📛در سال ۱۴۰۱ کدام چهرهها را از دست دادیم؟
البته هنوز سال ۱۴۰۱ تموم نشده...
#جنگ_روایتها
#جنگ_شناختی
#جنگ_ترکیبی
#رسانه
#سواد_رسانه
🆔 @savad_rasaneh
انجمن سواد رسانه طلاب
#اختصاصی 3️⃣ تیزر پارت سوم 💢 محفل نقد و بررسی مستند«برای یک زندگی معمولی» ⬅️ انتشار پارت سوم تا س
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی
3️⃣پارت سوم
💢 محفل نقد و بررسی مستند«برای یک زندگی معمولی»
👈با حضور:
👤استاد علی قهرمانی _ پژوهشگر رسانه
👤حسین شمقدری _ مستندساز
👤مهدی موسوی _ مجری
⬅️ جهت دیدن فیلم کامل نشست 👈 اینجا کلیک کنید
#جهاد_تبیین
#مستند
#رسانه
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
هدایت شده از عصر زنان
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ تصویر زندهی تکریم زن در ایدئولوژی انقلاب اسلامی
📌 «حرکتی نادر در مراسم عمامهگذاری طلاب یکی از حوزههای علمیه کشور تحسین همهگان را در پی داشت. به پیشنهاد امام جمعهی رامسر دونفر از مادران طلاب حوزهی علمیه المهدی برای مراسم عمامهگذاری دعوت شدند و خودشان پسرهایشان را معمم کردند.»
📂 ادامه یادداشت
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
هدایت شده از عصر زنان
♦️ تصویر زندهی تکریم زن در ایدئولوژی انقلاب اسلامی
📌 «حرکتی نادر در مراسم عمامهگذاری طلاب یکی از حوزههای علمیه کشور تحسین همهگان را در پی داشت. به پیشنهاد امام جمعهی رامسر دونفر از مادران طلاب حوزهی علمیه المهدی برای مراسم عمامهگذاری دعوت شدند و خودشان پسرهایشان را معمم کردند.»
▪️این اتفاق نادر و خلاقانه درحالی به وقوع پیوست که طی روال مرسوم معممشدن طلاب به دست علمای قدیمی و بزرگ حوزههای علمیه انجام میشد. امام خمینی(ره) عظمت زن را معادل کلامالله مجید عنوان میکردند و این معادلسازی را به واسطهی انسانسازی مقام زن عنوان کرده بودند، همانگونه که قرآن انسانساز است. رهبر معظم انقلاب نیز بارها تاکید بر گرامی داشت مقام زن در جایگاه مادری، در خانه و خانواده تاکید داشتند و بوسیدن دست مادر توسط فرزند را نماد این تکریم عنوان کرده بودند.
▪️حقیقت این است که حرکتهای این چنینی مولفهی قدرتمندی زن در ابعاد اجتماعی، خانوادگی و فردی را طبق آموزههای اسلام و انقلاب اسلامی که در همسویی با فطرت زنانه است تقویت میکند. مولفهی قدرت زنانه این روزها با کارکترهای خشونت، کبر، سنگدلی، بیرحم بودن و دوری از خوی زنانگی عجین گشتهاند و به واسطهی تولیدات رسانهای در جهان منتشر شدهاند، سنخیتی با فطرت و خوی انسانی ندارند اما با این حال دختران نوجوان زیادی را به سوی خود جلب نمودهاند، دخترانی که در عنفوان هویتسازی و تثبیت آن برای خود هستند! علت آن است که هر انسانی میل به قدرتمند بودن دارد اما بروز و ظهور این مولفه در عصر حاضر به واسطهی غولهای رسانهای در زنان به صورت طرد زنانگی و تبدیل به موجود خشن و سنگدل بازنمایی میشود. نیازمند بازخوانی اصالت قدرت زنانه که در تطابق با فطرت انسانی و گوهر وجودی زن است میباشیم، حرکتهای جدیدی چون مراسم عمامهگذاری در رامسر نمونهای از حرکتهایی است که این نیاز را پاسخ میگوید.
