✍مدت ها است که #مایکروسافت تصمیم گرفته از #هوش_مصنوعی Copilot در #ویندوز خود استفاده کند. اما الان اعلام کرده که قصد دارد از یک Copilot هوشمندتر استفاده کند.
🟣طبق اعلام ورج، در همین راستا، مایکروسافت نسبت به یکپارچه کردن ویژگی های هوش مصنوعی در ویندوز 11 اقدام کرده و یکسری بهروزرسانی بزرگ را در سیستم عامل خودش اعمال کرده است.
🔴 در هفته جدید مایکروسافت قصد دارد که ویژگی جدیدی را روی Copilot ویندوز آزمایش کند. این ویژگی شامل یک Copilot متحرک در نوار وظایف است که با ظاهر شدن آن می توانید متن یا تصاویر را کپی کنید.
🗣آیکون Copilot با یک حرکت تغییر خواهد کرد تا نشان دهد Copilot می تواند کمک کننده باشد. توضیح مایکروسافت در رابطه با این ویژگی به این شکل است: وقتی کاربر ماوس را روی آیکون Copilot حرکت دهد، یک فهرست از اقداماتی که می توانید انجام دهید ارائه خواهد شد، مثلا خلاصه کردن یا توضیح متن کپی شده.
🤝همراه با تغییرات Copilot، مایکروسافت همچنین تایید کرد که برنامه Notepad آن به زودی با AI Copilot ادغام خواهد شد.
#هوش_مصنوعی
@science_ai
🔰دانشمندان ایرانی تاریخساز شدند؛ پیوند سرعت نور و #هوش_مصنوعی با تراشهای هکنشدنی
تیمهایی به رهبری محققان ایرانی، تراشهای ساختهاند که از نور برای انجام محاسبات ریاضی استفاده میکند.
محققان ایرانی #دانشگاه پنسیلوانیا تراشهی جدیدی ساختهاند که بهجای الکتریسیته از امواج نور برای انجام محاسبات پیچیدهی مورد نیاز برای آموزش هوش مصنوعی استفاده میکند. این تراشه پتانسیل افزایش چشمگیر سرعت پردازش کامپیوترها و همچنین کاهش مصرف انرژی آنها را دارد.
با رشد انفجاری هوش مصنوعی در تمامی حوزهها، نیاز به کامپیوترهایی که مجموعههای عظیم اطلاعات را بهسرعت و بهطور کارآمد پردازش کنند، بهشدت احساس میشود؛ بااینحال، سیستمهای کامپیوتری فعلی که فناوری اصلی آنها از دههی ۶۰ میلادی تغییرات چندانی نداشته است، ضمن مصرف انرژی بسیار زیاد، بازدهی مناسبی ندارند.
#کامپیوترهای کوانتومی که قوانین مکانیک کوانتوم را برای ساخت سیستمهای قدرتمند و پربازده به کار میگیرند، با وجود پیشرفتهای امیدوارانه، هنوز با چالشهای بسیاری مواجه هستند. در همین حین پژوهشگرانی از دانشگاه مهندسی پنسیلوانیا موفق به توسعهی یک تراشهی سیلیکون فوتونیکی (SiPh) شدهاند که از امواج نور برای انجام محاسبات پیچیده مورد نیاز هوش مصنوعی بهره میبرد.
@science_ai
✍🏻تصمیم بحثبرانگیز ردیت؛ درآمدزایی ازطریق فروش #پستهای کاربر
ردیت با یک شرکت بزرگ ناشناس قراردادی را امضا کرده است که به آن اجازه میدهد از محتواهای قدیمی کاربران برای آموزش #هوش_مصنوعی استفاده کند.آن شرکت سالانه ۶۰ میلیون دلار برای دسترسی به دیتابیس #کاربران ردیت پرداخت خواهد کرد.
قراردادشرکت مذکور با ردیت، اولین تلاش در جهت آموزش هوش مصنوعی از طریق استفاده از محتواهای متنی بهحساب نمیآید؛ بلکه پیشتر شرکت OpenAI باشرکت رسانهای اکسل اشپرینگر به توافق رسید تا چتبات ChatGPT اخباررسانههایی مانندPolitico و Business Insider را خلاصه کند.
