.
#عکس_نوشته | #تحلیل
🔰 عکس نوشته | شماره 1
📽فرهنگ شهرت
▫️اگر از شما بپرسند میخواهید چه کاره شوید، چه چیزهایی در ذهنتان نقش میبندد؟ آیا حتی لحظهای ناچار به تفکر در مورد نقشتان در عالم هستی یا جامعه خواهید شد؟
▪️شاید کمتر کسی به این موضوع بیاندیشد که نقش من تا چه میزان در جامعه موثر است!؟ در بدترین حالت این سوال را خنده دار میدانید و در بهترین حالت نقشهای مدنظر خودتان را تعدیل میکنید، چرا که آن هدفی که متصورید را دوردست میدانید.
▫️سوال مهمتر این است که چرا عموم مردم به نقش ماندگار خود در اثرگذاری بلندمدت به دیده تردید مینگرند؟ در واقع شما جهت پذیرش نقشهایی که قرار است برای خود متصور شوید امتیاز در نظر گرفتهاید. قدرت، شهرت یا ثروت؟ چه انگیزههایی محرک تصمیم گیری و شناخت از نقش ماست؟ شاید شما بگویید انگیزههایی فراتر از این سه وجود دارد. اما آنچه در فرهنگ عمومی در حال گسترش است، علی الظاهر چیزی جز فرهنگ شهرت نیست!
▪️اگر راهی برای رسیدن به هر سه اینها باشد، چه کسی است که آن را نپذیرد؟ شهرت زمینهای برای رسیدن به قدرت و ثروت خواهد بود. همان چیزی که ریگان، آرنولدشوارتزنگر و زلنسکی را از شهرت بازیگری به عرصه قدرت میرساند یا اینفلوئنسرها را از همین رهگذر به ثروت های هنگفتی میرساند.
▫️شهرت! یک انتخاب به ظاهر تضمیمنی که ممکن است جامعه را از استعداد، هدف و هویت واقعیشان دور کند و تنوع نقشی را از جامعه بگیرد. اگر ابزار شهرت در گذشته مختص عدهای خاص بود، امروزه اینطور بنظر میرسد که با ورود شبکههای اجتماعی، ابزار شهرت عمومیت بیشتری یافته است و جامعه پس از مشاهده افرادی که از این طریق ثروتمند شدهاند به این نتیجه میرسند که شهرت به هر شکل ممکن، مقدمه رسیدن به ثروت و قدرت خواهد بود!
📝 پژوهشگر: سعید عنایتی
#شهرت
#سلبریتی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
11.38M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #شعر
🔰 کلیپ | شماره 1
▫️شعری تقدیم به امام حسن مجتبی علیهالسلام در دیدار شاعران با رهبر انقلاب:
▪️شمشیر تو در نیام گل کرد؛ از صلح تو صد قیام گل کرد
#دیدار_شاعران و اساتید ادبیات فارسی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام
🆔@savad_rasaneh
12.26M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #ماه_رمضان
✅ «قرآن»؛ کتاب سرنوشتساز دنیا و آخرت
🎙حجتالاسلام والمسلمین تحریری؛ استاد اخلاق
▪️فضیلت ماه مبارک رمضان نزول قرآن است. این ماه، مربوط به نزول کتاب سرنوشتساز واقعی در عالم دنیا و آخرت است. اگر درست به قرآن رجوع کنیم، از همه ابعاد و جهات راهنمایی و هدایت میشویم.
آیات بینه قرآن، آیاتی است که با عقل صحیح و روش دقیق در زندگانی همراه است. همه متفکران ُواقعبینان و واقع اندیشان به این نکته رسیدند که جدای از عالم غیب نمیتوان قوانین مصلحانه داد و انسان را اداره کرد.
📺 تماشای فایل با کیفیت در:
🖇آپـــارات | 🖇یـوتـیـوب
وبگاه | بله | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
☑️ @Fekrat_Net
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
دین در سریال وایکینگها
شاید برای شما جالب باشد که این سریال علیرغم تمام جذابیتهای هالیوودی که معمولاً در دو عنوان کلّی سکس و خشونت خلاصه میشود، یکی از دینیترین و ایدئولوژیکترین سریالهای پخش شده تا به امروز است.
تنها در یکی از قسمتهای این سریال بیش از سی جملهی مذهبی و کاملاً کلامی و فلسفی وجود داشت و میتوان گفت با دیدن این سریال یک کتابچهی کلامی فلسفی را در بین دیالوگهای عشقی و جنگاورانه، خواندهاید! که البته تاثیرگذاری این دیالوگها با ترکیب افکتهای نوری و صوتی، موسیقی، فیلمبرداری حرفهای، جذابیّت بازیگران و… بدون شک بسیار بیشتر از یک متن مکتوب است.
#فیلم
#دین
#هالیوود
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام |
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥 #مستند آقا مرتضی ...
