انجمن سواد رسانه طلاب
#نقد_بازی | #اختصاصی
🎮نقد بازی Hogwarts Legacy
▪️میراث هاگوارتز(Hogwarts Legacy) یک بازی سومشخص میباشد که توسط استودیو آمریکایی «آوالانچه سافتور» برای کامپیوتر و کنسولهای نسل نهم بهتازگی عرضه شده است. بازی که توانست نمرات بسیار عالی را دریافت کند و به یکی از پرفروشترین بازیهای هری پاتر تبدیل شود بهطوریکه هنوز هم در صدر پرفروشهای اپ استیم قرار دارد .
▫️هر ساله بازیهای بزرگ و موفق زیادی منتشر میشوند که نظر مخاطبان را به خود، جلب میکنند. بازی هاگوارتز لگسی هم از این قاعده مستثنی نبوده و بلکه بهصورت باورنکردنی خوب ظاهر شد.
▪️داستان بازی حول محور جادوهای باستانی و چندین نسل متفاوت از جادوگران میچرخد. چهار جادوگر معروف چند قرن پیش، کنترل مدرسه هاگوارتز را به دست گرفتند. ماجرای خود این چهار نفر از جایی شروع میشود که یک روستای قحطیزده را با جادو دوباره احیا میکنند و زندگی را به مردم بر میگردانند. دختربچهای به نام ایزی دورا از همین روستا با دیدن موهبتهای جادوگران، به آنها میپیوندد تا جادوگری را از آنها بیاموزد. اما در ادامه، او علاقه زیادی به جادوی سیاه پیدا میکند که در بازی از آن بهعنوان هنر تاریک یاد میشود. جادوهای سیاه خیلی قدرتمند هستند و اگر کسی به آنها دست پیدا کند، میتواند آسیبهای جدی را به جهان وارد کند.
▫️برخلاف تفکر برخی افراد، بازی هری پاتر، سعی در انکار خدا ندارد. اتفاقاً بر وجود خدا تأکید میکند و همچنین پیامبری را برای او اثبات میکند.
🔻اما چه خدا و پیغمبری!!
▪️همانطور که در داستان هری پاتر خدایی به نام مرلین داریم، در این بازی هم اشارات زیادی بر این خدا شده. بهطوریکه شخصیتهای بازی، خدای مرلین را در طول مکالماتشان یاد میکنند. (مثلاً در هنگام قسمخوردن، به خدای مرلین قسم میخورند یا میگویند پناه بر مرلین) خدای مرلین، مشهورترین جادوگر در اساطیر انگلیسی است که بهعنوان خدا در داستانهایی هری پاتر شناخته میشود. او یک پیامبر به نام آرتور هم دارد. مرلین اولین کسی بود که جادو را به انسانها یاد داد. این جمله ما را یاد خدایی میندازد که روح خود را در انسان دمید و از تواناییهای خود به او داد!
▫️به طرز عجیبی بازی هاگوارتز لگسی، از جادو بهعنوان یک هنر یاد کرده گویا هرکس که جادوگر باشد در واقع یک هنرمند است.
▪️در نکته پایانی باید گفت متأسفانه از این بازی هم استفاده ابزاری شده و یک فرد ترنس در آن نقش آفرینی میکند.
✍️نویسنده: احمد قطبی(عضو کارگروه نقد بازی مرکز تبلیغ مجازی حوزههای علمیه)
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#اختصاصی | #دکوپاژ
🔘 اکران خصوصی،تحلیل و بررسی انیمیشن «درون و بیرون ۲»
👤باحضور: ناقدان و تحلیل گران سینما
▪️آقای حمید قائمی مهر
▪️آقای محسن بنی احمدی
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
69.24M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔘شاهد یک نشانه گذاری در این کلیپ هستیم
▪️نشانهای از ماندن و آینده نگری
چندین بار سفیر انگلستان به این مطلب اشاره میکند که ما 150 سال است اینجا هستیم .