#تحلیل_یک_خبر
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
#اختصاصی
🛑نشنوید، نبینید، نگویید
🔻تیتری که از همشهری چشمم را گرفت.
🔻رسانهها نمیخواهند ما صدایی جز صدای آنان بشنویم و چیزی را جز از دریچه لنز آنان نبینیم تا فقط حرفی که آنان میزنند بزنیم.
❓راستی اگر نمیشنیدیم یا نمیدیدم و در گیر این همه بازی رسانه ها نبودیم زندگی بهتری نداشتیم؟
❓اگر هرچه را که میشنویم و میبینیم، نمیگفتیم این همه اختلاف در میان مردم نبود؟
❌تیتر همشهری تلنگریست برای افرادی که زمان دیدن نمیبینند و زمان شنیدن نمیشنوند و زمان گفتن نمیگویند.
💢این گزینش درست کی دیدن و کی شنیدن و کی گفتن و عکس آن یعنی کی ندیدن و کی نشنیدن و کی نگفتن به نظر مرتبه ایست که امیرمومنان علی (ع) در نهج البلاغه در توصیف "اهل ذکر" می فرماید:
✅یرَوْنَ مَا لا یَرَی النّاسُ وَ یَسْمَعُونَ ما لا یَسْمَعُونَ؛
⬅️اهل ذکر مطالبی را می بینند که مردم نمی بینند و چیزهایی را می شنوند که مردم آنها را نمی شنوند.
✍️مصطفی گودرزی
#رسانه
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
🛑در اسکار ۲۰۲۳ خبری نیست
🔻امسال با اسکاری طرفیم که نمیشود مثل سالهای اخیر یا حتی دهههای پیش از آن، یک تم واضح را در عمده فیلمها دید. یک سال فیلمها پر هستند از شورش علیه سرمایهداری یا ترس از فاشیسم.
🔻سالی دیگر تجاوز و تعرض به زنهای شاغل توسط مردان قدرتمند و این تم کلی کارهاست.
🔻یک سال فیلمها پر از موضوعات مرتبط با سیاهپوستان است و سال دیگر همجنسگرایان. این موضوعات گاهی با هم ترکیب میشود و اکثر اوقات همهشان در فیلمهای متعدد حضور دارند اما در آن سال بهخصوص، یکی پررنگتر میشود و به پسزمینه میآید.
♦️یعنی هالیوود خودش را مدافع تنوع نژادی معرفی میکند اما تنوع تمدنی را پس میزند یا حتی با آن میستیزد. مرد و زن چینی، عرب، هندی و پاکستانی یا آفریقایی، وقتی بخواهند آمریکایی شوند و تمدن غرب را دوست داشته باشند از نژادشان صرفنظر میشود اما به شرطی که از فرهنگ قومی و بومیشان عبور کنند.
❌حالا امسال نمیشود هیچکدام از این تمها را به شکل پررنگ در فیلمها دید. حتی فیلمی که راجعبه یک زن همجنسگرا ساخته شده، به ماجرای تعرض به زنهای دیگر و سوءاستفاده از جایگاه ویژهای که دارد، پرداخته است.
🔻موضوعات فیلمها عمدتا پراکندهاند و احتیاط از سر و روی آکادمی میبارد. آخرین فیلم پارک چان ووک، کارگردان بسیار مشهور کرهجنوبی که در جشنواره کن هم برنده نخل طلای بهترین کارگردانی شده بود، حتی به فهرست نامزدهای اسکار راه پیدا نکرد؛ فیلمی که در محوریت قصه آن یک دختر چینی مهاجرتکرده به کره قرار داشت و معانی ضمنی و نمادینی داشت که به مذاق اهالی آکادمی خوش نمیآمد.
♦️درعوض برنده نخل طلای بهترین فیلم جشنواره کن که یک فیلمساز سوئدی بود و اثرش را به زبان انگلیسی جلوی دوربین برد، در اسکار امسال صاحب عناوین مهمی از جمله نامزدی بهترین فیلم، بهترین کارگردانی و بهترین فیلمنامه اورجینال شد. این فیلم با نام «مثلث غم» به یک نزاع تمدنی میپردازد.