▶️ مجموعه مستند «آقا مرتضی» به عنوان اولین مجموعه مستند جامع درباره زندگی شهید مرتضی آوینی، با الهام از کتاب «زندگی زیباست» که توسط سیدعباس سیدابراهیمی در سال ۹۰ تالیف شده، ساخته شده است.
⏯ مجموعه مستند ۷ قسمتی «آقا مرتضی» شامل تصاویر و روایتهایی از دوران کودکی، دانشگاه، پس از انقلاب، روایت فتح و در نهایت شهادت سید مرتضی آوینی در ۲۰ فروردین ۱۳۷۲ است.
#هنر
#انقلاب_اسلامی
#شهید_سید_مرتضی_آوینی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام |
🆔@savad_rasaneh
#عکس_نوشته | #مصاحبه
🔰 عکس نوشته | شماره 1
📽آوینی در حوزه نظریه فیلم، یك نقطه طلایی است.
▫️شناسایی گرایش غربی و جست وجوی یك دیدگاه جایگزین غیر اروپامدار نگرش جدیدی در حوزه مطالعات فیلم و فیلمسازی نیست. قدمت چنین نگاههایی تقریبا با تاریخ سینماست و به دوران صامت برمیگردد. در دنیا و خود غرب مسالهپردازی و فعالیت نظری حول این موضوع بخش جدی و تثبیت شدهای از رشته مطالعات فیلم است. متاسفانه در ایران بعد از انقلاب با وجود اینكه در حوزههای مختلف در مورد غرب و حوزههای آلترناتیو حرفهایی مطرح شده است، در حوزه نظریه فیلم بحث خیلی كوتاه و ابتر مانده است.
▪️گرچه سلطه مستعمراتی غرب باعث شده تا حدود 50 سال از اختراع سینما، دسترسی به وسایل تولید در تمام دنیا میسر نباشد؛ پس از آن تقریبا تمام ملل به نوعی به وسایل تولید سینمایی دسترسی داشته و راههای مختلفی را در پیش گرفتهاند. در كشورهایی مثل چین، هند، مصر و ژاپن فیلمسازی بومی به عنوان یك نهاد صنعتی و هنری در سالهای پس از 1950 تثبیت شده بود. با از بین رفتن سلطه مستعمراتی در كشورهایی مثل الجزایر در دهه 60 میلادی سعی شد از صنعت سینما برای آموزش و تبلیغات استفاده و در نقاط دیگر مانند آمریكای لاتین دوربین به سلاحی برای مقاومت در برابر كشورداری دیكتاتوری تبدیل شد.
▫️این دیدگاههای جایگزین غیر اروپامدار در طول تاریخ به اشكال مختلف ظهور كردهاند. در ایران نیز چه در حوزه نظری و چه در حوزه عملی فیلم حداقل میتوان از چند نقطه طلایی اسم برد. در حوزه نظریه فیلم سید مرتضی آوینی یك نقطه طلایی است.
🎙سید عماد حسینی
#آوینی
#روایت_فتح
🆔@savad_rasaneh
8.61M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
#کلیپ | #آوینی
✅ فهم شهید آوینی از عظمت انقلاب اسلامی
▪️رستاخیز فرهنگی عظیمی به نام انقلاب در ایران رخ داد که طی آن، عالم و آدم ما عوض شد. در اثر این تغییر بزرگ و دگردیسی بنیادین، فهم ما نسبت به خود و جهانمان تغییر کرد.
▪️شهید مرتضی آوینی در جریان این دگردیسی بزرگ قرار گرفت. شهید آوینی نهتنها در برابر این موج بزرگ مقاومت نکرد بلکه قلب خود را گشود و عمیقاً آن را پذیرفت. هنر آوینی این بود که تجربۀ خود را در نوشتههایش بازنمایی کرد.
📺 تماشای فایل با کیفیت در آپـــارات
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | بله | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام
☑️ @Fekrat_Net
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔 @savad_rasaneh
هدایت شده از مدرسه تولید محتوا
9.53M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🛑#سکانسی از #تاریخ
عدی: علی تا کی به ایشان مهلت جولان میدهد؟
مالک: مرام علیست عدی؛ از قرار معلوم میخواهد با #صبر دل تاریکشان را روشن کند.
👇به کانال [تولید محتوا] وارد شوید👇
https://eitaa.com/joinchat/3011117308Cd8ce8a27dd
@toolid_mohtava
#اختصاصی
✅ «قرآن»؛ کتاب سرنوشتساز دنیا و آخرت
🎙آیت الله محمدباقر تحریری
▪️ فضیلت ماه مبارک رمضان نزول قرآن است. این ماه، مربوط به نزول کتاب سرنوشتساز واقعی در عالم دنیا و آخرت است. اگر درست به قرآن رجوع کنیم، از همه ابعاد و جهات راهنمایی و هدایت میشویم.
