🤖 چت جی پی تی در ایتالیا به دلیل «نگرانی» از حفظ حریم خصوصی ممنوع شد
🖇 کشورهای غربی در برابر منافعشان بالاترین سطح حساسیت را دارند و نسبت به هر چیزی که احساس کنند بناست روزی موی دماغشان شود، واکنش سریع نشان میدهند. اما در ایران چه؟ اینجا گویی تا موضوعی به بحران تبدیل نشود، برنامهای برایش ریخته نخواهد شد و اساسا جدی گرفته نمیشود.
پ.ن: چت GPT یک ربات است که توسط شرکت OpenAI ساخته شده است. این چتبات (Chatbot) مبتنی بر هوش مصنوعی است و میتواند هر سوالی را جواب دهد. ربات چت جی پی تی(ChatGPT) میتواند با کمک فناوری 3 GPT زبان طبیعی کاربر را پردازش کرده، با کاربر تعامل برقرار کند و بلافاصله به سوالاتتان پاسخ دهد.
#چت
#غرب
🆔 @savad_rasaneh
⭕️ فیلم Soylent Green 1973
🔸 دربارۀ مباحث گوشتخواری انسانی. بخشی از فیلم ماتریکس هم از روی بیسکوییتسبز برداشته شده.
به سال ۲۰۲۲اش دقت کنید! جالب نیست دارن گوشتهای ساختهشدۀ انسانی رو از سال ۱۹۷۳، تبلیغ میکنن؟
#رسانه
#هالیوود
#آدمخواری
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 بازی Werewolf: The Apocalypse – Earthblood
[ گرگینه آخرالزمان / زمین خونی ]
♦️ یکی از بازی های سال 2021 است. شما در این بازی در نقش یک گرگینه به نام کاهال بازی میکنید که از قبیلهاش تبعید شده و با کمپانی Pentex که باعث آلودگی در محیط زیست شده است، مبارزه میکند. کاهال یک اکوتروریست (شخصی که طرفدار محیط زیست است و به دلایل مشکلات طیعیت یا مسائل سیاسی بر علیه افراد یا اموال اقداماتی خشونت آمیز انجام میدهد) است که در مناطق آمریکای شمالی سفر میکند و میتواند به شکل یک گرگ یا گرینه دربیاید."
کاهال یکی از محافظین گایا، مادر زمین، بود که پس از آن که کنترل خشمش را از دست داد، تبعید شد و حالا ماموریتی را برای رستگاری خود در پیش گرفته است.!
📌 نکاتی در موردی بازی در پست بعد..
#آخرالزمان
#صهیونیسم
#گیم
🆔@savad_rasaneh
🔺 گایا (به انگلیسی : Gaia) در اساطیر یونانی، تجسم شخصیت زمین و یکی از اصلیترین و کهنترین خدایان جنی یونانی است!. او یکی از جنیان نخستین یونان و اولین الهه جنی زمین است.
✔️ نکات شرک آلود و کفر محور در داستان گایا :
🔸 زمین خود نیز در آغاز خدایی بود به نام گه یا گایا این خدا مادری شکیبا و بخشنده بهشمار میرفت.! گایا در واقع خودِ زمین است. همیشه از طبیعت به عنوان جنس مؤنث یاد میشود. در اسطورهٔ آفرینش یونانی چنانکه هزیود روایت میکند، گایا از خائوس (خلأ و آشفتگی ازلی پیش از آفرینش) برآمد. او نه تنها الهه مادر یونان کهن بود بلکه طبق بسیاری از روایات او اولین موجودی بود که از دل خائوس به وجود آمد. گایا، اورانوس (بهشت یا آسمان) را زاد.!
اورانوس فرمانروای برتر جهان گردید و تحت تأثیر اروس با گایا ازدواج کرد و بر اثر هم آغوشی با گایا، او (زمین) حامله شد!.
