🔘 آینده صداوسیما
▪️آيندۀ صداوسیما به عنوان رسانۀ اصلی در جامعۀ در حالِ تحولِ ايران، بر اساس تصمیمسازیها و سیاستگذاریهای اين دورۀ مدیریتی، میتواند به دو شکل متفاوت بروز کند.
۱. در صورت تداوم و تاکید بر ادامه سیاستهای گذشته و پذيرش ديرهنگام تغییرات و پرداخت هزينه، نوعی رکود و شکست اجتماعی و سیاسی دور از انتظار نخواهد بود؛
۲. اما در صورت؛ همگرايی و هماهنگی با تحولات رسانهای، تعاملیتر شدن و دريافتن اهمیت زمان حاضر و پیشگرفتن سیاستهای فرصتگرا مبتنی بر تحول رسانهایِ مد نظر ریاست محترم سازمان، با توجه به نیاز مخاطب و مصرف رسانهایِ جوانان و نیز استفاده از نیروهاي خلاق برای فعالیت هدفمند و افزايش تعامل و بها دادن بیشتر، صداوسیما میتواند جايگاه اصلی خود به عنوان يک دانشگاه عمومی و رسانۀ محبوب و معتبر با مخاطبان فعال و علاقه مند را به دست آورد.
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘خردهروایتهای مشکوک از ناپلئون
✍میلاد حسنزاده
▪️ امروز فرصتی شد تا با دوستان انجمن سواد رسانه طلاب به تماشا و نقد فیلم درامِ تاریخی_حماسیِ ناپلئون بنشینیم.
اثری از کارگردان معروف فیلم گلادیاتور، ریدلی اسکات، با بازی واکین فینیکس و ونسا کربی. راویتی از امپراطور پرآوازهی فرانسه، ناپلئون و عشق بیمارگونهٔ او به همسرش ژوزفین بوآرنه.
▪️فیلمی که نتوانست با مدت زمان نسبتا بلند، نظر منتقدان را به خود جلب کند. به عقیدهی برخی از منتقدان، ریدلی اسکات ۸۶ ساله دیگر توان سابق برای خلق آثار حماسیای چون گلادیاتور را ندارد.
▪️موسیقی انقلابی-فرانسوی فیلم فضای حماسی را حفظ کرده و همانطور که از ریدلی اسکات انتظار میرفت صحنههای حماسی نبرد، به خوبی نشان داده شد البته با اندکی ضعف در نشاندادن کمدیهای بیربط.
▪️اما ابهام اصلی آنجاست که کاگردان آنقدر به شخصیت ژوزفین پرداخته که میتوان نام فیلم را به جای ناپلئون، ژوفین گذاشت و تمرکز و هدف فیلم مشخص نبود.
▪️روایت ناپلئون آنقدر گیج کننده بود که نمیشد گفت، سیر روشنی از این شخصیت ارائه شده بلکه بیشتر به مسائل حاشیهای سوژه، آنهم به شکلی نامشخص پرداخته.
▪️مردان فاتح در تاریخ، منبعی برای قدرت داشتند که برای ناپلئون میتوان گفت عشق ژوزفین، این منبع بوده اما پرداخت فیلم، عشق روشنی ارائه نمیکرد بلکه بیشتر صحنههایی از رفتار سادیسمی ناپلئون با ژوزفین را نشان میداد.
▪️برای مخاطب روشن نمیگردد ناپلئونی که به نخبه نظامی و استراتژیست جنگ شناخته میشود چه تاکتیکی برای پیروزی در نبردهایش به کار میگرفته. فیلم بیوگرافی آنهم در مورد شخصیتی چون ناپلئون قاعدتاً باید سیر تحولات بزرگ و رخدادهای اصلیِ زندگی شخصیت را روایت کند کما اینکه انتظار مخاطب هم همین است اما ظاهرا با یک فیلم تئاترگونه طرفیم.
▪️انتخاب بازیگر ۵۰ سالهای _که معمولا نقش شخصیتهای تاریک و غیرمعمول را بازی میکند_ برای نقش ناپلئون ۲۰ ساله، قدری ماجرا را عجیب میکند. گریم بازیگر از ابتدا تا انتهای فیلم تفاوت خاصی ندارد و گویا با یک جوان پیر طرفیم!
