هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
به بهانه "یکی از ما"؛
🔺در تمنای تصویرسازی درست از روحانیت
▫️در این روزهای رسانه زده، همه با تصویر سروکار دارند تا با خود صاحب تصویر!
▫️به عبارتی آنچه امروز در مورد مثلا یک صنف مهم است صرفا واقعیات پیوسته به آن صنف نیست بلکه تصوریست که از آن در اذهان عمومی و مرتبطین با آن صنف وجود دارد.
🔹قصه روحانیت و تصاویر برساخته از آن نیز جدای از این ماجرا نیست مخصوصا که برای تخریب چهره رسانه ای روحانیت داعیه و انگیزه های متعددی وجود دارد و برایش حسابی خرج می شود!
🔹این روزها حداکثر واکنش صاحبان تریبونی که مدافع روحانیت هستند و یا مسئولین نظام این شده که بگویند: "دشمن در حال تخریب چهره روحانیت است ولی آنها هرگز موفق نخواهند شد در ارتباط مردم و روحانیت خللی ایجاد کنند!" در همین حد شعارزده و عاری از اقدام!
▫️البته آنها تا حدود زیادی راست می گویند که دشمن نخواهد توانست در ارتباط بین مردم و روحانیت خللی وارد کند، اما کاملا و دقیقا راست نمی گویند چون تخریب های رسانه ای نزد بخش هایی از جامعه جواب داده است و منجر به افزایش فاصله اجتماعی روحانیت شده است...
▫️در این میان تنها کاری که صورت نمی گیرد اقدام درست در جهت جبران تخریب چهره روحانیت در دنیای رسانه است و الا در جهان واقعی طلاب از سلایق و مدل های مختلف در حال بهسازی و ترمیم نگاه ها هستند و البته گاها شاهد تخریب چهره روحانیت بدست برخی از خود روحانیون هم هستیم مثل آنها که زیادی بلاگر شده اند و گاه ره به خطا می برند و یا آنها که زیادی داد می زنند و تصویری غیرقابل تعامل از روحانیت نشان مردم می دهند و یا آنها که بدون دارا بودن تخصص کافی وارد تخصص هایی شده اند که بعدا هزینه ساز می شوند و ...
🔹مجموعه مستند" یکی از ما" یکی از صدها کاری هست که می بایست برای دفاع از حریم روحانیت به عنوان مبلغ دین مبین اسلام و مدافع شریعت انجام می گرفت و البته هنوز خیلی فاصله داریم تا رساندن این تصویر به منظر چشمان همه مردم ایران و حتی جهان
🔹بگذارید اینگونه به مسأله نگاه کنیم که یکی از جاهایی که می شود آدم ها را شناخت در مواقع خطر یا مواجهه با موانع بزرگ در زندگی و یا مسیر کاری می باشد؛ مبلغین عزیز در روستاها و ... هر روز در حال مبارزه با انواع مشکلات و موانع هستند و عیار خودشان را برای مردمی که با آنها همزیستی دارند نشان می دهند اما دوربین صداوسیما می تواند این جلوه گری را ضریبی میلیونی بدهد.
به عبارتی طلاب می توانستند در مواجهه با حاشیه نشینی و کمبود امکانات و عدم همراهی مسئولین منطقه ای و ... میدان را خالی کننند اما مانده اند و پیش می روند و اینگونه نیست که خارج از گود بنشینند و به مردم بگویند با مشکلات بسازید، مثل اینجا که شیخ اکرم الکعبی می گوید: ما کسی را به میدان جنگ نفرستادیم بلکه خودمان و برادرانمان راهی پیکار شدیم! (پیوند)
▫️و اما در اهمیت ارئه تصویری مناسب و واقعی از روحانیت برای روحانیت و نه صرفا برای مردم همین قدر بگویم که گاه برخی طلاب بخصوص طلاب مقدمات و ورودی های جدید بدون دخالت دادن جدی اهداف معنوی و تعالیم حوزوی، از طریق همین بازنمایی های رسانه ای، درباره خودشان قضاوت می کنند و خودانگاره (Self Concept) خود را شکل می دهند که این وضعیت میتواند حاصل ضعف سیستم تربیتی یک مدرسه علمیه یا کمی سن و سال یک طلبه و یا عدم برخورداری از شخصیتی مستقل و مستحکم باشد.
