فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| تبلیغات یا قبحزدایی با چاشنی جنسی!
🔹 آیا #تبلیغات افسار گسیخته در کشور ما متولی و صاحب مشخصی ندارد؟ این آپشنهایی که تعریف میشود، فارغ از اینکه برای یک برند ناآشنا یا غیررسمی باشد یا خیر، جای بررسی و پیگیری دارد.
🔸 بعد از آن تبلیغات بستنی معروف که کاملا #تبلیغ_جنسی محسوب میشد، تابو شکنی و #قبح_زدایی در قالب تبلیغات، تبدیل به یک مساله ضدفرهنگی و ضددینی شده و نیاز به پیگیری از طریق مسیرهای قانونی دارد!
🆔 @sedayehowzeh
📢 فراخوان شرکت در مسابقه بزرگ تلویزیونی محیا با محوریت احکام شرعی
🔹 مسابقه جذاب تلویزیونی با موضوع اجتماعی - معارفی با عنوان «محیا» که قرار است از یکی از شبکه های سراسری تلویزیون پخش شود، در قم در حال پیش تولید است.
🔹در صورتی که مایل هستید در این مسابقه جذاب تلویزیونی شرکت کنید با شماره 09906100023 و @mahyatv در ایتا ارتباط بگیرید تا جزییات بیشتری از این مسابقه بدانید.
🔺 طلاب سطح مقدمات به همراه اعضای فامیل و دوستانشان هم در قالب گروه های دونفره می توانند در این مسابقه شرکت کنند.
🔺حداقل سن شرکت کنندگان ١٨ سال می باشد.
📳 اپ آموزش احکام
https://cafebazaar.ir/app/ir.Mahya.online
🆔 @sedayehowzeh
#صفحه_نخست_روزنامه_ها
🔺گزارش کیهان:
#انقلاب 43 ساله شد
🔺گزارش وطن امروز از رونمایی از موشک #خیبرشکن:
هدف معلوم
🔺گزارش فرهیختگان از زندگانی سید احمد خمینی:
پرچمدار #روشنگری
🔻گزارش آفتاب یزد از بلاتکلیفی #شفافیت_آرا:
فرار مجلس از شعار خود
🔻گزارش آرمان ملی از شعار علیه #برجام در سخنرانی #سعید_جلیلی:
تندروها حالا مخالف #رئیسی شدند
🆔 @sedayehowzeh
◻️هم اکنون نشست طلاب و اساتید حوزه با مدیر حوزه های علمیه
حضور از طریق لینکهای زیر:
tv.ismc.ir
pasokh.tv
🆔 @sedayehowzeh
⛔️ خبری که نیاز به روشنگری و تبیین دارد
📸 رحیم زارع، سخنگوی کمیسیون تلفیق بودجه ۱۴۰۱ گفت بر اساس مصوبه کمیسیون، قرارگاه خاتم الانبیاء سپاه در ازای #تهاتر دو هزار میلیارد تومان نفت خام، مصلاهای نیمهکاره نماز جمعه در تهران و دیگر شهرها را تکمیل خواهد کرد.
✍️پ.ن #صدای_حوزه:
📌 یکی از موارد و مصادیقی که دین را مقابل #معیشت مردم قرار داده و ترور میکنند، همین خبرهای برش خورده و تحریف شده در سکوت مسئولین ماست.
🆔 @sedayehowzeh
📣 اروپا علیه سرورهای آمریکایی، بدلیل اهمیت بیگدیتا
🔹 کمپانی #متا اعلام کرده احتمال دارد فیسبوک و اینستاگرام در سراسر اروپا تعطیل شود.
🔸 این مساله به قوانین جدید اتحادیه اروپا برمیگردد که بر اساس آن، فیسبوک را از انتقال اطلاعاتی که از کاربران جمعاوری کرده به سرورهای آمریکایی منع میکند.
🔹 بنا بر قوانین جدید اتحادیه اروپا، شرکتهایی که اطلاعات کاربران را جمعآوری میکنند، ملزم هستند تا این دادهها را در سرورهای اروپا نگهداری و پردازش کنند.