▪️برجی 150 ساله را به ما نشان میدهد و روایتی از حضور افراد مختلف در این سفارت خانه ارائه میدهد.
تالارهای زیبا و با عظمت و از فتحعلی شاه و ناصر الدین شاه سخن میگوید.
وقتی از دوران گذشته ایران صحبت میکند القا کننده رابطه ای حسنه میان شاههای ایران با انگلستان است و زمانی که به بعد از انقلاب میرسد تصاویری از خونریزی و تهاجم را به نمایش میگذارد.
▪️در انتها به درختانی اشاره میکند که نظارهگر این روز ها و آینده هستند و درختی هم برای آیندگان میکارد که شاید نماد زندگی دوباره و استقامت برای رسید به اهداف انگلستان در ایران باشد.
▪️کلیپ یک گزارش مستند با تحلیلی پنهانی ارائه میدهد که شاید پیامش این باشد که ما نمیرویم و اینجا خواهیم ماند تا شاید روزگاری دوباره این کشور را به زیر سلطه خود بکشیم
✍️سلمان ایرانمنش
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘 روایت یک گفتوگوی دلنشین با ذهنهای کنجکاو
▫️امروز فرصتی شد تا با جمعی از دختران دبیرستانی به گفتوگو بنشینم. این دختران جوان با دانش و آگاهی، مرا شگفتزده کردند. آنها نه تنها از سواد رسانهای و اهمیت آن آگاه بودند، بلکه تحلیلهای عمیقی از رسانه، رویدادهای روز و چالشهای جامعه ارائه میدادند.
▫️گفتوگوی ما به سرعت از مباحث رسانهای فراتر رفت و به مسائل پیچیدهتری مانند تقابل تمدنها و چالشهای پیش روی کشورمان کشیده شد. شگفتانگیز بود که چگونه این نوجوانان با دیدگاهی وسیع و عمیق، به این مسائل مینگریستند. اطلاعاتشان در مورد مسائل مختلف از سیاست و اقتصاد گرفته تا فرهنگ و جامعه، بسیار گسترده بود و نشان از مطالعه و کنجکاوی بالای آنها داشت.
▫️آنها با بیان نظرات و پرسشهای هوشمندانه، نشان دادند که نسل جوان ما نه تنها به مسائل روز آگاه است، بلکه توانایی تحلیل و ارزیابی آنها را نیز دارد. این گفتگو برای من تأکیدی بود بر این که آینده کشورمان در دستان چنین نسل جوان و باهوشی روشن است.
#تفکر_انتقادی
#سواد_رسانهای
@revolutionson
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘 وزیر ارتباطات: یک خط قانون برای برخورد با مافیای فروش فیلترشکن نداریم.
▪️اگر یک خط قانون برای برخورد با مافیای فیلترشکنفروش تصویب بکنند، به سرعت جمع میشود.
▫️ متأسفانه موضوع فیلترشکن به دلیل خلأ قانونی تبدیل به کسبوکاری قانونی شده است.
▪️در حال حاضر سرعت ارتباطات همراه، بیش از ۶۰٪ و ارتباطات ثابت بیش از هفتاد درصد، نسبت به ابتدای دولت افزایش پیدا کرده است.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#گزارش_تصویری |#دوره_آموزشی
🔘 مینی کارگاه روایت اربعین
( مستند سازی با موبایل )
🔻سناریو نویسی
🔻ایده پردازی
🔻سوژه یابی
▪️مدرس: استاد مصطفی گودرزی
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#خبر | #باز_نشر
🔘ریال دیجیتال (بخش چهارم)
▫️چالشهای پیش روی ریال دیجیتال
▪️نیاز به زیرساختهای قوی فناوری اطلاعات: پیادهسازی ریال دیجیتال به زیرساختهای قوی فناوری اطلاعات، از جمله شبکههای پرسرعت و پایگاههای داده امن نیاز دارد.