♨️ صهیونیست های کابالیست که اکثر کمپانی های بازی سازی را در دست دارند، در بسیاری از زیر بنای گیم ها ، مسائلی کفری و شرک آلود قرار میدهند و اما ظواهر آن را به زیبایی طراحی میکنند تا گوش و چشم کودک و نوجوان به سمت مسائلی عقیدتی که در داستان زیرین گیم قرار گرفته نرود. و اگر هر عده ای در مورد گیم تحقیق کردند ، در آخر با داستان تراشی که از اساطیر میبینند خواهند گفت این فقط یک داستان تخیلی است.
اما در صورتی که برای صهیونیست های کابالیست، که مذهب مخفی شان #جن_پرستی است. به خوبی آنچه که اربابان و ائمه ی کفر جنی به آنها میگویند را در قالب محتویات سمعی بصری در دنیا عرضه میکنند.
⚠️ حواستان باشد فرزندانتان را وارد زمین دشمنان دینمان نکنید. حتی اگر آن بازی زیبایی ظاهری داشت و به لحاظ فنی، دارای برتری بود.
❎ امیدواریم جوانان این سرزمین، به عرصه ی گیم ورود کنند و شاهد تولیدات با کیفیت و حرفه ای از آنها باشیم. به هر حال دشمنان مُشرک ما، در این تکنولوژی از ما جلوتر هستند. اما اگر همت کنیم #میتوانیم "
استاد ایمان اکبر آبادی
#گیم
#رسانه
#صهیونیسم
#کابالیسم
🆔@savad_rasaneh
فضای مجازی 23.mp3
5.59M
📻 #بشنوید| ارتباط دشمن شناسی قرآنی با سواد رسانه ای
👤 استاد محمد حسین فرج نژاد
#سواد_رسانه
#فضای_مجازی
🆔@savad_rasaneh
🆔eitaa.com/farajnezhad110
❓آیا میدانید چرا این روزها عبارت «سواد رسانهای» بیشتر به گوشمان میخورد؟
🔘 امروزه با گسترش کمی و کیفی انواع رسانههای جهان و همچنین جایگاه تعیینکننده رسانه در عرصههای بینالمللی و جنگ نرم، سواد رسانهای در پارهای اطلاعات و چند ترفند خلاصه نمیشود. ضعف سواد رسانهای مردم، #جامعه را در معرض آسیبهای گوناگون فرهنگی، سیاسی و حتی اقتصادی قرار میدهد که گاه موجب بروز بحرانهای جبرانناپذیر میشود.
⬅️ شماره بیست و دوم پژوهشنامه راهبردی افق مکث، از محصولات مرکز پژوهشی مبنا با موضوع سواد رسانهای در ایران، در دو بخشِ مسئلهشناسی و حل مسئله سامان یافته است.
در فصل نخستِ بخش مسئلهشناسی، نخست قوانین و مقرارت مرتبط با سواد رسانهای با رویکرد حقوقی تحلیل میشود و سپس وضعیت سواد رسانهای در ایران و برخی کشورهای جهان با استناد به اطلاعات معتبر بررسی میشود که نشان از نامطلوب بودن سواد رسانهای ایرانیان دارد.
🌀 پس از وضعیت شناسی، پژوهشهای صورتگرفته درباره سواد رسانهای فراتحلیل شده و عوامل و راهکارهای ارائهشده در پژوهشهای #کشور تجمیع و ارائه شدهاند. در بخش حل مسئله نیز این #پژوهش با تحلیل نتایج نظرسنجی نخبگی و همچنین نتایج بهدستآمده از مصاحبههای تخصصی با نخبگان موضوع و ضمیمه کردن آنها با یافتههای پژوهشی، راهبرد و راهکارهای بهبود وضعیت سواد رسانهای را ارائه میدهد.
📌 شاید بتوان گفت این پژوهشنامه، تنها پژوهش در زمینه سواد رسانهای با رویکرد راهبردی و حل مسئله در کشور باشد.