🔸حالا متا گفته اگر با اروپا به توافقی نرسد، احتمالا مجبور به ترک این قاره خواهد شد.
متا میگوید پردازش دادههای کاربران برای تبلیغات هدفمند و کسبوکارهایی که در پلتفرمهای اینستاگرام و فیسبوک فعالیت میکنند، نیازی ضروری است.
✍️ پ.ن #صدای_حوزه:
🔹با اینکه اتحاد گفتمانی میان اروپا و آمریکا وجود دارد، اما در میدان و مدیریت عینیت، بی اعتمادی و حفظ امنیت اطلاعاتی و سایبری در اولویت قرار دارد. این اولویت امنیت #سایبرنتیک باعث میشود که هزینه بدهد و چه بسا با بالا بردن قدرت چانهزنی، #فیسبوک و متا را وادار به عقبنشینی و احترام به قوانین اتحادیه اروپا نماید. قدرت سایبرنیتک وابستگی شدیدی به بیگ دیتاهای مجازی دارد که امپراطوری امروز و آینده را رقم خواهد زد.
🆔 @sedayehowzeh
🔊 در گفتگوی #صدای_حوزه بامدیرکل خدمات اجتماعی، پیشگیری و درمان #آسیب_های_اجتماعی حوزه های علمیه مطرح شد؛
🔺مشکلات اقتصادی در موضوع فرزندآوری هم نباید نادیده گرفته شود
🔺یکی از وظایف ما در زمینه امر به معروف و نهی از منکر موضوع جمعیت است
🎙 حجت الاسلام والمسلمین وحدتی:
🔹برخلاف باورهای مردم که میگویند بحث #اقتصادی یکی از مسائل مهم در #جمعیت است، ولی اینگونه نیست و می توان گفت مسائل فرهنگی و #سبک_زندگی اسلامی دغدغه ی اول در مبحث جمعیت است.
🔸البته #مشکلات_اقتصادی در موضوع #فرزندآوری هم نباید نادیده گرفته شود، یکی از آسیب های اصلی در مسئله اقتصادی، بحث معیشت و هزینه های سنگین مایحتاح کودک، هزینه های بالای بارداری و تامین #معیشت خانواده و امثال این ها باعث شده بعد اقتصادی تاثیرگذار باشد و این مسائل هم بعد از مسائل فرهنگی مهم هستند و باید چاره اندیشی شود.
🔹 #فرزندآوری جزء خواسته های دینی و مذهبی ما است و می توان آن را به عنوان یکی از اصول بیان کرد. در نتیجه خانواده به عنوان مقدس ترین نهاد نباید آسیب ببیند. پس با توجه به آیات و روایات به این نتیجه می رسیم که خانواده با فرزندآوری به قدرت و آرامش خواهد رسید.
🔸 باید بگویم که یکی از وظایف ما در زمینه امر به معروف و نهی از منکر، در موضوع جمعیت است.
🔹این دغدغه بسیاری است که معتقدند روحانیت باید در بدنه جامعه بیاید و هرجا روحانیت با مردم ارتباط گرفته است بسیاری از مشکلات ما حل شده است.
مشروح گفتوگو:
v-o-h.ir/?p=38286
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| تورم زمان شاه چند درصد بود؟
✍️ #صدای_حوزه: بزرگی میگفت؛ خوشابحال ملتی که کودکانش تاریخ میخوانند و چون بزرگان میاندیشند و بدابحال ملتی که تاریخ نمیدانند و کودکانه میاندیشند.
🔹 اساسا یکی از کارکردهای رسانههای #عصر_ارتباطات، ایجاد گسل ذهنی، ازبین بردن حافظه تاریخی و برساخت واقعیتهای نوین است. وقتی #تاریخ یک ملت را از او بستانند، یعنی قدرت فرهنگی او را ربوده و به یک موجود سرگردان تاریخی و بریده از گذشته و تیپا خورده و تصادفی تبدیل میشود.