توانایی هوش مصنوعی ChatGPT و DALL-E در تولید متن و تصویرهمیشه خیرهکننده بوده و شرکت سازندهی آنها برای پیشبرد اهداف خود، نیازمند منابعی است که بتوانندبه کمک آنها هوش مصنوعی را آموزش دهند.
تفاوت زیادی بین قرارداد OpenAI و قرارداد ردیت وجود دارد. یکی از این تفاوتها این است که روزنامهنگاران برای کار خود دستمزد دریافت میکنند؛ اما کاربران ردیت محتواهای مورد علاقهی خود را برای سرگرمی به اشتراک میگذارند و از فروش محتواهایشان نیز احتمالاً سودی نخواهند برد.
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
✍🏻با #هوش_مصنوعی کارگردان شو!
یه #متن بنویس و بدون روند #تولید صاحب یه #فیلم سینمایی شو و اکرانش کن! شبیه آگهیهای قلابی به نظر میاد؟
@science_ai
✍🏻#تولید #تصاویر #هوش_مصنوعی با Google Bard
#گوگل Bard AI را معرفی کرد که یکی از بهترین گزینههای ChatGPT بود. بارد که اکنون با نام Gemini شناخته میشود، لزوما اتفاق جدیدی در دنیای هوش مصنوعی نیست، زیرا کاربران میتوانند مکالمات را با ربات تایپ کنند، و #ربات ایدههایی را ارائه میدهد، و به سوالات پاسخ میدهد. چند قابلیت بارد را متمایز می کند، مانند توانایی در استفاده از اینترنت به عنوان یک منبع بدون نیاز به اشتراک پولی. هوش مصنوعی همچنین در کنار سایر محصولات گوگل مانند Docs، Slides و Sheets کار کرده و ابزارها را متحول میکند.
پشتیبانی Bard از تصاویر، بهتر از برخی چتباتها است وبه کاربران اجازه میدهد از تصاویر در پیامهایی که به هوش مصنوعی ارسال میکنند استفاده کنند و میتوانند تصاویر را به عنوان پاسخ تولید کنند. اینها از جمله دلایلی هستند که بهتر است به جای ChatGPT از گوگل بارد استفاده کنید.در واقع، بارد به کاربران اجازه میدهدتا تصاویرهوش مصنوعی را مستقیماً در پیام ایجاد کنند، در حالی که سایر رباتهای چت یا از تصاویرپشتیبانی نمیکنند یا از کاربران میخواهند که از وبسایت دیگری استفاده کنند.
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
#شرکت OpenAI از اولین #مدل #متن به #ویدیو خود به نام Sora رونمایی کرد.
این #مدل توانایی #تولید ویدیوهایی تا حداکثر ۶۰ثانیه که صحنههای بسیار دقیق، حرکات پیچیده دوربین و شخصیتهای متعدد با احساسات پر جنب و جوش را نشان میدهد را دارد. درحال حاضر افراد بسیار کمی به این مدل دسترسی دارند که به زودی شاهد افزایش آن خواهیم بود.
ویدیویی که میبینید با Sora و Prompt زیر تولید شده است:
"Beautiful, snowy Tokyo city is bustling. The camera moves through the bustling city street, following several people enjoying the beautiful snowy weather and shopping at nearby stalls. Gorgeous sakura petals are flying through the wind along with snowflakes.”
OpenAI Sora
#هوش_مصنوعی
@science_ai
5.25M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
فیلم ساخته شده با sora
تحول بزرگ در دنیای رویا پردازی
فکرت رو تبدیل به فیلم سینمایی کن
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
بازم Sora
ویدیوهای ساخته شده توسط هوش مصنوعی Sora قشنگ هستن اما یکی از چیزایی که کم دارن، صدا هست. حالا شرکت ElevenLabs از قابلیتی رونمایی کرده که امکان ساخت صدا براساس ویدیو رو مهیا میکنه و کاربران با اپلود ویدیو میتونن برای اون جلوه های صوتی مناسبی ایجاد کنن.
مثلا در اینجا ویدیوهایی ساخته شده توسط Sora رو میبینید که با هوش مصنوعی ElevenLabs روی اونها صداگذاری شده.
از Sora بیشتر خواهید شنید
@science_ai
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
هوش مصنوعی و پایان تاریخ بشر!
@science_ai