▪️همچنین نشان دادن شخصیت نامتعادل و ضعیفی از ناپلئون با پایان تراژیکی که تعداد کشته جنگهای او را ۳ میلیون نفر میشمارد قضیه را مشکوکتر میکند که گویا عمدی در تخریب این شخصیت در کار است.
▪️هرچه که هست، این اثر، آنی نبود که از کارگردان گلادیاتور و مریخی و بیگانه انتظار میرفت...
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
هدایت شده از مدرسه تولید محتوا
#داستان_نویسی
#داستان
💢سخت میگذرد
▪️حکایت کلافه شدن ما از مسیر زندگی حکایت اینه که ته راه رو نمیشناسیم و نمیدونم کجا میریم.
👇به [مدرسه تولید محتوا] وارد شوید👇
@toolid_mohtava
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 اگر جمهوری اسلامی مظلوم نبود مدیرانش به فکر رسانه بودند...
✍️ شیخ فرهاد فتحی
توهین یک عضو مجلس خبرگان به یکی از کارگران پروژه انتقالبن-بروجن در حالی که در دمای منفی ۳۰ درجه مشغول کار بود.
همین تیتر برای این ویدئو کافی بود تاچند ماه خوراک رسانهها فراهم و این خبر به سرعت وایرال شود اما متأسفانه ماجرا چیز دیگری است و خبر بایکوت میشود.
آیت الله اسلامیان عضو مجلس خبرگان رهبری در جریان برف سهمگین دیماه سال گذشته برای سرکشی و خداقوت به کارگرانی که برای تأمین آب شرب نیمی از جمعیت استان در بدترین شرایط جوی مشغول کار بودند، عدهای از مدیران استان را همراه کرده و در معیت استاندار از یکی از مهمترین و حیاتیترین پروژههای استان بازدید کنند تا دلگرمی و خداقوتی حاصل شود و مطمئن شود که کار مردم بر زمین نمانده است. و در این اثنا دست یکی از کارگران زحمت کش پروژه را می بوسد.
اگر از زاویه رسانه به این اتفاق نگاه کنیم می بینیم که به این دست اتفاقات در هرکجای دنیا که بود، توسط رسانههای حاکمیتی و حتی مردمی ویژه پرداخته می شد و حتی ما در این سوی دنیا از آن با خبر می شدیم.
اما اینجا ایران است و من چنین صحنه زیبایی را اولین بار، بعد از یک سال و به بهانه سالگردش در یک کانال ۴۵ نفره می بینم و با خبر می شود.
اینجا افکار عمومی جایگاهی ندارد.
اگر جمهوری اسلامی مظلوم نبود مدیرانش به فکر رسانه بودند...
▪️ شما رسانه باشید و منتشر کنید
🔗شیخ فرهاد_فتحی
@HOWZAVIAN
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔈انجمن سواد رسانه طلاب باهمکاری مدرسه علمیه تخصصی حضرت آمنه سلام الله علیها برگزار می کند▪️▫️▪️▫️▪️▫️▪️▫️
💢دوره مستندسازی با موبایل
👌باحضور استاد مصطفی گودرزی
🕙زمان شروع دوره :دوشنبه 16بهمن
ساعت 11:15-12:15
💰هزینه دوره باتخفیف برای طلاب فقط 100هزارتومان
✅باارائه گواهی نامه معتبر
🔷برای ثبت نام به آیدی زیر پیام دهید و با پرداخت شهریه ثبت نام راقطعی کنید
@ns14_mohammadi
❌❌تعداد محدود است و الویت با افرادی هست که زودتر واریری راانجام دهند
#معاونت_فرهنگی
#معاونت_پژوهشی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘هیولا، دراکولا و مساله نفاق
▪️دو تا سریال از مهران مدیری؛ هیولا و دراکولا. بازی های خوب و داستان نسبتا جالب که با تیکه های طنز همراهه
▪️فیلم بیشتر نقد سیاسی-اجتماعیه تا کمدی؛ نسبت به فساد سیاسی، باندبازی، پارتی بازی فامیلی و عدم مساوات در اجرای قانون نقد های خوبی داره
▪️بعضی دوستان از دراکولا، برداشت ترویج تجملگرایی کرده بودن که به نظرم اصلا فیلم رو ندیدن؛ فیلم کاملا ضد طبقهٔ مرفهِ عقدهایِ تازه بدوران رسیدهست
▪️اما جدای از جزئیات، مشکل اساسی فیلم در بازنمایی شخصیت مذهبیه؛ همه توی فیلم یا مذهبی نیستن، یا تظاهر به مذهب میکنن و در باطن خبیثن
▪️اینکه در سریال هیچ آدم مسلمون معمولی و مقید، وجود نداره، باعث میشه نگاه فیلم به مذهبی ها، خلاصه بشه در منافقین
▪️این نوع شخصیتپردازی بسیار مخربه و باعث میشه در ذهن مخاطب، مذهبی مساوی بشه با دزد، کلاهبردار و ریاکار؛ در سینما هم بعضا، مذهبی یعنی ریاکار
▪️این تداعیسازی منفی نسبت به مذهبیون و افراد با ظاهر اسلامی، باعث تشدید دوقطبی ها، تضعیف مظاهر دینی در جامعه و در مجموع، دور کردن افراد از مناسک اجتماعی دین و سکولار شدن جامعه میشه؛ اگر به دینزدایی منجر نشه
▪️ در اینگونه آثار، بایدشخصیت های مذهبی مثبت هم باشن تا به دروغ، مذهب رو مساوی با ابزار کسب سرمایه نکنیم
@inaghd_ir
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
22.12M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
میلاد با سعادت امیرالمومنین حضرت علی علیهالسلام و روز پدر مبارکباد❤️
🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺
امروزبه هر کوچه اذان باید گفت
در وصف علی ز آسمان باید گفت
چون عید #امیر_مومنین است
تبریک به #صاحب_زمان باید گفت
#عید_بر_شما_مبارک
#اللهم_عجل_لولیک_الفرج
🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸🌸
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
8.69M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 اینستاگرام چگونه با تعریف هوشمند الگوریتم های خود، فکر شما را هدایت میکند!
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
10.81M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘 مرکز سیبل جنگ شناختی
▪️اصلیترین هدفی که آماج قرار میگیرد...
▪️به روایت محمد جوانی
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘مفهوم سواد رسانهای از منظر جیمز پاتر
▪️در اذهان بسیاری از افراد واژه «#سواد» با رسانههای چاپی بیشترین ارتباط را دارد، چنان که معادل توانایی #خواندن است. بسیاری وقتی صحبت از رسانههای دیگری همچون فیلم و تلویزیون است این اصطلاح را به #سواد_بصری نیز بسط میدهند. نویسندگان دیگری نیز از اصطلاح #سواد_کامپیوتری استفاده کردهاند.
▪️«سواد خواندن»، «سوادبصری» و «سوادکامپیوتری» معادل «سوادرسانهای» نیستند؛ در مقابل، صرفاً اجزای سازنده آنند. «سوادرسانهای» شامل تمام این تواناییهای ویژه و نیز چیزهای دیگر است.
▪️اگر خواندن بلد نباشیم، از #رسانههای_چاپی چیز زیادی دستگیرمان نمیشود. اگر در درک آداب بصری و روایی مشکل داشته باشیم، نمیتوانیم از #تلویزیون یا #فیلم چیز زیادی بفهمیم و اگر نتوانیم از #کامپیوتر استفاده کنیم، از آنچه به مرور زمان در مهمترین #رسانه رخ میدهد بیخبر میمانیم.
▪️سوادرسانهای فراتر از این تواناییهای ویژه است؛ چیزی است عمومیتر. #تعریف سواد رسانهای چنین است: “سواد رسانهای مجموعهای از چشم اندازهاست که ما به طور فعالانه برای قرار گرفتن در معرض رسانه از آنها بهره برداری میکنیم تا معنای پیامهایی را که با آنها مواجه میشویم تفسیر کنیم.”
✏️منبع: مقاله “تعریف سواد رسانهای” به اهتمام جیمز پاتر؛ ترجمه لیدا کاووسی
@FarajNezhad110
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘 گل به خودیهای انتخاباتی
▪️خیلی ساده و کوتاه؛
همانها که سالها کشور را تحریم و سفره مردم را کوچک کردند و خیابانها را آتش زدند و خوبان شهر را ترور کردند، پروژه مشارکت پائین در انتخابات را هم دنبال میکنند.
اما ابزار نهایی این خناسان برای قهر مردم با صندوق رای چیست؟
اول اینکه القا کنند که رای مردم در گذشته بیاثر بوده.
دوم اینکه در آینده هم بین این و آن تفاوتی نیست.
▪️اما دشمن به کنار، برخی در داخل نقش گل به خودی را بازی میکنند و همین دو پروژه دشمن را ناخواسته مدد میدهند.
1⃣یکم. سهم خودیها در پروژه اول دشمن:
▪️دسته اول کسانی هستند که تصور میکنند با تخریب و اتهامزنی و به اصطلاح افشاگری موجب روشنگری و رونق انتخابات میشوند و متاسفانه این اقدام زشت و زننده را هم اخیرا کلید زدند. این افراد نمیدانند که ثمره نهایی این دست اقدامات فارغ از قضاوت اخلاقی و شرعی و قانونی، تنها و تنها تائید گزاره «فساد سیستمی» است که دشمن این روزها و در شب انتخابات هر دم بدان میدمد.
توجه کنیم کسی منکر مبارزه با خطا و تخلف و فساد نیست، اما ایندست اتهامات رسانهای بدون حضور محکمه و عدلیه آنهم در زمان کوتاه تا شب انتخابات، تنها و تنها اثبات این ادعاست که بین این و آن فرقی نیست و رای دادن بی اثر است.
2⃣دوم. سهم خودیها در پروژه دوم دشمن:
▪️دسته دوم برخی از مسئولین هستند. برخی تصمیمات شتابزده در این زمان کوتاه که موجب سوءتفاهم و خطای ادراکی در جامعه میشود، فرصت را برای دشمنیها فراهم میکند. پروژه دشمن اینست که صندوق رای در گذشته موثر نبوده است و رفت و آمد دولتها موجب اصلاحات یا توسعه نمیشود. از اینسو تصمیمات خلق الساعهای که در این زمان اندک، فرصت روشنگری و اقدام رسانهای موثر برای آن وجود ندارد، تنها پاس گل به دشمنیهاست. چه بسا تصمیمی که به جهت کارشناسی نیز منطقی است اما به جهت زمان اندک برای روشنگری و تبیین و کار رسانهای، طعمه دشمن میشود.
مصادیق هردو بخش کم است اما کمش هم در شب انتخابات بسیار است. نمونهها را خودتان فهرست کنید.
✍ محسن مهدیان
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh
🔘ارتباط غیرحضوری در فضای مجازی
▪️وقتی که به انتهای ذهن و لایه های پایین رجوع می کنیم، احساس قلبی همه ما این است که
فضای مجازی یک فضای غیر واقعی است.
یعنی حس نمی کنیم که در واقعیت عضو فلان گروه شده ام و درگیرم.
▫️وقتی فلان صفحه اجتماعی را دنبال می کنیم؛ اصلا احساس نمی کنیم که عضوی از این تفکر شده ایم؛ پیرو این سبک از این زندگی شده ایم.
در صورتی که واقعیت داستان همین است؛ما آن واقعیت را پذیرفته ایم
و این فوق العاده آسیب زا است...
▪️فضای رسانه ای و مجازی زمانی سودمندند که ما بپذیریم در این فضا درحال برقراری ارتباط واقعی هستیم؛ ارتباط ما واقعی ولی غیر حضوری است.
من در واقعیت عضو این گروه هستم
من به صورت واقعی فلان شخص را دنبال می کنم و آن را پذیرفته ام!
▫️وقتی با دیدگاه واقعی بودن فضای مجازی در آن حضور یابیم
دیگر عضو هر گروهی نمیشویم و هر کسی را دنبال نمی کنیم.
▪️ ثبات فکری و تمرکز خود را هنگام استفاده از فضای مجازی بالا ببریم و زمانی که استفاده از فضای مجازی ثبات فکری و تمرکز ما را افزایش داد در این زمان است
که ما در حال استفاده ی صحیح از فضای مجازی هستیم.
▫️وقتی تفکرات اشتباه را کنار بگذاریم و ساختار درست بچینیم آن موقع از فضای آنلاین سودمند استفاده کرده ایم
در این زمان است که ایمنی ما افکار و شخصیت ما در حین استفاده از فضای مجازی تضمین می شود
و ما می توانیم با خیالی راحت تر از آن بهره مند شویم...
#سواد_رسانه #جنگ_شناختی
🔻انجمن سواد رسانه طلاب🔻
🆔@savad_rasaneh