🔸 وقتی مبدا و تاریخ تولد یک ملت گرد و غبار بگیرد، امکان هرگونه مصادره و #تحریف و تجاوز و نفوذ مهیا شده و به اصطلاح گارد یک جامعه نسبت به بیگانه پایین میآید.
🔹 گارد پایین ملت باعث میشود که ازخودبیگانگی در حافظه مردم نهادینه شده و به تدریج یک هویت همهجایی و بیشناسنامه رقم می خورد و استقلال و آزادی به تاراج رفته و #امنیت هم مخدوش میشود و دیگر هیچ...
#پهلوی_بدون_روتوش
#پهلوی_علیه_پهلوی
#سواد_رسانه_ای
#تاریخ_معاصر
#معیشت
#تورم
🆔 @sedayehowzeh
فعلا قابلیت پخش رسانه در مرورگر فراهم نیست
مشاهده در پیام رسان ایتا
🎥ببینید| سخنان دکتر حسن سبحانی، استاد تمام اقتصاد دانشگاه تهران درباره جایگاه فقه در حل مسائل مستحدثه به ویژه اقتصاد
🔹 عادت #فقه بر این بوده که در مواجهه با مسائل دست به #استنباط بزند، یعنی فقه، رخنه پوش آسیبها و مسائل اجتماعی شده است.
🔸 به عنوان مثال فقه با بانک مواجه شده است و گفته است #ربوی است و به روش سنتی خود، ساختار بانک را حفظ کرده و گفته اگر مثلا عقد قرض را جایگزین کنیم غیر ربوی میشود، در حالی که ساختار بانک به نحوی است که امکان ندارد با یک تصمیم برای حذف #ربا کارکردهایش را عوض کند.
🔹 نگاه روش شناختی فقه به مسائل که تکلیف مکلفان را مشخص میکرد در نظام #جمهوری_اسلامی همچنان باقی مانده است.
🆔 @sedayehowzeh
🔊 نامه معاون جمعیت قرارگاه فرهنگی اجتماعی بقیه الله به رئیس جمهور؛
کسانی که سه دهه بر طبل کاهش جمعیت کوبیده اند هم اکنون نیز در راس امورند
🔹قریب به یک دهه از اولین سخنان #رهبر_معظم_انقلاب در هشدار موضوع #جمعیت و تبعات آن می گذرد و تاکنون بیش از ۴۰ بار در سخنان و جلسات عمومی و دهها بار در جلسات خصوصی از موضوع #کاهش_جمعیت به عنوان خطری هولناک یاد کرده و هر بار از مسئولان اجرائی، تقنینی و نظارتی برای جلوگیری از سقوط جمعیتی کمک طلبیده اند.
🔸اکنون که بعد از یک دهه مجاهدت فعالان جمعیتی قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت به ثمر نشسته است امید آن می رود که با حمایت عملی حضرتعالی و دولت محترم این حسنه ماندگار به اجرا گذاشته شود و ایران عزیز از سقوط در چاله جمعیتی نجات یابد.
🔹از زمان تصویب قانون تاکنون، تحرکات یکی از مجریان مهم این قانون یعنی وزارت بهداشت که بسیاری از مواد قانون متوجه آن وزارت است در خلاف جهت و روح قانون و بعضاً مخالف صریح قانون بوده است.
🔸همان کسانی که قریب به سه دهه بر طبل کاهش جمعیت کوبیده اند هم اکنون نیز در راس آن دفتر مشغول هستند و گزینههای معرفی شده فعالان جمعیت برای دفتر جمعیت معاونت بهداشتی را یکی پس از دیگری به بهانه #تندروی و…. حذف کردند.
🔹ضمن حمایت از دولت مردم و اعلام تلاش این جبهه برای کمک به حضرتعالی و #دولت_انقلابی به اطلاع میرسانیم تداوم روند کنونی موجب سرخوردگی فعالان و ناامیدی آنها از اقدامات موثر دولت در اجرای قانون حمایت از خانواده و جوانی جمعیت خواهد شد.