▫️خطرات سایبری: ریال دیجیتال، مانند هر نوع پول دیجیتال دیگری، در معرض خطرات سایبری مانند هک شدن و سرقت اطلاعات است.
▪️مقاومتهای فرهنگی: ممکن است برخی از افراد به دلیل عدم آشنایی با فناوریهای نوین یا نگرانیهای امنیتی، تمایلی به استفاده از ریال دیجیتال نداشته باشند.
▫️نیاز به اصلاحات قانونی: برای استفاده گسترده از ریال دیجیتال، ممکن است نیاز به اصلاحات قانونی در حوزههای مختلف، از جمله قانون پول و بانکداری باشد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#خبر | #باز_نشر
🔘سومین رویداد گرامیداشت روز فناوری اطلاعات برگزار خواهد شد
▪️با توجه به استقبال گسترده خانواده بزرگ فناوری اطلاعات از رویدادهای سالهای 1401 و 1402، سومین رویداد گرامیداشت روز فناوری اطلاعات، 16 مردادماه امسال، در مرکز همایشهای نورالرضا، توسط سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران برگزار خواهد شد.
▫️به گزارش روابط عمومی سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران، این مراسم با حضور مقامات ارشد دولتی و حاکمیتی در روز 16 مردادماه، همزمان با اختتامیه نمایشگاه الکامپ و تقدیر از برگزیدگان الکامپ، پیشکسوتان صنعت فناوری اطلاعات و خبرنگاران رسانهها برگزار میشود. بر این اساس، سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران از علاقهمندان دعوت میکند تا از این مراسم به صورت مادی و معنوی حمایت کنند.
▪️بیستودوم تیرماه، زادروز حکیم خوارزمی، پدر دانش انفورماتیک، به پیشنهاد سازمان نظام صنفی رایانهای استان تهران به عنوان «روز فناوری اطلاعات» توسط شورای عالی انقلاب فرهنگی نامگذاری و توسط رئیس جمهور در قالب ماده واحده «تعیین مناسبتهای جدید جهت درج در تقویم رسمی کشور» به وزارت فرهنگ و ارشاد ابلاغ و ثبت شد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#گزارش | #دکوپاژ
🔘گزارش دکوپاژ سی و هفتم
▪️سی و هفتمین برنامه دکوپاژِ انجمن سواد رسانهای طلاب در تاریخ نهم مرداد ماه در فرهنگستان اشراقِ دفتر تبلیغات اسلامی برگزار شد.
▫️در این برنامه که اختصاص به اکران و نقد و بررسی فیلم شور عاشقی داشت، حجت الاسلام والمسلمین قهرمانی و همچنین چند تن از عوامل و بازیگران این فیلم سینمایی حضور داشتند.
▪️این برنامه ابتدا با اکران فیلم و سپس گفت و گو با بازیگر این فیلم و برپایی کرسی نقد با همراهی حجت الاسلام والمسلمین قهرمانی کار خود را دنبال کرد.
▫️در گفتگو با بازیگر فیلم شورعاشقی سرکار خانم سید زینب موسوی نحوه شروع به کار بازیگری ایشان و آشنایی با پروژه شور عاشقی مطرح شد.
▪️در ادامه گفتگو سرکار خانم سیده زینب موسوی اضافه کردند که قبل از این در فیلم سینمایی اخت الرضا نیز توفیق همکاری با همین گروه سینمایی را داشته است.
▫️در ادامه برنامه کرسی نقد با حضور حجت الاسلام والمسلمین قهرمانی دایر شد و ایشان ضمن تشکر از زحمات عوامل و تمام کسانی که در موضوعات آیینی اقدام به ساخت فیلمهای سینمایی میکنند، ابراز داشتند که ما تا رسیدن به سینمای آیینی فاصله بسیار داریم و لزوماً هر اثر هنری را نمیتوانیم در زمره "سینمای آیینی" عنوان بندی کنیم؛ زیرا که لازمهها و بسترهایی نیازمند است تا این اثر برای مخاطب باورپذیر شود و از حالت شعاری بیرون آید.