♦️بهطور کل امسال با یک اسکار تازهنام طرف هستیم.
✍️میلاد جلیلزاده، خبرنگار
متن کامل👈اینجا
#سینما
#اسکار
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
.
🔅 میترسیدم عاقبت به خیر نشوم؛ همین
بداخلاق شده بودم. و بدقلق. دست خودم نبود. اینکه مادرم در معرض این بیحوصلگیها و نقزدنهایم بود نگرانم میکرد. می ترسیدم عاقبت به خیر نشوم. همین.
👇یادداشتی از مرحوم #مسعود_دیانی را در پیام بعدی بخوانید👇👇
هدایت شده از نویسندگان حوزوی
✔️ میترسیدم عاقب به خیر نشوم؛ همین
✍️ مرحوم مسعود دیانی، مجری برنامه سوره، دینپژوه و شاعر
چهارشنبه یکم تیر ۱۴۰۱
رفتم خانهی کتاب. بعد از یازدهروز. با عصا و سر و صورت بیمو. آفتاب وحشی و ترافیک وجودم را به آشوب کشیدند. از آقای میرزایی -رانندهی خانه- خواستم برایم آب بخرد. قرص ضد تهوع خوردم. افاقه نکرد. مارگزیده به خانه رسیدم. بچهها از هیبت جدیدم تعریف کردند که خوب شده. میدانستم و میدانستیم برای خوشآمد من دروغ میگویند. راست این بود که نگهبان های دو ساختمان، دیگر مرا نمیشناختند. مانع ورودم شدند. معرفی هم کردم نشناختند. فقط راهم دادند. بیتشریفات سابق.
آقای اراضی آمد. که بخش شعر معاونت را دست بگیرد. قبل از بیمار شدنم به تفصیل حرف زده بودیم. خواستم مروری کنم. صدایم بریده و بیجوهر بود. به وصیتهای پیرمردها شبیه شد انگار.
تا یک ماندم. درد مثل جنینی در رحم مادر به لگد زدن افتاده بود. خواستم برگردم خانه. در پارکینگ از آقای ناصرزاده فهمیدم آقا رضا امیرخانی به دیدارم آمده. دوست داشتم برگردم به دفتر. توان برگشتن نداشتم. در همان پارکینگ چند کلمهای حرف زدیم. امیدم داد و خندیدیم. حیف شد. تمام مدت چشمهایم سیاهی میرفتند و سرگیجه داشتم. سوزن پرگار سرگیجهام بند کولهی آقا رضا بود. پوسیده بود و پاره. آقا رضا نارفیقی نکرده بود. روی شانهاش نگهش داشته بود و به خاطر پوسیدگی اعتمادش را از او نگرفته بود.
شکنجهی برگشت بدتر از رفت بود. هر تکان خوردنی در شهر برایم حکم کابوس داشت. در خانه ناهار خوردم و خوابیدم. از درد وحشتناک بیدار شدم. اثر مسکنها که میرفت درد وحشتناک، مبهم و گمی در تمام بدنم شروع میشدند.
نزدیک غروب به زحمت نماز ظهر و عصر خواندم. عصا برای ایستادنم افاقه نمیکرد. دست دیگرم را به کالسکهی آیه میگرفتم. بیدلیل گریهام گرفته بود. نماز که تمام شد روی فرش ولو شدم. حالم کمی بهتر بود. پدرم آمد روی صندلی بالای سرم نشست. دو روز بود به ایران برگشته بودند. از بس من جان نداشتم چندان حرف نزده بودیم. دیوان حافظ آورد. حمد خواند. صلوات فرستاد. و گفت نیتش این است که جناب حافظ در این شرایط با من حرف بزند. به مقتضای حالم. بسمالله.
مادرم فالم را نپسندید. به نظرش تلخ آمده بود. چندبار خواست صدای پدرم را ببرد. که ادامه ندهد. نگذاشتم. گفتم پدر بخواند: «گر از این منزل ویران به سوی خانه روم/ دگر آن جا که روم عاقل و فرزانه روم» دوستش داشتم. مادرم نه. خودم دوستتر داشتم یک غزل قبلتر بیاید اصلا. به وقتش میآمد.