💢 تماشای کامل گفتوگو در:
🔗 آپــارات | 🔗 یوتیــوب
📮فکرت، رسانه اندیشه و آگاهی؛
وبگاه | بله | ویراستی | اینستاگرام | تلگرام
☑️ @Fekrat_Net
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔 @savad_rasaneh
انجمن سواد رسانه طلاب
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻 🆔 @savad_rasaneh
سینمای معناگرا ( ماتریکس و معنویت)
چندگانه ماتریکس (The Matrix) را میتوان نمودی بارز از تلاش صنعت سینمای غرب در تبلیغ بیخدایی صریح قلمداد نمود؛ اثری که در زمرهی پُرمخاطبترین آثار هالیوود محسوب و بهطور همزمان در شصت کشور دنیا عرضه گردید؛ با نویسندگی و کارگردانی دو برادر یهودیتبار معروف به برادران واچوفسکی یا واچوفسکیها که هردو تغییر جنسیّت داده و امروزه خواهران واچوفسکی خوانده میشوند [لی لی واچوفسکی (Lilly Wachowski) و لانا واچوفسکی (Lana Wachowski)].
ماتریکس نمودی روشن از اثری است که همراستا با تفکر اومانیستی و در چارچوب داروینیسم دوران نوینی را با عنوان پساخداباوری (Post-theism) ترسیم کرده و انسان را در برهوتی ظلمانی در پَس جنگی عظیم میان آدمی و ماشینها نشان میدهد؛ جنگی عظیم که بر اثر آن انسانها به بردگی ماشینها کشیده شدهاند و اکنون در این جهان مخوف، تنها پشتیبانِ انسانها خود آنها هستند که مبارزهای طولانی با ماشینها را آغاز کردهاند.
نظام تمدنی غرب برای تقابل با ایمان به وجود الله، در گام نخست به ترویج دادارباوری و دئیسم (Deism) روی آورده و دخالت خدا و حضور او در عالم هستی را نفی مینماید. این باور در ابتدا به تبیین وجود خدای ساعتساز (Watchmaker analogy) انجامید که با آفرینش اولیه، جهان را برای بار نخست کوک نموده است؛ خدای ساعتسازی که یا بنا به گفتهی فریدریش نیچه پس از آن مُرده (God is Dead) است و جایگاهش در امروزِ جهان چون مُردهای بیش نیست و یا بنا به هجویهی برتراند راسل در قالب قوری راسل یا قوری چای آسمانی (Russell’s teapot) عرضه میشود و بهصورت وهم و خیالی است که با تمرکز و دقت در وضعیت آن میتوان به توسعهی دیدگاه بیخدایانه، بهجای پاسخ ندانمگرایانه (Agnosticism) در باب وضعیت خدا در دوران پس از خلقت نایل آمد.
نویسنده: محمدرضا شاهحسینی
#سینما
#غرب
#هالیوود
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#کلیپ | #سکانس_فیلم
🔰 نقد فیلم | شماره 2
📽 پدرت را انتخاب کن
▪️در فیلم «نگهبانان کهکشان» (Guardians of the Galaxy) قهرمان داستان «پیتر کویل» مادرش را از دست میدهد و از پدرش هیچ خبری نیست.فیلم ماجراجوییهای خود را دارد و در انتها پیتر بههمراه یک جنگجوی سبزرنگ، یک مرد قویهیکل، یک راکنِ سخنگو و یک درخت (گروت) تیم خود را تشکیل میدهد و کهکشان را نجات میدهد.
▫️اما سه سال بعد فیلم «نگهبانان کهکشان ۲» (۲۰۱۷) به زندگی خانوادگی پیتر میپردازد. پدر واقعی او یک موجود خداگونهی کهکشانی است که قصد تکثیر خود در جهان را دارد و در این راه از هیچ قتلعامی اِبا ندارد. در مدتی که پیتر پدر نداشت، موجودی آبیرنگ بهنام «یاندو» سرپرستی او را بهعهده داشت و در واقع نقش پدر را برای او بازی کرد.
▪️در انتهای فیلم، پیتر پدرش را که موجودی خبیث است از بین میبرد و به کمک یاندو از سیّارهی او خارج میشود. در این میان یاندو برای نجات پیتر فداکاری میکند و در آخرین دیالوگ خود میگوید:
▫️«اون شاید پدرِ (طبیعی) تو بود، ولی بابای تو نبود. من افتخار میکنم که تو پسر من هستی»!
▪️در واقع بیننده متوجه میشود که حسّ و ارتباط پدرانگی در یاندو بهمراتب بیشتر از پدر واقعی پیتر وجود دارد. همینجا اولین ضربه به مفهوم خانواده وارد میشود:
▫️«پدر شما کسی نیست که از لحاظ زیستی باعث تولد شما شده است، پدر شما کسی است که نسبت به او حس پدرانگی دارید»!
🔻شما را دعوت به دیدن این کلیپ میکنیم.
📝 پژوهشگر: مصطفی گودرزی
📽 کاری از تیم تولید فکرت
#خانواده
#پدر
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
ایتا | روبیکا | اینستاگرام |
🆔@savad_rasaneh