فیلم شور عاشقی را میتوان در زمره روایات مصور دستهبندی کرد، نه یک فیلم سینمایی. روایاتی که به تصویر کشیده شدند.
▪️در ادامه گفتگوی نقادانه، جناب آقای محمدرضا نصیری در خصوص این فیلم گفتند: لازمههای دراماتیک سازی روابط بین شخصیتهای فیلم محقق نشد و برای همین مخاطب هیچ کششی به شخصیت اول و اصطلاحا قهرمان فیلم که همسر عبدالرحمان بود از خود نشان نداد. روابط عاطفی بین عبدالرحمان و همسرش قبل از وقوع حادثه کربلا برای مخاطب دراماتیزه نشد و همین مسئله باعث شد تا فیلم خاصیت فیلم بودن را از دست دهد و صرفاً روایات مصور شکل بگیرد.
▫️در خصوص به تصویر کشیدن مصائب اهل بیت نیز اغراقهای فراوانی صورت گرفت که اگر این اتفاق نمیافتاد ای بسا نتیجه موثرتری میداشت. به تصویر کشیدن مصائب بدون زمینه سازی داستانی و دراماتیزه سازی آن، باعث شد تا نتیجه عکس دهد و مخاطب را خسته کند.
▪️در پایان نیز مجدداً از تمامی عوامل سازندگان فیلمهای آیینی علی الخصوص فیلم شور عاشقی تقدیر و تشکر صورت گرفت. شایان ذکر است برنامه دکوپاژ به صورت هفتگی از طرف انجمن سواد رسانهای طلاب برگزار میگردد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘 اقدام به موقع و قابل نقدیر «دادستانی تهران»
▫️انفعال «ساترا» در مواجهه با ترویج «همجنسگرایی» موجب تشکیل پرونده قضایی توسط «مدعی العموم» گردید
▪️سینماپرس: در شرایط انفعال و بیتحرکی «ساترا» حالا دادستانی تهران به صحنه آمد و مجبور شد تا علیه مجری و مهمان یک برنامه گفتگو محور در بستر فضای مجازی اعلام جرم کند.
🔗 https://www.cinemapress.ir/news/153326/
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘بی بدن، بی هویت و در خدمت جنایت
▪️فیلم بی بدن با تمامی حواشیهایی که در جشنواره فجر آفرید، نشان داد اضافه بر فیلم متوسط روبه ضعیف کارگردانش یک بیانیه اخلاقیِ غیر انسانی و یک مانیفست تحمیلی روشنفکری دارد.
▫️دستپاچگی کارگردان در نفی قصاص -که در جنایتهای هولناک باعث بازدارندگی است- و عدم تفکیک قصاص و اعدام و عدم تفکیک دلایل جنایتهایی که منجر به کشته شدن میشوند؛ اعم از قتل عمد و غیر عمد، باعث شده تا او را در کنارِ جنایتکار قرار دهد.
▪️سازندگان این فیلم که این اثر را در حد کمپینهای اینستاگرامی پایین آوردند، حرفی فراتر از این نداشتند. انفعال کارگردان در برابر جنایتکار بسیار خطرناک است.
▫️تلاش برای رضایت گرفتن از قصاص غیرعمد امریست بسیار انسانی؛ اما زمانی که شما در مقوله قصاص عمد که علاوه بر عمدی بودن در بردارنده یک جنایت هولناک انسانی است و قاتل آن حتی نمیگوید جسد را کجا برده، در کنار یک قاتل قصاب قرار میگیرید و به طور قطع دستیار او برای قتلهای بعدی خواهید بود.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#پارا_کتاب | #باز_نشر
🔘رسانه های جمعی والکترونیکی(وسیله الکترونیکی)
▪️رسانه را در یک تلقی به دو معنا میتوان به کار برد؛
▫️معنای اول: معنای عام رسانه به روش یا ابزار فنی مادی و مکانیکی تغییر شکل پیام به وسیله علامتها و نشانهها دلالت می کند و مناسب انتقال از یک مجرای معیّن هستند. در معنای محدودتر و دقیق تر، به واسطۀ مادی و الکترونیکی انتقال علائم، دلالت میکند؛ مثل هوا و کاغذ.