بداخلاق شده بودم. و بدقلق. دست خودم نبود. اینکه مادرم در معرض این بیحوصلگیها و نقزدنهایم بود نگرانم میکرد. می ترسیدم عاقبت به خیر نشوم. همین.
#مسعود_دیانی
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🛑 فیلم سینمایی دیزی کوئوکا ترسناک ترین حیوان دنیا ۲۰۲۰
عنوان اصلی: daisy Quokka: world s scariest Animal
سال تولید: ۲۰۱۹
کارگردان: Ricard Cussó
تهیه کننده: Kristen Souvlis Nadine Bates
نویسنده: Ryan Greaves
شرکت تولید کننده: Like a Photon Creative
کشور تولید کننده: استرالیا
زمان پخش: ۸۹ دقیقه
🔺موضوع: ترویج لیبرالیسم
#جهاد_تبیین
#سینما
#برای_ایران
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
🛑 فیلم سینمایی دیزی کوئوکا ترسناک ترین حیوان دنیا ۲۰۲۰
🔻 دیزی یک دختر کوچولو بسیار دوست داشتنی و خوش چهره است. حیوانی شبیه به سنجاب که با شخصیت پردازی فوق العاده، داستانی مهیج را از تلاش او برای رسیدن به رویا خود به تصویر می کشد. خانواده او به خاطر با نمک و زیبا بودن ذاتی، شغل «مدل بودن» را به صورت طبیعی و موروثی دارند. توریست ها با آنها عکس می گیرند و خانواده از دختر خود می خواهد از استعداد خدادادی خود یعنی زیبای چهره کمال استفاده را ببرد و با لبخند زدن در کنار هر توریست غریبه ای و عکس کارت پستال گرفتن درآمد و شغل خانوادگی را ادامه دهد (!!!) ولی دیزی به صورت اتفاقی جذب مسابقات ترسناک ترین حیوانات می شود و دوست دارد با پیروزی در این مسابقات تبدیل به ترسناک ترین حیوان بشود. دیزی به خاطر کسالت بار بودن شغل خانوادگی ( ... و نه شرم آور بودن) و نیز مهیج بودن رویای خود برخلاف ذات طبیعی و مادرزادی اش دست به این کار میزند و در مسابقات شرکت می کند.
🔺تابو نشان دادن جنسیت، ذات، تواناییها و محدودیت های طبیعی، تقیدات مذهبی، ملی، اجتماعی، فردی، خانوادگی و ... و تلاش برای شکستن این تابوها جزو لاینفک اکثر آثار پویا نمایی غربی است و نکته اول همین ممارست دستگاه های فرهنگی غربی برای نهادینه نمودن تفکر لیبرالیسم در اذهان کودکان و نوجوانان است.
🔺نکته دوم اینکه، خانواده ها دغدغهمند باید بجای ممانعت از تماشای این آثار با مطالعه و مختصر توضیحی، خود و خانواده شان را نه تنها در مقابل اثرات خاموش و پنهان و در این حال مخرب و عمیق این دست از آثار مصون نمایند، بلکه آن را تبدیل به کارگاه های خلاقانه ورزیدگی ذهن برای تحلیل درست مسائل پیچیده تر کنند (که نیاز مبرم امروز ماست)؛ بدین ترتیب که به فرزند خود این توضیح را ضمن این فیلم بدهند که، تلاش برای رسیدن به رویاها امری است درست و صحیح ولی تغییر و یا شکستن قابها و قالبها طبیعی و ذاتی و ماهیتی نه تنها کار درست و صحیحی نیست بلکه باعث بر هم خوردن نظم طبیعت، جامعه و زندگی فردی می شود.
🔺نکته دوم اینکه، هسته های اندیشه ورز و اتاق های فکر جبهه رسانهای نیروهای انقلاب و دغدغهمندان عرصه جهاد تبیین باید به این عرصه توجه ویژه داشته باشند و نباید با انداختن تمام تقصیرات معضلات و مشکلات فرهنگی به گردن فضای مجازی، از سایر عرصه های فرهنگی غافل شوند.
