🔊 حضرت آیت الله سبحانی در دیدار اعضای شورای عالی حوزههای علمیه مطرح کرد؛
🔺باید مبلغینی را تربیت کرد که بلیغ بوده و جامعه شناس باشند
🔺شورای عالی حوزه باید تلاش بیشتری برای احیای موقوفات داشته باشد
🔹 #مدیریت در حوزه کار بسیار مهم و سنگینی است و از دور دست به آتش بردن کافی نیست؛ بلکه باید در متن جریان فعالیتها قرار گرفت تا متوجه سنگینی آن شد.
🔸 طلبه امروز، طلبه پنجاه سال و صد سال قبل نیست؛ طلاب در گذشته از صرف میر شروع کرده تا به درس خارج میرسیدند و تفاوتی میان آنان نبود؛ اما امروز با کثرت بالای طلاب، باید برای آنان برنامهریزی متفاوتی داشت؛ چراکه استعدادها و ظرفیتها متفاوت است و نمیتوان برای همه این افراد، نسخه واحدی پیچید.
🔹 استعداد شناسی از ضروریات امروز حوزه است و باید از طلاب و فضلا متناسب با ظرفیت آنان استفاده کرد و بهره برد.
🔸مدیریت حوزه نمیتواند سنتی محض باشد؛ از آن طرف هم نمیتواند بی توجه به اصالتها باشد؛ بلکه باید تلفیقی از مدیریت سنتی و جدید را در حوزه پیاده کرد؛ داشتن نیروی زیاد با مدیریتهای امروزی همخوانی ندارد و باید علاجی برای این مسئله داشت.
🔹 #احیای_موقوفات هم از دیگر موضوعاتی است که شورای عالی حوزه باید تلاش بیشتری برای این مسئله داشته باشد تا از مشکلاتی که با آن دست و پنجه نرم میکنیم، بکاهیم؛ البته در کنار این مسئله، باید روح قناعت در طلاب تقویت شود.
متن کامل بیانات در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36260
🆔 @sedayehowzeh
✍️ ابعاد فرهنگی ناگفته از تصادف زنجیره ای بهبهان؛
“تولید ملی” قربانی اصلی بازنمایی رسانه ای از یک تصادف زنجیره ای
🔹 صبح روز دوشنبه (۲۰ دیماه) تصادفی زنجیرهای با برخورد بیش از ۵۰ خودرو در محور بهبهان- رامهرمز اتفاق افتاد که متاسفانه در این حادثه پنج نفر از هموطنان جان خود را از دست داده و ۴۱ نفر نیز مصدوم شدند.
🎙سیدکریم حسینی، نماینده مجلس:
🔸 قطعا مسئولین امر و به ویژه پلیس راهنمایی و رانندگی باید نظرات کارشناسی خود را ارائه کند و در خصوص نحوه عملکرد کیسه های هوایی که اشاره شده، اظهار نظر کند.
✍️ #صدای_حوزه:
🔹 در مورد #تصادف_زنجیره_ای مذکور، توجه رسانه ها بیشتر به جمله رئیس پلیس راهور فرماندهی انتظامی کشور مبنی بر “باز نشدن کیسه هوای خودروهای آسیب دیده” بود. رسانهها این جمله را اسبابی برای فشار به وضعیت بد #تولید_داخلی خودرو قرار دادند و با تیترهای بزرگ آن را بازنمایی کردند تا جایی که قرار شد نهاد های نظارتی و قوه قضاییه نیز به مسئله ورود کنند.
🔸رسانه ها عموماً با لحن های تند و کنایه آمیز، با تیتر های مختلف، به دنبال این بودند که بفهمانند وضعیت تولید داخلی خودرو خوب نیست و نیاز به تحول جدی دارد.
🔹اما آنچه مورد سوال جدی است این است که در پس این حادثه ناگوار، این مخاطب که اعتمادش به تولید داخلی مخدوش شده است، چقدر کار فرهنگی-رسانه ای لازم است دویاره به انتخاب تولیدات ملی رو بیاورد؟
🔸حوادثی از این دست، نباید به گونه ای باشد که به پای تولید ملی نوشته شود؛ نباید عملکرد ها به گفتمان #خرید_کالای_داخلی ضربه بزند.
🖊محمدجواد مردانی
مشروح یادداشت:
v-o-h.ir/?p=36226
🆔 @sedayehowzeh
🔊حجت الاسلام علیرضا پناهیان مطرح کرد؛
حتماً شفافیت برای عدهای ضرر دارد که در تصویب طرح شفافیت تعلل میکنند
🔹فلسفۀ #انتخابات این است که مشارکت و فعالیت مردم در ادارۀ امور، زیاد بشود. اگر مردم در تصمیمگیریها و نظارت و ادارۀ امور، واقعاً قوی شدند؛ فلسفۀ انتخابات محقق شده است.
🔸 ولی اگر انتخابات شد و مردم در این سه وجه تقویت نشدند، معلوم میشود که آن انتخابات دچار آسیب شده و باندها آمدهاند از مردم رأی میگیرند و بعد میروند سراغ پنهانکاری و کار خودشان را میکنند. یکی از شاخصههای عدم مشارکت حقیقی مردم و آسیب انتخابات، «عدم شفافیت مجلس» است.
🔹شفافیت مجلس، یکی از ارکان نظارت مردم است. مردم میخواهند بر دیدگاههای نمایندگان مجلس نظارت کنند، ولی نمیتوانند. مردم و متخصصین میخواهند در تصمیمگیریهای مجلس کمک کنند، ولی نمیتوانند، چون نمیدانند آنجا چه کسی برای هر موضوعی چه رأی و نظری میدهد؟
🔸اتفاقاً اگر شما شفاف باشید، همۀ مردم میبینند و اگر کار شما درست و منطقی باشد، آنوقت مردم مدافع کار کارشناسی شما خواهند شد و وقتی همۀ مردم در جریان باشند، دیگر گروههای فشار نمیتوانند تأثیر بگذارند، مگر اینکه بگویید «همۀ مردم گروه فشار هستند!»
🔹حتماً شفافیت برای یک عدهای ضرر دارد که -در تصویب #طرح_شفافیت- دارند تعلل میکنند و طفره میروند. دربارۀ این عده میشود بیشتر صحبت کرد، ولی باز هم صبر میکنیم.
متن کامل سخنرانی در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36263
🆔 @sedayehowzeh
#صفحه_نخست_روزنامه_ها
🔺گزارش تحلیلی کیهان:
#مقاومت_یمن با شلیک 5 موشک، رکورد 7 ساله قیمت نفت را شکست
🔺گزارش فرهیختگان از همزمانی #مذاکرات_وین و اجرایی شدن #قرارداد_چین و سفر #رئیس_جمهور به مسکو:
بازسازی #دیپلماسی
🔻گزارش آفتاب یزد از دیدار رئیس دولت #اصلاحات با #حسن_روحانی و #ناطق_نوری:
آغاز فعالیت اصلاح طلبان با نگاه به اعتدالگرایان؟
🔻گزارش آرمان ملی از تاثیر توافق برجامی بر #حوزه_اقتصادی:
#برجام تورم را تا 25 درصد کاهش می دهد
مشاهده کامل روزنامه ها در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36276
🆔 @sedayehowzeh
📣 پاسخ دکتر #حسن_عباسی به مدعیان فروش ایران به چین؛
وزن سیاسی قراردادهای راهبردی و کم اثر شدن تحریم ها، لیبرال ها را آشفته کرده است
1️⃣ وزن مالی قرارداد بیست و پنج ساله همکاری ایران و چین تقریبا چهارصد میلیارد دلار است؛ یعنی میانگین آن: سالی شانزده میلیارد دلار [که مبلغ زیادی نیست، بلکه محدود و متعارف است]
2️⃣ آمریکا و متحدینش در دوره بیست ساله همکاری با افغانستان بیش از دو هزار و چهارصد میلیارد دلار هزینه کردند؛ یعنی سالی صد و بیست میلیارد دلار، بدون تاثیر مثبتی در زندگی مردم افغانستان.
3️⃣ مبلغ همکاری آمریکا و افغانستان با رقم دو هزار و چهارصد میلیارد دلار ، شش برابر مبلغ قرار داد ایران و چین، یعنی چهارصد میلیارد دلار است. آیا افغانستان فروخته شد به آمریکا؟
⏹ آن چه لیبرالها را آشفته کرده، وزن سیاسی قراردادهای ایران با چین و روسیه و هند و دیگران است؛ که حاکی از کم اثر شدن #تحریم های سیاسی و اقتصادی آمریکا و اروپاست.