▫️معنای دوم: این تعریف ابتداییترین و سادهترین تلقی از رسانه است که مطابق تمام تعاریف سنتی، نشان میدهد به جای توجه به سرشت و ماهیت رسانه از آن به عنوان پدیدهٔ در خدمت بودن و یک ماهیت وابسته نام میبرند. مثل رسانه در خدمت قدرت و ایدئولوژی یا انباشت سرمایه و چیزهای دیگر.
▫️اما الکترونیکی شدن ارتباطات، ابعاد زمانی و مکانی انتقال را از میان برچید که به معنای جدا شدن از عصری و گام گذاشتن در عصری دیگر است. در این تحول فعالیت رسانهها یا استفاده از آنها در ابعاد مختلف با زندگی اجتماعی مردم در هم تنیده و پیوند فشرده پیدا نمود. به تعبیری این پیوند دیرپای تاریخی، معجونی را شکل دادهاند که تکنولوژی نام گرفته است.
▫️ تکنولوژی بر پایه کنش و واکنش اجتماعی ایجاد میشود که با هر شکلی از تکنولوژی رسانهای، واکنشها متفاوت میشوند و پیوندهایی خاص میان کنش و واکنشها ایجاد میگردد.
📚دین رسانه ای آثار و پیامدها؛ صفحه ۲۰
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
🔘کارگردان گلیاپوچ یا سرباز مجازی رژیم صهیونیستی؟/ تکلیف عناصر ضدامنیت ملی را روشن کنید!
▪️ نیک یوسفی، کارگردان ضدانقلاب که در فتنه ۱۴۰۱، شانه به شانه قاتلان و هتاکان، علیه امنیت ملی فعالیت میکرد و مردم را به حضور در صف آشوب علیه جمهوری اسلامی دعوت میکرد درحالی که این روزها با لطف بی حد و اندازه مسئولان جمهوری اسلامی کارگردان یک برنامه در شبکه نمایش خانگی شده است، بازهم در نقش پیاده نظام موساد ظاهر شده و به اقدامات خود علیه امنیت ملی ادامه میدهد.
▪️پس از انتشار خبر شهادت اسماعیل هنیه توسط رژیم صهیونیستی نیک یوسفی همچون سربازان رژیم صهیونیستی در اینستاگرام خود به تمسخر این اتفاق و خوشحالی بابت شهادت رهبر مقاومت حماس پرداخت.
▪️ همچنان که پس از شهادت اسماعیل هنیه در خیابانهای تلآویو، نظامیان صهیونیست به پخش شیرینی اقدام کردند، سربازان مجازی آنها در ایران نیز هلهله سر دادند و مهمترین سوال از دستگاه قضایی این است که تا کی قرار است پیادهنظامهای اسرائیل در ایران مورد بخشش قرار گرفته و به سادگی کارگردانی برنامههای فرهنگی را در دست بگیرند؟
▫️ ادامه این گزارش را در اینجا بخوانید:
🌐 http://rajanews.com/node/381950
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘اشتراکگذاری هر عکس در #فضای_مجازی، چه اطلاعاتی را از خودتان در معرض دید عموم قرار میدهید؟
▪️ممکن است چنین اطلاعاتی در زندگی روزمره یا سفر، امنیت شما را در معرض خطر قرار دهد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#خبر | #باز_نشر
🔘ارزش افزودهای که جوکر2 ندارد
🔳چرا جوکر۲ هنوز از جوکر1 جلوتر نرفته است؟
▪️قسمت اول مجموعه جوکر دو، توانست رکورد خوبی را بر جای بگذارد. به نقل از روابط عمومی فیلیمو در ۱۶ساعت اولیه از پخش آن، ۴0میلیون دقیقه تماشا ثبت شده است. این عدد در حدود دو برابر بیش از آمار بازدید قسمت اول این مجموعه در فصل گذشته است.