#سواد_رسانه
🆔@savad_rasaneh
جهت اطلاع
توییتر قوانین محتوای خشونتآمیز خودشو از ۲۸ فوریه (۹ اسفند) آپدیت کرده و گفته هر اکانتی که تهدیدهای خشونتآمیز، آرزوی آسیب به دیگران، تمجید از خشونت و تحریک به خشونت بکنه ساسپند میشود!
#توییتر
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #حجاب
✅ «حجاب»؛ نماد قدرت دینداری
🔸امروزه تمدن غربی براساس باطن، محتوا و تفکر شکل نمیگیرد؛ بلکه براساس سبک زندگی شکل میگیرد و بهواسطهی همین سبک زندگی، کمکم باور و محتوای تمدنی شکل میگیرد.
🔹تمدن غربی در زیست خانوادگی، پوشش، ازدواج و... الزامات خاص خود را دارد. اما چرا غرب اصرار دارد که نمادهای دینداری اسلام خصوصاً حجاب نباشد؟ زیرا در صورت وجود این نمادها، مشخص میشود که فضای مؤمنانه و قدرت دینداری چقدر است!
🎙 دکتر سید سجاد ایزدهی، عضو هیات علمی پژوهشگاه فرهنگ و اندیشه اسلامی
#حجاب
#تمدن_غرب
#سبک_زندگی
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️@Fekrat_Net
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
.
#عکس_نوشته | #نقد_فیلم
🔰 عکس نوشته | شماره 1
📽اساس آواتاریسم امروز در کنترل شبکههای مجازی
▫️اگرچه پدیده آواتاریسم پیش از جیمز کامرون در سریالها و بهخصوص انیمیشنهای کودکانه به خورد علاقهمندان فیلم و سینما و سرگرمی و هنر داده شده بود و حتی ام. نایت شیامالان (فیلمساز شکستخورده هندی هالیوودی) با فیلم «آخرین بادافزار» دِین خود را به آن ادا کرد، اما اهمیت پروژه آواتاریسم امروزه در اساس و محور فضای مجازی و شبکههای به اصطلاح اجتماعی مشخص میشود که آدمها در شکل و شمایل مجازی و غیرواقعی و در پوستهای آواتارگونه با یکدیگر ارتباط گرفته و از این طریق تحت تسلط شبکهای عنکبوتی مانند همان درخت سفیروت یا ایوا (در فیلم «آواتار») قرار میگیرند که همهی ذهن و فکرشان را کنترل میکند.
▪️شبهدرختی که ریشههایش در اندیشکدههای صهیونی و سرویسهای اطلاعاتی و جاسوسی غرب قرار داشته و هر زمان از این آواتارهای تحت کنترل در جهت اهداف جهنمیشان بهره میگیرند.
📝 پژوهشگر: سعید مستغاثی
#انیمیشن
#آواتار
#یهود
#هالیوود
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
16.54M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
.
#کلیپ | #نقد_فیلم
🔰 نقد فیلم | شماره 1
📽 علفزار روایت بی اعتمادی
▫️علفزار بر اساس پروندههای قضایی واقعی است و سه چهار داستان را با یکدیگر مخلوط کرده است، داستان اصلی درباره یک سری آقا زاده است که در یک پول پارتی رفتهاند و سپس نزاعی بین آنها و پسران صاحب باغ صورت گرفته و کار به جاهای باریکتر هم کشیده شده است؛ فیلم بسیار تلخ است و واقعهای که در حال تعریف است هرچقدر بازتر میشود تلختر و کثیفتر میشود.
🔻شما را دعوت به دیدن این کلیپ میکنیم.
📝 پژوهشگر: مصطفی گودرزی
🎙 گوینده: شهناز خواجهوند
📽 تولید در رسانه فکرت
#علفزار
#قوه_قضاییه
#سیاه_نمایی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh