هدایت شده از نورنیوز
9.08M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥 اطلاعات جدید از نحوه شهادت آرمان علیوردی
🌐 nournews.ir
🆔️ @Nournews_IR
اصل شعار زن زندگی آزادی از دید آقایون اینه 😂
یه ایرانی همیشه خلاقه
#حسین_دارابی 👈 عضوشوید
@hosein_darabi
اسم فرانسیس فوکویاما رو احتمالاً خیلی از ما شنیده باشیم! (کاری به مواضع و نگاهش به ایران ندارم!)
ایشون چند روز قبل یه مقاله بسیار مهم در مورد #ایلان_ماسک با عنوان «تفنگ سَر پُر در دستان ایلان ماسک» در آمریکن پریس نوشته که توصیه میکنم حتماً بخونید.
مقاله با توضیحی در مورد سیلویو برلوسکونی مالک سابق آثمیلان و نخست وزیر ایتالیا شروع میشه که چطور از سلبریتیها و رسانهها برای تبلیغ خودش استفاده کرد تا از منافع تجاریش محافظت کنه و در نهایت به ایلان ماسک و پروژه #توییتر میرسه ...
هر چند اشاره مستقیمی به ایران نداره اما نگاه خوبی به ما میده که روندهای کنونی و آتی رسانههای بزرگ - خصوصاً سوشالها - در دنیا به چه سمتی و سویی میره ....
👈 فقط از اونجایی که احتمالاً خیلی از ما حال خواندن متن بلند رو نداشته باشیم!! اونایی که اهلش هستند، اصل مقاله رو از سایت زیر بخونند 👇👇
https://b2n.ir/e59574
#حمید_کثیری 👇👇
https://eitaa.com/joinchat/2151219200Cf6cb8914a4
هدایت شده از خبرگزاری تسنیم
عضوگیری رایگان کتابخانههای عمومی از فردا
🔹به مناسبت سیاُمین هفته کتاب و بزرگداشت روز کتاب، کتابخوانی و کتابدار، طرح سراسری عضویت رایگان در کتابخانههای عمومی کشور روز ۲۴ آبان ماه اجرا میشود.
🔹علاقهمندان میتوانند با مراجعه حضوری به کتابخانههای سراسر کشور یا پرتال کتابخانههای عمومی (https://www.samanpl.ir/common/portal/fehrestlib) به عضویت در کتابخانه مورد نظر خود اقدام کنند.
tn.ai/2803984
@TasnimNews
هدایت شده از هیئت ثارالله قم
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📢ما با سُنیها هیچ مخالفتی نداریم، اگر خارجیها بگذارند...
🎤حضرت آیت العظمی #بهجت
🏴هیئت ثارالله قم
🔹لینک عضویت در کانال هیئت و اطلاع از برنامه های طی سال 👇
🔰@sarallahqom
هدایت شده از شعوبا
6.99M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎞 #تماشا
6️⃣1️⃣ مستند: یاسر عرفات
🔹یاسر عرفات بخش مهمی از تاریخ مسئله فلسطین است. امکان ندارد که تجربه فلسطینیان در مواجهه با اسرائیل مورد بررسی قرار بگیرد و توجهی به عرفات و فرازونشیبهای سیاسی و نظامی او نشود. مردی که فعالیت خود را از مبارزه نظامی برای آزادسازی سرزمینهای فلسطین شروع کرد و با مصالحه سیاسی با اسرائیل به پایان رساند.
🔹در این مستند سعی شده نگاهی خلاصه بر زندگی و عملکرد سیاسی یاسر عرفات و تشکیلات او انداخته شود.
🔹این مستند توسط پایگاه اینترنتی شعوبا ترجمه و زیرنویس شده است.
🖇مشاهده و دانلود این مستند
#مستند
#فلسطین
@shouba
هدایت شده از سید یاسر جبرائیلی
✨اولویت اول اقتصاد ما، احیای اقتدار تحلیلرفته دولت است
رهبر معظم انقلاب میفرمایند خدای متعال وقتی اطیعوا الرسول را کنار اطیعوا الله آورده، به این خاطر است که در غیاب تکلیف اطاعت از رسول، همه میتوانند مدعی اطاعت از خدا شوند. لذا اینکه میگوئیم مالکیت واقعی دست خداست، باید یک تجلی عینی هم داشته باشد که همه نگویند مال خداست و خودش سپرده دست من و هر طور دوست دارم میتوانم با آن رفتار کنم. این اعمال اقتدار نظام اسلامی روی اموال، یک بحث مهم است که باید دنبال بشود و ما از آن غافل شدیم. البته تذکر این نکته نیز لازم است که همانطوریکه اجرای برنامه الهی درباره جسم انسان، خیر انسان و جامعه را در پی دارد، اجرای برنامه اسلام درباره مال نیز چنین است. اینکه کسانی یک تضاد میان آزادی شخصی یا نفع شخصی با اجرای برنامه الهی برقرار میکنند، در حال تحریف آزادی انسان و منافع انسان هستند. این حرف امانوئل کانت حقیقتا ستودنی است که وقتی ما از اراده خود تبعیت میکنیم، و فیالمثل دنبال لذات میگردیم، کارمان آزادانه نیست؛ واقعیت این است که طوق بندگی امیالمان را به گردن داریم. باید اضافه کنیم طوق بندگی کسانی را به گردن داریم که به امیال ما جهت میدهند و حتی آنها را تعریف میکنند. خلاصه عرضم اینکه انسان ذاتا و ماهیتا بنده است؛ آزادی او در اطاعت و بندگی خداست و عدم تبعیت او از خدای متعال، آزادی نیست، تبعیت و بندگی از امیال و شکل دهندگان به امیال است.
حال دقت بفرمائید. ما چهکار کردیم؟ ما آمدیم فعالیت بخش خصوصی را مجاز کردیم، داراییهای دولت را هم تا حد زیادی به بخش خصوصی واگذار کردیم؛ که مطلوبِ مشروط است. وقتی چنین شد، باید برای دولت اقتدار برنامهریزی و نظارت بر بخش خصوصی را ایجاد میکردیم. ما آمدیم هم منابع را واگذار کردیم، همظرفیتهای حکمرانی را تخلیه کردیم. ما برای مبحث «الزامات واگذاری» در بند «ج» سیاستهای اصل ۴۴ ناظر به ایفای نقش حاکمیتی و سیاستگذاری، هدایت و نظارت بر اقتصاد ملی نهادسازی نکردیم. اگر به همین بند دقت بفرمائید، بر «تغییر وظایف حاکمیتی» تصریح شده است، نه «حاکمیتزدایی» یا «مسئولیتزدایی و اقتدارزدایی از حاکمیت»! سازمان برنامهوبودجه هم که باید متولی این کار میبود این نقش را به عهده نگرفت. نه تنها در این زمینه نهادسازی نکردیم، بلکه اختیارات موجود در دست حاکمیت را هم تراشیدیم و واگذار کردیم. فیالمثل در حوزه تجارت خارجی، اختیار حاکمیت را تراشیدیم و به اتاق بازرگانی دادیم. در حوزههای دیگر هم همینطور است. در عرصه پزشکی، پرستاری، وکالت، نظاممهندسی و بانکداری یا حتی ورزش، حاکمیت را خلع ید کردیم و اختیاراتش را به بخش خصوصی دادیم! حتی در بانک مرکزی هم در حال تراشیدن اختیارات حاکمیتی و واگذاری آن به متخصصان پولی و بانکی هستیم؛ یعنی حاکمیت دارد تبدیل میشود به یک موجودیتی که مطالبات مردم متوجهش هست، اما ابزار و امکان پاسخگویی ندارد، اقتدار برای بهکارگیری ابزارهای موجود در جهت پیشرفت کشور را هم ندارد. اگر بخواهم یک اولویت برای کشور ذکر کنم، احیای این اقتدار تحلیلرفته است.
برشی از گفت و گو با روزنامه قدس؛ متن کامل را از اینجا دریافت و مطالعه فرمایید.
@syjebraily
هدایت شده از خبر فوری قم
☑️۱۴.۵ درصد جمعیت قم دچار قند خون بالا هستند
🔸رییس گروه مبارزه با بیماریهای غیرواگیر مرکز بهداشت قم:
بر اساس پیمایش عوامل خطر بیماریهای غیرواگیر سال ۱۴۰۰، حدود ۱۴.۵ درصد جمعیت بالای ۲۵ سال این استان از قند خون بالا یا بیماری دیابت رنج میبرند که این آمار در سطح کشور ۱۴.۱ درصد است.
🔸بر اساس این پیمایش، درصد آگاهی عمومی مردم از بیماری دیابت در استان قم ۷۰ درصد است که برای جلوگیری از مشکلات ناشی از عدم آگاهی سایر افراد، ضروری است شهروندان گروه سنی بالای ۳۰ سال با مراجعه به مراکز خدمات جامع سلامت شهری و روستایی در سطح استان از خدمات این مراکز استفاده نمایند.
--------------
☑️اولین نفر از قم با خبر شوید
اخبارموثق |جذاب |فوری قـم👇
💢
http://eitaa.com/joinchat/1031798786C1a8f8517c9
*حجتالاسلام والمسلمین پناهیان* در جلسه شورای علمی اندیشکده گفت:
*تعاون؛ باید روح حاکم بر اقتصاد شود*
🔰به گزارش مرکز روابط عمومی اندیشکده تعاون و توسعه، حجتالاسلام والمسلمین علیرضا پناهیان، استاد حوزه در جلسه شورای علمی این اندیشکده گفت: تعاون باید روح حاکم بر اقتصاد و سبک زندگی مردم باشد و با تعاون میتوان قانونگذاری و سبک زندگی و شیوه حکمرانی را تغییر داد. متأسفانه روح حاکم بر قوانین ما ضد روحیه تعاونی است و برخی میخواهند نگاه فردی و نگاهی برآمده از فرهنگ غربی را به کشور تحمیل کنند.
🖇 *مشروح گزارش را در سایت اندیشکده بخوانید*
https://b2n.ir/z30194
📲 *بله | ایتا*
🆔 @COOPTT_IR
🌐 www.cooptt.ir
هدایت شده از اقتصاد فرهنگی
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
از آن روز اول بحران که فریاد میزدیم: تصمیم گیری در مورد یک بحران بزرگی مثل کرونا نباید توسط چند پزشک انجام بگیرد، هیچ وقت فکر نمیکردم بگویم اشتباه کردم. اما الان میگویم اشتباه کردم. چون در مورد این بحران حتی چند پزشک تصمیم گیری نکرده اند و یک مهندس با نگاه کاملا فنی و تک بعدی و ابزاری در حال حکمرانی بر کشور بوده است. آن هم حکمرانی در سطحی بالاتر از قوانین و تصمیم سازی برای یک نهاد فراقانونی.
قبلا میگفتم کاش دانشکده اقتصاد دانشگاه شریف تعطیل شود، اما امروز به جرأت میگویم تنها راه حل مشکلات کشور تعطیلی دانشگاه صنعتی شریف است. این دانشگاه محل نفوذ لیبرالها و تکنوکراتها در تمام ساختارهای تصمیم گیری کشور است.
⭕️ جنگ شناختیاقتصادی: 🇮🇷
💠 https://eitaa.com/joinchat/2550136832C0e295d7db7
هدایت شده از اندیشکده قصد
مافئو پانتالئونی یک اقتصاددان ایتالیایی بود که دارای نفوذ بسیار زیادی در جامعه دانشگاهی به ویژه اقتصادی غرب داشت. تا آنجا که با یک تماس میتوانست به بزرگترین اقتصاددانان تاریخ مثل کینز و والراس، بدون مدرک مرتبط در دانشگاههایی مثل کیبریج و لوزان به عنوان پرفسور اقتصاد، کرسی تدریس بدهد. از شاگردانش میتوان به ولفردو پارتو (خالق مفهوم کارایی پارتو) اشاره کرد. اصطلاح «نخبگان» در تحلیلهای اجتماعی نیز توسط پارتو روج پیدا کرد.
پانتالئونی و پیروانش (مانند دی مارکو و پارتو ) را می توان اجداد فکری نظریه انتخاب عمومی مدرن در نظر گرفت. در تعریف نظریه انتخاب عمومی آمده:
the use of economic tools to deal with traditional problems of political science
استفاده از ابزارهای اقتصادی برای مقابله با مشکلات رایج و سنتی علوم سیاسی.
اندیشمندان غربی به صراحت میگویند: تحلیل انتخاب عمومی ریشه در تحلیل تجربی و اثباتی (آنچه هست) دارد اما اغلب برای اهداف هنجاری (آنچه باید باشد) استفاده میشود.
در حقیقت این اعتراف بزرگی است مبنی بر اینکه اقتصاد سیاسی اصل است و علم اقتصاد (عموما با رویکرد ریاضی) ابزاری است برای رسیدن به اهداف سیاسی از پیش تعیین شده که طبعا بر مبنای ایدئولوژی خاصی نوشته میشود.
بنابراین ادعایی که گاهی شنیده شده و توسط برخی از استادان دانشگاه تکرار میشود مبنی بر ایدئولوژیک نبودن علم اقتصاد سخنی غلط است و حقیقت آن است که واژه علم برای پنهان کردن ایدئولوژی لیبرالسرمایهداری و جلوگیری از ورود ایدئولوژیهای دیگر به این عرصه است.
🖋 @h_abasifar
🆔 @QasdWay رسانهاقتصادیقصد