#جهاد_تبیین
#سینما
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
.
🔴 اگر چهارشنبه سوری «دینی» بود!
✍️ حسن مددخانی
اگر چهارشنبه سوری یکی از سنتهای دینی بود، بیتردید اینگونه با هجمه رسانهای چهرهها و دین ستیزها مواجه بودیم:
این چه دینی است که مردم را به آتش میکشد؟!
شما مذهبیها نمیخواهید به این آتش بازیها خاتمه بدهید؟!
تا کی قصد دارید به این آدم سوزیها ادامه دهید؟
چقدر زود از دنیای مردم یک جهنم ساختهاید!!
#چهارشنبه_سوری
#چهارشنبه_سوزی
#رسانه
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
🎞فیلم دینی چیست؟
🔖فیلم دینی در منابع مختلف، طیف وسیعی از تعاریف گوناگون را به خود اختصاص داده است؛ اما عنوان «فیلم دینی» از منظر این کتاب به هر فیلمی با هر موضوع و داستان و فرم و ساختاری معطوف است که بتواند بر #مخاطب تأثیری #معنوی بگذارد و او را به حقیقتی مذهبی و #ماورایی در عالَم رهنمون سازد.
🔖به صورت عملیاتی نیز میتوان گفت که #فیلم_دینی از منظر ما فیلمی است که تمرکز قصهی آن بر:
الف) زندگی شخصیت یا کنشگران خاصّ دینی (نظیر روحانیان، متولیان مساجد یا امامزادهها یا افراد مؤمنی که دینداری آنها عاملی است که روایت فیلم بر اساس آن پیش میرود.
ب) #نمایش مثبت از مناسک مشخص دینی (نظیرِ نمازخواندن، روزهداری و زیارت)
ج) تقدسبخشیدن به اسطورههای دینی (نظیرِ خداوند، پیامبران و ائمه) و تاریخ مقدس
د) مفاهیم #معناگرا یا فیلمهایی که با استفاده از #تصویرسازی، معنایی را که ریشه در آموزههای دینی دارد غیر مستقیم به مخاطب ارائه دهد، خواند بود.
📓سینما، دین و سیاست، صفحه ۱۳ و ۱۴
🔗 @r_esmaeili
#استقلال_سایبری
#جهاد_تبیین
#مستند
#رسانه
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✋
پشت پرده علی علیزاده چیست؟
🔺آیا علیزاده، کسی که با حضور در شبکههای معاند فارسیزبان و دفاع از جمهوری اسلامی بر روی زبانها افتاد و البته سابقه حضور در جمع منافقین و ضدانقلاب را دارد، متحول شده است و یا در سناریوی نفوذ و ایجاد اختلال محاسباتی در بدنهی انقلابی گام برمیدارد؟
🔹آیا هضم این موضوع سخت است که بدانیم علیزاده همان علینژاده و آبشخور هردویشان یکی است که در دو تِم جداگانه برای دو قشر متفاوت، دستکاری شناختی انجام میدهند؟
🔹 نگران حافظهی تاریخی برخی از زودباوران باشیم یا نباشیم؟
✍️ محمد جوانی
✅ کانالجامع #خبری، #تحلیلی، #آموزشی باسواد رسانهای
👇
https://eitaa.com/joinchat/3688300608Cf61f1be155
هدایت شده از مؤسسه حضرتزینب(س)
26.45M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
✅موسسه بین المللی حضرت زینب سلام الله علیها از بین علاقمندان زبان آموز می پذیرد.
❇️دوره های #آنلاین_آفلاین
❇️بدون نیاز به تهیه کتاب
❇️تدریس اساتید باتجربه
❇️ارائه فایلهای کمک آموزشی و pdf کتاب
❇️شهریه بسیار مناسب(#تخفیف_طلاب)
❇️ پشتیبانی آموزشی
#انگلیسی_اسپانیایی_فرانسه_عربی
🌟کانال آموزشگاه 👇عضو بشوید👇
https://eitaa.com/Yavaran_academy
🌟آی دی پشتیبان
@Admin_yavaran
@hazratzainab_com
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥آیا میدانید سواد رسانهای تنها به پیامهای رسانهای محدود نمیشود؟!