▫️تا حدی میتوان میزان محبوبیتی را که پس از پخش فصل اول آن ایجاد شده است از این اقبال به فصل دوم حدس زد. اما پایداری آن را باید از میزان محبوبیتی که تا انتها خواهد داشت، دید.
▪️شوخی های خط قرمزی
▫️اگرچه تضمین مخاطب فصل جدید با ساخت و پخش فصل گذشته جوکر اتفاق افتاد و از آن میتوان به عنوان موفقیت این مجموعه یاد کرد. اما حالا بهتر است که هر کدام از فصلهای این رئالیتی شو را در بستر شرایط خودشان ببینیم.
▪️جوکر یک، در گروه نمایشهای واقع گرایانه کمدی خانوادگی دسته بندی میشد. فضای شوخیهای آن به نحوی بود که طیف گستردهای از گروه سنی مخاطب را دربر میگرفت و محدودیت ویژهای از این لحاظ نداشت؛ بنابراین، حالا غیرطبیعی نیست که بخش زیادی از مخاطبش را متشکل از گروههای سنی
نوجوانان بیابیم.
▫️محدودیت در اینجاست که بخش دوم از این مجموعه تا به اینجای کار و پخش فصل ابتدایی آن، حاوی شوخیهای مبتذل و نامناسب برای گروههای سنی پایینتر از بزرگسال است به حدی که گذر از فیلترهای ساترا تا حدی عجیب به نظر می آید. از سوی دیگر، از آنجایی که رئالیتی شو به خودی خود تقریبا محدود به سناریوهای از پیش نوشته شده نیست؛ بنابراین چیرگی بازیگران در ایجاد شوخیها و نحوه اجرای آنها اهمیت زیادی مییابد و میتواند یک تنه برنامه را جذابتر کند یا به کلی از چشم مخاطب بیندازد.
▪️ اتکای اجرای شوخیهای شرکت کنندهها بر لودگی و شوخیهای بزرگسالانه از روشن ترین نشانههای ضعف در اجرا و طنازی بداهه آنهاست.
▫️منبع:روزنامه آگاه
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🔘 سرگرمی با طعم مرگ؛ برای کودکان...
▫️فیلم کوتاه «نقاشی» که نشان میدهد کمپانی والت دیزنی با ادعای مدافع حقوق کودکان، در جریان جنگ اخیر فلسطین ۲ میلیارد دلار به اسراییل کمک کرده است!
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
هدایت شده از فرزند انقلاب | میلاد حسنزاده
📲 کـَــژ کــارکــردهــای رســانـــه
✍ میثم شهردمی
▫️انسجام اجتماعی به معنای پیوندها و ارتباطاتی است که افراد یک جامعه را به هم متصل میکند. این پیوندها میتوانند بر اساس ارزشهای مشترک، هویتهای مشترک، تعاملات اجتماعی، همکاری و اعتماد متقابل شکل بگیرند. به عبارت سادهتر، انسجام اجتماعی نشان میدهد که افراد یک جامعه تا چه اندازه احساس تعلق و وابستگی به هم دارند و تا چه اندازه حاضرند برای رفاه و پیشرفت جامعه تلاش کنند.
▫️رسانه ها علاوه بر ایفای نقشها و کارکردهای مثبت در جامعه، در جهت ایجاد نظم و انسجام اجتماعی و بسیج همگانی، در مواقعی دارای کژکارکردهایی هستند که برای جامعه و مخاطبان تبعات منفی دارند.
▫️در ایفای کارکرد خبری و اطلاع رسانی و نظارت بر محیط، چنانچه رسانهها به خطرات و تهدیدهای احتمالی بیش از حد تأکید کنند باعث ترس و وحشت مردم می شوند. همچنین رسانهها با انتشار بیش از حد اخبار و اطلاعات و جذب این اطلاعات توسط مردم، باعث تخدیر ذهنی، رخوت و بیاعتنایی مخاطبان میشوند.
▫️در ایفای کارکرد همبستگی، چنانچه رسانهها با تأکید بیش از حد بر ثبات و انسجام اجتماعی نسبت به آزادی فردی و دگرگونی اجتماعی بیاعتنا باشند، دارای آثار و پیامد منفیای چون سازگاری تودهها، شکلگیری افکار قالبی، جلوگیری از نوآوری و تغییر اجتماعی و کاهش نقد و انتقاد خواهند بود.
▫️در ایفای نقش انتقال میراث فرهنگی، رسانهها میتوانند دارای کژکارکردهایی چون تقویت جامعه تودهوار و تضعیف خردهفرهنگها، گرایش به همسانسازی و جلوگیری از توسعه فرهنگی باشند.
▫️کار کرد سرگرمی رسانه ها و کمک آنها به پُرکردن اوقات فراغت، دارای کژکارکردهایی چون غفلت از واقعیت، تنزل سلیقه عمومی، تخریب هنر متعالی و عادت به تن آسایی است.
#رسانه
#تفکر_انتقادی
#فرزند_انقلاب | لینک کانال 👇
@revolutionson
#خبر | #باز_نشر
🔘جریمه سنگین متا توسط اتحادیه اروپا
▪️اتحادیه اروپا تصمیم به اعمال جریمهای سنگین بر شرکت متا (مالک فیسبوک، اینستاگرام و واتساپ) گرفته است. این جریمه در پی تحقیقات گستردهای صورت گرفته مبنی بر سوءاستفاده متا از موقعیت مسلط خود در بازار تبلیغات آنلاین و نقض قوانین رقابت اتحادیه اروپا اعمال میشود.
▫️چرا متا جریمه خواهد شد؟
▪️ادغام غیرقانونی سرویسهای تبلیغاتی: متا متهم شده است که به صورت غیرقانونی سرویس تبلیغات طبقهبندی شده خود (Marketplace) را با شبکههای اجتماعی غولپیکر خود مانند فیسبوک ادغام کرده است. این اقدام باعث شده تا متا بتواند به طور ناعادلانه از رقبای خود پیشی بگیرد و سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهد.
▪️ادغام غیرقانونی سرویسهای تبلیغاتی: متا متهم شده است که به صورت غیرقانونی سرویس تبلیغات طبقهبندی شده خود (Marketplace) را با شبکههای اجتماعی غولپیکر خود مانند فیسبوک ادغام کرده است. این اقدام باعث شده تا متا بتواند به طور ناعادلانه از رقبای خود پیشی بگیرد و سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهد.
▪️بر اساس گزارشها، متا ممکن است با جریمهای تا سقف ۱۳/۴ میلیارد دلار (یا ۱۰ درصد از درآمد سالانه خود در سال ۲۰۲۳) مواجه شود. این مبلغ یکی از بزرگترین جریمههای تاریخ اتحادیه اروپا در حوزه رقابت محسوب میشود و نشان از اهمیت این پرونده دارد.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
انجمن سواد رسانه طلاب
#نقد_بازی | #اختصاصی
🎮نقد بازی Cult of the Lamb
▪️بازی گوسفند فرقهای Cult of the Lamb، یک بازی در سبک (روگ لاک) است که توسط استودیو Massive Monster برای کامپیوتر، پلیاستیشن و ایکسباکس منتشر شده است.
▫️این بازی پس از انتشار، بهسرعت در بین مخاطبان ایرانی و جهانی محبوب شد و از سوی منتقدان زیادی مورد تقدیر قرار گرفت؛ بهطوریکه در مراسم The Game Awards 2022 ، عنوان بهترین بازی مستقل را از آن خود کرد.
