🎥 صحنه ترور ژنرال قربانی در بازی آمریکایی کالاف دیوتی
🔸 احتمالا ژنرال قربانی اسم و چهره بدیلی برای سردار سلیمانی می باشد.
🔹 در نسخه های قبلی این #بازی بیشتر از ژنرال های روسیه در این عنوان استفاده می شد.
➖ این بازی دو شب پیش منتشر شد و الان در دسترس همه قرار دارد.
🆔 @sedayehowzeh
🔻در فصل قیام مختار بازی کنید!
داستان بازی مختار، فصل قیام:
▫️مختار، زخم خورده از بی وفایی کوفیان و خیانت مردم به مسلم ابن عقیل توسط ابن زیاد به زندان افکنده میشود. پس از پایان حوادث عاشورا و با وساطت عبدالله ابن عمر از زندان آزاد شده اما میبایست شهر را در کمتر از 3 روز ترک کند. این بازی روایت سفر مختار به مکه تا امارت کوفه است.
🕹 ژانر #بازی: اکشن
🔹دومین قسمت از سه گانه سفیر عشق با حضور مختار به عنوان شخصیت اصلی. داستان بازی طی 6 سال روایت میشود و بیش از 45 دقیقه سینماتیک دارد.
➖ از دیگر ویژگیهای این بازی میتوان به حضور 40 شخصیت تاریخی ، طراحی 30 تایپ NPC ، وجود 12 مرحله ، استفاده از پنج سلاح مختلف و توانایی بروزرسانی آنها اشاره کرد. مختار : فصل قیام با استفاده موتور گرافیکی آنریل انجین ساخته شده و یکی از بزرگترین دستاوردهای فنی تاریخ صنعت بازی ایران به شمار میآید.
🔗 برای دانلود ، تماشای فیلم بازی و دریافت اطلاعات بیشتر کلیک کنید.
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
📽 برتری علمی آیتالله شهیدسیدمصطفی خمینی نسبت به آیتالله شهید صدر به روایت آیتالله شبزندهدار
🔹آیتالله شبزندهدار: از کتابهای ایشان (شهیدسیدمصطفی خمینی) نشان داده میشود که در تتبع، اوسع از شهید صدر است. تفکرات مرحوم شهید صدر در یک محدودهای در اصول وجود دارد: مرحوم #شیخ_اعظم، مرحوم آقای #آخوند، مرحوم آقای #نائینی، مرحوم #آقا_ضیاء، و به ندرت آقای #اصفهانی و #محقق_خوئی که استادشان بودند.
🔸ایشان معمولاً در همین حدود سیر میکنند ولی مرحوم آقای #حاج_آقا_مصطفی، اینها که هست مازاد بر اینها هم دارد مثلاً فرض کنید که مرحوم #حاج_شیخ_عبدالکریم_حائری، حتی #مرحوم_علامه_طباطبایی، مرحوم آقای #بروجردی و دیگران. انسان میبیند که حرفهای اینها را هم متعرض میشود، مطالعه کرده است و یک دامنه وسیعتری را ایشان مورد مطالعه قرار میدهد.
چون بعضیها هستند که تتبع دارند ولی دقت ندارند، بعضیها هم دقت دارند ولی تتبع ندارند. ایشان جامع بین منقبتین است که هر دو را در وجود خودش جمع کرده است./ بنیاد تاریخ پژوهی
🆔 @sedayehowzeh
5.28M حجم رسانه بالاست
مشاهده در ایتا
🔻 بخشی از سخنان بیپایه و تفرقه انگیز عبدالحمید نسبت به رهبر معظم انقلاب
🔹 عبدالحمید این سخنان را در جایی بیان کرد که #بزرگترین_عبادتگاه مذهب غیررسمی در دنیاست!
یعنی در کشور سعودی، مسجد شیعیان یک صدم این #مسجد_مکی نیست!
مسجد شما از تمام مساجد شیعیان ایران بزرگتر و با شکوه تر است! (بجز حرم امام رضا)
➖ شیخ نمر یک هزارم این نقدها را به حاکم سنی عربستان (که دوست شماست!) انجام داد و گردنش را زدند!
شما آزادی ندارید؟ شما تبعیض دارید؟! جالب اینکه در همان مسجد این مزخرفات را بیان کردید و مردم را تهییج کردید!
🆔 @HozeTwit
🆔 @sedayehowzeh
🔻 ماموریت جدید برای ایرانیان معترض خارج از کشور: تصویرسازی محقرانه در روزهای کساد اغتشاشگران داخلی!
🔹وقتی مردم صفشان را از آشوب و اغتشاش جدا کردند، براندازان نتوانستند تصویری از جمعیت زیاد معترض را در شهرهای ایران بسازند.
➖حالا دست به دامن ایرانیان خارجنشین شدهاند تا این تصویر در خارج کشور ساخته شود./ دانيال معمار
✍ حضور ایرانیان خارج از کشور معترض، ضدانقلاب، سلطنت طلب، تجزیه طلب، کومله و...در برنامه ها و فراخوان های ضدنظام اسلامی این بار بیشتر از دفعات قبلی بود اما آنها نقاط اشتراک چندانی با هم ندارند و غالبا از روی وضعیت بد مالی و کاری و مشکلات مهاجرت معکوس به ایران و... سرخورده اند و لیدرهای ضدانقلاب بهتر از هر کسی می دانند که نمی شود روی آنها حساب کرد، آنها در آرزوی تغییر رژیم سیاسی در ایران و بازگشت بی دردسر اقتصادی به کشوری هستند که به سودای فرنگی شدن و پیشرفت، رهایش کرده بودند!
🆔 @sedayehowzeh
🔺شایعات توّهم زا
#سواد_رسانه
محمدجواد محمودی
✔️ پایگاه خبری، تحلیلی #صدای_حوزه؛ رسانه آزاد و مستقل طلاب و فضلای حوزه های علمیه
🌐 eitaa.com/joinchat/1467023382C72b81b3b57
🔎سه چالش اصلی انقلاب در سه دهه بعد از جنگ و سه راهبرد کلان برای امروز
▫️شناخت ابَرچالشهای نظام در هر دهه یا دوره، برای طراحی نقشه ها، آرایش نیروها و بسیج توانایی ها اهمیت بسزایی دارد. اینکه تمرکز نظام در چه سمت و سویی رقم بخورد و اصل و فرع ماجرا را چگونه ببینیم حائز اهمیت است.
1⃣ چالش در بنیادهای معرفتی: نظام و انقلاب بعد از جنگ که نیاز به ریکاوری اقتصادی و آرامش روانی داشت، در #دهه_هفتاد با #سنگین_ترین_شبهات_معرفتی در ساحتهای فلسفی و ایدئولوژیک مواجه شد. پلورالیزم دینی، گستره دین، تساهل و تسامح، علم و ایمان و سکولاریزم و هرمنوتیک و تفسیرهای مختلف از دین، رهاورد و محور مباحث همان دوره بودند. در این دهه اندیشه های #شهیدمطهری و #آیتالله_مصباحیزدی و شاگردان این دو بزرگوار، آنتی تز شبهات بودند و تا حد زیادی توان جبهه انقلاب را تجمیع و ترمیم کردند.
2⃣ چالش کارآمدی، تولید علم و استراتژی های دانشی: در #دهه_هشتاد و با طرح مباحث تولید علم، شبهات و هجمهها بوی دیگری گرفت. هرچند که عبور از این مرحله هم برای تقویت و محک نظام، ضروری بود. اینکه روش و استراتژی جمهوری اسلامی در ساحت هویت دانشی و تولیدعلم بومی برای #کارآمدسازی و #استقلال_معرفتی چیست. رهبر عزیز انقلاب در همان اوایل دهه هشتاد با طرح #نهضت_نرمافزاری و ایده #کرسیهای_آزاداندیشی، شیوه مواجهه با این ابَرچالش را بیان نمودند. اشکال این برهه از طرف ما، ماندن بیش از اندازه در ساحت مبانی و ایستگاه نخست بود. طرح عریض و طویل مباحث مفهومشناختی و کلیشه کردنکرسی های آزاداندیشی را از آسیبهای این دهه میتوان برشمرد.
3⃣ چالش رسانه و مدیریت افکار عمومی با ظهور شبکههای اجتماعی: اگر بطور دقیق از شکلگیری چالش دهه اخیر(نود) تا به امروز سخن بگوییم، باید اذعان کرد که در ادامه دهه گذشته شکل گرفت. یعنی بخشی از #جنگ_شناختی بر مدار و سوار ضعف های دهه قبل و قبل تر خود بود. جنگ شناختی رونق تولید علم در سلولهای بنیادین و مهندسی هستهای و موشکی و نانوتکنولوژی به ساحت اقتصاد و فرهنگ امتداد نیافت. بانک و بورس و بازار دچار چالش بودند و هستند و رهبرانقلاب بارها با نامگذاری اقتصادی سالجدید، به تمرکز در حل این مساله تاکید و توجه داشتند و دارند. اما زبان رسانه و #گستره_شبکههای_اجتماعی در خدمت بزرگنمایی این ضعفها و کوچکنمایی قوتها قرار گرفت. هدفگذاری این چالش بزرگ، #فرسایش_سرمایه_اجتماعی و ایجاد تقابل میان افکارعمومی و انقلاب است.
🔻با این اوصاف اما چه باید کرد؟
1⃣در ساحت نخست بایستی در قالب توسعه و تدقیق #کارهای_فرهنگی، بنیادهای فکری_معرفتی و افق انقلاب اسلامی را به زبان #نسل_نو درآمیخت و بازخوانی مجددی برای دهه هشتادی و نودی ها در این زمینه داشت. حلقه های صالحین را گسترش کمی و کیفی داد و مدل های فرهنگی و روایی را روزآمد کرد.
2⃣در ساحت دوم نیز، مسیر تولید علوم انسانی را مثل سایر رشته های فنی و مهندسی و پزشکی البته با #رویکردی_عملگرایانه بازنگری نمود و ریل اثر و کاربست دانش ها و ایده های مطرح شده را تقویت کرد و سرگردانی طرحها، هرز رفتن اندیشهها و پایاننامهها و تالیفات را مدیریت نمود.
3⃣در ساحت سوم که افکارعمومی را توام با تردید و اطلاعات گمراه کننده و شایعات و #اخبارجعلی دچار مسمومیت خبری میکند، بایستی آرایش رسانه ای هدفمند را در دستور کار داشت. #تربیت_افسران_جنگ_نرم و شخصیت های تحلیلگر و ارتقای #سوادرسانهای و دروازه بانی خبر در کنار راه اندازی #شبکه _ملی_اطلاعات و تقویت پلتفرمهای داخلی برای بالابردن مقاومت ذهنی مخاطبین در #جنگ_شناختی، راه برون رفت از چالش دهه اخیر و آتی انقلاب اسلامی است.
✍️ حجت الاسلام علیرضامحمدلو
🆔 @sedayehowzeh
🔺 تصاویری از تظاهرات قابل توجه برلین بعد از یک هفته تبلیغات، هزینه، حمایت های همه جانبه و حضور عزیزان سلطنت طلب، تجزیه طلب، کومله و همجنس باز با پرچم و افتخار!
✍ آنها توانستند با همه توصیفات، جمعیت قابل توجهی را در برلین گرد هم آورند، اما باید توجه کرد که حدود ۲۰۰ هزار ایرانی فقط در آلمان زندگی میکنند!
➖ ایران اینترنشنال به نقل از یک سخنگوی پلیس برلین گزارش داد حدود ۸۰ هزار نفر در این تظاهرات شرکت کرده اند اما تصاویر ارسالی، جمعیت بسیار کمتری را نشان می دهند، هر چند به نظر می رسد این تجمع، بزرگترین تجمع ایرانیان خارج از کشور بوده است که با پشتیبانی و تبلیغات بی سابقه ای انجام شد.
🆔 @sedayehowzeh