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
🛑کاربرد روانشناسی رنگ در تولیدات چند رسانه
🔻آگاهی از روانشناسی رنگ ها و استفاده از هر کدام با توجه به خواص آنها کاربردهای زیادی دارد. در تبلیغات، پزشکی، طراحی و دکوراسیون منزل، نحوه لباس پوشیدن و... مورد استفاده قرار میگیره.
🔺رنگها میتوانند تاثیرات به سزایی روی روحیه افراد بگذارند و استفاده به جا از آنها میتواند بسیار سودمند باشد .
♦️استفاده صحیح از رنگ ها در تولیدات بصری تاثیرگذاری آن اثر هنری رو بسیار افزایش میدهد و مخاطب را برای پذیرش مضمون آن اثر آماده میکند.
⬅️ به طور مثال اگر در رابطه با ساخت تیزر یک ورزش پرهیجان و سخت از رنگی استفاده شود که پیام آرامش را در ناخودآگاه انسان ایجاد کندمسلما این تبلیغ نمی تواند چندان موثر باشد.
✅ مثال دیگر 👈بهترین رنگ برای تبلیغات بانک ها رنگ آبیسیت چرا که حس امنیت و آرامش خاطر را به مخاطبین انتقال می دهد.
👈یا اگر میخواهید برای حمایت از محیط زیست یا محصولات طبیعی و ارگانیک یه کار بسازید، بهتر است که از رنگ سبز در زمینه آن کلیپ استفاده کنید چرا که پیام سلامت رو در ناخودآگاه انسان بر انگیخته می کند.
@toolid_mohtava
#چندرسانه
#رنگ_ها
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
هدایت شده از عصر زنان
📌 «۱۳ اسفند سال جاری خبرگزاریها از انتصاب "مرضیه برومند" به عنوان مدیرعامل جدید خانهی سینما خبر دادند و ۲۲ اسفند ماه نیز مراسم تودیع "منوچهر شاهسواری" مدیرعامل پیشین خانهی سینما و معارفهی "مرضیه برومند" انجام شد.»
📂 ادامه یادداشت
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
هدایت شده از عصر زنان
♦️ از اعتراض تا انتصاب...
📌 «۱۳ اسفند سال جاری خبرگزاریها از انتصاب "مرضیه برومند" به عنوان مدیرعامل جدید خانهی سینما خبر دادند و ۲۲ اسفند ماه نیز مراسم تودیع "منوچهر شاهسواری" مدیرعامل پیشین خانهی سینما و معارفهی مرضیه برومند انجام شد.»
▪️انتصاب خانم مرضیه برومند به عنوان مدیرعامل خانهی سینما درحالی رخ داد که ایشان طی ماههای اخیر در برهههایی خود را جدای از حاکمیت جمهوری اسلامی و عناصر فرهنگی که ذیل آن فعالیت میکنند نشان دادند به گونهای که طی پست اینستاگرامی نسبت به وجود عکس خود در دیوارنگارهی زنان ایرانی معترض شدند و این اعتراض در همنوایی با رسانههای بیگانه فارسی زبان و اتهاماتی را روا داشتند. ایشان علیرغم آنکه از عدم اجازه به استفاده گروههای داخلی و خارجی از چهرهی هنریشان تاکید داشتند، اما شاهد آن هستیم که خود بنابر این ادعا ذیل حکومت جمهوری اسلامی؛ مدیرعاملی خانهی سینما را بر عهده میگیرند.
▪️سوال اینجاست آیا خانم مرضیه برومند به مردمی بودن حکومت جمهوری اسلامی پس از سیل مردم در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال جاری در حمایت از جمهوری اسلامی و اشتباه آشکار خود در واژگانی که نسبت به حکومت جمهوری اسلامی به کار بردهاند اعم از سرکوبگری، مقابله گری حکومت با مردم پیبردهاند؟!
