/۹/۱۱
🔷خود شفقت ورزی تمرینی است که هر روز باید انجامش دهیم. اما حقیقت اینجاست که بسیاری از مردم معنای آن را به درستی نمیدانند.
فهرست محتوا
خودشفقتورزی چیست؟
عناصر خودشفقتورزی
پیامدهای خودشفقتورزی
سایر مزایای خودشفقت ورزی چیست؟
راه های تمرین خودشفقتورزی
🔷خودشفقتورزی چیست؟ شفقت به معنای آگاهی از رنج در کنار میل به تسکین است. بنابراین، خودشفقتورزی عمل توجه کردن به کشمکشهاست؛ به رسمیت شناسی رنج به عنوان بخشی از وجود بشر و مهربان بودن با خود به جای خودسرزنشگری.
شفقت به خود از سه عنصر تشکیل میشود: مهربانی با خود، احساسات مشترک بشری و ذهن آگاهی.
🔷مهربانی با خود به سادگی به معنای مهر ورزیدن به خود است. احساسات مشترک بشری به معنای به رسمیتشناسی این موضوع است که رنج و بیکفایتی شخصی بخشهایی از تجربهی انسانیت مشترک هستند. ذهن آگاهی نیز به ورود به حالت بدون قضاوتی اشاره دارد که در آن پذیرای هرگونه احساسی باشیم.
به معنایی دیگر، خودشفقتورزی به این معناست که با خود همانگونه رفتار کنید که با دوست خوبتان برخورد میکنید.
وقتی با کسانی که برایمان اهمیت دارند صحبت میکنیم، مهربانتر و بخشندهتر هستیم. از آنها حمایت میکنیم، تشویقشان میکنیم و مشفقتر هستیم. در ادامه عناصر مهم این مولفه را بررسی میکنیم:
🔷ذهنآگاهی
وقتی به خودتان شفقت میورزید، از رنج خودتان آگاه هستید. به افکار، احساسات و حواس خود توجه بیشتری دارید و خودتان را به دیدی غیر قضاوتگر و کنجکاوانه مینگرید. با خودشفقتورزی، ممکن است به خودتان بگویید: «توی معدهم احساس گرفتگی میکنم. حس میکنم الان استرس دارم. متوجهام که الان دارم در مورد گزارشی فکر میکنم که فردا باید تحویل بدم».
🔷احساسات مشترک بشری
احساسات مشترک بشری، مفهومی آرمانی است که به ما یادآوری میکند به این موضوع فکر کنیم که همهی انسانها اشتراکاتی با هم دارند. همهی ما تا حدی درگیر هستیم و خواهان رسیدن به آرامشیم. وقتی متوجه شویم که در رنجهایمان تنها نیستیم، احساس راحتی خواهیم داشت.
اگر فکر کنید تنها شما در این موقعیت دشوار هستید، احتمالا در رنجهای خود احساس انزوا کنید. احساسات مشترک بشری به یاد شما میآورند که بخشی از یک تیم بزرگ انسانی هستید و تنها کسی نیستید که با زندگی دچار کشمکش است.