📣 کوچک نمایی راهپیمایی پرشکوه خودرویی ملت به سبک بیبیسی با تک عکسی که فقط یک موتور دوترکه را متناسب با تیتر و خبرش منعکس کند.
🔴 عکسها و فیلمهاتون از راهپیمایی را جهت انعکاس در #صدای_حوزه، برای ما به @vohadmin ارسال کنید.
🆔 @sedayehowzeh
📸ببینید| عکس ها ویدیوهایی از راهپیمایی خودرویی مردم شریف قم و همدان
ارسالی از طلبه خبرنگار #صدای_حوزه و خانم گودینی از همدان
🆔 @sedayehowzeh
ارسالی از محمدبابایی، #طلبه_خبرنگار صدای حوزه از حوزه علمیه امام صادق شهرستان بیجار، شهر یاسوکند، روستای جیران، #استان_کردستان به مناسبت چهل و سومین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی و جشن ۲۲ بهمن.
🆔 @sedayehowzeh
🔎رفتارهای پوپولیستی احمدینژاد ادامه دارد!
توییت احمدینژاد در سالروز پیروزی انقلاب؛ به مناسبت درگذشت هنرمند زن هندی:
لاتامنگشکار در موسیقی و مِلودی بی رقیب بود! روح بلبل هند در آرامش باد!
✍پ.ن #صدای_حوزه: این خلاف جریان آب شنا کردن و دهن کجی به جریان انقلاب و جشن ۲۲بهمن، علاوه بر اینکه بر تقابل او با گفتمان انقلاب مهر تایید دیگری میزند، جریان مردمی انقلاب را هم از #رفتارهای_آنارشیک او آگاه و منزجر میکند.
🔹دور شدن از انقلاب و تسلیت گفتن به فوت یک خواننده هندی بهجای تبریک یوم الله ۲۲بهمن، چیزی جز نمایش لوس و لوث یک #خودشیفته نمیتواند باشد. احمدینژاد دنده معکوس حرکت میکند ولی با این اطوار نه روح گاندی شاد میشود نه چهره بینالمللی پیدا میکند.
🔸سفر به کشورهای حاشیه خلیج فارس و تبریک و تسلیت توییتری به سلبریتیهای خارجی، از یک شخصیت جدی همچون محمود احمدینژاد که زمانی خوی ضداشرافیگری و مردمیاش زبانزد بود، یک #چهره_فانتزی و ژورنالیستی ساخته است که فالوورهایش را به هوادارانش ترجیح داده و کیش و منش نمایشی برگزیده است.
🔹ناگفته نماند که این رفتارهای نمایشی احمدینژاد که بازتاب و ضریب رسانهای هم میخورد و در زمان و موقعیتهای خاصی هم رخ میدهد، از نشانههای تلاش او برای #حفظ_حیات_سیاسی خود بوده تا مبادا از اذهان مردم و افکار عمومی به فراموشی سپرده شود.
🔸پایگاه اجتماعی این شخصیت که دچار تزلزل و #ریزش اساسی شده است، عاملی شده تا هرازگاهی رفتارهای رسانهای #عوامپسند از احمدینژاد را شاهد باشیم.
🆔 @sedayehowzeh
🔎شبههای در باب تعداد ۵۰۰ رشته در حوزه که مسئولین مربوطه باید پاسخ دهند!
⛔️ وب سایت و پیجی با عنوان #فکت_نامه با 27.4 کا فالوور و با عنوان مرکز راستی آزمایی، ادعایی را مطرح کرده و متنی نوشته است که ضروری است از طرف مسئولین مربوطه در حوزه و سیستم فقه معاصر، پاسخ داده شود؛ متن این پست را در ادامه میخوانید:
❓حوزه علمیه قم چند رشته گرایش تحصیلی دارد؟
🔹آیتالله علیرضا اعرافی، مدیر حوزههای علمیه، مدعی است: «حوزه علمیه قم در علوم شرعیه و #فقه، بیش از ۵۰۰ رشته گرایش تحصیلی دارد».
🔹 بعد از جستوجوی مفصل و تماس با بخشهای مختلف دفتر مدیریت حوزههای علمیه کشور، نهتنها هیچ منبعی در تایید این آمار پیدا نکردیم، بلکه به شواهدی در نقض آن برخوردیم.
🔹 چند ماه پیش از این معاون آموزشی حوزه علمیه تعداد کل رشتههای حوزوی (فقهی و غیر فقهی) را ۱۶ رشته با ۴۰۰ گرایش عنوان کرده است. منبع این آمار هم مشخص نیست، اما ۱۰۰ گرایش کمتر از آمار آقای اعرافی است.
🔹 بر اساس اطلاعاتی که روی سایت رسمی حوزههای علمیه در دسترس است، در مجموع ۴۰ رشته تخصصی در سطوح دو تا چهار در حوزههای علمیه ارائه میشوند. مجموع تعداد دروس حوزوی در سطوح یک تا سه هم روی هم ۶۸ درس است.
🔹 علاوه بر اینها ما توانستیم عناوین ۴۰ گرایش فقهی را هم پیدا کنیم که در ۸ زیرمجموعه ارائه میشود. یکی از این زیرمجموعهها «فقه معاصر» است که آقای اعرافی به آن اشاره کرده است. گرایشهای فقه معاصر «فقه #رمزارزها، فقه پول، فقه #بورس و اوراق بهادار، فقه بانک ربوی در اسلام، فقه ربا و بانکداری اسلامی، فقه اساس حکومت اسلامی، فقه حاکمیت در اسلام، فقه ولایت و حکومت اسلامی» هستند.
🔹 از دیگر زیرمجموعههای فقهی میتوان به «فقه رسانه» با سه گرایش «فقه رسانه مجازی، فقه رسانه نوشتاری و فقه ادبیات نمایشی» و همین طور «فقه دین و فضای مجازی» با سه گرایش «فقه هوش مصنوعی، فقه بازیهای رایانهای و فقه شبکههای اجتماعی» اشاره کرد.
🔹 با این اوصاف به نظر میرسد فکتنامه این گفته آقای اعرافی را که «حوزه علمیه قم در فقه بیش از ۵۰۰ رشته گرایش تحصیلی دارد»، بیاساس میداند و به آن نشان «نادرست» میدهد.
لینک گزارش:👇
https://factnameh.com/fact-checks/2022-02-11-majors-minors-hawze-qom.html
📎 پ.ن #صدای_حوزه: انعکاس این محتوا دلیل بر صحت و تایید آن نیست و همچنین اگر مسئولین امر، پاسخی در قبال این ادعای مطرح شده داشته باشند، بصورت یادداشت یا مصاحبه، در همین صفحه آنرا انعکاس خواهیم داد.
🆔 @sedayehowzeh