▪️آیا ایشان طبق ادعای خود مبنی بر در کنار مردم ایستادن و مردمی بودن حقیقتا مردمی هستند و اجازهی بهرهبرداری سیاسی هیچ گروه سیاسی از شخصیتشان را نمیدهند؟!
▪️میطلبد که برای اثبات مردمی بودن و استقلال خود از گروههای سیاسی، حال که ذیل حاکمیت جمهوری اسلامی به عنوان هنرمندی قابل و ارزشمند در عین داشتن استقلال فکری در نقدهایشان بی آنکه تحت تاثیر گروههای سیاسی و اشخاص وابسته به آنان در کشور و مواضع آنان قرار بگیرند، اولا در مواجهه با جمهوری اسلامی و قوانین حاکم بر آن خود را مثل مردم، مسئول در برابر احترام به آن و رفع اشکالات آن بدانند. یقینا اثبات ادعاهای هنرمندان و صادقانه بودن ادعای مردمی بودنشان در همسویی با مردم و قاطبهی مردم جلوه مینماید نه در ژستهای هنری.
#تحلیل_یک_خبر
🔻پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
🚦ابراز نگرانی هنری کیسینجر از توسعه هوش مصنوعی
🔸هنری کیسینجر، وزیر امور خارجه آمریکا در دوره ریچارد نیکسون و جرالد فورد و نویسنده کتاب نظم جهانی، بر این باور است که سیستمهای #هوش_مصنوعی به سبک «ChatGPT» میتوانند آگاهی انسان را نابود کنند، موج جدیدی از عرفانهای مذهبی فناورانه به وجود بیاورند و اساساً واقعیت را تغییر دهند.
🔸متن کامل را در [زاویه](https://zaviehmag.ir/?p=5078) بخوانید.
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
#اختصاصی
🛑چرا به آیین های باستانی ما تبریک میگویند؟
💢 شرکت دیزنی با انتشار ویدیویی از «میکی ماوس»، شخصیت کارتونی خلق شده در این شرکت رسانهای، نوروز را به عنوان جشن ملی ایرانیان تبریک گفت و آیینهای مربوط به چهارشنبه سوری، نوروز و سیزده بدر را در این ویدیو توضیح داد
🔻یکی از سیاست های هالیوود و شرکت های فیلم سازیاش، این است که خود را حامی صلح جهانی و طرفدار نژادهای مختلف نشان بدهند.
🔻به همین دلیل ما شاهد تنوع در قهرمان های هالیوودی هستیم.
سفید، سیاه، عرب، آفریقایی، زن و مرد و ...
♦️مفهون این کار تولید گفتمان عدم تبعیض نژادی و جنسیتی است.
👈اما واقعیت این نیست؛ در واقع هالیوود در خدمت نظام سرمایه داری و به مثابه ابزاری برای رساندن اربابانش به خواسته هایشان است.
💢با این مقدمه به سراغ این ویدئو می رویم داستان این است که زمانی شخصی به شما احترام میگذارد و میینید آداب و رسوم شما برای او مهم و قابل احترام است ناخودآگاه گاردی که در مقابل ایدئولوژی او دارید کم رنگ میشود و پایین میآید و آمادگی بیشتری برای دریافت وپذیرش مضمون و پیام او دارید.
🔘آنها میخواهند که مردم از زاویه دید آنان جهان را ببینند و در رسیدن به این هدف هیچ گونه کوتاهی نمیکنند.
✍️سلمان ایرانمنش
#انیمیشن
#دیزنی
#هالیوود
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
▫️مرام و معرفت بالاتر از شهرت...
این داداش گل که تو تصویر میبینید سعید دلاور بازیکن تیم داماشه که الحق فامیلی درخوری بهش دادن؛ حاجسعید قصه ما یکشنبه هفته پیش از خونه همسایه صدای جیغ و داد میشنوه، وقتی میره میبینه خونه آتیش گرفته و زن همسایه جلو در مشغول جیغ و گریهست و میگه بچهاش داخل خونه مونده و کسی نمیتونه بره بچه رو بیاره، سعید هم فارغ از آتیش وارد خونه میشه و بچه رو سالم میاره بیرون ولی جفت پاهاش و دستش دچار سوختگی شدید میشه... همین اتفاق اگه الان برای یه فوتبالیست مطرح ایرانی یا یه فوتبالیست خارجی افتاده بود ممکن بود قضیه تا نامزد شدن برای نوبل صلح و جایزه جوانمردی دِ بست فیفا هم بره. خلاصه که رسانه اینجوریاست، امیدواریم این شیرمرد زودتر ردیف شه و برگرده به مستطیل سبز ❤️
#شهرت
#بازیکن
#سوادرسانه
🆔 @savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
♦️ میلانی سعی میکند با انکار مرد، به تثبیت زن و حل مشکلات او دست یابد. فیلم «دو زن» مجموعهای از همه المانها و مولفههای سینمای زنان است.
📽 معرفی و نقد فیلم «دو زن»
#اختصاصی
🔸کارگردان: تهمینه میلانی
🔸سال ساخت: ۱۳۷۷
🔸نویسنده: حسن احمدیان دلاویز
🔻 پایگاه تحلیلی تخصصی عصر زنان
🌐|@asrezanan_ir|
🆔 @savad_rasaneh
🔴 تزریق ناامیدی در بهاریهی مطبوعاتیها
✍️ سیدمحمدمهدی موسوی، پژوهشگر عرصه رسانه
سنت نسبتاً دیرپایی است که روزنامه نگاران و اهالی قلم و بعضاً چهره های سیاسی و سینمایی و غیره، در ویژه نامه های نوروزی مجلات و روزنامه ها به جهت چشم انتظاری عید نوروز و سال نو، بهاریه می نویسند. کار قشنگی است انصافاً، روی سخنم اما ناظر به این مساله توأم با یک گلایه است.
واقعیت آن است که در همین واپسین روزهای سال فرصتی شد که چند ویژه نامه نوروزی اعم از روزنامه های سیاسی و اقتصادی و ایضاً سینمایی را تورقی کنم و به سیاق گذشته، بهاریه های آن ها را مطالعه نمایم. آن چه ذهن نگارنده این سطور را درگیر کرد این بود که چرا در بهاریه که قاعدتاً باید از امید به سالی بهتر نوشت، بیشتر لحن و بیان نویسندگان و به خصوص چهره های شناخته شده، توأم با غم و افسردگی بود؛ افسردگی که البته در دل آن نارضایتی نیز وجود داشت و لاجرم گویا گریزی از آن نیست!
بدون اطاله کلام و به دور از هر مقدمه چینی دیگری آن چه قابل بیان است؛ در این که سال 1401 در ابعاد اقتصادی، فرهنگی و اجتماعی، سال سختی بود و با خود مشکلات قابل توجهی به همراه داشت، شکی نیست اما این که روزنامه نگاران و چهره های فرهنگی و سیاسی کشور بدون توجه به نقاط مثبت و امیدوارکننده همین سال رو به زوال، صرفاً پمپاژ کننده نااُمیدی در رسانه ها شده اند، به نظرم خیلی جالب نیست اگر نگوییم نگران کننده است.
به هر حال از قدیم و ندیم گفته اند آدمی به امید زنده است و این امید را ما باید گاهی زمزمه کنیم و گاهی فریاد بزنیم و در عین بیان نقدها، به نقاط مثبت هم بیندیشیم و آن ها را تبیین نماییم.
هنر نیست که همچون خیلی های دیگر در جامعه و عمدتاً متأثر از فضای مجازی، آه و ناله کنیم و به دور از نقادی صحیح و مطالبه گری مطلوب، تنها از نیمه خالی لیوان و حسرت ها سخن به میان بیاوریم بلکه به نظرم، هنر آن است که با وجود سختی ها ، ناملایمتی ها حتی در بیان احساسات و عواطف یک ساله، دست از اکسیر "امید به آینده" نشوییم و به ویژه در قاب رسانه نویدبخش حرکتی رو به جلو در سایه همین امید باشیم.
#سوادرسانه
#رسانه
#نویسندگان_حوزوی
@HOWZAVIAN
🆔 @savad_rasaneh