▪️همیشه در بسیاری از بازیهای ویدئویی، شاهد نمادهای فراماسونری و شیطانپرستی بودهایم. این نمادها در سیر داستانی بازی تأثیری نمیگذاشتند و فقط در نقاط مختلف بازی قرار داده شده بودند. اما این بار بازی Cult of the Lamb یا گوسفند فرقهای، محیطی را آماده کرده تا خودمان در نقش یک شیطانپرست و آزادکننده خدای شیطان قرار بگیریم. با نقد و بررسی بازی همراه باشید.
▫️داستان بازی حول محور یک بره تسخیر شده میچرخد. بله داستان بازی دقیقاً در مورد یک بره گوگولی و ناز است؛ اما داستان بازی فراتر از آن چیزی است که فکرش را میکنید؛ چرا که او توسط چهار پیامبر دروغین قربانی میشود؛ اما خدای شیطانی که در بند زنجیر گیر افتاده، جان دوبارهای به بره میبخشد؛ بهشرط اینکه وظیفه تشکیل فرقهای را بر عهده بگیرد تا با کشتن چهار پیامبر دیگر، او را از بند رهایی بخشد تا بر جهان حکومت کند.
▪️با چند دقیقه بازیکردن این بازی متوجه خواهید شد که قرار است محتوایی خاص را نسبت به دیگر بازیها ارائه کند. موضوع از تاجگذاری بره توسط اهریمن به زنجیر کشیده شده شروع میشود. گوسفند نماد سادگی و استثمار است. به همین دلیل قبول میکند تا فرقهای را برای این اهریمن تشکیل دهد و در نهایت هم با ساخت یک فرقه قدرتمند، اهریمن را آزاد میکند.
▫️در گیم پلی بازی محتواهایی وجود دارد که بههیچوجه مناسب کودک و نوجوان نیست؛ چرا که آنها بهراحتی از رویدادهایی همچون تعظیمکردن به گوسفند و بتها الگوبرداری میکنند. همچنین نمادهای فراماسونری و شیطانپرستی بهصورت کاملاً آشکارا در جایجای محیط بازی قرار دارد؛ بهطوریکه پرچم قبیله بازیکن را، نماد ایلومیناتی و چشم جهانبین تشکیل میدهد.
✍️نویسنده: احمد قطبی(عضو کارگروه نقد بازی مرکز تبلیغ مجازی حوزههای علمیه)
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام
#خبر | #باز_نشر
🔘جریمه سنگین متا توسط اتحادیه اروپا(بخش دوم)
🔳تأثیرات جریمه متا در صنعت فناوری
▪️این جریمه میتواند تأثیر قابل توجهی بر فعالیتهای متا و همچنین کل صنعت فناوری داشته باشد. از جمله این تأثیرات میتوان به موارد زیر اشاره کرد:
▪️تغییر رویکرد متا: متا ممکن است مجبور شود رویکرد خود را در زمینه تبلیغات آنلاین تغییر دهد و از ادغام غیرقانونی سرویسهای خود خودداری کند.
▪️افزایش رقابت: این جریمه میتواند به افزایش رقابت در بازار تبلیغات آنلاین کمک کند و فرصتهای جدیدی را برای شرکتهای کوچکتر فراهم کند.
▪️تشدید نظارت بر غولهای فناوری: این پرونده نشان میدهد که اتحادیه اروپا مصمم است تا بر فعالیتهای غولهای فناوری نظارت دقیقتری داشته باشد و از سوءاستفاده آنها از قدرت بازار جلوگیری کند.
▪️جریمه سنگین متا توسط اتحادیه اروپا نشان میدهد که عصر بیقانونی غولهای فناوری به پایان رسیده است و این شرکتها باید به قوانین رقابت احترام بگذارند. این رویداد میتواند آغازگر تحولات مهمی در صنعت فناوری باشد و به بهبود شرایط رقابت در این بازار کمک کند.
📮انجمن سواد رسانه طلاب؛
📲 ایتا | آپارات | اینستاگرام