⏹ چین و روسیه برخلاف آمریکا و اروپا، اولا نه برنامه #براندازی دارند، ثانیا نه براندازان را در کشور خود جای دادهاند، ثالثا نه سبک زندگی تحمیلی و تهاجم فرهنگی دارند، و رابعا نه ایدئولوژی هار و مسلطی مانند #لیبرالیسم دارند.
🛎 استقلال بینظیر و رشکبرانگیز ایران در چهار دهه گذشته، با قراردادهای همکاریهای بیست و پنج ساله با سایر کشورها، با مبلغ ناچیز سالیانه شانزده میلیارد دلاری مخدوش نمیشود؛ بلکه مبتنی بر اصل احترام متقابل است.
متن کامل خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36270
🆔 @sedayehowzeh
📌 بچه حزب اللهی ها چقدر به فکر آلودگی هوا و مسأله محیط زیست هستند؟!
🔹 #رهبر_انقلاب: برای ما مسأله محیط زیست یا حفظ منابع طبیعی، مسألهای تجمّلاتی و درجه دو نیست؛ یک مسأله حیاتی است (اسفند 77)
🔸 در حالی که براساس آمارها، #آلودگی_هوا سالانه 33هزار نفر را به کام مرگ میکشاند و سالیانه 30 میلیاد دلار از #بودجه کشور را میبلعد، این موضوع تا چه اندازه برای ما اهمیت دارد؟!
🔹 مسأله #بحران_آب و خشکسالیهای مکرر توأم با برداشت بیش از حد آبهای سطحی و زیرزمینی که به تدریج منجر به #تنش_های_آبی شده همچنین مسأله #تخریب_محیط_زیست که منجر به وخامت تغییرات اقلیمی شده نباید از منظر حوزیان و دغدغهمندان انقلاب دور بماند.
🔸 بر خلاف تأکید چندباره هبر معظم انقلاب، هنوز افراد یا گروههای مومنِ عدالتخواه و مطالبهگر در حوزه آلودگی هوا و محیط زیست ورود جدی نداشتهاند.
🔹 در عین حال جوانانی دلسوزانه وارد این عرصه شده و مطالبهگری میکنند که متاسفانه بعضا متأثر از جریانات سیاسی فرهنگی بوده که مسأله را دچار حواشی میکند و هنوز جای خالی پرچمداری #طلاب و #جوانان_بسیجی در این عرصه مشهود است.
🔸 با توجه به وضعیت بغرنج آلودگی هوا و محیط زیست، همچنین تاکیدات حضرت آقا ورود جدی افراد و گروههای جهادی و مطالبهگری ضروریست. چه در عرصه ارائه #راهکارهای_علمی و چه مطالبهگری در خصوص اجرای قوانین مربوطه.
🛎 البته مطالبهگری باید از کانال علمی و فنی و محاسبات دقیق صورت گیرد و رفتارهای رادیکال و بدون اطلاع علمی و عقبه دانشی نه تنها مفید نیست که تبغات منفی فراوانی دارد.
🆔 @sedayehowzeh
7.02M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🎥ببینید| حجتالاسلام مهدی گرامیپور، نخبه حوزوی و استاد سطوح عالی حوزه علمیه، در گفتوگو با پایگاه خبری تحلیلی #صدای_حوزه؛
🔹 باورهای اسلامی ما امتداد اجتماعی پیدا نکرده اند!
تربیت #لیبرال، آدم لیبرال تحویل می دهد.
نقش بی بدیل #روش_اجتهادی در نقطه عطف تاریخی امروز.
روش درست تولید #علوم_انسانی اسلامی چیست؟!
🌐 v-o-h.ir/?p=35837
🆔 @sedayehowzeh
📣 روایتی از جهادگری #زوج_طلبه؛
از تبلیغ در مناطق حاشیه نشین تا اهدای اعضای فرزند جوان
🔹خانم شهلا جلالی، متولد سال ۱۳۵۶، همسر حجت الاسلام مجید احمدی است که در کنار همسرش در حصه شمالی منطقه زینبیه، یکی از محلههای حاشیه نشین اصفهان فعالیت دارند.
🔸 خانم جلالی در زمینه #مشاوره_خانواده نیز فعالیت دارد و دورههای مختلفی را با موضوع خانواده و روابط زوجین برگزار نموده است.
🔹 این زوج طلبه در ابتدا مسجد راکد این منطقه را فعال کرده و با برقراری ارتباط با مردم و برگزاری جلسات مشاوره گروهی و فردی سعی در حل معضلات این منطقه دارند.
🔸 #طرح_سلامت حرم طرحی است که هزینه درمان و داروی بیماران بیبضاعت را پیگیری میکند و با رایزنی با پزشکانی که افتخار خادمی امام رضا را دارند در تلاش است تا معاینه بیماران نیازمند به صورت رایگان انجام شود.
🔹این بانوی طلبه شاخصترین فعالیت این ۱۷ سال خود را خدمت در منطقه باغ بهادران اصفهان میداند، چرا که در این منطقه که از نظر اعتیاد فضای بدی در آن حاکم بود، توانستند میزان اعتیاد را به صورت چشمگیری کاهش دهند.
🔸 این زوج پرتلاش تاکنون از طریق خیرین و گاهی حتی با هزینه شخصی، سعی در تأمین منابع مالی لازم را داشتهاند.
🛎خانم جلالی فرزندش را سال ۱۳۹۸ در سن ۲۱ سالگی بر اثر تصادف از دست داد، اما با تصمیم بزرگی که این زوج فداکار در اهدای اعضای فرزند و نجات جان چند نفر از هموطنان گرفتند، بیش از گذشته دغدغهمندی و روحیه ایثار خود را به نمایش گذاشتند.
مشروح خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36302
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| پوتین در دیدار با آیت الله رئیسی:
🔹 از طرف من سلام و آرزوی سلامتی برای رهبر ایران را به ایشان منتقل کنید
شاید عده ای این پیام را دیپلماتیک صرف بخوانند ولی هرچه باشد نشان از #افولدکترینال قدرتهایی است که با مکانیسمماشه، شانتاژ و ایرانهراسی و تحریم سعی در #انزوای_ژئوپلتیک ایران داشتند و دارند. پوتین، چند سال قبل پس از دیدارش با رهبرانقلاب، بنابه نقلهای متعدد گفته بود؛ ویژگیهای حضرت عیسی مسیح را در او دیدم!
#رئیسی
#پوتین
🆔 @sedayehowzeh
🔊رئیس مرکز امور نخبگان حوزه در بازدید از دفتر مجمع حامیان جامعۀ نخبگانی علوم اسلامی و انسانی؛
هیچ سند راهبردی جامعۀ نخبگانی در حوزههای علمیه نداریم
🎙حجت الاسلام والمسلمین سیدعلی عماد:
🔹ما موظّف به صیانت از مکتب هستیم. ما قرار نیست هر چه قاعده در جهان برای علم درست میکنند، به آن پایبند باشیم. ما حتی اگر یقین هم کنیم که گذشتگان ما خطا کردهاند، حق نداریم با مطرح کردن آن، پایۀ اعتقاد، مذهب و #مکتب را سست کنیم.
🔸باید نهادهای فعال در عرصۀ نخبگانی، شبکه و سیستمی را تشکیل دهند تا حدود و صغور کارها و امورات را مشخص کنند و با یکدیگردر پیوند باشند تا تداخل کاری و موازی کاری پیش نیاید.
🔹ما #سند_نخبگانی در سطح ملی داریم اما هیچ سند راهبردی جامعۀ نخبگانی در حوزههای علمیه نداریم و نیاز است که تدوین شود.
🔸 باید به تعدادی از سوالات این حوزه پاسخ گفت. نظام #معیشت و فرهنگ معیشت جامعۀ نخبگانی چیست؟ اصلا تعریف استعداد برتری از نظر شما چیست؟ فرهنگ معیشت در جامعۀ استعداد برتری چگونه تعریف می شود؟ آیا نباید هیچ دغدغه ای نداشته باشند؟
🔹ما در ساختار مرکز #امور_نخبگان و استعدادهای برتر حوزه های علمیه، از «مستعدان» و «مستعدان برتر» شروع میکنیم تا به «برگزیدگان»، «نخبگان» و در ایستگاه پایانی، به «مفاخر» میرسیم؛ یعنی اگر این چهار لایه را با یکدیگر خلط کنیم، هم خطرناک میشود و هم دیگر نمی توانیم به آنان خدمات ارائه کنیم.
مشروح خبر در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=36309
🆔 @sedayehowzeh