مشاهده کامل نامه در سایت #صدای_حوزه:
v-o-h.ir/?p=38301
🆔 @sedayehowzeh
پایگاه خبری صدای حوزه
◻️هم اکنون نشست طلاب و اساتید حوزه با مدیر حوزه های علمیه حضور از طریق لینکهای زیر: tv.ismc.ir paso
✍️ نشستی که با برخی سخنرانان سفارشی، بوی تشریفاتی میداد!
🔹 فلسفه نشست صمیمی یعنی صحبتهای بیپرده و بیلکنت با حضور افرادی است که در متن ماجرا بوده ولی در حاشیه قرار گرفتهاند. افرادی که چه بسا تریبونی برای شنیده شدن ندارند و مسائلی که نیاز به بازتاکید دارند. شخصیتهای شاخص و صداهای سرگردان ولی نقطهزن و بشدت دردمند.
🔸 اصل ایده، بسیار جذاب بود و عنوان #نشست_صمیمی یعنی برداشته شدن دیوارهای رسمی و کلیشهای میان سیستم و بدنه تلقی میشد. حتی یک گام به سمت نزدیک شدن حوزه نسبت به مسائل #میدان بود و عموم طلاب را نسبت به تغییر در ساحتهای مختلف امیدوار میکرد.
🔹اینکه بدنه و رسانه به مرکز حوزه نزدیکتر شوند یعنی تولید قدرت و جلب حمایت که با یک سه ضلعی به جای تک خطی بودن بتواند مسائل را حل و فصل نماید و از سد موانع بگذرد.
🔸 اما ماجرا وقتی #تراژیک شد که شنیدیم و مشاهده کردیم و... که صحبتها بیشتر تشریفاتی جلوه نمود و تعدادی از دعوتی ها جهت ارائه سخن در محضر شخصیت اول حوزه نیز #سفارشی انتخاب شده بودند. اینکه حتی در برخی موارد از دعوتی ها خواسته شده بود که محتوای مکتوب خود را با برخی از حضرات نزدیک به مدیریت، چک کرده و به اصطلاح خودشان مباحثه کنند، طنز جالبی را تداعی مینمود.
🔹 چقدر #کانالیزه و فانتزی مینمود چنین سبکی از نشستهای صمیمی ولو اینکه برخی طلاب فاضل هم سخن گفتند و برخی مسائل و سرفصلهای بنیادین هم مطرح شدند. اما انتظار این بود که لکنت زبان بقدری حداقلی باشد که شاهد صحبتهای چالشیتری باشیم و حداقل باور کنیم که نشست صمیمی بوده و همه حواشی شنیده شده و اطلاع یافته، جزییاتی ابطالپذیر بودند.
🔸 اساسا حتی اگر تمام شنیدهها و دیدههای ما هم مطابق با واقع نبوده و اخبار انعکاسی هم دز لازم را دربر نداشتهاند، اما چرا حتی یک چالش شبه دانشجویی و صراحتهای خاص طلبگی هم مشاهده نشد؟
🔹 اینکه مدیر #حوزه_های_علمیه بعد از مدتها روبروی طلاب قرار بگیرند و طلبههایی که در موضوعات مختلف و به انحاء مختلف، انتقادات و دردها و چالشهای متعددی را یدک میکشند، خیلی شسته رفته و پاستوریزه سخن بگویند(استثناء همیشه هست)، یعنی اینکه نشست مذکور، هنوز از استانداردهای لازم جهت صمیمیت، فاصله معناداری دارد. امیدواریم اصل ایده، حفظ شده ولی فرمت و جزییات و مکانیزم اجرا و هدفگیری اش تکان جدی خورده تا بازخوردهای رئال و درخوری برای حوزه علمیه داشته باشد.
🔸 نزدیک تر شدن حوزه به بدنه و بالارفتن #سعه_صدر مدیران و تحمل کردن انتقادات رسانهای، طلیعه تحول و تغییرات جدیتری را برای این نهاد مقدس به منصه ظهور خواهد گذاشت.
🆔 @sedayehowzeh