این روزها که خیلی از مسئولین حوزه نگران کاهش جذب حوزه های علمیه یا ریزش طلاب در طول تحصیلات حوزوی هستند تقویت چهره جذاب، معصوم، خاکی، فکور، مفید و پیشرو از روحانیت میتواند به جذب و ماندگاری بیشتر در حوزه های علمیه کمک کند.../ حمید خیبری
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh
📸 بازنمایی رسانهای
#بازنمایی ضد واقعیت نیست!
نشان دادن واقعیت به شکلی خاص را بازنمایی می گویند.
بازنمایی به معنای نشان دادن ضد واقعیت نیست بلکه برداشتی از حقیقت است و رسانه ها به کمک بازنمایی می کوشند تفسیر و تحلیل خود از واقعیت را به ذهن مخاطب ارسال کنند. به گونه ای که مخاطب احساس تفاوتی بین آنها نکند.
🆔 @savad_resaneh1
26.2M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
َاَبَر هوش مصنوعی تا دوسال آینده!
🆔 @savad_resaneh1
هدایت شده از رسانه شریف
💠تبیین ابعاد ارائه اینترنت توسط شرکت استارلینک به مردم ایران
👆در بیانات آیت الله عاملی
👇 ما رو دنبال کنید
•┈••✾•🌿🌺🌿•✾••┈
🌎کانال رسانه شریف
🆔https://eitaa.com/resanesharif
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 نمونه ای دیگر از تب داغ جن گیری توسط معدود طلاب #بلاگر و #بیزینس_من!
✍ هر روز نشانه های جدیدی از هضم جریان ترویج دینداری در #کلان_روند مصرف گرایی می بینیم؛ راهکار اصلی، تبیین درست و بهنگام و مسأله محور فضلای حوزه در کنار راهکارهای فرعی و سلبی توسط نهادهای نظارتی می باشد.
🔹بهتر است چنین فعالیت هایی نوعی واکنش تدریجی به تنگناهای معیشتی فرض شود تا موردی خاص!
🆔 @sedayehowzeh
هدایت شده از نویسندگان حوزوی آذربایجان غربی
#پست_ثابت | در حال به روزرسانی ...
✍️ پویش نوشتن
کانون نویسندگان حوزوی استان آذربایجان غربی به صورت خودجوش و با حضور اساتید، فضلا و طلاب کار خود را آغاز کرده است. برای اطلاع از عملکرد این کانون به کانال نویسندگان حوزوی آذربایجان غربی مراجعه فرمایید.
بانک صفحات نویسندگان حوزوی آذربایجان غربی👇
سیدمهدی قریشی | سیدموسی موسوی | منصور امامی | محمدباقر حسنزاده | علیرضا احمدی قرهزاغ | مهدی شاهیزاده علیار | محمد مختاری | محمد مهدی عمرانی | داود بشیرزاده | محمدباقر مشکاتی | حمید برزگار | ابراهیم شریفی | مهدی میرزاجانی | اسلام افضلی | محمدرضا بابایی
سکوهای تعاملی
1- پایگاه خبری تحلیلی صدای حوزه
2- رسانه حوزه انقلابی(رحا مدیا)
3- خبرگزاری حوزه
4- خبرگزاری تسنیم
5- روزنامه وطن امروز
6- روزنامه آگاه
7- روزنامه جوان آنلاین
8- نویسندگان حوزوی (مرکزی)
نخبگان و اساتید صاحب قلم استان#آذربایجان_غربی را به ما معرفی فرمایید.👇
@Mohammad_reza_babaie
#پویش_نوشتن
#جهاد_روایت
#تبلیغ_مکتوب
#نویسندگان_حوزوی_آذربایجان_غربی
🖊 @howzavian_westazarbaijan
💠 رویداد مساله محور هوش مصنوعی با محوریت کلان داده ها برگزار می گردد.
این رویداد به همت ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزه های علمیه و بنیاد شیخ انصاری و مشارکت برخی از مراکز علمی برگزار می شود.
✅ مزایای دوره:
➖شرکت در دوره آموزشی رایگان با ارائه گواهی پایان دوره توسط مرکز اموزش های کاربردی و مهارتی حوزه های علمیه
➖ارائه گواهی شرکت در رویداد توسط ستاد راهبری فناوری های هوشمند حوزه های علمیه و بنیاد شیخ انصاری
➖بهره مندی از توانمندی های نفرات برگزیده در بنیاد شیخ انصاری
🎁تقدیر از گروه های برگزیده:
گروه اول ۴۰ میلیون تومان
گروه دوم ۳۰ میلیون تومان
گروه سوم ۲۰ میلیون تومان
♻️ مراحل دوره:
➖گذراندن دوره آموزشی آفلاین
➖شرکت در نشست تبیین مساله با حضور اساتید مطرح کشوری و بررسی ابعاد مختلف مساله
➖تشکیل جلسات هم اندیشی گروه ها و کشف راه حل
➖ارائه دستاوردهای گروهی و ارزیابی نتایج توسط داوران رویداد و تقدیر از برگزیدگان
🗓 آخرینمهلت ثبت نام ۲۵ دی ماه
✍️ جهت ثبت نام اینجا کلیک کنید
🎙ستاد راهبری فناوریهای هوشمند
🌐@itsetad_ir
🆔 @savad_resaneh1
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 این نسل نیاز به مراقبت دارند!
🟢 این قبیل ذائقه سازی ها کار را برای ما مبلغان دین سخت و سخت تر می کنند، در واقع می خواهم بگویم راه تبلیغ را نمی توانند ببندند و فقط زحمت ما را زیاد می کنند و الا ما می توانیم دانسرهای حرفه ای بزرگسال را هم مخاطب خاص خود بدانیم و برایش از خدا و اهل بیت (ع) طوری که خوب بفهمد و برایش دلنشین هم باشد سخن بگوییم...
🔵 کاش پدرومادرها می فهمیدند این قبیل رویه ها صرفا نوعی سبک زندگی بریده از هویت اصیل ما نیستند؛ ما در واقع محصول سبک زیستن خود هستیم نه صرفا محصول نوع دیدگاه ها و تفکرات و یا قلب پاکمان!
🆔 @savad_resaneh1
📽 چطور می توان با "بچه های نسبتا بد" حرف زد؟!
✍️ اینکه مستند "بچه های نسبتا بد" در حال بزرگنمایی وضعیت طیف محدودی از نوجوانان بی ارتباط به فرهنگ رسمی کشور است یا در حال آگاه سازی به سبک ژورنالیستی و پرسروصدا می باشد و همچنین این احتمال که نوجوانان مذکور مقابل دوربین به شیوه ای خودآگاهانه در حال ایفای نقش یک نوجوان بی ارتباط با جمهوری اسلامی هستند یا خود واقعی شان همین شکل است، همه این احتمالات می تواند در محل خود مورد مداقه و دقت قرار بگیرد اما آنچه مسلم است اینست که آنچه در این مستند می بینیم در مورد بخش محدودی از نوجوانان این کشور مصداق دارد. (تیزر رسمی مستند)
▫️حال سوال اینست که واقعا چطور می شود با این نوجوانان کانکت شد و حرف زد؟ البته اگر ارتباط شروع شود می توان محتواهای خوبی برایشان تدارک کرد اما اصل اغاز ارتباط و اینکه اینها یک طلبه را برای شنیدن انتخاب کنند، کار سختی به نظر می رسد. (پیوند)
🔹رفتارها و مواضع همین طلبه بدنساز و سیدحسن آقامیری و امثالهم در فرضی کاملا خوش بینانه شاید مصادیقی از تلاش برای ایجاد ارتباط با طیف های بریده از دین و انقلاب باشند که بخاطر افراط در بکارگیری روش های غیرمقبول، از جانب حوزویان پس زده می شوند.
▫️اما وقتی این سبک را رد می کنیم (که حق هم داریم) باید به این سوال بنیادین پاسخ دهیم که خب پس چه کسانی و با چه روش هایی می توانند پیام خدا و یا پیام آرمان های انقلاب را به این نسل ها منتقل کنند؟!
🔸ما در کلاس هایمان در مباحث نسل شناسی و مخاطب شناسی به دنبال حل این مسأله ایم...!
➕درباره نگرانی های تبلیغی آیت الله اعرافی
🆔 @savad_resaneh1
هدایت شده از پایگاه خبری صدای حوزه
21.06M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
نمایشی از مرجعیت های فکری متفاوت نسل نو، این بار در صداوسیما؛
📽 نوجوان ایرانی و دکارت!
➕ چطور می توان با "بچه های نسبتا بد" حرف زد؟!
✌️ شما هم صدای حوزه باشید!
🆔 @sedayehowzeh